Tecavüzcülerin hadım edilmesi

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
kariyer
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1241
Registered for: 2 years 2 months
 Re: Tecavüzcülerin hadım edilmesi

Unread post by kariyer »

Marinka: 21 Aug 2023, 11:04 Yalnızca bu konuya kaydolduğunuz tüm takma adlarınız bu konuya sığmaz.
solumdan 2-3-5 tanesini adlandırabilir misiniz? hesaplar ve size tahmin edip etmediğinizi söyleyeceğim?
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Registered for: 2 years 10 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Geçit »

uran: 21 Aug 2023, 13:25
Yalnızca bu konuya kaydolduğunuz tüm takma adlarınız bu konuya sığmaz.
belki 2-3 ad verebilirsiniz -5 hesabım kaldı ve sana doğru tahmin edip etmediğini söyleyeceğim?
))) Ahah. Sen benim iyiliğimsin :cat1: Bu başlıkta senin için hepsini sayabilirim))) Ama yapmayacağım. Bu seninle sırrımız olsun)))
WazzzzzzUp
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 217
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by WazzzzzzUp »

|_retko_|: 21 Aug 2023, 12:02 Hesapları çoğalttığınızdan farklı kullanıcıları taklit ettiğinizi düşündüm.
Ayrıca Bence de. Ama ya insanlar umursamıyor ya da aynı şeyi yazdıklarını anlamıyorlar... Ve ben de nedenini anlamıyorum, biri gibi davranmak çok güzel olsa bile.
These users thanked the author WazzzzzzUp for the post:
Zorba Carrie
Beluga
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1627
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by Beluga »

Ceza konusu, özellikle de fiziksel ceza veya burada dedikleri gibi sakatlama her zaman zor bir konudur.

Yargı hatası kaçınılmazdır ve eğer bir hatanın cezası daha ağır hale getirilirse, Suya yapılan süt darbesinde yanmamak için etki tam tersi olabilir.

Ve bir hatanın yanı sıra her zaman yukarıdan bir emir olabilir ve o zaman kişi bunu yapamaz. iade edilecek :bilinmiyor:
These users thanked the author Beluga for the post:
Zorba Carrie
kariyer
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by kariyer »

Marinka: 21 Aug 2023, 13:33
Marinka: 21 Aug 2023, 11:04 Bu konuyu çok beğendim
ну что ж! şu şekilde:
Джювли , Обряды, Rubahaparen, lubitel69, Vahşi Eskimo , Флекс, Byutiful, |_retko_|, Белуха, wiginmakgreger,
These users thanked the author kariyer for the post:
Esnek
Beluga
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Beluga »

uran: 21 Aug 2023, 13:42
uran: 21 Aug 2023, 13:25 ну что ж! şu şekilde:
Джювли , Обряды, Rubahaparen, lubitel69, Vahşi Eskimo , Флекс, Byutiful, |_retko_|, Белуха, wiginmakgreger,
тогда у тебя раздвоение личности :crazy : beni seviyorum
These users thanked the author Beluga for the post (total 2):
Esnek, Zorba Carrie
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Geçit »

Belukha, şimdi sadece şaka yapıyor.
These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
Beluga, Zorba Carrie
Beluga
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Beluga »

Marinka: 21 Aug 2023, 13:52 Belukha, şimdi sadece şaka yapıyor.
Ya ben? Sanırım şaka yapmıyorum :roll:
These users thanked the author Beluga for the post (total 2):
Geçit, Zorba Carrie
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1970
Registered for: 2 years 5 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Serg_A »

ну что ж! şu şekilde:
Marinka:21 Aug 2023, 13:52 Bелуха, он просто шутит сейчас.
Меня в списке нет, вай вай вай! Bu 😁&#128513 ;😁!
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

Marinka: 21 Aug 2023, 00:03
Serg_A: 20 Aug 2023, 23:35
Marinka: 20 Aug 2023, 23:17 Tecavüz yoksa neden evlendiler? Bir açıklama bir karar değildir. Yoksa tecavüz gerçeğinin kanıtlanmasından mı korkuyorlardı?
Karşı soru, tecavüzcünüzle evlenir misiniz?
Benim durumumda tecavüzcü bir kaza geçirdi. Beni önce iftirayla, sonra da kasten cinayetle suçlamaya çalıştılar.

Aşkın en muhtemel olduğu dönemde tecavüzcülerle evleniyorlar. Onu seviyor ve o bir pislik ama aslında öyle olmadığını ya da iyileşeceğini düşünüyor. Bunu neden yaptıklarının kendilerine sorulması gerekiyor. Başka birinin ruhu karanlıkta.
Alkolik kocamdan onu sevdiğim için boşanmadım. Ona inandım. Aşk kötüdür.
Eğer karıma saldıran bir pislikle karşılaşırsam, seni duygusal olarak desteklerim (geçenlerde bana gençliğinde kur yaptığını itiraf etti) yakışıklı bir adam tarafından sadist olduğu ortaya çıktı ve mucizevi bir şekilde ondan kaçtı, ona birkaç yara açmayı başardı) Bütün parmaklarını kırarak başlardım ve sonra acıdan ölmemiş olsaydı, Onun için delirirdim ve sebzeye dönüşürdüm. Böyle insanlara karşı aşırı bir nefretim var.
Öte yandan tecavüzcü, hırsız, katil olmayan birinin zulme uğramasına dayanamıyorum.
Örneğin; Strauss Kahn (ki buna sempati duymuyorum), bir zamanlar dünya çapında yeni bir bankacılık sisteminin kurulmasını önermişti. Ve işte, fikirlerini tanıtmaya başladığında, hemen kariyerine son veren bir tür "tecavüze uğramış" hizmetçi ortaya çıktı.
Ya da öyle bir atlet Shawn Rhoden vardı ki, birisi onu az tanınan bir sporcu birdenbire kendini "tecavüze uğramış" buldu. Bu arada mahkeme hiçbir şeyi kanıtlayamadı ama hayatı yokuş aşağı gitti. Bunun sorumlusu biri vardı ama hiç kimse.
Ya da Till, taşınırken bilincini kaybettiği için sahneden düştüğünde, iki kadını bacaklarından yakaladı (ya da el yordamıyla tuttu). Hemen ona karşı bir dava açtılar, ancak bu iki kadının lehine, “iyi” feministler bu davalarla onlara geldiklerinde onlara sadece siktirip gitmelerini söylediler.
Fransız filmi "Headbutt"u izleyin, tam bununla ilgili, belki bazı düşünceler ortaya çıkar.
These users thanked the author Serg_A for the post:
hayalet
|_nadiren_|
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 515
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by |_nadiren_| »

Serg_A: 22 Aug 2023, 05:48 Mesela (benim de sempati duymadığım) Strauss Kahn, bir defasında dünya çapında yeni bir bankacılık sisteminin kurulmasını önermişti. Ve işte, fikirlerini tanıtmaya başladığında, hemen kariyerine son veren bir tür "tecavüze uğramış" hizmetçi ortaya çıktı.
Ya da öyle bir atlet Shawn Rhoden vardı ki, birisi onu az tanınan bir sporcu birdenbire kendini "tecavüze uğramış" buldu. Bu arada mahkeme hiçbir şeyi kanıtlayamadı ama hayatı yokuş aşağı gitti. Birisi bundan sorumluydu ama hiç kimse.
Bunlar, Amerikan seçkinlerinin istenmeyenleri ortadan kaldırmak için yaptığı tipik manevralardır.
These users thanked the author |_nadiren_| for the post (total 2):
Serg_A, WazzzzzzUp
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

|_retko_|: 22 Aug 2023, 06:06
Serg_A: 22 Aug 2023, 05:48 Örneğin (anlayışlı olmadığım) Strauss Kahn, bir keresinde dünya çapında yeni bir bankacılık sistemi kurmayı önermişti. Ve işte, fikirlerini tanıtmaya başladığında, hemen kariyerine son veren bir tür "tecavüze uğramış" hizmetçi ortaya çıktı.
Ya da öyle bir atlet Shawn Rhoden vardı ki, birisi onu az tanınan bir sporcu birdenbire kendini "tecavüze uğramış" buldu. Bu arada mahkeme hiçbir şeyi kanıtlayamadı ama hayatı yokuş aşağı gitti. Birisi bundan sorumluydu ama hiç kimse.
Bunlar, Amerikan seçkinlerinin istenmeyenleri ortadan kaldırmak için yaptığı tipik manevralardır.
Evet, bu arada sadece Amerikalı değil. Bu elitlere insanlarla uğraşmaları için bir fırsat daha vermemeliyiz.
These users thanked the author Serg_A for the post:
|_nadiren_|
kariyer
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by kariyer »

Marinka, işte bu, konu tecavüzcüler haline geldi senin için ilginç değil mi?
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2391
Registered for: 3 years 6 months

Unread post by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ »

Serg_A: 22 Aug 2023, 05:48
Serg_A: 20 Aug 2023, 23:35 Karşı soru, tecavüzcünüzle evlenir misiniz?
Benim durumumda bir tecavüzcüyle evlenir misiniz? bir kazaydı. Beni önce iftirayla, sonra da kasten cinayetle suçlamaya çalıştılar.

Aşkın en muhtemel olduğu dönemde tecavüzcülerle evleniyorlar. Onu seviyor ve o bir pislik ama aslında öyle olmadığını ya da iyileşeceğini düşünüyor. Bunu neden yaptıklarının kendilerine sorulması gerekiyor. Başka birinin ruhu karanlıkta.
Eğer karıma saldıran bir pislikle karşılaşırsam, seni duygusal olarak desteklerim (geçenlerde bana gençliğinde kur yaptığını itiraf etti) yakışıklı bir adam tarafından sadist olduğu ortaya çıktı ve mucizevi bir şekilde ondan kaçtı, ona birkaç yara açmayı başardı) Bütün parmaklarını kırarak başlardım ve sonra acıdan ölmemiş olsaydı, Onun için delirirdim ve sebzeye dönüşürdüm. Böyle insanlara karşı aşırı bir nefretim var.
Öte yandan tecavüzcü, hırsız, katil olmayan birinin zulme uğramasına dayanamıyorum.
Örneğin; Strauss Kahn (ki buna sempati duymuyorum), bir zamanlar dünya çapında yeni bir bankacılık sisteminin kurulmasını önermişti. Ve işte, fikirlerini tanıtmaya başladığında, hemen kariyerine son veren bir tür "tecavüze uğramış" hizmetçi ortaya çıktı.
Ya da öyle bir atlet Shawn Rhoden vardı ki, birisi onu az tanınan bir sporcu birdenbire kendini "tecavüze uğramış" buldu. Bu arada mahkeme hiçbir şeyi kanıtlayamadı ama hayatı yokuş aşağı gitti. Bunun sorumlusu biri vardı ama hiç kimse.
Ya da Till, taşınırken bilincini kaybettiği için sahneden düştüğünde, iki kadını bacaklarından yakaladı (veya el yordamıyla tuttu).
Almanya genel olarak kuşatılana kadar her taraftan, 2020’de Rammstein’ın Rusya’da konser verdiği dönemde başlayan ve ilk kez bunu bildiren Shelby Lynn sayesinde şimdiki zamanlarla biten çeşitli seks skandallarıyla suçlandı. tacize uğradığını ve şimdi kendisi de ifadesinde kaybolduğunu söyledi.
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
Serg_A
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 22 Aug 2023, 09:39
Serg_A: 22 Aug 2023, 05:48

Benim durumumda tecavüzcü bir kaza geçirdi. Beni önce iftirayla, sonra da kasten cinayetle suçlamaya çalıştılar.

Ya da Till, taşınırken bilincini kaybettiği için sahneden düştüğünde, iki kadını bacaklarından yakaladı (veya el yordamıyla tuttu).
Almanya genel olarak kuşatılana kadar her taraftan, 2020’de Rammstein’ın Rusya’da konser verdiği dönemde başlayan ve ilk kez bunu bildiren Shelby Lynn sayesinde şimdiki zamanlarla biten çeşitli seks skandallarıyla suçlandı. ihlal edildiğini ve şimdi kendisinin de ifadesinde kaybolduğunu söylüyordu.
Genel olarak düşünürseniz, en azından onu utandırmazlardı. - ayrıca hayranlar sıraya girene kadar neden bu aptallığa tenezzül etsin ki?
Bu arada Shawn Rhoden da aynı şeyi yaptı; bir grup hayranın önünde birinin üzerine tırmanmak tam bir aptallıktı. .
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”