Alarm! Çocuklar tehlikede!

Cinsiyetle ilgili olmayan soyut konular hakkında konuşun (gerçi böyle şeyler var mı?)
Vadim77
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 400
Registered for: 3 years 6 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Yanıt: ALARM ÇOCUKLAR TEHLİKE!

Unread post by Vadim77 »

vvm: 21 Jul 2023, 05:43 çok az çocuk doğuyor.
Evet, evet. Çok ve isteyerek doğum yapan sözde "baby boomers" kuşağı, 80’li yıllarda cinsel vidaların sıkılmasıyla sona erdi....
Bu "cinsel devrim" sırasında oldu Size ne kadar garip gelse de, doğum oranındaki son artış gerçekleşti. Ve sonra, kısıtlamaların getirilmesi ve sansürün geri gelmesiyle birlikte, bazı nedenlerden dolayı insanlar, "cinsel eğitim" zamanlarında olduğu gibi toplu halde isteyerek çocuk sahibi olmayı bıraktılar.
Bu arada, nüfusun yaşlanması tüm Avrupa ülkelerinde bir sorundur. Ve sadece Avrupalı ​​gelişmiş olanlar değil.
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1439
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by vesaire »

Vadim77: 21 Jul 2023, 08:19 Evet, evet. Çok ve isteyerek doğum yapan sözde "baby boomers" kuşağı, 80’li yıllarda cinsel vidaların sıkılmasıyla sona erdi....
Bu, "cinsel devrim" sırasında oldu Size ne kadar garip gelse de, doğum oranındaki son artış gerçekleşti. Daha sonra, kısıtlamaların getirilmesi ve sansürün geri gelmesiyle birlikte, bazı nedenlerden dolayı insanlar, "seks eğitimi" zamanlarında olduğu gibi toplu olarak isteyerek çocuk sahibi olmayı bıraktılar.
Bu arada, nüfusun yaşlanması da bir sorundur. Varsa tüm Avrupa ülkelerinde sorun var. Ve yalnızca Avrupalı ​​gelişmiş olanlar değil
Eh, bu bir yalan.

17 dakika 28 saniye sonra gönderildi:
https://i.postimg.cc/W4jwpgkY/IMG-20230721-124019.jpg
Vadim77
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Vadim77 »

https://i.postimg.cc/PfyNcq9s/abbVII1b.png

Вот график из официальной немецкой статистики от социального министерства, на котором прекрасно видно, что было 2 сильных всплеска рождаемости - самый сильный после войны, но он пошёл на спад и потом в 70-е как раз после "сексуальной революции".
То, что даже эти всплески не смогли остановить убыль коренного населения - давно известный факт.
Убыль идёт во всех развитых странах.
Мне интересно аж стало - почему же вас так интересует население и статистика Германии???
İskender
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 352
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by İskender »

Bir Rus, başka bir ülkede yaşamak için Rusya’yı terk ettiğinde ve birkaç yıl sonra Rusya’da kaderinin daha başarılı olacağının farkına vardığında, bu seçimi neden yaptığının nedenlerini aramaya ve kendisini ve başkalarını buna ikna etmeye başlar. .
These users thanked the author İskender for the post:
Gudgeon
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by vesaire »

Вадим77: 21 Jul 2023, 10:21 https://i.postimg.cc/PfyNcq9s/abbVII1b.png

Вот график из официальной немецкой статистики от социального министерства, на котором прекрасно видно, что было 2 сильных всплеска рождаемости - самый сильный после войны, но он пошёл на спад и потом в 70-е как раз после "сексуальной революции".
То, что даже эти всплески не смогли остановить убыль коренного населения - давно известный факт.
Убыль идёт во всех развитых странах.
Мне интересно аж стало - почему же вас так интересует население и статистика Германии???
А где всплеск-то? 1,94 - это не всплеск. Для того чтобы нация воспроизводилась, суммарный коэффициент рождаемости (СКР), один из главных показателей в демографии, должен оставаться в пределах 2,1-2,15. Начиная с 1972 года в Германии отрицательный баланс. А в ГДР до 1990 был положительный баланс.
Делайте выводы.
И да, секспросвет никто не прекращал. С 1992 года секс-образование стало обязательным предметом во всех немецких школах.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415

Unread post by Geçit »

vvm: 21 Jul 2023, 11:03 1992’den beri cinsellik eğitimi tüm Alman okullarında zorunlu ders haline geldi.
Cinsiyet eğitimini zorunlu ders yapsaydık güzel olurdu genel olarak günlük yaşamda yararlı olan çok daha fazla öğe.
These users thanked the author Geçit for the post:
Vadim77
Vadim77
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Vadim77 »

vvm: 21 Jul 2023, 11:03Sonuçları çıkarın.
Evet, neredeyse çıkardım... ama soru hala takılıp kalıyor: Almanya’nın nüfusu ve istatistikleriyle neden bu kadar ilgileniyorsunuz???
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by vesaire »

Marinka: 21 Jul 2023, 11:07
vvm: 21 Jul 2023, 11:03 1992’den beri cinsellik eğitimi tüm Alman okullarında zorunlu ders haline geldi.
Seks yapsaydık güzel olurdu eğitim burada da zorunlu bir konu ve genel olarak günlük yaşamda faydalı olan daha fazla öğe.
Bana öyle geliyor ki ne yaptığımızı anlamıyorsun hakkında konuşuyoruz. Çocuklarınıza mastürbasyon yapmayı öğretmek ister misiniz? Yoksa cinsiyetin değiştirilebileceği mi öğretildi?
Last edited by vesaire on 21 Jul 2023, 12:01, edited 1 time in total.
Pierro
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1879
Registered for: 3 years 8 months

Unread post by Pierro »

Vadim77: 21 Jul 2023, 08:19 Evet, evet. Çok ve isteyerek doğum yapan sözde "baby boomers" kuşağı, 80’li yıllarda cinsel vidaların sıkılmasıyla sona erdi....
Bu, "cinsel devrim" sırasında oldu Size ne kadar garip gelse de, doğum oranındaki son artış gerçekleşti. Daha sonra, kısıtlamaların getirilmesi ve sansürün geri gelmesiyle birlikte, bazı nedenlerden dolayı insanlar, "seks eğitimi" zamanlarında olduğu gibi toplu halde isteyerek çocuk sahibi olmayı bıraktılar.
doğum oranında 2 güçlü artış yaşandı; en güçlüsü savaştan sonraydı, ancak düşüşe geçti ve 70’lerde "cinsel devrim"in hemen ardından geldi.
tuhaf sonuçlar.
doğan çocuk sayısı öncelikle onları doğurabilecek kişi sayısına bağlıdır.
ve iş doğum oranına gelince 20’de artıyor -30 yıl.. Demografik dalgalar hakkında bir şey duydunuz mu?
40’lı ve 50’li yıllarda öncesine ve sonrasına göre çok daha fazla çocuk doğduysa, bu, 60’lı ve 70’li yıllarda en yüksek doğum oranının tekrarlanacağı anlamına gelir.
br/>
cinsel devrim sebep değil, toplumdaki çok sayıda gencin sonucudur.
ve bu enerji her yere, sokak isyanlarına, savaşlara yayılabilir. ..
ancak insanlar büyüme eğilimindedir ve "Vidaları Sıkma"da eski hippilerin ve diğer eski cinsel özgürlük savaşçılarının aktif rol almış olması mümkündür.
Vadik, pedofililerin ve 70’lerdeki sıfır suçlarının grafiği nerede? Haydi, tartışalım!))
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by vesaire »

Vadim77: 21 Jul 2023, 11:14
vvm: 21 Jul 2023, 11:03Sonuçları çıkarın.
Evet, neredeyse yapıyordum... ama soru hala takılıp kalıyor: neden nüfus ve istatistiklerle bu kadar ilgileniyorsunuz? Almanya?? ?
Başkalarının hatalarından ders alın.

5 dakika 3 saniye sonra gönderildi:
Pierro: 21 Jul 2023, 11:57 Cinsel devrim bir neden değil, toplumdaki çok sayıda gencin sonucudur
Bu bir yanılgıdır. Örnek olarak Asya bölgesindeki ülkeleri ele alalım.
Sonra bu tür reformlar yaşlı nesil tarafından yapılıyor.
Bu büyük ihtimalle birisinin projesi. Dünyanın yöneticileri nüfusu azaltıyor.

15 dakika 38 saniye sonra gönderilir:
https://i.postimg.cc/LsxB3BDY/IMG-20230721-161824.jpg

https://i.postimg.cc/pLqnwVF3/IMG-20230721-161354.jpg
These users thanked the author vesaire for the post:
Üstü kendinize saklayın
Pierro
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Pierro »

vvm: 21 Jul 2023, 12:05Bu bir yanılgı.
Beni yine apaçık şeyler söylemeye zorluyorsun.
cinsel devrim yaşlı osuruklar tarafından gerçekleştirilmiyor..
gençlik yok - devrim olmayacak.
ifikirler her şey olabilir ve herkes tarafından üretilebilir, ancak sanatçılar olmadan fikir olarak kalacaklar.

ve projeler boşlukta ortaya çıkmaz, adil, asil veya özgür olana yönelik bir talep vardır.
bu talep basit sloganlara mahkûmdur, eğer henüz dile getirilmediyse, çarpıtılmamış ve biraz değiştirilmiştir. genel onay uğultusundan maddi fayda elde etmek için pratik uçak..
n
30 yıl önce herkes penguenler için, ozon deliğinin yok ettiği karaciğerleri için savaştı... her ütüden, her dergiden, gazeteden...
gaz pazarını soğutma sektörü için yeniden bölüştüler... ve hepsi bu... ozon deliği diye bir şey yok..

3 yıl önce bir koronavirus vardı ve ondan önce Greta adlı kız yelkenli bir yatla okyanusu aşmıştı... ancak karbon ayak iziyle ilgili bir şeyler yolunda gitmemişti ve herkes bunu bir nedenden ötürü hesaplamak zorunda kalmıştı. Avrupalılara ödeme yapın...

ve hatta Haçlı Seferleri...bu bir tür dehşettir...dini sıradan soygunun hizmetine sunmak..
çocukların haçlı seferleri yok mu? burası sübyancıların özgürlüğünün olduğu yer..

Vadik’in geçen yüzyılın 70’li yıllarına değil, bundan yarım bin yıl önce yaşamamış olmasına pişman olması gerekiyor..))
Rasaroam
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1874
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by Rasaroam »

vvm: 21 Jul 2023, 11:56
Çocuklarınıza mastürbasyon yapmayı öğretmek ister misiniz?
Kızıma mastürbasyon yapmayı öğretmek isterim!
Ve sadece mastürbasyon yapmayı değil ;)
Aile seks
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 42

Unread post by Aile seks »

Her nasılsa buradaki herkes kendi vatan sevgisiyle o kadar dolu ki sübyancıları unuttular😂 Nasıl çalıştığını görüyorsunuz. Vatanseverlik sohbeti başlar başlamaz pedofililerin etrafında sapıkların olması önemli değil 😂 Bu ne anlama geliyor? Birini gerçekte neyin incittiği hakkında 😂 Ve derinlemesine Rusça ile ilgili olarak, kontrol etmenizin daha net ve kolay olması için yazdım. Ama genel olarak, yukarıda da söylediğim gibi, bir komşuyu işaret etmek, kıçını havaya uçurup bir yetimhaneye ya da çocuk kolonisine gidip çocuk hakları konusunda çalışmaktan çok daha kolaydır ’s 128514;
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

vvm: 21 Jul 2023, 11:56
Güzel olurdu burada da Seks eğitimini zorunlu bir ders haline getirdiler ve genel olarak günlük hayatta faydalı olacak konuları daha fazla hale getirdiler.
Sanırım ne yaptığımızı anladınız hakkında konuşuyoruz. Çocuklarınıza mastürbasyon yapmayı öğretmek ister misiniz? Yoksa onlara cinsiyetin değiştirilebileceği mi öğretildi?
Cinsiyete karşı sağlıklı bir tutum aşılamalarını istiyorum. Bırakın size nasıl mastürbasyon yapacağınızı öğretsinler ve bir erkeğin kendini kız gibi hissetmesi ve bir kızın da erkek gibi hissetmesi durumunda doğada hatalar olduğunu söylesinler. Sınıf arkadaşım cinsiyetini erkek olarak değiştirdi. Birinci sınıftan itibaren çocuk gibiydi. Bu doğada meydana gelir.

4 dakika 40 saniye sonra gönderildi:
Familisex: 21 Jul 2023, 12:49 neden kıçını havaya uçurup bir yetimhaneye ya da çocuk kolonisine gidip çocuk hakları üzerinde çalışasın?
Eğer avukat değilseniz, o zaman hangi haklar üzerinde çalışacaksınız?
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by vesaire »

Familisex: 21 Jul 2023, 12:49 Fakat genel olarak yukarıda da söylediğim gibi komşuyu işaret etmek, kıçını havaya uçurup yetimhaneye ya da çocuk kolonisine gidip çocuk hakları üzerinde çalışmaktan çok daha kolaydır
Çocuk haklarının nesi var?

17 dakika 56 saniye sonra gönderilir:
Marinka: 21 Jul 2023, 13:08 Cinsiyete karşı sağlıklı bir tutum aşılamalarını istiyorum. Bırakın size nasıl mastürbasyon yapacağınızı öğretsinler ve bir erkeğin kendini kız gibi hissetmesi ve bir kızın da erkek gibi hissetmesi durumunda doğada hatalar olduğunu söylesinler. Sınıf arkadaşım cinsiyetini erkek olarak değiştirdi. Birinci sınıftan itibaren çocuk gibiydi. Bu doğada olur
Yani cinsel eğitim olmadan sekse karşı sağlıksız bir tavrımız mı olur? Bu sonuçlar nereden geliyor? Peki sekse karşı sağlıksız bir tutum nedir?
Evet, farklı hisseden bir çocuk olsa bile (burada pek çok soru ortaya çıkıyor), küçük bir azınlığın hatırına, bütünün beynini yeniden harekete geçirmek ister misiniz? toplum?
Onbinlerce yıldır, Homo sapiens’in sekse karşı "sağlıksız" bir tavrı vardı ve şimdi şunu geliştirdim... Artık yaşayacağız. Doğru, küçük bir deneyim zaten kültürel ve aile geleneklerinin yok edildiğini ve nüfusun azaldığını gösteriyor.
Ama kimin umrunda? Önemli olan, çocukların mastürbasyon yapmayı öğrenmesi ve kızın cinsiyet değiştirmesidir.
Vadim77
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Vadim77 »

Marinka: 21 Jul 2023, 13:08 avukat değil, hangi haklara sahip?
Otomobil haklarına ilişkin, örneğin :)
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Vadim77: 24 Jul 2023, 16:51
avukat değil, hangi haklara ilişkin
Otomobil haklarına ilişkin, örneğin :)
))) Ahah. Çok komik)))
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1371
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Kral Kuş »

Marinka: 21 Jul 2023, 13:08 Cinsiyete karşı sağlıklı bir tutum aşılamalarını istiyorum. Bırakın size nasıl mastürbasyon yapacağınızı öğretsinler ve bir erkeğin kendini kız gibi hissetmesi ve bir kızın da erkek gibi hissetmesi durumunda doğada hatalar olduğunu söylesinler. Sınıf arkadaşım cinsiyetini erkek olarak değiştirdi. Birinci sınıftan itibaren çocuk gibiydi. Bu doğada meydana gelir.
Bu ülkede ve şu anda değil. Birkaç kez cinsel eğitim dersleri vermeye çalıştılar ama işe yaramadı; birilerinin baskısıyla iptal edildi. Bu yıl cinsiyet değiştirmek yasaklandı. Yaklaşık iki yıl önce, muhtemelen Sağlık Bakanlığı’ndan (ama yanılıyor olabilirim), geçen yüzyılın 30’lu yıllarında mastürbasyonun zararları hakkında doğru bir şekilde yazdıklarına dair raporlar vardı. Başka biri prezervatifin zararlı olduğunu söyledi. Daha doğrusu doğurganlığı kötü etkiliyor ve sadece reçeteyle satılması gerekiyor. Yani her zaman olduğu gibi halkın ve doktorların istekleri dikkate alınmayacak.
These users thanked the author Kral Kuş for the post:
Geçit
Yağmurcu
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 686
Registered for: 2 years

Unread post by Yağmurcu »

Evet bu çocuk saçmalıkları beni de çok rahatsız ediyor elbette. Gerçekten göze batan bir şey. Yani, benim de tuhaf fetişlerim varve herkes onları sevmez. Ancak yalnızca rıza ile ve yalnızca yetişkinler. Burada ahlaki uçurumun önünde kendime bir çizgi çiziyorum
DoRN
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 84
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by DoRN »

Biyo-çöp, sansürüyle ne kadar da berbat bir şey.
Pedofili ve benzeri pisliklerle mücadele edenler kısırlaştırılmalı ve hayattaki sikikler açılmalı ki, Lisa24 gibi insanlar sokakta onun karalamalarıyla yürüyebilsinler. Aslında yoldan geçenlerin hepsi onun bir bok yiyici olduğunu görebiliyordu ve bu adamları mahvettiler.
These users thanked the author DoRN for the post:
seksforumu_
Pierro
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Pierro »

DoRN, ayaklarını haşlama, defol )) n
Bırakın size nasıl mastürbasyon yapılacağını öğretsinler
bgg)) fakir okul.. ve mastürbasyon dersleri de onlar için.. ve bir annenin çocuklarına kendi başına öğretemeyeceği şey nedir?)
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Pierro: 26 Jul 2023, 15:28 DoRN, cihazınızı haşlamayın feet, obssykatel))
Marinka: 21 Jul 2023, 13:08 Bırakın size nasıl mastürbasyon yapılacağını öğretsinler
bgg)) zavallı okul.. ve onlar için mastürbasyon dersleri de versinler. Peki ya anne, çocuklara kendi başına öğretemiyor?)
Neden kötü bir şey?! 11 yıldır çocuklara eğitim veriyorlar. Üstelik bilgilerin çoğuna daha sonraki yaşamda ihtiyaç duyulmaz ve unutulur. Yaşam için gerekli dersleri tanıtmanın zamanı geldi.
olga.yamenko
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by olga.yamenko »

Marinka: 26 Jul 2023, 15:53 11 yıldır çocuklara ders veriyorlar. Üstelik bilgilerin çoğuna daha sonraki yaşamda ihtiyaç duyulmaz ve unutulur. Yaşam için gerekli dersleri tanıtmanın zamanı geldi.
Sizce hangileri yaşam için gerekli?
Satna666
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Satna666 »

Muhtemelen seks, sapıklık daha uygun olacağını düşünüyor. Normal öğretiyorlar, şikayet edecek bir şey yok.
RazVratnik
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 127
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by RazVratnik »

olga.yakemenko: 26 Jul 2023, 16:10 Peki yaşam için neyin gerekli olduğunu düşünüyorsunuz?
İlk yardım, hukuk, seksoloji, yönetim, ev ekonomisi vb. D.
These users thanked the author RazVratnik for the post (total 2):
Geçit, Tenos
olga.yamenko
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

RazVratnik: 26 Jul 2023, 16:16 İlk yardım, hukuk, seksoloji, yönetim, ev ekonomisi vb.
ve çocuk okuldan mezun olduktan sonra listelediğiniz konuları nerede kullanacak? Listelediklerinizi inceledikten sonra hayatta ne gibi umutları var...? Peki, listelediğiniz konuları inceleyen bir kuşağa sahip ülkenin geleceği neler?
These users thanked the author olga.yamenko for the post (total 2):
Nikk, vesaire
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

olga.yakemenko: 26 Jul 2023, 16:10
Marinka: 26 Jul 2023, 15:53 11 yıldır çocuklara öğretmenlik yapıyorlar. Üstelik bilgilerin çoğuna daha sonraki yaşamda ihtiyaç duyulmaz ve unutulur. Yaşam için gerekli dersleri tanıtmanın zamanı geldi.
Sizce yaşam için neler gerekli?
n Psikoloji, çatışma yönetimine özellikle dikkat edin. Çocuklar iletişimi öğrenmeli. Ekonomi. Finansal okuryazarlık hayatta çok önemlidir. İlaç. Sadece ilk yardım değil, aynı zamanda en sık görülen hastalıklarla ilgili temel bilgiler de verilmektedir. İyi bir doktor bulup en iyi ilaçlarla tedavi olmak mı yoksa hiç hastalanmamak mı daha iyi? Elbette hastalanmamak, önleme yapmak daha iyidir.
Yukarıda içtihatla ilgili yazmıştık. Kanunları bilmemek sizi sorumluluktan muaf tutmaz ama bilgi hayatı kolaylaştırır. Ülkemizde sosyal yardımlar çok gelişmiş ama genellikle bildirim niteliğinde oluyor ve kişi başvurmamışsa, bilmiyorsa kimse ona söylemez. Seksoloji. Seks hayatımızın önemli bir parçasıdır. Sağlıklı yaşam tarzı Okulda ehliyet almayı öğretseler güzel olur.
These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
RazVratnik, Tenos
Satna666
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Bebeğim burası Rusya, ABD ile karıştırmayın, orada da öyle bir şey yok.
Din 1093863729
Göz teması kurmak
Total posts: 2

Unread post by Din 1093863729 »

Katılmadan önce neye bakabilirsiniz, yoksa bilmiyorum.
RazVratnik
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 127
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by RazVratnik »

olga.yakemenko: 26 Jul 2023, 16:30 ve çocuk okuldan mezun olduktan sonra listelediğiniz konuları nerede kullanacak?
Çocuk daha sonra bunları okulda kullanacak hayat. Ve bu bilgiye sahip olanların beklentileri hakkında sorularınız olduğu için, bağımsızlığınız konusunda şüpheler ortaya çıkıyor
olga.yamenko
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Marinka: 26 Jul 2023, 16:44 Ülkemizde sosyal yardımlar çok gelişmiş ama genellikle bildirim niteliğinde oluyor ve kişi başvurmadıysa, bilmiyorsa kimse ona söylemez
Kusura bakmayın ama hangi ülkede yaşıyorsunuz? Rusya’da ise hangi şehirde? Moskova’da mı?
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

olga.yakemenko: 26 Jul 2023, 17:06
Marinka: 26 Jul 2023, 16:44 Ülkemizde sosyal yardımlar çok gelişmiş durumda ama genelde uygulama niteliğinde oluyor ve kişi başvurmadıysa, bilmiyorsa kimse ona söylemez
kusura bakmayın ama hangi ülkede yaşıyorsunuz? Rusya’da ise hangi şehirde? Moskova’da mı?
Hayır, Moskova’da değilim ama ben de birkaç yıl Moskova’da yaşadım.
olga.yamenko
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

RazVratnik: 26 Jul 2023, 16:59 Çocuk bunları hayatının ilerleyen dönemlerinde kullanacak
Fikrinizi ve hayata bakış açınızı paylaştığınız için teşekkür ederiz.

n6 dakika sonra gönderilir 50 saniye:
Marinka: Hayır, Moskova’da değilim ama aynı zamanda Moskova’da da yaşadım birkaç yıl
Cevabınız için teşekkür ederiz, bunu duymak çok güzeldi fikrinizi ve görüntüleyin.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

olga.yakemenko: 26 Jul 2023, 17:19
RazVratnik: 26 Jul 2023, 16:59 Çocuk bunları hayatının ilerleyen dönemlerinde kullanacak
Fikrinizi ve hayata bakış açınızı paylaştığınız için teşekkür ederiz.
n
6 dakika 50 saniye sonra gönderildi:
Marinka :26 Jul 2023, 17:08 Hayır, Moskova’da değil , ben de birkaç yıldır Moskova’da yaşasam da
Cevabınız için teşekkür ederim, bunu duymak çok güzeldi fikriniz ve görüntüleyin.
Çağrı merkezinde çalışmıyorsunuz değil mi? Anketlerin yapıldığı yer. Sadece profesyonellik kokuyordu.
Genel olarak fikrinizi dile getirmek istediniz ancak fikrinizi değiştirdiniz gibi görünüyor.
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2381
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by Üstü kendinize saklayın »

olga.yakemenko, merhaba!
Yaldakınızın ne kadar sürdüğünü hala cevaplamadınız. Üzerinde denedin mi?
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Markul: 26 Jul 2023, 17:28 olga.yakemenko, merhaba!
Yaldakınızın ne kadar sürdüğünü hala cevaplamadınız. Denedin mi?
Takma adını okusan iyi olur. Olga, Oleg değil))) Bu bir kız)))
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2381
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by Üstü kendinize saklayın »

Marinka: 26 Jul 2023, 17:30
olga.yakemenko , merhaba!
Takma adını okusan iyi olur. Olga, Oleg değil)))) Bu bir kız)))
Kız gibi görünmek istiyor)))

B komşu konuya bir başkası görünmek istiyor :lol:

... işte bu kadar perhiz insanlar...
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Markul: 26 Jul 2023, 17:47
Markul: 26 Jul 2023, 17:28 olga.yakemenko , merhaba!
Takma adını okusan iyi olur. Olga, Oleg değil)))) Bu bir kız)))
Kız gibi görünmek istiyor)))

B komşu konuya bir başkası görünmek istiyor :lol:

... işte bu kadar Perhiz insanları getirir...
Ne demek istediğini anlamıyorum? Neden o? Peki bir sonraki konu nedir?
olga.yamenko
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Markul: 26 Jul 2023, 17:47 Kız gibi görünmek istiyor)))
Seninle tartışmayacağım bile, tek bir nedenden dolayı: yazdığım konularda, bunlar alışılagelmiş konular ve kimin yazdığı önemli değil, erkek mi kız mı, hiç önemli değil, ancak burada muhtemelen erkeklerin en az %95’inin erkek olduğu gerçeği, size katılıyorum ’s 128077;Ruh halime göre ara sıra buraya gelip sadece bir şeyler okuyabilirim, hayati nitelikteki günlük bir konuya nadiren cevap verebilirim . Burada cinsel açıdan kimseyi aramıyorum veya tartışmıyorum. Herkesin kendi fikri vardır, benim hakkımda böyle bir fikriniz varsa bu sizin hakkınızdır ama benim için bu beni hiç etkilemiyor. Yazıyorsam sıradan gündelik konular hakkında yazıyorum.
Satna666
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Buradakilerin %99’u eşcinsel ve forumun adı uzun zaman önce eşcinsel forumu olarak değiştirilmeliydi. Kadın takma adları altında yalnızca kusurlu olanlar yazabilir. Uzun zamandır her şey herkes için açık ve sol görüşlü insanlar fotoğraflar yayınlıyor. Elbette fotoğraflarını yayınlayan karı kocalar da var.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Sohbet kutusu”