[quote=Miyav post_id=255841 time=1694577114 user_id=20398] [quote=Fargal94 post_id=255552 time=1694525643 user_id= 7900] Yani sevgili rakiplere tahammül etmez( [/quote] [quote=Alexssss post_id=255554 time=1694525780 user_id=19944] aynı çöp ( [/quote] Neden bahsediyorum yani bunlar senin dileklerin ve hayallerin! /quote]Rüya görmek zararlı değil)))
[quote=Miyav post_id=255841 time=1694577114 user_id=20398] [quote=Fargal94 post_id=255552 time=1694525643 user_id= 7900] Yani sevgili rakiplere tahammül etmez( [/quote] [quote=Alexssss post_id=255554 time=1694525780 user_id=19944] aynı çöp ( [/quote] Neden bahsediyorum yani bunlar senin isteklerin ve hayallerinmiş gibi görünüyor! /quote] böyle dalga mı geçiyorsun?)
Himi: ↑16 Sep 2023, 18:46
36 yaşında, seksten sonra 10-15 dakika sonra ikinci kez kalkıyor ve 20 dakika sonra üçüncü kez kesinlikle hazır
Neden olmasın? Kendime tamamen inanıyorum! Bu iyi. Ama kişisel olarak ikincisini yatakta görmekten tiksiniyorum! Kendimi açıkça ifade edemedim mi? :ayyy:
[quote=Himi post_id=257570 time=1694879187 user_id=19805] 36 yaşında, seksten sonra 10-15 dakika sonra ikinci kez kalkıyor ve 20 dakika sonra üçüncü kez kesinlikle hazır [/quote] Neden olmasın? Kendime tamamen inanıyorum! Bu iyi. Ama kişisel olarak ikincisini yatakta görmekten tiksiniyorum! Kendimi açıkça ifade edemedim mi? :ayyy:
Eşim ve ben bundan çok uzaktayken bunu yapmaya karar vermeleri harika. Ama MFM’yi denemek isterim (bir kızın aynı anda 2 üyesi olması heyecan verir: am ve kıçta) (ve FFM (aynı anda birden fazla kızla oyunculuk yapmak isterim)
Eşim ve ben bundan çok uzaktayken bunu yapmaya karar vermeleri harika. Ama MFM’yi denemek isterim (bir kızın aynı anda 2 üyesi olması heyecan verir: am ve kıçta) (ve FFM (aynı anda birden fazla kızla oyunculuk yapmak isterim)
Bu yüzden "yeni bir cinsel yolla bulaşan hastalık sertifikasına sahip olmanın" ne gibi faydalar sağladığını merak ediyorum
İsterseniz satın alabilirsiniz.
Ve bazı hastalıkların kuluçka dönemi uzundur...
These users thanked the author Lexa55 for the post:
Bu yüzden "yeni bir cinsel yolla bulaşan hastalık sertifikasına sahip olmanın" ne gibi faydalar sağladığını merak ediyorum İsterseniz satın alabilirsiniz. Ve bazı hastalıkların kuluçka dönemi uzundur...
O gün öğle yemeğine kadar uyudum. Babam bir günlüğüne iş gezisine çıktı, annem işe gitti ve o gün ben kendi başıma bırakıldım. Yaz, tatiller. İstediğinizi yapın, istemiyorsanız hiçbir şey yapmayın....
Last post
Konu şuydu ve Dragonfly’ın ilginç hikayesini bozmaya gerek yoktu.... şimdi bunu nasıl yapıyorsunuz
yanınıza taşınıyor Hanımefendi? ?? :göz kırp:
Eşim ve ben uzun zamandır genç bir partner bulamadık, zaten bir kıza geçmiştik, deneyelim dedik ama bir adam ortaya çıktı ve buluşup konuşmaya karar verdi. Sonunda seks konusunda anlaştık, benimki...
Last post
eher şey önünüzde)) Keşke bir arzunuz olsaydı)
İstedim ama MCH’imde yok.
ona biraz ipucu vermemiz gerekiyor. Eşim ilk başta buna karşıydı ama altı aydan fazla bir süredir MFM seksi yapıyoruz ve...
MFM hikayelerimizi evli bir çiftle paylaşıyoruz.
Bunu kazara anladım, ancak daha sonra bunu enine boyuna düşündüklerini fark ettim. İlk eşimden boşanmaya doğru gidiyordum, her şeye karar verilmişti....
Last post
İlk buluşmamın planlı olduğu ortaya çıktı. Eşim bu konunun içinde değil. Ve her zaman yeni bir şeye ilgi duyarım. Bir arkadaşlık sitesine kayıt oldum. Hanımefendi bana yazdı. İletişim kurmaya...
Herkese selam! Yarından sonra ilk MFM’mi planladım. Ben ve evli bir çift. Belki biraz tavsiye verebilirsin. Çok minnettar olacağım!
Last post
Truwor , tamamen destekliyorum ve ayrıca normal bir üçlüde bencilliğe yer yoktur - ne çift ne de davet edilen partner. herkes memnun ayrılmalı, yoksa tüm bunlar ne adına başladı?
birinin sevgili bir...
İlk seferim :)
Güzel bir gündü
Yetişkinliğe adım atma deneyimimin ilk günü.
Parlak, sıcak bir gündü. Güneş eskisi kadar parlamıyordu. Artık o kadar ısınmadı ve iyi bir ruh hali verdi. Yüzüme soğuk...