İlginç bilgiler
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 8 months
- Orientation: heteroseksüel
İlginç bilgiler
Geçenlerde bir forumda rastladım, ilgiyle okudum ve buraya kopyalayıp yapıştırdım. Belki birileri de ilgilenir. Ya da belki birileri ekler veya düzeltir.
Öncelikle metinde kullanılan bazı terimlerin oldukça yeni ve kararsız olduğu konusunda sizi uyarmak isterim. Bazı insanlar aralarında hiçbir fark görmüyor, bazıları ise tüm bunların önemli olmadığını ve gereksiz spekülasyonlar olduğunu düşünüyor.
İnternetin İngilizce konuşulan bölümünde SexWife (seks için eş) terimi ) pratikte mevcut değil, yalnızca HotWife ("ateşli küçük şey" anlamında ateşli eş) veya SlutWife (fahişe eş) var. Ve Cuckold, karısı onu gizlice aldatan bir kocadan başka bir şey değil. SexWife teriminin genellikle Rusya’da sadece daha fazla netlik sağlamak için icat edildiğine dair dikkate değer bir görüş var. Bu oldukça mümkün, ne tartışacağız ne de aynı fikirde olacağız.
O halde haydi başlayalım. Swing, MFM, SexWife, Cuckold ve HotWife: tüm bu terimler ne anlama geliyor? Benzerlikler ve farklılıklar neler?
Ve eğer Swing’de özel bir sorun yoksa, diğerlerinde de farklılıklar var demektir. Üstelik bu aynı tutarsızlıklar, bir çift swinger’ın aynı çiftle değil, bekar bir erkekle olası bir buluşmayı düşünmesiyle başlıyor. Yani MZHM’den bahsediyoruz. Gerçek swingerler ("gerçek swingerler" taçlarında taç bulunan bir tür swing şövalyeleridir) bu seçenek artık tanınmıyor, diyorlar ki, bu nasıl bir swing? Tekrar ediyorum, ne tartışacağız ne de aynı fikirde olacağız ama en azından bir unsurun mutlaka mevcut olduğunu hatırlatalım: Evli bir çift birbirini yakından tanımak ister. Ancak aynı çiftle, bir erkekle veya bir kızla tam olarak kiminle olduğu tamamen farklı bir sorudur ve yalnızca bu çiftle ilgilidir. Bu salıncak mı? MFM’ye karar veren bir çift için - evet. Soru kapalı.
Bu arada, komik ama bazı nedenlerden dolayı bir çiftin bir kızla tanışması, gerçek eş değiştirenlerin bu kadar keskin bir şekilde reddedilmesine neden olmuyor! Nedenini merak ediyorum?)))
Ama MZHM’ye dönelim. Bu bir swinger terimidir, oldukça anlaşılır ve şeffaftır: Erkek-Kadın-Erkek grup seks yapmak için tanışmıştır, çekim merkezi şüphesiz Kadındır. Bazen biraz değiştirilerek MMF’ye dönüşür. Çoğu zaman bu versiyonda bu üçlüdeki erkeklerin biseksüel olduğu, dolayısıyla tüm katılımcılar arasında cinsel temasın mümkün olduğu ima edilir. Peki ya FMM, hatta F+MM? Ve bu zaten Light’ın Gang-Bang versiyonuna dair bir ipucu)))
Ancak her durumda, eş değiştirenler için bu format ana formattan çok uzak, birçok çift, tekrarlıyoruz, onu tanımıyor hepsi!
İşte Seks Eşi veya Ateşli Eş’e geldik.
Bu tematik çiftler için MFM, biraz farklı kurallara sahip olsa da kendi tarzında ana olanıdır.
Seks-Karı veya Seks-için-Karı, kulağa heyecan verici geliyor, değil mi?
Kadının özgürce tanıştığı, flört ettiği ve diğer erkeklerle (bazen aynı anda birden fazla kişiyle) seks yaptığı aile oyunu "aldatma" ; koca, kendisinden bir hikaye, fotoğraf veya video beklediği "hileciye" sadıktır, genel olarak "ihanetin kanıtı" (bu hem onu hem de onu çılgınca heyecanlandırır). Çoğu zaman, oyunun şartlarına göre kocanın diğer kadınlarla "aldatması" yasaktır (ve kendisi de bunu istemez!), O "Rogatik"tir. Peki, eş buna göre "Sürtük", "Kaltak", "*lanet olsun" - anlaşmalara, arzulara ve kültür düzeyine bağlı olarak. Buna göre karısının "aldattığı" erkek "sevgili", "hahal", "*bar"dır. Bazı çiftlerde koca, “sevgili” ile toplantıda bulunabilir, eylemi gözlemleyebilir, fotoğraflarını/videolarını çekebilir ve hatta belki katılabilir. Doğru, katılım farklı olabilir: Sekse katılım, buluşma yerinin hazırlanmasına katılım, gözlemci olarak katılım veya “hizmetçi”, “köle” olarak katılım. Karısı ile sevgilisi arasındaki toplantıda aşağılanmış ve güçsüz bir koca, tam olarak aynı Aldatılan adamdır. Her halükarda, bu terimin Rus dili internette yerleşmiş olan fikri tam olarak budur ve bunun değişmesi pek olası değildir. Aldatılan erkek, muhteşem *zehirli güzellikteki SexWife’ın mazoşist kocasıdır ve ona yalnızca karısıyla hükmetmekten hoşlanır.
Ateşli Karı veya Ateşli Karı (ahhh.. yanabilirsin!)
Bu aynı zamanda bir aile oyunu ama Swing’e çok daha yakın: kimse kimseyi aldatmaz, karı koca çoğunlukla erkeklerle veya kadınlarla birlikte buluşur, kocaya herhangi bir cinsel yasak getirilmez. Elbette sadece gözlemleyebilir ve/veya fotoğraf ve video çekebilir, ancak bunu kendi isteğiyle ve anlaşmayla yapabilir. Bir erkeği, yani bir “aile dostunu” yine ancak birlikte ve karşılıklı anlaşarak seçerler. Sana göre "Rogatiki", "Sürtükler" ve "Sikişmeler" yok ve toplantılarda kocanın "sevgili"den daha fazla "hakları" var. Büyük, karısının tamamen rahatlamasına, hiçbir şey düşünmemesine, kocasına olup bitenler üzerinde kontrol vermesine ve toplantıdan maksimum zevk almasına olanak tanıyan şeyin güvenilir varlığı olması anlamında. Ve erkekler, yorgun bir kedinin zevkle mırıldanmasına bakarak kendileriyle gurur duyabilirler! Ve minnettarlığının sınırı olmayacak, hazır olun çocuklar!
Bu zaten BDSM’ye yakın bir şey - aşağılama, ahlaki ve/veya fiziksel "zorbalık", seksten aforoz, "şiddet içeren" biseks Pasif bir rolde "sevgili"... Kulağa tüyler ürpertici geliyor ama eğer oynayan herkes bundan hoşlanıyorsa, o zaman bu onların meselesidir ve yalnızca onların işidir. Sonuçta, genel kabul görmüş ahlak açısından sallanmak da korkunç bir sapkınlıktır)))
Yani bu aynı "swinger MFM" mi?
Hayır, aslında değil . Ateşli eş, eş ile "arkadaş" arasındaki ilişkide yatak dışında daha fazla özgürlük, erotizm ve duygu anlamına gelir. Bazı çiftlerde, kocası olmadan (sevgilisinin başına kötü bir şey gelmeyeceğinden emin olan) bir restorana gidip karısıyla bir "arkadaş" ile buluşmasına izin verilir, bu tamamen çiftin anlaşmalarına ve ortaya çıkan sonuca bağlıdır. “üçlü”)))
Fakat burada pek çok şey “aile dostuna” bağlı. Ya bu konuyu beğenir ve ortaklaşa kararlaştırılan oyunun kurallarını kabul eder ya da... Açık rekabetin olmaması, toplantı sırasında kıskançlık yapılması ya da kadınla kocanın arkasından "ayrı görüşmeler yapılmasına" sonradan izin verilir elbette. Herhangi bir şey olursa, tüm salınım veya HotWife topluluğunda anında bir mola ve bir "kurt bileti" garanti edilir.
Özetlemek gerekirse... Kim daha yakındaysa onu seçer. Gerçek eş değiştirenler sözlü olarak "mzhmschiki" yi sevmezler (ancak bazen bir üçlüyle tanışmayı umursamadıkları ortaya çıkar), kesinlikle heteroseksüel erkekler büyük adamlara küçümseyerek homurdanırlar (ancak bazen kendilerinin denemeye karşı olmadıkları ortaya çıkar) biseksli), çaresiz seks kadınları sitede çekici temalı bir kız görüyor... Genel olarak, bu açık)))
Ve bazıları "türleri" karıştırıyor, şu şekilde ve bu şekilde buluşuyor ve hatta tamamen ters - yani Sevgiliniz evli bir çiftle asla yatağa girmemelisiniz... tabi sizi oraya davet etmediği sürece.
Öncelikle metinde kullanılan bazı terimlerin oldukça yeni ve kararsız olduğu konusunda sizi uyarmak isterim. Bazı insanlar aralarında hiçbir fark görmüyor, bazıları ise tüm bunların önemli olmadığını ve gereksiz spekülasyonlar olduğunu düşünüyor.
İnternetin İngilizce konuşulan bölümünde SexWife (seks için eş) terimi ) pratikte mevcut değil, yalnızca HotWife ("ateşli küçük şey" anlamında ateşli eş) veya SlutWife (fahişe eş) var. Ve Cuckold, karısı onu gizlice aldatan bir kocadan başka bir şey değil. SexWife teriminin genellikle Rusya’da sadece daha fazla netlik sağlamak için icat edildiğine dair dikkate değer bir görüş var. Bu oldukça mümkün, ne tartışacağız ne de aynı fikirde olacağız.
O halde haydi başlayalım. Swing, MFM, SexWife, Cuckold ve HotWife: tüm bu terimler ne anlama geliyor? Benzerlikler ve farklılıklar neler?
Ve eğer Swing’de özel bir sorun yoksa, diğerlerinde de farklılıklar var demektir. Üstelik bu aynı tutarsızlıklar, bir çift swinger’ın aynı çiftle değil, bekar bir erkekle olası bir buluşmayı düşünmesiyle başlıyor. Yani MZHM’den bahsediyoruz. Gerçek swingerler ("gerçek swingerler" taçlarında taç bulunan bir tür swing şövalyeleridir) bu seçenek artık tanınmıyor, diyorlar ki, bu nasıl bir swing? Tekrar ediyorum, ne tartışacağız ne de aynı fikirde olacağız ama en azından bir unsurun mutlaka mevcut olduğunu hatırlatalım: Evli bir çift birbirini yakından tanımak ister. Ancak aynı çiftle, bir erkekle veya bir kızla tam olarak kiminle olduğu tamamen farklı bir sorudur ve yalnızca bu çiftle ilgilidir. Bu salıncak mı? MFM’ye karar veren bir çift için - evet. Soru kapalı.
Bu arada, komik ama bazı nedenlerden dolayı bir çiftin bir kızla tanışması, gerçek eş değiştirenlerin bu kadar keskin bir şekilde reddedilmesine neden olmuyor! Nedenini merak ediyorum?)))
Ama MZHM’ye dönelim. Bu bir swinger terimidir, oldukça anlaşılır ve şeffaftır: Erkek-Kadın-Erkek grup seks yapmak için tanışmıştır, çekim merkezi şüphesiz Kadındır. Bazen biraz değiştirilerek MMF’ye dönüşür. Çoğu zaman bu versiyonda bu üçlüdeki erkeklerin biseksüel olduğu, dolayısıyla tüm katılımcılar arasında cinsel temasın mümkün olduğu ima edilir. Peki ya FMM, hatta F+MM? Ve bu zaten Light’ın Gang-Bang versiyonuna dair bir ipucu)))
Ancak her durumda, eş değiştirenler için bu format ana formattan çok uzak, birçok çift, tekrarlıyoruz, onu tanımıyor hepsi!
İşte Seks Eşi veya Ateşli Eş’e geldik.
Bu tematik çiftler için MFM, biraz farklı kurallara sahip olsa da kendi tarzında ana olanıdır.
Seks-Karı veya Seks-için-Karı, kulağa heyecan verici geliyor, değil mi?
Kadının özgürce tanıştığı, flört ettiği ve diğer erkeklerle (bazen aynı anda birden fazla kişiyle) seks yaptığı aile oyunu "aldatma" ; koca, kendisinden bir hikaye, fotoğraf veya video beklediği "hileciye" sadıktır, genel olarak "ihanetin kanıtı" (bu hem onu hem de onu çılgınca heyecanlandırır). Çoğu zaman, oyunun şartlarına göre kocanın diğer kadınlarla "aldatması" yasaktır (ve kendisi de bunu istemez!), O "Rogatik"tir. Peki, eş buna göre "Sürtük", "Kaltak", "*lanet olsun" - anlaşmalara, arzulara ve kültür düzeyine bağlı olarak. Buna göre karısının "aldattığı" erkek "sevgili", "hahal", "*bar"dır. Bazı çiftlerde koca, “sevgili” ile toplantıda bulunabilir, eylemi gözlemleyebilir, fotoğraflarını/videolarını çekebilir ve hatta belki katılabilir. Doğru, katılım farklı olabilir: Sekse katılım, buluşma yerinin hazırlanmasına katılım, gözlemci olarak katılım veya “hizmetçi”, “köle” olarak katılım. Karısı ile sevgilisi arasındaki toplantıda aşağılanmış ve güçsüz bir koca, tam olarak aynı Aldatılan adamdır. Her halükarda, bu terimin Rus dili internette yerleşmiş olan fikri tam olarak budur ve bunun değişmesi pek olası değildir. Aldatılan erkek, muhteşem *zehirli güzellikteki SexWife’ın mazoşist kocasıdır ve ona yalnızca karısıyla hükmetmekten hoşlanır.
Ateşli Karı veya Ateşli Karı (ahhh.. yanabilirsin!)
Bu aynı zamanda bir aile oyunu ama Swing’e çok daha yakın: kimse kimseyi aldatmaz, karı koca çoğunlukla erkeklerle veya kadınlarla birlikte buluşur, kocaya herhangi bir cinsel yasak getirilmez. Elbette sadece gözlemleyebilir ve/veya fotoğraf ve video çekebilir, ancak bunu kendi isteğiyle ve anlaşmayla yapabilir. Bir erkeği, yani bir “aile dostunu” yine ancak birlikte ve karşılıklı anlaşarak seçerler. Sana göre "Rogatiki", "Sürtükler" ve "Sikişmeler" yok ve toplantılarda kocanın "sevgili"den daha fazla "hakları" var. Büyük, karısının tamamen rahatlamasına, hiçbir şey düşünmemesine, kocasına olup bitenler üzerinde kontrol vermesine ve toplantıdan maksimum zevk almasına olanak tanıyan şeyin güvenilir varlığı olması anlamında. Ve erkekler, yorgun bir kedinin zevkle mırıldanmasına bakarak kendileriyle gurur duyabilirler! Ve minnettarlığının sınırı olmayacak, hazır olun çocuklar!
Bu zaten BDSM’ye yakın bir şey - aşağılama, ahlaki ve/veya fiziksel "zorbalık", seksten aforoz, "şiddet içeren" biseks Pasif bir rolde "sevgili"... Kulağa tüyler ürpertici geliyor ama eğer oynayan herkes bundan hoşlanıyorsa, o zaman bu onların meselesidir ve yalnızca onların işidir. Sonuçta, genel kabul görmüş ahlak açısından sallanmak da korkunç bir sapkınlıktır)))
Yani bu aynı "swinger MFM" mi?
Hayır, aslında değil . Ateşli eş, eş ile "arkadaş" arasındaki ilişkide yatak dışında daha fazla özgürlük, erotizm ve duygu anlamına gelir. Bazı çiftlerde, kocası olmadan (sevgilisinin başına kötü bir şey gelmeyeceğinden emin olan) bir restorana gidip karısıyla bir "arkadaş" ile buluşmasına izin verilir, bu tamamen çiftin anlaşmalarına ve ortaya çıkan sonuca bağlıdır. “üçlü”)))
Fakat burada pek çok şey “aile dostuna” bağlı. Ya bu konuyu beğenir ve ortaklaşa kararlaştırılan oyunun kurallarını kabul eder ya da... Açık rekabetin olmaması, toplantı sırasında kıskançlık yapılması ya da kadınla kocanın arkasından "ayrı görüşmeler yapılmasına" sonradan izin verilir elbette. Herhangi bir şey olursa, tüm salınım veya HotWife topluluğunda anında bir mola ve bir "kurt bileti" garanti edilir.
Özetlemek gerekirse... Kim daha yakındaysa onu seçer. Gerçek eş değiştirenler sözlü olarak "mzhmschiki" yi sevmezler (ancak bazen bir üçlüyle tanışmayı umursamadıkları ortaya çıkar), kesinlikle heteroseksüel erkekler büyük adamlara küçümseyerek homurdanırlar (ancak bazen kendilerinin denemeye karşı olmadıkları ortaya çıkar) biseksli), çaresiz seks kadınları sitede çekici temalı bir kız görüyor... Genel olarak, bu açık)))
Ve bazıları "türleri" karıştırıyor, şu şekilde ve bu şekilde buluşuyor ve hatta tamamen ters - yani Sevgiliniz evli bir çiftle asla yatağa girmemelisiniz... tabi sizi oraya davet etmediği sürece.
- These users thanked the author Geçit for the post (total 11):
- Fargal94, Dimon169, natalya.harita, aryamari, Murena0314, Vik.ruba80, İskender70, Beluga, Alexsss, gnusmalar, Mikha77
-
- Orgazm!
- Total posts: 586
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Yanıt: İlginç bilgiler
Şartlar ve kurallar konusunda gerçekten kafanız karışabilir. Bir çiftle tanışırken her şeyi hemen tartışmanın kolay olduğunu düşünüyorum. Kim, kiminle, nasıl seks yapabilir? Bu üçlünün lideri kim? Çiftin koşulları nelerdir vs. Elbette herkes farklıdır ve herkesin kendine göre istek ve istekleri vardır. Her şey aşamalar halinde gerçekleşir. İnternette ön tanışma. Tarafsız bölgede görsel tanışma toplantısı. Müzakere. Tüm aşamalar tamamlanmış ve anlaşma yapılmışsa. Bundan sonra ne olacağı durumdan açıkça anlaşılıyor. Ben de aşağı yukarı böyle hayal ediyorum. Ancak nasıl, ne ve kimin çağrıldığı o kadar önemli değil. Önemli olan sonuçta ortaya çıkan sonuçtur. Her şey herkese uygunsa, her şey yolunda demektir. Herkes istediğini ya da cinsel bir karşılaşma deneyimini elde etti.
- These users thanked the author Güzel for the post (total 2):
- Sibiryak89, Fargal94
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
Bu bilgi ilginç çünkü insanlar aynı şey hakkında konuşabiliyor ama birbirini anlayamıyor diğer. Ya da tam tersine, farklı şeylerden sanki tek bir şeymiş gibi bahsederseniz, o zaman doğal olarak yanlış anlaşılmadan dolayı bir sürpriz olacaktır. Ve genel olarak elbette bu bazıları için çok fazla mektup. Hepsini okumayı başarsalar bile beyinleri bu kadar çok şeyi sindirme yeteneğine sahip değildir. Birçoğu için bunu okumak zaten inanılmaz derecede zor.Byutiful: ↑28 Feb 2023, 15:56 Şartlar ve kurallar konusunda gerçekten kafanız karışabilir. Bir çiftle tanışırken her şeyi hemen tartışmanın kolay olduğunu düşünüyorum. Kim, kiminle, nasıl seks yapabilir? Bu üçlünün lideri kim? Çiftin koşulları nelerdir vs. Elbette herkes farklıdır ve herkesin kendine göre istek ve istekleri vardır. Her şey aşamalar halinde gerçekleşir. İnternette ön tanışma. Tarafsız bölgede görsel tanışma toplantısı. Müzakere. Tüm aşamalar tamamlanmış ve anlaşma yapılmışsa. Bundan sonra ne olacağı durumdan açıkça anlaşılıyor. Ben de aşağı yukarı böyle hayal ediyorum. Ancak nasıl, ne ve kimin çağrıldığı o kadar önemli değil. Önemli olan sonuçta ortaya çıkan sonuçtur. Her şey herkese uygunsa, her şey yolunda demektir. Herkes istediğini elde etti veya cinsel ilişki deneyimi yaşadı.
- These users thanked the author Geçit for the post (total 3):
- Zorba Carrie, aryamari, Beluga
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1208
- Registered for: 2 years 4 months
Ah, her şey ne kadar kafa karıştırıcı, bu kesinlikle bana göre değil!!! :evet:
-
- Penetrasyon
- Total posts: 243
- Registered for: 3 years 6 months
Seks karısı teriminin ülkemizde kök salması ilginç
Fakat hâlâ hem flört hem de gözlemden bahsettiğimize şaşırıyorum. Benim anlayışıma göre bu bir yaşam tarzından çok seksle ilgiliydi
Fakat hâlâ hem flört hem de gözlemden bahsettiğimize şaşırıyorum. Benim anlayışıma göre bu bir yaşam tarzından çok seksle ilgiliydi
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
-
- Penetrasyon
Genel olarak seks genellikle bir fırsattır Eğer istersen geri kalan her şey için "ödeşmek". Örneğin bir erkek ilişkide hakimdir; bir kadın ise sekste hakimdir. Yani seks karısı durumunda, kişisel olarak benim için, seks sırasında ikinci adam, karısını geri kalan zamanlarda düzgün davranışlarda bulunmaya teşvik etmektir, yani bu, kesinlikle aşağılama ve tahakküm ile ilgili değildir.
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
Aşağılama subjektif bir kavramdır. Bir kişi kendini aşağılanmış hissetmiyorsa, o zaman aşağılanma da olmaz.
Birçok açıdan sana katılıyorum.Şans: ↑13 Apr 2023, 09:40Genel olarak cinsiyeti etkiler genellikle diğer her şey için "ödeşme" fırsatıdır, eğer isterseniz. Örneğin bir erkek ilişkide hakimdir; bir kadın ise sekste hakimdir. Yani seks eşi söz konusu olduğunda, kişisel olarak benim için, seks sırasındaki ikinci erkek, geri kalan zamanlarda karısını düzgün davranışlar sergilemesi için teşvik etmektir, yani bu, kesinlikle aşağılama ve tahakküm ile ilgili değildir.
Aşağılama subjektif bir kavramdır. Bir kişi kendini aşağılanmış hissetmiyorsa, o zaman aşağılanma da olmaz.
-
- Penetrasyon
Benim için bu bile bir tür tanınmadır) ki karınız da öyledir diğer erkeklerin onu istemesi şaşırtıcı. Bu duygunun kesinlikle hoş olduğunu düşünüyorum)
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 197
- Registered for: 2 years 1 month
Bir insan aşağılanmak istemiyorsa kimse onu aşağılamaz. Bir kişi kendisini öyle bir şekilde sunar ki, başkalarını da kendisine tam olarak bunu yapmaya teşvik eder. Kişisel deneyimlerime dayanarak söyleyebilirim ki, örneğin çocukken gözlük takıyordum, birkaç kez burnuma yumruk atana kadar sık sık beni kırmaya çalıştılar, ardından sakinleştiler. Bu küçük bir örnek. Yetişkin yaşamında, başkalarından birkaç girişimde bulunuldu, ancak uygun bir yanıtla, şiddet olmadan alfa kişi kendi başına geri çekilir. Bu bir insan psikolojisi meselesi: zararsız ama aynı zamanda güçlü görünebilirsiniz. Aynı şey cinsel yaşamda da geçerlidir. Herkesi tek bedene sığdıramazsınız, ailede birkaç tanıdık var ve seks hayatları boyunca boynuzlama yapıyorlar. Ama aynı zamanda güçlü bir ruha sahip başarılı insanlardırlar, içlerinden biri sporcudur, dövüş sanatlarıyla uğraşır ve birçok ödülü vardır, ancak karısıyla ilgili olarak seks hanımlığı yaparlar. Nadiren katılır. Ve konu birbirleriyle seks olduğunda her şey harika. Bzik, tabiri caizse
-
- ön sevişme
- Total posts: 130
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
Kızın seksle ilgili bazı şeyler yazamamasından yola çıkarak erkeklerin bir kadının takma adının erkek olduğundan şüphelendiğini bu forumda sıklıkla gördüm. Biliyorum ki kadınlar öyle bir hamamböceği ki, en sapkın fantezilerde bile bunu hayal edemiyorlar ama tam tersi olduğundan eminler. Bir yandan erkeklerin kadınlar hakkında bu kadar iyi düşünmesi hoşuma gidiyor ama diğer yandan bir şey yazdığınızda hoş olmayan bir şey oluyor ve sonra size geri dönüp bunun olamayacağını çünkü bunun olamayacağını söylüyorlar.’ t.
Şimdi YouTube’da bir videoya rastladım. Erkekler - bakın:
- These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
- Zorba Carrie, Beluga
-
- Oral stimülasyon
Katılıyorum, çoğu kişi bunu rüyayı görenlerin kendileri veya hayal güçleri bu noktaya ulaşamadığı veya çoğu zaman onları aldattığı için yapıyor. Bu nedenle bir şey yazdığımda herkesin %100 anlayacağını veya inanacağını ummuyorum; bunu onların takdirine bırakmalıyım. 10 kişiden 1’i anlıyor ve inanıyorsa bu zaten harika)))
-
- Orgazm!
- Total posts: 829
- Registered for: 2 years 3 months
- Orientation: biseksüel
Çok uzun ama ilginç bir talimat 
Gerçi ben gizli ihaneti tercih ederim

- These users thanked the author aryamari for the post (total 3):
- Geçit, Zorba Carrie, Beluga
-
- Oral stimülasyon
Eğer gizlice hile yapıyorsan, o zaman neden evli hayat ilginç değil))
- These users thanked the author Kayıp for the post:
- İskender70
-
- Orgazm!
-
- Oral stimülasyon
Bu konu üzerinde uzun süre tartışabilirsiniz, ancak en yüksek duygular, eşler arasında tam bir karşılıklı anlayışın olduğu zamandır!
-
- ön sevişme
- Total posts: 125
- Registered for: 1 year 11 months
Bir Rus tematik forumunun yöneticisi tarafından icat edildi. Yaklaşık 20 yıl önce. Ve web sitesine bu şekilde isim verdi.
Başlangıçta aralarında hiçbir fark yoktu.
Ve hayalperestler bir şeyler düşünmeye başladı.
Çünkü bu Rusça bir terim. Yabancı Ateşli Eş’in bir benzeri.
Bir Rus tematik forumunun yöneticisi tarafından icat edildi. Yaklaşık 20 yıl önce. Ve web sitesine bu şekilde isim verdi.
Başlangıçta aralarında hiçbir fark yoktu.
Ve hayalperestler bir şeyler düşünmeye başladı.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
Seks olmadan hayatın, bu hayat değil, varoluş.
Ve şunu ekleyeyim... Gizli olan her şey eninde sonunda açığa çıkar. Ama diğer yarının tepkisi son derece olumsuz olabilir... yan tarafta seks yaptıkları için değil, bunu gizlice yaptıkları için. Bu sana kalmış... ama ben arkamdan gizli numaralar istemezdim...
Seks olmadan hayatın mümkün olup olmadığını sorabilir miyim?
Seks olmadan hayatın, bu hayat değil, varoluş.
Ve şunu ekleyeyim... Gizli olan her şey eninde sonunda açığa çıkar. Ama diğer yarının tepkisi son derece olumsuz olabilir... yan tarafta seks yaptıkları için değil, bunu gizlice yaptıkları için. Bu sana kalmış... ama ben arkamdan gizli numaralar istemezdim...
-
- Orgazm!
-
- Nirvana’dayım
Tamam, diyelim ki haklısın. Söyleyin bana, işte ve evde ruh halinizi bozmadan ne kadar süre seks yapmadan durabilirsiniz?
-
- Orgazm!
evlilik hayatı ve sevgililerle seks kıyaslanamaz şeyler, ben de bundan bahsediyorum.
kimseye izin vermeyeceğiz nerede olursa olsun, yanlış yere gidiyorsun bozkır
evlilik hayatı ve sevgililerle seks kıyaslanamaz şeyler, ben de bundan bahsediyorum.
-
- Nirvana’dayım
Evli bir çiftin evlenmesi gerektiğine inanıyorum. Birbirinize açık olun, o zaman her eş güçlü bir evliliğe ve harika bir sekse sahip olacaktır.
Hayır tatlım, doğru yöne gidiyorum, sadece bu soruna dalmak istemiyorsun. Kocanız olsaydım en fazla bir yıl içinde beni aldattığınızı öğrenirdim ve bunu benim arkamdan yaptığınız için ayrılırdık.
Evli bir çiftin evlenmesi gerektiğine inanıyorum. Birbirinize açık olun, o zaman her eş güçlü bir evliliğe ve harika bir sekse sahip olacaktır.
-
- Orgazm!
iyi ki kocam değilsin, bunu yapardım evlenmeden önce bile böyle bir sıkıntıdan kaçmakShalun70: ↑06 Aug 2023, 00:07Hayır tatlım, doğru yöne gidiyorum, sadece bu sorunun daha derinlerine inmek istemezsin. Kocanız olsaydım en fazla bir yıl içinde beni aldattığınızı öğrenirdim ve bunu benim arkamdan yaptığınız için ayrılırdık.
Evli bir çiftin evlenmesi gerektiğine inanıyorum. Birbirinize açık olun, o zaman eşlerin her biri güçlü bir evliliğe ve harika bir sekse sahip olur.
-
- Nirvana’dayım
Muhtemelen bir kocaya ihtiyacın yok , ama bir GEYİK... Eh, bu sizin zevkinize kalmış...
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
- aryamari, Beluga
-
- Nirvana’dayım
İyi seks ve ceplerinizin dolu olmasını istiyorsunuz ve bunun için iki sandalyeye oturmaya çalışıyorsunuz.
Bunu neden sessizce arkanızdan yapıyorsunuz, kocanızla açık sözlü bir konuşma saklanmama, yalan söylememe ve hayattan da aynısını alma fırsatı yaratabilir!
Kızlar, bu elbette benim öznel görüşüm, ama bana öyle geliyor ki siz erkeklerinizi sevmiyorsunuz ve onlara saygı duymuyorsunuz, aksi takdirde açık sözlü olurdunuz.Hooligan Carrie: ↑06 Aug 2023, 00:15 AryaMari: ↑Dün, 12:12
Hooligan Carrie
Katılıyorum.
İyi seks ve ceplerinizin dolu olmasını istiyorsunuz ve bunun için iki sandalyeye oturmaya çalışıyorsunuz.
Bunu neden sessizce arkanızdan yapıyorsunuz, kocanızla açık sözlü bir konuşma saklanmama, yalan söylememe ve hayattan da aynısını alma fırsatı yaratabilir!
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
Shalun70,
Yazdığınızda - sanki ders veriyormuşsunuz gibi geliyor))
Aynı zamanda başkaları adına düşünüyorsunuz, her şeyi kendi stereotiplerinize göre ayarlıyorsunuz.
Neredeydi parayla mı ilgili? Nerede - aldatanların erkekler değil, kadınlar olduğu gerçeği hakkında?
Yazdığınızda - sanki ders veriyormuşsunuz gibi geliyor))

Aynı zamanda başkaları adına düşünüyorsunuz, her şeyi kendi stereotiplerinize göre ayarlıyorsunuz.
Neredeydi parayla mı ilgili? Nerede - aldatanların erkekler değil, kadınlar olduğu gerçeği hakkında?
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
- aryamari, Beluga
-
- Orgazm!
görünüşe göre onu yasaklamalarına şaşmamalı
son durumda durum tam olarak böyle. :kötü:Hooligan Carrie: ↑06 Aug 2023, 00:29 Shalun70 ,
Yazarken ders veriyormuşsunuz gibi görünür))![]()
Aynı zamanda başkaları adına düşünür, her şeyi kendinize göre ayarlarsınız stereotipler.
nPara konusu neredeydi? Aldatanların erkekler değil de kadınlar olduğu gerçeği nerede?
görünüşe göre onu yasaklamalarına şaşmamalı
- These users thanked the author aryamari for the post (total 2):
- Zorba Carrie, Beluga
-
- Nirvana’dayım
Sevgili, erkekler neden aldatsın ki? kadınlar?
Bunu yapmıyorum kimseyi herhangi bir yere itmek... Ben sadece bakış açımı ifade ettim.... Açık... 15 yıllık evlilikten sonra... duygular soğuyabilir... Ben erdemli biri değilim... değilim çeşitliliğe karşıyım... Eşlerin birbirlerine ara vermesine ya da arkadaşlarıyla ya da kız arkadaşlarıyla dinlenmelerine aldırış etmiyorum... Aldatılmaya karşıyım....Hooligan Carrie: ↑06 Aug 2023, 00:29 Aynı zamanda başkaları adına da düşünüyorsunuz, her şeyi kendi stereotiplerinize göre ayarlıyorsunuz.
Bana kadınların sadakatsizliğinin nedenlerini söyleyebilir misiniz? Yani... Kısaca ama net bir şekilde açıklayacağım... Eğer koca az kazanıyorsa... ama iyi sikişiyorsa, o zaman aşık karısının ihtiyaçlarını karşılar... veya tam tersi. aşık iyi sikişir ama az kazanır... Böyle durumlarda bir kadın, kural olarak, hiçbir şey kaybetmemek için her şeyi gizli tutmaya çalışır...nPara konusu neredeydi?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2381
Marinka,
Çapraz olarak okudum ve noktalı çizgi.
Bana gelince, bu sadece bir çeşit saçmalık.
Aldatılan huellar, seks karısı-huyaflar, ne tür bir utanç
Çapraz olarak okudum ve noktalı çizgi.
Bana gelince, bu sadece bir çeşit saçmalık.
Aldatılan huellar, seks karısı-huyaflar, ne tür bir utanç

-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
Eh, seksin kendisi diğer zevk kaynaklarından temelde farklı değil. Ve kural da onun için işe yarıyor - zevke ve renge göre yoldaş yok.
İnsanlar sıkılıyor ve seks hayatlarını çeşitlendiriyorlar. Kedi maması gibi her gün aynı şeyi yiyebiliriz, ancak diyetimizi mümkün olan her şekilde çeşitlendiriyoruz. Tatillerde göbek şenlikleri düzenliyoruz. Zevk uğruna vücuda zarar vermekten başka bir işe yaramayan şeyler yeriz. Üstelik bunu biliyoruz, farkındayız ama zevkten de kendimizi mahrum edemeyiz. Seks için de durum aynı.
Eh, seksin kendisi diğer zevk kaynaklarından temelde farklı değil. Ve kural da onun için işe yarıyor - zevke ve renge göre yoldaş yok.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1627
- Registered for: 2 years 2 months
Marinki çok net bir şekilde yazıyor "İnsanların şunu hissetmesini sağlıyor: sıkıcı ve seks hayatlarını çeşitlendiriyorlar. Kedi maması gibi her gün aynı şeyi yiyebiliriz ama beslenmemizi mümkün olan her şekilde çeşitlendiriyoruz...."
Ne kadar dar görüşlü ve basit
Marinki çok net bir şekilde yazıyor "İnsanların şunu hissetmesini sağlıyor: sıkıcı ve seks hayatlarını çeşitlendiriyorlar. Kedi maması gibi her gün aynı şeyi yiyebiliriz ama beslenmemizi mümkün olan her şekilde çeşitlendiriyoruz...."
-
- Nirvana’dayım
Beluga balinası, Marinka, diğer yarısı kedi maması değil - burası gezegendeki en iyi restoran. Kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği olan bir ziyaretçi! Her zaman lezzetli, rahat ve duygulu olan yer.
Ve Whipper’ların bu restorana girmesine ve pencereden dışarı bakmasına veya bir geçit avlusu gibi olan oyuklara kendiniz girip orada çürük yiyecekler yemesine izin verin. ortak bir kaptan - boynuzlama ve seks eşçiliği budur.
Bu metafor benim algıma daha uygun.
Ve Whipper’ların bu restorana girmesine ve pencereden dışarı bakmasına veya bir geçit avlusu gibi olan oyuklara kendiniz girip orada çürük yiyecekler yemesine izin verin. ortak bir kaptan - boynuzlama ve seks eşçiliği budur.
-
- En güçlü orgazm!
Peki, bazen zararlı bir kurtçuk, bir tür yağlı badana veya kedilerden yapılmış khychin isteseniz de neden hemen kırbaç ve geğirme kullanasınız ki? ama bunu evde hazırlanan yemekle, pahalı bir restorana gitmekle ve lezzetlerle karşılaştırabilirsiniz, bunlara ve duruma karşı birçok farklı metafor ve farklı tutumlar var.Markul: ↑07 Aug 2023, 11:03 Belukha, Marinka, diğer yarısı kedi maması değil - burası dünyadaki en iyi restoran kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği yiyen bir ziyaretçi için gezegen! Her zaman lezzetli, rahat ve duygulu olan yer.
Ve Whipper’ların bu restorana girmesine ve pencereden dışarı bakmasına veya bir geçit avlusu gibi olan oyuklara kendiniz girip orada çürük yiyecekler yemesine izin verin. sıradan bir kaptan - boynuzlamak ve seks eşçiliği budur.
Böyle bir metafor benim algıma daha uygun.
-
- Nirvana’dayım
Kim onu isterse onunla karşılaştırır. Aşkımı kedi mamasıyla kıyaslayamam; benim için burası gezegendeki en iyi restoran.
nBelkha: ↑07 Aug 2023, 11:05Peki, bazen zararlı bir kurtçuk, bir tür yağlı badana veya kedilerden yapılmış khychin isteseniz de neden hemen kırbaç ve geğirme kullanasınız ki? ama bunu evde hazırlanan yemek, pahalı bir restorana gitmek ve lezzetlerle karşılaştırabilirsiniz, bunlara ve durumlara yönelik pek çok farklı metafor ve farklı tutumlar var.Belukha, Marinka, diğer yarısı kedi maması değil - bu Kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği dahil ziyaretçi başına en iyi restoran gezegenleri! Her zaman lezzetli, rahat ve duygulu olan yer.
Ve Whipper’ların bu restorana girmesine ve pencereden dışarı bakmasına veya bir geçit avlusu gibi olan oyuklara kendiniz girip orada çürük yiyecekler yemesine izin verin. sıradan bir kaptan - boynuzlamak ve seks eşçiliği budur.
Böyle bir metafor benim algıma daha uygun.
Kim onu isterse onunla karşılaştırır. Aşkımı kedi mamasıyla kıyaslayamam; benim için burası gezegendeki en iyi restoran.
-
- En güçlü orgazm!
ve bir restoran şüphesiz daha iyi, daha lezzetli, daha sağlıklı ve daha keyifli
bırak restoran olsun , ama ben zaten yazdım ve Marinka da sıkılabilir ya da sadece bugün veya şimdi bir restoran istemezsin, belki sadece bir kez, ama bir tezgaha gidip shawarma satın al

-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
Ah, demek seksle ilgili bir forumdasın. Görünüşe göre dünyanın en iyi restoranında yeterince yemek yemiyorsun
Eğer bir seks forumunda oturmasaydın, o zaman yalnızca senin adına, karım için ve senin adına mutlu olabilirdim.Markul: ↑07 Aug 2023, 11:03 Belukha, Marinka, diğer yarısı kedi maması değil - burası dünyadaki en iyi restoran kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği yiyen bir ziyaretçi için gezegen! Her zaman lezzetli, rahat ve duygulu olan yer.
Ve Whipper’ların bu restorana girmesine ve pencereden dışarı bakmasına veya bir geçit avlusu gibi olan oyuklara kendiniz girip orada çürük yiyecekler yemesine izin verin. sıradan bir kaptan - boynuzlama ve seks eşçiliği budur.
Ah, demek seksle ilgili bir forumdasın. Görünüşe göre dünyanın en iyi restoranında yeterince yemek yemiyorsun
-
- Nirvana’dayım
1 dakika 3 saniye sonra gönderilir:
Şavurma için sırada beklerken restoran kapalı olabilir uzun süreli onarımlar için veya mülkiyet değişikliği olacak ve kapıda güvenlik bulundurulacak.Belkha: ↑07 Aug 2023, 11:12izin ver bu bir restoran olabilir, ama ben zaten yazdım ve Marinka da sıkıcı olabilir, ya da bugün ya da şimdi bir restoran istemiyorsun, belki sadece bir kez, ama bir tezgaha gidip shawarma satın al :bilinmiyor: ve bir restoran şüphesiz daha iyi, daha lezzetli, daha sağlıklı ve daha keyiflidirAşkımı kedi mamasıyla kıyaslayamam, benim için burası gezegendeki en iyi restoran.
1 dakika 3 saniye sonra gönderilir:
Beklenen bir düşünce. Ancak ben buraya yemek yemeye değil, defalarca yazdığım yemeklerin isimlerine heyecan duymaya geliyorum.Marinka:07 Aug 2023, 11:14 Demek seksle ilgili bir forumdasınız. Görünüşe göre dünyanın en iyi restoranında yeterince yemek yemiyorsun
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
nEh, internette mizahi kaynaklarla eğlenebilirsiniz. Burada seks ile ilgili içerikler var. Görünüşe göre restoran bir dereceye kadar sıkıcı hale geldi. Buraya bir kez gelmediniz ama zaten 4 aydır buraya geliyorsunuz.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post