Yazmaya ve kaba olmaya gerek yok

Seks veya sadece iletişim için bir partner bulmak istiyorsanız bu bölüme yazın. Lütfen şehrinizi belirtin
Автор темы
onanist1982
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 84
Registered for: 3 years 8 months
Orientation: heteroseksüel
 Yazmaya ve kaba olmaya gerek yok

Unread post by onanist1982 »

Sevgili arkadaşlar lütfen özelde kaba mesajlar yazmayın, üzgünüm okul öğretmenleriniz sizi normal insanlara dönüştüremedi
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1436
Registered for: 3 years 11 months
 Re: Yazmaya ve kaba olmaya gerek yok

Unread post by Evgeniy-Spb »

Aile insanı normal kılar. Ve okul okuryazardır. Yap, yapma. Noktalı virgüllerle ilgili hiçbir şey söylemeyeceğim; anlamayacaksın.
Ve senin konuna gelince, bunun amacına hizmet ettiğini söyleyeceğim. Çünkü, selimle sıçtım. Beyninizi açın, takıntılı ve sağlıksız mesajlarınızdan sonra size hangi normal kadın yazacak? Özellikle Viber’de.
These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post (total 4):
artm.razvratnik, Kenshi656, Kardeş, Alexsss
Автор темы
onanist1982
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Saldırganlığınız, özel yaşamınızda kompleksleriniz olduğunu gösteriyor; yapabileceğiniz tek şey, tek pozisyonda, gece geç saatlerde, karanlıkta ve örtü altında seks yapmak.
Kenshi656
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 17
Registered for: 3 years 9 months

Unread post by Kenshi656 »

Evgenii-SPb: 22 Aug 2021, 08:53 Aile insanları normal kılar. Ve okul okuryazardır. Yap, yapma. Noktalı virgüllerle ilgili hiçbir şey söylemeyeceğim; anlamayacaksın.
Ve senin konuna gelince, bunun amacına hizmet ettiğini söyleyeceğim. Çünkü, selimle sıçtım. Beyninizi açın, takıntılı ve sağlıksız mesajlarınızdan sonra size hangi normal kadın yazacak? Üstelik Viber’da.
Ona cevap vermenin ne anlamı var? Bu, verdiği yanıtların her birinde, onun kafasında belirli sorunlar olduğuna daha çok ikna olduğunuz durumdur.
Автор темы
onanist1982
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Kafanızda sorun var, eğer böyle bir forumdaysanız ve hala başkalarına hakaret etmeye, başkaları hakkında kaba mesajlar yazmaya çalışıyorsanız, beğenmiyorsanız forumu terk edin, sorun nedir?
Kenshi656
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 17
Registered for: 3 years 9 months

Unread post by Kenshi656 »

onanist1982: 22 Aug 2021, 09:53 Kafanızla ilgili sorunlarınız var, eğer böyle bir forumdaysanız ve hala başkalarına hakaret etmeye, başkaları hakkında kaba mesajlar yazmaya çalışıyorsanız, beğenmiyorsanız forumu terk edin, sorun nedir
Çünkü forumu 10 tane aynı konu ile doldurmak spamdir. Buna ek olarak 3. sınıf öğrencisinin hatalı mesajlarını okumanın pek de hoş bir deneyim olmadığını belirtmekte fayda var.
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Kenshi656: 22 Aug 2021, 10:03
onanist1982: 22 Aug 2021, 09:53 Kafanızla ilgili sorunlarınız varsa, eğer böyle bir forumdaysanız ve hala başkalarına hakaret etmeye, başkaları hakkında kaba mesajlar yazmaya çalışıyorsanız, eğer onları beğenmiyorsanız, forumu terk edin, ne olur? sorunlar
Çünkü forumu birbirinin aynı 10 konu ile doldurmak spamdir. Buna ek olarak, 3. sınıf öğrencisinin hata içeren mesajlarını okumanın pek de hoş bir deneyim olmadığını belirtebiliriz.
Kesinlikle.
n 6 dakika 2 saniye sonra gönderildi:
onanist1982:22 Aug 2021, 09:08 Saldırganlığınız kompleksleriniz olduğunu gösteriyor Samimi yaşamda yapabileceğin tek şey gece geç saatlerde, karanlıkta ve örtülerin altında tek pozisyonda seks yapmaktır
Oğlum, uyan, ne karmaşıklar benimkilerden mi bahsediyorsun? Üstelik saldırganlık hakkında? Eğer benim samimi hayatımın onda birini yaşayıp hayatta kalsaydın, kesinlikle farklı bir takma ada sahip olurdun ve forumu tuhaf mesajlarla kirletmezdin. Alınmayın.
Автор темы
onanist1982
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Telefonda olduğum için hatalı yazıyorum ama kusura bakmayın bu şekilde oluyor.
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

onanist1982: 22 Aug 2021, 10:21 Telefondan geldiğim için hatalarla yazıyorum, peki kusura bakmayın nasıl oluyor.
Ve ben de ankesörlü telefondan mı? Tamam, gidelim.
Misafir_15
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Misafir_15 »

................
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post