[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_display.php on line 885: unserialize(): Error at offset 45 of 50 bytes Sorulacak soru - Page 17 - Seks ve cinsel sapmalar hakkında anonim forum
smax: ↑09 Aug 2023, 15:15
Her şey kişisel iletişime geçti...)))
Burada halk çok uyanık))
Mutlu bir yaşam mümkün mü Partnerinizle uzun süre seks yapmadan (sadece mastürbasyon yaparak)? Bir erkek için mi? Peki bir kadın için?
[quote=smax post_id=240437 time=1691583340 user_id=15543] Her şey kişisel iletişime geçti...))) [/quote] Burada halk çok uyanık)) Mutlu bir yaşam mümkün mü Partnerinizle uzun süre seks yapmadan (sadece mastürbasyon yaparak)? Bir erkek için mi? Peki bir kadın için?
smax: ↑09 Aug 2023, 15:15
Her şey kişisel iletişime geçti...)))
Kamuoyu burada çok dikkatli))
Uzun süre partnerle seks yapmadan (sadece mastürbasyon yaparak) mutlu bir yaşam sürmek mümkün mü? Bir erkek için mi? Peki bir kadın için?
Evet, elbette.
Zaman makinesiyle hangisi daha iyi? - geçmişe mi geleceğe mi?
These users thanked the author Rasaroam for the post:
[quote="Hooligan Carrie" post_id=240448 time=1691584698 user_id=18654] [quote=smax post_id= 240437 time=1691583340 user_id=15543] Her şey kişisel iletişime geçti...))) [/quote] Kamuoyu burada çok dikkatli)) Uzun süre partnerle seks yapmadan (sadece mastürbasyon yaparak) mutlu bir yaşam sürmek mümkün mü? Bir erkek için mi? Peki bir kadın için? [/quote]
Evet, elbette.
Zaman makinesiyle hangisi daha iyi? - geçmişe mi geleceğe mi?
[quote=Rasrom post_id=240464 time=1691585670 user_id=7703] Zaman makinesiyle geçmişe mi yoksa geleceğe mi gitmek daha iyi? [/quote] geleceğe. Geçmişte ne oldu, herkes gördü zaten)) Eski sevgililerinizi özlüyor musunuz?
[ref=#bf0000]Holigan Carrie[/ref], Özledin mi eski sevgilin mi? bazıları için evet, bazıları için hayır... ama kesinlikle hiçbir şey olmayacak! (sadece insan ilişkileri)
Dans etmeyi sever misin? oooh bazen eski günleri sallarım) (evet severim)
SeRg !$!: ↑09 Aug 2023, 16:05
i partnerinizde en sevdiğiniz parfüm kokusu mu?
Bana göre - sevgili Thierry Mugler Angel veya Carolina Herrera . Adamda - Mavi Baştan Çıkarma Antonio Banderas. Ama Hugo Boss da harika.
En sevdiğiniz koku hangisi?
[quote="SeRg !$!" post_id= 240475 time=1691586314 user_id=14975] i partnerinizde en sevdiğiniz parfüm kokusu mu? [/quote] Bana göre - sevgili Thierry Mugler Angel veya Carolina Herrera . Adamda - Mavi Baştan Çıkarma Antonio Banderas. Ama Hugo Boss da harika. En sevdiğiniz koku hangisi?
[quote=Marinka post_id=240474 time=1691586224 user_id=12161] Dans etmeyi sever misin? [/quote] Bayılıyorum, nasıl olduğunu biliyorum, pratik yapıyorum)) En sevdiğim dans ritmi, en sevdiğim dans ?
[quote=RazVratnik post_id=240486 time=1691586791 user_id=18670] En son izlediğiniz film/dizi neydi? [/quote] Dün Fransızca "1 + 1" izleme havasındaydım. Hayalinizdeki araba hangisi?
[quote=RazVratnik post_id=240498 time=1691587289 user_id=18670] Ata binmeyi sever misiniz? [/quote] Hayır, hiç değil. Benim değil. Neden birçok insan atları bu kadar çok seviyor?
SeRg !$!: ↑09 Aug 2023, 16:30
izlenecek dizilere ilişkin derecelendirmeniz?)
Bu zor bir soru, izledim tamamen farklı birçok dizi türü.
Favorilerim Game of Thrones, Californication, Sons of Anarchy, Eternity, Dexter, Dr. House, Suspect. Ve bu tamamlanmamış bir liste))
En sevdiğiniz çevrimiçi oyun hangisi? Çevrimiçi değilse, o zaman basitçe)
These users thanked the author RazVratnik for the post:
Bu zor bir soru, izledim tamamen farklı birçok dizi türü. Favorilerim Game of Thrones, Californication, Sons of Anarchy, Eternity, Dexter, Dr. House, Suspect. Ve bu tamamlanmamış bir liste))
En sevdiğiniz çevrimiçi oyun hangisi? Çevrimiçi değilse, o zaman basitçe)
[quote=RazVratnik post_id=240514 time=1691588092 user_id=18670] En sevdiğiniz çevrimiçi oyun hangisi? Çevrimiçi değilsen sadece) [/quote] Çevrimiçi oynamıyorum, sadece zar, kart, uno oynuyorum. Sinemaya gider misin hiç mi?
[quote="Hooligan Carrie" post_id=240469 time=1691585842 user_id=18654] [quote=Rasrom post_id= 240464 time=1691585670 user_id=7703] Zaman makinesiyle hangisi daha iyidir; geçmişe mi yoksa geleceğe mi? [/quote] gelecek. Geçmişte ne var, herkes zaten gördü)) Eski sevgililerinizi özlüyor musunuz? [/quote]
Evet. Benim için geçmiş genellikle gelecekten daha önemlidir ;)
SeRg !$!: ↑09 Aug 2023, 16:30
izlenecek TV dizisi derecelendirmeniz?)
"Better Call Soul" ve "Homeland" " (aslında takma adın geldiği yer). Ayrıca "Tamamen İngiliz cinayetleri", ama bu herkes için değil) Yurtiçi cinayetlerden - Polis savaşları.
En iyi yeni film?
These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
[quote="SeRg !$!" post_id= 240510 time=1691587848 user_id=14975] izlenecek TV dizisi derecelendirmeniz?) [/quote] "Better Call Soul" ve "Homeland" " (aslında takma adın geldiği yer). Ayrıca "Tamamen İngiliz cinayetleri", ama bu herkes için değil) Yurtiçi cinayetlerden - Polis savaşları. En iyi yeni film?
SeRg !$!: ↑09 Aug 2023, 16:44
Ne sıklıkla hastalanıyorsunuz?
İstediğinizden daha sık hastalanıyorsunuz. Yılda birkaç kez mutlaka.
Bir erkeğin arabasının zihinsel olarak "penisinin bir uzantısı" olduğu doğru mu? Peki, ya da başka bir deyişle, bir adam ne kadar küçükse (ya da daha kısa ya da daha küçük ya da daha kısaysa ya da öyle hissediyorsa) daha büyük bir araba mı almaya çalışır?
SeRg !$!, ’ye yanıt verme :)
These users thanked the author |_nadiren_| for the post:
[quote="SeRg !$!" post_id= 240530 time=1691588647 user_id=14975] Ne sıklıkla hastalanıyorsunuz? [/quote] İstediğinizden daha sık hastalanıyorsunuz. Yılda birkaç kez mutlaka.
Bir erkeğin arabasının zihinsel olarak "penisinin bir uzantısı" olduğu doğru mu? Peki, ya da başka bir deyişle, bir adam ne kadar küçükse (ya da daha kısa ya da daha küçük ya da daha kısaysa ya da öyle hissediyorsa) daha büyük bir araba mı almaya çalışır?
Helga, kızların psikolojisi farklı. Bilmiyorum. Belki de erkeğinin tazminatı? Ancak eğer düşünürseniz, kız muhtemelen büyük bir arabada kendini daha korunaklı hissediyordur. Belki de güvenilir bir korumadan ve güçlü bir omuzdan yoksundur. Güçlü bir penis her zaman güçlü bir omuz anlamına gelmez.
These users thanked the author |_nadiren_| for the post:
[ref=#804000]Helga[/ref], kızların psikolojisi farklı. Bilmiyorum. Belki de erkeğinin tazminatı? :-D Ancak eğer düşünürseniz, kız muhtemelen büyük bir arabada kendini daha korunaklı hissediyordur. Belki de güvenilir bir korumadan ve güçlü bir omuzdan yoksundur. Güçlü bir penis her zaman güçlü bir omuz anlamına gelmez.
|_retko_|: ↑09 Aug 2023, 17:13
Konuya dönelim) [quote=|_retko_| post_id=240550 time=1691590428 user_id=19139] Bir erkeğin arabasının zihinsel olarak "penisinin bir uzantısı" olduğu doğru mu? Peki, ya da başka bir deyişle, bir adam ne kadar küçükse (ya da daha kısa ya da daha küçük ya da daha kısaysa ya da öyle hissediyorsa) daha büyük bir araba mı almaya çalışır? [/quote]
|_retko_|: ↑09 Aug 2023, 17:24Helga, kızların farklı bir psikolojisi var. Bilmiyorum. Belki de erkeğinin tazminatı? Ancak eğer düşünürseniz, kız muhtemelen büyük bir arabada kendini daha korunaklı hissediyordur. Belki de güvenilir bir korumadan ve güçlü bir omuzdan yoksundur. Güçlü bir penis her zaman güçlü bir omuz anlamına gelmez.
Yollarımızda büyük bir arabayla gitmek daha rahat)))
Favori müzik grubunuz hangisi?
These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
[quote=|_retko_| post_id=240557 time=1691591080 user_id=19139] [ref=#804000]Helga[/ref], kızların farklı bir psikolojisi var. Bilmiyorum. Belki de erkeğinin tazminatı? :-D Ancak eğer düşünürseniz, kız muhtemelen büyük bir arabada kendini daha korunaklı hissediyordur. Belki de güvenilir bir korumadan ve güçlü bir omuzdan yoksundur. Güçlü bir penis her zaman güçlü bir omuz anlamına gelmez. [/quote]
Yollarımızda büyük bir arabayla gitmek daha rahat)))
Helga: ↑09 Aug 2023, 17:20
Bu şu anlama gelebilir:
Bu, kızın büyük arabaları sevdiği anlamına gelir. Bazen bir muz sadece bir muzdur)) Bu arada, genellikle büyük arabalarım var.
Hangi arabayı asla kullanmazsınız?
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
[quote=Helga post_id=240554 time=1691590831 user_id=18821] Bu şu anlama gelebilir: [/quote] Bu, kızın büyük arabaları sevdiği anlamına gelir. Bazen bir muz sadece bir muzdur)) Bu arada, genellikle büyük arabalarım var. Hangi arabayı asla kullanmazsınız?
[quote=Helga post_id=240572 time=1691591949 user_id=18821] Pırlantaları sever misiniz? [/quote]
Takıları sevmiyorum. Onlara sahip olmama rağmen hiç elmaslarım olmadı)))
Sabahları kolayca kalkıyor musun?
[size=85][color=green]1 dakika 37 saniye sonra gönderildi:[ /color] [/size] [quote=RazVratnik post_id=240575 time=1691592117 user_id=18670] Pahalı şeyleri sever misiniz? [/quote] n Hayır
[quote= "Hooligan Carrie" post_id=240577 time=1691592178 user_id=18654] Hangi arabayı asla kullanmazsınız? [/quote] n Araba kullandığım sürece her şeyi yapabilirim))
Marinka: ↑09 Aug 2023, 17:45
Kehanet rüyalarına inanır mısınız?
Elbette! Bu beyinden gelen bir ipucudur.
Bu arada, insan beyni prensipte
incelenebilir mi, yoksa sadece onun hakkındaki fikirlerimizle mi ilgileniyoruz?
These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
[quote=Marinka post_id=240579 time=1691592304 user_id=12161] Kehanet rüyalarına inanır mısınız? [/quote] Elbette! Bu beyinden gelen bir ipucudur. Bu arada, insan beyni prensipte incelenebilir mi, yoksa sadece onun hakkındaki fikirlerimizle mi ilgileniyoruz?
Helga: ↑09 Aug 2023, 17:20
Bu şu anlama gelebilir:
Bu, kızın büyük arabaları sevdiği anlamına gelir. Bazen bir muz sadece bir muzdur)) Bu arada, genellikle büyük arabalarım var.
Hangi arabayı asla kullanmazsınız?
Asla? Belki üç tekerlek üzerinde. )))
Hangi doğu ülkesini seviyorsunuz?
2 dakika 33 saniye sonra gönderildi: Marinka, sabahları kalkmak çok zordur. Ben bir dağ sıçanıyım, uyumayı severim.))
[quote="Hooligan Carrie" post_id=240577 time=1691592178 user_id=18654] [quote=Helga post_id= 240554 time=1691590831 user_id=18821] Bu şu anlama gelebilir: [/quote] Bu, kızın büyük arabaları sevdiği anlamına gelir. Bazen bir muz sadece bir muzdur)) Bu arada, genellikle büyük arabalarım var. Hangi arabayı asla kullanmazsınız? [/quote] Asla? Belki üç tekerlek üzerinde. )))
Hangi doğu ülkesini seviyorsunuz?
[size=85 ] [color=green]2 dakika 33 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [ref=#bf0000]Marinka[/ ref ], sabahları kalkmak çok zordur. Ben bir dağ sıçanıyım, uyumayı severim.))
Ne tür böceklerden hoşlanmazsınız?
[size=85][color=green]1 dakika 49 saniye sonra gönderildi:[ /color][/size] [quote="Hooligan Carrie" post_id=240583 time=1691592332 user_id=18654] [quote=Helga post_id=240572 time=1691591949 user_id=18821] Elmasları sever misiniz? [/quote] Hayır. Tanzanya zümrütlerini tercih ederim. Yüzükler taşlı mı, taşsız mı? [/quote] ne taşlı, ne taşsız. Ben yüzük takmıyorum. Sadece küpeler ve zincir. )
[quote=Marinka post_id=240563 time=1691591514 user_id=12161] En sevdiğiniz müzik grubu hangisi? [/quote] Jethro Tull )) Kulaklığınızda neyi tercih edersiniz: müzik, podcast’ler veya sesli kitaplar ?
Merhaba
Soru şu: Evlilikte hamile bir eşle veya kız arkadaşla seks yapmak neden mümkün olabilir ama siz bunu öylece yapamıyorsunuz?
Doktorlar ve hatta evli çiftler bile rahim ağzının genişletilmesini...
Last post
Gökyüzünde hamile kadın var mı? En azından oral seks yap.
Sevgili ve sevgili hanımlar, size bir soru. Genel olarak oral seks ve çevreleme hakkında ne düşünüyorsunuz ve bu partnerinize mi bağlı? Gerçek şu ki, arkadaşım geleneksel sekse daha çok ilgi duyuyor...
Last post
Benimki de oral seks yapmayı seviyor, bunu sık sık kendisi istiyor. Bunu reddeden hiçbir kadınla tanışmadım. Sadece oral seks yapan birkaç kişi vardı. Bir tanesini teslim ettiğimi hatırlıyorum, 50....
Herkese merhaba, mesele şu ki 20 yaşındayım ve bir kız penisimin küçük (15cm) olduğunu söyleyerek beni terk etti, kızlara bir soru, sizce 15cm norm mu yoksa bir şeyler yapmalı mıyım?
Last post
16’dan 4’e. Herkes mutlu. Önemli olan ayakta durmaktır. Nothing Else Matters! :evet: