Helga,
Ben bir "gece kuşuyum", erken kalkamam) Bütün bunları akşamları yaparım))) ... şaka yapıyorum, herkes değil
tembellik günleri vardır ve korkunç verimlilikle geçen günler, geçen güne dönüp baktığınızda vay be, hepsini bir günde yaptım diye düşünüyorsunuz... Asıl mesele kendinizi kaptırmamak. Asıl meselenin ne olduğuna karar verdik. hayatın ve onun güzelliğinin tüm tezahürleriyle gerektiği gibi tadını çıkarmak!!! bir bardak içmek de dahil))) Aklı olmayanlar için ironi... ama kabul edin, akşamları bacaklarınızı uzatarak gün batımını izlerken bir bardak kırmızı içebilirsiniz veya belki eşliğinde bir fincan aromatik meyve çayı içebilirsiniz çekirge veya ağustosböceklerinin cıvıltısı) - bu HARİKA :akıllı:
These users thanked the author SeRg !$! for the post (total 2):
[ref=#804000]Helga[/ref], :cat1: Ben bir "gece kuşuyum", erken kalkamam) Bütün bunları akşamları yaparım))) ... şaka yapıyorum, herkes değil tembellik günleri vardır ve korkunç verimlilikle geçen günler, geçen güne dönüp baktığınızda vay be, hepsini bir günde yaptım diye düşünüyorsunuz... Asıl mesele kendinizi kaptırmamak. Asıl meselenin ne olduğuna karar verdik. hayatın ve onun güzelliğinin tüm tezahürleriyle gerektiği gibi tadını çıkarmak!!! bir bardak içmek de dahil))) Aklı olmayanlar için ironi... ama kabul edin, akşamları bacaklarınızı uzatarak gün batımını izlerken bir bardak kırmızı içebilirsiniz veya belki eşliğinde bir fincan aromatik meyve çayı içebilirsiniz çekirge veya ağustosböceklerinin cıvıltısı) - bu HARİKA :akıllı:
Helga: ↑07 Aug 2023, 19:45
2 hafta sonra dünyanın varlığının sona ereceğini düşünelim. Hayatının son 2 haftasını nasıl geçirirdin?
İşimi yapmayı bıraktım ve ailemle birlikte doğaya gittim. Çocuklarla balık tutmaya gider, nehirde yüzer, akşamları bahçede elma ağacının altında aile masasında oturur, ev yapımı şarap ve ay ışığı içer, ateşte yemek pişirirdim... Genelde birlikte vakit geçirirdim)
These users thanked the author Didudo for the post:
[quote=Helga post_id=239607 time=1691426736 user_id=18821] 2 hafta sonra dünyanın varlığının sona ereceğini düşünelim. Hayatının son 2 haftasını nasıl geçirirdin? [/quote] İşimi yapmayı bıraktım ve ailemle birlikte doğaya gittim. Çocuklarla balık tutmaya gider, nehirde yüzer, akşamları bahçede elma ağacının altında aile masasında oturur, ev yapımı şarap ve ay ışığı içer, ateşte yemek pişirirdim... Genelde birlikte vakit geçirirdim)
SeRg !$!: ↑08 Aug 2023, 16:24Helga ,
Ben bir gece kuşuyum, erken kalkamam) Bütün bunları akşamları yaparım))) ... şaka yapıyorum , herkes için geçerli değil
Tembellik ve korkunç üretkenlik günleri var, geçen güne baktığınızda vay be, hepsini bir günde yaptım... asıl mesele kendinizi kaptırmamak. Asıl meselenin ne olduğuna karar verdik. hayatın ve onun güzelliğinin tüm tezahürleriyle gerektiği gibi tadını çıkarmak!!! bir bardak içmek de dahil))) Aklı olmayanlar için ironi... ama kabul edin, akşamları bacaklarınızı uzatarak gün batımını izlerken bir bardak kırmızı içebilirsiniz veya belki eşliğinde bir fincan aromatik meyve çayı içebilirsiniz çekirge veya ağustosböceklerinin cıvıl cıvıl sesiyle) - bu HARİKA :akıllı:
Elbette yapabilirsin ve bir kadeh şarap ve çay. Bazen gerekli olduğu kadar mümkün de olmuyor!
1 dakika 3 saniye sonra gönderilir:
2 hafta içinde dünyanın varlığının sona ereceğini düşünelim. Hayatının son 2 haftasını nasıl geçirirdin?
İşimi yapmayı bıraktım ve ailemle birlikte doğaya gittim. Çocuklarla balık tutmaya gider, nehirde yüzer, akşamları bahçede elma ağacının altında aile masasında oturur, ev yapımı şarap ve ay ışığı içer, ateşte yemek pişirirdim... Genelde birlikte vakit geçirirdim)
Bu harika.)
These users thanked the author Hafta sonu for the post (total 2):
[quote="SeRg !$!" post_id= 239970 time=1691501099 user_id=14975] [ref=#804000]Helga[/ref] , :cat1: Ben bir gece kuşuyum, erken kalkamam) Bütün bunları akşamları yaparım))) ... şaka yapıyorum , herkes için geçerli değil Tembellik ve korkunç üretkenlik günleri var, geçen güne baktığınızda vay be, hepsini bir günde yaptım... asıl mesele kendinizi kaptırmamak. Asıl meselenin ne olduğuna karar verdik. hayatın ve onun güzelliğinin tüm tezahürleriyle gerektiği gibi tadını çıkarmak!!! bir bardak içmek de dahil))) Aklı olmayanlar için ironi... ama kabul edin, akşamları bacaklarınızı uzatarak gün batımını izlerken bir bardak kırmızı içebilirsiniz veya belki eşliğinde bir fincan aromatik meyve çayı içebilirsiniz çekirge veya ağustosböceklerinin cıvıl cıvıl sesiyle) - bu HARİKA :akıllı: [/quote] Elbette yapabilirsin ve bir kadeh şarap ve çay. Bazen gerekli olduğu kadar mümkün de olmuyor! :smile18:
[size=85][color=green]1 dakika 3 saniye sonra gönderilir:[/color][/size] [quote=Didudo post_id=239972 time=1691501365 user_id =9319] [quote=Helga post_id=239607 time=1691426736 user_id=18821] 2 hafta içinde dünyanın varlığının sona ereceğini düşünelim. Hayatının son 2 haftasını nasıl geçirirdin? [/quote] İşimi yapmayı bıraktım ve ailemle birlikte doğaya gittim. Çocuklarla balık tutmaya gider, nehirde yüzer, akşamları bahçede elma ağacının altında aile masasında oturur, ev yapımı şarap ve ay ışığı içer, ateşte yemek pişirirdim... Genelde birlikte vakit geçirirdim) [/quote] Bu harika.)
SeRg !$!: ↑08 Aug 2023, 16:05
Bu İroni, bu sözlerin yer aldığı tek bir video bile yok, çok komik çekilmiş...
Peki bu videodaki komik olan ne? Bir kişinin sağlıklı bir yaşam tarzı sürmesi ve gelişmesi mi?
Aptal insanların aptal oldukları için gurur duymayı bırakmalarının, alkoliklerin de alkolik oldukları için gurur duymayı bırakmalarının zamanı geldi.
Tüm ölümlülere günahlarıyla tüküren bir tanrı gibi davranmıyorum
Of elbette hayır. Tam tersine, sağlıklı bir yaşam tarzı sürdürenlerle dalga geçiyorsunuz.
evet, her Cuma üreticilerin yeni ürünlerinin tadına bakıyoruz n
Bu nasıl bir üretici ki her Cuma yeni ürünler çıkarıyor?
Burada forumda çalıştığın için bana övündün ve bu saatte elma şarabı iç. Cuma değil öğle yemeği zamanıydı.
SeRg !$!: ↑08 Aug 2023, 16:24
bacaklarınızı uzatarak gün batımına bakarken bir bardak kırmızı içebilirsiniz
nGut hastalığını duydunuz mu? Aristokratların hastalığı denir. Votka değil şarap içtiler. Yani artık safça kırmızı içenler kendilerini alkolik değil sayıyorlar.
Şimdi sağlıklı yaşam tarzına sahip insanlarla dalga geçiyorsun. O zaman gülmeye vakit kalmayacak.
[quote="SeRg !$!" post_id= 239966 time=1691499927 user_id=14975] Bu İroni, bu sözlerin yer aldığı tek bir video bile yok, çok komik çekilmiş... [/quote]
Peki bu videodaki komik olan ne? Bir kişinin sağlıklı bir yaşam tarzı sürmesi ve gelişmesi mi? Aptal insanların aptal oldukları için gurur duymayı bırakmalarının, alkoliklerin de alkolik oldukları için gurur duymayı bırakmalarının zamanı geldi. [quote="SeRg !$!" post_id= 239966 time=1691499927 user_id=14975] Tüm ölümlülere günahlarıyla tüküren bir tanrı gibi davranmıyorum [/quote]
Of elbette hayır. Tam tersine, sağlıklı bir yaşam tarzı sürdürenlerle dalga geçiyorsunuz.
[quote="SeRg !$!" post_id=239966 time=1691499927 user_id=14975] evet, her Cuma üreticilerin yeni ürünlerinin tadına bakıyoruz n[/quote ]
Bu nasıl bir üretici ki her Cuma yeni ürünler çıkarıyor? Burada forumda çalıştığın için bana övündün ve bu saatte elma şarabı iç. Cuma değil öğle yemeği zamanıydı.
[quote=" SeRg !$!" post_id=239970 time=1691501099 user_id=14975] bacaklarınızı uzatarak gün batımına bakarken bir bardak kırmızı içebilirsiniz [/quote] nGut hastalığını duydunuz mu? Aristokratların hastalığı denir. Votka değil şarap içtiler. Yani artık safça kırmızı içenler kendilerini alkolik değil sayıyorlar. Şimdi sağlıklı yaşam tarzına sahip insanlarla dalga geçiyorsun. O zaman gülmeye vakit kalmayacak.
Sigara içmeyen veya içki içmeyen herkes sağlıklı ölecektir)))
Peki PP’yi ve diğer ahlaki öğretileri destekleyen bu kişileri ne kadar da seviyorum İsa’nın kendisi suyu suya dönüştürdü Şarap...Peki size sağlıklı yaşam tarzına sahip insanların hastalanmadığını ve 100 yıla kadar yaşamadığını kim söyledi? PP’ye eğilimli böyle bir kişi, Rus blog yazarımız Vietnam’da yorgunluktan öldü...
Ppsshechka’nın mizah anlayışını ve herkese ve her şeye aşırı bir şekilde aşılama isteğini açıkça etkilediğini düşünüyorum. nasıl doğru yaşanır.. Bu gece sağlığına bir bardak martini içeceğim)
These users thanked the author SeRg !$! for the post (total 2):
Sigara içmeyen veya içki içmeyen herkes sağlıklı ölecektir)))
Peki PP’yi ve diğer ahlaki öğretileri destekleyen bu kişileri ne kadar da seviyorum :cat1: İsa’nın kendisi suyu suya dönüştürdü Şarap...Peki size sağlıklı yaşam tarzına sahip insanların hastalanmadığını ve 100 yıla kadar yaşamadığını kim söyledi? PP’ye eğilimli böyle bir kişi, Rus blog yazarımız Vietnam’da yorgunluktan öldü...
Ppsshechka’nın mizah anlayışını ve herkese ve her şeye aşırı bir şekilde aşılama isteğini açıkça etkilediğini düşünüyorum. nasıl doğru yaşanır.. :shamp: Bu gece sağlığına bir bardak martini içeceğim)
2 hafta sonra dünyanın varlığının sona ereceğini düşünelim. Hayatının son 2 haftasını nasıl geçirirdin?
Evet, herhangi bir özel sorun olmadan! Hadi arkadaşlarla hoş bir yerde grup seksine veda tatili yapalım: deniz kıyısında, dağlarda, ormanda, saunada, lüks bir otelde veya bir yolcu gemisinde... Hakkında biz de aynı
arkadaşımızın Bali’de kırkıncı yıl dönümünü kutladık... Ve son dakikalar tutkulu bir ilişkiyle geçecekti! Ve orgazmımızın hemen ardından dünyanın sonu gelse iyi olurdu!!!
These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
[quote=Helga post_id=239607 time=1691426736 user_id=18821] 2 hafta sonra dünyanın varlığının sona ereceğini düşünelim. Hayatının son 2 haftasını nasıl geçirirdin? [/quote]
Evet, herhangi bir özel sorun olmadan! Hadi arkadaşlarla hoş bir yerde grup seksine veda tatili yapalım:deniz kıyısında, dağlarda, ormanda, saunada, lüks bir otelde veya bir yolcu gemisinde... Hakkında biz de aynı arkadaşımızın Bali’de kırkıncı yıl dönümünü kutladık... Ve son dakikalar tutkulu bir ilişkiyle geçecekti! Ve orgazmımızın hemen ardından dünyanın sonu gelse iyi olurdu!!!
SeRg !$!: ↑08 Aug 2023, 17:37
Sigara içmeyen veya içki içmeyen herkes sağlıklı ölür)))
PP’yi ve diğer ahlaki öğretileri destekleyen bu kişileri ne kadar seviyorum :cat1: İsa’nın kendisi suyu Şaraba dönüştürdü...ve size diyetle yaşayan insanların hastalanmadığını ve 100 yıla kadar yaşayabileceğini kim söyledi? PP’ye eğilimli böyle bir kişi, Rus blog yazarımız Vietnam’da yorgunluktan öldü...
Ppsshechka’nın mizah anlayışını ve herkese ve her şeye aşırı bir şekilde aşılama isteğini açıkça etkilediğini düşünüyorum. nasıl doğru yaşanır.. . Bu akşam sağlığına bir bardak martini içeceğim)
PP nedir?
Önemli olan kimin ne kadar yaşayacağı değil, yaşamın kalitesidir. Sana komik geliyor, sağlıklı ölecek ama birçok kronik hastalıkla yaşamak artık normal.
Daha gözünü kırpmaya vakit bulamadan, bir martini bardağı bir avuç hapa dönüşecek.
[quote="SeRg !$!" post_id= 239999 time=1691505457 user_id=14975] Sigara içmeyen veya içki içmeyen herkes sağlıklı ölür)))
PP’yi ve diğer ahlaki öğretileri destekleyen bu kişileri ne kadar seviyorum :cat1: İsa’nın kendisi suyu Şaraba dönüştürdü...ve size diyetle yaşayan insanların hastalanmadığını ve 100 yıla kadar yaşayabileceğini kim söyledi? PP’ye eğilimli böyle bir kişi, Rus blog yazarımız Vietnam’da yorgunluktan öldü...
Ppsshechka’nın mizah anlayışını ve herkese ve her şeye aşırı bir şekilde aşılama isteğini açıkça etkilediğini düşünüyorum. nasıl doğru yaşanır.. . :shamp: Bu akşam sağlığına bir bardak martini içeceğim) [/quote]
PP nedir? Önemli olan kimin ne kadar yaşayacağı değil, yaşamın kalitesidir. Sana komik geliyor, sağlıklı ölecek ama birçok kronik hastalıkla yaşamak artık normal. Daha gözünü kırpmaya vakit bulamadan, bir martini bardağı bir avuç hapa dönüşecek.
Marinka,
mutlu ol Sağlıklı yaşam tarzı, yaşam tarzımı kimseye empoze etmediğimi lütfen unutmayın. Hayatınızı yaşadığınız gibi yaşamak istiyorsanız, onu yaşayın)
referans olarak PP, Doğru Beslenme olarak kısaltılmıştır
[ref=#bf0000]Marinka[/ref], mutlu ol Sağlıklı yaşam tarzı, yaşam tarzımı kimseye empoze etmediğimi lütfen unutmayın. Hayatınızı yaşadığınız gibi yaşamak istiyorsanız, onu yaşayın)
referans olarak PP, Doğru Beslenme olarak kısaltılmıştır
Peki, korkutmaya gerek yok!!! Hayatta çok az zevk var. Ve birçoğu da bu şekilde çıkıyor... Öte yandan her şeyden tetikte olmak daha da kötü. Hiçbir şey öğrenmeyeceksin, görmeyeceksin, denemeyeceksin... Sanki hiç yaşamamış gibisin!
Tek çıkış yolu her şeyi ölçülü almaktır. Kendi başına! Ve saçmalık olduğunu önceden bildiğiniz saçmalıklara bulaşmayın! Mesela uyuşturucu...
These users thanked the author Nikk for the post (total 3):
Peki, korkutmaya gerek yok!!! Hayatta çok az zevk var. Ve birçoğu da bu şekilde çıkıyor... Öte yandan her şeyden tetikte olmak daha da kötü. Hiçbir şey öğrenmeyeceksin, görmeyeceksin, denemeyeceksin... Sanki hiç yaşamamış gibisin! Tek çıkış yolu her şeyi ölçülü almaktır. Kendi başına! Ve saçmalık olduğunu önceden bildiğiniz saçmalıklara bulaşmayın! Mesela uyuşturucu...
Yemin etme. Hepimiz yetişkiniz ve herkes az çok belirli eylemlerin ne gibi sonuçlara yol açabileceğini anlıyor. Burada amaç kavga etmek, sinirlerinizi bir kez daha taramak.
Arkadaşlar! Birlikte yaşayalım!!! :bira:
These users thanked the author Hafta sonu for the post (total 4):
Yemin etme. Hepimiz yetişkiniz ve herkes az çok belirli eylemlerin ne gibi sonuçlara yol açabileceğini anlıyor. Burada amaç kavga etmek, sinirlerinizi bir kez daha taramak.
Arkadaşlar! Birlikte yaşayalım!!! :daypyat: :bira: :smile77:
Bana göre konunun başlığı ile soru pek örtüşmüyor. Hayattaki asıl mesele bir şeydir, ancak yaşamın son günleriyle ilgili soru başka bir şeydir. Konunun başlığı şu soruya daha uygun: Hayatınızda neyi yapmaya vaktiniz olmadı?
These users thanked the author Diğerleri_p for the post (total 2):
Bana göre konunun başlığı ile soru pek örtüşmüyor. Hayattaki asıl mesele bir şeydir, ancak yaşamın son günleriyle ilgili soru başka bir şeydir. Konunun başlığı şu soruya daha uygun: Hayatınızda neyi yapmaya vaktiniz olmadı?
Andre_s: ↑08 Aug 2023, 19:16
Bana göre konunun başlığı ile soru pek örtüşmüyor. Hayattaki asıl mesele bir şeydir, ancak yaşamın son günleriyle ilgili soru başka bir şeydir. Konunun başlığı şu soruya daha uygun: Hayatında ne yapmaya vaktin olmadı.
Denedim ama konu düzenlenemiyor . Zaten yazılmıştır, değiştiremezsiniz.
[quote=Andre_s post_id=240065 time=1691511360 user_id=4793] Bana göre konunun başlığı ile soru pek örtüşmüyor. Hayattaki asıl mesele bir şeydir, ancak yaşamın son günleriyle ilgili soru başka bir şeydir. Konunun başlığı şu soruya daha uygun: Hayatında ne yapmaya vaktin olmadı. [/quote] Denedim ama konu düzenlenemiyor . Zaten yazılmıştır, değiştiremezsiniz.
GG’nin bir günde sıkışıp kaldığı ve aynı zamanda başlangıçta her gün sadece çöp attığı güzel bir "Köstebek Günü" filmi var. Ve sonra iyiye geçti.
Görünüşe göre insan doğası çok iğrenç, ama elbette herkes için değil ama birçokları için. Ve artık kötü işlerden değil, iyi işlerden zevk alacak seviyeye gelmeleri gerekiyor. Pek çok insanın bu seviyeye ulaşacak kadar ömrü yok
These users thanked the author Geçit for the post:
GG’nin bir günde sıkışıp kaldığı ve aynı zamanda başlangıçta her gün sadece çöp attığı güzel bir "Köstebek Günü" filmi var. Ve sonra iyiye geçti. Görünüşe göre insan doğası çok iğrenç, ama elbette herkes için değil ama birçokları için. Ve artık kötü işlerden değil, iyi işlerden zevk alacak seviyeye gelmeleri gerekiyor. Pek çok insanın bu seviyeye ulaşacak kadar ömrü yok
Güzel arkadaşlarımdan birini kocamdan çalar ve bir silah ele geçirirdim. Biz de kızının yanına gidecektik, muhtemelen onu son bir kez görmek isteyecekti. Eşimi de alırdım. Onlara su, yakıt ve yiyecek verecektim. Araba sürerken eğlenirdik ama oraya varacağımız bir gerçek değil. Ama bir şans olacaktı. Bu harika olurdu.
These users thanked the author Serg_A for the post (total 3):
[quote=Helga post_id=239607 time=1691426736 user_id=18821] 2 hafta sonra dünyanın varlığının sona ereceğini düşünelim. Hayatının son 2 haftasını nasıl geçirirdin? [/quote] Güzel arkadaşlarımdan birini kocamdan çalar ve bir silah ele geçirirdim. Biz de kızının yanına gidecektik, muhtemelen onu son bir kez görmek isteyecekti. Eşimi de alırdım. Onlara su, yakıt ve yiyecek verecektim. Araba sürerken eğlenirdik ama oraya varacağımız bir gerçek değil. Ama bir şans olacaktı. Bu harika olurdu.
niqk: ↑08 Aug 2023, 19:43Andre_s, peki ne yapacaksın , oynamadan önce?..
Neye tutunacağımı hayal bile edemiyorum. Ama yakında ceza sahasına gireceğimi bilseydim önceliklerimin çok çabuk ortaya çıkacağını düşünüyorum. Ama eminim ki Asyalı bir kadınla, evli bir çiftle yatmak ya da sabahları bir grup baştan çıkarıcı kızla aynı yatakta uyanmak gibi bir şey olmayacaktır (gündelik hayat bunu ister). Ama eğer hayatımın son günlerini öğrenseydim, seks açıkça arka planda kalırdı, buna zamanım olmazdı.
These users thanked the author Diğerleri_p for the post:
[quote=niqk post_id=240082 time=1691512991 user_id=218] [ref=#804000]Andre_s[/ref], peki ne yapacaksın , oynamadan önce?.. [/quote] Neye tutunacağımı hayal bile edemiyorum. Ama yakında ceza sahasına gireceğimi bilseydim önceliklerimin çok çabuk ortaya çıkacağını düşünüyorum. Ama eminim ki Asyalı bir kadınla, evli bir çiftle yatmak ya da sabahları bir grup baştan çıkarıcı kızla aynı yatakta uyanmak gibi bir şey olmayacaktır (gündelik hayat bunu ister). Ama eğer hayatımın son günlerini öğrenseydim, seks açıkça arka planda kalırdı, buna zamanım olmazdı.
Bir deyiş vardır: "Dünyayı aşk ve açlık yönetir", bu da "bir kişinin yalnızca iki arzusu vardır: seks ve yemek" anlamına gelir, geri kalan her şey bir kişiyi evcilleştirme girişimidir, bu ceza kanunu, kilise ahlakı, On’dur. Emirler.. bunların hepsi hayvani tutkuları yatıştırma girişimleridir. Yani bu iki hafta boyunca dua edeceğini, ilgileneceğini ve başka iyilikler yapacağını yazanlar, onun tutkularını haklı çıkarmaya ve bastırmaya çalışıyorlar ve çoğumuz, belirli bir zaman dilimi boyunca ölümün ölüm olduğunu anladığımızda asla böyle bir duruma düşmedik. kaçınılmazdır ve dolayısıyla bu durumda nasıl davranacağını hiçbirimiz bilmiyoruz.
Yani burada yazılanlar tam bir demagojidir.
These users thanked the author kariyer for the post:
Bir deyiş vardır: "Dünyayı aşk ve açlık yönetir", bu da "bir kişinin yalnızca iki arzusu vardır: seks ve yemek" anlamına gelir, geri kalan her şey bir kişiyi evcilleştirme girişimidir, bu ceza kanunu, kilise ahlakı, On’dur. Emirler.. bunların hepsi hayvani tutkuları yatıştırma girişimleridir. Yani bu iki hafta boyunca dua edeceğini, ilgileneceğini ve başka iyilikler yapacağını yazanlar, onun tutkularını haklı çıkarmaya ve bastırmaya çalışıyorlar ve çoğumuz, belirli bir zaman dilimi boyunca ölümün ölüm olduğunu anladığımızda asla böyle bir duruma düşmedik. kaçınılmazdır ve dolayısıyla bu durumda nasıl davranacağını hiçbirimiz bilmiyoruz. Yani burada yazılanlar tam bir demagojidir.
[quote=Andre_s post_id=240077 time=1691512514 user_id=4793] Sorunuza benzer çok güzel bir film var: Kutuda Oynayana Kadar. [/quote]"Cennetin Kapısını Çalıyorum" devamı ..
[quote="◊_NeBo[_Na_] LaDoNi_◊" post_id=240105 time=1691515466 user_id=5795] [quote=Andre_s post_id=240077 time=1691512514 user_id=4793] Sorunuza benzer çok güzel bir film var: Henüz kutuda oynamadım. [/quote] "Cennetin Kapısını Çalmak" devamı.. [/quote]evet, iyi bir film. )
uran: ↑08 Aug 2023, 20:18
ve çoğumuz hiç böyle bir durumda olmadık
Neden olmadık? Google’da dünyanın sonunu araştırdım ve ilk sayfada birkaç tarih çıktı. 2012, 17, 21 ve 22 var. Detaylara girmedim ama hatırlıyorum, Maya rahiplerinden bir tahminimiz vardı, sonra Vanga, sonra bir asteroit uçuyordu, sonra Dünya tersine döndü. Neredeyse her yıl dünyanın sonunu yaşıyoruz. Kovid sırasında herkes bunun son olmasından korkuyordu. Yaşlı bunak adam üçüncü dünya savaşını başlatmaya çalıştığında. Herkes bunun son olmasından da korkuyordu. Yani dünyanın sonu var, vardı ve olacak. Ancak insanlar hala insan olarak kalıyor, ancak insan kılığına giren hayvanlar dünyanın sonu olmayan hayvanlardır.
These users thanked the author Geçit for the post (total 3):
[quote=uran post_id=240103 time=1691515129 user_id=19741] ve çoğumuz hiç böyle bir durumda olmadık [/quote]
Neden olmadık? Google’da dünyanın sonunu araştırdım ve ilk sayfada birkaç tarih çıktı. 2012, 17, 21 ve 22 var. Detaylara girmedim ama hatırlıyorum, Maya rahiplerinden bir tahminimiz vardı, sonra Vanga, sonra bir asteroit uçuyordu, sonra Dünya tersine döndü. Neredeyse her yıl dünyanın sonunu yaşıyoruz. Kovid sırasında herkes bunun son olmasından korkuyordu. Yaşlı bunak adam üçüncü dünya savaşını başlatmaya çalıştığında. Herkes bunun son olmasından da korkuyordu. Yani dünyanın sonu var, vardı ve olacak. Ancak insanlar hala insan olarak kalıyor, ancak insan kılığına giren hayvanlar dünyanın sonu olmayan hayvanlardır.
[quote=Truwor post_id=240098 time=1691514409 user_id=9292] Bazı sorular hiç de cinsel değil. [/quote] Bu, ona nasıl baktığınıza bağlı. Ancak birçok insan oldukça cinsel tepkiler veriyor. )
Neden bir kıza saldırıyorsun? Bir beyefendi gibi davranın. Marina ne demek istediğini açıkladı. Dünyanın sonunun ilan edildiği durumlar vardı. 2012’yi de hatırlıyorum, 1999’dan 2000’e geçiş, bilgisayarların çöküşü bekleniyordu. Verilen konuya biraz benziyordu...
These users thanked the author Hafta sonu for the post:
[quote=uran post_id=240120 time=1691516262 user_id=19741] [quote=Marinka post_id=240115 time=1691515949 user_id= 12161] Neden değildin? [/quote]öyle miydin? [/quote] Neden bir kıza saldırıyorsun? Bir beyefendi gibi davranın. Marina ne demek istediğini açıkladı. Dünyanın sonunun ilan edildiği durumlar vardı. 2012’yi de hatırlıyorum, 1999’dan 2000’e geçiş, bilgisayarların çöküşü bekleniyordu. Verilen konuya biraz benziyordu...
Helga: ↑08 Aug 2023, 20:46
Neden bir kıza saldırıyorsun? Bir beyefendi gibi davranın. Marina ne demek istediğini açıkladı. Dünyanın sonunun ilan edildiği durumlar vardı. 2012’yi de hatırlıyorum, 1999’dan 2000’e geçiş, bilgisayarların çöküşü bekleniyordu. Verilen konuya biraz benziyordu..
İlan edilen dünyanın sonu ile gerçekte beklenenin farklı şeyler olduğunu açıkça belirtiyorum, Ayrıca şimdi dünyanın sonunu ilan edin, bu sizin durumunuzu değiştirecek mi?
Bir kez daha söylüyorum çoğumuz bu tür durumlarla karşılaşmadık.
[quote=Helga post_id=240131 time=1691516767 user_id=18821] Neden bir kıza saldırıyorsun? Bir beyefendi gibi davranın. Marina ne demek istediğini açıkladı. Dünyanın sonunun ilan edildiği durumlar vardı. 2012’yi de hatırlıyorum, 1999’dan 2000’e geçiş, bilgisayarların çöküşü bekleniyordu. Verilen konuya biraz benziyordu.. [/quote]İlan edilen dünyanın sonu ile gerçekte beklenenin farklı şeyler olduğunu açıkça belirtiyorum, Ayrıca şimdi dünyanın sonunu ilan edin, bu sizin durumunuzu değiştirecek mi? Bir kez daha söylüyorum çoğumuz bu tür durumlarla karşılaşmadık.
Burada herkesin kendi bitmemiş işi var. Belki de her şeyi yolunda olan, her yeri tam bir cennet olan ve eksik olan tek şey konservatuvarda piyano başında seks olan mutlu insanlar vardır. O halde bir piyano kesinlikle gereklidir))
2 dakika 25 saniye sonra gönderildi: n
Andre_s, yani bu ilginç - ön planınızda ne olurdu?
Burada herkesin kendi bitmemiş işi var. Belki de her şeyi yolunda olan, her yeri tam bir cennet olan ve eksik olan tek şey konservatuvarda piyano başında seks olan mutlu insanlar vardır. O halde bir piyano kesinlikle gereklidir))
[size=85] [color=green]2 dakika 25 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] n[quote=niqk post_id=240141 time=1691518203 user_id=218 ] [ref=#804000]Andre_s[/ref], yani bu ilginç - ön planınızda ne olurdu? [/quote] Belki konservatuarda cilalı bir piyano ,)
uran: ↑08 Aug 2023, 20:49
çoğumuz böyle durumlarda değildik
)) Çoğunluk bu tür durumlarda değildi ama azınlık öyle miydi? Daha spesifik olabilir misin? Kesin infaz tarihi olan ölüm cezasına çarptırılanları kastediyorsanız, istediklerini yapma yetenekleri sınırlıydı.
uran: ↑08 Aug 2023, 20:49
dünyanın ilan edilen sonu ile gerçekte beklenen dünyanın sonu farklı şeyler
Gerçekte beklenenler, daha önce duyurulanlardan nasıl farklı? Birisinin insanlara hepsi bu kadar diyeceğini mi sanıyorsun?
İnsanlara söylemeyecekler ama nedenini biliyor musun? Çünkü gerçekte histeri başlayacak. Artık kontrolsüz seks hakkında yazanlar büyük olasılıkla normal cinsel ilişki bile gerçekleştiremeyecekler. Çünkü bu onlar için işe yaramayacak. İnsanlar topluca delirecek. Ve belki de dua edenler sonuna kadar yaşayacaklar.
Eh, çoğu ya sessizce delirecek ya da intihar edecek. İlk gün değil ama sona yaklaştıkça intiharlar artacak.
Kronik hastalıklar kötüleşecek. Ülser, gastrit, kolit, kolesistit, pankreatit ve içki içenler normal yemek bile yiyemeyecekler. Bu kadar ciddi sağlık sorunu yaşamamış kişilerde dahi felç ve kalp krizi meydana gelecektir. Ve temelde sağlıklı olanlar nevroz yaşamaya başlayacak.
İki hafta boyunca sürecek bir bakkaliye olmayacak. Tabi sadece zihinsel engellilerse. Kim hiçbir şey anlamayacak.
These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
[quote=uran post_id=240133 time=1691516959 user_id=19741] çoğumuz böyle durumlarda değildik [/quote]
)) Çoğunluk bu tür durumlarda değildi ama azınlık öyle miydi? Daha spesifik olabilir misin? Kesin infaz tarihi olan ölüm cezasına çarptırılanları kastediyorsanız, istediklerini yapma yetenekleri sınırlıydı.
[quote=uran post_id=240133 time=1691516959 user_id=19741] dünyanın ilan edilen sonu ile gerçekte beklenen dünyanın sonu farklı şeyler [/quote]
Gerçekte beklenenler, daha önce duyurulanlardan nasıl farklı? Birisinin insanlara hepsi bu kadar diyeceğini mi sanıyorsun? İnsanlara söylemeyecekler ama nedenini biliyor musun? Çünkü gerçekte histeri başlayacak. Artık kontrolsüz seks hakkında yazanlar büyük olasılıkla normal cinsel ilişki bile gerçekleştiremeyecekler. Çünkü bu onlar için işe yaramayacak. İnsanlar topluca delirecek. Ve belki de dua edenler sonuna kadar yaşayacaklar. Eh, çoğu ya sessizce delirecek ya da intihar edecek. İlk gün değil ama sona yaklaştıkça intiharlar artacak. Kronik hastalıklar kötüleşecek. Ülser, gastrit, kolit, kolesistit, pankreatit ve içki içenler normal yemek bile yiyemeyecekler. Bu kadar ciddi sağlık sorunu yaşamamış kişilerde dahi felç ve kalp krizi meydana gelecektir. Ve temelde sağlıklı olanlar nevroz yaşamaya başlayacak. İki hafta boyunca sürecek bir bakkaliye olmayacak. Tabi sadece zihinsel engellilerse. Kim hiçbir şey anlamayacak.
Marinka, bence çok ileri gidiyorsun ! Ve çok güçlü bir şekilde! Çıldıracaklar, duvara çarpacaklar, histerik hale gelecekler
ve aşırı histerik olacaklar! Kabus gibi korku ve korkunç kabus!!! Bütün bunları nereden çıkardın? Bütün insanlar biliyor - onlar ölümlü! Ve kesinlikle ölecekler! Er ya da geç! Ve gerçekten kimin umurunda? Bazı aşırı duyarlı psikopatlar. İşte bu kadar!
Herkes kendi işine bakıyor, gelecek planlarını yapıyor, kaçırılan fırsatlardan pişmanlık duyuyor ve onları telafi etmeye çalışıyor... Bu durumda da aynısı olacak! Belki ilk birkaç saat boyunca insanlar endişelenip seğirecekler.
Sonra da şöyle diyecekler: siktir git! Ayrıca hata olasılığı her zaman vardır. Ve insan bunun kişisel olarak başına gelemeyeceğini düşünmeye meyillidir... Ve her şey her zamanki gibi iyi belirlenmiş bir yolda ilerleyecektir... Şahsen ben de öyle yapacağım...
[ref=#bf0000]Marinka[/ref], bence çok ileri gidiyorsun ! Ve çok güçlü bir şekilde! Çıldıracaklar, duvara çarpacaklar, histerik hale gelecekler ve aşırı histerik olacaklar! Kabus gibi korku ve korkunç kabus!!! Bütün bunları nereden çıkardın? Bütün insanlar biliyor - onlar ölümlü! Ve kesinlikle ölecekler! Er ya da geç! Ve gerçekten kimin umurunda? Bazı aşırı duyarlı psikopatlar. İşte bu kadar! Herkes kendi işine bakıyor, gelecek planlarını yapıyor, kaçırılan fırsatlardan pişmanlık duyuyor ve onları telafi etmeye çalışıyor... Bu durumda da aynısı olacak! Belki ilk birkaç saat boyunca insanlar endişelenip seğirecekler. Sonra da şöyle diyecekler: siktir git! Ayrıca hata olasılığı her zaman vardır. Ve insan bunun kişisel olarak başına gelemeyeceğini düşünmeye meyillidir... Ve her şey her zamanki gibi iyi belirlenmiş bir yolda ilerleyecektir... Şahsen ben de öyle yapacağım...
Böyle pek çok insan var... kanser hastaları da dahil, sevdiklerimden biri gibi. Peki o ne yapar?... sadece yaşa. Bu gezegendeki yaşamın son aylarının, günlerinin, aramızdaki yaşamın tadını çıkarıyorum.
Böyle pek çok insan var... kanser hastaları da dahil, sevdiklerimden biri gibi. Peki o ne yapar?... sadece yaşa. Bu gezegendeki yaşamın son aylarının, günlerinin, aramızdaki yaşamın tadını çıkarıyorum.
[ref=#bf0000]◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊[/ref], kesinlikle doğru! İnsan kendi ölümüne inanmaz! Ve ona asla inanmayacak! Bir mucize için her zaman umut vardır!!!
niqk: ↑08 Aug 2023, 22:11Marinka, bence sen çok ileri gidiyorsun! Ve çok güçlü bir şekilde! Çıldıracaklar, duvara çarpacaklar, histerik hale gelecekler
ve aşırı histerik olacaklar! Kabus gibi korku ve korkunç kabus!!! Bütün bunları nereden çıkardın? Bütün insanlar biliyor - onlar ölümlü! Ve kesinlikle ölecekler! Er ya da geç! Ve gerçekten kimin umurunda? Bazı aşırı duyarlı psikopatlar. İşte bu kadar!
Herkes kendi işine bakıyor, gelecek planlarını yapıyor, kaçırılan fırsatlardan pişmanlık duyuyor ve onları telafi etmeye çalışıyor... Bu durumda da aynısı olacak! Belki ilk birkaç saat boyunca insanlar endişelenip seğirecekler.
Sonra da şöyle diyecekler: siktir git! Ayrıca hata olasılığı her zaman vardır. Evet ve kişi bunun kişisel olarak başına gelemeyeceğini düşünmeye meyillidir... Ve her şey her zamanki gibi belirlenen yolda ilerleyecek... Şahsen ben öyle yapacağım...
Şu anda söylediğin şey bu. İnsanların Kovid sırasında karabuğdayı ve tuvalet kağıtlarını raflardan nasıl süpürdüğünü hatırlamıyor musunuz? O dönemde kalp krizi, felç, intihar ve akıl hastalığı sayımızın ne kadar arttığını bilmiyorsunuz. Ve bu dünyanın sonu da değildi.
47 saniye sonra gönderildi: n
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑08 Aug 2023, 22:16
Böyle pek çok insan var... kanser hastaları da dahil, sevdiklerimden biri gibi. Peki o ne yapar?... sadece yaşa. Bu gezegendeki yaşamın, son ayların, aramızdaki yaşamın tadını çıkarıyoruz.
Ne kadar zamanı kaldı? İki hafta mı?
2 dakika 41 saniye sonra gönderildi:
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, kesinlikle Kesinlikle! İnsan kendi ölümüne inanmaz! Ve ona asla inanmayacak! Bir mucize için her zaman umut vardır!!!
Bir kişinin inanmadığı durumları almıyoruz. Herkesin inandığı bir davayı ele alıyoruz.
These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
[quote=niqk post_id=240158 time=1691521903 user_id=218] [ref=#bf0000]Marinka[/ref], bence sen çok ileri gidiyorsun! Ve çok güçlü bir şekilde! Çıldıracaklar, duvara çarpacaklar, histerik hale gelecekler ve aşırı histerik olacaklar! Kabus gibi korku ve korkunç kabus!!! Bütün bunları nereden çıkardın? Bütün insanlar biliyor - onlar ölümlü! Ve kesinlikle ölecekler! Er ya da geç! Ve gerçekten kimin umurunda? Bazı aşırı duyarlı psikopatlar. İşte bu kadar! Herkes kendi işine bakıyor, gelecek planlarını yapıyor, kaçırılan fırsatlardan pişmanlık duyuyor ve onları telafi etmeye çalışıyor... Bu durumda da aynısı olacak! Belki ilk birkaç saat boyunca insanlar endişelenip seğirecekler. Sonra da şöyle diyecekler: siktir git! Ayrıca hata olasılığı her zaman vardır. Evet ve kişi bunun kişisel olarak başına gelemeyeceğini düşünmeye meyillidir... Ve her şey her zamanki gibi belirlenen yolda ilerleyecek... Şahsen ben öyle yapacağım... [/quote ]
Şu anda söylediğin şey bu. İnsanların Kovid sırasında karabuğdayı ve tuvalet kağıtlarını raflardan nasıl süpürdüğünü hatırlamıyor musunuz? O dönemde kalp krizi, felç, intihar ve akıl hastalığı sayımızın ne kadar arttığını bilmiyorsunuz. Ve bu dünyanın sonu da değildi.
[size=85][color=green]47 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] n[quote="◊ _NeBo[_Na_ ]LaDoNi_◊" post_id=240160 time=1691522218 user_id=5795] Böyle pek çok insan var... kanser hastaları da dahil, sevdiklerimden biri gibi. Peki o ne yapar?... sadece yaşa. Bu gezegendeki yaşamın, son ayların, aramızdaki yaşamın tadını çıkarıyoruz. [/quote]
[size=85] [color=green]2 dakika 41 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=niqk post_id=240161 time=1691522354 user_id=218] [ref=#bf0000]◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊[/ref], kesinlikle Kesinlikle! İnsan kendi ölümüne inanmaz! Ve ona asla inanmayacak! Bir mucize için her zaman umut vardır!!! [/quote]
Bir kişinin inanmadığı durumları almıyoruz. Herkesin inandığı bir davayı ele alıyoruz.
Marinka: ↑08 Aug 2023, 22:35
Gitti; bir kadından bahsediyoruz. Kimse tam olarak ne kadar süreceğini bilmiyor ama umarım 2 hafta ya da iki ay değil, en az bir ya da iki yıl olur. Sevdiklerinizden vazgeçmek çok zordur.
[quote=Marinka post_id=240163 time=1691523309 user_id=12161] Ne kadar zamanı kaldı? İki hafta mı? [/quote] Gitti; bir kadından bahsediyoruz. Kimse tam olarak ne kadar süreceğini bilmiyor ama umarım 2 hafta ya da iki ay değil, en az bir ya da iki yıl olur. Sevdiklerinizden vazgeçmek çok zordur.
[quote="◊_NeBo[_Na_] LaDoNi_◊" post_id=240105 time=1691515466 user_id=5795] "Cennetin Kapısını Çalıyorum" devamı.. [/quote] Harika film, katılıyorum. Ve sondaki şarkı sadece ateş. Ve "Oyunu oynayana kadar" oldukça zayıf IMHO, bir sürü varsayım içeren bir peri masalı.
Marinka: ↑08 Aug 2023, 14:18
Daha sonra kitabı sakin bir şekilde kapatıp sonraki 10 dakika içinde açarlar. Bunu yapamam.
evet, 10 dakika boyunca film izlemeye benziyor). Normalde kendimi atmosfere kaptırmak isterdim 1691493482 user_id=12161]
Gerçekte, incelemelere göre birçok kez herkesin kitabı beğendiği ortaya çıktı ama ben beğenmedim.
Bunun tersi de olur.
Genel olarak çok fazla kurgu kitabı okumadım. Esas olarak teknik.
These users thanked the author Yeşil for the post (total 3):
[quote=Marinka post_id=239936 time=1691493482 user_id=12161] Daha sonra kitabı sakin bir şekilde kapatıp sonraki 10 dakika içinde açarlar. Bunu yapamam. [/quote] evet, 10 dakika boyunca film izlemeye benziyor). Normalde kendimi atmosfere kaptırmak isterdim 1691493482 user_id=12161] Gerçekte, incelemelere göre birçok kez herkesin kitabı beğendiği ortaya çıktı ama ben beğenmedim. [ /quote] Bunun tersi de olur. Genel olarak çok fazla kurgu kitabı okumadım. Esas olarak teknik.
Marinka: ↑08 Aug 2023, 21:34
İnsanlar topluca delirecek. Ve belki de dua edenler sonuna kadar yaşayacaklar.
Eh, çoğu ya sessizce delirecek ya da intihar edecek. İlk gün değil ama sona yaklaştıkça intiharlar artacak.
Kronik hastalıklar kötüleşecek. Ülser, gastrit, kolit, kolesistit, pankreatit ve içki içenler normal yemek bile yiyemeyecekler. Bu kadar ciddi sağlık sorunu yaşamamış kişilerde dahi felç ve kalp krizi meydana gelecektir. Ve temelde sağlıklı olanlar için nevrozlar başlayacak.
İki hafta boyunca bakkalalik olmayacak. Tabi sadece zihinsel engellilerse. Kim hiçbir şey anlamaz.
şu anda gerçeğe daha yakın yazdın, yoksa "Kitap okuyacağım.." dedin yoksa emin misin? siz bu çoğunluk kategorisine girmiyor musunuz?
[quote=Marinka post_id=240147 time=1691519674 user_id=12161] İnsanlar topluca delirecek. Ve belki de dua edenler sonuna kadar yaşayacaklar. Eh, çoğu ya sessizce delirecek ya da intihar edecek. İlk gün değil ama sona yaklaştıkça intiharlar artacak. Kronik hastalıklar kötüleşecek. Ülser, gastrit, kolit, kolesistit, pankreatit ve içki içenler normal yemek bile yiyemeyecekler. Bu kadar ciddi sağlık sorunu yaşamamış kişilerde dahi felç ve kalp krizi meydana gelecektir. Ve temelde sağlıklı olanlar için nevrozlar başlayacak. İki hafta boyunca bakkalalik olmayacak. Tabi sadece zihinsel engellilerse. Kim hiçbir şey anlamaz. [/quote] şu anda gerçeğe daha yakın yazdın, yoksa "Kitap okuyacağım.." dedin yoksa emin misin? siz bu çoğunluk kategorisine girmiyor musunuz?
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑08 Aug 2023, 13:41
düşüncesizce sürü gibi davranmak istiyorlar
neden iki hafta sonra düşünsünler herkes her şey berbat mı olacak? Hayatınızın en azından son iki haftasında hiçbir şey düşünmemek mümkün mü?
9 dakika 14 saniye sonra gönderilir:
Marinka: ↑08 Aug 2023, 09:43
Dişinle tırnağınla mücadele etsen el sıkışıp ayrılmazdın.
Bu yüzden el sıkışmadık bile. Hepsi ömrümün sonuna kadar bana düşman kaldı. Ve bizi ayıranlar sadece yetişkinlerdi (genellikle öğretmenler, çünkü çatışmaların çoğu genellikle okulda meydana gelir). Daha sonra herkes olgunlaştı, daha akıllı hale geldi ve anlaşmazlıkların sözlü olarak çözülebileceğini anladı.
These users thanked the author kadınköle for the post:
[quote="◊_NeBo[_Na_] LaDoNi_◊" post_id=239927 time=1691491277 user_id=5795] düşüncesizce sürü gibi davranmak istiyorlar [/quote] neden iki hafta sonra düşünsünler herkes her şey berbat mı olacak? Hayatınızın en azından son iki haftasında hiçbir şey düşünmemek mümkün mü?
[size=85][color=green]9 dakika 14 saniye sonra gönderilir:[/color] [/size] [quote =Marinka post_id=239828 time= 1691476999 user_id=12161] Dişinle tırnağınla mücadele etsen el sıkışıp ayrılmazdın. [/quote] Bu yüzden el sıkışmadık bile. Hepsi ömrümün sonuna kadar bana düşman kaldı. Ve bizi ayıranlar sadece yetişkinlerdi (genellikle öğretmenler, çünkü çatışmaların çoğu genellikle okulda meydana gelir). Daha sonra herkes olgunlaştı, daha akıllı hale geldi ve anlaşmazlıkların sözlü olarak çözülebileceğini anladı.
16 yaşındaydım. Her şey kulübedeki saunadan çıktığımda ve köpeğin penisimi yalamaya başlamasıyla başladı. Çok çabuk orgazm oldum. Ertesi hafta bir köpeğin penisine yeterince uzun ve sert bir şekilde...
Last post
Bunu sivilceli bir mastürbasyoncu yazdı. Adamın beyni yanıyor dikkatli olun
İlginç görüş herkes. penis boyutu ne kadar önemlidir? bir kız için mi? Bir erkeğin orta veya küçük bir boyu varsa, bir kız gizlice uzun kalın penisli bir erkek tarafından kızartılmayı hayal eder mi?
Last post
Hmm, doğal olarak kişi bir bütün olarak önemlidir, üyesi değil. Ama!
Her türlü forumu ziyaret ettikten sonra ilgimi çekti ve kocamı kendi ünitesini denemeye zar zor ikna ettim. 20 cm bana her zaman...