Hayattaki en önemli şey nedir?

Cinsiyetle ilgili olmayan soyut konular hakkında konuşun (gerçi böyle şeyler var mı?)
Köfte ustası
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 117
Registered for: 2 years
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Cevap: Hayattaki en önemli şey nedir?

Unread post by Köfte ustası »

Helga, bu şarkıya tesadüfen rastladım, ondan haberim bile yoktu. Stalker evrenindeki kitaplardan birini okudum. Bunu mırıldanan bir adam vardı, Google’a göre şarkı oldukça derin
These users thanked the author Köfte ustası for the post (total 2):
Hafta sonu, Zorba Carrie
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Registered for: 2 years 7 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Geçit »

uran: 09 Aug 2023, 15:27
Beyaz ve kabarık değilim ama yeterliyim. Ne iyimser ne de kötümser, aksine gerçekçi. Kovid sürecinde bulaşıcı hastalıklar bölümünde dönüşümlü olarak çalıştık. Belki de bu forumdaki hiç kimse benim gördüğüm kadar çok ölüm görmemiştir. Sağlık personeli de enfeksiyon kaptı ve öldü. Üstelik doktorlar arasında ölüm oranı çok yüksekti. Bu bizim için bir kıyametti. Ve ailemizle çalıştık, kitap okuduk, telefonda konuştuk. Morgların aşırı kalabalık olması olmasa hayat her zamanki gibi devam ediyordu.
bunu neden yazdın?
))) Aptalı mı kızdırdın? Kapat şunu. Yoksa açmadın mı? O halde yürüyüşe çıkın :cat1:
Автор темы
Hafta sonu
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 497

Unread post by Hafta sonu »

Mantı ustası, "Yıldız, isme göre, Güneş", aynı zamanda havalı ve daha birçokları...
These users thanked the author Hafta sonu for the post (total 2):
Zorba Carrie, Geçit
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2554

Unread post by Şalun70 »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 09 Aug 2023, 15:05 Yine herkesin alınabileceği, satılabileceği ve kırılabileceği o eski kırık rekorunuzu yapıyorsunuz.. kendiniz mi yargılıyorsunuz?.. unuttunuz mu? Zoya Kosmodemyanskaya ve telsiz operatörü Lena Stempkovskaya’nın başarısı mı?
Bu... doğru olduğu ortaya çıktı... Madamma’nın savaşı kendi savaşını esirgemiyor veya yabancılar...
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Shalun70: 09 Aug 2023, 15:02
İçinde bulunduğunuz sorunlar hakkında bana daha fazla bilgi verin. Ayrıca sizi tehdit eden tehlikenin derecesi ve sizi tehdit edip etmedikleri de belli değil.
Marin, şu ana kadar orada olanlar... (denizciler için yulaf lapası pişirmediler) anlatacak bir şey yok... ve yapmayacağım... merhaba diyeceğim 55. DMP. eğer biri varsa... burada...
Eh, eğer söylemezsen, o zaman belki de söylenecek hiçbir şey kalmamıştır
kariyer
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1241
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by kariyer »

Marinka: 09 Aug 2023, 15:54 Aptala saldırdın mı? Kapat şunu. Yoksa açmadın mı? Sonra yürüyüşe çıkın
Bazı tartışmaları savuşturamadığınız anda hakaretlere başvuruyorsunuz
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2391
Registered for: 3 years 3 months

Unread post by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ »

Shalun70: 09 Aug 2023, 15:58
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 09 Aug 2023, 15:05 Herkesin alınabileceği, satılabileceği ve kırılabileceği eski kırık rekorunuzu yeniden başlatıyorsunuz.. kendiniz mi yargılıyorsunuz?.. unuttunuz mu? Zoya Kosmodemyanskaya ve telsiz operatörü Lena Stempkovskaya’nın başarısı hakkında mı?
Bu... ki doğru çıktı... Madamma’nın savaşı kendi savaşını esirgemiyor veya yabancılar...
Bana hanımefendi deme, bu tanıdık isimlere dayanamıyorum. Bana böyle hitap etmek için seni kişisel olarak mı kırdım? Ben de sizin gibi tartışmaya katılıyorum, eğer buna karşı bir fikriniz varsa beni kara listeye ekleyin. Bana savaşı göstermenize gerek yok, büyükbabam İkinci Dünya Savaşı gazisiydi, bunu ilk elden ondan duydum.
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
Zorba Carrie
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

uran: 09 Aug 2023, 16:03
Marinka: 09 Aug 2023, 15:54 Aptala mı saldırdın? Kapat şunu. Yoksa açmadın mı? Sonra yürüyüşe çıkın
Bazı tartışmaları savuşturamadığınız anda hakaretlere başvuruyorsunuz
))) Son mesajınızdaki argümanları bana gösterebilir misiniz? Ve aynı zamanda benimki de hakaret mi?
Bugün tüm mesajlarında tam olarak istediğini aldın :cat1:

Bunu yapıyor musun? Tartışmanın verimli olmasını istiyorsanız, konuşmayı mantıklı bir şekilde yürütün. Trollemeye çalışıyorsanız bir şeyi anlayın. Sen kesinlikle trol değilsin, kelimenin tam anlamıyla))))
These users thanked the author Geçit for the post:
Hafta sonu
kariyer
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by kariyer »

Marinka: 09 Aug 2023, 16:08 Aynı zamanda benimki de hakaretler mi?
Pekala, hakaretler hakkında, işte önceki mesajda "aptal" terimini kullanıyordun "
Marinka: 09 Aug 2023, 16:08 Son mesajınızdaki argümanları bana gösterebilir misiniz? Ve aynı zamanda benimkilerde hakaret mi var?
ve argümanlara gelince, bunu diğer okuyucuların takdirine bırakalım, bırakalım onlar okuyup birinin fikrini alsınlar. taraf..
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Şalun70 »

Marinka: 09 Aug 2023, 15:58 Eh, eğer söylemezsen, belki de söylenecek hiçbir şey kalmamıştır
Yargılamak sana düşmez... : ireful1:
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

uran: 09 Aug 2023, 16:12 burada "aptal" terimini kullanıyorsunuz
Ben oraya doğrudan sizin aptal olduğunuzu yazmadım. Tabii ki durumun böyle olduğunu düşünsem de, yine de senin aptal olduğunu yazmayacağım. :cat1:
uran: 09 Aug 2023, 16:12 peki ya argümanlar

Ve argümanlara gelince, hiçbir argümanınız yok. Ciddi tartışmalara izin vermiyorsunuz. Seviyeniz aptalca sorular sormaktır :cat1:
These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
Hafta sonu, RazVratnik
RazVratnik
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 127

Unread post by RazVratnik »

Marinka: 09 Aug 2023, 16:17 Elbette durumun böyle olduğunu düşünsem de yine de senin aptal olduğunu yazmayacağım. :cat1:
:ROFL:
kariyer
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by kariyer »

Marinka: 09 Aug 2023, 16:17 Peki, oraya doğrudan aptal olduğunu yazmadım. Elbette durumun böyle olduğunu düşünsem de yine de senin aptal olduğunu yazmayacağım.
yani. Doğrudan yazmanın hakaret olduğunu mu düşünüyorsun?
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Shalun70: 09 Aug 2023, 16:16 Yargılamak sana düşmez...
O halde söyle bana. Gerçek şu ki erkekler askerlik yapmaktan gurur duyuyor. Haklı olarak, çoğu durumda elbette, ama gizemli bir şekilde, sanki hayatı görmemişsin gibi kibirli bir şekilde başlarını salladıklarında, ama işte buradayız... Duymak istiyorum, ne oldu?
Gerçek şu ki ben de servis edildi. Ben yedek teğmenim. Ordu hakkındaki izlenimim? Bu bir karmaşa. Tıbbi birliğimde askerler vardı. Hizmet hakkında size ne söyleyebilirler? Muhtemelen şanslıydılar.

2 dakika 17 saniye sonra gönderildi: n
i.e. Sizce doğrudan yazmanız hakaret midir?
Hakaret etmek istediklerinde hakaret olur. Ve gerçeği yazdıklarında bu bir hakaret değil, bir gerçeğin ifadesidir. Gerçeklerden rahatsız değiller, değil mi? :cat1:
Hafta sonu
kariyer
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by kariyer »

Marinka: 09 Aug 2023, 16:28 Hakaret, hakaret etmek istedikleri zamandır. Ve gerçeği yazdıklarında bu bir hakaret değil, bir gerçeğin ifadesidir. Gerçeklerden rahatsız değiller, değil mi?
Elbette hayattaki bu konuma hayranlık duyuyorum, ayrıca bana öyle geliyor ki sen evli değilsin zavallı kadın.....ve bu iletişimde hissedilen histerinin bir sonucudur, ama daha fazla devam edip orada üç noktanın altında sakladığım şeyi açığa çıkaramam ve bu da beni rahatsız etmiş gibi görünmüyor , Sağ?
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

uran: 09 Aug 2023, 16:33
Marinka: 09 Aug 2023, 16:28 Hakaret, hakaret etmek istedikleri zamandır. Ve gerçeği yazdıklarında bu bir hakaret değil, bir gerçeğin ifadesidir. Gerçeklerden rahatsız değiller, değil mi?
Elbette hayattaki bu konuma hayranlık duyuyorum, ayrıca bana öyle geliyor ki sen evli değilsin zavallı kadın.....ve bu iletişimde hissedilen histerinin bir sonucudur, ama daha fazla devam edip orada elipslerin altına sakladığım şeyi açığa çıkaramam ve bu da beni rahatsız ediyor gibi görünmüyor, değil mi?
))) Hayır, denemene rağmen bana hakaret etmedin))) İçimdeki histeriyi gösterebilir misin? mesajlar? Histerinin ne olduğunu biliyor musun? :cat1:
Hafta sonu
kariyer
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by kariyer »

Marinka: 09 Aug 2023, 16:39 ))) Hayır,
yani bir girişimde bulunmana rağmen bana hakaret etmedin. bu tarzda insanların sizinle iletişim kurmasına izin veriyor musunuz ve bunu hakaret olarak algılamıyor musunuz?
Mesajlarımdaki histeriyi gösterebilir misin? Histerinin ne olduğunu biliyor musun?
Ben bir dilbilimci ya da psikolog değilim, bu yüzden duygularım düzeyinde konuşuyorum
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Şalun70 »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 09 Aug 2023, 16:07 Bana hanımefendi deme, bu tanıdık isimlere dayanamıyorum. Bana böyle hitap etmek için seni kişisel olarak mı kırdım? Ben de sizin gibi tartışmaya katılıyorum, eğer buna karşı bir fikriniz varsa beni kara listeye ekleyin. Bana savaşı göstermenize gerek yok, büyükbabam İkinci Dünya Savaşı gazisiydi, bunu ilk elden ondan duydum.
Oh.. . kusura bakma, kusura bakma... dedesini dövüştürdün... ve sana göre diğer dedeler de fırında sümük çiğnediler...
Senin aksine, hem dedeler savaştı, hem de babam savaştı... Babamın dedesi (1895 doğumlu) Birinci ve İkinci Dünya Savaşı’nda savaştı. Zaten Birinci Dünya Savaşı sırasında subay olmuş... Anne tarafından dedem yaşı nedeniyle Birinci Dünya Savaşı’na katılmamış (1908 doğumlu... ama ikinciye gitmiş. 1923 doğumlu babam savaşmış). İkinci Dünya Savaşı... Fark ettiysen beni kızdıran sensin, sen değil... Mesajına cevap verdim... Beğenmedim.. . doğru değildi... Hemen timsah gözyaşlarından kırıldım... Ve burada her şeyi yapmana izin var... ve incitmeye, gücendirmeye ve bir prenses inşa etmeye...
Ama ben yapacağım zeki bir adamın torunu olduğuna inanıyorum... ama sana Vine hakkında söylediklerim... hayır... çünkü ilk elden biliyorum ki arkadaki insanlar, siyasi görevliler ve hayatta bir şeylerden mahrum olanlar genellikle konuşurlar savaş hakkında... yoksunluklarını telafi etmek için okullara gidiyorlar ve konuşmalar yapıyorlar. Unutmayın... savaş korkutucu ve acı vericidir... gerçek akıllı adam sessiz olandır.. .SeRg !$!, O akıllı bir adam.. .. onaylayacak. . zeki insanlar var ve üzgün pislikler var.
Öyle olsa bile... diyelim ki büyükbaban sana her şeyi ilk elden anlattı... sonra bana neden basit soruları yanıtlayamadığını söyle. .. Vone hakkında Sovyet tarihi ders kitaplarında yazılanlardan daha fazlasını bildiğinizden şüpheliyim.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

uran: 09 Aug 2023, 16:43 Ben bir dilbilimci ya da psikolog değilim, dolayısıyla duygularım düzeyinde konuşuyorum
))) Histeri, histeriyi ifade eden bir terimdir. çok spesifik bir durum. Duyusal düzeyde, sıcak ya da soğuk, açık ya da karanlık, kötü ya da güzel koku, lezzetli ya da lezzetli değil, gürültülü ya da sessiz, güzel ya da güzel değil, acı verici ya da acısız diyebilirsiniz.
в İnsanların sizinle bu tarzda iletişim kurmasına izin veriyor musunuz ve bunu hakaret olarak görmüyor musunuz?
Bu tarzda, akıllı insanlar benimle iletişim kurmuyorlar ve aptallara gücenmiyorlar :cat1:
Lütfen unutmayın ki sizin bir aptal olduğunuzu ve yazmayacağınızı kaç keredir yazmadım .
Hafta sonu
kariyer
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by kariyer »

Marinka: 09 Aug 2023, 17:08 Zeki insanlar benimle bu tarzda iletişim kurmuyor
ya da belki akıllı insanlar başkalarıyla bu tarzda iletişim kurmuyor çünkü bu tarzı bir hakaret, ama kendine böyle bir tarza izin veriyorsun - üzücü
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

uran: 09 Aug 2023, 17:11
Marinka: 09 Aug 2023, 17:08 Zeki insanlar benimle bu tarzda iletişim kurmuyor
ya da belki akıllı insanlar başkalarıyla bu tarzda iletişim kurmuyor çünkü onlar bu tarzın hakaret olduğunu düşünüyorsun ama kendine böyle bir tarz vermene izin veriyorsun - üzücü
Sana bütün gün normal bir şekilde cevap verdim. Ama buna ihtiyacın yok. İstediğini aldın, peki neden mutlu değilsin?))
))) Üzülme))) Yürüyüşe çık :cat1:
kariyer
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by kariyer »

Marinka: 09 Aug 2023, 17:19 Bütün gün sana normal şekilde cevap verdim. Ama buna ihtiyacın yok. İstediğini aldın, öyleyse neden mutlu değilsin?))
kendine aptal dediğini fark etmedin bile, açıklayabilir miyim? ?
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

uran: 09 Aug 2023, 17:24
Tüm gün boyunca sana normal bir şekilde cevap verdim. Ama buna ihtiyacın yok. İstediğini aldın, öyleyse neden mutlu değilsin?))
Kendine aptal dediğini fark ettin mi, açıklayabilir misin? n
))) Hala burada mısın?))) Yürüyüşe çık

Sen bizim tercümanımızsın :cat1 :
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Şalun70 »

Marinka: 09 Aug 2023, 16:28 O zaman söyle bana. Gerçek şu ki erkekler askerlik yapmaktan gurur duyuyor. Haklı olarak, çoğu durumda elbette, ama gizemli bir şekilde, sanki hayatı görmemişsin gibi kibirli bir şekilde başlarını salladıklarında, ama işte buradayız... Duymak istiyorum, ne oldu?
Gerçek şu ki ben de servis edildi. Ben yedek teğmenim. Ordu hakkındaki izlenimim? Bu bir karmaşa. Tıbbi birliğimde askerler vardı. Hizmet hakkında size ne söyleyebilirler? Muhtemelen şanslı oldukları gerçeği.
Marin, her şeyden önce, ben p*sser değilim ama uçuş görevlisinin... Her ne kadar abonelik hakkında pek bir bilgim olmasa da..
Ama kangrenden yaralandıktan sonra tıbbi hizmetin başlangıcında nasıl turlarda olduğumu hatırlıyorum, tıbbi hizmetin kıdemli arama emri memuru Olga... çok güzel bir kadın, onu ömrümün sonuna kadar hatırlayacağım.... Görev yerine gönderilmek üzereyken... ikimizde ağladık... boğazımda bir düğüm oluştu. gözyaşları vardı ve gözyaşları vardı ama sessizce... Sakın seks yapmadık sanmayın, ikimizin de itiraf etmekten utandığımız duyguları vardı (genç yeşil) derdim ki...
kariyer
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by kariyer »

Marinka: 09 Aug 2023, 17:28 Hâlâ burada mısın?))) Yürüyüşe çık

Sen bizim tercümanımızsın
dikkatli ol, cümlelerinizi ve cümlelerinizi yazın ve düşünün, onları okuyacağım :shamp:
Автор темы
Hafta sonu
Sürtünmeler
Sürtünmeler

uran, uranyum, insanın erdemlerinden biri , bir kadınla zamanında tartışmayı bırakın. Kendinizi hiç baltalamayacaksınız, aksine sadece saygı kazanacaksınız.
Ve tartışmaya devam etmek, hatta hakarete başvurmak hiç de erkekçe değil. Bu ergenlik davranışıdır.

Erkek ol zaten.
These users thanked the author Hafta sonu for the post:
Geçit
kariyer
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by kariyer »

Shalun70: 09 Aug 2023, 17:31 kangren yarasından sonra balın başlangıcını atlamak
nasıl bir hastane, hangi şehirde?

n49 saniye sonra gönderildi:
Helga: uranium, bir erkeğin avantajlarından biri, tartışmayı durdurmaktır zamanında bir kadınla Bu şekilde kendinizi kaybetmezsiniz, aksine sadece saygı uyandırırsınız.
Ayrıca tartışmaya devam etmek, hatta hakarete başvurmak hiç de erkeksi değil. Bu bir gencin davranışı.
Ben bir genç kızım, yapabilirim
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Shalun70: 09 Aug 2023, 17:31 Gerçi henüz abonelik hakkında bilgim yok.
Hangi abonelik? Gizlilik hakkında mı? Sizden bize bahsettiğiniz ekstrem sporu anlatmanızı ve burada bize askeri sırlar vermemenizi rica ediyorum.

2 dakika 57 saniye sonra gönderildi:
Helga: 09 Aug 2023, 17:33 uran, erkeğin erdemlerinden biri olan uranyum, kadınla tartışmayı zamanında durdurmaktır. Kendinizi hiç baltalamayacaksınız, aksine sadece saygı kazanacaksınız.
Ve tartışmaya devam etmek, hatta hakarete başvurmak hiç de erkekçe değil. Bu ergenlik davranışıdır.

Erkek ol zaten.
))) O çok iyi. )))
Hafta sonu
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Şalun70 »

uran: 09 Aug 2023, 17:35 nasıl bir hastane, hangi şehirde?
Önemli değil... Önemli olan yaranın her tarafını delmiş olması risk kendi sorumluluğundadır... ve doğuma kadar ilaç enjekte edilir, ta ki irin olduğu yerden ilaç çıkana kadar... üç dört gün sonra yara iyileşmeye başlar...
Автор темы
Hafta sonu
Sürtünmeler
Sürtünmeler

uran: 09 Aug 2023, 17:35Ben genç bir kızım, bunu yapabilirim
Bu çok ama çok talihsiz bir durum. :facepalm:
SeRg !$!, Geçit
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 3 months

Unread post by Nikk »

Marinka: 08 Aug 2023, 22:35
niqk: 08 Aug 2023, 22:11 Marinka, göre -Bence çok ileri gidiyorsun! Ve çok güçlü bir şekilde! Çıldıracaklar, duvara çarpacaklar, histerik hale gelecekler
ve aşırı histerik olacaklar! Kabus gibi korku ve korkunç kabus!!! Bütün bunları nereden çıkardın? Bütün insanlar biliyor - onlar ölümlü! Ve kesinlikle ölecekler! Er ya da geç! Ve gerçekten kimin umurunda? Bazı aşırı duyarlı psikopatlar. İşte bu kadar!
Herkes kendi işine bakıyor, gelecek planlarını yapıyor, kaçırılan fırsatlardan pişmanlık duyuyor ve onları telafi etmeye çalışıyor... Bu durumda da aynısı olacak! Belki ilk birkaç saat boyunca insanlar endişelenip seğirecekler.
Sonra da şöyle diyecekler: siktir git! Ayrıca hata olasılığı her zaman vardır. Evet ve kişi bunun kişisel olarak başına gelemeyeceğini düşünmeye meyillidir... Ve her şey her zamanki gibi belirlenen yolda ilerleyecek... Şahsen ben öyle yapacağım...
Şu anda söylediğin şey bu. İnsanların Kovid sırasında karabuğdayı ve tuvalet kağıtlarını raflardan nasıl süpürdüğünü hatırlamıyor musunuz? O dönemde kalp krizi, felç, intihar ve akıl hastalığı sayımızın ne kadar arttığını bilmiyorsunuz. Ve bu dünyanın sonu da değildi.

47 saniye sonra gönderildi:
Bir kişinin inanmadığı durumları almıyoruz. Herkesin inandığı bir durumu ele alıyoruz.

Evet, herkesin dünyanın sonuna inandığı bir durumu ele alıyoruz . Ve davranış yelpazesi çok geniş olacak!
Korkunç korkudan çıldırmış çıplak maymunlardan, tamamen sakinleşen münzevi yogilere ve uzak manastırlardaki keşişlere
. Ve mega şehirlerde kendi kaderleriyle değil, bilimsel veya başka bir fikirle ilgilenen birçok insan var! Paniğe kapılanlar uzaktan ve anında görülebiliyor ama geri kalanların yine de görülmesi gerekiyor...
Ben ve çevrem için, çoğunluğun geri kalan dakikaları mutlu bir şekilde geçireceğini biliyorum
Dostça bir grup seks hayatından. Unutulmanın eşiğinde bir orgazmla! Bir gün öleceğiz zaten, öyleyse neden zevkle ölmeyelim? Kendin için nasıl düşünüyorsun?
These users thanked the author Nikk for the post:
Hafta sonu
kariyer
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by kariyer »

Marinka: 09 Aug 2023, 17:39 Erkek ol zaten.
Erkek olmak için kadınların olması gerekiyor
Last edited by kariyer on 09 Aug 2023, 17:44, edited 1 time in total.
Автор темы
Hafta sonu
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Marinka, sabrın nasıl???
These users thanked the author Hafta sonu for the post:
Geçit
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Helga: 09 Aug 2023, 17:44 Marinka, nasıl sabrın var? ??
))) Ondan hoşlanıyorum)))
Hafta sonu
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 3 months

Unread post by Nikk »

Marinka: 09 Aug 2023, 17:49
Marinka, nasıl yeterince sabrın var mı???
Evet, sen gerçek bir psikiyatristsin! Saygı!!! :daypyat: :daypyat:
These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
Hafta sonu, Geçit
Автор темы
Hafta sonu
Sürtünmeler
Sürtünmeler

niqk: 09 Aug 2023, 17:52
Marinka:
Sen gerçek bir psikiyatrsın! Saygı!!! :daypyat: :daypyat:
Katılıyorum.)
Geçit, Zorba Carrie
SeRg !$!
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1306
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by SeRg !$! »

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2391
Registered for: 3 years 3 months

Unread post by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ »

Shalun70: 09 Aug 2023, 17:06
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 09 Aug 2023, 16:07 Bana hanımefendi deme, bu tanıdık isimlere dayanamıyorum. Bana böyle hitap etmek için seni kişisel olarak mı kırdım? Ben de sizin gibi tartışmaya katılıyorum, eğer buna karşı bir fikriniz varsa beni kara listeye ekleyin. Bana savaşı göstermenize gerek yok, büyükbabam İkinci Dünya Savaşı gazisiydi, bunu ilk elden ondan duydum.
Oh.. . kusura bakma, kusura bakma... dedesini dövüştürdün... ve sana göre diğer dedeler de fırında sümük çiğnediler...
Senin aksine, hem dedeler savaştı, hem de babam savaştı... Babamın dedesi (1895 doğumlu) Birinci ve İkinci Dünya Savaşı’nda savaştı. Zaten Birinci Dünya Savaşı sırasında subay olmuş... Anne tarafından dedem yaşı nedeniyle Birinci Dünya Savaşı’na katılmamış (1908 doğumlu... ama ikinciye gitmiş. 1923 doğumlu babam savaşmış). İkinci Dünya Savaşı... Fark ettiysen beni kızdıran sensin, sen değil... Mesajına cevap verdim... Beğenmedim.. . doğru değildi... Hemen timsah gözyaşlarından kırıldım... Ve burada her şeyi yapmana izin var... ve incitmeye, gücendirmeye ve bir prenses inşa etmeye...
Ama ben yapacağım zeki bir adamın torunu olduğuna inanıyorum... ama sana Vine hakkında söylediklerim... hayır... çünkü ilk elden biliyorum ki arkadaki insanlar, siyasi görevliler ve hayatta bir şeylerden mahrum olanlar genellikle konuşurlar savaş hakkında... yoksunluklarını telafi etmek için okullara gidiyorlar ve konuşmalar yapıyorlar. Unutmayın... savaş korkutucu ve acı vericidir... gerçek akıllı adam sessiz olandır.. .SeRg !$!, O akıllı bir adam.. .. onaylayacak. . zeki insanlar var ve üzgün pislikler var.
Öyle olsa bile... diyelim ki büyükbaban sana her şeyi ilk elden anlattı... sonra bana neden basit soruları yanıtlayamadığını söyle. .. Onun hakkında Sovyet tarih ders kitaplarında yazılanlardan daha fazlasını bildiğinizden şüpheliyim.
Sana nerede hakaret ettim? Lütfen alıntı yapın. Ön cephedeki dedeleriniz hakkında tek kelime yazmadım, onların önünde eğiliyorum.
Siz gücenmiş biri gibi davranıyorsunuz, bana kızgın sayfalar yazıyorsunuz, neden en azından açıklayasınız ki? Bu tartışmada, şimdi ve önceki gönderi dışında size kişisel olarak hitap etmedim bile.
Size hangi soruları yanıtlamadım?.. Sovyet kızlarımızın istismarları hakkında?.. bizimkilerin ona ihanet ettiği gerçeği , peki ona ihanet ettiler ne olmuş yani?.. çapraz mı okuyorsun? Bahsettiğimiz şey bu değildi. Zoya bir kahraman olduğu için kahraman olarak kalacak. Bunun hakkında yazdım. insan ruhunun gücü hakkında.
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
Zorba Carrie
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Şalun70 »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 09 Aug 2023, 18:40 sana nerede hakaret ettim? Lütfen alıntı yapın. Ön cephedeki dedeleriniz hakkında tek kelime yazmadım, onların önünde eğiliyorum.
Evet hakaret etmediniz ama edeli. .. Bu hesaplaşmaya değmez, dv ve s Kadınlarla kavga etmeye dayanamam... Ama Zoya’nın hikayesi... Her şeyi bilen insanlardan ilk elden bilmek istedim... ya eğer aldatıldım ve her şeyi bilmiyorum... :)

Ohh hayır... Özür dilemek zorundayım... Bunu yapan sen değildin beni kırdın... sadece bir alıntı vardı ve bana cevap verdiğini sandım... tövbe ediyorum, günahkarım...
Peki bu başarıya gelince... evlerin yakılması vasiler bir marifet gibi ama bu hanımların içinde Sovyet vatandaşlarının yaşıyor olması... küçük çocuklu kadınlar artık pek de marifet değil... İhanetin sebebi buydu... Almanlara onlar tarafından verilmişti. kendi vatandaşları... kışın soğuğunda küçük çocuklarla korkup evsiz kaldı...
Lisa24
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 894

Unread post by Lisa24 »

Helga: 07 Aug 2023, 19:45 2 hafta sonra dünyanın varlığının sona ereceğini düşünelim. Hayatının son 2 haftasını nasıl geçirirdin?
burada bu konudaki soru herkes tarafından biliniyor?
eğer öyleyse, stok yap silahları, malzemeleri ve bir tür vahşi çukura boşaltın, kazın, yetersiz insanlara karşı bir savunma oluşturun ve sevdiklerinizden oluşan ailenizi toplayın ve oraya gidin
eğer benden başka kimse bilmiyorsa o zaman tatile çıkarım. , toplayabildiğim tüm sevdiklerimi toplayıp bir ada partisine gidiyorum ki iki hafta boyunca ayakta duramama durumu çılgına dönsün)) görüyorsunuz ve nasıl homurdandığımı bile fark etmeyeceğim
These users thanked the author Lisa24 for the post:
Hafta sonu
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Sohbet kutusu”