Hayattaki en önemli şey nedir?
-
- ön sevişme
- Total posts: 117
- Registered for: 2 years
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Cevap: Hayattaki en önemli şey nedir?
Helga, bu şarkıya tesadüfen rastladım, ondan haberim bile yoktu. Stalker evrenindeki kitaplardan birini okudum. Bunu mırıldanan bir adam vardı, Google’a göre şarkı oldukça derin
- These users thanked the author Köfte ustası for the post (total 2):
- Hafta sonu, Zorba Carrie
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 7 months
- Orientation: heteroseksüel
))) Aptalı mı kızdırdın? Kapat şunu. Yoksa açmadın mı? O halde yürüyüşe çıkınuran: ↑09 Aug 2023, 15:27bunu neden yazdın?Beyaz ve kabarık değilim ama yeterliyim. Ne iyimser ne de kötümser, aksine gerçekçi. Kovid sürecinde bulaşıcı hastalıklar bölümünde dönüşümlü olarak çalıştık. Belki de bu forumdaki hiç kimse benim gördüğüm kadar çok ölüm görmemiştir. Sağlık personeli de enfeksiyon kaptı ve öldü. Üstelik doktorlar arasında ölüm oranı çok yüksekti. Bu bizim için bir kıyametti. Ve ailemizle çalıştık, kitap okuduk, telefonda konuştuk. Morgların aşırı kalabalık olması olmasa hayat her zamanki gibi devam ediyordu.

-
Автор темыHafta sonu
- Sürtünmeler
- Total posts: 497
Mantı ustası, "Yıldız, isme göre, Güneş", aynı zamanda havalı ve daha birçokları...
- These users thanked the author Hafta sonu for the post (total 2):
- Zorba Carrie, Geçit
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
Bu... doğru olduğu ortaya çıktı... Madamma’nın savaşı kendi savaşını esirgemiyor veya yabancılar...◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑09 Aug 2023, 15:05 Yine herkesin alınabileceği, satılabileceği ve kırılabileceği o eski kırık rekorunuzu yapıyorsunuz.. kendiniz mi yargılıyorsunuz?.. unuttunuz mu? Zoya Kosmodemyanskaya ve telsiz operatörü Lena Stempkovskaya’nın başarısı mı?
-
- Nirvana’dayım
Eh, eğer söylemezsen, o zaman belki de söylenecek hiçbir şey kalmamıştırShalun70: ↑09 Aug 2023, 15:02Marin, şu ana kadar orada olanlar... (denizciler için yulaf lapası pişirmediler) anlatacak bir şey yok... ve yapmayacağım... merhaba diyeceğim 55. DMP. eğer biri varsa... burada...İçinde bulunduğunuz sorunlar hakkında bana daha fazla bilgi verin. Ayrıca sizi tehdit eden tehlikenin derecesi ve sizi tehdit edip etmedikleri de belli değil.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1241
- Registered for: 1 year 11 months
Bazı tartışmaları savuşturamadığınız anda hakaretlere başvuruyorsunuz
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
- Registered for: 3 years 3 months
Bana hanımefendi deme, bu tanıdık isimlere dayanamıyorum. Bana böyle hitap etmek için seni kişisel olarak mı kırdım? Ben de sizin gibi tartışmaya katılıyorum, eğer buna karşı bir fikriniz varsa beni kara listeye ekleyin. Bana savaşı göstermenize gerek yok, büyükbabam İkinci Dünya Savaşı gazisiydi, bunu ilk elden ondan duydum.Shalun70: ↑09 Aug 2023, 15:58Bu... ki doğru çıktı... Madamma’nın savaşı kendi savaşını esirgemiyor veya yabancılar...◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑09 Aug 2023, 15:05 Herkesin alınabileceği, satılabileceği ve kırılabileceği eski kırık rekorunuzu yeniden başlatıyorsunuz.. kendiniz mi yargılıyorsunuz?.. unuttunuz mu? Zoya Kosmodemyanskaya ve telsiz operatörü Lena Stempkovskaya’nın başarısı hakkında mı?
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
- Zorba Carrie
-
- Nirvana’dayım
Bugün tüm mesajlarında tam olarak istediğini aldın
Bunu yapıyor musun? Tartışmanın verimli olmasını istiyorsanız, konuşmayı mantıklı bir şekilde yürütün. Trollemeye çalışıyorsanız bir şeyi anlayın. Sen kesinlikle trol değilsin, kelimenin tam anlamıyla))))
))) Son mesajınızdaki argümanları bana gösterebilir misiniz? Ve aynı zamanda benimki de hakaret mi?
Bugün tüm mesajlarında tam olarak istediğini aldın

Bunu yapıyor musun? Tartışmanın verimli olmasını istiyorsanız, konuşmayı mantıklı bir şekilde yürütün. Trollemeye çalışıyorsanız bir şeyi anlayın. Sen kesinlikle trol değilsin, kelimenin tam anlamıyla))))
- These users thanked the author Geçit for the post:
- Hafta sonu
-
- En güçlü orgazm!
Pekala, hakaretler hakkında, işte önceki mesajda "aptal" terimini kullanıyordun "
ve argümanlara gelince, bunu diğer okuyucuların takdirine bırakalım, bırakalım onlar okuyup birinin fikrini alsınlar. taraf..
-
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
Ve argümanlara gelince, hiçbir argümanınız yok. Ciddi tartışmalara izin vermiyorsunuz. Seviyeniz aptalca sorular sormaktır
Ben oraya doğrudan sizin aptal olduğunuzu yazmadım. Tabii ki durumun böyle olduğunu düşünsem de, yine de senin aptal olduğunu yazmayacağım.

Ve argümanlara gelince, hiçbir argümanınız yok. Ciddi tartışmalara izin vermiyorsunuz. Seviyeniz aptalca sorular sormaktır

- These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
- Hafta sonu, RazVratnik
-
- ön sevişme
- Total posts: 127
-
- En güçlü orgazm!
-
- Nirvana’dayım
Gerçek şu ki ben de servis edildi. Ben yedek teğmenim. Ordu hakkındaki izlenimim? Bu bir karmaşa. Tıbbi birliğimde askerler vardı. Hizmet hakkında size ne söyleyebilirler? Muhtemelen şanslıydılar.
2 dakika 17 saniye sonra gönderildi: n
O halde söyle bana. Gerçek şu ki erkekler askerlik yapmaktan gurur duyuyor. Haklı olarak, çoğu durumda elbette, ama gizemli bir şekilde, sanki hayatı görmemişsin gibi kibirli bir şekilde başlarını salladıklarında, ama işte buradayız... Duymak istiyorum, ne oldu?
Gerçek şu ki ben de servis edildi. Ben yedek teğmenim. Ordu hakkındaki izlenimim? Bu bir karmaşa. Tıbbi birliğimde askerler vardı. Hizmet hakkında size ne söyleyebilirler? Muhtemelen şanslıydılar.
2 dakika 17 saniye sonra gönderildi: n
Hakaret etmek istediklerinde hakaret olur. Ve gerçeği yazdıklarında bu bir hakaret değil, bir gerçeğin ifadesidir. Gerçeklerden rahatsız değiller, değil mi?i.e. Sizce doğrudan yazmanız hakaret midir?

- Hafta sonu
-
- En güçlü orgazm!
Elbette hayattaki bu konuma hayranlık duyuyorum, ayrıca bana öyle geliyor ki sen evli değilsin zavallı kadın.....ve bu iletişimde hissedilen histerinin bir sonucudur, ama daha fazla devam edip orada üç noktanın altında sakladığım şeyi açığa çıkaramam ve bu da beni rahatsız etmiş gibi görünmüyor , Sağ?
-
- Nirvana’dayım
))) Hayır, denemene rağmen bana hakaret etmedin))) İçimdeki histeriyi gösterebilir misin? mesajlar? Histerinin ne olduğunu biliyor musun?uran: ↑09 Aug 2023, 16:33Elbette hayattaki bu konuma hayranlık duyuyorum, ayrıca bana öyle geliyor ki sen evli değilsin zavallı kadın.....ve bu iletişimde hissedilen histerinin bir sonucudur, ama daha fazla devam edip orada elipslerin altına sakladığım şeyi açığa çıkaramam ve bu da beni rahatsız ediyor gibi görünmüyor, değil mi?

- Hafta sonu
-
- En güçlü orgazm!
yani bir girişimde bulunmana rağmen bana hakaret etmedin. bu tarzda insanların sizinle iletişim kurmasına izin veriyor musunuz ve bunu hakaret olarak algılamıyor musunuz?
Ben bir dilbilimci ya da psikolog değilim, bu yüzden duygularım düzeyinde konuşuyorumMesajlarımdaki histeriyi gösterebilir misin? Histerinin ne olduğunu biliyor musun?
-
- Nirvana’dayım
Senin aksine, hem dedeler savaştı, hem de babam savaştı... Babamın dedesi (1895 doğumlu) Birinci ve İkinci Dünya Savaşı’nda savaştı. Zaten Birinci Dünya Savaşı sırasında subay olmuş... Anne tarafından dedem yaşı nedeniyle Birinci Dünya Savaşı’na katılmamış (1908 doğumlu... ama ikinciye gitmiş. 1923 doğumlu babam savaşmış). İkinci Dünya Savaşı... Fark ettiysen beni kızdıran sensin, sen değil... Mesajına cevap verdim... Beğenmedim.. . doğru değildi... Hemen timsah gözyaşlarından kırıldım... Ve burada her şeyi yapmana izin var... ve incitmeye, gücendirmeye ve bir prenses inşa etmeye...
Ama ben yapacağım zeki bir adamın torunu olduğuna inanıyorum... ama sana Vine hakkında söylediklerim... hayır... çünkü ilk elden biliyorum ki arkadaki insanlar, siyasi görevliler ve hayatta bir şeylerden mahrum olanlar genellikle konuşurlar savaş hakkında... yoksunluklarını telafi etmek için okullara gidiyorlar ve konuşmalar yapıyorlar. Unutmayın... savaş korkutucu ve acı vericidir... gerçek akıllı adam sessiz olandır.. .SeRg !$!, O akıllı bir adam.. .. onaylayacak. . zeki insanlar var ve üzgün pislikler var.
Öyle olsa bile... diyelim ki büyükbaban sana her şeyi ilk elden anlattı... sonra bana neden basit soruları yanıtlayamadığını söyle. .. Vone hakkında Sovyet tarihi ders kitaplarında yazılanlardan daha fazlasını bildiğinizden şüpheliyim.
Oh.. . kusura bakma, kusura bakma... dedesini dövüştürdün... ve sana göre diğer dedeler de fırında sümük çiğnediler...◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑09 Aug 2023, 16:07 Bana hanımefendi deme, bu tanıdık isimlere dayanamıyorum. Bana böyle hitap etmek için seni kişisel olarak mı kırdım? Ben de sizin gibi tartışmaya katılıyorum, eğer buna karşı bir fikriniz varsa beni kara listeye ekleyin. Bana savaşı göstermenize gerek yok, büyükbabam İkinci Dünya Savaşı gazisiydi, bunu ilk elden ondan duydum.
Senin aksine, hem dedeler savaştı, hem de babam savaştı... Babamın dedesi (1895 doğumlu) Birinci ve İkinci Dünya Savaşı’nda savaştı. Zaten Birinci Dünya Savaşı sırasında subay olmuş... Anne tarafından dedem yaşı nedeniyle Birinci Dünya Savaşı’na katılmamış (1908 doğumlu... ama ikinciye gitmiş. 1923 doğumlu babam savaşmış). İkinci Dünya Savaşı... Fark ettiysen beni kızdıran sensin, sen değil... Mesajına cevap verdim... Beğenmedim.. . doğru değildi... Hemen timsah gözyaşlarından kırıldım... Ve burada her şeyi yapmana izin var... ve incitmeye, gücendirmeye ve bir prenses inşa etmeye...
Ama ben yapacağım zeki bir adamın torunu olduğuna inanıyorum... ama sana Vine hakkında söylediklerim... hayır... çünkü ilk elden biliyorum ki arkadaki insanlar, siyasi görevliler ve hayatta bir şeylerden mahrum olanlar genellikle konuşurlar savaş hakkında... yoksunluklarını telafi etmek için okullara gidiyorlar ve konuşmalar yapıyorlar. Unutmayın... savaş korkutucu ve acı vericidir... gerçek akıllı adam sessiz olandır.. .SeRg !$!, O akıllı bir adam.. .. onaylayacak. . zeki insanlar var ve üzgün pislikler var.
Öyle olsa bile... diyelim ki büyükbaban sana her şeyi ilk elden anlattı... sonra bana neden basit soruları yanıtlayamadığını söyle. .. Vone hakkında Sovyet tarihi ders kitaplarında yazılanlardan daha fazlasını bildiğinizden şüpheliyim.
-
- Nirvana’dayım
Lütfen unutmayın ki sizin bir aptal olduğunuzu ve yazmayacağınızı kaç keredir yazmadım .
))) Histeri, histeriyi ifade eden bir terimdir. çok spesifik bir durum. Duyusal düzeyde, sıcak ya da soğuk, açık ya da karanlık, kötü ya da güzel koku, lezzetli ya da lezzetli değil, gürültülü ya da sessiz, güzel ya da güzel değil, acı verici ya da acısız diyebilirsiniz.
Bu tarzda, akıllı insanlar benimle iletişim kurmuyorlar ve aptallara gücenmiyorlarв İnsanların sizinle bu tarzda iletişim kurmasına izin veriyor musunuz ve bunu hakaret olarak görmüyor musunuz?

Lütfen unutmayın ki sizin bir aptal olduğunuzu ve yazmayacağınızı kaç keredir yazmadım .
- Hafta sonu
-
- En güçlü orgazm!
ya da belki akıllı insanlar başkalarıyla bu tarzda iletişim kurmuyor çünkü bu tarzı bir hakaret, ama kendine böyle bir tarza izin veriyorsun - üzücü
-
- Nirvana’dayım
))) Üzülme))) Yürüyüşe çık
Sana bütün gün normal bir şekilde cevap verdim. Ama buna ihtiyacın yok. İstediğini aldın, peki neden mutlu değilsin?))
))) Üzülme))) Yürüyüşe çık

-
- En güçlü orgazm!
kendine aptal dediğini fark etmedin bile, açıklayabilir miyim? ?
-
- Nirvana’dayım
Sen bizim tercümanımızsın :cat1 :
))) Hala burada mısın?))) Yürüyüşe çık
Sen bizim tercümanımızsın :cat1 :
-
- Nirvana’dayım
Ama kangrenden yaralandıktan sonra tıbbi hizmetin başlangıcında nasıl turlarda olduğumu hatırlıyorum, tıbbi hizmetin kıdemli arama emri memuru Olga... çok güzel bir kadın, onu ömrümün sonuna kadar hatırlayacağım.... Görev yerine gönderilmek üzereyken... ikimizde ağladık... boğazımda bir düğüm oluştu. gözyaşları vardı ve gözyaşları vardı ama sessizce... Sakın seks yapmadık sanmayın, ikimizin de itiraf etmekten utandığımız duyguları vardı (genç yeşil) derdim ki...
Marin, her şeyden önce, ben p*sser değilim ama uçuş görevlisinin... Her ne kadar abonelik hakkında pek bir bilgim olmasa da..Marinka: ↑09 Aug 2023, 16:28 O zaman söyle bana. Gerçek şu ki erkekler askerlik yapmaktan gurur duyuyor. Haklı olarak, çoğu durumda elbette, ama gizemli bir şekilde, sanki hayatı görmemişsin gibi kibirli bir şekilde başlarını salladıklarında, ama işte buradayız... Duymak istiyorum, ne oldu?
Gerçek şu ki ben de servis edildi. Ben yedek teğmenim. Ordu hakkındaki izlenimim? Bu bir karmaşa. Tıbbi birliğimde askerler vardı. Hizmet hakkında size ne söyleyebilirler? Muhtemelen şanslı oldukları gerçeği.
Ama kangrenden yaralandıktan sonra tıbbi hizmetin başlangıcında nasıl turlarda olduğumu hatırlıyorum, tıbbi hizmetin kıdemli arama emri memuru Olga... çok güzel bir kadın, onu ömrümün sonuna kadar hatırlayacağım.... Görev yerine gönderilmek üzereyken... ikimizde ağladık... boğazımda bir düğüm oluştu. gözyaşları vardı ve gözyaşları vardı ama sessizce... Sakın seks yapmadık sanmayın, ikimizin de itiraf etmekten utandığımız duyguları vardı (genç yeşil) derdim ki...
-
- En güçlü orgazm!
dikkatli ol, cümlelerinizi ve cümlelerinizi yazın ve düşünün, onları okuyacağım

-
Автор темыHafta sonu
- Sürtünmeler
uran, uranyum, insanın erdemlerinden biri , bir kadınla zamanında tartışmayı bırakın. Kendinizi hiç baltalamayacaksınız, aksine sadece saygı kazanacaksınız.
Ve tartışmaya devam etmek, hatta hakarete başvurmak hiç de erkekçe değil. Bu ergenlik davranışıdır.
Erkek ol zaten.
Ve tartışmaya devam etmek, hatta hakarete başvurmak hiç de erkekçe değil. Bu ergenlik davranışıdır.
Erkek ol zaten.
- These users thanked the author Hafta sonu for the post:
- Geçit
-
- En güçlü orgazm!
n49 saniye sonra gönderildi:
nasıl bir hastane, hangi şehirde?
n49 saniye sonra gönderildi:
Ben bir genç kızım, yapabilirim
-
- Nirvana’dayım
2 dakika 57 saniye sonra gönderildi:
Hangi abonelik? Gizlilik hakkında mı? Sizden bize bahsettiğiniz ekstrem sporu anlatmanızı ve burada bize askeri sırlar vermemenizi rica ediyorum.
2 dakika 57 saniye sonra gönderildi:
))) O çok iyi. )))Helga: ↑09 Aug 2023, 17:33 uran, erkeğin erdemlerinden biri olan uranyum, kadınla tartışmayı zamanında durdurmaktır. Kendinizi hiç baltalamayacaksınız, aksine sadece saygı kazanacaksınız.
Erkek ol zaten.
- Hafta sonu
-
- Nirvana’dayım
Önemli değil... Önemli olan yaranın her tarafını delmiş olması risk kendi sorumluluğundadır... ve doğuma kadar ilaç enjekte edilir, ta ki irin olduğu yerden ilaç çıkana kadar... üç dört gün sonra yara iyileşmeye başlar...
-
Автор темыHafta sonu
- Sürtünmeler
- SeRg !$!, Geçit
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
Evet, herkesin dünyanın sonuna inandığı bir durumu ele alıyoruz . Ve davranış yelpazesi çok geniş olacak!
Korkunç korkudan çıldırmış çıplak maymunlardan, tamamen sakinleşen münzevi yogilere ve uzak manastırlardaki keşişlere
. Ve mega şehirlerde kendi kaderleriyle değil, bilimsel veya başka bir fikirle ilgilenen birçok insan var! Paniğe kapılanlar uzaktan ve anında görülebiliyor ama geri kalanların yine de görülmesi gerekiyor...
Ben ve çevrem için, çoğunluğun geri kalan dakikaları mutlu bir şekilde geçireceğini biliyorum
Dostça bir grup seks hayatından. Unutulmanın eşiğinde bir orgazmla! Bir gün öleceğiz zaten, öyleyse neden zevkle ölmeyelim? Kendin için nasıl düşünüyorsun?
Marinka: ↑08 Aug 2023, 22:35Şu anda söylediğin şey bu. İnsanların Kovid sırasında karabuğdayı ve tuvalet kağıtlarını raflardan nasıl süpürdüğünü hatırlamıyor musunuz? O dönemde kalp krizi, felç, intihar ve akıl hastalığı sayımızın ne kadar arttığını bilmiyorsunuz. Ve bu dünyanın sonu da değildi.niqk: ↑08 Aug 2023, 22:11 Marinka, göre -Bence çok ileri gidiyorsun! Ve çok güçlü bir şekilde! Çıldıracaklar, duvara çarpacaklar, histerik hale gelecekler
ve aşırı histerik olacaklar! Kabus gibi korku ve korkunç kabus!!! Bütün bunları nereden çıkardın? Bütün insanlar biliyor - onlar ölümlü! Ve kesinlikle ölecekler! Er ya da geç! Ve gerçekten kimin umurunda? Bazı aşırı duyarlı psikopatlar. İşte bu kadar!
Herkes kendi işine bakıyor, gelecek planlarını yapıyor, kaçırılan fırsatlardan pişmanlık duyuyor ve onları telafi etmeye çalışıyor... Bu durumda da aynısı olacak! Belki ilk birkaç saat boyunca insanlar endişelenip seğirecekler.
Sonra da şöyle diyecekler: siktir git! Ayrıca hata olasılığı her zaman vardır. Evet ve kişi bunun kişisel olarak başına gelemeyeceğini düşünmeye meyillidir... Ve her şey her zamanki gibi belirlenen yolda ilerleyecek... Şahsen ben öyle yapacağım...
47 saniye sonra gönderildi:
Bir kişinin inanmadığı durumları almıyoruz. Herkesin inandığı bir durumu ele alıyoruz.
Evet, herkesin dünyanın sonuna inandığı bir durumu ele alıyoruz . Ve davranış yelpazesi çok geniş olacak!
Korkunç korkudan çıldırmış çıplak maymunlardan, tamamen sakinleşen münzevi yogilere ve uzak manastırlardaki keşişlere
. Ve mega şehirlerde kendi kaderleriyle değil, bilimsel veya başka bir fikirle ilgilenen birçok insan var! Paniğe kapılanlar uzaktan ve anında görülebiliyor ama geri kalanların yine de görülmesi gerekiyor...
Ben ve çevrem için, çoğunluğun geri kalan dakikaları mutlu bir şekilde geçireceğini biliyorum
Dostça bir grup seks hayatından. Unutulmanın eşiğinde bir orgazmla! Bir gün öleceğiz zaten, öyleyse neden zevkle ölmeyelim? Kendin için nasıl düşünüyorsun?
- These users thanked the author Nikk for the post:
- Hafta sonu
-
Автор темыHafta sonu
- Sürtünmeler
Marinka, sabrın nasıl???
- These users thanked the author Hafta sonu for the post:
- Geçit
-
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
Evet, sen gerçek bir psikiyatristsin! Saygı!!!

- These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
- Hafta sonu, Geçit
-
Автор темыHafta sonu
- Sürtünmeler
Katılıyorum.)
- Geçit, Zorba Carrie
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1306
- Registered for: 2 years 5 months
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
- Registered for: 3 years 3 months
Siz gücenmiş biri gibi davranıyorsunuz, bana kızgın sayfalar yazıyorsunuz, neden en azından açıklayasınız ki? Bu tartışmada, şimdi ve önceki gönderi dışında size kişisel olarak hitap etmedim bile.
Size hangi soruları yanıtlamadım?.. Sovyet kızlarımızın istismarları hakkında?.. bizimkilerin ona ihanet ettiği gerçeği , peki ona ihanet ettiler ne olmuş yani?.. çapraz mı okuyorsun? Bahsettiğimiz şey bu değildi. Zoya bir kahraman olduğu için kahraman olarak kalacak. Bunun hakkında yazdım. insan ruhunun gücü hakkında.
Sana nerede hakaret ettim? Lütfen alıntı yapın. Ön cephedeki dedeleriniz hakkında tek kelime yazmadım, onların önünde eğiliyorum.Shalun70: ↑09 Aug 2023, 17:06Oh.. . kusura bakma, kusura bakma... dedesini dövüştürdün... ve sana göre diğer dedeler de fırında sümük çiğnediler...◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑09 Aug 2023, 16:07 Bana hanımefendi deme, bu tanıdık isimlere dayanamıyorum. Bana böyle hitap etmek için seni kişisel olarak mı kırdım? Ben de sizin gibi tartışmaya katılıyorum, eğer buna karşı bir fikriniz varsa beni kara listeye ekleyin. Bana savaşı göstermenize gerek yok, büyükbabam İkinci Dünya Savaşı gazisiydi, bunu ilk elden ondan duydum.
Öyle olsa bile... diyelim ki büyükbaban sana her şeyi ilk elden anlattı... sonra bana neden basit soruları yanıtlayamadığını söyle. .. Onun hakkında Sovyet tarih ders kitaplarında yazılanlardan daha fazlasını bildiğinizden şüpheliyim.
Siz gücenmiş biri gibi davranıyorsunuz, bana kızgın sayfalar yazıyorsunuz, neden en azından açıklayasınız ki? Bu tartışmada, şimdi ve önceki gönderi dışında size kişisel olarak hitap etmedim bile.
Size hangi soruları yanıtlamadım?.. Sovyet kızlarımızın istismarları hakkında?.. bizimkilerin ona ihanet ettiği gerçeği , peki ona ihanet ettiler ne olmuş yani?.. çapraz mı okuyorsun? Bahsettiğimiz şey bu değildi. Zoya bir kahraman olduğu için kahraman olarak kalacak. Bunun hakkında yazdım. insan ruhunun gücü hakkında.
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
- Zorba Carrie
-
- Nirvana’dayım
Ohh hayır... Özür dilemek zorundayım... Bunu yapan sen değildin beni kırdın... sadece bir alıntı vardı ve bana cevap verdiğini sandım... tövbe ediyorum, günahkarım...
Peki bu başarıya gelince... evlerin yakılması vasiler bir marifet gibi ama bu hanımların içinde Sovyet vatandaşlarının yaşıyor olması... küçük çocuklu kadınlar artık pek de marifet değil... İhanetin sebebi buydu... Almanlara onlar tarafından verilmişti. kendi vatandaşları... kışın soğuğunda küçük çocuklarla korkup evsiz kaldı...
Evet hakaret etmediniz ama edeli. .. Bu hesaplaşmaya değmez, dv ve s Kadınlarla kavga etmeye dayanamam... Ama Zoya’nın hikayesi... Her şeyi bilen insanlardan ilk elden bilmek istedim... ya eğer aldatıldım ve her şeyi bilmiyorum... :)◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑09 Aug 2023, 18:40 sana nerede hakaret ettim? Lütfen alıntı yapın. Ön cephedeki dedeleriniz hakkında tek kelime yazmadım, onların önünde eğiliyorum.
Ohh hayır... Özür dilemek zorundayım... Bunu yapan sen değildin beni kırdın... sadece bir alıntı vardı ve bana cevap verdiğini sandım... tövbe ediyorum, günahkarım...
Peki bu başarıya gelince... evlerin yakılması vasiler bir marifet gibi ama bu hanımların içinde Sovyet vatandaşlarının yaşıyor olması... küçük çocuklu kadınlar artık pek de marifet değil... İhanetin sebebi buydu... Almanlara onlar tarafından verilmişti. kendi vatandaşları... kışın soğuğunda küçük çocuklarla korkup evsiz kaldı...
-
- Orgazm!
- Total posts: 894
eğer öyleyse, stok yap silahları, malzemeleri ve bir tür vahşi çukura boşaltın, kazın, yetersiz insanlara karşı bir savunma oluşturun ve sevdiklerinizden oluşan ailenizi toplayın ve oraya gidin
eğer benden başka kimse bilmiyorsa o zaman tatile çıkarım. , toplayabildiğim tüm sevdiklerimi toplayıp bir ada partisine gidiyorum ki iki hafta boyunca ayakta duramama durumu çılgına dönsün)) görüyorsunuz ve nasıl homurdandığımı bile fark etmeyeceğim
burada bu konudaki soru herkes tarafından biliniyor?
eğer öyleyse, stok yap silahları, malzemeleri ve bir tür vahşi çukura boşaltın, kazın, yetersiz insanlara karşı bir savunma oluşturun ve sevdiklerinizden oluşan ailenizi toplayın ve oraya gidin
eğer benden başka kimse bilmiyorsa o zaman tatile çıkarım. , toplayabildiğim tüm sevdiklerimi toplayıp bir ada partisine gidiyorum ki iki hafta boyunca ayakta duramama durumu çılgına dönsün)) görüyorsunuz ve nasıl homurdandığımı bile fark etmeyeceğim
- These users thanked the author Lisa24 for the post:
- Hafta sonu
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 2 Replies
- 318 Views
-
Last post by itaatkar78