Karısı diğerlerinden sonra sikişmek ister

Karınızın cinsel sadakatsizliğine suç ortağı olun
Автор темы
Valery38
Göz teması kurmak
Total posts: 1
Registered for: 1 year 10 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Karısı başkalarının peşinden sikişmek ister

Unread post by Valery38 »

Herkese selam. 38 yaşındayım, eşim 31 yaşında. 6 yıldır evliyim, bir çocuğumuz var.

Yaklaşık 4 yıl önce eşimin başka erkeklerle sikişmesine izin verdim, çünkü ben ona yalvarmadım. istekler. İlk başta sürekli sevgiliydiler. Çoğu durumda 1-2 saatliğine evden çıkıyordum, sevgilim geldi, onu becerdi ve gitti.

Son altı aydır karım "sıkıldı": Haftada 2-3 kez diskoya gidiyor, onu alıp arabada beceriyorlar ya da onu bütün geceliğine götürürler. Ancak asıl şaka, prezervatif kullanmayı tamamen reddetmesidir; her zaman "bir hediyeyle" gelir ve onu becermek ister.

Benzer durumları yaşayan var mı?
These users thanked the author Valery38 for the post:
sapık
Maxik90
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 269
Registered for: 2 years 11 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Karısı başkalarının peşinden sikişmek istiyor

Unread post by Maxik90 »

Neden geyik emojisi yok? Hey mod, bu kişinin burada gerçekten ihtiyacı var.
These users thanked the author Maxik90 for the post:
Bir miyav
havlamak
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 367

Unread post by havlamak »

Valery38, burada böyle hayalperest tonlarca var. "Aldatılan koca" anahtar kelimesine göre arama yapın.

Eğer sadece metinden geliyorsa, 38 yaşında nasıl karınızın isteklerini iletemediğinizi anlamıyorum.
These users thanked the author havlamak for the post (total 2):
temiz, Maxim......
temiz
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 395
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by temiz »

hikaye anlatıcısı... her türlü saçmalığı yazıyor
These users thanked the author temiz for the post:
Sanat
Mitry
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 263
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by Mitry »

Sonunda ne bilmek istedin?
Eh, bir erkek seksten zevk alan karısını "çekmez"; bu günlük bir meseledir. Kim geçinir, sevgili, tatil yerleri, seks karısı ve bir sürü başka seçenek.
These users thanked the author Mitry for the post (total 2):
Maxim......, Endişeli
Yjjooo
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 109

Unread post by Yjjooo »

Karısı KVD’den korkmuyor
Vetal B
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 118
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by Vetal B »

Eşim ve ben ağabeyimi iki kez davet ettik. İkinci seferde hemen birleştim. Karımın erkek kardeşim tarafından sikilmesini izliyorum! Sonra ağabeyim bana Zhenya’nın amını yalamamı söyledi, kardeşimin siki gözümün önüne girdi ve bu gerçekten hoşuma gitti. Sikini ağzıma almak istedim. Eşime, içinde sik varken amıma girmeyi sevdiğimi söyledim ama yine de aynı fikirde değilim. Benden istemediği biriyle seks yapmamı istedi.
These users thanked the author Vetal B for the post (total 5):
Raduhnuy, sapık, çoban, Endişeli, padshiy
Andrey Lukashov
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1011

Unread post by Andrey Lukashov »

VetaL Bi: 29 Aug 2023, 20:25 Eşim ve ben ağabeyimi iki kez davet ettik. İkinci seferde hemen birleştim. Karımın erkek kardeşim tarafından sikilmesini izliyorum! Sonra ağabeyim bana Zhenya’nın amını yalamamı söyledi, kardeşimin siki gözümün önüne girdi ve bu gerçekten hoşuma gitti. Sikini ağzıma almak istedim. Eşime, içinde sik varken amıma girmeyi sevdiğimi söyledim ama yine de aynı fikirde değilim. Kendisi senden birisiyle seks yapmanı istedi, istemiyor.
Sen bir koca değilsin ama birçok kadın için lütufsun :) Karımın arkadaşı kocasının senin gibi olmasını sağlayamıyor. Prensip olarak çok esnektir, başkalarıyla dalga geçtiğini biliyor, ancak bunu fark etmiyormuş gibi davranıyor ve özellikle ona her şeyi bilmesini, hatta görmesini sağlamaya çalışıyor.
These users thanked the author Andrey Lukashov for the post (total 3):
Raduhnuy, Vetal B, Endişeli
Bir miyav
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 748

Unread post by Bir miyav »

Valery38: 28 Aug 2023, 18:14 Yaklaşık 4 yıl önce karımın başka erkeklerle sikilmesine izin verdim çünkü ben onun isteklerini kabul etmiyorum. İlk başta sürekli sevgiliydiler. Çoğu durumda 1-2 saatliğine evden çıkıyordum, sevgilim geldi, onu becerdi ve gitti.

Son altı aydır eşim “sıkıldı”: 2-3 Haftada bir kez diskoya gidiyorlar, onu alıp arabada beceriyorlar ya da bütün gece boyunca götürüyorlar. Ancak asıl şaka, prezervatif kullanmayı tamamen reddetmesidir; her zaman "bir hediyeyle" gelir ve onu becermek ister.
Bu doğru.. Yerli bir koca nasıl olur da hanımını herhangi biriyle sevişmeye göndermez? Tam bir karmaşa!
... Henüz forumda bu tür masallar okumadım, aynı ruhla yazmaya devam edin! Evet, boynuzları zaten satın aldınız mı? Bence geyik ya da geyik tam olarak doğru olacak! (ifadeler olmayacak, henüz icat edilmediler...)
These users thanked the author Bir miyav for the post:
özel_giriş
Raduhnuy
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 26
Registered for: 2 years

Unread post by Raduhnuy »

Gerçekten herkesi memnun etmek istiyorum, iki yönetmenimle iki adam istiyorum! İlk defa oral seks yapabildim, yoksa emmek için doğmuşum. ....B.
These users thanked the author Raduhnuy for the post (total 2):
Vetal B, Tilkiler
Mitry
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 263
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by Mitry »

Miyav: 29 Aug 2023, 21:10 Ve bu doğru... Peki, yerli bir koca nasıl hanımını herhangi biriyle sevişmeye göndermez? Tam bir karmaşa!
Swingers web sitesine gidin, hayat hakkında çok şey öğreneceksiniz ’ 128513; ve if seks karısı karısısonra macera yaşamak için dışarı çıkar ve kocası evde oturur. Boynuzlayanlar aynı zamanda eğlendiricidir. Hayat sandığınızdan daha çok yönlüdür. Bdsm’cilere gitmeyin, ruhunuzu travmatize etme ihtimali var
These users thanked the author Mitry for the post (total 2):
sapık, Alex020362
Bir miyav
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 748

Unread post by Bir miyav »

Mitriy: 30 Aug 2023, 21:29 Swingers web sitesine gidin, hayat hakkında çok şey öğreneceksiniz ve bir seks karısının karısı, kocası evde otururken macera yaşamak için dışarı çıkan kişidir. Boynuzlayanlar aynı zamanda eğlendiricidir. Hayat sandığınızdan daha çok yönlüdür. Bdsm uzmanlarına gitmeyin, psikolojinizde travma yaratma ihtimaliniz var
Akıllıca tavsiyeniz için teşekkür ederiz. Bu sensin Valery38 tavsiye. Bir şekilde eski usul yaşayacağım... :ireful1:
Endişeli
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 452

Unread post by Endişeli »

Valery38: 28 Aug 2023, 18:14 Herkese merhaba. 38 yaşındayım, eşim 31 yaşında. 6 yıldır evliyim, bir çocuğumuz var.

Yaklaşık 4 yıl önce eşimin başka erkeklerle sikişmesine izin verdim, çünkü ben ona yalvarmadım. istekler. İlk başta sürekli sevgiliydiler. Çoğu durumda 1-2 saatliğine evden çıkıyordum, sevgilim geldi, onu becerdi ve gitti.

Son altı aydır karım "sıkıldı": Haftada 2-3 kez diskoya gidiyor, onu alıp arabada beceriyorlar ya da onu bütün geceliğine götürürler. Ancak asıl şaka, prezervatif kullanmayı tamamen reddetmesidir; her zaman "bir hediyeyle" gelir ve onu becermek ister.

Benzer durumları yaşayan var mı?
Aman Tanrım, seni ne kadar kıskanıyorum: karısı rastgele erkeklerle sikişiyor, içine boşalıyorlar ve sonra eve gelip sana spermleriyle ikram ediyor, hatta şımartıyor daha sonra kendini becer onları.
Sen ölümlülerin en mutlususun.
padshiy
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 137

Unread post by padshiy »

VetaL Bi,
Bana dürüstçe söyle gerçek hayattan mı yoksa fantezilerinden mi?
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Boynuzlamak”