Dışarısı karanlık olmaya başlamıştı. Arabamla bilinmeyen bir yöne doğru gidiyorduk. senin üzerinde...

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Anonim
Potansiyel seks nesnesi
 Dışarısı karanlık olmaya başlamıştı. Arabamla bilinmeyen bir yöne doğru gidiyorduk. senin üzerinde...

Unread post by Anonim »

Dışarısı karanlık olmaya başlamıştı. Arabamla bilinmeyen bir yöne doğru gidiyorduk. Bir kürk manto giyiyordun ve altında (daha sonra gördüğüm gibi) sadece çoraplar ve onları destekleyen bir kemer vardı, başka hiçbir şey yoktu. Bacaklarını ayırdın, kalçalarını hafifçe sallıyorsun, ben de gözlerimi devirdim ve muhteşem bir resim gördüm. Bu beni çok tahrik etti ve bacaklarına bakmaya devam ettim, heyecanlandığımı gördün ve durmamı istedin. Yoldan çıkıp durdum. Düşüncelerimde kötü bir şey yoktu))). Durdum ve motoru kapattım. Bana doğru eğildin, beni dudaklarımdan öptün ve kot pantolonumun arasından elinle sert penisime dokundun. Bir inleme kaçtı dudaklarımdan. Bir cin sineğinin sesi, bir elektrik boşalımı bedeni delip geçiyor. Parmaklar aletimi yakaladı ve verdi. Bu andan titreyerek keyif aldım. Daha sonra onu mayolarınıza koydunuz ve çok nazikçe ağzınıza alıp emmeye başladınız. Bunu o kadar keyifle yaptın ki, gözlerimin içine bakarak bir elimi başına koydum ve sana yardım ettim. Bu sırada parmaklarım amını okşuyordu. Kalçalarını parmaklarımla ritimle sallayarak inleyip bebeği yuttun. Birkaç dakika sonra ağzımı aşkın suyuyla doldurdum. Ve siz, ortaya çıkan orgazmdan titreyerek, parmaklarınızla uyluklarınızı sıktınız ve mırıldanarak sıkılmış dudaklarından bırakmadınız.
arka koltuğa geçtik. Kürk mantonu açtın ve benden sakladığın güzellik karşısında nefesim kesildi. Muhteşem bacaklarını ayırıyorsun. Tam da bunu bekliyordum, bacaklarının arasına battım ve amını okşamaya başladım. Bunu yavaşça ve çok nazikçe yaptı. Dilinin ucu dudaklarınızın üzerinde gezindi, onları biraz araladı ve klitorise ulaştı. Ellerinle başını tuttun, onu kendine doğru çektin ve durmamasını istedin. Seni dilimle okşadım ve içine bir parmak girdi. O kadar hoşuna gitti ki uyluklarınla ​​kelimenin tam anlamıyla başımı sıktın. Hareketlerime doğru kıvranmaya başladı. Bu, vücudunuzu orgazmsal bir zevk ve zevk dalgasının kapladığını hissedene kadar birkaç dakika sürdü. Yine pes ettin, beni her tarafta bıraktın. Bu yüzden nefes bile alamıyordum. Düzensiz nefes alışın ve vücudunun her yerindeki titreme beni sadece mutlu etti. Ayağa kalktım ve bir dakikanız varken güzelliğinize hayran kalarak nefesinizi tutmanıza izin verdim. Bebek zaten güçlüydü ve ziyaret edilmesi istendi. Bu nedenle, kırılgan vücudunu tuttum ve seni kaldırdım ve kelimenin tam anlamıyla penisimin üzerine oturttum. Bu senin inlemene, geriye yaslanmana ve tırnaklarını omuzlarıma geçirmene neden oldu. Seni belinden yakalayıp, seni ayakta tutarken dövmeye başladım. Acı içinde mücadele ettin, inlemeler dudaklarından gizlendi. Bir dakika sonra tekrar büzüldün, titredin ve benim boşalmaya zamanım olmadı. Seni dizlerinin üzerine çöktürdüm ve seninle biraz dalga geçtim, penisimi çok derine sokmadım ve hemen çıkardım. Ama sen benim sana olabildiğince derinden girmemi istedin ve kendini sikimin üzerine itmeye başladın. Keskin bir itişle sonuna kadar soktuktan sonra elimi uyluk boyunca, sonra da iç kısım boyunca gezdirdim. Parmaklarım klitorisi bulup seni okşamaya başladı, aynı zamanda ben de bebeği salladım. Defalarca gelip benden dinlenmem için zaman istedin. Ama...... Ancak onu bir dakika ağzınıza alıp emmeye başladığınızda uzlaşma sağlandı. Dinlendikten sonra yine kıçını bana çevirdin, bana baktın ve "Sevgilim, beni kıçıma götür" diye fısıldadın. Kalçalarını ayırdım ve sfinkterini yoğurmaya ve okşamaya başladım. Ve sonra, onu ıslattıktan sonra, penisinin başını kıçınıza yasladı ve siz de yavaş yavaş kendinizi itmeye başladınız. Önce kafamı soktun, sonra alışıp durdun. Ellerim göğüslerini ve amını okşadı. Sonra beni yavaşça kendine doğru çektin ki daha da derinlere inebileyim. Sonra benden hareket etmeye başlamamı istedi - Haydi kendin!!! Tanrım çok iyiydi. Yavaşça hareket ettik. Siz kendiniz hızlandırdınız ve hızı artırdınız. Bebeğe alışmak. Sonra donduğunu hissettim ve içini bir zevk dalgası kapladı. Sana dinlenmene zaman tanımadım ve çekiçlemeye devam ettim. Saniyeler sonra onu çıkarmadan kıçına şaplak atacağım. Sevginin suyu kapsüllerden akıyor ve sizi ağzına kadar dolduruyor. Sonra sen kıvrılıp sandalyeye yan yattın, ben de nefesimi düzene sokarak giyinmeye başladım. Camlar tamamen buğulanmıştı, yeterli hava yoktu ve hava sıcaktı. Kuru dudaklarınla ​​gözlerini açtın ve fısıldadın: "Vahşi, hadi hazırlanalım, kocam evde bekliyor."

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”