İlk orgazmınız!
-
Автор темыGizli
- Penetrasyon
- Total posts: 266
- Registered for: 5 years 1 month
- Orientation: heteroseksüel
İlk orgazmınız!
Kızlar ve erkekler, bize kaç yaşında olduğunuzu, ilk orgazmınızı nasıl yaşadığınızı ve ne hissettiğinizi söyleyin!
7 dakika 42 saniye sonra gönderildi:
İlk orgazmım 12 yaşımdayken banyoda oturup bir kepçeden amımın üzerine su dökerken oldu. çok hoş ve daha da hoş ve sonra 20 saniye boyunca alışılmadık ve hoş bir his ortaya çıktı ve bilincimi kaybettiğimi düşündüm ve hatta bunun bir orgazm olduğunu ancak daha sonra öğrendim. Henüz sperm yoktu, bir süre sonra ortaya çıktı. İşte o olaydan sonra sık sık penisime dokunup orgazm olmaya başladım!
7 dakika 42 saniye sonra gönderildi:
İlk orgazmım 12 yaşımdayken banyoda oturup bir kepçeden amımın üzerine su dökerken oldu. çok hoş ve daha da hoş ve sonra 20 saniye boyunca alışılmadık ve hoş bir his ortaya çıktı ve bilincimi kaybettiğimi düşündüm ve hatta bunun bir orgazm olduğunu ancak daha sonra öğrendim. Henüz sperm yoktu, bir süre sonra ortaya çıktı. İşte o olaydan sonra sık sık penisime dokunup orgazm olmaya başladım!
- These users thanked the author Gizli for the post:
- Köpük kauçuk
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 17
- Registered for: 3 years 11 months
Re: İlk orgazmınız!
10 yaşımdayken bile internette bulduğum çıplak kızlara bakmayı severdim ve ereksiyon oldum ama mastürbasyon yapmadım ve en fazla penisime neredeyse hiç dokunmadım. 11 yaşımda (ergenlik başladığında) bir kez daha kadın vücutlarına baktığımda penisimi tutarak elimi yukarı aşağı hareket ettirmeye başladım. Sonuç olarak zamanla daha keyifli hale geldi ve bundan sonra ne olacağını merak etmeye başladım. Sonuç olarak, 4 dakika sonra orgazm gerçekleşti - duygular unutulmazdı. O zamandan beri ara sıra mastürbasyon yapmaya başladım. O zamanlar seksi bilmeme rağmen sperm ve mastürbasyon hakkında hiçbir fikrim yoktu (kelimesini bile bilmiyordum). İlk mastürbasyon, öpücükler, sarılmalar ve son olarak seks her zaman ömür boyu unutulmazdır.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 232
- Registered for: 4 years
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Kız kardeşim ve ben 13 yaşındayken birbirimize dokunduk.
- These users thanked the author Nandandaar for the post (total 2):
- Servis, abartı
-
- Total posts: 17
- Registered for: 3 years 11 months
Peki bu bir sır değilse, yıllar içinde ne kadar ileri gitti?
- These users thanked the author Kenshi656 for the post:
- seksforumu_
-
- Potansiyel seks nesnesi
Bir yabancıdan oral seks..(gece geç saatte bir şaplak atarken geldi ve bana oral seks yapmayı teklif etti)
-
- Penetrasyon
- Total posts: 232
-
14 yaşımdayken rüyamda ablamın çıplak olduğunu ve onunla ilgili ıslak bir rüya gördüm.
-
İlk orgazm kardeşimdendi. O 4 yaş büyük, ben o zamanlar 10-11 yaşlarındaydım. Elleri şortunun içinde bir şeyler yapıyordu, ilgimi çekti, sordum, çok güzel oldu, benim için de yapar dedi. Kabul ettim, elini külotuma soktu ve amımı ovmaya başladı. İlk başta hoşuma gitmedi, onun bir aptal olduğunu söyleyip kaçmaya hazırdım, ama birdenbire oldukça memnun oldum, amımı gittikçe daha fazla ovmasını istedim ve sonra aniden yıldırım beni topuklarıma kadar deldi. ve yatağa düştüm... Bu beni kırılgan ruhumun derinliklerine kadar sarstı ve o zamandan beri aşırı mastürbasyon yapmaya başladım (günde 5-6 defaya kadar)
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 5 months
Eh, bu henüz aşırı değil. Bazı kızlar amlarını kanatır!Tuzlu at: ↑29 Aug 2021, 12:17 İlk orgazm kardeşimden geldi. O 4 yaş büyük, ben o zamanlar 10-11 yaşlarındaydım. Elleri şortunun içinde bir şeyler yapıyordu, ilgimi çekti, sordum, çok güzel oldu, benim için de yapar dedi. Kabul ettim, elini külotuma soktu ve amımı ovmaya başladı. İlk başta hoşuma gitmedi, onun bir aptal olduğunu söyleyip kaçmaya hazırdım, ama birdenbire oldukça memnun oldum, amımı gittikçe daha fazla ovmasını istedim ve sonra aniden yıldırım beni topuklarıma kadar deldi. ve yatağa düştüm... Bu beni kırılgan ruhumun derinliklerine kadar sarstı ve o zamandan beri aşırı mastürbasyon yapmaya başladım (günde 5-6 defaya kadar)

-
- Sürtünmeler
- Total posts: 359
- Registered for: 4 years 2 months
İlk orgazmımı 13 yaşımdayken okuldaki beden eğitimi dersinde yaşadım
Spor salonunun tavanına (ve 2 kat yüksekliğinde) bağlı bir ipe tırmandım. En tepeye çıktım ve aşağı indiğimde (ipi ellerimle sıkıca kavrayıp bacaklarımın arasından geçirerek hızla aşağı kaydım) - gerçek bir orgazm yaşadım
Bir dakikalığına şoktaydım, sessizce kenarda durdum ve ne olduğunu tam olarak anladığımda sık sık bilerek ip

Spor salonunun tavanına (ve 2 kat yüksekliğinde) bağlı bir ipe tırmandım. En tepeye çıktım ve aşağı indiğimde (ipi ellerimle sıkıca kavrayıp bacaklarımın arasından geçirerek hızla aşağı kaydım) - gerçek bir orgazm yaşadım

Bir dakikalığına şoktaydım, sessizce kenarda durdum ve ne olduğunu tam olarak anladığımda sık sık bilerek ip

- These users thanked the author Köpük kauçuk for the post (total 6):
- Nikk, Tolkala, Denis881, görünüyor_normal, Lvovski, abartı
-
- Nirvana’dayım
Ve adamlar durup sana baktılar ve ereksiyon halindeki sikleriyle çılgına döndüler! Bizim sınıfta da durum aynıydı: kızlar spor malzemelerine asılıyor ve kimsenin bir şey görmediğini sanıyorlardı...Porolon: ↑29 Aug 2021, 21:09 İlk kez 13 yaşımdayken okulda beden eğitimi dersinde orgazm yaşadım![]()
![]()
![]()
Spor salonunun tavanına bağlanan bir ipe tırmandık (ve 2 kat yüksekliğinde). En tepeye çıktım ve aşağı indiğimde (ipi ellerimle sıkıca kavrayıp bacaklarımın arasından geçirerek hızla aşağı kaydım) - gerçek bir orgazm yaşadım![]()
![]()
![]()
Bir dakikalığına şoktaydım, sessizce kenarda durdum ve ne olduğunu tam olarak anladığımda sık sık bilerek ip![]()
![]()
![]()

- These users thanked the author Nikk for the post:
- Köpük kauçuk
-
- Penetrasyon
- Total posts: 268
- Orientation: biseksüel
Görünüşe göre ilk kez 11 yaşındayken küvetin kenarına külotsuz sürttüm, uzun süre bunun gerçekleşeceği sınırındaydım ve sonunda oldu , çoktan çığlık attım, aileme yanlışlıkla üzerime sıcak su döktüğümü söyledim
- These users thanked the author Alena for the post (total 8):
- Köpük kauçuk, Nikk, Denis881, görünüyor_normal, Fargal94, Juravl, Çimen, abartı
-
- Nirvana’dayım
-
- Penetrasyon
Evet, bunun için hemen bir kemer alırdım
- These users thanked the author Alena for the post (total 2):
- Nikk, Köpük kauçuk
-
- Nirvana’dayım
Böyle bir keyfi mahvederler! :ayyy:
- Köpük kauçuk
-
- Penetrasyon
Eh, çocukluğumdan beri yanmamayı, hatta yüzüme duygusuzca boşalmayı öğrendim
- These users thanked the author Alena for the post:
- Köpük kauçuk
-
- Nirvana’dayım
Aferin ! Ve şimdi de böyle mi oldun? :melek:
- Köpük kauçuk
-
- Penetrasyon
evet. alışkanlık
- These users thanked the author Alena for the post (total 2):
- Nikk, Köpük kauçuk
-
- Nirvana’dayım
Ne kadar kötü bir alışkanlık! :)
- Köpük kauçuk
-
- Penetrasyon
-
Tatilde köyde ilk orgazmımı yaşadım, dördüncü sınıfa geçtiğimi çok net hatırlıyorum. Büyükannemin evinin önünde köpekler sevişiyordu, yakınlardaki bir bankta oturdum ve tüm süreci izledim! Uğurböcekleri bacaklarımın arasında koşuyordu ve kendimi alışılmadık derecede endişeli ve keyifli hissediyordum... Köpekler "kıç kıçına" başladığında eve koştum, yatağa uzandım (neyse ki büyükannem evde değildi) ve kendimi okşamaya başladım. elim. Çok hoştu, ama birdenbire sanki bir elektrik şoku, bir deşarj ve vücudumdan dalgalar halinde birkaç kasılma geçti ve gevşedim! Yataktan kalkacak gücüm bile yoktu... Sadece 10 dakika sonra kendime geldim! O zamandan beri, çiftleşen hayvanları, özellikle de köpekleri gördüğümde, kedimin etrafında uğur böcekleri dolaşmaya başlıyor ve ben de emekli olup mastürbasyon yapmaya çalışıyorum...
-
- Orgazm!
- Total posts: 806
bu bir zevk! Görünüşe göre ne yüzünden! Ama hayır - harika!!! Küçük bir kişisel sır! :göz kırp:
-
Hatırlıyorum muhtemelen 11-12 yaşlarındaydım, her şey klasikti, sanırım birçokları gibi bir VHS kaseti bulup açtım ve videodaki adamlardan sonra tekrarlamaya başladım ve sonra nasıl göründüğünü hatırlıyorum bana bir miktar su aktığını ve o kadar tuhaf bir his ki, çok korktuğumu ve kendi kendime BUNU BİR DAHA ASLA YAPMAYIN diye yemin ettiğimi hatırlıyorum.....peki...ne kadar yanılmışım)))
-
- Flört etmek
- Total posts: 25
- Registered for: 3 years 10 months
4 ya da 5 yaşımdayken bu asla unutamayacağım bir an. Yaz mevsimiydi, odadaki kanepenin yanında oturuyordum, güneş şortuma parlıyor ve beni hoş bir şekilde ısıtıyordu, annem elbiseyle pencere kenarında durup camları siliyordu. Sonra her tarafım titremeye başladı, inlemeye başladım, sonra hala bana ne olduğunu anlamadım ama annem bana sordu - senin sorunun ne oğlum? Sessiz kaldım ve 5 saniye sonra her şeyin yolunda olduğunu söyledim. 12 yaşımdayken bu olayı hatırladığımda bunun ilk orgazmım olduğunu anladım ve hala unutamıyorum.
- These users thanked the author Volk88 for the post:
- Köpük kauçuk
-
- Penetrasyon
- Total posts: 252
- Registered for: 3 years 8 months
İlk kez 14 yaşında ıslak bir rüyadan. Bir sonraki olay sadece 2-3 ay sonra, ben zaten 15 yaşımdayken oldu. Daha sonra sıklık hızla azalmaya başladı ve 3-4 günde bire ulaştı. Bu, mastürbasyon yapmaya başladığım 16 yaşıma kadar devam etti.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 251
- Registered for: 2 years 10 months
Ve ben ilk kez 6 yaşında bitti. Deriyi hareket ettirdiğimde kendimi iyi hissettiğimi keşfettim, bu yüzden ekimden her şey sallanıncaya kadar çektim. Sonra biraz tedirgin oldum ve orada bir şeyleri bozduğumdan korktum))) ama ertesi gün gerçekten tekrarlamak istedim ve böylece yola çıktık))))
-
- Penetrasyon
- Total posts: 227
- Registered for: 2 years 9 months
-
- Nirvana’dayım
-
- Penetrasyon
-
- Nirvana’dayım
Evet, bu kadar ayrıntılarla - uhhhh!!!
Bir yandan evet. Öte yandan, geçmişi hatırlamaya başlıyorsunuz, mastürbasyon yapmaya başlıyorsunuz ve aklınıza bu tür olaylar geliyor!
Evet, bu kadar ayrıntılarla - uhhhh!!!

-
- Orgazm!
- Total posts: 580
- Registered for: 3 years 1 month
Kesinlikle!!! Çocukluk ve gençliğin cinsel anıları en canlı olanlardır!
-
- Nirvana’dayım
Ve sadece gençlik değil. Yaz aylarında bir kızla tanıştım - onu zevkle hatırlıyorum!
-
- Penetrasyon
-
- Nirvana’dayım
Yani bu harika! Seks yaptım - ve kiminle ve nasıl olduğunu hemen unuttum! Yeniden başlayabilirsiniz!
-
- Penetrasyon
niqk, bir hatırlatıcı koydum ve fotoğraf telefonda)
- These users thanked the author Akteya for the post (total 2):
- Ivp1967, Vahşi Spor
-
- Nirvana’dayım
-
- Penetrasyon
niqk, eğer bu zaten olmuşsa ve yakında değilse ben, o yüzden tekrar etmeye gerek yok)
-
- Nirvana’dayım
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 308
- Registered for: 2 years 8 months
Hayır, yalnız değilim! Ben de hatırlamıyorum! ) Maalesef(((. 8-9 yaşlarımda biri bana söyledi diye kurcalamaya başladığımı hatırlıyorum. Ama hiçbir şey beklemiyordum, sadece oynadım. Sonra bir şekilde farkettim ki bir damla su çıktı ama yine de hoş hisleri hatırlamıyorum. Bazen deriyi yukarı çektim (o zamanlar hala oradaydı :)) ve bir damla topladım, baktım Ve sonra ne zaman ve nasıl olduğunu hatırlamıyorum. tam olarak, tam teşekküllü boşalma geldi, sonra zaten boşaldığımı fark ettim ve bunun neden gerekli olduğunu zaten biliyordum.
-
- Total posts: 20
- Registered for: 2 years 7 months
12-13 yaşlarımda ereksiyonlar oluşmaya başladı, mastürbasyonu bilmiyordum, duymadım, görmedim, yatağa uzandım, karnımın üstüne uzandım, penisimi çıkardım, karnımın altına büktüm ve yapmaya başladım. içgüdüsel sürtüşmeler ve çok geçmeden iyi hissettirdi, penisim spermle patladı ve ondan önce kutuplar vardı...
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post