Lütfen dildo teklif etmeyin, bu bizim kadın oyuncağımız...
Şunu istiyorum: her türlü yüzük, eklenti ve benzeri hakkındaki fikriniz.
Böyle bir şey denemedim, sadece prezervatif denedim sivilcelerle bunlar zaten normal olanlardan daha iyi hissedilir ve bıyıklarla bunlar zaten iyidir... Bu Memnuniyetle deneyeceğim, ama alışabilirsin...
Lütfen dildo teklif etmeyin, bu bizim kadın oyuncağımız... Şunu istiyorum: [url=viewtopic.php?t= 8291]her türlü yüzük, eklenti ve benzeri hakkındaki fikriniz[/url]. Böyle bir şey denemedim, sadece prezervatif denedim sivilcelerle bunlar zaten normal olanlardan daha iyi hissedilir ve bıyıklarla bunlar zaten iyidir... Bu [url=viewtopic. php?t=12027]Memnuniyetle[/url] deneyeceğim, ama alışabilirsin... :oops:
[quote=Мяукалка post_id=255852 time=1694577956 user_id=20398] [ref=#0000ff]cennet[/ref], .... фу .... :oops: [/quote] [ref= #804000]Мяукалка[/ref], ну ты ведь сама же спросила про игрушки 🤣🤣🤣🤣🤣
[quote=Serg_A post_id=255860 time=1694578768 user_id=18010] Peki, oyuncakları kendiniz sordunuz [/quote] Agasya. [quote=paradise post_id=255765 time=1694547072 user_id=19868] Eski kız arkadaşım beni bağladı ve o kadar güçlü bir orgazm yaşadım ki, ayakta duramadı. [/quote] Ama bu... Peki bundan sonra o kim? Adam? Güzel bir Rusça kelime var... Artık müstehcen değil! :muza:
[quote=Miyav post_id=255865 time=1694579151 user_id=20398] bu... Peki bundan sonra o kim? Adam? Güzel bir Rusça kelime var... Artık müstehcen değil [/quote] Ama bu zaten tartışmalı bir konu: ibne, erkeklerin birbirlerine tokat atması anlamına geliyor, ama burada bir kadınla seks 😁 görünüyor 😁 😁
Serg_A: ↑13 Sep 2023, 07:30
Ama bu zaten tartışmalı bir konu: ibne, bu erkeklerin birbirine tosladığı zamandır, ama burada bir kadınla seks olmuş gibi görünüyor
Eski sevgilimin en sevdiğim sözleri vardı: "Doğmuş olan dürtmez!" ve "Genç yaştan itibaren kıçına iyi bak." Erkeklerin kendi kıçlarıyla ilgili fantezilerini kabul etmiyorum. Böyle bir şeyle yatmak... İĞRENÇ! Asla yapamadım. Bu artık bir erkek değil, ibne olmasa da bir tür kadın! :ayyy:
These users thanked the author Bir miyav for the post:
[quote=Serg_A post_id=255868 time=1694579403 user_id=18010] Ama bu zaten tartışmalı bir konu: ibne, bu erkeklerin birbirine tosladığı zamandır, ama burada bir kadınla seks olmuş gibi görünüyor [/quote] Eski sevgilimin en sevdiğim sözleri vardı: "Doğmuş olan dürtmez!" ve "Genç yaştan itibaren kıçına iyi bak." Erkeklerin kendi kıçlarıyla ilgili fantezilerini kabul etmiyorum. Böyle bir şeyle yatmak... İĞRENÇ! Asla yapamadım. Bu artık bir erkek değil, ibne olmasa da bir tür kadın! :ayyy:
Serg_A: ↑13 Sep 2023, 07:30
Ama bu zaten tartışmalı bir konu: ibne, erkeklerin birbirine toslamasıdır, ama burada bir kadınla seks yapılmış gibi görünüyor
nEski sevgilimin en sevdiğim sözleri vardı: "Doğmuş olan dürtmez!" ve "Genç yaştan itibaren kıçına iyi bak." Erkeklerin kendi kıçıyla ilgili fantezilerini kabul etmiyorum. Böyle bir şeyle yatmak... İĞRENÇ! Asla yapamadım. Bu artık bir erkek değil, ibne olmasa da bir tür kadın!
Arkadaşlarımdan birinin beni straponla sikme takıntısı vardı . Buna neden ihtiyaç duyduğunu anlayamadım ve o da benim bunu neden kategorik olarak kabul etmediğimi anlayamadı. Bu yüzden ayrıldık.
Strapon’un bu tuhaflığı ilgimi çekti, sonra fahişelerle bir süre konuştum ve onlara strapon konusunda sık sık yaklaşılıp yaklaşılmadığını sordum ama neredeyse hiç kimse çalışmıyor bununla, çünkü bu iğrenç. Sadece bu konuda uzmanlaşmış olanlar var. Bana öyle geliyor ki bu sadomazoşizmden..
These users thanked the author Serg_A for the post:
[quote=Miyav post_id=255870 time=1694579821 user_id=20398] [quote=Serg_A post_id=255868 time=1694579403 user_id= 18010] Ama bu zaten tartışmalı bir konu: ibne, erkeklerin birbirine toslamasıdır, ama burada bir kadınla seks yapılmış gibi görünüyor [/quote] nEski sevgilimin en sevdiğim sözleri vardı: "Doğmuş olan dürtmez!" ve "Genç yaştan itibaren kıçına iyi bak." Erkeklerin kendi kıçıyla ilgili fantezilerini kabul etmiyorum. Böyle bir şeyle yatmak... İĞRENÇ! Asla yapamadım. Bu artık bir erkek değil, ibne olmasa da bir tür kadın! :oops: [/quote] Arkadaşlarımdan birinin beni straponla sikme takıntısı vardı 😁😁😁. Buna neden ihtiyaç duyduğunu anlayamadım ve o da benim bunu neden kategorik olarak kabul etmediğimi anlayamadı. Bu yüzden ayrıldık. Strapon’un bu tuhaflığı ilgimi çekti, sonra fahişelerle bir süre konuştum ve onlara strapon konusunda sık sık yaklaşılıp yaklaşılmadığını sordum ama neredeyse hiç kimse çalışmıyor bununla, çünkü bu iğrenç. Sadece bu konuda uzmanlaşmış olanlar var. Bana öyle geliyor ki bu sadomazoşizmden..
Maraton kraliçesi Elena Blinovskaya için yeni bir önleyici tedbir seçildi. Kendisi, cezanın verilmesinden önceki üç ayı duruşma öncesi gözaltı merkezinde mahkemenin nihai kararını bekleyerek...
Last post
Bilgi çingenesiyle konuşma böyle sonuçlandı))
Ayrıntılar hakkında konuşmaya başladığınızda adam hortumu açıp beni psikiyatri hastanesine gönderiyor.
Her ne kadar kişiliği iki ve üç kişilik olsa da....
Prezervatif olmadan erkek spermi nasıl tehlikeli olabilir? Yani orada mikrop var mı? Ve neden örneğin vücuda değil de oraya gitmesi gerekiyor? Bir kadın için bu hala açıktır, ancak bir erkek için...
Last post
Bir erkek için bence hiçbir şey. Prezervatifsiz seks yaparsanız kötü hastalıklara yakalanma riski vardır, ancak sperm ana taşıyıcı değildir. Partnerinize güveniyorsanız, boşalma seksin ana özelliği,...
38 yaşında, her şey farklı, tabii ki bir vardiyadan geldiyseniz, o zaman ilk başta hızlı bir şekilde 10-15 dakika, tüm prelüdlerle 1-2 kez yapmanız, 2-3 saat iyice iyileşmeniz ve sonra, Karşılıklı...