Lütfen dildo teklif etmeyin, bu bizim kadın oyuncağımız...
Şunu istiyorum: her türlü yüzük, eklenti ve benzeri hakkındaki fikriniz.
Böyle bir şey denemedim, sadece prezervatif denedim sivilcelerle bunlar zaten normal olanlardan daha iyi hissedilir ve bıyıklarla bunlar zaten iyidir... Bu Memnuniyetle deneyeceğim, ama alışabilirsin...
Lütfen dildo teklif etmeyin, bu bizim kadın oyuncağımız... Şunu istiyorum: [url=viewtopic.php?t= 8291]her türlü yüzük, eklenti ve benzeri hakkındaki fikriniz[/url]. Böyle bir şey denemedim, sadece prezervatif denedim sivilcelerle bunlar zaten normal olanlardan daha iyi hissedilir ve bıyıklarla bunlar zaten iyidir... Bu [url=viewtopic. php?t=12027]Memnuniyetle[/url] deneyeceğim, ama alışabilirsin... :oops:
Miyav: ↑07 Sep 2023, 23:03
Lütfen dildo teklif etmeyin, bu bizim kadın oyuncağımız... her türlü yüzük, eklenti ve benzeri hakkındaki fikriniz.
Böyle bir şey denemedim , sadece sivilceli prezervatifler, bunlar zaten normal olanlardan daha iyi hissediliyor ve antenli prezervatifler zaten iyi... Bunun gibi Memnuniyetle denerdim ama alışabilirsin... :oops:
[quote=Miyav post_id=253214 time=1694117012 user_id=20398] Lütfen dildo teklif etmeyin, bu bizim kadın oyuncağımız... [url=viewtopic.php istiyorum ?t= 8291]her türlü yüzük, eklenti ve benzeri hakkındaki fikriniz[/url]. Böyle bir şey denemedim , sadece sivilceli prezervatifler, bunlar zaten normal olanlardan daha iyi hissediliyor ve antenli prezervatifler zaten iyi... Bunun gibi [url =viewtopic.php?t=12027] Memnuniyetle[/url] denerdim ama alışabilirsin... :oops:
[url=https://postimages.org/] [img]https://i.postimg.cc/v80nJj6g/image.jpg[/img][/url] [/quote] Кроме аптечных презервативов с пупырышками и ребристых, ничего не пробовал.
[quote="Hooligan Carrie" post_id=253216 time=1694117079 user_id=18654] *izleyicilerden gelen ses* Trafik sıkışıklığını sorun! [/quote] Hayır... Bana göre değil, anal denedik Birkaç kez seks yapmak acı verici ve iğrençtir... herkese göre değildir. :göz kırp:
Hiç böyle bir şey denemedim. Hatta prezervatiflerin bile sivilceli olduğunu düşünüyorum, özellikle de kadınların daha çok sivilce çıkardığını düşünüyorum. Eliniz iyiyse oyuncaklara gerek yok. Hala lastik kadınların olduğu doğru. Ancak bu tamamen ileri düzey kullanıcılar içindir. Yazarın anal sekse yönelik tutumuna saygı göstererek ilgili fiş hakkında yazmayacağım. Her ne kadar ibne bir beden değil zihin durumu olsa da.
These users thanked the author Ksenofon for the post (total 2):
Hiç böyle bir şey denemedim. Hatta prezervatiflerin bile sivilceli olduğunu düşünüyorum, özellikle de kadınların daha çok sivilce çıkardığını düşünüyorum. Eliniz iyiyse oyuncaklara gerek yok. Hala lastik kadınların olduğu doğru. Ancak bu tamamen ileri düzey kullanıcılar içindir. Yazarın anal sekse yönelik tutumuna saygı göstererek ilgili fiş hakkında yazmayacağım. Her ne kadar ibne bir beden değil zihin durumu olsa da.
Ksenofont: ↑07 Sep 2023, 23:15
Sivilceli prezervatifler bile, özellikle de bu sivilcelerin daha çok kadınlara yönelik olduğunu düşünüyorum.
Elbette sivilceler kadınlar içindir, ama birisi kedinin duvarlarında sinir uçları olmadığını mı savundunuz? Asya?
Ve bunlar herhangi bir mağazada satılıyor, Pyaterochka, Magnit... vb. Herhangi bir seks dükkanını ziyaret etmenize gerek yok! :)
These users thanked the author Bir miyav for the post (total 3):
[quote=Ksenofont post_id=253231 time=1694117748 user_id=17996] Sivilceli prezervatifler bile, özellikle de bu sivilcelerin daha çok kadınlara yönelik olduğunu düşünüyorum. [/quote] Elbette sivilceler kadınlar içindir, ama birisi kedinin duvarlarında sinir uçları olmadığını mı savundunuz? Asya? Ve bunlar herhangi bir mağazada satılıyor, Pyaterochka, Magnit... vb. Herhangi bir seks dükkanını ziyaret etmenize gerek yok! :)
[quote=Fargal94 post_id=253258 time=1694119579 user_id=7900] Eh, erkek oyuncaklarından bahsediyoruz) [/quote] Peki mantar bir erkek oyuncağı mıdır? Demek istediğim, onu birine mi yerleştireceğim? :roll:
[quote=Miyav post_id=253260 time=1694119741 user_id=20398] [quote=Fargal94 post_id=253258 time=1694119579 user_id= 7900] yani erkek oyuncaklarından bahsediyoruz) [/quote] Peki mantar bir erkek oyuncağı mıdır? Demek istediğim, onu birine mi yerleştireceğim? :roll: [/quote] prostatı uyarmak içinse o zaman bir erkekte)
[quote=Fargal94 post_id=253267 time=1694120520 user_id=7900] eğer prostatı uyarmak içinse, o zaman bir erkeğe) [/quote] ... ah! Bu tür seçenekleri hayal etmedim.
[quote=Miyav post_id=253271 time=1694120647 user_id=20398] [quote=Fargal94 post_id=253267 time=1694120520 user_id= 7900] eğer prostat uyarımı içinse, o zaman erkekte) [/quote] ... ah! Bu tür seçenekleri hayal etmemiştim. [/quote] peki ne olmuş? İlginç olan, titreşimin bile penis aracılığıyla partnere iletilmesi ve lezzet katmasıdır.)
[quote=Miyav post_id=253277 time=1694121017 user_id=20398] [ref=#bf0000]Fargal94[/ref], kadınlar için, trafik sıkışıklığı Bunların da teşvik ettiği bir şey var ama bu benim işim değil, yukarıda yazdım. :oops: [/quote] evet, okudum)
Kesinlikle bir holigan! Hâlâ şüphelerim vardı, ama artık ortadan kayboldular... Tanık Khaçikyan ("Mimino"): "Öyle sorular soruyorsunuz ki cevaplamak zor... hatta..."
4 dakika 58 saniye sonra gönderildi:
Serg_A:07 Sep 2023, 23:09
Sivilceli ve tırtıklı eczane prezervatifleri hariç hiçbir şey denemedim.
Yavaş yavaş ülkenin organize çöküşüne dönüşen “vahşi perestroyka” sırasında tüm sokak büfeleri doldu taştı. böyle oyuncaklar. Çeşitli abartılı prezervatiflerden bahsediyorum. Örneğin, omuzlarında güzel bir Noel ağacı olan (hatta üst üste binen iki tane olan), yayın balığı gibi antenleri olan Noel Baba vb. Fark etmedin mi? Çok şey kaybettik! (Prezervatiften değil, çöküşün karmaşasından bahsediyorum)
These users thanked the author Alex020362 for the post:
[quote="Hooligan Carrie" post_id=253216 time=1694117079 user_id=18654] *izleyicilerin sesi* Trafik sıkışıklığını sorun! [/quote]Kesinlikle bir holigan! Hâlâ şüphelerim vardı, ama artık ortadan kayboldular... Tanık Khaçikyan ("Mimino"): "Öyle sorular soruyorsunuz ki cevaplamak zor... hatta..."
[size=85][color=green] 4 dakika 58 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=Serg_A post_id=253222 time=1694117347 user_id=18010] Sivilceli ve tırtıklı eczane prezervatifleri hariç hiçbir şey denemedim. [/quote] Yavaş yavaş ülkenin organize çöküşüne dönüşen “vahşi perestroyka” sırasında tüm sokak büfeleri doldu taştı. böyle oyuncaklar. Çeşitli abartılı prezervatiflerden bahsediyorum. Örneğin, omuzlarında güzel bir Noel ağacı olan (hatta üst üste binen iki tane olan), yayın balığı gibi antenleri olan Noel Baba vb. Fark etmedin mi? Çok şey kaybettik! (Prezervatiften değil, çöküşün karmaşasından bahsediyorum) :) :) :)
Bence Filarmoni’de kesinlikle oyuncak yok. Yine de...En son seferden bu yana çok uzun zaman geçti. Ama org müziği konserlerine daha sık gidiyorum. Org en karmaşık ama aynı zamanda en mükemmel müziktir. dünyadaki araç. En geniş ses yelpazesiyle - kızılötesi sesten neredeyse ultrasona kadar. İşte bu yüzden dünyada bunları nasıl çalacağını bilen çok az gerçek usta var. Organı bir kadına benzetirdim. En zengin iç dünya. Sadece DOĞRU oynamanız gerekiyor. Ve sonra zevk olacak. Ama bunu... öğrenmek hayatınızın yarısını alır. Ve sonra NE ZAMAN yaşamalı! ? :)
3 dakika 17 saniye sonra gönderildi:
İyi, doldurulmuş bir eliniz varsa oyuncakların hiçbir faydası olmaz
Evet... Sivilcelerin yerini sivilceler alabilir "doldurulmuş, CALLALLY eli" ile. Peki ne? Aynısı. Sadece ücretsiz. :)
7 dakika 20 saniye sonra gönderildi:
Geri kalanının kesinlikle gerekli olmadığını düşünüyorum
Hmm...Hiç karınıza/metresinize onun (mesela) karşı tutumunu sordunuz mu? ) Sivilceli, antenli vb. içeren prezervatiflere ne dersiniz? Onlardan hoşlanıyor mu? Ya da değil? Yoksa "kişisel olarak kendin için" seks mi yapıyorsun? Tüm şeritlerden aynı vibratörler. Böyle küçük "çalışan arılar" yorulmak bilmez, kadınların en iyi arkadaşlarıdır... Gerçi ben de konunun sorusunu pek anlamadım. Erkeklerin kendilerini erotik olarak uyarmak için KENDİLERİ İÇİN/kendileri için kullandıkları oyuncaklar mı (güzel) yoksa yatakta seks sırasında "genel olarak" hoşumuza giden oyuncaklar mı?
2 dakika 22 saniye sonra gönderildi:
Fargal94: ↑
yani, erkek oyuncaklarından bahsediyoruz)
(Trafik sıkışıklığı hakkında) Size soruyor: KİMİN izmaritlerinden mi bahsediyoruz? Bayan mı yoksa erkek mi?
3 dakika 55 saniye sonra gönderildi:
Miyav: ↑07 Sep 2023, 23:49
Yani mantar erkek oyuncağı mı?
Mantar muhtemelen evrensel bir oyuncaktır. Her evde kuralların ve temellerin ne olduğuna bağlıdır. "Başkasının manastırına kendi ilahileriyle gitmezler." Tanıdığınız bir bayanın evinde kazara trafik sıkışıklığı gördüyseniz (bunu meraklı gözlerden uzaklaştırmak için zamanınız olmadı), o zaman (nezaketinizi korurken) evde kimin için olduğunu SORMAMAK daha iyidir.
3 dakika 40 saniye sonra gönderilir:
eğer prostat uyarımı içinse, o zaman bir erkeğe)
Cevap kabul edildi. Ancak bana öyle geliyor ki (uzman değil, profesyonel değil) prostat sorunlarını çözmede anal tıkacın yararları ishal sırasında tanga kullanmayla aynı.
10 dakika 2 saniye sonra gönderildi:
Fargal94: ↑08 Sep 2023, 00:07
eğer prostat stimülasyonu içinse, o zaman erkekte)
.. . Ah! Böyle seçenekler aklıma gelmemişti.
Neden öyle? İlginç olan, titreşimin bile penis aracılığıyla partnere iletilmesi ve lezzet katmasıdır)
Eğer bu TİTREŞİM ise, o zaman yine de bir tıkaç değil, bir VIBRATÖR’dür. Bir erkeğin kıçındaki vibratöre karşı hiçbir şeyim yok (eğer hoşuna gidiyorsa). Ancak sorduğunuz soruya dönecek olursak: Ne popo tıkacının ne de vibratörün prostat sorunlarını (eğer bir sorun varsa) çözmeyle ilgisi yoktur. Şahsen ben çiftlerin yatakta karşılıklı cinsel zevk ve uyarılma için kullandıkları her şeyi memnuniyetle karşılarım. Ve bunun bir erkekte mi yoksa bir kadında mı olduğu önemli değil. Eğer hoşlarına giderse, o zaman onlar için iyi olur! Ancak prostat masajı (eğer gerekiyorsa/gerekiyorsa) yine de “biraz” farklı yapılması gerekiyor. Ve burada ne fişe ne de vibratöre ihtiyaç var. Onlar işe yaramaz. Ama bayan parmağı - EVET! İşte bu. Herhangi bir doktor size bunu söyleyecektir (tabii ki hala prostattan ve onun sağlığından bahsediyorsanız). :)
These users thanked the author Alex020362 for the post:
Bence Filarmoni’de kesinlikle oyuncak yok. Yine de...En son seferden bu yana çok uzun zaman geçti. Ama org müziği konserlerine daha sık gidiyorum. Org en karmaşık ama aynı zamanda en mükemmel müziktir. dünyadaki araç. En geniş ses yelpazesiyle - kızılötesi sesten neredeyse ultrasona kadar. İşte bu yüzden dünyada bunları nasıl çalacağını bilen çok az gerçek usta var. Organı bir kadına benzetirdim. En zengin iç dünya. Sadece DOĞRU oynamanız gerekiyor. Ve sonra zevk olacak. Ama bunu... *x) öğrenmek hayatınızın yarısını alır. Ve sonra NE ZAMAN yaşamalı! ? :)
[size=85][color=green]3 dakika 17 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=Ksenofont post_id=253231 time=1694117748 user_id= 17996] İyi, doldurulmuş bir eliniz varsa oyuncakların hiçbir faydası olmaz [/quote]Evet... Sivilcelerin yerini sivilceler alabilir "doldurulmuş, CALLALLY eli" ile. Peki ne? Aynısı. Sadece ücretsiz. :)
[size=85][color=green]7 dakika 20 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=Fargal94 post_id=253245 time=1694118510 user_id= 7900] Geri kalanının kesinlikle gerekli olmadığını düşünüyorum [/quote]Hmm...Hiç karınıza/metresinize onun (mesela) karşı tutumunu sordunuz mu? ) Sivilceli, antenli vb. içeren prezervatiflere ne dersiniz? Onlardan hoşlanıyor mu? Ya da değil? Yoksa "kişisel olarak kendin için" seks mi yapıyorsun? Tüm şeritlerden aynı vibratörler. Böyle küçük "çalışan arılar" yorulmak bilmez, kadınların en iyi arkadaşlarıdır... :angel: Gerçi ben de konunun sorusunu pek anlamadım. Erkeklerin kendilerini erotik olarak uyarmak için KENDİLERİ İÇİN/kendileri için kullandıkları oyuncaklar mı (güzel) yoksa yatakta seks sırasında "genel olarak" hoşumuza giden oyuncaklar mı?
[size=85][color=green]2 dakika 22 saniye sonra gönderildi: [/color][/size] [quote=Fargal94 post_id=253258 time=1694119579 user_id=7900] yani, erkek oyuncaklarından bahsediyoruz) [ /quote ](Trafik sıkışıklığı hakkında) Size soruyor: KİMİN izmaritlerinden mi bahsediyoruz? Bayan mı yoksa erkek mi?
[size=85][color=green]3 dakika 55 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=Miyav post_id=253260 time=1694119741 user_id=20398] Yani mantar erkek oyuncağı mı? [/quote] Mantar muhtemelen evrensel bir oyuncaktır. Her evde kuralların ve temellerin ne olduğuna bağlıdır. "Başkasının manastırına kendi ilahileriyle gitmezler." Tanıdığınız bir bayanın evinde kazara trafik sıkışıklığı gördüyseniz (bunu meraklı gözlerden uzaklaştırmak için zamanınız olmadı), o zaman (nezaketinizi korurken) evde kimin için olduğunu SORMAMAK daha iyidir. *x)
[size=85][color=green]3 dakika 40 saniye sonra gönderilir:[/color][/size] [quote=Fargal94 post_id=253267 time=1694120520 user_id =7900] eğer prostat uyarımı içinse, o zaman bir erkeğe) [/quote]Cevap kabul edildi. Ancak bana öyle geliyor ki (uzman değil, profesyonel değil) prostat sorunlarını çözmede anal tıkacın yararları ishal sırasında tanga kullanmayla aynı.
[size=85][color=green]10 dakika 2 saniye sonra gönderildi: [/color] [/size] [quote=Fargal94 post_id=253274 time=1694120831 user_id=7900] eğer prostat stimülasyonu içinse, o zaman erkekte) .. . Ah! Böyle seçenekler aklıma gelmemişti. Neden öyle? İlginç olan, titreşimin bile penis aracılığıyla partnere iletilmesi ve lezzet katmasıdır) [/quote] Eğer bu TİTREŞİM ise, o zaman yine de bir tıkaç değil, bir VIBRATÖR’dür. Bir erkeğin kıçındaki vibratöre karşı hiçbir şeyim yok (eğer hoşuna gidiyorsa). Ancak sorduğunuz soruya dönecek olursak: Ne popo tıkacının ne de vibratörün prostat sorunlarını (eğer bir sorun varsa) çözmeyle ilgisi yoktur. Şahsen ben çiftlerin yatakta karşılıklı cinsel zevk ve uyarılma için kullandıkları her şeyi memnuniyetle karşılarım. Ve bunun bir erkekte mi yoksa bir kadında mı olduğu önemli değil. Eğer hoşlarına giderse, o zaman onlar için iyi olur! Ancak [url=viewtopic.php?t=8578]prostat masajı[/url] (eğer gerekiyorsa/gerekiyorsa) yine de “biraz” farklı yapılması gerekiyor. Ve burada ne fişe ne de vibratöre ihtiyaç var. Onlar işe yaramaz. Ama bayan parmağı - EVET! İşte bu. Herhangi bir doktor size bunu söyleyecektir (tabii ki hala prostattan ve onun sağlığından bahsediyorsanız). :)
Alex, bu şeyin hayranı değilim ama bazen bir kadınla yeni hisler eklemek ilginçtir) Ve bir kadın için ne isterse kabul ederim. Sorularınıza cevap verdiğimi düşünüyorum. Ayrıntılarla ilgileniyorsanız lütfen bana özel mesaj gönderin
7 saniye sonra gönderildi:
Alex, bu işin hayranı değilim ama bazen bir kadınla birlikte yeni hisler eklemek ilginç olur) Ve bir kadın için ne isterse kabul ederim. Sorularınıza cevap verdiğimi düşünüyorum. Detaylarla ilgileniyorsanız lütfen PM atın
These users thanked the author Fargal94 for the post:
Alex, bu şeyin hayranı değilim ama bazen bir kadınla yeni hisler eklemek ilginçtir) Ve bir kadın için ne isterse kabul ederim. Sorularınıza cevap verdiğimi düşünüyorum. Ayrıntılarla ilgileniyorsanız lütfen bana özel mesaj gönderin
[size=85][color=green]7 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] Alex, bu işin hayranı değilim ama bazen bir kadınla birlikte yeni hisler eklemek ilginç olur) Ve bir kadın için ne isterse kabul ederim. Sorularınıza cevap verdiğimi düşünüyorum. Detaylarla ilgileniyorsanız lütfen PM atın
Aleks020362: ↑08 Sep 2023, 00:35
Ülkenin sorunsuz bir şekilde organize çöküşüne dönüşen “vahşi perestroyka” sırasında tüm sokak büfeleri bu tür oyuncaklarla doluydu. Çeşitli abartılı prezervatiflerden bahsediyorum. Örneğin, omuzlarında güzel bir Noel ağacı olan (hatta üst üste binen iki tane olan), yayın balığı gibi antenleri olan Noel Baba vb. Fark etmedin mi? Çok şey kaybettik! (Prezervatiften değil, çöküşün karmaşasından bahsediyorum)
Sadece peniste kirpi olan halkaları hatırlıyorum .
These users thanked the author Serg_A for the post:
[quote=Aleks020362 post_id=253285 time=1694122539 user_id=20473] Ülkenin sorunsuz bir şekilde organize çöküşüne dönüşen “vahşi perestroyka” sırasında tüm sokak büfeleri bu tür oyuncaklarla doluydu. Çeşitli abartılı prezervatiflerden bahsediyorum. Örneğin, omuzlarında güzel bir Noel ağacı olan (hatta üst üste binen iki tane olan), yayın balığı gibi antenleri olan Noel Baba vb. Fark etmedin mi? Çok şey kaybettik! (Prezervatiften değil, çöküşün karmaşasından bahsediyorum) [/quote] Sadece peniste kirpi olan halkaları hatırlıyorum 😁.
[quote=Alexssss post_id=253451 time=1694162982 user_id=19944] [ref=#0000ff]Val85[/ref] ve ütüyleyken kafa, kesinlikle harika) [/quote] bir bağlantı veya resim gönderebilir misin? Minnettar olurum
[ref=#bf0000]Fargal94[/ref], Catch’im var. çok fazla çeşit var [url=https://postimg.cc/Wd4gkNJC] [img]https://i.postimg.cc/FHyZw1Fr/orig.webp[/img][/url]
[quote=Alexsss post_id=253459 time=1694163678 user_id=19944] [ref=#bf0000]Fargal94[/ref], nCatch’in bende çok fazla çeşidi var [url=https://postimg.cc/ Wd4gkNJC] [img]https://i.postimg.cc/FHyZw1Fr/orig.webp[/img][/url] [/quote]это надевать за головкой или куда? Упругая проволока?
[quote=Alexsss post_id=253459 time=1694163678 user_id=19944] [ref=#bf0000]Fargal94[/ref], nCatch’in bende çok fazla çeşidi var [url=https://postimg.cc/ Wd4gkNJC] [img]https://i.postimg.cc/FHyZw1Fr/orig.webp[/img][/url] [/quote] придется член штангенциркулем мерять)
[ref=#bf0000]Fargal94[/ref], Bir nüans var.. Yapmanız gerekenler Ayaktayken takamayacaksınız. Birkaç farklı boyutta satın alın. Pahalı değiller
[size=85] [color=green]1 dakika 39 saniye sonra gönderildi:[ /color][/size ] [quote=Val85 post_id =253463 time=1694164577 user_id=20590] [ quote=Alexssss post_id=253459 time=1694163678 user_id=19944] Bunu yakalayın Elimde çok fazla çeşit var . [/quote] kaybolmuyor mu? [/quote]Hatasız bir kafaya takmanız gerekiyor. ...aletini çıkaracaksın))
[quote=Alexsss post_id=253466 time=1694165383 user_id=19944] [ref=#bf0000]Fargal94[/ref], Bir nüans var. . Ayaktayken giyemezsiniz. Birkaç farklı beden satın alın.
[size=85] [color=green]1 dakika 39 saniye sonra gönderildi:[ /color][/size] [ quote=Val85 post_id=253463 time=1694164577 user_id=20590] [quote=Alexssss post_id=253459 time=1694163678 user_id=19944] Bunun pek çok çeşidi var [/quote] kaybolmuyor mu? [/quote]Onu hatasız bir kafaya takmanız gerekiyor... .Sikini çıkaracaksın)) [/quote] açıklama için minnettarım! Toplar yukarıda mı yoksa aşağıda mı?) Peki, bu tür oyunlarda akıllı değilim)
[quote=Fargal94 post_id=253467 time=1694165553 user_id=7900] [quote=Alexsss post_id=253466 time=1694165383 user_id= 19944] [ref=#bf0000]Fargal94[/ref], Evet nüans.. Hatasız bir kafaya takmanız gerekir. Ayaktayken takamazsınız.) Birkaç farklı boyutta satın alın. Pahalı değiller
[ size=85][color=green]1 dakika 39 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=Val85 post_id=253463 time=1694164577 user_id=20590] düşmüyor mu? [/quote]Hatasız bir kafaya takmanız gerekiyor ...Çükünüzü çıkaracaksınız)) [/quote] minnettarız. açıklama! Toplar yukarıda mı yoksa aşağıda mı?) Ben bu tür oyunlarda pek akıllı değilim) [/quote]Dene, kadınının tepkisine bak
Miyav: ↑07 Sep 2023, 23:03
Lütfen dildo teklif etmeyin, bu bizim kadın oyuncağımız... her türlü yüzük, eklenti ve benzeri hakkındaki fikriniz.
Böyle bir şey denemedim , sadece sivilceli prezervatifler, bunlar zaten normal olanlardan daha iyi hissediliyor ve antenli prezervatifler zaten iyi... Bunun gibi Zevkle denerdim, ama alışabilirsin...
Olumlu bir tavrım var. Ama henüz oyuncak yok. Eski sevgilim beni bağladı ve öyle güçlü bir orgazm yaşadım ki, ayaklarımın üzerinde duramadım. Şimdi bir prostat masaj aleti alıp sırf bu oyuncaktan boşalmak istiyorum. Penise hiç dokunmadan.
These users thanked the author cennet for the post:
[quote=Miyav post_id=253214 time=1694117012 user_id=20398] Lütfen dildo teklif etmeyin, bu bizim kadın oyuncağımız... [url=viewtopic.php istiyorum ?t= 8291]her türlü yüzük, eklenti ve benzeri hakkındaki fikriniz[/url]. Böyle bir şey denemedim , sadece sivilceli prezervatifler, bunlar zaten normal olanlardan daha iyi hissediliyor ve antenli prezervatifler zaten iyi... Bunun gibi [url =viewtopic.php?t=12027] Zevkle[/url] denerdim, ama alışabilirsin... [ /quote] Olumlu bir tavrım var. Ama henüz oyuncak yok. Eski sevgilim beni bağladı ve öyle güçlü bir orgazm yaşadım ki, ayaklarımın üzerinde duramadım. Şimdi bir prostat masaj aleti alıp sırf bu oyuncaktan boşalmak istiyorum. Penise hiç dokunmadan.
Maraton kraliçesi Elena Blinovskaya için yeni bir önleyici tedbir seçildi. Kendisi, cezanın verilmesinden önceki üç ayı duruşma öncesi gözaltı merkezinde mahkemenin nihai kararını bekleyerek...
Last post
Bilgi çingenesiyle konuşma böyle sonuçlandı))
Ayrıntılar hakkında konuşmaya başladığınızda adam hortumu açıp beni psikiyatri hastanesine gönderiyor.
Her ne kadar kişiliği iki ve üç kişilik olsa da....
Prezervatif olmadan erkek spermi nasıl tehlikeli olabilir? Yani orada mikrop var mı? Ve neden örneğin vücuda değil de oraya gitmesi gerekiyor? Bir kadın için bu hala açıktır, ancak bir erkek için...
Last post
Bir erkek için bence hiçbir şey. Prezervatifsiz seks yaparsanız kötü hastalıklara yakalanma riski vardır, ancak sperm ana taşıyıcı değildir. Partnerinize güveniyorsanız, boşalma seksin ana özelliği,...
38 yaşında, her şey farklı, tabii ki bir vardiyadan geldiyseniz, o zaman ilk başta hızlı bir şekilde 10-15 dakika, tüm prelüdlerle 1-2 kez yapmanız, 2-3 saat iyice iyileşmeniz ve sonra, Karşılıklı...