solumdan 2-3-5 tanesini adlandırabilir misiniz? hesaplar ve size tahmin edip etmediğinizi söyleyeceğim?
Tecavüzcülerin hadım edilmesi
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1241
- Registered for: 2 years 2 months
Re: Tecavüzcülerin hadım edilmesi
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 10 months
- Orientation: heteroseksüel
Bu başlıkta senin için hepsini sayabilirim))) Ama yapmayacağım. Bu seninle sırrımız olsun)))
))) Ahah. Sen benim iyiliğimsin

-
- Penetrasyon
- Total posts: 217
- Registered for: 2 years 3 months
Ayrıca Bence de. Ama ya insanlar umursamıyor ya da aynı şeyi yazdıklarını anlamıyorlar... Ve ben de nedenini anlamıyorum, biri gibi davranmak çok güzel olsa bile.
- These users thanked the author WazzzzzzUp for the post:
- Zorba Carrie
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1627
- Registered for: 2 years 4 months
Ceza konusu, özellikle de fiziksel ceza veya burada dedikleri gibi sakatlama her zaman zor bir konudur.
Yargı hatası kaçınılmazdır ve eğer bir hatanın cezası daha ağır hale getirilirse, Suya yapılan süt darbesinde yanmamak için etki tam tersi olabilir.
Ve bir hatanın yanı sıra her zaman yukarıdan bir emir olabilir ve o zaman kişi bunu yapamaz. iade edilecek :bilinmiyor:
Yargı hatası kaçınılmazdır ve eğer bir hatanın cezası daha ağır hale getirilirse, Suya yapılan süt darbesinde yanmamak için etki tam tersi olabilir.
Ve bir hatanın yanı sıra her zaman yukarıdan bir emir olabilir ve o zaman kişi bunu yapamaz. iade edilecek :bilinmiyor:
- These users thanked the author Beluga for the post:
- Zorba Carrie
-
- En güçlü orgazm!
-
- En güçlü orgazm!
- These users thanked the author Beluga for the post (total 2):
- Esnek, Zorba Carrie
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 10 months
Belukha, şimdi sadece şaka yapıyor.
- These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
- Beluga, Zorba Carrie
-
- En güçlü orgazm!
- These users thanked the author Beluga for the post (total 2):
- Geçit, Zorba Carrie
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1970
- Registered for: 2 years 5 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- En güçlü orgazm!
Öte yandan tecavüzcü, hırsız, katil olmayan birinin zulme uğramasına dayanamıyorum.
Örneğin; Strauss Kahn (ki buna sempati duymuyorum), bir zamanlar dünya çapında yeni bir bankacılık sisteminin kurulmasını önermişti. Ve işte, fikirlerini tanıtmaya başladığında, hemen kariyerine son veren bir tür "tecavüze uğramış" hizmetçi ortaya çıktı.
Ya da öyle bir atlet Shawn Rhoden vardı ki, birisi onu az tanınan bir sporcu birdenbire kendini "tecavüze uğramış" buldu. Bu arada mahkeme hiçbir şeyi kanıtlayamadı ama hayatı yokuş aşağı gitti. Bunun sorumlusu biri vardı ama hiç kimse.
Ya da Till, taşınırken bilincini kaybettiği için sahneden düştüğünde, iki kadını bacaklarından yakaladı (ya da el yordamıyla tuttu). Hemen ona karşı bir dava açtılar, ancak bu iki kadının lehine, “iyi” feministler bu davalarla onlara geldiklerinde onlara sadece siktirip gitmelerini söylediler.
Fransız filmi "Headbutt"u izleyin, tam bununla ilgili, belki bazı düşünceler ortaya çıkar.
Eğer karıma saldıran bir pislikle karşılaşırsam, seni duygusal olarak desteklerim (geçenlerde bana gençliğinde kur yaptığını itiraf etti) yakışıklı bir adam tarafından sadist olduğu ortaya çıktı ve mucizevi bir şekilde ondan kaçtı, ona birkaç yara açmayı başardı) Bütün parmaklarını kırarak başlardım ve sonra acıdan ölmemiş olsaydı, Onun için delirirdim ve sebzeye dönüşürdüm. Böyle insanlara karşı aşırı bir nefretim var.Marinka: ↑21 Aug 2023, 00:03Benim durumumda tecavüzcü bir kaza geçirdi. Beni önce iftirayla, sonra da kasten cinayetle suçlamaya çalıştılar.
Aşkın en muhtemel olduğu dönemde tecavüzcülerle evleniyorlar. Onu seviyor ve o bir pislik ama aslında öyle olmadığını ya da iyileşeceğini düşünüyor. Bunu neden yaptıklarının kendilerine sorulması gerekiyor. Başka birinin ruhu karanlıkta.
Alkolik kocamdan onu sevdiğim için boşanmadım. Ona inandım. Aşk kötüdür.
Öte yandan tecavüzcü, hırsız, katil olmayan birinin zulme uğramasına dayanamıyorum.
Örneğin; Strauss Kahn (ki buna sempati duymuyorum), bir zamanlar dünya çapında yeni bir bankacılık sisteminin kurulmasını önermişti. Ve işte, fikirlerini tanıtmaya başladığında, hemen kariyerine son veren bir tür "tecavüze uğramış" hizmetçi ortaya çıktı.
Ya da öyle bir atlet Shawn Rhoden vardı ki, birisi onu az tanınan bir sporcu birdenbire kendini "tecavüze uğramış" buldu. Bu arada mahkeme hiçbir şeyi kanıtlayamadı ama hayatı yokuş aşağı gitti. Bunun sorumlusu biri vardı ama hiç kimse.
Ya da Till, taşınırken bilincini kaybettiği için sahneden düştüğünde, iki kadını bacaklarından yakaladı (ya da el yordamıyla tuttu). Hemen ona karşı bir dava açtılar, ancak bu iki kadının lehine, “iyi” feministler bu davalarla onlara geldiklerinde onlara sadece siktirip gitmelerini söylediler.
Fransız filmi "Headbutt"u izleyin, tam bununla ilgili, belki bazı düşünceler ortaya çıkar.
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
- Registered for: 2 years 3 months
Bunlar, Amerikan seçkinlerinin istenmeyenleri ortadan kaldırmak için yaptığı tipik manevralardır.Serg_A: ↑22 Aug 2023, 05:48 Mesela (benim de sempati duymadığım) Strauss Kahn, bir defasında dünya çapında yeni bir bankacılık sisteminin kurulmasını önermişti. Ve işte, fikirlerini tanıtmaya başladığında, hemen kariyerine son veren bir tür "tecavüze uğramış" hizmetçi ortaya çıktı.
Ya da öyle bir atlet Shawn Rhoden vardı ki, birisi onu az tanınan bir sporcu birdenbire kendini "tecavüze uğramış" buldu. Bu arada mahkeme hiçbir şeyi kanıtlayamadı ama hayatı yokuş aşağı gitti. Birisi bundan sorumluydu ama hiç kimse.
- These users thanked the author |_nadiren_| for the post (total 2):
- Serg_A, WazzzzzzUp
-
- En güçlü orgazm!
Evet, bu arada sadece Amerikalı değil. Bu elitlere insanlarla uğraşmaları için bir fırsat daha vermemeliyiz.|_retko_|: ↑22 Aug 2023, 06:06Bunlar, Amerikan seçkinlerinin istenmeyenleri ortadan kaldırmak için yaptığı tipik manevralardır.Serg_A: ↑22 Aug 2023, 05:48 Örneğin (anlayışlı olmadığım) Strauss Kahn, bir keresinde dünya çapında yeni bir bankacılık sistemi kurmayı önermişti. Ve işte, fikirlerini tanıtmaya başladığında, hemen kariyerine son veren bir tür "tecavüze uğramış" hizmetçi ortaya çıktı.
Ya da öyle bir atlet Shawn Rhoden vardı ki, birisi onu az tanınan bir sporcu birdenbire kendini "tecavüze uğramış" buldu. Bu arada mahkeme hiçbir şeyi kanıtlayamadı ama hayatı yokuş aşağı gitti. Birisi bundan sorumluydu ama hiç kimse.
- These users thanked the author Serg_A for the post:
- |_nadiren_|
-
- En güçlü orgazm!
Marinka, işte bu, konu tecavüzcüler haline geldi senin için ilginç değil mi?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
- Registered for: 3 years 6 months
Almanya genel olarak kuşatılana kadar her taraftan, 2020’de Rammstein’ın Rusya’da konser verdiği dönemde başlayan ve ilk kez bunu bildiren Shelby Lynn sayesinde şimdiki zamanlarla biten çeşitli seks skandallarıyla suçlandı. tacize uğradığını ve şimdi kendisi de ifadesinde kaybolduğunu söyledi.Serg_A: ↑22 Aug 2023, 05:48Eğer karıma saldıran bir pislikle karşılaşırsam, seni duygusal olarak desteklerim (geçenlerde bana gençliğinde kur yaptığını itiraf etti) yakışıklı bir adam tarafından sadist olduğu ortaya çıktı ve mucizevi bir şekilde ondan kaçtı, ona birkaç yara açmayı başardı) Bütün parmaklarını kırarak başlardım ve sonra acıdan ölmemiş olsaydı, Onun için delirirdim ve sebzeye dönüşürdüm. Böyle insanlara karşı aşırı bir nefretim var.Marinka: ↑21 Aug 2023, 00:03Benim durumumda bir tecavüzcüyle evlenir misiniz? bir kazaydı. Beni önce iftirayla, sonra da kasten cinayetle suçlamaya çalıştılar.
Aşkın en muhtemel olduğu dönemde tecavüzcülerle evleniyorlar. Onu seviyor ve o bir pislik ama aslında öyle olmadığını ya da iyileşeceğini düşünüyor. Bunu neden yaptıklarının kendilerine sorulması gerekiyor. Başka birinin ruhu karanlıkta.
Ya da Till, taşınırken bilincini kaybettiği için sahneden düştüğünde, iki kadını bacaklarından yakaladı (veya el yordamıyla tuttu).
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
- Serg_A
-
- En güçlü orgazm!
Bu arada Shawn Rhoden da aynı şeyi yaptı; bir grup hayranın önünde birinin üzerine tırmanmak tam bir aptallıktı. .
Genel olarak düşünürseniz, en azından onu utandırmazlardı. - ayrıca hayranlar sıraya girene kadar neden bu aptallığa tenezzül etsin ki?◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑22 Aug 2023, 09:39Almanya genel olarak kuşatılana kadar her taraftan, 2020’de Rammstein’ın Rusya’da konser verdiği dönemde başlayan ve ilk kez bunu bildiren Shelby Lynn sayesinde şimdiki zamanlarla biten çeşitli seks skandallarıyla suçlandı. ihlal edildiğini ve şimdi kendisinin de ifadesinde kaybolduğunu söylüyordu.Serg_A: ↑22 Aug 2023, 05:48Eğer karıma saldıran bir pislikle karşılaşırsam, seni duygusal olarak desteklerim (geçenlerde bana gençliğinde kur yaptığını itiraf etti) yakışıklı bir adam tarafından sadist olduğu ortaya çıktı ve mucizevi bir şekilde ondan kaçtı, ona birkaç yara açmayı başardı) Bütün parmaklarını kırarak başlardım ve sonra acıdan ölmemiş olsaydı, Onun için delirirdim ve sebzeye dönüşürdüm. Böyle insanlara karşı aşırı bir nefretim var.Marinka: ↑21 Aug 2023, 00:03
Benim durumumda tecavüzcü bir kaza geçirdi. Beni önce iftirayla, sonra da kasten cinayetle suçlamaya çalıştılar.
Ya da Till, taşınırken bilincini kaybettiği için sahneden düştüğünde, iki kadını bacaklarından yakaladı (veya el yordamıyla tuttu).
Bu arada Shawn Rhoden da aynı şeyi yaptı; bir grup hayranın önünde birinin üzerine tırmanmak tam bir aptallıktı. .
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 31 Replies
- 1315 Views
-
Last post by G.e.org.ii
-
- 51 Replies