Eşcinseller neden kendilerine bu şekilde hitap ediyor?

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
Bir miyav
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 748
Registered for: 1 year 9 months
Orientation: heteroseksüel
 Eşcinseller neden kendilerine bu şekilde hitap ediyor?

Unread post by Bir miyav »

Geografi, geoloji, geodesia vb. Gaia
Gaia bize göre bir gezegen gibi Dünya’dır. Antik Yunan mitolojisinde tanrıça Gaia vardır. O, var olan her şeyin, gezegenimizin(?) anasıdır. Ve diğer tanrılar: Zeus, Hephaestus, Poseidon vb. Onun "çocukları" mıydı? Gaia’nın kendisi “yönetişime” katılmadı, yalnızca bunları gündeme getirdi (listenin üstünde)...
Ve şimdi soru şu: Peki bu f... kendileri ona çocuk mu diyor? Yoksa Gaia’nın (Gaia - Dünya) en iyisi mi?
Forum üyeleri, sizin fikriniz:
These users thanked the author Bir miyav for the post:
Alice
daha az kayıp
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 89
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Eşcinseller neden kendilerine bu şekilde hitap ediyor?

Unread post by daha az kayıp »

Belki tanrıçanın adının bununla hiçbir ilgisi yoktur? Ve her şey İngilizce gay kelimesinden mi geliyor?
These users thanked the author daha az kayıp for the post:
LadaR
Автор темы
Bir miyav
Orgazm!
Orgazm!

lesloss: 28 Aug 2023, 05:11 Belki de tanrıçanın adının bununla hiçbir ilgisi yoktur? Ve her şey İngilizce eşcinsel sözcüğünden mi geliyor?
Ah, nasıl! Sen onlardan biri misin yoksa ne? Eşcinsel tamamen yeni bir kelimedir ve Eşcinsel olarak tercüme edilir, yani. ibne. Bu konuya daha yakın. Ancak bu hiçbir şekilde tanrıça Gaia’nın kısaltması değildir! Fikriniz anlaşılabilir. Başka görüş var mı?
daha az kayıp
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Miyav: 28 Aug 2023, 05:52 Onlardan biri misin yoksa ne?
İma etmeye gerek yok!

Pi...’ler, çok uzun zaman önce, sodomitler veya sodomitler olarak adlandırılmadan önce, eşcinsel olarak adlandırılmaya başlamış gibi görünüyor, belki başka bir şey!
Ve eşcinsel kelimesi yalnızca eşcinsel bağlamında değil aynı zamanda neşeli bir kişi olarak da kullanılabilir.
Автор темы
Bir miyav
Orgazm!
Orgazm!

lessloss, normal RUSÇA anlayışıyla şu kelimelerden sonra: " Ve eşcinsel kelimesi yalnızca eşcinsel bağlamında, ama aynı zamanda ne kadar da neşeli “Ben, bir Rus kadını gibi, sana Rusça “ibne” sözcüğünü diyeceğim. Referans olarak: Artık yasal, onu Eyalet tribünlerinden atıyorlar.
=====
Sıradaki seçenekleriniz:
Manfred
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1970
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by Serg_A »

Miyav: 28 Aug 2023, 07:26 daha az kayıp, normal RUSÇA anlayışına göre kelimelerden sonra: "Ve eşcinsel kelimesi şu şekilde olabilir: yalnızca eşcinsel bağlamında değil aynı zamanda neşeli anlamında da kullanılır"Ben de bir Rus kadını gibi sana Rusça "ibne" sözcüğünü diyeceğim. Referans olarak: Artık yasal, onu Eyalet tribünlerinden atıyorlar.
=====
Sıradaki seçenekleriniz:

Evet, heteroseksüel gibi görünüyor...
Aslında daha önce de söylemiştim: kelimenin tam anlamıyla bir ibne veya eşcinsel. Neden eşcinsel, kim bilir ve neden "seks" kelimesi artık yasaklandı, ama bir tür anlaşılmaz "cinsiyet" var mı?
These users thanked the author Serg_A for the post (total 2):
daha az kayıp, Zorba Carrie
daha az kayıp
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Miyav: 28 Aug 2023, 07:26 Ben de bir Rus kadını gibi sana Rusça "ibne" sözcüğü diyeceğim
İstediğini söyle.
nİbne kelimesi yoktu Yasaktır, bazı çevrelerde pek kibar sayılmaz ve olumsuz, taciz edici bir karaktere sahiptir, ancak sizin için gerçek bir kadın olarak tüm bunların hiçbir önemi olmadığına inanıyorum.
Google’da eşcinsel kelimesi için yapılan basit bir arama bile konuyu ortaya çıkarıyor.
Yerkürenin üzerine baykuş çekmeye devam edelim mi?
These users thanked the author daha az kayıp for the post:
Zorba Carrie
Автор темы
Bir miyav
Orgazm!
Orgazm!

Serg_A: 28 Aug 2023, 07:35 Evet, heteroseksüel gibi görünüyor...
İşte yanılıyorsun: hetero - hepimiz normaliz yani. Sordum: BU insanlar neden kendilerine böyle diyorlar? Israr ediyorum: onlar Eşcinsel değiller (Tanrıça Gaia Dünya’dır, o antik Yunan Tanrıları arasında en büyüğüdür), ama ibneler (bu artık yasak bir kelime değil)! Peki neden kendilerine böyle diyorlar?
These users thanked the author Bir miyav for the post (total 2):
Serg_A, Manfred
daha az kayıp
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Serg_A: 28 Aug 2023, 07:35 Evet, heteroseksüel gibi görünüyor..
Bu doğru. Neden kaybetti, bilmiyorum! ))
These users thanked the author daha az kayıp for the post (total 2):
Serg_A, Zorba Carrie
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

Miyav: 28 Aug 2023, 07:58
Serg_A: 28 Aug 2023, 07:35 Evet, heteroseksüel gibi görünüyor...
İşte yanılıyorsun: hetero - hepimiz normaliz yani. Sordum: BU insanlar neden kendilerine böyle diyorlar? Israr ediyorum: onlar Eşcinsel değiller (Tanrıça Gaia Dünya’dır, o antik Yunan Tanrıları arasında en büyüğüdür), ama ibneler (bu artık yasak bir kelime değil)! Peki neden kendilerine böyle diyorlar?
Yunan tanrılarını biliyorum. Ve “Gay” kelimesinin Gay isminden geldiğini düşünmüyorum, “mavi” kelimesinden oldukça memnun kaldım. Görünüşe göre politik olarak doğru bir şey bulmak gerekiyordu, bu yüzden onu buldular.
These users thanked the author Serg_A for the post:
Zorba Carrie
|_nadiren_|
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 515
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by |_nadiren_| »

Miyav, yani tolerans yok :) Burada öyle bir forum var ki, herkes birbiriyle anlaşıyor, birbirine hoşgörülü görünüyor. Ve pida, pedo, geronto ve hayvanat bahçesi vb. Herkesi birleştiren bir süreç var; bu da mastürbasyon yapmaktır :-D
These users thanked the author |_nadiren_| for the post (total 2):
Serg_A, Zorba Carrie
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5139
Registered for: 2 years

Unread post by Zorba Carrie »

Elbette Yunan mitolojisinin bununla hiçbir ilgisi yok. "Eşcinsel" kelimesi aslında İngilizce’den geldi. İlk başta "neşeli", "kaygısız", "parlak, herkesin içinde" anlamına geliyordu.
Ve 17. yüzyıla gelindiğinde "yürüyüş", "ahlaki ilkelerden bağımsız" anlamı da aynı anlamı kazandı; fuhuşu düşünün. *Eşcinsel evi* - genelevlere sıklıkla bu ad verilirdi. Ve bu genelevlerde elbette erkek müşterilere hizmet veren *eşcinsel oğlanlar* da vardı. Ama özellikle oğlanla. 20. yüzyılın başında eşcinsel kelimesi heterofuhuşa bu şekilde atıfta bulunuyordu. Ya da sadece rastgele seks. :zeki:
Ve eğer kadın avcısıysa bir erkeğe eşcinsel demek normaldi. Tıpkı ahlaki standartların özellikle yükü altında olmayan bir kadın gibi. Ayrıca *heteroseksüel*/ *heteroseksüel* kelimesi de vardı - "gay" kelimesinin aksine - "ciddi", "ilkel" anlamına geliyordu. Böylece gittiler: Eşcinsel heteroseksüel değil ve heteroseksüel de eşcinsel değil. Şimdilik homo alt metin yok.
Ama dil istediği gibi yaşıyor! Ve yavaş yavaş, 20. yüzyılın ortalarında, hatta 60’lı yıllardan bile daha fazla bir sürede *gay* kelimesi sadece "yürüteç" değil, "erkekler için yürüteç" anlamına gelmeye başladı.
("Ayrıca "queer"in bir çeşidi de var, ama bence çarpık yazım ona kısa basit "gay" kadar popüler olma şansı vermedi")
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 4):
Serg_A, Bir miyav, Geçit, Beluga
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Ama ilginç. Heteroseksüel erkekler eşcinsellerden neden bu kadar nefret ediyor? Kadınlar için rekabetin azalmasına sevinmemiz gerekiyor gibi görünüyor. Hayır, sinirleniyorlar ve onlara ibne diyorlar. Bu neden böyle?
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 4):
Serg_A, Alexsss, Geçit, Beluga
Alexsss
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1283
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by Alexsss »

Hooligan Carrie: 28 Aug 2023, 09:08 Fakat ilginç. Heteroseksüel erkekler eşcinsellerden neden bu kadar nefret ediyor? Kadınlar için rekabetin azalmasına sevinmemiz gerekiyor gibi görünüyor. Hayır, sinirleniyorlar ve onlara ibne diyorlar. Neden bu?
Bir kızla olan cinsiyetimi bir erkeğe değiştiremem. Ben onlara karşı biraz kayıtsızım. Bi daha ilginç. İlginç ve çeşitli bir şeyleri var, her şey oluyor.
These users thanked the author Alexsss for the post:
Zorba Carrie
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

Hooligan Carrie: 28 Aug 2023, 09:08 Fakat ilginç. Heteroseksüel erkekler eşcinsellerden neden bu kadar nefret ediyor? Kadınlar için rekabetin azalmasına sevinmemiz gerekiyor gibi görünüyor. Hayır, sinirleniyorlar ve onlara ibne diyorlar. Neden?
Onlardan nefret etmiyorum. Bir okul arkadaşımın eşcinsel olduğu ortaya çıktı, ancak bunu ancak okuldan birkaç yıl sonra fark ettim: Onunla bir kez tanıştım, ona ne entelektüel ne de ahlaki açıdan hiç uymayan bir adamla çıkıyordu ve bu açıktı. Vova’nın geldiğini görüyorum ve yanında goril şeklinde bir adam var, Vova bunun arkadaşı Petya olduğunu söyledi. Birlikte yürüyoruz, Vova ile bunun hakkında sohbet ediyoruz ve Petya’nın sözcük dağarcığının şu şekilde olduğunu görüyorum: "Evet? Ne? Evet!". Ve Vova bu Petya’nın etrafında bir kelebek gibi uçuyor ve ona sevgi dolu gözlerle bakıyor ve her cümlemden sonra Petya’ya dönüyor:
- Petya, duydun mu?
Ve yalnızca Petya: - evet? Ne? Evet!
Bundan sonra Vova hakkında her şeyi anladım. Bence canı cehenneme. Kendisiyle hâlâ yazışıyoruz. Sınıf arkadaşlarımla tanıştım, Vova hakkında her şeyi biliyorlar, kimse onun hakkında kötü bir şey söylemedi.
Zorba Carrie
Şerksan
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 217

Unread post by Şerksan »

Üniversitede ders var. Profesör Spartalılar hakkında konuşuyor. Bu, birliklerin kampanyalara yıllarını harcadığını ve bunun askerleri o kadar birleştirdiğini ve kural olarak birbirlerine aşık olduklarını söylüyorlar. Ve bu teşvik edildi, çünkü bir kişide hem dostunu hem de sevgilisini kaybeden Spartalı, düşmana karşı acımasızdı ve öldürülen adamın intikamını aldı. Ve sonra gözlüklü, zayıf bir öğrenci kıkırdadı:
- Yani Spartalılar ibne miydi?
Profesör derin bir iç çekti, gözlüğünü çıkardı, yeni başlayana baktı ve şöyle dedi:
-İbneler mi dedin? Tanrı sana böyle bir ibneyle bile yüz yüze tanışmayı yasakladı sevgili genç adam. Hayır genç dostum, bunlar senin söylediğin gibi ibneler değildi! Bunlar gerçek MÜCADELE İBBİLER’di!!
These users thanked the author Şerksan for the post (total 2):
Zorba Carrie, |_nadiren_|
|_nadiren_|
Orgazm!
Orgazm!

Hooligan Carrie: 28 Aug 2023, 09:08 Fakat ilginç. Heteroseksüel erkekler eşcinsellerden neden bu kadar nefret ediyor? Kadınlar için rekabetin azalmasına sevinmemiz gerekiyor gibi görünüyor. Hayır, sinirleniyorlar ve onlara ibne diyorlar. Neden bu?
Freud’a göre muhtemelen bir yerlerde bu tür adamların bir eklemi vardır :)
Ben eşit omurgalı. Hayatımda birkaç kez bazı tanıdıklarımın aynı kişiler olduğunu öğrendim. Neyse onlara karşı tavrım değişmedi. Beni rahatsız etmedikleri sürece))) Kil yoğurmayı severler Allah aşkına)
These users thanked the author |_nadiren_| for the post:
Serg_A
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

|_retko_|: 28 Aug 2023, 10:26 Freud’a göre muhtemelen bir yerlerde bu tür köylüler vardır
Yavaşlıyorum sabah aşağı.. ..Neden Freud’a göre?
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
Serg_A, Beluga
|_nadiren_|
Orgazm!
Orgazm!

Hooligan Carrie: 28 Aug 2023, 11:15
|_retko_|: 28 Aug 2023, 10:26 Freud’a göre muhtemelen bir yerlerde bu tür köylüler vardır
Yavaşlıyorum sabah aşağı.. ..Freud’a göre neden?
Bu psikolojik bir aksaklık anlamına geliyor :) Ya bir tür kompleks veya kıskançlık))))
Zorba Carrie
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

Kim bilir, bana öyle geliyor ki "ibne" kelimesi bile başlı başına bir lanet. İşte bu. Ama yemin edersem her zaman şunu eklerim: "O, kelimenin kötü anlamıyla bir ibne!"
These users thanked the author Serg_A for the post (total 2):
Bir miyav, Zorba Carrie
Автор темы
Bir miyav
Orgazm!
Orgazm!

Hooligan Carrie, Oh, sen benim tuğlamı aldın ruh ! Yani eşcinsel hâlâ pislik mi? Bu utanç verici mi? Onlara Rusça diyorum: ibneler, nokta. Bu söz artık tüm tribünlerden duyuluyor.
Erkekler neden onlardan nefret ediyor? Bilmiyorum... Daha önce bu bölgelerde her türlü piçten bu piçleri yaptıklarını, istedikleriyle siktiklerini, kısacası tam bir pislik içinde yaşadıklarını duymuştum. Gerçek erkekler için bu, kaybedilemeyecek bir gurur ve onurdur! Ve ayrıca: gerçek bir adam sizi ASLA anüsten sikilmeye zorlamayacaktır! Bir sebepten dolayı gevezelik ediyordum...
Manfred
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

Miyav: 28 Aug 2023, 11:36 önceden bölgelerde her türden piçten bu ibneleri yapıyorlardı ve isteyen herkes tarafından beceriliyorlardı, kısacası tam bir pislik içinde yaşıyorlardı. Gerçek erkekler için bu, kaybedilemeyecek bir gurur ve onurdur!
Biliyorsunuz, bölge bir ahlak modeli değil.
Автор темы
Bir miyav
Orgazm!
Orgazm!

Serg_A: 28 Aug 2023, 11:34 Kim bilir, bana öyle geliyor ki "ibne" kelimesi bile başlı başına bir lanet. İşte bu. Ama küfrediyorsam, her zaman şunu ekliyorum: “O, kelimenin kötü anlamıyla bir ibne!”
Küfür etmek, bir ibne olmaktır. Ve bu kelime sadece bu lanetin tanımıdır. Hemen bir fikir bulacağım... Ah! Kurtçuk bir lanet kelimesi midir? Sağ. HAYIR. Bu larvanın adı kimdir? Hatırlamıyorum. Yani ibne bir lanet değil ama bu kahrolası geylere tam da bu deniyor.

5 dakika 40 saniye sonra gönderilir:
Serg_A: 28 Aug 2023, 11:44 Biliyorsunuz bu bölge bir ahlak modeli değil.
Ve bu ibne O halde bir ahlak modeli mi? Ve antik çağın ana tanrıçasının adını deneme hakları var mı? Torunu Zeus kimindi?
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2381
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Üstü kendinize saklayın »

Konu nefret dolu ama dilsel anlamdan yoksun.

Eşcinsel - Ebunkhamun XXV zamanında antik Litvanya dilinde erkeklere bu şekilde hitap ediliyordu anüs hizmetine adanmıştır tarım ve alümina tanrısı Kara Yüzlü Drochetarchus. Kelimenin etimolojisi rektumun derinliklerine kadar uzandığından tam olarak nereden geldiği belirsizdir.
Автор темы
Bir miyav
Orgazm!
Orgazm!

Evet... Zor bir konuyu gündeme getirdim. Kimin kim olduğunu görmek güzel mi?
|_nadiren_|
Orgazm!
Orgazm!

Miyav, neden onlara karşı bu kadar şiddetli bir nefret besliyorsun? ? Bu kişisel bir şey mi? Böyle bir tutum birdenbire ortaya çıkamaz. Erkek arkadaşın seni erkek arkadaşıyla mı aldattı? ))
Bir miyav
Автор темы
Bir miyav
Orgazm!
Orgazm!

|_retko_|, açıklayacağım. Ağabeyim tarafından büyütüldüm. Vasya Amca’nın birliklerinde Karate-Do’da siyah kuşakla görev yaptım ve o da beni kırmızı çizgili mavi kuşak olan Taekwondo’ya atadı. Ve bir erkeğe (?) nasıl davranabilirim, özür dilerim, amcıklı bir erkeğe, kıçından sikilmiş bir adama? Çenenin kendisine bile dayanabilirim! Başka bir şey yapabilirim!
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2381
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Üstü kendinize saklayın »

|_retko_|: 28 Aug 2023, 13:32 Miyav, neden onlara karşı bu kadar şiddetli bir nefret besliyorsunuz? Bu kişisel bir şey mi? Böyle bir tutum birdenbire ortaya çıkamaz. Erkek arkadaşın seni erkek arkadaşıyla mı aldattı? ))
Güldüm)))

2 dakika 35 saniye sonra gönderildi:
Miyav: 28 Aug 2023, 13:54 | _retko_|, açıklayacağım. Ağabeyim tarafından büyütüldüm. Vasya Amca’nın birliklerinde Karate-Do’da siyah kuşakla görev yaptım ve o da beni kırmızı çizgili mavi kuşak olan Taekwondo’ya atadı. Ve bir erkeğe (?) nasıl davranabilirim, özür dilerim, amcıklı bir erkeğe, kıçından sikilmiş bir adama? Çenenin kendisine bile dayanabilirim! Başka bir şey yapabilirim!
Bundan sadomaso oyunları çıkarabilirsin, hükmedeceksin ve erkek arkadaşın sızdıran suçlu bir eşcinsel.
Last edited by Üstü kendinize saklayın on 28 Aug 2023, 13:58, edited 1 time in total.
These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post:
Serg_A
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

Miyav: 28 Aug 2023, 12:56 Peki bu orospu çocuğu bir ahlak modeli mi yani? Ve antik çağın ana tanrıçasının adını deneme hakları var mı? Zeus kimin torunuydu?
Eh, bir ahlak modeli değil ama açıkçası Miyav, ayrıca bir örnek buldum, suçluları sever misin?
Ve bilmiyorum, belki eşcinsel geyşa kelimesinden geliyor olabilir...
Manfred
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 234
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Manfred »

Miyav, bu kendi adını tanıtıyorlar hastalıklarının (veya deformitelerinin) tıbbi genel adı olan eşcinsellikten uzaklaşırlar. Amaç, dünyanın geri kalanına, hormonal veya zihinsel kusurlardan (hastalık!) kaynaklanan toplumsal cinsiyet rolü davranış bozukluklarının normun bir çeşidi olduğu fikrini empoze etmektir. Bu fikrin şizofrenler veya aşağılayıcılar tarafından benimseneceğini düşünün :-)
Onlarla aynı fikirde olmayanlar homofobik olarak etiketleniyor. Fobi bir korkudur ve bundan korkan var mı? Davranış ve tavırlarının normal insanlarda uyandırdığı tek duygu tiksinti’dir.
Bu nedenle dünyayı daha iyi bir yer haline getirin; bu birliğin terminolojisini kullanmayın.
These users thanked the author Manfred for the post:
Bir miyav
Автор темы
Bir miyav
Orgazm!
Orgazm!

Serg_A, merhaba. Bir geyşanın kim olduğunu biliyor musun? Bunlar DOĞUMDAN İTİBAREN bunun için eğitilmiş kadınlar! Ve bu konuyu en başından tekrar okuyun, o zaman kelimelerde kafanız karışmaz. Peki bunun suçlularla ne ilgisi var? BENİ KIZDIRDILAR!!!
|_nadiren_|
Orgazm!
Orgazm!

Miyav: 28 Aug 2023, 13:54 Beni ağabeyim tarafından büyütüldüm. Vasya Amca’nın birliklerinde Karate-Do’da siyah kuşakla görev yaptım ve o da beni kırmızı çizgili mavi kuşak olan Taekwondo’ya atadı. Ve bir erkeğe (?) nasıl davranabilirim, özür dilerim, amcıklı bir erkeğe, kıçından sikilmiş bir adama? Çenenin kendisine bile dayanabilirim! Başka bir şey yapabilirim!
Ah, burada daha önce hiç böyle fanteziler yaşanmamıştı. Bu sadece yeni :-D
Автор темы
Bir miyav
Orgazm!
Orgazm!

Manfred, Normal yanıt veren ilk kişi sensin zor soruma! Bakın ne kadar gürültü! A? Benzer bir şeyi daha sık bulacağım... Daha eğlenceli olacak!
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

Manfred: 28 Aug 2023, 14:01 Bu fikrin şizofrenler tarafından benimseneceğini düşünün
Şizofrenlerin ve aşağılıkların bunu nasıl kavrayabileceğini hayal edemiyorum. Ben sadece egemen sınıfın bu fikri alıp yayabileceğini düşünüyorum. Böylece buradaki hepimiz sıkılmayacağız.
onlarla aynı fikirde olmayanlar homofobik olarak etiketlenir
Etiketler belirli kişiler tarafından belirlenecektir, burada bulunan hepimiz için iyi olur bunu kimin yapacağını ve bundan kimin yararlanacağını düşünmek
Manfred
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Manfred »

Miyav: 28 Aug 2023, 14:33 Manfred, Sinsi soruma normal cevap veren ilk kişi sensin! Bakın ne kadar gürültü! A? Benzer bir şeyi daha sık bulacağım... Daha eğlenceli olacak!
Miyav, ilginç konular burada nadirdir, bu yüzden bunun için teşekkürler! Hadi dünyayı daha iyi bir yer yapalım!
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Geçit »

Hooligan Carrie: 28 Aug 2023, 09:08 Heteroseksüel erkekler eşcinsellerden neden bu kadar nefret ediyor?
))) Ahah. Çok basit, homofoblar eşcinsel seks fantezisi kurarlar. Fantezilerinden korkuyorlar ve aynı zamanda eşcinsellerden nefret ediyorlar)))
These users thanked the author Geçit for the post (total 3):
Serg_A, Zorba Carrie, Beluga
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

Marinka: 28 Aug 2023, 14:52
Heteroseksüel erkekler eşcinsellerden neden bu kadar nefret ediyor?
))) Ahah. Çok basit, homofoblar eşcinsel seks fantezisi kurarlar. Fantezilerinden korkuyorlar ve aynı zamanda eşcinsellerden nefret ediyorlar)))
Marinka, yani sana göre sevgiden nefrete bir adım var?! 🤣😁 😁
Zorba Carrie
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Geçit »

Serg_A: 28 Aug 2023, 15:02
Hooligan Carrie: 28 Aug 2023, 09:08 Heteroseksüel erkekler eşcinsellerden neden bu kadar nefret ediyor?
Marinka, yani sana göre sevgiden nefrete bir adım var?! 🤣😁 😁
No. Aslında bunlar güvensiz insanlardır. Saldırganlık, patolojik bir sadistle karşı karşıya olmadığımız sürece, çaresizliğin bir işaretidir. Bir kişinin durumu kontrol etmeyi bıraktığı anda ortaya çıkar. Toplum eşcinselleri kınar ve kendine güveni olmayan bir kişi çoğunluğun kınanmasından korkar, dolayısıyla eşcinsel arzularından korkar ve onları kontrol edemediği için korku nefrete dönüşür. Homofoblar gizli eşcinsellerdir.
Aksi takdirde onların önünde menekşe rengi olurlar.
These users thanked the author Geçit for the post (total 4):
Serg_A, Zorba Carrie, Bir miyav, Beluga
Manfred
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Manfred »

Serg_A: 28 Aug 2023, 14:48 Şizofrenlerin ve aşağılıkların bunu nasıl yakalayabileceğini hayal edemiyorum. Ben sadece egemen sınıfın bu fikri alıp yayabileceğini düşünüyorum. Böylece hepimiz burada sıkılmayacağız.
Evet, kolaylıkla :) Belki de bunu zaten bilinmeyenleri için yapıyorlardır amaçlar. Uyuşuk yaşlı bir kadına kucağında açtığı kahve sıcak çıktı diye çılgın cezalar ödemek ya da pilin talimatlarında içindeki sıvının dahili olarak tüketilemeyeceğini belirtmek. Peki ya siyah ayakkabıları öpme ritüelleri? Neden Downs dünyasından selamlar olmasın? Bunu 70’lerde uyuyakalmış ve dün uyanmış birine anlatın.
Bu arada, az önce şunu düşündüm: bir tür çoklu cinsiyet ve doğal cinsiyet manipülasyonu fikirlerini dünyaya satmak ancak mümkün olabilir Toplumun, evlerine giren ve çıkamayan bir hırsızın, ev sahiplerinin sosyal yardım ödemesi konusunda hakim kararı verdiği bir dünyada. Ya da tutuklanması sırasında uyuşturucu zehirlenmesinden ölen bir eşkıyayı kahraman yapıyor.
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

Manfred: 28 Aug 2023, 15:21
Serg_A: 28 Aug 2023, 14:48 Şizofrenlerin ve aşağılıkların bunu nasıl yakalayabileceğini hayal edemiyorum. Ben sadece egemen sınıfın bu fikri alıp yayabileceğini düşünüyorum. Böylece hepimiz burada sıkılmayacağız.
Evet, kolaylıkla :) Belki de bunu zaten bilinmeyenleri için yapıyorlardır amaçlar. Uyuşuk yaşlı bir kadına kucağında açtığı kahve sıcak çıktı diye çılgın cezalar ödemek ya da pilin talimatlarında içindeki sıvının dahili olarak tüketilemeyeceğini belirtmek. Peki ya siyah ayakkabıları öpme ritüelleri? Neden aşağılıkların dünyasından selamlar olmasın?
Bu arada, az önce şunu düşündüm: dünyaya bir tür çoklu cinsiyet fikirlerini ve doğal cinsiyetle yapılan manipülasyonları satmak, yalnızca toplumun bir dünya yarattığı bir dünyada mümkün olabilir. Evlerine giren ve çıkamayan hırsıza, ev sahiplerinin yardım yapıp yapmayacağına ilişkin hakim kararı. Ya da tutuklanması sırasında uyuşturucu zehirlenmesinden ölen bir haydutu kahraman yapıyor.
Peki Downs’ta kendiniz mi iletişim kurdunuz? Herhangi birine ne dayatabilirler? Aslında hiçbir şeyi açıklayamıyorlar. Otizmi ve kişilik bozukluğu olan şizofrenler ne olacak? Birine ne satabilirler? Onlar hasta insanlardır ve çoğu bağımlıdır.
Zorba Carrie
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”