Hayır...Syshu: 02 Sep 2021, 09:55 insanların ne kullandığını bilmiyor musun? Birincisi köfte çorbası, ikincisi pirzola püresi, üçüncüsü komposto. Mmm, tavsiye ederim!!
Burada tamamen farklı bir şey olduğunu düşünüyorum. Şu intihar konferansları gibi bir şey. Tıpkı Mavi Balina gibi.
İşin püf noktası da bu; size tekrar tekrar bir tür görev veriyorlar. Ve bir nedenden dolayı insanlar yönlendiriliyor ve bir nedenden dolayı tüm bunları yapıyor ve hatta sonunda intihar ediyor.
Neden başka bir soru...
Burada bunun neden olduğunu dikkatlice düşünmeniz gerekiyor. .
Ve burada da aynı şeyi görüyorum. Yani birisi onun bilincini manipüle ediyor. Ona görevler verir, o yapar. Görevler farklıdır, hepsi seksle veya sekse yakınlıkla ilgilidir. Görünüşe göre kız bundan hoşlanıyor.
Ve görünüşe göre kimsenin ona bir şey sipariş etmemesi ve kimsenin onu tehdit etmemesi onu etkiliyor. Ve tüm bunları kendi özgür iradesiyle yapıyor gibi görünüyor. Yani diyelim ki ona senin yapıp yapamayacağını soruyorlar ve yapıp yapmayacağına o karar veriyor. Ve eğer yapmazsa, azarlanmayacak.
Şu anda bir şeyden vazgeçti. ve yarın başka bir şey yaptım. Ve onun için bu bir meydan okuma ve oyun gibidir. Ve bu onu heyecanlandırıyor ve heyecanlandırıyor. Yine her seferinde zevk şeklinde bir bonus alıyor. Belki onu manipüle edenlerin başka motivasyonları da vardır. Bir çeşit ödül sistemi olabilir. Diyelim ki biriyle on kez mastürbasyon veya on kez seks yapın - ve kendisi için önemli olan bir şeye güvenebilir. Örneğin, şu veya bu satın alma işlemi için kendisine ödeme yapılabilir. Ve bunun gibi....
Buradaki seçeneğin tam olarak bu olduğunu düşünüyorum; gerçekleştirdiği görevler ona uzaktan veriliyor