[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_display.php on line 885: unserialize(): Error at offset 45 of 50 bytes Sorulacak soru - Page 16 - Seks ve cinsel sapmalar hakkında anonim forum
Mistisizm hakkında. Öyleydi. Mezarlığa ailemi görmeye gittim, annemin doğum günüydü ve virüsten dolayı hâlâ kordon vardı. Yolu bulamadım. Bir adam geliyor, ona eşlik etmemi istedi, soyadını söyledi. Yeni kazılmış bir mezara itildi. Çıkarmak için çığlık attı, gece çıkaracağına söz verdi.
Ondan önce ona kim olduğunu sordum, bekçi mi? Hayır, diye yanıtladı bakan.
Sonu bir mezar oldu ama büyüktü, yaklaşık üç kişinin derinliğindeydi. Bir mandal gibi zıplıyorum. Bir telefon var. Arıyorum. Bir arkadaş geliyor. Arıyorum neredesin? Onu delikten görüyorum ve bağırıyorum: düz ve sağa.
Mezarın başında uyandım. Benimki buna neyin sebep olduğunu soruyor? Çıldırdı ve bileğini burktuğunu söyledi.
Evet, sana taksiyi ve ödemeyi hatırlatmayı unutmadım.
O zamandan beri kilisenin müdavimiyim
Evet, beni çukura iten adamı tarif ettim.
Eski bir mezarlık bekçisi olan büyük büyükbabam.
Bundan sonra, onun başına bir haç koydu mezar. Annem, ondan önce sadece burayı bildiğimi söyledi.
Korkunçtu.
These users thanked the author Natali91 for the post:
Mistisizm hakkında. Öyleydi. Mezarlığa ailemi görmeye gittim, annemin doğum günüydü ve virüsten dolayı hâlâ kordon vardı. Yolu bulamadım. Bir adam geliyor, ona eşlik etmemi istedi, soyadını söyledi. Yeni kazılmış bir mezara itildi. Çıkarmak için çığlık attı, gece çıkaracağına söz verdi. Ondan önce ona kim olduğunu sordum, bekçi mi? Hayır, diye yanıtladı bakan. Sonu bir mezar oldu ama büyüktü, yaklaşık üç kişinin derinliğindeydi. Bir mandal gibi zıplıyorum. Bir telefon var. Arıyorum. Bir arkadaş geliyor. Arıyorum neredesin? Onu delikten görüyorum ve bağırıyorum: düz ve sağa. Mezarın başında uyandım. Benimki buna neyin sebep olduğunu soruyor? Çıldırdı ve bileğini burktuğunu söyledi. Evet, sana taksiyi ve ödemeyi hatırlatmayı unutmadım. O zamandan beri kilisenin müdavimiyim Evet, beni çukura iten adamı tarif ettim. Eski bir mezarlık bekçisi olan büyük büyükbabam. Bundan sonra, onun başına bir haç koydu mezar. Annem, ondan önce sadece burayı bildiğimi söyledi. Korkunçtu.
Natali91: ↑08 Aug 2023, 18:20
Mistisizm hakkında. Öyleydi. Mezarlığa ailemi görmeye gittim, annemin doğum günüydü ve virüsten dolayı hâlâ kordon vardı. Yolu bulamadım. Bir adam geliyor, ona eşlik etmemi istedi, soyadını söyledi. Yeni kazılmış bir mezara itildi. Çıkarmak için çığlık attı, gece çıkaracağına söz verdi.
Sonu bir mezar oldu ama büyüktü, yaklaşık üç kişinin derinliğindeydi. Bir mandal gibi zıplıyorum. Bir telefon var. Arıyorum. Bir arkadaş geliyor. Arıyorum neredesin? Onu delikten görüyorum ve bağırıyorum: düz ve sağa.
Mezarın başında uyandım. Benimki buna neyin sebep olduğunu soruyor? Çıldırdı ve bileğini burktuğunu söyledi.
Bundan sonra, onun başına bir haç koydu mezar. Annem, ondan önce sadece burayı bildiğimi söyledi.
Korkutucuydu.
Sen Vero-Nika mısın?)) ) Seni seviyorum hemen tanıyamadım. Uzun yaşayacaksınız)))
1 dakika 21 saniye sonra gönderildi: n
Didudo: ↑08 Aug 2023, 18:20
Bizim ateşimiz +31, sizin ise ?
Hepimiz yanılıyoruz - 40. Hava çok sıcak
Yazlığınız var mı?
These users thanked the author Geçit for the post:
[quote=Natali91 post_id=240038 time=1691508047 user_id=19209] Mistisizm hakkında. Öyleydi. Mezarlığa ailemi görmeye gittim, annemin doğum günüydü ve virüsten dolayı hâlâ kordon vardı. Yolu bulamadım. Bir adam geliyor, ona eşlik etmemi istedi, soyadını söyledi. Yeni kazılmış bir mezara itildi. Çıkarmak için çığlık attı, gece çıkaracağına söz verdi. Ondan önce ona kim olduğunu sordum, bekçi mi? Hayır, diye yanıtladı bakan. Sonu bir mezar oldu ama büyüktü, yaklaşık üç kişinin derinliğindeydi. Bir mandal gibi zıplıyorum. Bir telefon var. Arıyorum. Bir arkadaş geliyor. Arıyorum neredesin? Onu delikten görüyorum ve bağırıyorum: düz ve sağa. Mezarın başında uyandım. Benimki buna neyin sebep olduğunu soruyor? Çıldırdı ve bileğini burktuğunu söyledi. Evet, sana taksiyi ve ödemeyi hatırlatmayı unutmadım. O zamandan beri kilisenin müdavimiyim Evet, beni çukura iten adamı tarif ettim. Eski bir mezarlık bekçisi olan büyük büyükbabam. Bundan sonra, onun başına bir haç koydu mezar. Annem, ondan önce sadece burayı bildiğimi söyledi. Korkutucuydu. [/quote]
Sen Vero-Nika mısın?)) ) Seni seviyorum hemen tanıyamadım. Uzun yaşayacaksınız)))
[size=85] [color=green]1 dakika 21 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] n[quote=Didudo post_id=240036 time=1691508003 user_id=9319] Bizim ateşimiz +31, sizin ise ? [/quote]
Marinka. Merhaba. Bana birisinin benimle tanışmak istediğini, her şeye hazır olduğunu söyledi, Leshka’yı bu konuda ikna etti ama yaşımı öğrendiğinde bu bir aksilik oldu. Bu bir utanç? Evet. Ama bakıyorum, yalan söylemiyorum, yaklaşık on yaş daha genç.
Yaşımı küçülttüm ama biraz. Şimdi yaşıma karşılık geliyorum - 32 yaşındayım.
Orijinal değil..
Marinka. Merhaba. Bana birisinin benimle tanışmak istediğini, her şeye hazır olduğunu söyledi, Leshka’yı bu konuda ikna etti ama yaşımı öğrendiğinde bu bir aksilik oldu. Bu bir utanç? Evet. Ama bakıyorum, yalan söylemiyorum, yaklaşık on yaş daha genç. Yaşımı küçülttüm ama biraz. Şimdi yaşıma karşılık geliyorum - 32 yaşındayım. Orijinal değil..
Natali91: ↑08 Aug 2023, 19:27
Marinka. Merhaba. Bana birisinin benimle tanışmak istediğini, her şeye hazır olduğunu söyledi, Leshka’yı bu konuda ikna etti ama yaşımı öğrendiğinde bu bir aksilik oldu. Bu bir utanç? Evet. Ama bakıyorum, yalan söylemiyorum, yaklaşık on yaş daha genç.
Yaşımı küçülttüm ama biraz. Şimdi yaşıma karşılık geliyorum - 32.
Bağırmayın..
[quote=Natali91 post_id=240073 time=1691512050 user_id=19209] Marinka. Merhaba. Bana birisinin benimle tanışmak istediğini, her şeye hazır olduğunu söyledi, Leshka’yı bu konuda ikna etti ama yaşımı öğrendiğinde bu bir aksilik oldu. Bu bir utanç? Evet. Ama bakıyorum, yalan söylemiyorum, yaklaşık on yaş daha genç. Yaşımı küçülttüm ama biraz. Şimdi yaşıma karşılık geliyorum - 32. Bağırmayın.. [/quote]
Nasıl öğrendin? Taciz etmedim, Nika’nın tanınmasına imkân yoktu. Ben de kusura bakmayın, herkesten vazgeçtim mi? İstemiyorum, ben de seksi seviyorum, seni de.
Ama yeniden Nic olmak istiyorum. Daha arsız, özgür. İşte buradayım. Kusura bakma, ne dersen de, seks takıntılı. Belki. Hoşçakal. Arkadaşın: Nathanika. Evet, ben de Merritt’tim.
Seni seviyorum, seni öpüyorum.
7 dakika 7 saniye sonra gönderildi:
Eklendi. Teşekkür ederim. Hayır, korkutucu değilim, güzel değilim ama çok tatlıyım. Ve hesaptan biraz para harcayın - 6 ve ben gelişeceğim. Şeyhler kıskanacak.
Kendin hakkında her şey.. Nasıl öğrendin? Haremdeki sevgili eş olacağım -- fahri bir pozisyon, kabul ediyorum
Tamam, şaka bir yana.
Burada iş hakkında konuşmuyorlar, Görüşürüz: o gerçekten şişman değil, ve o genç.
7 dakika 46 saniye sonra gönderildi:
Şunu eklemek isterim ki --- erkek sayısı görünüşümüzü etkilemez, sadece iyi şeyler!;
Nasıl öğrendin? Taciz etmedim, Nika’nın tanınmasına imkân yoktu. Ben de kusura bakmayın, herkesten vazgeçtim mi? İstemiyorum, ben de seksi seviyorum, seni de. Ama yeniden Nic olmak istiyorum. Daha arsız, özgür. İşte buradayım. Kusura bakma, ne dersen de, seks takıntılı. Belki. Hoşçakal. Arkadaşın: Nathanika. Evet, ben de Merritt’tim. Seni seviyorum, seni öpüyorum.
[size=85 ] [color=green]7 dakika 7 saniye sonra gönderildi:[/color][/size ] Eklendi. Teşekkür ederim. Hayır, korkutucu değilim, güzel değilim ama çok tatlıyım. Ve hesaptan biraz para harcayın - 6 ve ben gelişeceğim. Şeyhler kıskanacak. Kendin hakkında her şey.. Nasıl öğrendin? Haremdeki sevgili eş olacağım -- fahri bir pozisyon, kabul ediyorum Tamam, şaka bir yana. Burada iş hakkında konuşmuyorlar, Görüşürüz: o gerçekten şişman değil, ve o genç.
[size=85][color=green]7 dakika 46 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] Şunu eklemek isterim ki --- erkek sayısı görünüşümüzü etkilemez, sadece iyi şeyler!;
Natali91: ↑08 Aug 2023, 19:58
Nasıl öğrendin? Taciz etmedim, Nika’nın tanınmasına imkân yoktu. Ben de kusura bakmayın, herkesten vazgeçtim mi? İstemiyorum, ben de seksi seviyorum, seni de.
Ama yeniden Nic olmak istiyorum. Daha arsız, özgür. İşte buradayım. Kusura bakma, ne dersen de, seks takıntılı. Belki. Hoşçakal. Arkadaşın: Nathanika. Evet, ben de Merritt’tim.
Eklendi. Teşekkür ederim. Hayır, korkutucu değilim, güzel değilim ama çok tatlıyım. Ve hesaptan biraz para harcayın - 6 ve ben gelişeceğim. Şeyhler kıskanacak.
Kendin hakkında her şey.. Nasıl öğrendin? Haremdeki sevgili eş olacağım -- fahri bir pozisyon, kabul ediyorum
Tamam, şaka bir yana.
Burada iş hakkında konuşmuyorlar, Görüşürüz: o gerçekten şişman değil, ve o genç.
Şunu eklemek isterim ki --- erkek sayısı görünüşümüzü etkilemez, sadece iyi şeyler!!;
Soru nedir? :bilinmiyor:
These users thanked the author Beluga for the post:
[quote=Natali91 post_id=240084 time=1691513925 user_id=19209] Nasıl öğrendin? Taciz etmedim, Nika’nın tanınmasına imkân yoktu. Ben de kusura bakmayın, herkesten vazgeçtim mi? İstemiyorum, ben de seksi seviyorum, seni de. Ama yeniden Nic olmak istiyorum. Daha arsız, özgür. İşte buradayım. Kusura bakma, ne dersen de, seks takıntılı. Belki. Hoşçakal. Arkadaşın: Nathanika. Evet, ben de Merritt’tim. Seni seviyorum, seni öpüyorum.
[size=85 ] [color=green]7 dakika 7 saniye sonra gönderildi:[/color][/size ] Eklendi. Teşekkür ederim. Hayır, korkutucu değilim, güzel değilim ama çok tatlıyım. Ve hesaptan biraz para harcayın - 6 ve ben gelişeceğim. Şeyhler kıskanacak. Kendin hakkında her şey.. Nasıl öğrendin? Haremdeki sevgili eş olacağım -- fahri bir pozisyon, kabul ediyorum Tamam, şaka bir yana. Burada iş hakkında konuşmuyorlar, Görüşürüz: o gerçekten şişman değil, ve o genç.
[size=85][color=green]7 dakika 46 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] Şunu eklemek isterim ki --- erkek sayısı görünüşümüzü etkilemez, sadece iyi şeyler!!; [/quote]Soru nedir? :bilinmiyor:
Natali91: ↑08 Aug 2023, 19:58
Tamam, şaka bir yana.
Şunu eklemek isterim --- erkek sayısı görünüşümüzü etkilemez, sadece iyi şeyler etkiler!;
Bu konunun konusu sorular. Başka bir soru ekleyin)
These users thanked the author Geçit for the post:
[quote=Natali91 post_id=240084 time=1691513925 user_id=19209] Nasıl öğrendin? Taciz etmedim, Nika’nın tanınmasına imkân yoktu. Ben de kusura bakmayın, herkesten vazgeçtim mi? İstemiyorum, ben de seksi seviyorum, seni de. Ama yeniden Nic olmak istiyorum. Daha arsız, özgür. İşte buradayım. Kusura bakma, ne dersen de, seks takıntılı. Belki. Hoşçakal. Arkadaşın: Nathanika. Evet, ben de Merritt’tim. Seni seviyorum, seni öpüyorum.
[size=85][color=green]7 dakika 46 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] Şunu eklemek isterim --- erkek sayısı görünüşümüzü etkilemez, sadece iyi şeyler etkiler!; [/quote]
Tamam, şaka bir yana.
Şunu eklemek isterim --- erkek sayısı görünüşümüzü etkilemez, sadece iyi şeyler etkiler!;
Ve yanıt
These users thanked the author Beluga for the post:
[quote=Marinka post_id=240092 time=1691514080 user_id=12161] [quote=Natali91 post_id=240084 time=1691513925 user_id= 19209] Nasıl öğrendin? Taciz etmedim, Nika’nın tanınmasına imkân yoktu. Ben de kusura bakmayın, herkesten vazgeçtim mi? İstemiyorum, ben de seksi seviyorum, seni de. Ama yeniden Nic olmak istiyorum. Daha arsız, özgür. İşte buradayım. Kusura bakma, ne dersen de, seks takıntılı. Belki. Hoşçakal. Arkadaşın: Nathanika. Evet, ben de Merritt’tim. Seni seviyorum, seni öpüyorum.
[size=85][color=green]7 dakika 46 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] Şunu eklemek isterim --- erkek sayısı görünüşümüzü etkilemez, sadece iyi şeyler etkiler!; [/quote]
Bu konunun konusu sorular. Başka bir soru ekleyin) [/quote]Ve yanıt :wink:
[quote=Natali91 post_id=240100 time=1691514646 user_id=19209] Soru: Victoria’nın en sevdiği spor (takma adlar, Natalie), bu arada, Olimpiyat ligi kabul edildi) [/quote]Victoria Beckham ise , sonra belki futbol ve Nicky ve Natala ile :unknown:
Natali91: ↑08 Aug 2023, 18:20
Korkutucuydu.
1 dakika 21 saniye sonra gönderildi: n
Didudo: ↑08 Aug 2023, 18:20
Bizim ateşimiz +31, sizin ise ?
Bizimki tamamen yanlış - 40. hava sıcak olduğu kadar kötü
[quote=Marinka post_id=240044 time=1691508868 user_id=12161] [quote=Natali91 post_id=240038 time=1691508047 user_id= 19209] Mistisizm hakkında. Öyleydi. Mezarlığa ailemi görmeye gittim, annemin doğum günüydü ve virüsten dolayı hâlâ kordon vardı. Yolu bulamadım. Bir adam geliyor, ona eşlik etmemi istedi, soyadını söyledi. Yeni kazılmış bir mezara itildi. Çıkarmak için çığlık attı, gece çıkaracağına söz verdi. Ondan önce ona kim olduğunu sordum, bekçi mi? Hayır, diye yanıtladı bakan. Sonu bir mezar oldu ama büyüktü, yaklaşık üç kişinin derinliğindeydi. Bir mandal gibi zıplıyorum. Bir telefon var. Arıyorum. Bir arkadaş geliyor. Arıyorum neredesin? Onu delikten görüyorum ve bağırıyorum: düz ve sağa. Mezarın başında uyandım. Benimki buna neyin sebep olduğunu soruyor? Çıldırdı ve bileğini burktuğunu söyledi. Evet, sana taksiyi ve ödemeyi hatırlatmayı unutmadım. O zamandan beri kilisenin müdavimiyim Evet, beni çukura iten adamı tarif ettim. Eski bir mezarlık bekçisi olan büyük büyükbabam. Bundan sonra, onun başına bir haç koydu mezar. Annem, ondan önce sadece burayı bildiğimi söyledi. Korkutucuydu. [/quote]
[size=85] [color=green]1 dakika 21 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] n[quote=Didudo post_id=240036 time=1691508003 user_id=9319] Bizim ateşimiz +31, sizin ise ? [/quote]
Bizimki tamamen yanlış - 40. hava sıcak olduğu kadar kötü
Kulübeniz var mı? [/quote] Karısının ailesinin evi köyde
[size=85][color=green ]2 dakika 57 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=Beluha post_id=240102 time=1691514831 user_id=18415] [quote=Natali91 post_id=240100 time=1691514646 user_id=19209] Soru: Victoria’nın en sevdiği spor (nickler, Natalie), bu arada Olimpiyat ligi kabul edildi) [/quote]Victoria Beckham ise o zaman belki futbol, ve Nicks ve Natalie ile :unknown:
Kumar sever misiniz? [/quote] Çok az ama mantık hakim)
Gökyüzü açıkken yıldızlara bakmayı sever misiniz?
[size=85][color=green]1 saniye sonra gönderildi:[/ color][/size ] [quote=Belkha post_id =240102 time=1691514831 user_id=18415] [ quote=Natali91 post_id=240100 time=1691514646 user_id=19209] Soru: Victoria’nın en sevdiği spor (takma adlar, Natalie), bu arada Olimpiyat ligi kabul edildi) [/quote] Victoria Beckham’sa - o zaman belki futbol, ama Nicky ve Natala ile :bilinmiyor:
Kumar oynayan biri misiniz? [/quote] Çok az, ancak akılcılık hakimdir)
Yıldızlara bakmayı gerçekten seviyorum. Leshka beni sürükleyene kadar balkonda duruyorum.
Yemek yapmayı sever misin? Sobanın yanında mı duracaksın? Babamın benim yıldız bir kız olduğumu söylemesine şaşmamalı. Onları seviyorum ve ilk defa onlara bakarken kendimi teslim ettim. Beni koruyorlar
Soru - köpeklere karşı tutum, ah, ah, vay vay. Onları seviyorum.
Hiç köpekleri veya koyunları kendiniz kırktınız mı?
Yıldızlara bakmayı gerçekten seviyorum. Leshka beni sürükleyene kadar balkonda duruyorum. Yemek yapmayı sever misin? Sobanın yanında mı duracaksın? Babamın benim yıldız bir kız olduğumu söylemesine şaşmamalı. Onları seviyorum ve ilk defa onlara bakarken kendimi teslim ettim. Beni koruyorlar Soru - köpeklere karşı tutum, ah, ah, vay vay. Onları seviyorum. Hiç köpekleri veya koyunları kendiniz kırktınız mı?
[quote=Didudo post_id=240134 time=1691517172 user_id=9319] Gökyüzü açıkken yıldızlara bakmayı sever misiniz? [/quote] Elbette severim) Ağustos ayındaki en sevdiğim aktivite) En sevdiğimiz aktivite dairenizde / evinizde yer mi var?
Evi mi tercih edersiniz: daha fazla özgürlük ve kendinizi metres gibi hissedersiniz) Ancak bir apartman dairesinde elbette daha az sorun olur.
Sıklıkla söylediğiniz/yazdığınız favori ifadeniz?
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 3):
[quote=smax post_id=240185 time=1691532496 user_id=15543][/quote] Evi mi tercih edersiniz: daha fazla özgürlük ve kendinizi metres gibi hissedersiniz) Ancak bir apartman dairesinde elbette daha az sorun olur. Sıklıkla söylediğiniz/yazdığınız favori ifadeniz?
[quote=smax post_id=240319 time=1691574860 user_id=15543] Konuşmada küfür var mı? [/quote] Çok nadiren ve uygunsa kişinin kendi yakınları arasında. Bir yabancıyla seks yapmak ister misiniz?
[ref=#bf0000]Holigan Carrie[/ref], kaç yabancı )? Peki, örneğin metroda büyüleyici bir yol arkadaşını görmek gibi bir arzunun olduğunu iddia etmiyorum...
[quote="SeRg !$!" post_id= 240323 time=1691575276 user_id=14975] burç uyumluluğuna kim inanır? [/quote] Hiç inanmıyorum. Hangisi daha iyi: dürüstçe değişip ayrılmak mı, yoksa değişip yine de kalmak mı?
Hooligan Carrie,
Hangisi daha iyi : değiş ve dürüstçe ayrıl mı yoksa değiş ve hala kal mı?
Oh, bu zor bir soru ve her durum bireyseldir... ikinci seçenek, ama çok AMA hala orada
Sizi bir yabancıya/bir yabancıya çeken şey nedir? Bir yabancıyla bile iletişim kurmaya yarayan kırmızı düğme nedir?
These users thanked the author SeRg !$! for the post (total 2):
[ref=#bf0000]Hooligan Carrie[/ref], Hangisi daha iyi : değiş ve dürüstçe ayrıl mı yoksa değiş ve hala kal mı? Oh, bu zor bir soru ve her durum bireyseldir... ikinci seçenek, ama çok AMA hala orada
Sizi bir yabancıya/bir yabancıya çeken şey nedir? Bir yabancıyla bile iletişim kurmaya yarayan kırmızı düğme nedir?
[ yu !$!" post_id=240328 time=1691576321 user_id=14975]
seni bir yabancıya çeken şey nedir?
[/quote] akıllı bakış, gülümseme ve eller.
Ölümden korkuyor musun?
[ yu !$!" post_id=240328 time=1691576321 user_id=14975] seni bir yabancıya çeken şey nedir? [/quote] akıllı bakış, gülümseme ve eller. Ölümden korkuyor musun?
RazVratnik: ↑09 Aug 2023, 13:48
En son kiminle aldattın?
Stilistimi aldattım: Saçımı başka bir stiliste kestirmeye gittim. Stilistler bu tür ihanetlerden çok rahatsız oluyor.
Stresten kurtulmanın en sevdiğiniz yolu nedir?
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 3):
[quote=RazVratnik post_id=240354 time=1691578110 user_id=18670] En son kiminle aldattın? [/quote] Stilistimi aldattım: Saçımı başka bir stiliste kestirmeye gittim. Stilistler bu tür ihanetlerden çok rahatsız oluyor. Stresten kurtulmanın en sevdiğiniz yolu nedir?
[quote=RazVratnik post_id=240362 time=1691578720 user_id=18670]saf[/quote] Hayır, hiç de değil. Ama çok meraklıdır. Kıyafetlerde kırmızı rengini sever misiniz? Kırmızılı kadınlar mı?
[quote=Marinka post_id=240386 time=1691580748 user_id=12161] Kahvaltıda ne yersiniz? [/quote] Omlet, sulguni veya süzme peynir. Tatlı yemeyi nasıl bırakabilirim?
Hooligan Carrie: ↑09 Aug 2023, 14:36
Tatlı yemeyi nasıl bırakabilirsiniz?
Bu insülin bağımlılığıdır ve öylece duramazsınız, ancak eğer onu bir şeyle değiştir... bu oldukça kolaydır. Sağlıklı ürünlerden bahsediyorum. Meyveler, kurutulmuş meyveler, fındık. Önce çaya, sonra kahveye şeker koymayı bıraktım, sonra da hamur işleri yapmaya başladım. Şeker yerine başka bir şey kullanmıyorum. Sadece tatlı çay ve kahve içmem. Gerçek şu ki, şeker yerine geçen maddeler şekerin kendisinden daha zararlıdır.
Kilonuz normal mi?
These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
[quote="Hooligan Carrie" post_id=240390 time=1691581008 user_id=18654] Tatlı yemeyi nasıl bırakabilirsiniz? [/quote]
Bu insülin bağımlılığıdır ve öylece duramazsınız, ancak eğer onu bir şeyle değiştir... bu oldukça kolaydır. Sağlıklı ürünlerden bahsediyorum. Meyveler, kurutulmuş meyveler, fındık. Önce çaya, sonra kahveye şeker koymayı bıraktım, sonra da hamur işleri yapmaya başladım. Şeker yerine başka bir şey kullanmıyorum. Sadece tatlı çay ve kahve içmem. Gerçek şu ki, şeker yerine geçen maddeler şekerin kendisinden daha zararlıdır.
Hooligan Carrie,
Nasıl durdurulur? tatlı mı yiyorsun?
neden kendini inkar edesin? şeker tüketimini azaltmaya başlayın, ancak şekerden tamamen kurtulamayacaksınız ve bunun için de hiçbir neden yok; bu sizin enerjinizdir
işaretlere inanır mısınız?
These users thanked the author SeRg !$! for the post:
[ref=#bf0000]Hooligan Carrie[/ref], Nasıl durdurulur? tatlı mı yiyorsun? neden kendini inkar edesin? şeker tüketimini azaltmaya başlayın, ancak şekerden tamamen kurtulamayacaksınız ve bunun için de hiçbir neden yok; bu sizin enerjinizdir
[quote=Marinka post_id=240395 time=1691581331 user_id=12161] Kilonuz normal mi? [/quote] Ortalıkta fazladan en az 2-3 kg var (((Gliko hemoglobin normaldir.
Kendiniz için asla hangi renk arabayı satın almazsınız?
Merhaba
Soru şu: Evlilikte hamile bir eşle veya kız arkadaşla seks yapmak neden mümkün olabilir ama siz bunu öylece yapamıyorsunuz?
Doktorlar ve hatta evli çiftler bile rahim ağzının genişletilmesini...
Last post
Gökyüzünde hamile kadın var mı? En azından oral seks yap.
Sevgili ve sevgili hanımlar, size bir soru. Genel olarak oral seks ve çevreleme hakkında ne düşünüyorsunuz ve bu partnerinize mi bağlı? Gerçek şu ki, arkadaşım geleneksel sekse daha çok ilgi duyuyor...
Last post
Benimki de oral seks yapmayı seviyor, bunu sık sık kendisi istiyor. Bunu reddeden hiçbir kadınla tanışmadım. Sadece oral seks yapan birkaç kişi vardı. Bir tanesini teslim ettiğimi hatırlıyorum, 50....
Herkese merhaba, mesele şu ki 20 yaşındayım ve bir kız penisimin küçük (15cm) olduğunu söyleyerek beni terk etti, kızlara bir soru, sizce 15cm norm mu yoksa bir şeyler yapmalı mıyım?
Last post
16’dan 4’e. Herkes mutlu. Önemli olan ayakta durmaktır. Nothing Else Matters! :evet: