[quote="Lada R" post_id=253067 time=1694105090 user_id=15255]diziniz bükülmemiş mi? [/quote] Dizlerin altında sinovyal vajinalar olduğunu yazmaya bile korkuyorum :ayyy:
Big Boy: ↑08 Jul 2022, 09:00
Karınızı veya diğer kadınları nerede beceriyorsunuz? Vücudun hangi kısımlarını sikiyorsun?
Deneyimlerime göre, eşim ve diğer kadınlar.
1. Vajinada
2. Kıçından
3. Ağızda
4. Göğüslerin arasında
5. Sıkıştırılmış bacakların arasında
6. Kolun altında
7. Kalçaların arası.
8. Yumruğunun içinde.
Şu anki yaşına kadar yaşadı. Ama 6. madde kapsamındaki egzotikleri hiç denemedim. Ve biliyorsunuz, bundan rahatsız değilim. Vızıltıdan şüpheliyim. Ve 8 numaralı noktaya pek "cinsel ilişki" denemez. Bir kadının size MASTÜRBASYON yapması daha olasıdır. Ve ona yardım edebilirsiniz: hafif itmeler/sürtünmelerle...Seçiminiz. Ancak tekrar ediyorum: 8. noktaya pek "cinsel ilişki" denemez
O halde mantıksal olarak 6. noktayı pratikte biliyorsunuzdur (koltuk altı). Belki çok nadiren: her yüz yılda bir... Sadece izlenimlerinizi sormak istedim. Hoşuna gitti mi? Daha doğrusu beğendin mi? Yoksa bu sadece bazen, bir hassasiyet anında, çok ama çok heyecanlandığınız zamanlarda mı oluyor? İzlenimleriniz neler? Peki o nedir? Onun bundan hoşlandığını mı hissediyorsun? Yoksa "kendini iyi hissettiği sürece" mi?
5 dakika 38 saniye sonra gönderilir:
Eşim ve ben popo hariç tüm seçenekleri denedik
Yetişmemiz lazım..."Hala yapıyoruz kötü bir iş, yoldaşlar... "Çevredeki tarlalar İŞLENMEMİŞTİR...
13 dakika 2 saniye sonra gönderilir:
Eğer eş akıllı ve sevgi doluysa her şeyi verecektir.
Mmmm...Eh, bu yine de büyük bir şey soru... Ya pek akıllı değil (sonuna kadar) ya da yeterince sevgi yok... yani, son milimetre, bir zerre! Bu milimetrelik özlem (sevgi), birçok erkeği birçok zevkten mahrum bırakır. Bu ne kadar olursa olsun sadece bir milimetre eksik! Ama... Sonuç olarak adam karısından anal seks almıyor. Çoğu zaman sözlü bile eksiktir. Elbette isterse bunların hepsini alacaktır. Ama karısından değil. Eşinin bundan haberi var mı? Büyük olasılıkla evet. Her durumda, tahmin ediyor. Ama.."bir şeyler hâlâ orada!" Ve işte en ilginç an. Neredeyse tüm SEVGİLİLER HER ŞEYİ yapar! Yukarıda konu başlığında listelenen öğelerin tümü 8 öğedir. Belki bundan daha fazlası ve ötesinde bir şey. Bilmiyorum. ANCAK! Çoğu zaman bu metresler birinin eşleridir. Ve görünüşe göre kocamın kıçına kesinlikle tekme VERMİYORLAR! Hatta sadece "tatillerde" oral seksle kendilerini şımartıyorlar. Ama "yabancı" bir adam için - HER ŞEY İÇİN tam yetki! Kadınların bu konudaki görüşlerini gerçekten duymak isterim. Bunun doğru olup olmadığını tartışmayacağım bile. Bunun doğru olduğunu biliyorum. Bu benim için tartışmanın ötesindedir. Başka bir soruyla ilgileniyorum: NEDEN!?
9 dakika 14 saniye sonra gönderildi:
Kostya: ↑10 Jul 2022, 13:01
Eğer karısı akıllı ve sevgi doluysa, her şeyi verecektir
Ekleyeceğim...Meğerse öyleymiş ilginç bir durum. Kadın, sevgilisine (“yabancı” adama) her yerde her şeyi verir. İstediğiniz kadar, istediğiniz yerde. Ama KENDİ kocamın yıllardır istediği şeyi "en azından dene" anal seks çölde ağlayan birinin çağrısıdır. Ve kocasının BUNU bir kenara bırakmayı deneyebileceğini/tahmin edebileceğini biliyor/tahmin ediyor. Sonuç olarak elimizde ne var? İç karartıcı sonuç: :üzgünüm: Bir eş, bir yabancıya kıçından bir adam veriyor. Çok sık - avda. Ama aynı şekilde kendi kocasını da yabancı bir kadına “gönderiyor”. Bu da onun kıçına bir tekme atmasına neden olacak. Ve karısı da BUNU biliyor. Çok tuhaf bir kısır döngü. :bilinmiyor:
10 dakika 48 saniye sonra gönderilir:
Uzun yıllardır karımı sikmedim ama kızımı sadece kıçından becerdim
TS yorulmak bilmeyen bir şovmen. Bize sadece kadınları değil yastıkları, battaniyeleri, turtaları, kekleri, çaydanlığı, şişeyi, ağaçtaki oyuk ve çiçek tarhını da siktiğini söylerse şaşırmam)
:) Sen tam bir şovmensin! HER ŞEY listelendi, hiçbir şey kaçırılmadı! Önemli olan her şeyin yolunda olmasıdır! "Boynuna kadar sıkı!"
[quote="Big Boy" post_id=84914 time=1657260017 user_id=7659] Karınızı veya diğer kadınları nerede beceriyorsunuz? Vücudun hangi kısımlarını sikiyorsun? Deneyimlerime göre, eşim ve diğer kadınlar. 1. Vajinada 2. Kıçından 3. Ağızda 4. Göğüslerin arasında 5. Sıkıştırılmış bacakların arasında 6. Kolun altında 7. Kalçaların arası. 8. Yumruğunun içinde. [/quote] Şu anki yaşına kadar yaşadı. Ama 6. madde kapsamındaki egzotikleri hiç denemedim. Ve biliyorsunuz, bundan rahatsız değilim. Vızıltıdan şüpheliyim. Ve 8 numaralı noktaya pek "cinsel ilişki" denemez. Bir kadının size MASTÜRBASYON yapması daha olasıdır. Ve ona yardım edebilirsiniz: hafif itmeler/sürtünmelerle...Seçiminiz. Ancak tekrar ediyorum: 8. noktaya pek "cinsel ilişki" denemez :m0571:
[size=85][color=green]5 dakika 25 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote="toman 1520" post_id=84922 time=1657261680 user_id=1870] Karımı yumrukla sikmedim. [ /quote] O halde mantıksal olarak 6. noktayı pratikte biliyorsunuzdur (koltuk altı). Belki çok nadiren: her yüz yılda bir... Sadece izlenimlerinizi sormak istedim. Hoşuna gitti mi? Daha doğrusu beğendin mi? Yoksa bu sadece bazen, bir hassasiyet anında, çok ama çok heyecanlandığınız zamanlarda mı oluyor? İzlenimleriniz neler? Peki o nedir? Onun bundan hoşlandığını mı hissediyorsun? Yoksa "kendini iyi hissettiği sürece" mi? :angel:
[size=85][color=green]5 dakika 38 saniye sonra gönderilir:[/color][/size] [quote=PrematureCum post_id=85907 time=1657445894 user_id =4657] Eşim ve ben popo hariç tüm seçenekleri denedik [/quote]Yetişmemiz lazım..."Hala yapıyoruz kötü bir iş, yoldaşlar... "Çevredeki tarlalar İŞLENMEMİŞTİR... :wink:
[size=85][color=green]13 dakika 2 saniye sonra gönderilir:[/color][/size] [quote=Kostya post_id=85910 time=1657447307 user_id =7542] Eğer eş akıllı ve sevgi doluysa her şeyi verecektir. [/quote] Mmmm...Eh, bu yine de büyük bir şey soru... Ya pek akıllı değil (sonuna kadar) ya da yeterince sevgi yok... yani, son milimetre, bir zerre! Bu milimetrelik özlem (sevgi), birçok erkeği birçok zevkten mahrum bırakır. Bu ne kadar olursa olsun sadece bir milimetre eksik! Ama... *x) Sonuç olarak adam karısından anal seks almıyor. Çoğu zaman sözlü bile eksiktir. Elbette isterse bunların hepsini alacaktır. Ama karısından değil. Eşinin bundan haberi var mı? Büyük olasılıkla evet. Her durumda, tahmin ediyor. Ama.."bir şeyler hâlâ orada!" Ve işte en ilginç an. Neredeyse tüm SEVGİLİLER HER ŞEYİ yapar! Yukarıda konu başlığında listelenen öğelerin tümü 8 öğedir. Belki bundan daha fazlası ve ötesinde bir şey. Bilmiyorum. ANCAK! Çoğu zaman bu metresler birinin eşleridir. Ve görünüşe göre kocamın kıçına kesinlikle tekme VERMİYORLAR! Hatta sadece "tatillerde" oral seksle kendilerini şımartıyorlar. Ama "yabancı" bir adam için - HER ŞEY İÇİN tam yetki! Kadınların bu konudaki görüşlerini gerçekten duymak isterim. Bunun doğru olup olmadığını tartışmayacağım bile. Bunun doğru olduğunu biliyorum. Bu benim için tartışmanın ötesindedir. Başka bir soruyla ilgileniyorum: NEDEN!?
[size=85][color=green]9 dakika 14 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=Kostya post_id=85910 time=1657447307 user_id=7542 ] Eğer karısı akıllı ve sevgi doluysa, her şeyi verecektir [/quote] Ekleyeceğim...Meğerse öyleymiş ilginç bir durum. Kadın, sevgilisine (“yabancı” adama) her yerde her şeyi verir. İstediğiniz kadar, istediğiniz yerde. Ama KENDİ kocamın yıllardır istediği şeyi "en azından dene" [url=viewtopic.php?t=11083]anal seks[/url] çölde ağlayan birinin çağrısıdır. Ve kocasının BUNU bir kenara bırakmayı deneyebileceğini/tahmin edebileceğini biliyor/tahmin ediyor. Sonuç olarak elimizde ne var? İç karartıcı sonuç: :üzgünüm: Bir eş, bir yabancıya kıçından bir adam veriyor. Çok sık - avda. Ama aynı şekilde kendi kocasını da yabancı bir kadına “gönderiyor”. Bu da onun kıçına bir tekme atmasına neden olacak. Ve karısı da BUNU biliyor. Çok tuhaf bir kısır döngü. :bilinmiyor:
[size=85][color=green]10 dakika 48 saniye sonra gönderilir:[/color][/size] [quote=Unicum228 post_id=189446 time=1681061338 user_id =17706] Uzun yıllardır karımı sikmedim ama kızımı sadece kıçından becerdim [/quote] ...ve senin yaşın da profilinizde belirtilmiştir. 18+... Biliyor musun, şaşırmadım. :özür dilerim:
[size=85][color=green]13 dakika 8 saniye sonra gönderilir:[/color][/size] [quote=Marinka post_id=225825 time=1688930617 user_id =12161] TS yorulmak bilmeyen bir şovmen. Bize sadece kadınları değil yastıkları, battaniyeleri, turtaları, kekleri, çaydanlığı, şişeyi, ağaçtaki oyuk ve çiçek tarhını da siktiğini söylerse şaşırmam) [/quote] :) Sen tam bir şovmensin! HER ŞEY listelendi, hiçbir şey kaçırılmadı! Önemli olan her şeyin yolunda olmasıdır! "Boynuna kadar sıkı!" :daypyat:
[quote=Pierro post_id=253178 time=1694114991 user_id=4666] gerçekten.. burun deliğinde??? [/quote] hmmmm.... Sormaya utanıyorum, bu kadar ince bir penisi nerede gördün?
[quote=elektrikçi post_id=226349 time=1689010712 user_id=6161] Karımı istediğim yerde beceririm ve bunun için ona çok minnettarım [/quote]BÜTÜN elektrikçiler bunu yapardı! Ve elektrikçi olmayanlar elektrikçi olsun! :)
[quote=Pierro post_id=253197 time=1694115761 user_id=4666] bu bir geyik ve bir tavşan hakkındaki şakadan. [/quote] ah, kusura bakma, bilmiyordum; Google’a soracağım.
[quote="Hooligan Carrie" post_id=253172 time=1694114719 user_id=18654] İşte bu kadar...Liste hiç de tam değil....Bir tür amatörlük gibi geliyor)) [/quote]Ama gençler geceleri açılmak istemesin! Şimdi taşınacaklar: Sütyen tokasının altında vb. vesaire.
[quote=Pierro post_id=253197 time=1694115761 user_id=4666] bu bir geyik ve bir tavşan hakkındaki şakadan.. [/quote] Google bu şakayı bilmiyor :üzgünüm: Söyle bana! :göz kırp:
Sadece vajinada. Karısı başka seçeneği tanımıyor. Bu arada ben de.
Eh,.....Sen ve karınız, yaşamınız boyunca Voronej’in merkezine bir anıt dikmeliydiniz.. *x) Not: Kafamda tek bir soru dönüyor: Bu kadar mükemmel bir şekilde BURAYA nasıl geldin? Forum başlığını tekrar okuyun.
These users thanked the author Alex020362 for the post:
[quote="Andrey Lukashov" post_id=253106 time=1694110498 user_id=9120] Sadece vajinada. Karısı başka seçeneği tanımıyor. Bu arada ben de. [/quote]Eh,.....Sen ve karınız, yaşamınız boyunca Voronej’in merkezine bir anıt dikmeliydiniz.. *x) Not: Kafamda tek bir soru dönüyor: Bu kadar mükemmel bir şekilde BURAYA nasıl geldin? Forum başlığını tekrar okuyun. *x)
[quote=Aleks020362 post_id=253210 time=1694116744 user_id=20473] nasıl, bu kadar doğru, BURAYA getirildin? [/quote] birincisi, doğruluğunu göremiyorum, ikincisi, kişi gelip öğrenmiş olabilir çeşitlilik burada.....
Muhtemelen "doğruluk" herkes için farklıdır. Her insan kendine sınırlar ve çitler koyar. Her şeyde. Karısının "sadece uygun olduğunda" verdiğini yazdı. Kendisi de "aynı fikirde" olduğunu yazıyor. Bunun DOĞRU olduğunu. Bu, bunun tam olarak onların doğruluğu olduğu anlamına gelir. Ahlaki standartları. Onları suçlamıyorum: her birinin kendine göre. Not: Şahsen ben bu "sevinç"in onuncu gününde ölürdüm. Can sıkıntısından ve rutinden. Gezegende zevk için çiftleşen tek hayvan HOMO SAPIENS’tir. Ama bir de HOMO ERETICUS var.
[quote="Hooligan Carrie" post_id=253211 time=1694116841 user_id=18654] öncelikle doğruluğu göremiyorum [/quote]Muhtemelen "doğruluk" herkes için farklıdır. Her insan kendine sınırlar ve çitler koyar. Her şeyde. Karısının "sadece uygun olduğunda" verdiğini yazdı. Kendisi de "aynı fikirde" olduğunu yazıyor. Bunun DOĞRU olduğunu. Bu, bunun tam olarak onların doğruluğu olduğu anlamına gelir. Ahlaki standartları. Onları suçlamıyorum: her birinin kendine göre. Not: Şahsen ben bu "sevinç"in onuncu gününde ölürdüm. Can sıkıntısından ve rutinden. Gezegende zevk için çiftleşen tek hayvan HOMO SAPIENS’tir. Ama bir de HOMO ERETICUS var.
[quote=Aleks020362 post_id=253229 time=1694117627 user_id=20473] Şahsen ben böyle bir "neşenin" onuncu gününde vazgeçerdim. [/quote] Ben de bırakırdım, ama ..... tüm kutudaki işaretleyiciler farklıdır)
[quote="Hooligan Carrie" post_id=253211 time=1694116841 user_id=18654] insanlar buraya sadece çeşitliliği öğrenmek için gelmiş olabilir..... [/quote] Çeşitlilik burada öğrenilmemelidir. Ve karısıyla yatakta.
Aleks020362: ↑07 Sep 2023, 22:59
Eh,.....Siz ve eşiniz, yaşamınız boyunca Voronej’in merkezine bir anıt dikmeliydiniz... Not: Kafamda tek bir soru dönüyor: Bu kadar mükemmel bir şekilde BURAYA nasıl geldin? Forumun adını tekrar okuyun.
Eğer sapkınlığı kastediyorsanız, o zaman bizde var, sadece biraz farklı versiyonları :)
[quote=Aleks020362 post_id=253210 time=1694116744 user_id=20473] Eh,.....Siz ve eşiniz, yaşamınız boyunca Voronej’in merkezine bir anıt dikmeliydiniz... Not: Kafamda tek bir soru dönüyor: Bu kadar mükemmel bir şekilde BURAYA nasıl geldin? Forumun adını tekrar okuyun. [/quote] Eğer sapkınlığı kastediyorsanız, o zaman bizde var, sadece biraz farklı versiyonları :)
Hayır Andrey, ben sapkınlığın varlığından ya da yokluğundan bahsetmiyorum. sapkınlık. Ben "kaliteli" seksten yanayım. Ve bu sapkınlığın varlığına ya da yokluğuna bağlı değildir.
[quote="Andrey Lukashov" post_id=253326 time=1694146045 user_id=9120] Eğer sapkınlığı kastediyorsan, bizde var [/quote]Hayır Andrey, ben sapkınlığın varlığından ya da yokluğundan bahsetmiyorum. sapkınlık. Ben "kaliteli" seksten yanayım. Ve bu sapkınlığın varlığına ya da yokluğuna bağlı değildir.
benim de, ağzımda ve amımda, ama sevgililerinde tüm delikleri veriyor ve bu tamamen benim görüşüm Evli kadınlar evde kocalarıyla izin vermedikleri birçok şeye sevgilileriyle birlikte izin verirler
These users thanked the author fare60 for the post:
benim de, ağzımda ve amımda, ama sevgililerinde tüm delikleri veriyor ve bu tamamen benim görüşüm [url=viewtopic.php ?t=10306]Evli kadınlar[/url] evde kocalarıyla izin vermedikleri birçok şeye sevgilileriyle birlikte izin verirler
Listelenen tüm yerleri seviyorum.
Ben sırt üstü veya yüz üstü yatarken bir erkeğin elastik sikini yüzüme ve vücudumun her yerine kaydırması da gerçekten hoşuma gidiyor.
These users thanked the author Katya 18 for the post (total 4):
Listelenen tüm yerleri seviyorum. :oops: Ben sırt üstü veya yüz üstü yatarken bir erkeğin elastik sikini yüzüme ve vücudumun her yerine kaydırması da gerçekten hoşuma gidiyor.
Katya18: ↑15 Sep 2023, 09:17
Listelenen tüm yerleri beğendim.
Ben sırtüstü veya yüz üstü yatarken bir erkeğin elastik penisini yüzümde ve vücudumun her yerinde kaydırması da gerçekten hoşuma gidiyor. n
[quote=Katya18 post_id=256940 time=1694758644 user_id=20685] Listelenen tüm yerleri beğendim. :oops: Ben sırtüstü veya yüz üstü yatarken bir erkeğin elastik penisini yüzümde ve vücudumun her yerinde kaydırması da gerçekten hoşuma gidiyor. n[/quote] Güzel gülüşün?
[size=85][color=green]12 dakika 57 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] Ne demek "ard arda mesaj gönderemiyorsunuz?" Neden?
[size=85][color=green]5 dakika 19 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] İşte bu, anladım. Ayrıca karakter sayısı en az 20 olmalıdır. [/quote] Ve süngerlerin kendisi de cazip görünüyor). Belki gülümsemenizi uygun konuya gönderebilirsiniz?)
Eşimin vajinasında, ağzında ve göğüslerinin arasında. Metresler : bir vajina, popo, ağız, göğüslerin arasında. İkincisi de ama göğüsler küçük. Ve yine de bazılarının göğüsleri çok küçük ve kıçlarını vermiyorlar
These users thanked the author Andrey-37 for the post:
Eşimin vajinasında, ağzında ve göğüslerinin arasında. [url=viewtopic.php?t=14992]Metresler[/url] : bir vajina, popo, ağız, göğüslerin arasında. İkincisi de ama göğüsler küçük. Ve yine de bazılarının göğüsleri çok küçük ve kıçlarını vermiyorlar
Ben sadece karımı sikerim)))
Ve karşılıklı şehvetin istediğiniz gibi, istediğiniz yerde sikişmenize izin verdiği taşaklara teşekkür ederim))) ve bazen onu ağzından bademciklerine kadar sikebilirim) )) son fahişe gibi, bu yüzden sık sık boğuluyor!!!
Ben sadece karımı sikerim))) Ve karşılıklı şehvetin istediğiniz gibi, istediğiniz yerde sikişmenize izin verdiği taşaklara teşekkür ederim))) ve bazen onu ağzından bademciklerine kadar sikebilirim) )) son fahişe gibi, bu yüzden sık sık boğuluyor!!!
Kullanıcıların sıklıkla bir sorusu var: Bir görsel PNG’den JPG’ye nasıl dönüştürülür, bu yüzden bilmeyenler için küçük bir talimat yazmaya karar verdim.
Bir görüntüyü PNG’den JPG’ye kullanarak...
Last post
Windows kullanarak PNG’den JPG’ye bir resim nasıl dönüştürülür?
Bu artık okulda ve bilgisayarda 3. sınıfta fen bilimleri veya 2’yi geçiyorlar.
:yes:
Ve böylece sarhoş oldu ve sarhoş bir şekilde bir arkadaşıyla sevişti.
Önemli olan onun onunla birlikte uyanmasıdır.
Evet sanırım en çok bu. Herkes için evrensel bir yöntem yoktur. Ancak bir arkadaş...