Satana666: ↑26 Jul 2023, 17:58
Buradakilerin %99’u eşcinsel ve forumun adı uzun zaman önce eşcinsel forumu olarak değiştirilmeliydi. Kadın takma adları altında yalnızca kusurlu olanlar yazabilir. Uzun zamandır her şey herkes için açık ve sol görüşlü insanlar fotoğraflar yayınlıyor. Elbette fotoğraflarını yayınlayan karı kocalar var.
Eşcinsel forumunu beğeniyor musun?))) Buraya tekrar kaydoldunuz mu? beşinci veya altıncı kez mi? Ah, zaten hesaplarınızı saymayı unuttum)))
These users thanked the author Geçit for the post:
[quote=Satana666 post_id=234727 time=1690383531 user_id=19682] Buradakilerin %99’u eşcinsel ve forumun adı uzun zaman önce eşcinsel forumu olarak değiştirilmeliydi. Kadın takma adları altında yalnızca kusurlu olanlar yazabilir. Uzun zamandır her şey herkes için açık ve sol görüşlü insanlar fotoğraflar yayınlıyor. Elbette fotoğraflarını yayınlayan karı kocalar var. [/quote]
Eşcinsel forumunu beğeniyor musun?))) Buraya tekrar kaydoldunuz mu? beşinci veya altıncı kez mi? :cat1: Ah, zaten hesaplarınızı saymayı unuttum)))
RazVratnik: ↑26 Jul 2023, 16:16
İlk yardım, hukuk, seksoloji, yönetim, ev ekonomisi vb.
ve çocuk mezun olduktan sonra nereye başvuracak? okuldan listelediğiniz konular? Listelediklerinizi inceledikten sonra hayatta ne gibi umutları var...? Peki listelediğiniz konuları araştıran neslin ülkenin geleceği neler?
Güzel soru! Ne kadar konu listelerseniz listeleyin, hayatta daha da fazla bilgiye ihtiyacınız olabilir.
Dolayısıyla temel sonuç: temel şeyleri öğretmeniz gerekiyor. Okuyun, yazın, sayın... Ve asıl önemli olan, nasıl öğrenileceğini öğretmek!!!
İnsanlara gerekli bilgileri herhangi bir kaynaktan almayı öğretin: ders kitapları, bilimsel literatür, talimatlar vb.
O zaman kişi hayatın sorunlarını BAĞIMSIZ OLARAK çözmek için gerekli bilgileri bulabilecektir!!!
[quote=olga.yakemenko post_id=234664 time=1690378239 user_id= 19453] [quote=RazVratnik post_id=234654 time =1690377403 user_id=18670] İlk yardım, hukuk, seksoloji, yönetim, ev ekonomisi vb. [/quote]ve çocuk mezun olduktan sonra nereye başvuracak? okuldan listelediğiniz konular? Listelediklerinizi inceledikten sonra hayatta ne gibi umutları var...? Peki listelediğiniz konuları araştıran neslin ülkenin geleceği neler? [/quote]
Güzel soru! Ne kadar konu listelerseniz listeleyin, hayatta daha da fazla bilgiye ihtiyacınız olabilir. Dolayısıyla temel sonuç: temel şeyleri öğretmeniz gerekiyor. Okuyun, yazın, sayın... Ve asıl önemli olan, nasıl öğrenileceğini öğretmek!!! İnsanlara gerekli bilgileri herhangi bir kaynaktan almayı öğretin: ders kitapları, bilimsel literatür, talimatlar vb. O zaman kişi hayatın sorunlarını BAĞIMSIZ OLARAK çözmek için gerekli bilgileri bulabilecektir!!!
niqk: ↑26 Jul 2023, 18:11
Buradan temel bir sonuç çıkarıyoruz: Temel şeyleri öğretmemiz gerekiyor. Oku, yaz, say... Ve asıl önemli olan öğrenmeyi öğretmek!!!
[quote=niqk post_id=234732 time=1690384277 user_id=218] Buradan temel bir sonuç çıkarıyoruz: Temel şeyleri öğretmemiz gerekiyor. Oku, yaz, say... Ve asıl önemli olan öğrenmeyi öğretmek!!! [/quote] Sana tamamen katılıyorum.
Marinka, sen de bir hayvansın, aslında kimsenin sana ihtiyacı yok, sana ihtiyacı yok. Akıllı gibi davranıyorsun ama aslında kimsenin umurunda bile değilsin, bu yüzden tartışıyorsun ve yemin ediyorsun, belki deden böyle bir hanımefendiye aşık olur. Ve sen güzel değilsin, korkutucuya daha yakınsın. Ve burada en az 20 kişi var, bunu sen de biliyorsun. Bunu neden yapıyorsun? Neden bu kadar aksa ihtiyacın var? Karmaşık mısın yoksa o hayatta mı, işte şişiyorsun, çabalıyorsun ve sıfırsın. Hayatının geri kalanında 2 vibratörle yaşamak zorundasın, bir grup erkek tarafından sikilmenin hayalini kuruyorsun.
Marinka, sen de bir hayvansın, aslında kimsenin sana ihtiyacı yok, sana ihtiyacı yok. Akıllı gibi davranıyorsun ama aslında kimsenin umurunda bile değilsin, bu yüzden tartışıyorsun ve yemin ediyorsun, belki deden böyle bir hanımefendiye aşık olur. Ve sen güzel değilsin, korkutucuya daha yakınsın. Ve burada en az 20 kişi var, bunu sen de biliyorsun. Bunu neden yapıyorsun? Neden bu kadar aksa ihtiyacın var? Karmaşık mısın yoksa o hayatta mı, işte şişiyorsun, çabalıyorsun ve sıfırsın. Hayatının geri kalanında 2 vibratörle yaşamak zorundasın, bir grup erkek tarafından sikilmenin hayalini kuruyorsun.
Satana666: ↑26 Jul 2023, 18:26
Marinka, sen de bir hayvansın, aslında kimsenin sana ihtiyacı yok, seni istemiyor. Akıllı gibi davranıyorsun ama aslında kimsenin umurunda bile değilsin, bu yüzden tartışıyorsun ve yemin ediyorsun, belki deden böyle bir hanımefendiye aşık olur. Ve sen güzel değilsin, korkutucuya daha yakınsın. Ve burada en az 20 kişi var, bunu sen de biliyorsun. Bunu neden yapıyorsun? Neden bu kadar aksa ihtiyacın var? Karmaşık mısın yoksa o hayatta mı, işte şişiyorsun, çabalıyorsun ve sıfırsın. Hayatının geri kalanında 2 vibratörle yaşamak zorundasın ve bir grup erkek tarafından sikilmenin hayalini kuruyorsun.
O tam bir peygamber . Veya bir kahin. Veya... Gülün böyle incilere!!!
[quote=Satana666 post_id=234737 time=1690385216 user_id=19682] Marinka, sen de bir hayvansın, aslında kimsenin sana ihtiyacı yok, seni istemiyor. Akıllı gibi davranıyorsun ama aslında kimsenin umurunda bile değilsin, bu yüzden tartışıyorsun ve yemin ediyorsun, belki deden böyle bir hanımefendiye aşık olur. Ve sen güzel değilsin, korkutucuya daha yakınsın. Ve burada en az 20 kişi var, bunu sen de biliyorsun. Bunu neden yapıyorsun? Neden bu kadar aksa ihtiyacın var? Karmaşık mısın yoksa o hayatta mı, işte şişiyorsun, çabalıyorsun ve sıfırsın. Hayatının geri kalanında 2 vibratörle yaşamak zorundasın ve bir grup erkek tarafından sikilmenin hayalini kuruyorsun. [/quote]
O tam bir peygamber . Veya bir kahin. Veya... Gülün böyle incilere!!! :ROFL: :ROFL: :ROFL:
[quote=Marinka post_id=234644 time=1690375995 user_id=12161] Artık yaşam için gerekli dersleri vermenin zamanı geldi. [/quote]ne yazık ki hiç kimse geleceğe bakıp yaşam için hangi derslerin gerekli olacağını bulamıyor.
Hayat için gerekli dersleri vermenin zamanı geldi.
ne yazık ki hiç kimse geleceğe bakıp hangi derslerin gerekli olacağını bulamıyor ömür boyu n
Listelediklerimin hepsi işinize yarayacak. Bunu kendi deneyimime dayanarak listeledim.
7 dakika 8 saniye sonra gönderildi:
Satana666: ↑26 Jul 2023, 18:26
))) Ahaha
Dürüstçe söyle bana, bana aşık oldun mu?)))
Last edited by Geçit on 26 Jul 2023, 20:33, edited 1 time in total.
[quote=uran post_id=234747 time=1690386690 user_id=19741] [quote=Marinka post_id=234644 time=1690375995 user_id= 12161] Hayat için gerekli dersleri vermenin zamanı geldi. [/quote]ne yazık ki hiç kimse geleceğe bakıp hangi derslerin gerekli olacağını bulamıyor ömür boyu n[/quote]
Listelediklerimin hepsi işinize yarayacak. Bunu kendi deneyimime dayanarak listeledim.
[size=85][color=green]7 dakika 8 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=Satana666 post_id=234737 time=1690385216 user_id=19682 ] Marinka, sen de bir hayvansın, aslında kimsenin sana ihtiyacı yok, sana ihtiyacı yok. Akıllı gibi davranıyorsun ama aslında kimsenin umurunda bile değilsin, bu yüzden tartışıyorsun ve yemin ediyorsun, belki deden böyle bir hanımefendiye aşık olur. Ve sen güzel değilsin, korkutucuya daha yakınsın. Ve burada en az 20 kişi var, bunu sen de biliyorsun. Bunu neden yapıyorsun? Neden bu kadar aksa ihtiyacın var? Karmaşık mısın yoksa o hayatta mı, işte şişiyorsun, çabalıyorsun ve sıfırsın. Hayatının geri kalanında 2 vibratörle yaşamak zorundasın, bir grup erkek tarafından sikilmenin hayalini kuruyorsun. [/quote]
))) Ahaha Dürüstçe söyle bana, bana aşık oldun mu?)))
[quote=Marinka post_id=234755 time=1690390682 user_id=12161] Ahaha, bana tek eşli olduğunu yazmıştın, ben de buna kandım ve senin yüzünden tüm forumla tartıştım))) [/quote]Ve sen Ona fotoğrafınızı gösterdiniz ve gerçekten buradaki herhangi biriyle görüntülü iletişim kurdunuz mu? Neden sana güzel değil diyor?
Marinka: ↑26 Jul 2023, 19:58
Ahaha, bana tek eşli olduğunu yazmıştın, ben de buna aşık oldum ve senin yüzünden tüm forumla tartıştım)))
Ona fotoğrafınızı gösterip gerçekten buradaki biriyle video aracılığıyla mı iletişim kurdunuz? Neden sana güzel değil diyor?
Beni burada yalnızca bir forum üyesi gördü, bu değil. Bu evli.
Burada genellikle bir erkek ilginçse evlidir, evli değilse konuşacak bir şey yoktur.
Ben kendimi evli insanlara göstermiyorum. Metres rolünden memnun değilim. Tanrı korusun, başkasının ailesinin çöküşü.
Burada birkaç kez forum üyeleri için bir toplantı ayarlamamızı önerdim. Başka bir forumdan tanışmıştık. Ama burada pek dost canlısı değiller. Kimse fikrimi desteklemedi.
Peki buradan biriyle görüntülü görüşme yoluyla mı iletişim kurdunuz?
[quote=olga.yakemenko post_id=234758 time=1690391377 user_id= 19453] [quote=Marinka post_id=234755 time =1690390682 user_id=12161] Ahaha, bana tek eşli olduğunu yazmıştın, ben de buna aşık oldum ve senin yüzünden tüm forumla tartıştım))) [/quote]Ona fotoğrafınızı gösterip gerçekten buradaki biriyle video aracılığıyla mı iletişim kurdunuz? Neden sana güzel değil diyor? [/quote]
Beni burada yalnızca bir forum üyesi gördü, bu değil. Bu evli. Burada genellikle bir erkek ilginçse evlidir, evli değilse konuşacak bir şey yoktur. Ben kendimi evli insanlara göstermiyorum. Metres rolünden memnun değilim. Tanrı korusun, başkasının ailesinin çöküşü. Burada birkaç kez forum üyeleri için bir toplantı ayarlamamızı önerdim. Başka bir forumdan tanışmıştık. Ama burada pek dost canlısı değiller. Kimse fikrimi desteklemedi. Peki buradan biriyle görüntülü görüşme yoluyla mı iletişim kurdunuz?
Marinka: ↑26 Jul 2023, 20:20
Peki buradan biriyle görüntülü görüşme yoluyla mı iletişim kurdunuz?
hayır, birkaç haftadır buradayım, tıpkı daha önce olduğu gibi, hepsini okudum Sırf gülmek için bu tür saçmalıklar, size açıkça söyleyeyim, burada okuduğum çılgınca saçmalıklardan sonra gerçek hayatta burada kimseyle iletişim kurmayı düşünmüyorum bile))
[quote=Marinka post_id=234761 time=1690392019 user_id=12161] Peki buradan biriyle görüntülü görüşme yoluyla mı iletişim kurdunuz? [/quote] hayır, birkaç haftadır buradayım, tıpkı daha önce olduğu gibi, hepsini okudum Sırf gülmek için bu tür saçmalıklar, size açıkça söyleyeyim, burada okuduğum çılgınca saçmalıklardan sonra gerçek hayatta burada kimseyle iletişim kurmayı düşünmüyorum bile))
Buradan biriyle görüntülü iletişim kurdunuz mu?
hayır, birkaç haftadır buradayım, tıpkı şu şekilde: önce kısaca gülmek için her türlü saçmalığı okudum, size açıkça söyleyeyim, burada okuduğum çılgınca saçmalıklardan sonra gerçek hayatta burada kimseyle iletişim kurmayı düşünmüyorum bile))
Burada insanların forumda saçma sapan şeyler yazdığı birçok kez oldu, ancak Başbakan’da bu adamın çok ilginç bir adam olduğu ortaya çıktı. Burada çoğu durumda fantezi var. Forumda yazılan hiçbir şeyi ciddiye almayın.
These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
[quote=olga.yakemenko post_id=234764 time=1690392242 user_id= 19453] [quote=Marinka post_id=234761 time =1690392019 user_id=12161] Buradan biriyle görüntülü iletişim kurdunuz mu? [/quote] hayır, birkaç haftadır buradayım, tıpkı şu şekilde: önce kısaca gülmek için her türlü saçmalığı okudum, size açıkça söyleyeyim, burada okuduğum çılgınca saçmalıklardan sonra gerçek hayatta burada kimseyle iletişim kurmayı düşünmüyorum bile)) [/quote]
Burada insanların forumda saçma sapan şeyler yazdığı birçok kez oldu, ancak Başbakan’da bu adamın çok ilginç bir adam olduğu ortaya çıktı. Burada çoğu durumda fantezi var. Forumda yazılan hiçbir şeyi ciddiye almayın.
Marinka: ↑26 Jul 2023, 16:44
Çocuklar iletişimi öğrenmeli. Ekonomi. Finansal okuryazarlık hayatta çok önemlidir. İlaç. Yalnızca ilk yardım değil, aynı zamanda en yaygın hastalıklar hakkında temel bilgiler de
Görünüşe göre Amerika’da bu şekilde öğretiliyor, sadece “gerekli bilgiler” . Bizimkiler geliyor ve onların çocukları iki üç yıl üst sınıflara gidiyor. Bilim adamlarıyla, matematikçilerle sorunları var; onları dünyanın her yerinden sürüklüyorlar. Nüfus psikologlar ve avukatlar olmadan yaşayamaz; okul çağından beri antidepresan kullanıyorlar.
Buna ihtiyacımız var mı?
These users thanked the author vesaire for the post:
[quote=Marinka post_id=234670 time=1690379066 user_id=12161] Çocuklar iletişimi öğrenmeli. Ekonomi. Finansal okuryazarlık hayatta çok önemlidir. İlaç. Yalnızca ilk yardım değil, aynı zamanda en yaygın hastalıklar hakkında temel bilgiler de [/quote] Görünüşe göre Amerika’da bu şekilde öğretiliyor, sadece “gerekli bilgiler” . Bizimkiler geliyor ve onların çocukları iki üç yıl üst sınıflara gidiyor. Bilim adamlarıyla, matematikçilerle sorunları var; onları dünyanın her yerinden sürüklüyorlar. Nüfus psikologlar ve avukatlar olmadan yaşayamaz; okul çağından beri antidepresan kullanıyorlar. Buna ihtiyacımız var mı?
Marinka: ↑26 Jul 2023, 16:44
Çocuklar iletişimi öğrenmeli. Ekonomi. Finansal okuryazarlık hayatta çok önemlidir. İlaç. Yalnızca ilk yardım değil, aynı zamanda en yaygın hastalıklar hakkında temel bilgiler de
Görünüşe göre Amerika’da bu şekilde öğretiliyor, sadece “gerekli bilgiler” . Bizimkiler geliyor ve onların çocukları iki üç yıl üst sınıflara gidiyor. Bilim adamlarıyla, matematikçilerle sorunları var; onları dünyanın her yerinden sürüklüyorlar. Nüfus psikologlar ve avukatlar olmadan yaşayamaz; okul çağından beri antidepresan kullanıyorlar.
Buna ihtiyacımız var mı?
I Amerika’da yaşayan bir sınıf arkadaşım var. Orada okudu ve kaldı. Onu düzenli olarak arıyoruz. Orada her şey yolunda. Propagandalarımıza kulak asmayın. Burjuvazimiz ve bürokratlarımız uzun zaman önce akrabalarını daimi ikamet için oraya gönderdiler ve bize oraların ne kadar kötü olduğunu gösteriyorlar. Avrupa’da, Kanada’da, Amerika’da ve Avustralya’da arkadaşlarım var. Onlarca kez bizden çok daha iyi yaşıyorlar.
These users thanked the author Geçit for the post (total 3):
[quote=vvm post_id=235790 time=1690612849 user_id=18147] [quote=Marinka post_id=234670 time=1690379066 user_id= 12161] Çocuklar iletişimi öğrenmeli. Ekonomi. Finansal okuryazarlık hayatta çok önemlidir. İlaç. Yalnızca ilk yardım değil, aynı zamanda en yaygın hastalıklar hakkında temel bilgiler de [/quote] Görünüşe göre Amerika’da bu şekilde öğretiliyor, sadece “gerekli bilgiler” . Bizimkiler geliyor ve onların çocukları iki üç yıl üst sınıflara gidiyor. Bilim adamlarıyla, matematikçilerle sorunları var; onları dünyanın her yerinden sürüklüyorlar. Nüfus psikologlar ve avukatlar olmadan yaşayamaz; okul çağından beri antidepresan kullanıyorlar. Buna ihtiyacımız var mı? [/quote]
I Amerika’da yaşayan bir sınıf arkadaşım var. Orada okudu ve kaldı. Onu düzenli olarak arıyoruz. Orada her şey yolunda. Propagandalarımıza kulak asmayın. Burjuvazimiz ve bürokratlarımız uzun zaman önce akrabalarını daimi ikamet için oraya gönderdiler ve bize oraların ne kadar kötü olduğunu gösteriyorlar. Avrupa’da, Kanada’da, Amerika’da ve Avustralya’da arkadaşlarım var. Onlarca kez bizden çok daha iyi yaşıyorlar.
vvm: ↑29 Jul 2023, 09:40
Bilim insanları ve matematikçilerle sorunları var, onları dünyanın her yerinden getiriyorlar.
Peki, televizyon propagandasıyla ne kadar beslenebilirsin? RosTV’mi? Böyle bir sorun mu var? Astronotikte ilk hangi ülke (Yuri Gagarin şahsında önceliklerden bahsetmiyorum, bugünün zamanından bahsediyorum)? Havacılıkta mı? Mikroişlemcilerde mi? Ve "sürüklemezler", aksine insani koşullar sunarlar. Yıllar önce verdiği dersler yüzünden hapse girmek yerine. Tesla, Sikorsky, Fermi... Elon Musk Güney Afrikalıdır. Liste gerçekten çok büyük ve güncellenecektir. Ve Rusya’da okul çocuklarının da antidepresanlara ihtiyacı var. Ve psikologlara ihtiyaç var. Ama bizim kendi yöntemimiz var; size bir kemer verdiler ve gidip öğrenebildiğiniz kadar daha fazlasını öğrenin.
These users thanked the author Cyrus Tabor for the post:
[quote=vvm post_id=235790 time=1690612849 user_id=18147] Bilim insanları ve matematikçilerle sorunları var, onları dünyanın her yerinden getiriyorlar. [/quote] Peki, televizyon propagandasıyla ne kadar beslenebilirsin? RosTV’mi? Böyle bir sorun mu var? Astronotikte ilk hangi ülke (Yuri Gagarin şahsında önceliklerden bahsetmiyorum, bugünün zamanından bahsediyorum)? Havacılıkta mı? Mikroişlemcilerde mi? Ve "sürüklemezler", aksine insani koşullar sunarlar. Yıllar önce verdiği dersler yüzünden hapse girmek yerine. Tesla, Sikorsky, Fermi... Elon Musk Güney Afrikalıdır. Liste gerçekten çok büyük ve güncellenecektir. Ve Rusya’da okul çocuklarının da antidepresanlara ihtiyacı var. Ve psikologlara ihtiyaç var. Ama bizim kendi yöntemimiz var; size bir kemer verdiler ve gidip öğrenebildiğiniz kadar daha fazlasını öğrenin.
Hikâyelere göre boğulmakta olan insanları iten yunuslar gibi. Kıyıda yunusların kıyıdan ittiği kişilerin hikayelerinin doğruluğunu kimse bilmiyor. Yani yabancı ülkelerde ve her yerde olduğu gibi herkes farklı yaşıyor.
Yunuslar tarafından denize sürüklenenlerin aksine, ayrılanlar bunun nasıl olduğunu anlatabilir gerçekten de öyle. Artıları ve eksileri var. Ama en kötüsünü “sadece bırakmak” ilkesine göre bırakanların yaşadığını kesin olarak biliyorum. Çünkü iç sorunlarından, komplekslerinden kaçmaya çalıştılar. Ama onları yanlarında götürdüler ve bu nedenle bu tür insanlar her yerde kendilerini kötü hissedecekler. Tahiti’de bile.
These users thanked the author Cyrus Tabor for the post:
[quote=Belkha post_id=235807 time=1690616515 user_id=18415] [quote=Marinka post_id=235794 time=1690613777 user_id= 12161] Onlarca kez bizden çok daha iyi yaşıyorlar. [/quote]Hikâyelere göre boğulmakta olan insanları iten yunuslar gibi. Kıyıda yunusların kıyıdan ittiği kişilerin hikayelerinin doğruluğunu kimse bilmiyor. Yani yabancı ülkelerde ve her yerde olduğu gibi herkes farklı yaşıyor. [/quote] Yunuslar tarafından denize sürüklenenlerin aksine, ayrılanlar bunun nasıl olduğunu anlatabilir gerçekten de öyle. Artıları ve eksileri var. Ama en kötüsünü “sadece bırakmak” ilkesine göre bırakanların yaşadığını kesin olarak biliyorum. Çünkü iç sorunlarından, komplekslerinden kaçmaya çalıştılar. Ama onları yanlarında götürdüler ve bu nedenle bu tür insanlar her yerde kendilerini kötü hissedecekler. Tahiti’de bile.
Burada birkaç kez forum üyeleri için bir toplantı ayarlamamızı önerdim. Başka bir forumdan tanışmıştık.
E forumunda gerçek insanları tanıyorum, onlar gerçekten gerçek hayatta, fotoğrafları olmadan tanışmışlar ve hatta eşleşmeler bile bulmuşlar. Bu, insanların aynı forumda yazdıkları saçmalıkları ortadan kaldırmaz.
[quote=Marinka post_id=234761 time=1690392019 user_id=12161] Burada birkaç kez forum üyeleri için bir toplantı ayarlamamızı önerdim. Başka bir forumdan tanışmıştık. [/quote] E forumunda gerçek insanları tanıyorum, onlar gerçekten gerçek hayatta, fotoğrafları olmadan tanışmışlar ve hatta eşleşmeler bile bulmuşlar. Bu, insanların aynı forumda yazdıkları saçmalıkları ortadan kaldırmaz.
Cyrus Tabor: ↑29 Jul 2023, 10:51
tüm ayrılanlar söyleyebilir
Övünülecek bir şey yoksa kaç kişi bunu söyleyecek? :bilinmiyor:
1 dakika 33 saniye sonra gönderildi:
Burada birkaç kez forum üyeleriyle bir toplantı düzenlememizi önerdim. Başka bir forumdan tanışmıştık.
E forumunda gerçek insanları tanıyorum, onlar gerçekten gerçek hayatta, fotoğrafları olmadan tanışmışlar ve hatta eşleşmeler bile bulmuşlar. Bu, insanların aynı forumda yazdığı saçmalığı ortadan kaldırmaz.
Eh, çevrimiçi ortamda nasıl davrandığım, hiçbir şekilde çevrimiçi olarak aynı şekilde davrandığım anlamına gelmez çevrimdışı yaşam
These users thanked the author Beluga for the post:
[quote="Cyrus Tabor" post_id=235814 time=1690617111 user_id=18812] tüm ayrılanlar söyleyebilir [/quote]Övünülecek bir şey yoksa kaç kişi bunu söyleyecek? :bilinmiyor:
[size=85][color=green]1 dakika 33 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote="Hooligan Carrie" post_id =235819 time=1690617588 user_id=18654] [ quote=Marinka post_id=234761 time=1690392019 user_id=12161] Burada birkaç kez forum üyeleriyle bir toplantı düzenlememizi önerdim. Başka bir forumdan tanışmıştık. [/quote] E forumunda gerçek insanları tanıyorum, onlar gerçekten gerçek hayatta, fotoğrafları olmadan tanışmışlar ve hatta eşleşmeler bile bulmuşlar. Bu, insanların aynı forumda yazdığı saçmalığı ortadan kaldırmaz. [/quote]Eh, çevrimiçi ortamda nasıl davrandığım, hiçbir şekilde çevrimiçi olarak aynı şekilde davrandığım anlamına gelmez çevrimdışı yaşam
[quote=Belkha post_id=235820 time=1690617710 user_id=18415] Övünülecek bir şey olmadığını kaç kişi size söyleyecek? :unknown: [/quote] Neye bakılırsa [ ref=#804000 ]vvm[/ref], çoğunlukla o kadar çok yazanların övünecek hiçbir şeyleri yok ki geri döndüler bile.
Cyrus Tabor, Haydi :bel_flag:
İnsanlar her yerde farklıdır, her yerde çocuklar arasında liderler ve yabancılar vardır, okullar her yerde farklıdır, not sistemi farklıdır ve genel olarak her şey görecelidir.
Eğitim sistemleriyle ilgili anlaşmazlıklar, keskin kenarlı insanlar ile kör uçlu insanlar arasındaki bir anlaşmazlıktır ve son derece öznel bir şeydir.
[ref=#804000]Cyrus Tabor[/ref], Haydi :bel_flag: İnsanlar her yerde farklıdır, her yerde çocuklar arasında liderler ve yabancılar vardır, okullar her yerde farklıdır, not sistemi farklıdır ve genel olarak her şey görecelidir. Eğitim sistemleriyle ilgili anlaşmazlıklar, keskin kenarlı insanlar ile kör uçlu insanlar arasındaki bir anlaşmazlıktır ve son derece öznel bir şeydir.
Hooligan Carrie: ↑29 Jul 2023, 11:13Cyrus Tabor, Hadi
İnsanlar her yerde farklıdır, çocuklar arasında liderler ve dışarıdan gelenler her yerde vardır, okullar her yerde farklıdır ve not sistemi farklıdır ve genel olarak her şey farklıdır görecelidir.
Eğitim sistemleriyle ilgili anlaşmazlıklar keskin uçlu insanlarla kör uçlu insanlar arasındaki bir tartışmadır ve son derece öznel bir şeydir.
Evet, inanmıyorum Burada eğitim sistemlerinden bahsettiğimi bile sanmıyorum. Çocukları doktorlara götürmek yerine şaplak atmamızın hâlâ geleneksel olduğu gerçeği herkesin bildiği bir sırdır. Ve sorun eğitim değil, bir bütün olarak toplumdur.
[quote="Hooligan Carrie" post_id=235831 time=1690618414 user_id=18654] [ref=#804000]Cyrus Tabor[/ref], Hadi :bel_flag: İnsanlar her yerde farklıdır, çocuklar arasında liderler ve dışarıdan gelenler her yerde vardır, okullar her yerde farklıdır ve not sistemi farklıdır ve genel olarak her şey farklıdır görecelidir. Eğitim sistemleriyle ilgili anlaşmazlıklar keskin uçlu insanlarla kör uçlu insanlar arasındaki bir tartışmadır ve son derece öznel bir şeydir. [/quote] Evet, inanmıyorum Burada eğitim sistemlerinden bahsettiğimi bile sanmıyorum. Çocukları doktorlara götürmek yerine şaplak atmamızın hâlâ geleneksel olduğu gerçeği herkesin bildiği bir sırdır. Ve sorun eğitim değil, bir bütün olarak toplumdur.
Marinka: ↑29 Jul 2023, 09:56
Sınıf arkadaşım Amerika’da yaşıyor. Orada okudu ve kaldı. Onu düzenli olarak arıyoruz. Orada her şey yolunda. Propagandalarımıza kulak asmayın. Burjuvalarımız ve bürokratlarımız uzun zaman önce akrabalarını kalıcı ikamet için oraya gönderdiler ve bize oranın ne kadar kötü olduğunu gösteriyorlar
Evet, para her yerde iyidir. ) Üstelik çalıntı mallarla birlikte kaçıyorlar.
Orada yaşayanları dinliyorum. Belki de bizim propagandamız için çalışıyorlar?
ABD’nin matematik derslerini kaldırdığını duydunuz mu? Çünkü matematik siyahlar için zor, bu da ırkçı olduğu anlamına geliyor?
[quote="Cyrus Tabor" post_id=235795 time=1690613998 user_id=18812] Peki, kendinizi ne kadar süre RosTV’nin televizyon propagandasıyla besleyebilirsiniz? [/quote] 2000’den beri televizyonum yok *x) Michael Bloomberg de mi yalan söylüyor? https://rbc-ru.turbopages.org/rbc.ru/s/society/27/10/2022/635a04529a794771ec99b135 [quote=Marinka post_id=235794 time=1690613777 user_id=12161] Sınıf arkadaşım Amerika’da yaşıyor. Orada okudu ve kaldı. Onu düzenli olarak arıyoruz. Orada her şey yolunda. Propagandalarımıza kulak asmayın. Burjuvalarımız ve bürokratlarımız uzun zaman önce akrabalarını kalıcı ikamet için oraya gönderdiler ve bize oranın ne kadar kötü olduğunu gösteriyorlar [/quote] Evet, para her yerde iyidir. ) Üstelik çalıntı mallarla birlikte kaçıyorlar. Orada yaşayanları dinliyorum. Belki de bizim propagandamız için çalışıyorlar? ABD’nin matematik derslerini kaldırdığını duydunuz mu? Çünkü matematik siyahlar için zor, bu da ırkçı olduğu anlamına geliyor?
Cyrus Tabor,
Peki, yazan: Çitin diğer tarafındaki çimler her zaman daha yeşildir.
Çocukları kırbaçlamak iğrenç ve kabul edilemez. Ama ne yazık ki aşılamadı. Peki neden sadece "bizim"? Peki ya şirketin "kurumsal" değil "fiziksel" anlamına geldiği kurumsal cezalı İngiliz pansiyonları? Peki Louisiana’daki sıradan çiftçiler nerede? Zaman zaman sohbetleri okuyorum: her yerde insanlar. Artıları eksileri aynı, sadece coğrafya ve gelenekler farklı.
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
[ref=#804000]Cyrus Tabor[/ref], Peki, yazan: Çitin diğer tarafındaki çimler her zaman daha yeşildir.
Çocukları kırbaçlamak iğrenç ve kabul edilemez. Ama ne yazık ki aşılamadı. Peki neden sadece "bizim"? Peki ya şirketin "kurumsal" değil "fiziksel" anlamına geldiği kurumsal cezalı İngiliz pansiyonları? Peki Louisiana’daki sıradan çiftçiler nerede? Zaman zaman sohbetleri okuyorum: her yerde insanlar. Artıları eksileri aynı, sadece coğrafya ve gelenekler farklı.
Cyrus Tabor: ↑29 Jul 2023, 11:20
Çocukları doktorlara götürmek yerine onlara şaplak atmak hâlâ bir gelenektir
Neden bahsediyoruz? Kim kime şaplak atıyor? Hangi doktorlara gitmelisiniz?
Cyrus Tabor: ↑29 Jul 2023, 11:07
VVM’nin burada ne paylaştığına bakılırsa, yazanların çoğunlukla övünecek hiçbir şeyi olmayan, hatta geri dönen kişiler olduğu görülüyor
Ne tür bir spekülasyon? Gerçekten de çoğu geri dönmeye başladı. Diğerleri ise yeni hazırlanıyor. Ancak asıl nedenler şunlar: sağlık hizmetleri ve çocuklar. Amerika otuz ya da kırk yıl önceki ülkeyle aynı ülke değil. Orada para olmadan yapacak hiçbir şey yok.
[quote="Cyrus Tabor" post_id=235837 time=1690618852 user_id=18812] Çocukları doktorlara götürmek yerine onlara şaplak atmak hâlâ bir gelenektir [/quote] Neden bahsediyoruz? Kim kime şaplak atıyor? Hangi doktorlara gitmelisiniz?[quote="Cyrus Tabor " post_id=235827 time=1690618041 user_id=18812] VVM’nin burada ne paylaştığına bakılırsa, yazanların çoğunlukla övünecek hiçbir şeyi olmayan, hatta geri dönen kişiler olduğu görülüyor [/quote] Ne tür bir spekülasyon? Gerçekten de çoğu geri dönmeye başladı. Diğerleri ise yeni hazırlanıyor. Ancak asıl nedenler şunlar: sağlık hizmetleri ve çocuklar. Amerika otuz ya da kırk yıl önceki ülkeyle aynı ülke değil. Orada para olmadan yapacak hiçbir şey yok.
vvm: ↑29 Jul 2023, 11:33
Orada para olmadan yapacak bir şey yok.
Doğrusunu söylemek gerekirse para olmadan hiçbir yerde yapacak bir şey yok)))
Ama evet sosyal güvenlik bildiğim kadarıyla son yıllarda çok düştü, böyle bir şey var. 30-40 yıl önce değil de 10-15 yıl önce daha keyifliydi diyebilirim)
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
[quote=vvm post_id=235842 time=1690619592 user_id=18147] Orada para olmadan yapacak bir şey yok. [/quote] Doğrusunu söylemek gerekirse para olmadan hiçbir yerde yapacak bir şey yok))) Ama evet sosyal güvenlik bildiğim kadarıyla son yıllarda çok düştü, böyle bir şey var. 30-40 yıl önce değil de 10-15 yıl önce daha keyifliydi diyebilirim)
Hangi doktorlara gitmelisiniz?
Nörologlar. Bir çocuk hiperaktiftir, hareketsiz oturamaz, konsantre olamaz - azarlanır, bağırılır ve cezalandırılır. Yakın zamana kadar bu normdu. Ve doktora göster - ah! - bir patoloji, DEHB (dikkat eksikliği hiperaktivite bozukluğu) veya başka bir şey olduğu ortaya çıktı - beyin loblarının gelişiminde bir patoloji veya beyindeki biyokimyasal bağlantıların ihlali. Ben doktor değilim, sadece böyle çocukları ve onların hikayelerini biliyorum.
These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
[quote=vvm post_id=235842 time=1690619592 user_id=18147] Hangi doktorlara gitmelisiniz? [/quote] Nörologlar. Bir çocuk hiperaktiftir, hareketsiz oturamaz, konsantre olamaz - azarlanır, bağırılır ve cezalandırılır. Yakın zamana kadar bu normdu. Ve doktora göster - ah! - bir patoloji, DEHB (dikkat eksikliği hiperaktivite bozukluğu) veya başka bir şey olduğu ortaya çıktı - beyin loblarının gelişiminde bir patoloji veya beyindeki biyokimyasal bağlantıların ihlali. Ben doktor değilim, sadece böyle çocukları ve onların hikayelerini biliyorum.
Marinka: ↑29 Jul 2023, 09:56
Sınıf arkadaşım Amerika’da yaşıyor. Orada okudu ve kaldı. Onu düzenli olarak arıyoruz. Orada her şey yolunda. Propagandalarımıza kulak asmayın. Burjuvalarımız ve bürokratlarımız uzun zaman önce akrabalarını kalıcı ikamet için oraya gönderdiler ve bize oranın ne kadar kötü olduğunu gösteriyorlar
Evet, para her yerde iyidir. ) Üstelik çalıntı mallarla birlikte kaçıyorlar.
Orada yaşayanları dinliyorum. Belki de bizim propagandamız için çalışıyorlar?
Matematiğin siyahlar için zor olması, yani ırkçı olması nedeniyle ABD’nin matematik derslerini kaldırdığını duydunuz mu?
Orada yaşayanları nasıl dinliyorsunuz? Orada mı yaşıyorsun?
Sınıf arkadaşım hiçbir şey çalmadı. Bazı programlarına göre orada okumak için kredi aldım. Çok farklı programları var.
Ve eğer burjuvazimizden, burada hırsızlık yapan memurlardan ve ailelerinin orada yaşamasından bahsediyorsanız, o zaman burada iyi yaşıyorlar ama orası kesinlikle daha iyi. Yani oraya koşuyorlar.
Matematik derslerinin kaldırıldığını duymadım, Google’da araştırdım ve orada matematik öğretiyorlar. Bütün bunları nereden çıkardığını bilmiyorum? Ne kadar süredir Amerika’da yaşıyorsunuz ve tam olarak nerede?
[quote=vvm post_id=235839 time=1690618948 user_id=18147] [quote="Cyrus Tabor" post_id= 235795 time=1690613998 user_id=18812] Peki, RosTV’nin televizyon propagandasıyla ne kadar süre beslenebilirsiniz? [/quote] 2000’den beri televizyonum yok *x) Michael Bloomberg de mi yalan söylüyor? https://rbc-ru.turbopages.org/rbc.ru/s/society/27/10/2022/635a04529a794771ec99b135 [quote=Marinka post_id=235794 time=1690613777 user_id=12161] Sınıf arkadaşım Amerika’da yaşıyor. Orada okudu ve kaldı. Onu düzenli olarak arıyoruz. Orada her şey yolunda. Propagandalarımıza kulak asmayın. Burjuvalarımız ve bürokratlarımız uzun zaman önce akrabalarını kalıcı ikamet için oraya gönderdiler ve bize oranın ne kadar kötü olduğunu gösteriyorlar [/quote] Evet, para her yerde iyidir. ) Üstelik çalıntı mallarla birlikte kaçıyorlar. Orada yaşayanları dinliyorum. Belki de bizim propagandamız için çalışıyorlar? Matematiğin siyahlar için zor olması, yani ırkçı olması nedeniyle ABD’nin matematik derslerini kaldırdığını duydunuz mu? [/quote]
Orada yaşayanları nasıl dinliyorsunuz? Orada mı yaşıyorsun? Sınıf arkadaşım hiçbir şey çalmadı. Bazı programlarına göre orada okumak için kredi aldım. Çok farklı programları var. Ve eğer burjuvazimizden, burada hırsızlık yapan memurlardan ve ailelerinin orada yaşamasından bahsediyorsanız, o zaman burada iyi yaşıyorlar ama orası kesinlikle daha iyi. Yani oraya koşuyorlar. Matematik derslerinin kaldırıldığını duymadım, Google’da araştırdım ve orada matematik öğretiyorlar. Bütün bunları nereden çıkardığını bilmiyorum? Ne kadar süredir Amerika’da yaşıyorsunuz ve tam olarak nerede?
Marinka: ↑29 Jul 2023, 12:00
iyi yaşıyorlar ama orası kesinlikle daha iyi.
Paranız varsa dünyanın her ülkesinde iyi yaşayacaksınız. Ve eğer Moskova’da yaşıyorsanız ve istikrarlı bir geliriniz varsa ve aynı zamanda iyi bir işiniz varsa. O zaman eve teslimatla paranızın karşılığını alın. Moskova harika ve konforlu bir şehir, ama asıl önemli olan orada bir işiniz varsa. Harika yaşayacaksın. Ve başka hiçbir ülkeye ihtiyaç yok. Ve eğer paranız varsa tatile gitmek de sorun değil; dünyada bu durumda bile birçok egzotik ülke var, sorunsuz bir şekilde tatile uçabilirsiniz. Önemli olan finanstır.
These users thanked the author olga.yamenko for the post (total 2):
[quote=Marinka post_id=235852 time=1690621215 user_id=12161] iyi yaşıyorlar ama orası kesinlikle daha iyi. [/quote] Paranız varsa dünyanın her ülkesinde iyi yaşayacaksınız. Ve eğer Moskova’da yaşıyorsanız ve istikrarlı bir geliriniz varsa ve aynı zamanda iyi bir işiniz varsa. O zaman eve teslimatla paranızın karşılığını alın. Moskova harika ve konforlu bir şehir, ama asıl önemli olan orada bir işiniz varsa. Harika yaşayacaksın. Ve başka hiçbir ülkeye ihtiyaç yok. Ve eğer paranız varsa tatile gitmek de sorun değil; dünyada bu durumda bile birçok egzotik ülke var, sorunsuz bir şekilde tatile uçabilirsiniz. Önemli olan finanstır.
iyi yaşıyorlar ama orası kesinlikle daha iyi.
Paranız varsa, dünyanın herhangi bir ülkesinde iyi yaşayacaksınız dünya. Ve eğer Moskova’da yaşıyorsanız ve istikrarlı bir geliriniz varsa ve aynı zamanda iyi bir işiniz varsa. O zaman eve teslimatla paranızın karşılığını alın. Moskova harika ve konforlu bir şehir, ama asıl önemli olan orada bir işiniz varsa. O zaman harika yaşayacaksın.
Bunu neden şimdi yazdın? Düşüncelerinizi anlayamıyorum.
İşi olan ve başkentte yaşayanlardan bahsetmiyoruz. Mesele şu ki, eğer bir kişi eğitim almışsa ve yaptığı iş vasıflıysa, o zaman kimin için çalışırsa çalışsın iyi yaşar. Üstelik üniversite yeterli.
Ülkemizde yüksek öğrenim bile iyi bir maaş alacağınızın garantisi değil. Çoğumuz oradan birkaç kat daha az alıyoruz. Maaşları alıp fiyatlarla karşılaştırırsanız muhtemelen on katıdır. İşte bu yüzden oradan on kat daha kötü yaşıyoruz.
Fakat daha iyi yaşayabiliriz. Şimdiden daha iyi ve gelecekte onlarınkinden daha iyi. Bunun için doğal, insani ve entelektüel kaynaklarımız var. Ancak bu yetkililerin yararına değil. Bu yüzden sahip olduğumuz şeye sahibiz.
[quote=olga.yakemenko post_id=235855 time=1690622331 user_id= 19453] [quote=Marinka post_id=235852 time =1690621215 user_id=12161] iyi yaşıyorlar ama orası kesinlikle daha iyi. [/quote] Paranız varsa, dünyanın herhangi bir ülkesinde iyi yaşayacaksınız dünya. Ve eğer Moskova’da yaşıyorsanız ve istikrarlı bir geliriniz varsa ve aynı zamanda iyi bir işiniz varsa. O zaman eve teslimatla paranızın karşılığını alın. Moskova harika ve konforlu bir şehir, ama asıl önemli olan orada bir işiniz varsa. O zaman harika yaşayacaksın. [/quote]
Bunu neden şimdi yazdın? Düşüncelerinizi anlayamıyorum. İşi olan ve başkentte yaşayanlardan bahsetmiyoruz. Mesele şu ki, eğer bir kişi eğitim almışsa ve yaptığı iş vasıflıysa, o zaman kimin için çalışırsa çalışsın iyi yaşar. Üstelik üniversite yeterli. Ülkemizde yüksek öğrenim bile iyi bir maaş alacağınızın garantisi değil. Çoğumuz oradan birkaç kat daha az alıyoruz. Maaşları alıp fiyatlarla karşılaştırırsanız muhtemelen on katıdır. İşte bu yüzden oradan on kat daha kötü yaşıyoruz. Fakat daha iyi yaşayabiliriz. Şimdiden daha iyi ve gelecekte onlarınkinden daha iyi. Bunun için doğal, insani ve entelektüel kaynaklarımız var. Ancak bu yetkililerin yararına değil. Bu yüzden sahip olduğumuz şeye sahibiz.
[quote=Marinka post_id=235852 time=1690621215 user_id=12161] Matematik derslerinin kaldırıldığını duymadım, Google’da araştırdım ve orada matematik öğretiyorlar [/quote] Bunu orada yaşayan birinden duydum, gelecek okul yılından itibaren vb. bir arama motoru kullandım ve onlar da aynı şey hakkında yazıyor. [url=https://postimg.cc/k6GRqtZR] [img]https://i.postimg.cc/zBSCwCF7/IMG-20230729-164848.jpg[/img][/url]
ты на имя инет ресурсов посмотри. это все наши. контент на них может оказаться фейковым.
если действительно тебя интересует, что там по настоящему происходит, читай их ресурсы.
если не знаешь английский, то пользуйся переводчиком, но не читай того, что уже кто-то перевел. могли вырвать из контекста или исказить, или вообще написать свое.
[quote=vvm post_id=235866 time=1690624388 user_id=18147] [quote=Marinka post_id=235852 time=1690621215 user_id= 12161] Matematik derslerinin kaldırıldığını duymadım, Google’da araştırdım ve orada matematik öğretiyorlar [/quote] Bunu birinden duydum orada yaşıyor, gelecek okul yılından itibaren vs., bir arama motoru kullandım ve onlar da orada aynı şeyi yazıyorlar. [url=https://postimg.cc /k6GRqtZR] [img]https://i.postimg.cc/zBSCwCF7/IMG-20230729-164848.jpg[/img][/url] [/quote]
ты на имя инет ресурсов посмотри. это все наши. контент на них может оказаться фейковым. если действительно тебя интересует, что там по настоящему происходит, читай их ресурсы. если не знаешь английский, то пользуйся переводчиком, но не читай того, что уже кто-то перевел. могли вырвать из контекста или исказить, или вообще написать свое.
Hooligan Carrie: ↑29 Jul 2023, 11:38
Açıkçası, para olmadan hiçbir yerde yapacak bir şey yok))
Ama evet, bildiğim kadarıyla sosyal güvenlik çok düştü son yıllarda böyle bir şey var. 30-40 yıl önce değil de 10-15 yıl önce daha keyifliydi derdim)
Bunu gidişin Oradaki görevlilere ve çocuklarına örnek olunuyor. Dün Brighton’dan 81’den beri orada yaşayan birini dinledim. Şimdi burada bir eşek var - onun sözleriyle. Burada yoksulluk içinde yaşayacaksınız ve fiyatların ve ücretlerin sırasını vermiş olacaksınız.
1 dakika 9 saniye sonra gönderildi: Yanıt: Alarm! Çocuklar tehlikelidir!
Marinka: ↑29 Jul 2023, 12:59
İnternet kaynaklarının adına bakın. hepsi bizim. üzerlerindeki içeriğin sahte olduğu ortaya çıkabilir.
[quote="Hooligan Carrie" post_id=235844 time=1690619914 user_id=18654] Açıkçası, para olmadan hiçbir yerde yapacak bir şey yok)) Ama evet, bildiğim kadarıyla sosyal güvenlik çok düştü son yıllarda böyle bir şey var. 30-40 yıl önce değil de 10-15 yıl önce daha keyifliydi derdim) [/quote] Bunu gidişin Oradaki görevlilere ve çocuklarına örnek olunuyor. Dün Brighton’dan 81’den beri orada yaşayan birini dinledim. Şimdi burada bir eşek var - onun sözleriyle. Burada yoksulluk içinde yaşayacaksınız ve fiyatların ve ücretlerin sırasını vermiş olacaksınız. [youtube]aSiOBNzhA1w[/youtube]
[size=85][color=green]1 dakika 9 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [size=85][color=green]Yanıt: Alarm! Çocuklar tehlikelidir![/color][/size] [quote=Marinka post_id=235871 time=1690624783 user_id=12161] İnternet kaynaklarının adına bakın. hepsi bizim. üzerlerindeki içeriğin sahte olduğu ortaya çıkabilir. [/quote] Eh, aynı ölçüde değil)
Amerika otuz kırk yıl önceki ülkeyle aynı ülke değil. Orada para olmadan yapacak bir şey yok.
Artık bunu sadece Amerika için söylemek mümkün değil. Ve doğru bir şekilde belirttikleri gibi para olmadan hiçbir yerde yapacak bir şey yok. Ayrıca Çukotka’da da hava soğuk
These users thanked the author Kral Kuş for the post:
[quote=vvm post_id=235842 time=1690619592 user_id=18147] Amerika otuz kırk yıl önceki ülkeyle aynı ülke değil. Orada para olmadan yapacak bir şey yok. [/quote] Artık bunu sadece Amerika için söylemek mümkün değil. Ve doğru bir şekilde belirttikleri gibi para olmadan hiçbir yerde yapacak bir şey yok. Ayrıca Çukotka’da da hava soğuk :)
Marinka,
Şuraya baktım Çevirmen, Matematik yüzünden savaş halindeler. Yetkililer konuyu ortadan kaldırmaya çalışıyor, ebeveynler ise öfkeli. Yani ateş olmadan duman çıkmaz.
1 dakika 35 saniye sonra gönderildi:
Artık bunu sadece Amerika için söylemek mümkün değil. Ve doğru bir şekilde belirttikleri gibi para olmadan hiçbir yerde yapacak bir şey yok. Ayrıca Çukotka’da da hava soğuk
O halde okullardaki eğitim sisteminin bir örneği olarak
Amerika’dan bahsediyoruz.
[ref=#bf0000]Marinka[/ref], Şuraya baktım Çevirmen, Matematik yüzünden savaş halindeler. Yetkililer konuyu ortadan kaldırmaya çalışıyor, ebeveynler ise öfkeli. Yani ateş olmadan duman çıkmaz.
[size=85][color=green]1 dakika 35 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote="Kral Zogu" post_id= 235879 time=1690625502 user_id=10833] Artık bunu sadece Amerika için söylemek mümkün değil. Ve doğru bir şekilde belirttikleri gibi para olmadan hiçbir yerde yapacak bir şey yok. Ayrıca Çukotka’da da hava soğuk [/quote] O halde okullardaki eğitim sisteminin bir örneği olarak Amerika’dan bahsediyoruz.
vvm: ↑29 Jul 2023, 13:12Marinka, Çevirmenden baktım, matematik yüzünden savaş halindeler. Yetkililer konuyu ortadan kaldırmaya çalışıyor, ebeveynler ise öfkeli. Yani ateş olmadan duman çıkmaz.
Deniyorlar ve zaten kaldırıldılar; bunlar iki farklı şey.
[quote=vvm post_id=235881 time=1690625550 user_id=18147] [ref=#bf0000]Marinka[/ref], Çevirmenden baktım, matematik yüzünden savaş halindeler. Yetkililer konuyu ortadan kaldırmaya çalışıyor, ebeveynler ise öfkeli. Yani ateş olmadan duman çıkmaz. [/quote]
Deniyorlar ve zaten kaldırıldılar; bunlar iki farklı şey.
Marinka: ↑29 Jul 2023, 12:33
Ülkemizde yüksek öğrenim bile iyi bir eğitim alacağınızı garanti etmez.
Onlarda da aynı şey var. Kapitalizm her yerde.
48 saniye sonra gönderildi:
nDenemek ve zaten kaldırılmak - bunlar iki farklı şeydir.
Zaten bir yerlerde kaldırıldı.
3 dakika 25 saniye sonra gönderildi:
Sınıf arkadaşım hiçbir şey çalmadı. Bazı programlarına göre orada okumak için kredi aldım. Çok farklı programları var
94 yaşındaki bir komşunun oğlu eyaletlerde yaşıyor, kendisi bilişim uzmanı, eğitimini bizden aldı. Eşi eğitimini Amerika’da almış, kendisi 42 yaşında ve halen eğitim kredisini ödüyor.
[quote=Marinka post_id=235856 time=1690623192 user_id=12161] Ülkemizde yüksek öğrenim bile iyi bir eğitim alacağınızı garanti etmez. [/quote] Onlarda da aynı şey var. Kapitalizm her yerde.
[size=85] [color=green]48 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=Marinka post_id=235882 time=1690625702 user_id=12161] nDenemek ve zaten kaldırılmak - bunlar iki farklı şeydir. [/quote] Zaten bir yerlerde kaldırıldı.
[size=85][color=green]3 dakika 25 saniye sonra gönderildi:[ /color][/size] [quote=Marinka post_id=235852 time=1690621215 user_id=12161] Sınıf arkadaşım hiçbir şey çalmadı. Bazı programlarına göre orada okumak için kredi aldım. Çok farklı programları var [/quote] 94 yaşındaki bir komşunun oğlu eyaletlerde yaşıyor, kendisi bilişim uzmanı, eğitimini bizden aldı. Eşi eğitimini Amerika’da almış, kendisi 42 yaşında ve halen eğitim kredisini ödüyor.
vvm: ↑29 Jul 2023, 13:14
Yani okuldaki eğitim sisteminin bir örneği olarak Amerika’dan bahsediyoruz.
Kim bunu örnek olarak kullanıyor? Evet ve uzmanlık derslerimizin bir benzeri hakkında. Bunları yapmaktan bahsettiklerini okudum... Doğru, ek bir ücret karşılığında. Bu, "kol bükme" ve aynı zamanda filtreleme, yapay perdeleme prensibidir. Amerikalılar o kadar aptal değiller, pek çok siyahın, genel olarak üniversiteye gitseler bile, ders çalışmak yerine öğrenciler arasına madde itmekle meşgul olacaklarını çok iyi anlıyorlar. Herkes uzmanlık dersleri için ödeme yapamayacağı için yoksulların eğitimlerine devam etmeleri daha da zorlaşacak. Ancak bunu doğrudan konuşmak artık gerçekten imkansız.
[quote=vvm post_id=235881 time=1690625645 user_id=18147] Yani okuldaki eğitim sisteminin bir örneği olarak Amerika’dan bahsediyoruz. [/quote] Kim bunu örnek olarak kullanıyor? Evet ve uzmanlık derslerimizin bir benzeri hakkında. Bunları yapmaktan bahsettiklerini okudum... Doğru, ek bir ücret karşılığında. Bu, "kol bükme" ve aynı zamanda filtreleme, yapay perdeleme prensibidir. Amerikalılar o kadar aptal değiller, pek çok siyahın, genel olarak üniversiteye gitseler bile, ders çalışmak yerine öğrenciler arasına madde itmekle meşgul olacaklarını çok iyi anlıyorlar. Herkes uzmanlık dersleri için ödeme yapamayacağı için yoksulların eğitimlerine devam etmeleri daha da zorlaşacak. Ancak bunu doğrudan konuşmak artık gerçekten imkansız.
vvm: ↑29 Jul 2023, 13:19
Komşunun oğlu 94 yaşında eyaletlerde yaşıyor, bilişim uzmanı, eğitimini bizden aldı. Eşi eğitimini eyaletlerde almış, kendisi 42 yaşında ve hâlâ eğitim kredisini ödüyor.
Nüfuslarının tamamı krediyle yaşıyor . Doğru, kredi için maaşlara kıyasla kuruş ödüyorlar.
Komşunuz neredeyse 30 yıldır orada yaşıyor ve geri dönmeye niyeti yok. Ve kimse geri dönmeyecek.
vvm: ↑29 Jul 2023, 13:19
Onlarda da aynı şey var. Kapitalizm her yerde.
Onlarla insanlar sadece çalışıyor ve zaten iyi maaş alıyorlar. Artık tartışmayalım. Kapitalizmimiz yok, feodal bir sistemimiz var. Gelişmiş ülkeler var, gelişmekte olan ülkeler var ama bizimki geriliyor.
These users thanked the author Geçit for the post (total 4):
[quote=vvm post_id=235883 time=1690625999 user_id=18147] Komşunun oğlu 94 yaşında eyaletlerde yaşıyor, bilişim uzmanı, eğitimini bizden aldı. Eşi eğitimini eyaletlerde almış, kendisi 42 yaşında ve hâlâ eğitim kredisini ödüyor. [/quote]
Nüfuslarının tamamı krediyle yaşıyor . Doğru, kredi için maaşlara kıyasla kuruş ödüyorlar. Komşunuz neredeyse 30 yıldır orada yaşıyor ve geri dönmeye niyeti yok. Ve kimse geri dönmeyecek.
[quote=vvm post_id=235883 time =1690625999 user_id=18147] Onlarda da aynı şey var. Kapitalizm her yerde. [/quote]
Onlarla insanlar sadece çalışıyor ve zaten iyi maaş alıyorlar. Artık tartışmayalım. Kapitalizmimiz yok, feodal bir sistemimiz var. Gelişmiş ülkeler var, gelişmekte olan ülkeler var ama bizimki geriliyor.
Arkadaşımın erkek kardeşinin bir meslektaşı (24 yaşında) beni gençler için bir yaz kampına davet ediyor. Orada danışman olacak ve haydi gidelim, hava serin olacak, şenlik ateşleri olacak, yürüyüşler...
Last post
Forumda böyle bir konu vardı
Yapmadılar’ Nasıl ikna edileceğini tavsiye etmiyorum. Ama ihtiyacım var
Bir erkekten gelen gönderi.
Arkadaşlar! Üyelerinizi neden ölçüyorsunuz? Resmi dışarıdan hayal edebiliyor musunuz? Sen mastürbasyon yapıyorsun. Daha sonra bir cetvel veya şerit metre yerleştirin....
Last post
Büyüme aşaması olunca merakımdan ölçtüm, sonra büyüdüm ve yapmayı bıraktım. Bu sadece meraktan yapıldı, başka bir şey değil.