◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑18 Aug 2023, 10:46
i.e. Bir kadının eziyetinden, acı çekmesinden, direnişinden, aşağılanmasından keyif alıyor musunuz?
Şiddetin farklı nedenleri olabilir. Bazıları seksin ikincil olduğu gizli sadizmden, bazıları ise güvensizlikten ve cinsel tatmin uğruna.
Fakat gerçek bir tehlike olmadığında birçok kadın aşağılama ve baskıyla büyük bir zevkle oynayabilir. Cinsiyet rolleri bize doğası gereği reçete edilir; kadınlar erkeklere çok daha az tecavüz eder))
[quote="◊_NeBo[_Na_] LaDoNi_◊" post_id=244270 time=1692344789 user_id=5795] i.e. Bir kadının eziyetinden, acı çekmesinden, direnişinden, aşağılanmasından keyif alıyor musunuz? :udivlenie:[/quote] Şiddetin farklı nedenleri olabilir. Bazıları seksin ikincil olduğu gizli sadizmden, bazıları ise güvensizlikten ve cinsel tatmin uğruna. Fakat gerçek bir tehlike olmadığında birçok kadın aşağılama ve baskıyla büyük bir zevkle oynayabilir. Cinsiyet rolleri bize doğası gereği reçete edilir; kadınlar erkeklere çok daha az tecavüz eder))
[quote=Tania post_id=244289 time=1692348838 user_id=10913] Bu korkunç olayda, yani cinsel şiddette kimse iyi bir şey yaşamadı. [/quote]Tabii ki bir kadından mı bahsediyorsun?
[quote=Helga post_id=244254 time=1692340979 user_id=18821] belki kişi tecavüz etmeyi planlıyordur. Bu yüzden kadınların nasıl ve ne hissettiğini bilmek istiyor. :jr1l: [/quote] O zaman o sadece hadım edilmesi gereken bir ucube;)
[size=85][color=green]2’den sonra gönderildi dakika 4 saniye: [/color][/size] [quote=Tania post_id=244289 time=1692348838 user_id=10913] Bu korkunç durumda hiç kimse iyi bir şey yaşamadı, ki bu da cinsel şiddettir. [/quote] Mastürbasyon hayali kuranlar hariç;)
[quote=FanTast post_id=244299 time=1692350233 user_id=2875] [/quote] Mastürbasyon yapan hayalperestlerin yanı sıra;) [/quote]kendine de mastürbasyon yapmıyorsun, değil mi?
kendin de yapmıyorsun Mastürbasyon yapmıyorum, değil mi?
[/quote] Bazı ifadelerin sadece tanıdık kelimelere tepki vermek yerine bağlam içinde okunması gerekir)
[quote=uran post_id=244301 time=1692350336 user_id=19741] [quote=FanTast post_id=244299 time=1692350233 user_id= 2875] [/quote] Mastürbasyon yapan hayalperestlerin yanı sıra;) [/quote]kendin de yapmıyorsun Mastürbasyon yapmıyorum, değil mi? [/quote] Bazı ifadelerin sadece tanıdık kelimelere tepki vermek yerine bağlam içinde okunması gerekir)
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑18 Aug 2023, 10:46
i.e. Bir kadının eziyetinden, acı çekmesinden, direnişinden, aşağılanmasından keyif alıyor musunuz?
Şiddetin farklı nedenleri olabilir. Bazıları seksin ikincil olduğu gizli sadizmden, bazıları ise güvensizlikten ve cinsel tatmin uğruna.
Fakat gerçek bir tehlike olmadığında birçok kadın aşağılama ve baskıyla büyük bir zevkle oynayabilir. Toplumsal cinsiyet rolleri doğamız gereği bize reçete edilmiştir, kadınlar erkeklere çok daha az tecavüz eder))
o zaman şunu ayırmamız gerekiyor: Oyun içi şiddet çerçevesinde oyun içi şiddetten mi bahsediyoruz? BDSM mi yoksa gerçek şiddet hakkında mı? Gerçekte hoş ya da iyi hiçbir şey yoktur.
[quote=FUCKYAMATERITY post_id=244286 time=1692348367 user_id=9290] [quote="◊ _NeBo[_Na_]LaDoNi_◊" post_id=244270 time=1692344789 user_id=5795] i.e. Bir kadının eziyetinden, acı çekmesinden, direnişinden, aşağılanmasından keyif alıyor musunuz? :udivlenie:[/quote] Şiddetin farklı nedenleri olabilir. Bazıları seksin ikincil olduğu gizli sadizmden, bazıları ise güvensizlikten ve cinsel tatmin uğruna. Fakat gerçek bir tehlike olmadığında birçok kadın aşağılama ve baskıyla büyük bir zevkle oynayabilir. Toplumsal cinsiyet rolleri doğamız gereği bize reçete edilmiştir, kadınlar erkeklere çok daha az tecavüz eder)) [/quote]o zaman şunu ayırmamız gerekiyor: Oyun içi şiddet çerçevesinde oyun içi şiddetten mi bahsediyoruz? BDSM mi yoksa gerçek şiddet hakkında mı? Gerçekte hoş ya da iyi hiçbir şey yoktur.
[quote="◊_NeBo[_Na_] LaDoNi_◊" post_id=244312 time=1692351024 user_id=5795] Gerçekte hoş ve güzel hiçbir şey yoktur. [/quote]kadınlar için hiçbir şey yoktur ama görünüşe göre erkekler var
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑18 Aug 2023, 12:30
o zaman ayırmamız gerekiyor: BDSM çerçevesinde oyun içi şiddetten mi yoksa gerçek şiddetten mi bahsediyoruz? Gerçekte hoş ya da iyi hiçbir şey yoktur
Tabii ki şiddetin pek iyi tarafı yoktur. Eğlenceli BDSM gerekli değildir, birçok kişi ışığın hakimiyetini sever, ancak herkes de bundan hoşlanmaz. Ancak arama motorlarının bu kısaltma için bize verecekleri tamamen amatörcedir. Eğildim ama bu konuda aynı fikirde değildik))
[quote="◊_NeBo[_Na_] LaDoNi_◊" post_id=244312 time=1692351024 user_id=5795] o zaman ayırmamız gerekiyor: BDSM çerçevesinde oyun içi şiddetten mi yoksa gerçek şiddetten mi bahsediyoruz? Gerçekte hoş ya da iyi hiçbir şey yoktur [/quote]
Tabii ki şiddetin pek iyi tarafı yoktur. Eğlenceli BDSM gerekli değildir, birçok kişi ışığın hakimiyetini sever, ancak herkes de bundan hoşlanmaz. Ancak arama motorlarının bu kısaltma için bize verecekleri tamamen amatörcedir. Eğildim ama bu konuda aynı fikirde değildik))
[quote=uran post_id=244324 time=1692351927 user_id=19741] [quote="◊ _NeBo[_Na_]LaDoNi_◊" post_id=244312 time=1692351024 user_id=5795] Gerçekte hoş veya iyi hiçbir şey yoktur. [/quote] kadınlar için hayır, ama görünen o ki erkekler için [/quote]kendi adına konuş, başkaları adına değil.
[quote=uran post_id=244324 time=1692351927 user_id=19741] kadınlar için yok ama erkekler için görünüşe göre var[/quote] - Dün bir kadını tecavüzden kurtardım - Nasıl? - Onu ikna ettim
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑18 Aug 2023, 12:47
kendi adınıza konuşun, başkaları adına değil.
peki, neden şunu söylemeyesiniz? Diğerlerinde ise tecavüz ezici çoğunlukla erkekler tarafından kadınlara karşı işleniyor, dolayısıyla erkeklerin bu eylemi beğendiği sonucuna varılıyor
[quote="◊_NeBo[_Na_] LaDoNi_◊" post_id=244329 time=1692352068 user_id=5795] kendi adınıza konuşun, başkaları adına değil. [/quote]peki, neden şunu söylemeyesiniz? Diğerlerinde ise tecavüz ezici çoğunlukla erkekler tarafından kadınlara karşı işleniyor, dolayısıyla erkeklerin bu eylemi beğendiği sonucuna varılıyor
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑18 Aug 2023, 12:47
kendi adınıza konuşun, başkaları adına değil.
Cinsiyet saçmalığı. İlkel bir toplumdaki gibi davranmanızı, kafanıza vurmanızı, sikmenizi ancak kültür ve eğitim engelliyor. Ama birinin kadim içgüdüleri kaşınıyor.
4 dakika 40 saniye sonra gönderildi:
bu nedenle erkeklerin bu eylemi beğendiği sonucuna varıyoruz
Herkes değil Seni istediğinde çok daha düzenli oluyor. Ve ben manipüle edilmeye hazırım ve bu da suistimal edilmemeli.
[quote="◊_NeBo[_Na_] LaDoNi_◊" post_id=244329 time=1692352068 user_id=5795] kendi adınıza konuşun, başkaları adına değil.[/quote] Cinsiyet saçmalığı. İlkel bir toplumdaki gibi davranmanızı, kafanıza vurmanızı, sikmenizi ancak kültür ve eğitim engelliyor. Ama birinin kadim içgüdüleri kaşınıyor.
[size=85][color=green]4 dakika 40 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=uran post_id=244332 time=1692352356 user_id=19741 ] bu nedenle erkeklerin bu eylemi beğendiği sonucuna varıyoruz [/quote] Herkes değil ;) Seni istediğinde çok daha düzenli oluyor. Ve ben manipüle edilmeye hazırım ve bu da suistimal edilmemeli.
FUCKYAMATERITY: ↑18 Aug 2023, 12:58
Herkese göre değil Seni istediği zaman çok daha güzel oluyor. Ve ben manipüle edilmeye hazırım ve bu da suiistimal edilmemeli.
Elbette herkes değil, ama ne isterlerse, bu şu şekilde kanıtlanıyor: ceza istatistikleri: Yılda 30.000 kişi, tecavüzden hüküm giyiyor
[quote=FUCKYAMATERITY post_id=244333 time=1692352729 user_id=9290] Herkese göre değil ;) Seni istediği zaman çok daha güzel oluyor. Ve ben manipüle edilmeye hazırım ve bu da suiistimal edilmemeli. [/quote]Elbette herkes değil, ama ne isterlerse, bu şu şekilde kanıtlanıyor: ceza istatistikleri: Yılda 30.000 kişi, tecavüzden hüküm giyiyor
[quote=uran post_id=244337 time=1692353142 user_id=19741] tecavüzü kınıyorlar[/quote] Ve haklı olarak öyle. Kadın bulamıyorsan mastürbasyon yap ya da satın al. Bir psikolog da yardımcı olabilir ama bu kesin değil)
[quote=FUCKYAMATERITY post_id=244344 time=1692353770 user_id=9290] Bir kadın bulamıyorsanız, otuzbir çekin veya satın alın [/quote]veya tecavüz edin, ama oturun
[quote=uran post_id=244347 time=1692353880 user_id=19741] veya tecavüz ama sen oturacaksın[/quote] Herkes oturmaz. Verdiğim üç örnekten hiçbiri. Uyuyan kadını siken aptala saygı duymayı bıraktık ama o onu cezalandırmak için hiçbir şey yapmadı.
[quote=uran post_id=244324 time=1692351927 user_id=19741] [quote="◊ _NeBo[_Na_]LaDoNi_◊" post_id=244312 time=1692351024 user_id=5795] Gerçekte hoş veya iyi hiçbir şey yoktur. [/quote] kadınlar için hayır, ama görünen o ki erkekler için de var [/quote]Tüm erkeklerden değil, yalnızca tecavüzde iyi bir şeyler olduğunu düşünen belirli ucubelerden bahsediyorsunuz
[quote=FanTast post_id=244358 time=1692355300 user_id=2875] Tüm erkeklerden değil, yalnızca tecavüzde iyi bir şeyler olduğunu düşünen belirli ucubelerden bahsediyorsunuz [/quote]Ben hepsinden bahsediyorum bunların bir kısmı seks istiyor ama bazı erkekler [url=viewtopic.php?t=7165]tecavüze gidiyor [/url]
uran: ↑18 Aug 2023, 13:49
ancak bazı erkekler bu amaçla tecavüze başvuruyor
Benim için bu, tam anlamıyla bir erkek için seks değil. Cinsel şiddet sadece görünüşte benzerdir; her şey karşılıklı olarak istendiğinde hiçbir şekilde duygusal ve fiziksel tatminin yerini tutmaz.
These users thanked the author sikikamerlik for the post (total 2):
[quote=uran post_id=244366 time=1692355773 user_id=19741] ancak bazı erkekler bu amaçla tecavüze başvuruyor[/quote]
Benim için bu, tam anlamıyla bir erkek için seks değil. Cinsel şiddet sadece görünüşte benzerdir; her şey karşılıklı olarak istendiğinde hiçbir şekilde duygusal ve fiziksel tatminin yerini tutmaz.
FUCKYAMATERITY: ↑18 Aug 2023, 14:58
Erkeği için bu tam anlamıyla seks değil. Cinsel şiddet sadece görünüş olarak benzer, her şey karşılıklı arzuya dayalı olduğunda duygusal ve fiziksel tatminin yerini tutmaz.
Aklı başında bir insan için ne anlama gelir sence? Bütün tecavüzcülerin deli psikopat ve yetersiz olduğunu mu düşünüyorsunuz?
[quote=FUCKYAMATERITY post_id=244382 time=1692359881 user_id=9290] Erkeği için bu tam anlamıyla seks değil. Cinsel şiddet sadece görünüş olarak benzer, her şey karşılıklı arzuya dayalı olduğunda duygusal ve fiziksel tatminin yerini tutmaz. [/quote]Aklı başında bir insan için ne anlama gelir sence? Bütün tecavüzcülerin deli psikopat ve yetersiz olduğunu mu düşünüyorsunuz?
[quote=uran post_id=244386 time=1692360914 user_id=19741] tüm tecavüzcülerin deli psikopatlar ve yetersiz insanlar olduğunu mu düşünüyorsunuz?[/quote] Kontrolsüz saldırganlık psikopatidir. Maddelerle ağırlaştırılabilir ama bu bir mazeret değil, yasaya göre ağırlaştırıcı bir durumdur.
[quote=FUCKYAMATERITY post_id=244388 time=1692361416 user_id=9290] Kontrolsüz saldırganlık psikopatidir. [/quote]Sizce bunlar hasta insanlar ve tedavi edilmeli, idam edilmemeli mi?
uran: ↑18 Aug 2023, 15:31sizce bunlar hasta insanlar ve tedavi edilmeli, idam edilmemeli mi?
Ben öyle bir şey söylemedim. Her şeyi ve kime nasıl davranılacağını bilen Marinka’dır)
Sosyal olarak hasta, yasal olarak sağlıklı ve bunu yasaya göre alırlarsa bu yerlerde ikinci bir ceza olacak. Bu da yanlıştır ama kinci kadınlar bu piçin kendisiyle aynı şeyleri yaşamasına sevinecektir.
[quote=uran post_id=244389 time=1692361885 user_id=19741]sizce bunlar hasta insanlar ve tedavi edilmeli, idam edilmemeli mi?[/quote] Ben öyle bir şey söylemedim. Her şeyi ve kime nasıl davranılacağını bilen Marinka’dır) Sosyal olarak hasta, yasal olarak sağlıklı ve bunu yasaya göre alırlarsa bu yerlerde ikinci bir ceza olacak. Bu da yanlıştır ama kinci kadınlar bu piçin kendisiyle aynı şeyleri yaşamasına sevinecektir.
uran, davranış sapması, ayrıntılar için tıbbi bölüme bakın ansiklopedi, lütfen. Erkek hamamböcekleriyle baş etme konusunda pek iyi değilim ama ona bildiklerimi anlattım. Bu ya şiddet uğruna şiddettir ya da belirsizlikten kaynaklanmaktadır. Kadınların ’lerini öğrenmek daha ilginçti. Şiddet olmadan, zaten veriyorlarsa neden uğraşsınlar ki. Ve kendi zevkinle.
[ref=#804000]uran[/ref], davranış sapması, ayrıntılar için tıbbi bölüme bakın ansiklopedi, lütfen. Erkek hamamböcekleriyle baş etme konusunda pek iyi değilim ama ona bildiklerimi anlattım. Bu ya şiddet uğruna şiddettir ya da belirsizlikten kaynaklanmaktadır. Kadınların ;)’lerini öğrenmek daha ilginçti. Şiddet olmadan, zaten veriyorlarsa neden uğraşsınlar ki. Ve kendi zevkinle.
[quote=uran post_id=244395 time=1692362833 user_id=19741] Psikopati bir hastalık değil mi? [/quote] Psikopati bir hastalık olabilir ama her hastalık tedavi edilemez. Eğer kangren varsa başladıysa amputasyona ihtiyaç duyulur, bunun gibi bir şey
[quote=Marinka post_id=244408 time=1692363752 user_id=12161] Zeki kız :cat1:[/quote] Sen de öyle değilsin, aynı konuda hemfikiriz :horovod: İşte aptala saldırdın ve kaba olmadığın zaman, sen bir sevgilimsin)
Erkeği için bu tam anlamıyla seks değil. Cinsel şiddet sadece görünüş olarak benzer, her şey karşılıklı arzuya göre olduğunda duygusal ve fiziksel tatminin yerini tutmaz.
Sahip olduğum herkes iyi, özenli ve nazikti. . İsteğin dışında acı verecek kadar nasıl bu kadar sert sikişebildiğini anlamıyorum. O zaman lastik Zina veya Dunka Kulakova ile daha iyi.
[quote=FUCKYAMATERITY post_id=244382 time=1692359881 user_id=9290] [quote=uran post_id=244366 time=1692355773 user_id= 19741] ancak bazı erkekler bu amaçla tecavüze başvuruyor[/quote]
Erkeği için bu tam anlamıyla seks değil. Cinsel şiddet sadece görünüş olarak benzer, her şey karşılıklı arzuya göre olduğunda duygusal ve fiziksel tatminin yerini tutmaz. [/quote]Sahip olduğum herkes iyi, özenli ve nazikti. . İsteğin dışında acı verecek kadar nasıl bu kadar sert sikişebildiğini anlamıyorum. O zaman lastik Zina veya Dunka Kulakova ile daha iyi.
lessloss: ↑18 Aug 2023, 16:03
Eğer kangren başladıysa, amputasyon gerekli demektir, bunun gibi bir şey
Lanetli Amerika’da hapsedilmiş sübyancılar için küçük kasabalarda bir uygulama var. Çok makul, mmk. 10 yıl boyunca esirleri garajda tutan bir pislikle yaşamak benim için rahatsız olurdu. Ve 20 yılını doldurdu ve resmi olarak yeniden yeterli bir vatandaş oldu. Omsk’u beğendin mi?
8 dakika 33 saniye sonra gönderildi:
Sahip olduğum herkes iyi, özenli ve nazikti. İsteğin dışında acı verecek kadar nasıl bu kadar sert sikişebildiğini anlamıyorum. O zaman lastik Zina veya Dunka Kulakova ile daha iyi olur.
Onlara şunu söyle Konunun kendisi tuhaf. Eğer erkeksen, bir kadını dövmeyeceksin, hele ki ona tecavüz etmeyeceksin. Eğer o bir dövüş sanatları şampiyonu değilse ortalama olarak sen daha güçlüsün. Bu kesinlikle mümkün DEĞİLDİR. Zayıf olanı korumak mümkün ve gereklidir.
[quote=lesloss post_id=244409 time=1692363782 user_id=20248] Eğer kangren başladıysa, amputasyon gerekli demektir, bunun gibi bir şey [/quote] Lanetli Amerika’da hapsedilmiş sübyancılar için küçük kasabalarda bir uygulama var. Çok makul, mmk. 10 yıl boyunca esirleri garajda tutan bir pislikle yaşamak benim için rahatsız olurdu. Ve 20 yılını doldurdu ve resmi olarak yeniden yeterli bir vatandaş oldu. Omsk’u beğendin mi?
[size=85] [color=green]8 dakika 33 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote="◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ " post_id=244416 time=1692364637 user_id=5795] Sahip olduğum herkes iyi, özenli ve nazikti. İsteğin dışında acı verecek kadar nasıl bu kadar sert sikişebildiğini anlamıyorum. O zaman lastik Zina veya Dunka Kulakova ile daha iyi olur. [/quote] Onlara şunu söyle ;) Konunun kendisi tuhaf. Eğer erkeksen, bir kadını dövmeyeceksin, hele ki ona tecavüz etmeyeceksin. Eğer o bir dövüş sanatları şampiyonu değilse ortalama olarak sen daha güçlüsün. Bu kesinlikle mümkün DEĞİLDİR. Zayıf olanı korumak mümkün ve gereklidir.
Ama itiraf ediyorum, yüzüne yumruk attım. Kabalık için, eylem için. Ve nasıl da kesildi) Uzun süre mükemmel bir uyum içinde yaşadılar ve bir daha asla ellerini kaldırmadılar.
Last edited by sikikamerlik on 18 Aug 2023, 16:35, edited 1 time in total.
Ama itiraf ediyorum, yüzüne yumruk attım. Kabalık için, eylem için. Ve nasıl da kesildi) Uzun süre mükemmel bir uyum içinde yaşadılar ve bir daha asla ellerini kaldırmadılar.
FUCKYAMATERITY: ↑18 Aug 2023, 16:19
Ve 20 yılını doldurdu ve resmi olarak yeniden yeterli bir vatandaş oldu. Omsk, mesela?
Yaklaşık bir yıl önce, internette ABD’de sübyancıların hapsedilmesiyle ilgili istatistikleri kısaca gördüm, yaklaşık iki yıldır bir şeyler var ortalama ve bazıları bu makale kapsamında hüküm giymiş olanlardan bazıları bir yıldan az hapis yattı, ancak ayrıntılara girmedim, belki bir şeyleri yanlış anladım ve eyalete ilişkin istatistikler vardı. Tek tek şehirlere yerleştirme konusunda da bunu duymadım. onları orada nasıl tutuyorsunuz ve orada onların ihtiyaçlarını nasıl karşılamanız gerekiyor?
[quote=FUCKYAMATERITY post_id=244420 time=1692364792 user_id=9290] Ve 20 yılını doldurdu ve resmi olarak yeniden yeterli bir vatandaş oldu. Omsk, mesela? [/quote] Yaklaşık bir yıl önce, internette ABD’de sübyancıların hapsedilmesiyle ilgili istatistikleri kısaca gördüm, yaklaşık iki yıldır bir şeyler var ortalama ve bazıları bu makale kapsamında hüküm giymiş olanlardan bazıları bir yıldan az hapis yattı, ancak ayrıntılara girmedim, belki bir şeyleri yanlış anladım ve eyalete ilişkin istatistikler vardı. Tek tek şehirlere yerleştirme konusunda da bunu duymadım. onları orada nasıl tutuyorsunuz ve orada onların ihtiyaçlarını nasıl karşılamanız gerekiyor?
daha az, sosyal ağda değiller ve mevzuatta çok çeşitli
Lanet formaliteler var, bunlar bağımsız devletlerden oluşan bir topluluk. Bizim de bir federasyonumuz var. Tataristan’ın, Çeçenistan’ın ya da Teksas’ın gitmesine kim izin verecek?
Last edited by sikikamerlik on 18 Aug 2023, 16:44, edited 1 time in total.
These users thanked the author sikikamerlik for the post:
[ref=#0000ff]daha az[/ref], sosyal ağda değiller ve mevzuatta çok çeşitli Lanet formaliteler var, bunlar bağımsız devletlerden oluşan bir topluluk. Bizim de bir federasyonumuz var. Tataristan’ın, Çeçenistan’ın ya da Teksas’ın gitmesine kim izin verecek?
lesloss: ↑18 Aug 2023, 16:43
in Teksas’ta seni boğabilirler! ))
Artık o kadar da zor değil. Ancak gelenekler güçlü, bazı nedenlerden dolayı BLM Teksas’ta fark edilmiyor))
6 dakika 27 saniye sonra gönderilir:
Bu, birkaç yıl önce "insan hakları aktivistlerinin" Çeçenya’daki ibnelerin hakları konusunda nasıl heyecanlandığına benziyor 0_O Ne?? Böyle var ama hepsi Moskova ve St. Petersburg’da. Orada öldüreceklerdi
These users thanked the author sikikamerlik for the post:
[quote=lesloss post_id=244431 time=1692366217 user_id=20248] in Teksas’ta seni boğabilirler! )) [/quote] Artık o kadar da zor değil. Ancak gelenekler güçlü, bazı nedenlerden dolayı BLM Teksas’ta fark edilmiyor))
[size=85] [color=green]6 dakika 27 saniye sonra gönderilir:[/color][/size ] Bu, birkaç yıl önce "insan hakları aktivistlerinin" Çeçenya’daki ibnelerin hakları konusunda nasıl heyecanlandığına benziyor 0_O Ne?? Böyle var ama hepsi Moskova ve St. Petersburg’da. Orada öldüreceklerdi
Foruma kayıtlı tüm kadınlardan "Kadınlar, hanginiz tecavüze uğradınız?" konusuna cerverolar katıldı ve üçü tecavüze uğradıklarını itiraf etti.
Çoğu kadın tecavüzden kurtuldu mu?
Foruma kayıtlı tüm kadınlardan "Kadınlar, hanginiz tecavüze uğradınız?" konusuna cerverolar katıldı ve üçü tecavüze uğradıklarını itiraf etti. Çoğu kadın tecavüzden kurtuldu mu?
[quote=FUCKYAMATERITY post_id=244439 time=1692368258 user_id=9290] Çoğunluk değil ama düşündüğünüzden daha fazla. [/quote]rakamınıza göre yüzde kaçı tecavüze uğradı?
Arkadaşımın karısıyla çıkıyordum, ondan daha yaşlıydı, birlikte içerken kendini üzerime astığı ortaya çıktı ve onu becermemin sebeplerinden biri de onun şehir dışında nasıl tecavüze uğradığına dair...
Bu her zaman ilginç bir sorudur. Ama biseksüel bir kocayla yaşamaya hazır olan ve onunla sadece yaşamakla kalmayıp seks yapmaya da hazır olan, o bir sorumluluk rolündeyken ve onun nasıl sikini...
Last post
Bi-pasifler bu konuda bi-aktifler gibi pek çekici değiller. Ama bir süre steyşın vagonla yaşadım, çok güzeldi. Üçüncüsü her ikisinin de tercihlerine göre seçildi, bu yüzden havalı çocuğun sikini...
Kadınlar tecavüze uğramaktan mı korkuyorsunuz, bunun olmaması için bir önlem mi alıyorsunuz, peki ıssız sokaklarda yürümeyin, kısa etek giymeyin, yabancılara gülümseyin, gaz alın teneke kutu seninle...
Last post
hospade, Uranüs, bu konuyu ne zaman bitireceksin 😂
tamam - bu normal, her şey köpeklerle seks ve bok yemekten daha iyi, hanımları bekliyoruz
Kızım/torunum ve ben çok isteriz...
ay, gerontofili hastaları!!
Last post
Bu elbette kızlara yönelik bir soru ama fikrimi yazacağım. Kızımı zaten sitede yazmıştım, onu kesinlikle bir cinsel obje olarak görmüyorum, bakılacak bir şey var, tutunacak bir şey var diyorlar. Kısa...