Geçmişe dönmek mi?
-
Автор темыHafta sonu
- Sürtünmeler
- Total posts: 497
- Registered for: 2 years
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Geçmişe dönmek mi?
Keşke zamanda geriye gitme fırsatı olsaydı. Bunu yapmaya istekli olur musun? Kiminle tanışırdın ve neyi değiştirmeye çalışırdın?
- These users thanked the author Hafta sonu for the post (total 5):
- Beluga, Geçit, aryamari, Büyüleyici, Didudo
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1286
- Registered for: 3 years 1 month
Cevap: Geçmişe dönmek mi?
Çocukluğuma ve gençliğime dair neredeyse hiçbir şey hatırlamıyorum. Sadece daha genç ve daha sağlıklıydı.
Yani gençlik ve sağlık için geri dönerdim, kendime bakardım, sağlığıma bakardım, aksi takdirde aynı şekilde yaşardım.
Hiçbir tanıdık ya da akrabam yoktu, o yüzden belki ben bir şey denedim - dene)))
Yani gençlik ve sağlık için geri dönerdim, kendime bakardım, sağlığıma bakardım, aksi takdirde aynı şekilde yaşardım.
Hiçbir tanıdık ya da akrabam yoktu, o yüzden belki ben bir şey denedim - dene)))
- These users thanked the author Aion2012Ölü for the post:
- Hafta sonu
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1306
- Registered for: 2 years 5 months
Helga,
Hiçbir şey denemem şimdiki zamanı kökten değiştirebileceğinden değişmeyin
Hiçbir şey denemem şimdiki zamanı kökten değiştirebileceğinden değişmeyin
- These users thanked the author SeRg !$! for the post (total 4):
- Hafta sonu, Beluga, Şalun70, aryamari
-
Автор темыHafta sonu
- Sürtünmeler
Keşke zamanda geriye gidebilseydim. Zaten gitmiş olanları, gençleri görmek, onlara güncel gözlerle bakmak. Ve çok fazla değişmeye çalışırdım. Dünyaya ve kendinize karşı tutumunuz. Bazı açılardan hayat bizi farklı bir yola, farklı bir yola götürdü. Hayatı düzgün yaşayamaman çok yazık. Mevcut deneyimle.
- These users thanked the author Hafta sonu for the post (total 6):
- Beluga, Aion2012Ölü, Shu_her, Juravl, aryamari, Serg_A
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1306
- Registered for: 2 years 5 months
Helga,
nasıl yırtılacak ruhunuz artık orada olmayanları görüyor...
Değişiklikler çok endişe vericidir, kesinlikle imkansızdır) bu yüzden pek çok kitap, film ve bilimsel inceleme var...(ama arzunuz anlaşılabilir)
nasıl yırtılacak ruhunuz artık orada olmayanları görüyor...
Değişiklikler çok endişe vericidir, kesinlikle imkansızdır) bu yüzden pek çok kitap, film ve bilimsel inceleme var...(ama arzunuz anlaşılabilir)
- These users thanked the author SeRg !$! for the post (total 2):
- Hafta sonu, aryamari
-
Автор темыHafta sonu
- Sürtünmeler
Ve değişikliklere gelince, bir kişinin hayatındaki değişikliklerin diğerlerinin hayatında da değişiklik yaratabileceğini anlıyorum. Ama bilmiyoruz ve bilemeyeceğiz, belki hayırlı olur. Ne yazık ki zaman makinesi henüz icat edilmedi. Geriye kalan tek şey, eğer işler yolunda giderse ne olacağını hayal etmek...
:)
Evet yırtılacak, katılıyorum. Ama yine de onları görmek istiyorum.
Ve değişikliklere gelince, bir kişinin hayatındaki değişikliklerin diğerlerinin hayatında da değişiklik yaratabileceğini anlıyorum. Ama bilmiyoruz ve bilemeyeceğiz, belki hayırlı olur. Ne yazık ki zaman makinesi henüz icat edilmedi. Geriye kalan tek şey, eğer işler yolunda giderse ne olacağını hayal etmek...

- These users thanked the author Hafta sonu for the post (total 5):
- SeRg !$!, Beluga, Aion2012Ölü, aryamari, Serg_A
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1286
- Registered for: 3 years 1 month
Helga,
Zaman makinesi şakası eğer şimdi ya da bir milyon yıl sonra icat edilmiş olsaydı, bundan haberimiz olmayacaktı.
Yalnızca icat edip kullananlar bilebilir.
Bu konuda yarı şaka bile var.
Stephen Hawking bir parti veriyordu ve zaman yolcuları da partiye davet ediliyordu. Ama ne yazık ki kimse gelmedi.
Burası tamamen bir geri çekilme.
Her zaman hayal kurabilirsin. Evren sonsuzluğu içinde kapalı değildir. Ve herkes için her şey olabilir =)
Zaman makinesi şakası eğer şimdi ya da bir milyon yıl sonra icat edilmiş olsaydı, bundan haberimiz olmayacaktı.
Stephen Hawking bir parti veriyordu ve zaman yolcuları da partiye davet ediliyordu. Ama ne yazık ki kimse gelmedi.
Her zaman hayal kurabilirsin. Evren sonsuzluğu içinde kapalı değildir. Ve herkes için her şey olabilir =)
- These users thanked the author Aion2012Ölü for the post (total 3):
- Hafta sonu, Geçit, Serg_A
-
Автор темыHafta sonu
- Sürtünmeler
evet, bunun bilinmediği ve erişilemez olduğu düşüncesi vardı. Ama aynı zamanda arabanın herkesin erişimine açık olmasını ve oraya buraya gidebilmenizi de umuyorum. Bu yüzden fantezi uçuşu ..)))Aion2012Dead: ↑08 Aug 2023, 12:15 Helga,
Zaman makinesiyle ilgili komik olan şey şu ki, eğer o şimdi ya da bir milyon yıl sonra icat edilmiş olsaydı, bundan haberimiz bile olmayacaktı.
- These users thanked the author Hafta sonu for the post (total 4):
- Aion2012Ölü, Beluga, aryamari, Serg_A
-
- Flört etmek
- Total posts: 30
- Registered for: 1 year 10 months
- Orientation: biseksüel
Zamanda geriye gidebilseydim, erkeklerle ve erkeklerle çok sikişirdim. Ve beni kayışla bağlayan Yulia’dan ayrılmayacağım...
- These users thanked the author PolinaÜni for the post (total 4):
- Hafta sonu, Juravl, Niko13, abartı
-
- ön sevişme
- Total posts: 121
- Registered for: 1 year 11 months
17 yaşımda dönmüş olsaydım yapacağım ilk şey okulu, partileri ve ilk kız arkadaşımı bırakmak olurdu; Tek başıma motosiklete binerdim; insan evde otururdu: doyasıya yer, sarhoş içerdi; Asla kimseyle çıkmam; ve sonra daha az çalışırdım ve en önemlisi daha az sıklıkta çalışırdım; ve asla araba satın almazdı.
Ve eğer 4 yaşıma dönersem, anaokulundan ve ardından okuldan kaçardım; 1. sınıftan itibaren onu sonsuza kadar bırakırdım.
Ve eğer 4 yaşıma dönersem, anaokulundan ve ardından okuldan kaçardım; 1. sınıftan itibaren onu sonsuza kadar bırakırdım.
- These users thanked the author Vay for the post (total 2):
- Hafta sonu, Juravl
-
- ön sevişme
- Total posts: 125
- Registered for: 1 year 10 months
Şimdiki beyinlerle ve geçmişe - zevkle!!!
- These users thanked the author Çimen for the post (total 2):
- Hafta sonu, Zorba Carrie
-
Автор темыHafta sonu
- Sürtünmeler
Karnını doyuracak, sarhoş içecek ve benzeri parayı nereden bulacaklardı?
Veey: ↑08 Aug 2023, 13:03 17 yaşımda dönseydim ilk yapacağım şey okuldan, partilerden ve ilk kız arkadaşımdan vazgeçmek olurdu; Tek başıma motosiklete binerdim; insan evde otururdu: doyasıya yer, sarhoş içerdi; Asla kimseyle çıkmam; ve sonra daha az çalışırdım ve en önemlisi daha az sıklıkta çalışırdım; ve asla araba satın almazdı.
Ve eğer 4 yaşıma dönseydim, önce anaokulundan, sonra da okuldan kaçardım; 1. sınıftan itibaren okulu sonsuza kadar bırakırdım.
Karnını doyuracak, sarhoş içecek ve benzeri parayı nereden bulacaklardı?
- These users thanked the author Hafta sonu for the post (total 3):
- Beluga, aryamari, Serg_A
-
- ön sevişme
- Total posts: 121
-
Автор темыHafta sonu
- Sürtünmeler
- Beluga, aryamari, Serg_A
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1627
- Registered for: 2 years 1 month
Evet, muhtemelen kendimi birkaç "adım" atmaktan vazgeçirirdim ve birkaç sevdiklerimin "adımlarını" atmamaları için bu adımları atmalarına yardımcı olurdum
Ve sırf buna bakmak adına Tarihe bakıp ders kitaplarında kimin haklı olduğunu, alternatifçilerin mi olduğunu öğrenmek isterim.
Ve sırf buna bakmak adına Tarihe bakıp ders kitaplarında kimin haklı olduğunu, alternatifçilerin mi olduğunu öğrenmek isterim.
- These users thanked the author Beluga for the post (total 4):
- Hafta sonu, Zorba Carrie, aryamari, Serg_A
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 181
- Registered for: 2 years 7 months
Yapardım:
- 15 yaşımdayken Paşa ve/veya Kostya ile sevişirdim, her biri kendi tarzında, bana tek tek ima ettiler - ne yazık ki bunu fark etmekten utandım.
-20 yaşımda Sveta ve Katya ile üçlü seks yapardım. Oradaki durum çok olumluydu - ve Katya da istiyordu - ama ben bir aptal gibi davrandım ve sadece Sveta’yla sevişmeye gittim. Kendime hala kızgınım.
-35 yaşındaki Ira’ya samimi bir ortamda buluşma teklif edecekti. Eğer kabul ederse - ve büyük ihtimalle evet - rüyada seks olurdu - Onu okuldan tanıyordum, arkadaştık - ve hayatı boyunca sadece bir erkek kocası vardı ve yıllar sonra beni bir sosyal ağda buldu ve onunla tanıştık. çay içer ve birbirlerine fotoğraf gösterirler. Pek çok şey söyledi - ancak şimdi onu herhangi bir yere beni ziyarete sürüklemem gerektiğini ve seks olabileceğini anlıyorum. Böyle güzel bir an nasıl boşa harcanabilir?
İşte hemen aklıma gelenler bunlar.
İş hakkında ya da başka bir şey hakkında yazmıyorum - sadece forumumuzun konusu hakkında yazıyorum

- 15 yaşımdayken Paşa ve/veya Kostya ile sevişirdim, her biri kendi tarzında, bana tek tek ima ettiler - ne yazık ki bunu fark etmekten utandım.
-20 yaşımda Sveta ve Katya ile üçlü seks yapardım. Oradaki durum çok olumluydu - ve Katya da istiyordu - ama ben bir aptal gibi davrandım ve sadece Sveta’yla sevişmeye gittim. Kendime hala kızgınım.
-35 yaşındaki Ira’ya samimi bir ortamda buluşma teklif edecekti. Eğer kabul ederse - ve büyük ihtimalle evet - rüyada seks olurdu - Onu okuldan tanıyordum, arkadaştık - ve hayatı boyunca sadece bir erkek kocası vardı ve yıllar sonra beni bir sosyal ağda buldu ve onunla tanıştık. çay içer ve birbirlerine fotoğraf gösterirler. Pek çok şey söyledi - ancak şimdi onu herhangi bir yere beni ziyarete sürüklemem gerektiğini ve seks olabileceğini anlıyorum. Böyle güzel bir an nasıl boşa harcanabilir?
İşte hemen aklıma gelenler bunlar.
İş hakkında ya da başka bir şey hakkında yazmıyorum - sadece forumumuzun konusu hakkında yazıyorum
- These users thanked the author Juravl for the post (total 4):
- Hafta sonu, Mancuso, Serg_A, abartı
-
- Penetrasyon
- Total posts: 298
- Registered for: 2 years 10 months
Hiçbir şeyi değiştirmezdim. Hayatta olumsuz anlar olsa da her başarısızlık ve olumsuz deneyim iyi bir derstir ve bu dersler olmasaydı şu an olduğum kişi olamazdım. Bazen bu konu üzerinde düşündüm, “neyi değiştirirdim, çünkü şunu veya bunu önleyebilirdim veya tam tersine anın tadını çıkarabilirdim” ama sonunda bunların hepsinin gerekli olduğu sonucuna vardım.
Genel olarak bu konuda herhangi bir uyumsuzluk hissetmiyorum.
Genel olarak bu konuda herhangi bir uyumsuzluk hissetmiyorum.
- These users thanked the author Didudo for the post:
- Hafta sonu
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
Evlendiğimde pişman olduğum tek şey daha önce evlenmemiş olmamdı.
Bu yüzden eşimle ilk kez orada buluşmak için zamanda geriye gitmek istedim, o zaten 19 yaşındayken değil, en azından 13-14-15 yaşlarındayken.
Ama o döneme ait fotoğraflarına baktığımda: kibrit gibi bacaklar, bel yok, düz bir tahta, üç parmaklı incir gibi göğüs, tavuk gibi boyun, kulaktan kulağa ağız gibi Pinokyo, geçmişe olan arzumu anında kaybettim.
Tanrım, acaba bu kadar çirkin bir ördek yavrusundan bu kadar güzel bir kuğu oluşmuş olabilir mi acaba: bu kadar baştan çıkarıcı bir ağız ve dolgun dudaklar, belirgin dar bir belin arka planında bu kadar güzel göğüsler, böylesine güzel bir görünüm. küçük tonlu bir popo ve çok ince bacaklar ...
Hayır, geçmişe dönmek istemiyorum.
Şu anın tadını çıkarıyorum.
Bu yüzden eşimle ilk kez orada buluşmak için zamanda geriye gitmek istedim, o zaten 19 yaşındayken değil, en azından 13-14-15 yaşlarındayken.
Ama o döneme ait fotoğraflarına baktığımda: kibrit gibi bacaklar, bel yok, düz bir tahta, üç parmaklı incir gibi göğüs, tavuk gibi boyun, kulaktan kulağa ağız gibi Pinokyo, geçmişe olan arzumu anında kaybettim.
Tanrım, acaba bu kadar çirkin bir ördek yavrusundan bu kadar güzel bir kuğu oluşmuş olabilir mi acaba: bu kadar baştan çıkarıcı bir ağız ve dolgun dudaklar, belirgin dar bir belin arka planında bu kadar güzel göğüsler, böylesine güzel bir görünüm. küçük tonlu bir popo ve çok ince bacaklar ...
Hayır, geçmişe dönmek istemiyorum.
Şu anın tadını çıkarıyorum.
Last edited by Truwor on 08 Aug 2023, 17:07, edited 1 time in total.
- These users thanked the author Truwor for the post (total 3):
- Natali91, Hafta sonu, Serg_A
-
- Flört etmek
- Total posts: 45
Cidden, aileme daha çok dikkat ederdim. Onları şaşkına çevirmedim.
Yoksa bu keçiyle evlenmezdim, aynı keçiyle evlenirdim.
Genel olarak ailem hariç hiçbir şeyi değiştirmeyin. Oğul diye bir şey olmayacaktı.
Yoksa bu keçiyle evlenmezdim, aynı keçiyle evlenirdim.
Genel olarak ailem hariç hiçbir şeyi değiştirmeyin. Oğul diye bir şey olmayacaktı.
- These users thanked the author Natali91 for the post (total 3):
- Hafta sonu, Zorba Carrie, Serg_A
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 172
Bir şekilde herkes “zaman makinesinin” bir çeşit cihaz olduğu gerçeğine odaklanmış durumda. Bu sadece bir makine, bir mekanizma.
En azından Jack London’ı hatırlayın, hikaye bir deli gömleği. "Makine" uzun zaman önce icat edildi ve var. Beynimizde. Sadece nasıl kullanılacağını öğrenmen gerekiyor. Ama kimse talimat vermeyecek. Hayır’dan. Bireysel olarak.
Ve bir şey daha var; her hareket, çoğunluğu kimera olan alternatif gerçeklikler yaratır. Ana bir tarihsel çizgi veya dizi (her neyse) var ve çok hareketsiz. Geçmiş değişmeye karşı çok etkisizdir.
Ayrıca "bilinç tuzakları" da vardır - hareket etmeye çalışırken, kişi böyle bir seviyeye ulaşmayı başarırsa kolayca geri dönemez - yapay bir gerçekliğe takılıp kalır.
6 dakika 3 saniye sonra gönderildi:
Bu nedenle, yalnızca bakma girişimi bile Geçmişte orada olan şey gezginin kendisi için çok üzücü olabilir
En azından Jack London’ı hatırlayın, hikaye bir deli gömleği. "Makine" uzun zaman önce icat edildi ve var. Beynimizde. Sadece nasıl kullanılacağını öğrenmen gerekiyor. Ama kimse talimat vermeyecek. Hayır’dan. Bireysel olarak.
Ve bir şey daha var; her hareket, çoğunluğu kimera olan alternatif gerçeklikler yaratır. Ana bir tarihsel çizgi veya dizi (her neyse) var ve çok hareketsiz. Geçmiş değişmeye karşı çok etkisizdir.
Ayrıca "bilinç tuzakları" da vardır - hareket etmeye çalışırken, kişi böyle bir seviyeye ulaşmayı başarırsa kolayca geri dönemez - yapay bir gerçekliğe takılıp kalır.
6 dakika 3 saniye sonra gönderildi:
Bu nedenle, yalnızca bakma girişimi bile Geçmişte orada olan şey gezginin kendisi için çok üzücü olabilir
- These users thanked the author Mancuso for the post:
- Hafta sonu
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
Bazı önemli karar noktalarına dönelim mi? Yoksa her şeyi yeniden mi yaşamalıyım? )
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 5):
- Hafta sonu, Beluga, aryamari, Serg_A, Lisa24
-
Автор темыHafta sonu
- Sürtünmeler
Nasıl istersiniz? Her iki seçenek de değerlendiriliyor. Kim hangi seçeneği seçer?)Hooligan Carrie: ↑08 Aug 2023, 17:44 Bazı önemli karar noktalarına dönülsün mü? Yoksa her şeyi yeniden mi yaşamalıyım? )
- Beluga, Zorba Carrie, aryamari, Serg_A
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1627
- Registered for: 2 years 1 month
Önemli olanlara gidip geri dönerdim ama asıl soru zamanın nasıl davranacağı, dünyalar arasında bir ayrılık mı yoksa dünyada bir değişiklik mi olacağı. dünyaHooligan Carrie: ↑08 Aug 2023, 17:44 Bazı önemli karar noktalarına dönülsün mü? Yoksa her şeyi yeniden mi yaşamalıyım? )

- These users thanked the author Beluga for the post (total 4):
- Hafta sonu, Zorba Carrie, aryamari, Serg_A
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
akıllıca yaşamalıyız! Ve her şeyi temiz yapın ve hayatınızın taslaklarını hayal etmeyin! Sadece... hata yapmak insanın doğasında vardır.
Ve taslakla bile yine de ortalığı karıştırmayı başaracaktır...
Anlamsız bir fikir. Değiştirilmesi gereken geçmiş değil, şimdinin inşa edilmesi gerekiyor ki daha sonra kendi aptallığınızın acısını çekmeyin, kaçırdıklarınızdan pişman olmayın, bugünün dünyasından geçmişe kaçmaya çalışmayın. sorunlar vb. Artık
akıllıca yaşamalıyız! Ve her şeyi temiz yapın ve hayatınızın taslaklarını hayal etmeyin! Sadece... hata yapmak insanın doğasında vardır.
Ve taslakla bile yine de ortalığı karıştırmayı başaracaktır...
- These users thanked the author Nikk for the post (total 3):
- Hafta sonu, Didudo, Serg_A
-
Автор темыHafta sonu
- Sürtünmeler
Kabul ediyorum. Şu andaki zihnimizle zaten pek çok şeyi anlıyoruz. Ve eskisinden daha iyisini yapmaya çalışıyoruz. Ama bazen aklına gelir ve düşünürsün... ah, Alisa Seleznyova. Nerede o zaman makinesi ve robot Werther...niqk: ↑08 Aug 2023, 18:09Anlamsız bir fikir. Değiştirilmesi gereken geçmiş değil, şimdinin inşa edilmesi gerekiyor ki daha sonra kendi aptallığınızın acısını çekmeyin, kaçırdıklarınızdan pişman olmayın, bugünün dünyasından geçmişe kaçmaya çalışmayın. sorunlar vb. ArtıkEğer fırsat olsaydı geçmişe dönün. Bunu yapmaya istekli olur musun? Kiminle tanışırdın ve neyi değiştirmeye çalışırdın?
akıllıca yaşamalıyız! Ve her şeyi temiz yapın ve hayatınızın taslaklarını hayal etmeyin! Sadece... hata yapmak insan doğasıdır.
Ve taslakla bile ortalığı karıştırmayı başaracaktır...
- Nikk, Geçit, aryamari, Serg_A
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
Helga ve bu da önlemedir! Dikkatli düşünmek için bir neden...
- These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
- Hafta sonu, Serg_A
-
Автор темыHafta sonu
- Sürtünmeler
Bu arada, evet!

- These users thanked the author Hafta sonu for the post (total 2):
- aryamari, Serg_A
-
- Oral stimülasyon
Bir de geleceğin geçmişi etkilediği teması var. Sanırım deja vu’yu duymuşuzdur.
Çinlilerin şöyle bir deyişi var: "Bu askeri lider, cenaze töreni ritüeline gerektiği gibi uyulmadığı için tek bir savaşı bile kazanamadı."
Çinlilerin şöyle bir deyişi var: "Bu askeri lider, cenaze töreni ritüeline gerektiği gibi uyulmadığı için tek bir savaşı bile kazanamadı."
- These users thanked the author Mancuso for the post (total 2):
- Hafta sonu, aryamari
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 7 months
Bellek geçmişe dönmemize yardımcı olur. Bizimki, akrabalarımız, arkadaşlarımız, tanıdıklarımız, tanımadığımız kişiler, ancak hayal gücü orada, geçmişte iletişim kurmamıza veya bir şeyleri değiştirmemize yardımcı olur.
Bir zaman makinesi alırsanız bu garip bir tesadüf, geçen hafta boyunca videolar izliyordum YouTube’da hayata dair, Dünya’ya dair, evrene dair ve zaman makinesiyle ilgili bir videoyla izlemeye başladım. Çok hoş ve çekici bir blog yazarıyla karşılaştım ve birçok yönden anlamadığım bir şeyi izleyerek saatler harcadım.
Bu makinedeki sorunun özü, nesneleri zamanında geri göndermeyi öğrense bile, nereye iade edileceğini hesaplamak çok zordur. Dünya kendi ekseni etrafında, Güneş’in etrafında döner. Güneş sistemi galaksinin içinde döner ve Samanyolu’muz evrenin içinden hızla geçer. Her şey sürekli hareket halindedir. Hızlar muazzam ve en ufak bir hata yaparsanız kendinizi uzayda veya daha da kötüsünde bulacaksınız.
Evet ve bu tür uçuşlar sadece gözlem uçuşları olacak diye düşünüyorum. Balıklı bir akvaryum gibi görünmek mümkün olacak.
Zamanı geri almayı öğrenirlerse bu başka bir şey, ama sonra biz gençleşeceğiz, hamile kalıncaya kadar ve sonra hiçbir şey... kişisel olarak bizim için.
Kanevsky’yi suçlarla ilgili izlemeyi çok seviyorum ve sık sık kendimi orada bir kişinin öldürüldüğünü düşünürken buluyorum, ancak henüz orada değildim ve bazı filmlerde olaylar öyle ki ailem bile oradaydı. orada değil. Yani o kişi gitmişti, biz de gitmiştik ve ne kadar süre aynı şartlarda kalmıştık. Hiçbir yerde.
Evet, peki ya Kanevsky. Evren neredeyse 14 milyar yaşında. Ve tüm bu milyarlarca yıl boyunca biz orada değildik. Tüyler ürpertici olmaya başladı. Sonra tekrar baktığınızda evrenin de sonsuz olmadığı ortaya çıkıyor. Ve hiç de eğlenceli değil. Ama biz orada olmadığımızda zaman da olmuyor. Dolayısıyla 14 milyar bizim için hiçbir şey değil. Ve sonra hiçbir şey olmayacak. Ve daha da kolaylaşıyor. Elbette, bir şey olsaydı daha iyi olurdu, sonra düşünürsün ve düşünürsün ve çoğu durumda hiçbir şey bir şeyden daha iyi olamaz.
Peki ya aniden geri dönüp yaşayabilmen için bir makine icat etseler? sonra uzak geçmişe, Neandertallere uçardım.
Hayatımda kesinlikle hiçbir şeyi değiştirmezdim. Pek çok iyi ve çok kötü vardı ama hepsi benimdi. Orada olmayanlarla iletişim kurmak istiyorum. Ama daha sonra onlardan nasıl ayrılırsınız? İmkansız olacak ve sonra tekrar onunla yaşayacaksın. Hayır, bunu yapamam.
Geçmişe yolculuk yapacak kadar hafızam var.
Bir zaman makinesi alırsanız bu garip bir tesadüf, geçen hafta boyunca videolar izliyordum YouTube’da hayata dair, Dünya’ya dair, evrene dair ve zaman makinesiyle ilgili bir videoyla izlemeye başladım. Çok hoş ve çekici bir blog yazarıyla karşılaştım ve birçok yönden anlamadığım bir şeyi izleyerek saatler harcadım.
Bu makinedeki sorunun özü, nesneleri zamanında geri göndermeyi öğrense bile, nereye iade edileceğini hesaplamak çok zordur. Dünya kendi ekseni etrafında, Güneş’in etrafında döner. Güneş sistemi galaksinin içinde döner ve Samanyolu’muz evrenin içinden hızla geçer. Her şey sürekli hareket halindedir. Hızlar muazzam ve en ufak bir hata yaparsanız kendinizi uzayda veya daha da kötüsünde bulacaksınız.
Evet ve bu tür uçuşlar sadece gözlem uçuşları olacak diye düşünüyorum. Balıklı bir akvaryum gibi görünmek mümkün olacak.
Zamanı geri almayı öğrenirlerse bu başka bir şey, ama sonra biz gençleşeceğiz, hamile kalıncaya kadar ve sonra hiçbir şey... kişisel olarak bizim için.
Kanevsky’yi suçlarla ilgili izlemeyi çok seviyorum ve sık sık kendimi orada bir kişinin öldürüldüğünü düşünürken buluyorum, ancak henüz orada değildim ve bazı filmlerde olaylar öyle ki ailem bile oradaydı. orada değil. Yani o kişi gitmişti, biz de gitmiştik ve ne kadar süre aynı şartlarda kalmıştık. Hiçbir yerde.
Evet, peki ya Kanevsky. Evren neredeyse 14 milyar yaşında. Ve tüm bu milyarlarca yıl boyunca biz orada değildik. Tüyler ürpertici olmaya başladı. Sonra tekrar baktığınızda evrenin de sonsuz olmadığı ortaya çıkıyor. Ve hiç de eğlenceli değil. Ama biz orada olmadığımızda zaman da olmuyor. Dolayısıyla 14 milyar bizim için hiçbir şey değil. Ve sonra hiçbir şey olmayacak. Ve daha da kolaylaşıyor. Elbette, bir şey olsaydı daha iyi olurdu, sonra düşünürsün ve düşünürsün ve çoğu durumda hiçbir şey bir şeyden daha iyi olamaz.
Peki ya aniden geri dönüp yaşayabilmen için bir makine icat etseler? sonra uzak geçmişe, Neandertallere uçardım.
Hayatımda kesinlikle hiçbir şeyi değiştirmezdim. Pek çok iyi ve çok kötü vardı ama hepsi benimdi. Orada olmayanlarla iletişim kurmak istiyorum. Ama daha sonra onlardan nasıl ayrılırsınız? İmkansız olacak ve sonra tekrar onunla yaşayacaksın. Hayır, bunu yapamam.
Geçmişe yolculuk yapacak kadar hafızam var.
- These users thanked the author Geçit for the post (total 3):
- Hafta sonu, aryamari, Serg_A
-
- Oral stimülasyon
Ama yine de (bilincinizle bile) geçmişe gittiğinizi ve bir şeyleri değiştirdiğinizi varsayıyorsanız geri dönemezsiniz. . Daha doğrusu, göremeyeceksiniz ama işe yaradı. Her şeyin yola çıkmadan önceki haliyle olduğu yere geri mi döneceksin, yoksa daha sonra kendi yarattığın yeni bir gerçekliği yaşayıp ne olacağını görecek misin?
Fantazilerinizde istediğinizi seçebilirsiniz.
Ama yine de (bilincinizle bile) geçmişe gittiğinizi ve bir şeyleri değiştirdiğinizi varsayıyorsanız geri dönemezsiniz. . Daha doğrusu, göremeyeceksiniz ama işe yaradı. Her şeyin yola çıkmadan önceki haliyle olduğu yere geri mi döneceksin, yoksa daha sonra kendi yarattığın yeni bir gerçekliği yaşayıp ne olacağını görecek misin?
- Hafta sonu, aryamari
-
- Flört etmek
- Total posts: 45
Geçmişe gitmek, anladığım kadarıyla bir böceği ezmek anlamına gelmiyor. , değişeceksin. Bradbury’deki gibi. Hayır, bu derin bir soru.
neyi yanlış yaptı? Neyi değiştirirdin? Böylece ailemi hatırladım; benim için her şeyi istediler, öldüler, onları küçük düşürdüm, yaygara yaptıkları için onları kızdırdım vb.
Artık ben de bir anneyim. Onlara, merhum velilere çok teşekkür ederiz, eğer bizi affedebilirlerse, bizden de af dileyin.
neyi yanlış yaptı? Neyi değiştirirdin? Böylece ailemi hatırladım; benim için her şeyi istediler, öldüler, onları küçük düşürdüm, yaygara yaptıkları için onları kızdırdım vb.
Artık ben de bir anneyim. Onlara, merhum velilere çok teşekkür ederiz, eğer bizi affedebilirlerse, bizden de af dileyin.
- These users thanked the author Natali91 for the post (total 3):
- Hafta sonu, aryamari, Serg_A
-
- Penetrasyon
Drobyshevsky’nin derslerini izleyin, kendisi bir antropologdur. Atalarımızdan ve genel olarak dünyanın yapısından çok ilginç bir şekilde bahsediyor. Demek istediğim, Neandertallerin zamanında hayat kıyaslanamayacak kadar zordu ve bundan hoşlanacağınız da bir gerçek değil))
- These users thanked the author Didudo for the post (total 2):
- Hafta sonu, Serg_A
-
Автор темыHafta sonu
- Sürtünmeler
Marinka,
Ben de araştırmaları izliyorum Kanevsky. Çok uzun zaman önce gösterilmeleri ilginçtir ve baktığınızda filmdeki yetişkinlerin çoğunun artık orada olmadığını fark edersiniz. Zaman parmaklarınızın arasından kum gibi akıp gidiyor...
4 dakika 2 saniye sonra gönderilir:
Didudo , biraz yanlış bağlantı. Neandertaller hakkında yazmadım. Kesinlikle 19. yüzyıla uçup gitmek istemem. Medeniyetin yararları karşısında fazlasıyla yumuşamış.
1 dakika 3 saniye sonra gönderilir:
Ben de araştırmaları izliyorum Kanevsky. Çok uzun zaman önce gösterilmeleri ilginçtir ve baktığınızda filmdeki yetişkinlerin çoğunun artık orada olmadığını fark edersiniz. Zaman parmaklarınızın arasından kum gibi akıp gidiyor...
Didudo , biraz yanlış bağlantı. Neandertaller hakkında yazmadım. Kesinlikle 19. yüzyıla uçup gitmek istemem. Medeniyetin yararları karşısında fazlasıyla yumuşamış.

1 dakika 3 saniye sonra gönderilir:
Fakat bu çok ilginç bir görünüm. Buna rastlamadım...Ayrıca geleceğin geçmişi etkilediği teması da var. Sanırım deja vu’yu duymuşuzdur.
- Didudo, Geçit, aryamari, Serg_A
-
- Oral stimülasyon
Elbette bazı insanların bunun bir rüya değil, daha derin bir şey olduğunu açıkça anladıkları anlar oldu. Her şeyin sıradan bir rüyadaki gibi bulanık ve kısıtlanmış olmadığını, kesinlikle gerçek olduğunu hissettiğiniz zaman. Ve geri döndüğümüzde, her şeyin 15-20 dakikalık gerçek zamana sığdığı, olup bitenlerin ise yaklaşık bir gün, hatta bir gün sürebildiği ortaya çıktı. Ve mantıksız bir korku hissinden (olanlardan değil, hiç dışarı çıkamama korkusundan) döndüler; bunlar bilincin tuzaklarıdır. Ve onları tanıdığımızda geri dönüş gelir. Ve bulunduğumuz yer alternatif bir gerçeklikti.
- These users thanked the author Mancuso for the post (total 4):
- Hafta sonu, Didudo, aryamari, Serg_A
-
- Penetrasyon
53 saniye sonra gönderildi:
Bu Nick’in ilk katılımı değil, kusura bakmayın)Helga: ↑08 Aug 2023, 18:47 Marinka,
Kanevsky’nin araştırmalarını da izliyorum. Çok uzun zaman önce gösterilmeleri ilginçtir ve baktığınızda filmdeki yetişkinlerin çoğunun artık orada olmadığını fark edersiniz. Zaman parmaklarınızın arasından kum gibi akıp gidiyor...
1 dakika 3 saniye sonra gönderilir:Fakat bu çok ilginç bir görünüm. Buna rastlamadım...Ayrıca geleceğin geçmişi etkilediği teması da var. Sanırım deja vu’yu duymuşuzdur.
53 saniye sonra gönderildi:
Marinka’ya gönderilmiştiDidudo: ↑08 Aug 2023, 18:50Bu Nick’in ilk katılımı değil, kusura bakmayın)Helga: ↑ Marinka,
Ayrıca Kanevsky’nin araştırmalarını da izliyorum. Çok uzun zaman önce gösterilmeleri ilginçtir ve baktığınızda filmdeki yetişkinlerin çoğunun artık orada olmadığını fark edersiniz. Zaman parmaklarınızın arasından kum gibi akıp gidiyor...
1 dakika 3 saniye sonra gönderilir:Fakat bu çok ilginç bir görünüm. Buna rastlamadım...Ayrıca geleceğin geçmişi etkilediği teması da var. Sanırım deja vu’yu duymuşuzdur.
- These users thanked the author Didudo for the post:
- Hafta sonu
-
Автор темыHafta sonu
- Sürtünmeler
Mancuso, bunu hatırlamıyorum. Zaman ya çok yavaşlayabilir ya da hızlanabilir. Böyle bir fenomeni fark ettim.
44 saniye sonra gönderildi:
Didudo, her şey yolunda. :göz kırp:
44 saniye sonra gönderildi:
Didudo, her şey yolunda. :göz kırp:

- Geçit, aryamari, Serg_A
-
- Oral stimülasyon
Evet, bunu ben de sıklıkla fark ediyorum. Bu sadece zamanın soyut bir birim olmadığı anlamına gelir. Belli bir madde. Ve yazdıklarım herkes için farklıdır. Herkes bu geçici “sorunları” kendine göre hissediyor. Birisi bilinçli olarak böyle bir duruma girebilir.
- Hafta sonu, aryamari
-
Автор темыHafta sonu
- Sürtünmeler
Mancuso, evet, bunların hepsi genel olarak ilginç. Hala bilinmeyen çok şey var.
Fakat askeri liderle ilgili şu Çin atasözü gerçekten beynimi burktu. Bu ilk defa oluyor. Tam tersi...
Fakat askeri liderle ilgili şu Çin atasözü gerçekten beynimi burktu. Bu ilk defa oluyor. Tam tersi...
- aryamari, Serg_A
-
- Oral stimülasyon
Sadece hayır. Aslında bu aynı zamanda bir deja vu.
Eğer ilgileniyorsanız, hayatımdaki bir an hakkında kişisel bir mesaj yazabilirim. O zamanlar henüz okuldaydım. Ama her şeyi hatırladım. Ama bir daha tekrarlayamadım. Aynen öyle, detaylı olarak, o zamanki gibi
Eğer ilgileniyorsanız, hayatımdaki bir an hakkında kişisel bir mesaj yazabilirim. O zamanlar henüz okuldaydım. Ama her şeyi hatırladım. Ama bir daha tekrarlayamadım. Aynen öyle, detaylı olarak, o zamanki gibi
- Hafta sonu, aryamari
-
Автор темыHafta sonu
- Sürtünmeler
Mancuso, evet, yaz. İlginç olurdu.