İlişkilerde en önemli faktör ayaklar

Bir kadına ilişkiler ve seks açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Автор темы
Vince
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 87
Registered for: 2 years 4 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 İlişkilerde en önemli faktör ayaklar

Unread post by Vince »

Genel olarak ayak fetişi konusu genellikle tuhaf, basmakalıp ve hatta sapkın görünüyor, ancak bir kez daha bunun hakkında konuşmak istiyorum.
Bugün bacakları beni deli eden bir kızın fotoğrafını gördüm, hissettim Hayatımda gördüğüm en güzel bacaklar olduğunu, büyülediğini, dikkat çektiğini ve uzun süre bırakmadığını, dokunmak isteyeceğin bir başyapıt olduğunu ona yazma dürtüsü. önemsemek ve değer vermek, öpmek ve okşamak için büyülü bir eser. Ama sonra birdenbire, kızın elbette bu tür itirafları takdir etmeyeceğinden tam bir güvenle durdum - daha ziyade parmağını şakağında döndürecekti. Evet, kendi bacaklarının güzelliğinin tamamen farkındadır, ancak bir erkeğin onlara olan ilgisinin artmasının, onunla tanışırken ve ilişki kurarken anahtar haline gelmesi pek olası değildir. Şunu söylemesi pek olası değil: bacaklarıma bu kadar mı tapıyorsun? Lanet olsun, aradığım sendin.

Sonra üzücü bir sonuca vardım ki hayatımda ayak fetişinin cinsiyetlerinin önemli bir parçası olduğunu kabul eden iki kadınla tanıştım hayat. Bir erkek bacaklarını okşamıyorsa, ondan orgazm veya maksimum zevk beklemesine izin vermeyin. Ayak fetişi, ayrılmaz ve önemli hale gelen nadir bir olgudur ve ayaklar, erojen bir bölge olmasına rağmen, başka birçokları da vardır. cunnilingus veya diyelim ki yetenekli bir üye - bu her yerdedir. Ama bu kesinlikle bir ayak fetişi değil.

Bu bana oluyor: senin için önemsiz olan tamamen sıradan bir kadın görüyorsun. Evet, güzel ama sanki senin tipin değil, senin durumun değil. Ve aniden onun güzel bacakları olduğunu, bunu bildiğini, bu güzelliği nasıl göstereceğini ve vurgulayacağını bildiğini fark edersiniz - ve ona karşı tavrınız değişir, o aniden en iyi, en güzel, inanılmaz bir şehvet kaynağı haline gelir. Tam tersi mi oluyor? Ayaklarına özel bakım yapılmadan yaşayamayan kadınları tanıyor musunuz? Ve bir kadına FF tercihlerinizi anlattığınız anda, bu onun size karşı tavrını kökten değiştirdi. Belki katılımcılar arasında böyle kadınlar vardır? Söyle bana?
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5139
Registered for: 2 years
 Re: Bir ilişkide en önemli faktör bacaklar

Unread post by Zorba Carrie »

Bu benim :oops: Ayak fetişizmini gerçekten seviyorum, ayaklarımın öpülmesini seviyorum)) Kocam uzun zamandır buna alışmış...
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
Yağmurcu, Vince
ilovebiboys
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2676
Registered for: 1 year 11 months
Orientation: biseksüel

Unread post by ilovebiboys »

tamamen sizin konunuzla ilgili değil ama benim durumum sizinkine benzer, ancak tam tersi: Ben erkeklerin ayakları fetişi olan bir kızım &#128513 ; ve erkeklere bundan bahsettiğinizde, onlardan gelen ilk tepki her zaman sersemletici oluyor 😂 kullanılmıyorlar buna)) ama bunun hemen ardından onlara ilgi uyanır ve tabii ki henüz tek bir erkek bile ayaklarını okşamayı reddetmedi)

Ben de ayaklarımı birden fazla kez okşadım, Seks sırasında veya ön sevişme sırasında parmakların ağza götürülmesini seviyorum, ancak tüm bunlar bir erkeğin ayaklarını yalamamdan daha vahşi bir heyecana neden olmuyor  😁 ama son derece temiz, düzgün tırnaklarla ve nasırsız))
These users thanked the author ilovebiboys for the post (total 3):
Zorba Carrie, İtaat etmek, Vince
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5139
Registered for: 2 years

Unread post by Zorba Carrie »

ilovebiboys: 11 Aug 2023, 22:37 Ayrıca ayaklarımı birden fazla kez okşadım, seks sırasında veya ön sevişme sırasında parmakların ağza götürülmesini seviyorum,
Evet!
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
AlexTDV, Vince
AlexTDV
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1070
Registered for: 3 years 3 months

Unread post by AlexTDV »

Hooligan Carrie: 11 Aug 2023, 22:41
ilovebiboys: 11 Aug 2023, 22:37 Ayrıca ayaklarımı birden fazla kez okşadım, seks sırasında veya ön sevişme sırasında parmakların ağza götürülmesini seviyorum,
Evet!
bacaklarını göster )
These users thanked the author AlexTDV for the post:
Zorba Carrie
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2391
Registered for: 3 years 3 months

Unread post by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ »

Ellerimle bacaklarımı okşamaları, hem ayaklarıma hem de bacaklarıma kasıklarıma kadar nazikçe ve dikkatli bir şekilde masaj yapmaları hoşuma gidiyor. Yalamak ve yutmak bana göre değil.
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 2):
AlexTDV, Vince
Truwor
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 748
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Truwor »

Peki dedin. Benim için de kadın ayaklarıyla başlar. Bacaklarımı beğeniyorsam daha uzağa, yani daha yükseğe bakarım. Öpmeyi sevdiğim tombul ayak parmakları beni deli ediyor, tek tek parmaklarımla. Yazın güzel bir pedikürle sandaletlerle ayak parmaklarınıza bakın, kışın ise taytınızı veya çoraplarınızı çıkardıktan sonra yorgun ve terli bir şekilde koklayın, bir arkadaşla eşiyle birlikteyken. sonra en çok da arkadaşımızın önünde genişçe açılmış ve kaldırılmış bacaklarını öpüyorum ve kaslı gövdesine sarılıyorum, bacaklarının pürüzsüz ipeksi derisini okşuyorum, bacaklarının yumuşak kas dokusunu yoğuruyorum, kurcalıyorum, kokluyorum ve arkadaşımızla birlikte inlemelerinin altındaki ayak parmaklarını öpüyor, onların görüntüsünün ve kokusunun tadını çıkarıyoruz.
These users thanked the author Truwor for the post:
Vince
Yağmurcu
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 686
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by Yağmurcu »

Bir kadına dair her şey güzeldir. Ve yüz, memeler, kedi ve bacaklar. Ayaklarını yalamak - neden olmasın?
These users thanked the author Yağmurcu for the post:
Vince
Автор темы
Vince
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Vince »

Hooligan Carrie: 11 Aug 2023, 22:35 Benim :oops: Ayak fetişizmini gerçekten seviyorum, ayaklarımın öpülmesine bayılıyorum)) Kocam bunu bana uzun zamandır öğretti...
teşvik ediyorsunuz! Bazı nedenlerden dolayı bana öyle geliyor ki bir kadının bu kadar ilgisi nadirdir!

2 saat 44 dakika 52 saniye sonra gönderildi:
ilovebiboys: 11 Aug 2023, 22:37 Seks sırasında veya ön sevişme sırasında parmaklarınızı ağzınıza sokmanızı seviyorum
Onu çok seviyorum!
These users thanked the author Vince for the post (total 2):
Zorba Carrie, ilovebiboys
çiçek hastalığı
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 629
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by çiçek hastalığı »

Truwor: 12 Aug 2023, 00:04 taytınızı veya çoraplarınızı çıkarıp yorgun ve terli bir halde koklamak
Vay be nasıl?
Truwor
Orgazm!
Orgazm!
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Truwor »

poxuer: 12 Aug 2023, 05:51
Truwor: 12 Aug 2023, 00:04 taytlarınızı veya çoraplarınızı çıkarıp kokluyorsunuz, yorgun ve terlisiniz
Vay be nasıl?
Sevilen bir kadının kokusu, en ahlaksız arzuları cennete yükselten heyecan verici bir kokudur.
These users thanked the author Truwor for the post (total 2):
kenzo, çiçek hastalığı
kenzo
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 72
Registered for: 1 year 9 months

Unread post by kenzo »

Bu arada, evet, benim temam, bacakları severim ve tahrik olmak için (kadınlara bağlı olarak) alttaki bir şeyi hafifçe ortaya çıkarmak yeterlidir (ayakkabılar, bukleli veya çorapları biraz alçak olan la Roma tarzı ayakkabılar ve vasat olanlar bile çok tahrik edici )
Yani kadınların göğüslerini ve dudaklarını sallamalarına gerek yok, kafalarını sallayıp daha basit bir şey bulmaları gerekiyor) asıl önemli olan kendinizi nasıl sunacağınızdır)
These users thanked the author kenzo for the post:
Vince
Автор темы
Vince
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Vince »

kenzo: 12 Aug 2023, 14:36 yeterli (kadınlara bağlı olarak) sadece
evet, bu benim için de geçerli. burada elbette zevke bağlı. Klasik topuklu ayakkabıları veya sandaletleri seviyorum, kadınsı ve sofistike bir şeyler ama bir kız bacağını biraz gösterdiğinde veya başka bir hareket yaptığında nefesiniz kesiliyor. Kırmızı pedikürü seviyorum (ancak bu bir ön koşul değil), ayak bileği ve altındaki çelenkleri seviyorum, yüksek ayağa bayılıyorum ve ayrıca bir kızın "ayak parmaklarını nasıl çekeceğini" bilmesini ve vücudunu vurgulamasını gerçekten takdir ediyorum. bacaklarının zarafeti (bunu sadece jimnastikçiler değil, balerinler yapamaz, dansçılar da yapabilir, ancak çoğu zaman buna aşina olanlar onlardır). Ve şimdi bir kıza beni güzel göğüslerin ve kalçaların olduğu için tahrik etmediğimi açıklamak bile zor, ama bileğinin ne kadar kırılgan olduğunu gördüm ve şimdi kendime engel olamıyorum. :)
Esnek
Orgazm!
Orgazm!
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Esnek »

Güzel bacaklar yadsınamaz bir avantajdır.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Kızlara ve kadınlara yönelik sorular”