İlginç bilgiler

Ayrıca dört, beş, altı vb.
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Registered for: 2 years 8 months
Orientation: heteroseksüel
 İlginç bilgiler

Unread post by Geçit »

Geçenlerde bir forumda rastladım, ilgiyle okudum ve buraya kopyalayıp yapıştırdım. Belki birileri de ilgilenir. Ya da belki birileri ekler veya düzeltir.
Öncelikle metinde kullanılan bazı terimlerin oldukça yeni ve kararsız olduğu konusunda sizi uyarmak isterim. Bazı insanlar aralarında hiçbir fark görmüyor, bazıları ise tüm bunların önemli olmadığını ve gereksiz spekülasyonlar olduğunu düşünüyor.
İnternetin İngilizce konuşulan bölümünde SexWife (seks için eş) terimi ) pratikte mevcut değil, yalnızca HotWife ("ateşli küçük şey" anlamında ateşli eş) veya SlutWife (fahişe eş) var. Ve Cuckold, karısı onu gizlice aldatan bir kocadan başka bir şey değil. SexWife teriminin genellikle Rusya’da sadece daha fazla netlik sağlamak için icat edildiğine dair dikkate değer bir görüş var. Bu oldukça mümkün, ne tartışacağız ne de aynı fikirde olacağız.
O halde haydi başlayalım. Swing, MFM, SexWife, Cuckold ve HotWife: tüm bu terimler ne anlama geliyor? Benzerlikler ve farklılıklar neler?
Ve eğer Swing’de özel bir sorun yoksa, diğerlerinde de farklılıklar var demektir. Üstelik bu aynı tutarsızlıklar, bir çift swinger’ın aynı çiftle değil, bekar bir erkekle olası bir buluşmayı düşünmesiyle başlıyor. Yani MZHM’den bahsediyoruz. Gerçek swingerler ("gerçek swingerler" taçlarında taç bulunan bir tür swing şövalyeleridir) bu seçenek artık tanınmıyor, diyorlar ki, bu nasıl bir swing? Tekrar ediyorum, ne tartışacağız ne de aynı fikirde olacağız ama en azından bir unsurun mutlaka mevcut olduğunu hatırlatalım: Evli bir çift birbirini yakından tanımak ister. Ancak aynı çiftle, ​​bir erkekle veya bir kızla tam olarak kiminle olduğu tamamen farklı bir sorudur ve yalnızca bu çiftle ilgilidir. Bu salıncak mı? MFM’ye karar veren bir çift için - evet. Soru kapalı.
Bu arada, komik ama bazı nedenlerden dolayı bir çiftin bir kızla tanışması, gerçek eş değiştirenlerin bu kadar keskin bir şekilde reddedilmesine neden olmuyor! Nedenini merak ediyorum?)))
Ama MZHM’ye dönelim. Bu bir swinger terimidir, oldukça anlaşılır ve şeffaftır: Erkek-Kadın-Erkek grup seks yapmak için tanışmıştır, çekim merkezi şüphesiz Kadındır. Bazen biraz değiştirilerek MMF’ye dönüşür. Çoğu zaman bu versiyonda bu üçlüdeki erkeklerin biseksüel olduğu, dolayısıyla tüm katılımcılar arasında cinsel temasın mümkün olduğu ima edilir. Peki ya FMM, hatta F+MM? Ve bu zaten Light’ın Gang-Bang versiyonuna dair bir ipucu)))
Ancak her durumda, eş değiştirenler için bu format ana formattan çok uzak, birçok çift, tekrarlıyoruz, onu tanımıyor hepsi!
İşte Seks Eşi veya Ateşli Eş’e geldik.
Bu tematik çiftler için MFM, biraz farklı kurallara sahip olsa da kendi tarzında ana olanıdır.
Seks-Karı veya Seks-için-Karı, kulağa heyecan verici geliyor, değil mi?
Kadının özgürce tanıştığı, flört ettiği ve diğer erkeklerle (bazen aynı anda birden fazla kişiyle) seks yaptığı aile oyunu "aldatma" ; koca, kendisinden bir hikaye, fotoğraf veya video beklediği "hileciye" sadıktır, genel olarak "ihanetin kanıtı" (bu hem onu ​​hem de onu çılgınca heyecanlandırır). Çoğu zaman, oyunun şartlarına göre kocanın diğer kadınlarla "aldatması" yasaktır (ve kendisi de bunu istemez!), O "Rogatik"tir. Peki, eş buna göre "Sürtük", "Kaltak", "*lanet olsun" - anlaşmalara, arzulara ve kültür düzeyine bağlı olarak. Buna göre karısının "aldattığı" erkek "sevgili", "hahal", "*bar"dır. Bazı çiftlerde koca, “sevgili” ile toplantıda bulunabilir, eylemi gözlemleyebilir, fotoğraflarını/videolarını çekebilir ve hatta belki katılabilir. Doğru, katılım farklı olabilir: Sekse katılım, buluşma yerinin hazırlanmasına katılım, gözlemci olarak katılım veya “hizmetçi”, “köle” olarak katılım. Karısı ile sevgilisi arasındaki toplantıda aşağılanmış ve güçsüz bir koca, tam olarak aynı Aldatılan adamdır. Her halükarda, bu terimin Rus dili internette yerleşmiş olan fikri tam olarak budur ve bunun değişmesi pek olası değildir. Aldatılan erkek, muhteşem *zehirli güzellikteki SexWife’ın mazoşist kocasıdır ve ona yalnızca karısıyla hükmetmekten hoşlanır.
Ateşli Karı veya Ateşli Karı (ahhh.. yanabilirsin!)
Bu aynı zamanda bir aile oyunu ama Swing’e çok daha yakın: kimse kimseyi aldatmaz, karı koca çoğunlukla erkeklerle veya kadınlarla birlikte buluşur, kocaya herhangi bir cinsel yasak getirilmez. Elbette sadece gözlemleyebilir ve/veya fotoğraf ve video çekebilir, ancak bunu kendi isteğiyle ve anlaşmayla yapabilir. Bir erkeği, yani bir “aile dostunu” yine ancak birlikte ve karşılıklı anlaşarak seçerler. Sana göre "Rogatiki", "Sürtükler" ve "Sikişmeler" yok ve toplantılarda kocanın "sevgili"den daha fazla "hakları" var. Büyük, karısının tamamen rahatlamasına, hiçbir şey düşünmemesine, kocasına olup bitenler üzerinde kontrol vermesine ve toplantıdan maksimum zevk almasına olanak tanıyan şeyin güvenilir varlığı olması anlamında. Ve erkekler, yorgun bir kedinin zevkle mırıldanmasına bakarak kendileriyle gurur duyabilirler! Ve minnettarlığının sınırı olmayacak, hazır olun çocuklar!
Bu zaten BDSM’ye yakın bir şey - aşağılama, ahlaki ve/veya fiziksel "zorbalık", seksten aforoz, "şiddet içeren" biseks Pasif bir rolde "sevgili"... Kulağa tüyler ürpertici geliyor ama eğer oynayan herkes bundan hoşlanıyorsa, o zaman bu onların meselesidir ve yalnızca onların işidir. Sonuçta, genel kabul görmüş ahlak açısından sallanmak da korkunç bir sapkınlıktır)))
Yani bu aynı "swinger MFM" mi?
Hayır, aslında değil . Ateşli eş, eş ile "arkadaş" arasındaki ilişkide yatak dışında daha fazla özgürlük, erotizm ve duygu anlamına gelir. Bazı çiftlerde, kocası olmadan (sevgilisinin başına kötü bir şey gelmeyeceğinden emin olan) bir restorana gidip karısıyla bir "arkadaş" ile buluşmasına izin verilir, bu tamamen çiftin anlaşmalarına ve ortaya çıkan sonuca bağlıdır. “üçlü”)))
Fakat burada pek çok şey “aile dostuna” bağlı. Ya bu konuyu beğenir ve ortaklaşa kararlaştırılan oyunun kurallarını kabul eder ya da... Açık rekabetin olmaması, toplantı sırasında kıskançlık yapılması ya da kadınla kocanın arkasından "ayrı görüşmeler yapılmasına" sonradan izin verilir elbette. Herhangi bir şey olursa, tüm salınım veya HotWife topluluğunda anında bir mola ve bir "kurt bileti" garanti edilir.
Özetlemek gerekirse... Kim daha yakındaysa onu seçer. Gerçek eş değiştirenler sözlü olarak "mzhmschiki" yi sevmezler (ancak bazen bir üçlüyle tanışmayı umursamadıkları ortaya çıkar), kesinlikle heteroseksüel erkekler büyük adamlara küçümseyerek homurdanırlar (ancak bazen kendilerinin denemeye karşı olmadıkları ortaya çıkar) biseksli), çaresiz seks kadınları sitede çekici temalı bir kız görüyor... Genel olarak, bu açık)))
Ve bazıları "türleri" karıştırıyor, şu şekilde ve bu şekilde buluşuyor ve hatta tamamen ters - yani Sevgiliniz evli bir çiftle asla yatağa girmemelisiniz... tabi sizi oraya davet etmediği sürece.
These users thanked the author Geçit for the post (total 11):
Fargal94, Dimon169, natalya.harita, aryamari, Murena0314, Vik.ruba80, İskender70, Beluga, Alexsss, gnusmalar, Mikha77
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2381
Registered for: 2 years 4 months
 Yanıt: İlginç bilgiler

Unread post by Üstü kendinize saklayın »

Marinka: 07 Aug 2023, 11:21
Beklenen bir düşünce. Sadece buraya yemek yemeye değil, defalarca yazdığım yemeklerin isimleriyle eğlenmeye geliyorum.
nEh, internette mizahi kaynaklarla eğlenebilirsiniz. Burada seks ile ilgili içerikler var. Görünüşe göre restoran bir dereceye kadar sıkıcı hale geldi. Buraya bir kez gelmedin ama zaten 4 aydır buraya geliyorsun.
Sadece bir kişi ahlaki açıdan doğru şeyler söylemeye başlar, Tartışma her zaman şu: Burası bir seks forumu, burada her şey yanlış ve doğruya yer yok.

Aslında forumlar deneyimleri paylaşmak ve bakış açılarını ifade etmekle ilgilidir.
Ve eğer beni gösteriş yapmaya götürmeyi düşünüyorsanız, bu daha kolay olamaz) Kolayca kanacağım ve buraya bir daha gelmeyeceğim, bu da onların yaptığı gibi diyelim ki, kolay-kolay bir görev))
Beluga
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1627
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Beluga »

Markul: 07 Aug 2023, 11:15 Siz shawarma için sırada beklerken restoran uzun bir süre tamirat nedeniyle kapalı olabilir, hatta sahibi bile değişebilir ve kapıda güvenlik bulundurulacaktır.
n Tabii ki hayat öngörülebilir değildir, her şey olabilir, restorandan ayrılmasanız ve günün her saati orada yaşasanız bile, bir yangın, baskıncıların ele geçirmesi ve restoranın kendisi karar verir. sahibinin bir şekilde kötüleştiğini ve değiştirilmesi gerektiğini :unknown : neden olmasın

3 dakika 12 saniye sonra gönderildi:
Markul: 07 Aug 2023, 11:25 Ve eğer beni gösteriş yapmaya götürmeyi düşünüyorsanız, bundan daha kolay olamaz) Kolayca düşeceğim ve buraya bir daha gelmeyeceğim, dedikleri gibi bu kolay-kolay bir görev))
bu Nick’i mi kastettin? :)
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Belkha: 07 Aug 2023, 11:26
Şavurma için sırada beklerken, restoran onarım nedeniyle uzun bir süre kapalı olabilir veya mülkiyet değişikliği yaşanacak ve kapıda güvenlik bulundurulacaktır.
Elbette hayat öngörülebilir değil, her şey olabilir, restorandan ayrılmasanız ve günün her saati orada yaşasanız bile, yangın, baskıncıların ele geçirmesi , ve restoranın kendisi de sahibinin bir şekilde kötüleştiğine ve değiştirilmesi gerektiğine karar veriyor :unknown: neden olmasın
n
Evet, sorun değil.
Bir restoranla resmi bir sözleşmeniz varsa veya yalnızca orada bulunmanızın yanı sıra tek varlığınız da bu kuruluş tarafından kabul ediliyorsa, tüm bu sözlük manipülasyonlarının hiçbir anlamı yoktur. .

Ücretsiz gastronomik denemeler yalnızca ücretsiz kişiler için.

1 dakika 34 saniye sonra gönderildi:
Belukha : 07 Aug 2023, 11:29görünümünde?
Hayır, görünüşe göre çoğundan farklı olarak - I bu kaynağa yazmayı bırakabilirim - göründüğü kadar zor değil sen.
Beluga
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Beluga »

Markul: 07 Aug 2023, 11:30 Ücretsiz gastronomik denemeler yalnızca özgür insanlar için.
Özgürlüğün sınırları Ceza Kanunu ve bizim bu özgürlüklere ilişkin anlayışımızla sınırlıdır
n
1 dakika 1 saniye sonra gönderildi:
Markul: Hayır, aksine çoğunluk - Bu kaynağa yazmayı bırakabilirim - o kadar da zor değil nasılsınız öyle görünüyor.
sıradan bir kullanıcının bunu doğrulaması zor ve bunlar kelimelerden başka bir şey değil
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415

Unread post by Geçit »

Markul: 07 Aug 2023, 11:25
Markul: 07 Aug 2023, 11:15 Beklenen bir düşünce. Sadece buraya yemek yemeye değil, defalarca yazdığım yemeklerin isimleriyle eğlenmeye geliyorum.
nEh, internette mizahi kaynaklarla eğlenebilirsiniz. Burada seks ile ilgili içerikler var. Görünüşe göre restoran bir dereceye kadar sıkıcı hale geldi. Buraya bir kez gelmedin ama zaten 4 aydır buraya geliyorsun.
Sadece bir kişi ahlaki açıdan doğru şeyler söylemeye başlar, Tartışma her zaman şu: Burası bir seks forumu, burada her şey yanlış ve doğruya yer yok.

Aslında forumlar deneyimleri paylaşmak ve bakış açılarını ifade etmekle ilgilidir.
Ve eğer beni gösteriş yapmaya götürmeyi düşünüyorsanız, bu daha kolay olamaz) Kolayca kanacağım ve buraya bir daha gelmeyeceğim, bu da onların yaptığı gibi diyelim, kolay-kolay bir görev))
Ben senden üstünüm Herkesin farklı zevkleri olduğunu yazmıştım ama sen sadece kedi maması aldın mesajım. Zevkler farklıdır, insanlar farklı şeyleri sever. Ve sekste neyin iyi neyin kötü olduğunu anlamak her zaman mümkün olmuyor. Her şey çok bireysel. Şey, işlerin doğru olup olmaması genellikle kötü olandandır.
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Belkha: 07 Aug 2023, 11:32
Ücretsiz gastronomik deneyler yalnızca özgür insanlar için.
Özgürlüğün sınırları Ceza Kanunu ve bizim bu özgürlüklere ilişkin anlayışımızla sınırlıdır n

Bu zaten klasik laf kalabalığını başlattı. Sanırım ne demek istediğimi çok iyi anladın, yoksa çiğnemeli miyim?
Beluga
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Beluga »

Markul: 07 Aug 2023, 11:33
Markul: 07 Aug 2023, 11:30 Ücretsiz gastronomik denemeler yalnızca özgür insanlar için.
Özgürlüğün sınırları Ceza Kanunu ve bizim kendi suç anlayışımızla sınırlıdır. tam da bu özgürlükler

Bu zaten klasik laf kalabalığını başlattı. Sanırım ne demek istediğimi gayet iyi anladınız, yoksa çiğnemeli misiniz?
Hiç de laf kalabalığı değil, sadece gerçeklerin ifadesi, bazı insanlar buna izin veriyor, bazıları yapmıyor
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2554
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Şalun70 »

Belkha: 07 Aug 2023, 10:50 Ne kadar dar ve basit

Marinki çok net bir şekilde yazıyor: “İnsanlar sıkılıyor ve seks hayatlarını çeşitlendiriyorlar. Her gün aynı şeyi kedi maması gibi yiyebiliriz ama çeşitlendiriyoruz. mümkün olan her şekilde beslenmemiz...."
Peki ne diyebilirim ki... doğrudan ve ayrıntılara girmeden... Ama ben Burada bir tez yazmıyorum... Evet, konu çok büyük... ve muhtemelen çözemediniz... ama umarım kızın yön değiştirmesi takdir edilir... :wink:
gnusmalar
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 51
Registered for: 2 years

Unread post by gnusmalar »

Cinsiyet aydınlanmasına bir artı veriyorum) Daha fazla yaz
Beluga
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Beluga »

Shalun70: 07 Aug 2023, 20:15
Ne kadar dar ve basit

Marinki çok net bir şekilde yazıyor: “İnsanlar sıkılıyor ve seks hayatlarını çeşitlendiriyorlar. Kedi maması gibi yiyebiliriz, her gün aynı şeyi. , ancak beslenmemizi mümkün olan her şekilde çeşitlendiriyoruz....
Peki ne diyebilirim ki... doğrudan ve ayrıntılara girmeden... Ama burada bir tez yazmıyorum... Evet, konu çok büyük... ve muhtemelen çözemediniz... ama umarım kızın saptırması takdir edilir... :wink:
evet, evet, konuların çok geniş olduğunu ve uzman olmayanların anlayamayacağını burada zaten birden fazla kez okudum. bu zaten 1000 kez tartışıldı, ama dürüst olmak gerekirse, bu tür karakterlerin homurdanmasını bunak homurdanması gibi algılıyorum ve yaşlılığa küçümseyici davranıyorum.
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Şalun70 »

Belkha: 07 Aug 2023, 20:27 evet evet, konuların çok geniş olduğunu ve uzman olmayanların anlayamayacağını, ayrıca tüm bunların zaten 1000 kez tartışıldığını burada defalarca okudum, ama dürüst olmak gerekirse, bu tür homurdanmaları algılıyorum karakterler bunak homurdanıyor ve onlara yaşlarına karşı küçümseyici davranıyorlar.
Neden saçmalıyorsun? Ben erdemli biri değilim, bırakın herkes istediği ve eğlenebildiği kadar eğlensin. Burada hanımların genelde öfkelenmesi beni sinirlendiriyor. Çünkü eğer bir erkek hile yaparsa bu onun hatasıdır, ama siz de sessiz olduğunuza göre sorun değil. Ve ben herkese açıklık ve saygıdan yanayım. Egzotik bir şey istediğimi söyle bana, sadece sırtıma saplanan bir bıçak değil.
Beluga
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Beluga »

Shalun70: 07 Aug 2023, 23:00 Egzotik bir şey mi istiyorsun, söyle bana, sadece bir numara değil, sırtına bir bıçak.
yani burada açıklıktan bahsediyoruz eşler ve boynuzlanan eşler hakkında - keşif nerede :bilinmiyor:
These users thanked the author Beluga for the post:
Zorba Carrie
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5139
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by Zorba Carrie »

Shalun70,
Dürüst olmak gerekirse zar zor konuşuyorum orijinal yazılışınız nedeniyle tükendi :cat1:
Aslında karınız sizi boynuzlamış gibi görünüyor ve bu elbette sizi çileden çıkarıyor.
Ve mesele şu ki sevgili yoldaş, ihanet her iki partnerin birbiriyle olan ilişkisinin sonucudur. Hatırlamak? İki kişi tango yapıyor...
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
Beluga, Geçit
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Şalun70 »

Belkha: 07 Aug 2023, 23:13 yani burada eşler ve boynuzlananlar açısından açıklıktan bahsediyoruz - açıklık nerede?
Görüşlerin nerede farklılaştığını okudunuz mu? Bir kişi sessiz balıkların ve balıkların arasında oturup yaban turpu üzerine oturmak istedi... Ben de onu kaldırdım.
Beluga
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Beluga »

Shalun70: 07 Aug 2023, 23:23
burada eşler ve boynuzlanan kocalar açısından açıklıktan bahsediyoruz - açıklık nerede
Görüşlerin nerede farklılaştığını okudunuz mu ? Bir kişi sakin bir balıkta oturup yaban turpu üzerine oturmak istedi... Ben de ne tür bir ikiyüzlülük olduğunu düşündüm ve kendim de biraz denedim.
These users thanked the author Beluga for the post:
Geçit
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Şalun70 »

Hooligan Carrie: 07 Aug 2023, 23:16 Dürüst olmak gerekirse, orijinal yazım şekliniz sayesinde kendimi zar zor satabildim
Aslında karınız sizi boynuzlamış gibi görünüyor ve bu elbette sizi çileden çıkarıyor.
Ve mesele şu ki sevgili yoldaş, ihanet her iki partnerin birbiriyle olan ilişkisinin sonucudur. Hatırlamak? İki kişi tango yapıyor...
Saçmalık... Öncelikle ana dilimde hatasız yazıyorum. İkincisi, burada yaşayan herkes (forumdan bahsediyorum) dünyanın tüm dillerinde sorunsuz iletişim kuramıyor... Mesela siz... kaç yabancı dil konuşuyorsunuz?
Seni üzeceğim, karım beni aldatıyor! İster inanın ister inanmayın, karar size kalmış, beni ikna etmenin bir anlamı yok... Ama ben de tüm insanlar gibi, gizli bir ihanetle karşılaştım. Daha sonra başka biriyle evlendim. Ama tangonun iki kişi tarafından yapıldığı gerçeğine gelince... saygılarımla... %100 haklısın... ama bir bayan başkalarıyla sessizce dans ettiğinde nasıl bir tangodan bahsediyoruz...
Sadece eşim bu dansı söylediğinde seninle dans ediyorum, sonra bir kız arkadaşım veya arkadaşımla dans etmek istiyorum... ama o zaman beyaz dans %100 senin olacak... Bunun gibi bir şey..
n
4 dakika 34 saniye sonra gönderildi:
Belukha:07 Aug 2023, 23:24 böyle kendini beğenmişlik yapma , sinirler için kötü, ben de çok bağnaz değilim ve kendim de biraz denedim
Okudum... sen bir adama benziyorsun tecrübe... ama emilmemeliydin... Bir süre senden hoşlanacaklar... sonra unutacaklar... kendin olarak kalmak daha iyi...
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5139
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by Zorba Carrie »

Shalun70: 07 Aug 2023, 23:47 özellikle kaç yabancı dil konuşuyorsunuz?
Beş, değişen derecelerde. Çok emin tanımadıklarım için sözlük yazmıyorum veya kullanmıyorum. Ana diliniz nedir? Bunu profilinizde yazmıyorsunuz, peki Rusça’nın ana diliniz olmadığını nasıl tahmin edebiliriz?
These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
Geçit
Beluga
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Beluga »

Shalun70: 07 Aug 2023, 23:47kendi başıma
Ben tek başıma, katıldığım şeyleri destekliyorum ve uyuyorum, katılmadığım şeyleri ise yapmıyorum : evet:
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Şalun70 »

Hooligan Carrie: 07 Aug 2023, 23:55 Beş, değişen derecelerde. Çok emin tanımadıklarım için sözlük yazmıyorum veya kullanmıyorum. Ana diliniz nedir? Bunu profilinizde yazmıyorsunuz, peki Rusça’nın ana diliniz olmadığını nasıl tahmin edebiliriz?
4 dili iyi derecede konuşuyorum. Aksansız da olsa Rusça konuşuyorum... ama Rusça yazının zayıf olduğuna katılıyorum... ama anlamak isteyen insanların anlayamayacağı kadar da değil. Üzgünüm, burası bilimsel bir forum değil... Neyse, sizi burada rahatsız etmeyeceğim...
Sanırım dalga profilimizde ne istediğimizi belirtmeliyiz... siz de belirtmediniz sizinkindeki her şeyi belirtin. Umurumda değil.

18 dakika 22 saniye sonra gönderildi: n
Ben kendim, katıldığım şeyleri destekliyorum ve uyuyorum, katılmadığım şeyleri ise desteklemiyorum
nTamam, sana üç soru soracağım.
n1) Karın sana söylüyor canım, seni seviyorum ama seks hayatımı çeşitlendirmek istiyorum. Sola gitmek ya da üçüz ya da çift olmak istedim... Tepkiniz ne olacak?
2) Arkadaşlarınızla ya da iş arkadaşlarınızla bir partiye geliyorsunuz ve alkol aldıktan sonra zehirli konuşmalar yapıyorsunuz, onlardan birinin karınızın olduğunu öğreniyorsunuz. İlk başta inanamazsınız... ve sonra size karınızın "amındaki" benlerin nasıl konumlandığını detaylı olarak anlatırlar. Bunu yalnızca onu soyan kişinin bilebileceğini anlamaya başlıyorsunuz... tepkiniz ne?
3) İki seçenekten hangisi sizin için en kabul edilebilir ve neden?
Beluga
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Beluga »

Shalun70: 08 Aug 2023, 00:32 1) Eşiniz size canım, seni sevdiğimi ama seks hayatımı çeşitlendirmek istediğimi söylüyor. Sola gitmek ya da üçüz ya da çift olmak istedim... Tepkiniz ne olacak?
2) Arkadaşlarınızla ya da iş arkadaşlarınızla bir partiye geliyorsunuz ve alkol aldıktan sonra zehirli konuşmalar yapıyorsunuz, onlardan birinin karınızın olduğunu öğreniyorsunuz. İlk başta inanamazsınız... ve sonra size karınızın "amındaki" benlerin nasıl konumlandığını detaylı olarak anlatırlar. Bunu yalnızca onu soyan kişinin bilebileceğini anlamaya başlarsın... tepkin ne olur?
3) İki seçenekten hangisi senin için en kabul edilebilir ve neden?
1) Üçümüzün eşimle birlikte buluştuklarından bahsetmiştim, çift yoktu ama arada bir denemek ilginç olur.
2) Benim arkadaşlar çok fazla içmezler ve meslektaşlarıyla bu, bir araya gelmenin olmadığı, tamamen iş ilişkisidir. Benim tepkim ise "yakın çevrenle dalga geçmek ne kadar aptal *x) "
3) Seçenek 1)
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Şalun70 »

Belkha: 08 Aug 2023, 08:36 1) Daha önce üçümüzün eşimle buluştuğundan bahsetmiştim, çift yoktu ama bazen denemek ilginç olurdu.
2) Arkadaşlarım çok fazla içki içmez, ve meslektaşlarımla bu, bir araya gelmenin olmadığı, tamamen bir çalışma ilişkisi. Benim tepkim şöyle oldu: "Ne kadar aptalsın, yakın çevrenle ortalığı karıştır."
3) Seçenek 1)
Şu vardı: Konuşma sırasında buraya su dökme talebi yok. Basit sorular.
Ayrıca karınızın sizi gizlice arkanızdan boynuzlamasından da hoşlanmayacağınızı öğrendik. Burada hepinize bunu anlatmaya çalışıyorum.
Benimle aynı pozisyonu paylaşan çok yetenekli bir insansın ama kadınların ilgisizliği yüzünden kadınları şımartıyorsun. İyi günler... :wink:
Beluga
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Beluga »

Shalun70: 09 Aug 2023, 13:23
1) Daha önce üçümüzün eşimle birlikte buluştuğundan bahsetmiştim, çift yoktu ama ara sıra denemek ilginç olurdu.
2) Arkadaşlarım yapmıyor’ O kadar çok içmem ve meslektaşlarımla bu, toplantıların olmadığı tamamen bir iş ilişkisidir. Benim tepkim şöyle oldu: "Ne kadar aptalsın, yakın çevrenle ortalığı karıştır."
3) Seçenek 1)
Şu vardı: Konuşma sırasında buraya su dökme talebi yok. Basit sorular.
Ayrıca karınızın sizi gizlice arkanızdan boynuzlamasından da hoşlanmayacağınızı öğrendik. Burada hepinize bunu anlatmaya çalışıyorum.
Benimle aynı pozisyonu paylaşan çok yetenekli bir insansın ama kadınların ilgisizliği yüzünden kadınları şımartıyorsun. İyi günler... :wink:
Sorulan sorulara tek heceli EVET / HAYIR şeklinde cevap verilemez. Bu sadece hile yapmak için geçerli değil. Eşimin arkasından cüzdanımdan veya eşyalarımdan para alması ve özellikle de aynı zamanda yalan söylemesi hoşuma gitmezdi, bu bana öyle geliyor ki kimseye hoş duygular yaşatmaz. :bilinmiyor:

Last bumped by Geçit on 20 Sep 2023, 11:40.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Üçlü”