Hayattaki en önemli şey nedir?

Cinsiyetle ilgili olmayan soyut konular hakkında konuşun (gerçi böyle şeyler var mı?)
kadınköle
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 386
Registered for: 1 year 11 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Cevap: Hayattaki en önemli şey nedir?

Unread post by kadınköle »

Marinka: 08 Aug 2023, 09:43 Sentetik olanları aklından bile geçirme. Çoğunda bağımlılık ilk kullanımdan sonra oluşuyor.
Doğal olsa bile uyuşturucu almayacağım. Tabii dünyanın sonu gelmezse. kişisel. Gençken plançikle uğraştım ve öyle olacak
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2391
Registered for: 3 years 3 months

Unread post by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ »

Womanslave: 09 Aug 2023, 09:36
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 08 Aug 2023, 13:41 düşüncesizce sürü gibi davranmak istiyorlar
neden düşünsünler eğer iki hafta boyunca herkes ve her şey mahvolursa...? Hayatınızın en azından son iki haftasında hiçbir şey düşünmemek mümkün mü?

9 dakika 14 saniye sonra gönderilir:
Marinka: 08 Aug 2023, 09:43 Dişinle tırnağınla mücadele etsen el sıkışıp ayrılmazdın.
Bu yüzden el sıkışmadık bile. Hepsi ömrümün sonuna kadar bana düşman kaldı. Ve bizi ayıranlar sadece yetişkinlerdi (genellikle öğretmenler, çünkü çatışmaların çoğu genellikle okulda meydana gelir). Daha sonra herkes olgunlaştı, akıllandı ve anlaşmazlıkların sözlü olarak çözülebileceğini anladı.
çünkü ben bir insanım.. Ben düşünen bir varlığım, yardım edemem düşün, ama kafanın içinde neler olup bittiğini çözmem benim için değil, senin için.
Senin davranışların yüzünden diğer insanlar neden acı çeksin?

6 dakika 34 saniye sonra gönderildi:
Bence kritik bir zamanda düşünmeyi ve düşünceli kararlar almayı reddeden insanlar hayatlarında ve öncesinde bu hayatları boyunca beyinlerini çok sık kullanmıyorlardı.
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
Hafta sonu
kariyer
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1241

Unread post by kariyer »

biz hayvanız -
These users thanked the author kariyer for the post:
Şalun70
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Geçit »

uran: 09 Aug 2023, 08:28
Marinka: 08 Aug 2023, 21:34 İnsanlar toplu halde delirecek. Ve belki de dua edenler sonuna kadar yaşayacaklar.
Eh, çoğu ya sessizce delirecek ya da intihar edecek. İlk gün değil ama sona yaklaştıkça intiharlar artacak.
Kronik hastalıklar kötüleşecek. Ülser, gastrit, kolit, kolesistit, pankreatit ve içki içenler normal yemek bile yiyemeyecekler. Bu kadar ciddi sağlık sorunu yaşamamış kişilerde dahi felç ve kalp krizi meydana gelecektir. Ve temelde sağlıklı olanlar için nevrozlar başlayacak.
İki hafta boyunca bakkalalik olmayacak. Tabi sadece zihinsel engellilerse. Kim hiçbir şey anlamaz.
şu anda gerçeğe daha yakın yazdın, yoksa "Kitap okuyacağım.." dedin yoksa emin misin? sen de çoğunluğun bu kategorisine girmiyor musun?
Konuya doğru bir şekilde "Hayattaki en önemli şey nedir" deniyor Ah, kıyametle ilgili durum ikincildir. Yani insanlar burada yaşam önceliklerini belirttiler. Bazıları ruha önem verir, bazıları ise sevdikleriyle olan bağlantılara daha çok önem verir. Bazıları ise sadece kendi zevklerini düşünüyor. Yaşadığım gibi yaşamak benim için önemli.
Söyleyebileceğim tek şey ölmeden önce nefes almayacaksın. Ve bu herkes için geçerlidir. Ve sadece kendisi için, sevdikleri için yaşayanlar. Ve başkalarının iyiliği için yaşayanlar. Ve hem kendileri hem de başkaları için yaşayanlar.
Bu yüzden bir şey yapmak istiyorsanız hemen yapın diye yazdım. O zaman çok geç olabilir.
Son paylaşımlarda kıyamet gerçekten insanlığı tehdit ederse ve insanlar bir şekilde bunu öğrenirse ne olacağını anlatmıştım.
Gerçek şu ki ölümü beklemek ölümün kendisinden çok daha kötü. Korkunun kendisi sadece düşünce düzeyinde bir kaygı duygusu değildir, aynı zamanda üretimini kontrol edemediğimiz patlayıcı bir hormon kokteylidir. Genel olarak kendi vücudumuz üzerinde çok az kontrole sahibiz. Biz tek başımızayız, o tek başına. Ve o mükemmel değil. İnsan doğanın ideal bir yaratımı değildir. Doğada ideal olan hiçbir şey yoktur.
Yani bu patlayıcı hormon kokteyli insanlara yukarıda anlattıklarımı yapacak.
Ben çoğunluk kategorisine girecek miyim? Söylemesi zor. Kıyamet yakın gelecekte başladıysa, başlamadığını kesin olarak söyleyebilirim. Şu anda neredeyse mükemmel bir fiziksel ve zihinsel sağlığa sahibim. Pratik olarak ve pek de ideal değil çünkü koronavirüs ve kaza iz bırakmadan geçmedi. Beş yıl, on ya da yirmi yıl sonra başıma ne geleceğini bilmiyorum. Fiziksel ve zihinsel olarak nasıl bir durumda olacağımı, hayatta olup olmayacağımı söylemek mümkün değil.
Dolayısıyla ben de bu forumun çoğunluğu gibi çoğunluk kategorisine girebilirim.
Bu arada, bu iki hafta boyunca forumu ziyaret ediyor olacaktım.
These users thanked the author Geçit for the post:
Hafta sonu
kariyer
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by kariyer »

Marinka: 09 Aug 2023, 13:23 Konu doğru olarak "Hayatta önemli olan şey" olarak adlandırılmış. Ah, kıyametle ilgili durum ikinci planda. Yani insanlar burada yaşam önceliklerini belirttiler. Bazıları ruha önem verir, bazıları ise sevdikleriyle olan bağlantılara daha çok önem verir. Bazıları ise sadece kendi zevklerini düşünüyor. Yaşadığım gibi yaşamak benim için önemli.
Söyleyebileceğim tek şey ölmeden önce nefes almayacaksın. Ve bu herkes için geçerlidir. Ve sadece kendisi için, sevdikleri için yaşayanlar. Ve başkalarının iyiliği için yaşayanlar. Ve hem kendileri hem de başkaları için yaşayanlar.
Bu yüzden bir şey yapmak istiyorsanız hemen yapın diye yazdım. O zaman çok geç olabilir.
Son paylaşımlarda kıyamet gerçekten insanlığı tehdit ederse ve insanlar bir şekilde bunu öğrenirse ne olacağını anlatmıştım.
Gerçek şu ki ölümü beklemek ölümün kendisinden çok daha kötü. Korkunun kendisi sadece düşünce düzeyinde bir kaygı duygusu değildir, aynı zamanda üretimini kontrol edemediğimiz patlayıcı bir hormon kokteylidir. Genel olarak kendi vücudumuz üzerinde çok az kontrole sahibiz. Biz tek başımızayız, o tek başına. Ve o mükemmel değil. İnsan doğanın ideal bir yaratımı değildir. Doğada ideal olan hiçbir şey yoktur.
Ben çoğunluk kategorisine girecek miyim? Söylemesi zor. Kıyamet yakın gelecekte başladıysa, başlamadığını kesin olarak söyleyebilirim. Şu anda neredeyse mükemmel bir fiziksel ve zihinsel sağlığa sahibim. Pratik olarak ve pek de ideal değil çünkü koronavirüs ve kaza iz bırakmadan geçmedi. Beş yıl, on ya da yirmi yıl sonra başıma ne geleceğini bilmiyorum. Fiziksel ve zihinsel olarak hangi durumda olacağımı, hayatta olup olmayacağımı söylemek imkansız.
Dolayısıyla ben de bu forumdaki çoğunluk gibi çoğunluk kategorisine girebilirim.
Bu arada, bu iki hafta boyunca ben de foruma giderdim.
Peki, ne diyeyim - su
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2554

Unread post by Şalun70 »

Büyük bir şehit ile basitçe ölen biri arasındaki ölüm arasındaki farkı düşüneceğim. Ama son aynı anda geldiğinde büyük bir şehit gibi acı çekmeye değer miydi... belki de öbür dünyada hatırlanacak bir şey olsun diye yurt dışında günah işlemeye değerdi. :) :göz kırp:
SeRg !$!
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1306
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by SeRg !$! »

Şunu söyleyeyim bayanlar baylar, hepimiz rahat apartman dairelerinde veya ofislerde otururken güzelce yazıyoruz, AMA kıyamet kıyametten farklıdır ve nüfus kalabalığa dönüştüğünde nasıl davranacaktır ve bu en kötü seçenek değil ve belirli bir durumda nasıl davranacağınızı %100 doğrulukla kimse söyleyemez.

Hayattaki en önemli şey nedir? - beyazı ve siyahıyla, inişleriyle çıkışlarıyla hayatın kendisidir, belli bir zaman diliminde yalnızdır, o yüzden hayatı sevin, hayattan keyif alın ve önceki gönderilerime bakın :zeki: (hakkında) gönderiler bu mizahtır)
These users thanked the author SeRg !$! for the post (total 2):
Hafta sonu, Zorba Carrie
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Şalun70 »

Marinka: 09 Aug 2023, 13:23 Konu doğru olarak "Hayatta önemli olan şey" olarak adlandırılmış. Ah, kıyametle ilgili durum ikinci planda. Yani insanlar burada yaşam önceliklerini belirttiler. Bazıları ruha önem verir, bazıları ise sevdikleriyle olan bağlantılara daha çok önem verir. Bazıları ise sadece kendi zevklerini düşünüyor. Yaşadığım gibi yaşamak benim için önemli.
Marish... konunun gerçekte ne dendiğini yazarın kendisi biliyor... Elbette, hepimiz bir şey olmak istiyoruz... vay be gibi... ama kıçınızı daha fazla bükemezsiniz... yazar burada patrondur...
P.S. En önemli şeye eklemek istiyorum... Dünyanın sonunun hiçbirimize gelmemesi için yaptığım her şeyi düşüneceğim... ve bu EN ÖNEMLİ!

20 dakika 27 saniye sonra gönderildi:
uran:09 Aug 2023, 13:19bizler hayvanız -
Birçok yönden haklısın... Videodan bahsediyorum... ama bunu herkes anlamayacak... ve yalnızca anlayan nadir kişiler anla... beğenmeye cesaret edebilir misin?
These users thanked the author Şalun70 for the post (total 2):
Hafta sonu, kariyer
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

uran: 09 Aug 2023, 13:30
Marinka: 09 Aug 2023, 13:23 Konu doğru bir şekilde "Hayatta önemli olan şey" olarak adlandırılmış. Ah, kıyametle ilgili durum ikinci planda. Yani insanlar burada yaşam önceliklerini belirttiler. Bazıları ruha önem verir, bazıları ise sevdikleriyle olan bağlantılara daha çok önem verir. Bazıları ise sadece kendi zevklerini düşünüyor. Yaşadığım gibi yaşamak benim için önemli.
Ben çoğunluk kategorisine girecek miyim? Söylemesi zor. Kıyamet yakın gelecekte başladıysa, başlamadığını kesin olarak söyleyebilirim. Şu anda neredeyse mükemmel bir fiziksel ve zihinsel sağlığa sahibim. Pratik olarak ve pek de ideal değil çünkü koronavirüs ve kaza iz bırakmadan geçmedi. Beş yıl, on ya da yirmi yıl sonra başıma ne geleceğini bilmiyorum. Fiziksel ve zihinsel olarak hangi durumda olacağımı, hayatta olup olmayacağımı söylemek imkansız.
Dolayısıyla ben de bu forumdaki çoğunluk gibi çoğunluk kategorisine girebilirim.
Bu arada, bu iki hafta boyunca ben de foruma giderdim.
Peki, ne diyeyim - su
))) Söyleyecek bir şeyin yoksa sessiz ol))))
Hafta sonu
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

SeRg !$!: 09 Aug 2023, 13:43 Şunu söyleyeceğim bayanlar baylar, hepimiz rahat apartman dairelerinde veya ofislerde otururken güzelce yazıyoruz AMA kıyamet kıyametten farklıdır ve kıyamet kıyamet olduğunda halk nasıl davranacak? kalabalığa dönüşüyor ve bu en kötü seçenek değil ve nasıl davranacağınızı kimse size şu veya bu durumda %100 doğrulukla söyleyemez.

Hayattaki en önemli şey nedir? - beyazı ve siyahıyla, inişleriyle çıkışlarıyla hayatın kendisidir, belli bir zaman diliminde yalnızdır, o yüzden hayatı sevin, hayattan keyif alın ve önceki gönderilerime bakın :zeki: (hakkında) bu paylaşımlar mizahtır)
pekala, kalabalığın ölümden önceki paniği ve ıstırabı hâlâ kadınlara ve çocuklara tecavüz etmek ve kâr amacıyla başkalarını öldürmekle aynı şey değil. .
Hafta sonu
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5139
Registered for: 2 years

Unread post by Zorba Carrie »

Dürüst olmak gerekirse uzun zamandır her günümü son günümmüş gibi yaşıyorum. Özellikle pratik anlamda. Hayat bana basitçe öğretti.
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 4):
SeRg !$!, Geçit, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Hafta sonu
SeRg !$!
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊,
Çocuklara ve kadınlara yönelik şiddetin bununla ne alakası var) ... ve şiddetin olabilecek en kötü şey olmadığını mı düşündünüz? örneğin sizi canlı canlı parçalara ayırdıklarında, şiddet için değil, sadece yemek amacıyla. Elektriğin olmadığı yerde ev aletlerine ihtiyaç duyanın, çöken ekonomide paraya ihtiyacı olanın kıyamette ne gibi bir kazancı olacak... Yaşam ve hayatta kalma mücadelesinde ilkel hayvan içgüdüleri ön plana çıkacak... Siz Bir kadının çocuğunu nasıl koruyabileceği henüz görülmedi ve kendisi de herkesi parçalayacak. Belli bir durumda kimin nasıl davranacağının hala büyük bir soru olduğunu söylüyorum
These users thanked the author SeRg !$! for the post:
Hafta sonu
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Şalun70 »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 09 Aug 2023, 14:20 peki, bir kalabalığın ölümden önceki paniği ve ıstırabı hâlâ kadınlara ve çocuklara tecavüz etmek ve kâr amacıyla başkalarını öldürmekle aynı şey değil..
Acil durumlarda insanlar ve hayvanlar çok benzer davranırlar... Bir fıçıya üç fare koyun... ne olacağını göreceksiniz... tıpkı insanlarda olduğu gibi ...
These users thanked the author Şalun70 for the post:
kariyer
kariyer
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by kariyer »

Marinka: 09 Aug 2023, 14:15 Söyleyecek bir şeyin yoksa sus yeter)
Ben susacağım, senin yazdığın o kadar "kapalı" bir kaçınma ki cevap ve özel fikrinizi ifade edememe, bu yüzden su yazdım, ancak nedeni belli değil

55 saniye sonra gönderildi:
Shalun70: 09 Aug 2023, 14:06 ancak bunu herkes anlamayacak... ve yalnızca anlayan nadir kişiler... senden hoşlanmaya cesaret edecek.
o.. ve bu yorumu gerçekten beğendim
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

SeRg !$!: 09 Aug 2023, 14:33 ◊_NeBo[_Na_]LaDoni_◊,
çocuklara ve kadınlara yönelik şiddetin bununla ne alakası var) ... ve şiddetin olabilecek en kötü şey olmadığını düşünmedin mi? örneğin sizi canlı canlı parçalara ayırdıklarında, şiddet için değil, sadece yemek amacıyla. Elektriğin olmadığı yerde ev aletlerine ihtiyaç duyanın, çöken ekonomide paraya ihtiyacı olanın kıyamette ne gibi bir kazancı olacak... Yaşam ve hayatta kalma mücadelesinde ilkel hayvan içgüdüleri ön plana çıkacak... Siz Bir kadının çocuğunu nasıl koruyabileceği henüz görülmedi ve kendisi de herkesi parçalayacak. Şu ya da bu durumda kimin, nasıl davranacağı, her ne kadar tartışılsa da hala büyük bir soru işareti diyorum. Ve tartışmadan kimin hayatta önceliklere sahip olduğu anlaşılıyor.
Çok kasvetli bir tablo çizdin. İlk veriler her şeyin bu kadar kötü olduğunu göstermiyordu. Daha hafif bir versiyonunu hayal etme eğilimindeyim. Bir zamanlar her şey her zamanki gibiydi... İnsanlar işe gidiyor, alışverişe gidiyor, dinleniyor, çocuklarla oynuyor ve bir anda büyük bir patlama oluyor ve dünya kapanıyor.
Hafta sonu
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

uran: 09 Aug 2023, 14:42
Söyleyecek bir şeyin yoksa sus)
Ben susacağım, sadece yazdıkların öyle bir “ kapalı” yanıt vermekten kaçınma ve özel fikrimi ifade edememe, bu yüzden su yazdım, ancak nedeni belli değil

55 saniye sonra gönderildi:
Shalun70: 09 Aug 2023, 14:06 ancak bunu herkes anlamayacak... ve yalnızca anlayan nadir kişiler... senden hoşlanmaya cesaret edecek.
ah.. ve bu yorumu gerçekten beğendim
Peki, sorunuzun kesin bir cevabı yok . Bu nedenle, bunun HZ olduğu yanıtı verilebilir, ancak neden HZ olduğunu sizin için ayrıntılı olarak açıkladım. Bir milyon ek sorunuza cevap vermemek için. Zürafaya ulaşmıyorsa bu bir zürafa sorunudur.
Hafta sonu
SeRg !$!
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊,
bu konuyla ilgili önceki yazılarıma bakın, hafif bir versiyonu da var)
kariyer
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by kariyer »

Marinka: 09 Aug 2023, 14:45 Zürafaya ulaşmıyorsa zürafanın sorunu demektir.
hayır hayır, endişelenmene gerek yok
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Shalun70: 09 Aug 2023, 14:39
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 09 Aug 2023, 14:20 peki, bir kalabalığın ölümden önceki paniği ve ıstırabı hâlâ kadınlara ve çocuklara tecavüz etmek ve kâr amacıyla başkalarını öldürmekle aynı şey değil .
Acil durumlarda hem insanlar hem de hayvanlar çok benzer davranır... Üç fareyi bir fıçıya koyun... ne olacağını göreceksiniz... sadece insanlarda olduğu gibi...
yani bir fıçıda.. artık hiçbirimiz bir fıçıda oturmuyoruz.. ama memnuniyet ve rahatlık içinde ve yine de yaşamaya devam ediyoruz Zayıflara yönelik şiddet hakkında iğrenç fanteziler kuruyorsun.
Daha derinlemesine düşün. Burada dünyanın sonundan değil, herkesin içindeki çürük içlerden bahsediyoruz.
Hafta sonu
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Shalun70: 09 Aug 2023, 14:39 Bir fıçıya üç fare koyun... ne olacağını göreceksiniz
Zaten yerleştirildi. Birbirlerinin sırtına biniyorlar. Ta ki üstteki kenara tutunup o ikisini kuyruğuyla dışarı çekene kadar, onlar da onu dışarı çekerler. Farelerin zekası çok yüksektir. İnsanlarda bu daha da yüksektir ama elbette herkeste değil. Bu yüzden diğerleri hayvandır.
Hafta sonu
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Şalun70 »

SeRg !$!: 09 Aug 2023, 14:33 Şu veya bu durumda kimin ve nasıl davranacağını size söylüyorum, hâlâ büyük bir soru
Haklısınız ama kısmen... Aşırı koşullar altında bulunmayanlar aslında nasıl davranacaklarını bilemeyebilirler. Donanma özel kuvvet birimlerinde görev yaptım. Başım dertte, nasıl davranacağımı biliyorum... ama başkalarına kefil olmayacağım... her zaman emektir... Ben de uğraştım böyle şeylerle...
SeRg !$!, Hafta sonu
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

uran: 09 Aug 2023, 14:49 hayır hayır, gergin olmana gerek yok
))) O halde gergin olma :cat1:

1 dakika 48 saniye sonra gönderildi:
I başı dertteydi
İçinde bulunduğun sorunlar hakkında bana daha fazla bilgi ver. Ve sizi tehdit eden tehlikenin derecesi ve tehdit edilip edilmediğiniz de belli değil.
Автор темы
Hafta sonu
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 497

Unread post by Hafta sonu »

SeRg !$!: 09 Aug 2023, 14:33 ◊_NeBo[_Na_]LaDoni_◊,
çocuklara ve kadınlara yönelik şiddetin bununla ne alakası var) ... ve şiddetin olabilecek en kötü şey olmadığını düşünmedin mi? örneğin sizi canlı canlı parçalara ayırdıklarında, şiddet için değil, sadece yemek amacıyla. Elektriğin olmadığı yerde ev aletlerine ihtiyaç duyanın, çöken ekonomide paraya ihtiyacı olanın kıyamette ne gibi bir kazancı olacak... Yaşam ve hayatta kalma mücadelesinde ilkel hayvan içgüdüleri ön plana çıkacak... Siz Bir kadının çocuğunu nasıl koruyabileceği henüz görülmedi ve kendisi de herkesi parçalayacak. Şu veya bu durumda kimin nasıl davranacağını size anlatıyorum.
2 hafta içinde mağazaların tükenmesi pek olası değil O kadar çok yiyecek var ki bir insanı bile yiyecekler. Yani onlar için soyup öldürün, evet. Yine de birisi Dr. Lector’un yolunu izleyebilir.)
These users thanked the author Hafta sonu for the post:
Geçit
kariyer
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by kariyer »

Marinka: 09 Aug 2023, 14:51 Gergin olmayın
sadece kitap okumakla ilgili düşüncenizi ifade ettiğinizde (yani beyaz ve kabarık olduğunuzu), o zaman aynı fikri savunmaya devam etmeniz ve bu tür insanların çoğunlukta olduğu hakkında yazmanız, pozisyonunuzu tersine değiştirmemeniz ve hormonların ve azgın tutkuların bir karışımından bahsetmeniz, bu sizin belirsizliğiniz ve ısrar edememenizdir. konuşmada tek bir pozisyonda.
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Şalun70 »

Marinka: 09 Aug 2023, 14:50 Farelerin zekası çok yüksektir. İnsanlarda bu daha da yüksektir ama elbette herkeste değil. Bu nedenle farklıdırlar ve hayvandırlar.
Kimse tartışmıyor... Farelerin şüphesiz zekası vardır... o zaman, eğer oradan çıkmazlarsa varil... önce en zayıf fareyi yakalarlar... sonra savaşırlar ve en güçlü fare hayatta kalır... insanlar da aynısını yapar... biz istesek de istemesek de, gerçek bu...
SeRg !$!
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Shalun70,
aynı zamanda emekli bir subay ve ben de zor durumda kaldım .. ama kabul etmelisiniz ki, geleneksel olarak bunun bir düşman olduğunu ve ortadan kaldırılması gerektiğini bildiğiniz askeri operasyonlarda bile veya sözde barışçıl bir köyde bir çocukla tanışırsınız, amca yardım eder, peşinden gidersiniz o ve bam sen bir sürüklenme çukurundasın ve silahlarınla ​​ilgili her şey yanlış ve ben sana aptalca taş atıyorum ve süper elit bir dövüşçü olmana rağmen beslenmene izin veriyorlar... (imkansız değil, değil mi? Evet, kasvetli, ama bir kez daha kıyametlerin farklı olduğunu söylüyorum ve onları askeri operasyonlarla karıştırmayın)... yani, herkesin iradesini kırabileceğinizi biliyor muydunuz, sadece doğru anahtarı bulun ve hepsi harika ne tür “çelik yumurtaların” olduğunu gösterirler) kimseyi kırarlar ve değilse darıyı öldürürler
Hafta sonu, Şalun70
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Şalun70 »

Marinka: 09 Aug 2023, 14:53 Yaşadığın sorunlar hakkında bana daha fazla bilgi ver. Ayrıca sizi tehdit eden tehlikenin derecesi ve sizi tehdit edip etmedikleri de belli değil.
Marin, şu ana kadar orada olanlar... (denizciler için yulaf lapası pişirmediler) anlatacak bir şey yok... ve yapmayacağım... merhaba diyeceğim 55. DMP. eğer birisi... buradaysa...
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

SeRg !$!: 09 Aug 2023, 14:59 Shalun70 ,
o da emekli bir subay ve aynı zamanda zor durumda.. ama şunu kabul etmelisiniz ki, askeri operasyonlar bile geleneksel olarak onun düşman olduğunu ve ortadan kaldırılması gerektiğini bildiğiniz zamandır veya Geleneksel olarak huzurlu bir köy, bir çocukla tanışırsınız, amca, yardım edin oradasınız, onun peşinden gidersiniz ve bam, bir çukurdasınız ve hepinizin silahları yok ve ben süper bir adam olmanıza rağmen aptalca size taş atıyorum seçkin savaşçı, beslenmenize izin veriyorlar... (imkansız değil, değil mi? evet, kasvetli, ama bir kez daha söylüyorum, kıyametler farklıdır ve askeri operasyonlarla karıştırmayın) ... peki, bunu bilmiyor musunuz? Sadece doğru anahtarı bularak herkesin iradesini kırabilirsiniz ve ne tür "çelik yumurtaların" olduğunu göstermeleri harika bir şey) herkesi kıracaklar ve eğer kırmazsa darıyı öldürecekler n
Yine herkesin alınabileceği, satılabileceği ve kırılabileceği eski bozuk rekorunuza başlıyorsunuz.. kendiniz mi yargılıyorsunuz?.. Zoya Kosmodemyanskaya ve telsiz operatörü Lena Stempkovskaya’nın başarısını unuttunuz ?
SeRg !$!
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Helga,
2 hafta değil bir son tarih??? ... saçmalık, elektrik ve ısının olmayışı yiyeceklerin çoğunu çürütecek, çeteler ya da bir tür hükümet malzemeleri korumaya çalışacak, böylece soygun ve katliam kaçınılmaz olacak ... eyaletlerde yaşananların kayıtlarına bakın BLM, taşıyamadıkları şey yakıldı (bu hala uygar bir toplum yani)?
Автор темы
Hafta sonu
Sürtünmeler
Sürtünmeler

SeRg !$!: 09 Aug 2023, 15:06 Helga ,
2 hafta yeterli değil mi??? ... saçmalık, elektrik ve ısının olmayışı yiyeceklerin çoğunu çürütecek, çeteler ya da bir tür hükümet malzemeleri korumaya çalışacak, böylece soygun ve katliam kaçınılmaz olacak ... eyaletlerde yaşananların kayıtlarına bakın BLM’de taşıyamadıkları şey yakıldı (bu hâlâ medeni bir toplum yani)?
Genel olarak evet. Kabul etmek. :dumayu:
SeRg !$!
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊,
Tamamen farklı şeyler: Düşmanın ve kahramanlığınızın amacının açık olduğu bir savaş sırasındaki bir başarı ve herkesin herkese karşı olduğu tamamen farklı bir mesele.
Peki, sizin kahramanlığınıza yetişemediğim için beni affedin. , gerçekten olaylara bakıyorum ve ailemi koruyacağım (bu kıyametteki olayların en karamsar gelişimidir)
Hafta sonu, Şalun70
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Şalun70 »

SeRg !$!,
I subay değil... BM’nin çavuş komutanı değilim, ama neden bir kurdun çukuruna düşülebileceğini anlayacak kadar akıllıyım... ama bu forumda anlamayacaklar... bok yorumlarda başlayacak... Ve aşkı bozabilirsin... hem sen, hem ben... bu an meselesi... ve eğer Voeits’i almazlarsa, onu öldürecekler...
SeRg !$!, Hafta sonu
SeRg !$!
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Shalun70,
ben de bunu yapıyorum’ farklı durumlardan bahsediyorum
Hafta sonu, Şalun70
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

uran: 09 Aug 2023, 14:55
Marinka: 09 Aug 2023, 14:51 Sinirlenmeyin
Sadece kitap okumakla ilgili fikrinizi ifade ettiğinizde (yani beyaz olduğunuzu) ve kabarık), o zaman aynı fikri savunmaya devam etmeli ve bu tür insanların çoğunlukta olduğu gerçeği hakkında yazmalı, pozisyonunuzu tersine değiştirmemeli ve bir hormonlar ve azgın tutkular kokteyli hakkında konuşmamalısınız, bu sizin belirsizliğinizdir ve konuşmada tek bir pozisyonda ısrar edememek.
Beyaz ve kabarık değilim ama yeterliyim. Ne iyimser ne de kötümser, aksine gerçekçi. Kovid sürecinde bulaşıcı hastalıklar bölümünde dönüşümlü olarak çalıştık. Belki de bu forumdaki hiç kimse benim gördüğüm kadar çok ölüm görmemiştir. Sağlık personeli de enfeksiyon kaptı ve öldü. Üstelik doktorlar arasında ölüm oranı çok yüksekti. Bu bizim için bir kıyametti. Ve ailemizle çalıştık, kitap okuduk, telefonda konuştuk. Morgların doluluğu olmasa da hayat her zamanki gibi devam ediyordu.
Ve onun bilgisi veya izni olmadan, sinir ve endokrin sisteminin değil, gergin olup olmayacağına karar verenin kendisi olduğuna safça inananlar için bir hormon kokteyli hakkında yazdım.
Hafta sonu
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Şalun70 »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 09 Aug 2023, 15:05 Zoya Kosmodemyanskaya’nın başarısı hakkında
Bu hikaye hakkında ne biliyorsunuz? ? Almanların Zoya’yı nasıl yakaladığını ve onu kimin ve neden düşmanlara teslim ettiğini biliyor musun?
Tamam, bana inanmıyorsun... barutu koklayan ve okumayan subaya dön... Propagandacıların tarihle ilgili kitapları.

3 dakika 27 saniye sonra gönderildi: n
SeRg !$!: 09 Aug 2023, 15:09 Tamamen farklı şeyler: Düşmanın ve kahramanlığınızın amacının açık olduğu bir savaş sırasındaki bir başarı ve herkesin herkese karşı olduğu tamamen farklı bir konu.
++++ Ekleyecek bir şey bile yok...
kariyer
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by kariyer »

Marinka: 09 Aug 2023, 15:22 Beyaz ve kabarık değilim ama yeterliyim. Ne iyimser ne de kötümser, aksine gerçekçi. Kovid sürecinde bulaşıcı hastalıklar bölümünde dönüşümlü olarak çalıştık. Belki de bu forumdaki hiç kimse benim gördüğüm kadar çok ölüm görmemiştir. Sağlık personeli de enfeksiyon kaptı ve öldü. Üstelik doktorlar arasında ölüm oranı çok yüksekti. Bu bizim için bir kıyametti. Ve ailemizle çalıştık, kitap okuduk, telefonda konuştuk. Morgların aşırı kalabalık olması olmasa da hayat her zamanki gibi devam ediyordu.
bunu neden yazdın?
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Şalun70 »

Marinka: 09 Aug 2023, 15:22 Beyaz ve kabarık değilim ama yeterliyim. Ne iyimser ne de kötümser, aksine gerçekçi. Kovid sürecinde bulaşıcı hastalıklar bölümünde dönüşümlü olarak çalıştık. Belki de bu forumdaki hiç kimse benim gördüğüm kadar çok ölüm görmemiştir. Sağlık personeli de enfeksiyon kaptı ve öldü. Üstelik doktorlar arasında ölüm oranı çok yüksekti. Bu bizim için bir kıyametti. Ve ailemizle çalıştık, kitap okuduk, telefonda konuştuk. Morglar aşırı kalabalık olmasa da hayat her zamanki gibi devam ediyordu.
Ve gergin olup olmayacağına kendisinin değil de kendisinin karar verdiğine safça inananlar için hormon kokteyli hakkında yazdım. endokrin sistemi, onun bilgisi ve izni olmadan.
Uzun süredir doktor olduğundan şüpheleniyordum. Şahsınızda mesleğinize şükranlarımı sunmak istiyorum. Mesleğiniz çok cesur.
Автор темы
Hafta sonu
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Herkesin kendi yaşam deneyimi olduğunu ve kimsenin kimseye bir şey kanıtlayamayacağını anlamalısınız. Herkes durumu kendi geçmiş yaşam durumlarına göre görür. Herkesin kendi gerçeği vardır.
Kıyamet henüz gelmedi. Birbirimize karşı daha nazik olalım.
Ve ne zaman gelirse, kimin haklı olduğunu göreceğiz.
These users thanked the author Hafta sonu for the post (total 2):
Zorba Carrie, Geçit
Köfte ustası
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 117

Unread post by Köfte ustası »

Didudo: 09 Aug 2023, 08:08 “Arkadaşlar, asıl mesele kalbinizde yaşlanmamak
Buluduğunuz şarkının sonuna kadar söylenmesi”
Ve “hayat” - sadece kelime, sadece aşk vardır ve ölüm vardır...
Hey! Peki herkes uyuyorsa kim şarkı söyleyecek?
Ölüm yaşamaya değer, ama aşk beklemeye değer... (V. Tsoi, "Efsane" şarkısı)
These users thanked the author Köfte ustası for the post:
Hafta sonu
Автор темы
Hafta sonu
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Köfte ustası: 09 Aug 2023, 15:46
Didudo: 09 Aug 2023, 08:08 “Arkadaşlar, asıl mesele kalbinizde yaşlanmamak
Buluduğunuz şarkı sonuna kadar söylenecek ”
Ve “hayat” sadece bir kelimedir, sadece aşk vardır ve ölüm vardır...
Hey! Peki herkes uyuyorsa kim şarkı söyleyecek?
Ölüm yaşamaya değer, ama aşk beklemeye değer... (V. Tsoi, "Efsane" şarkısı
Tsoi harika. Şarkılarını gerçekten çok seviyordum. Ve şimdi bile yürekten karşılık veriyorlar.
These users thanked the author Hafta sonu for the post:
Geçit
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Sohbet kutusu”