Evet, evet. Çok ve isteyerek doğum yapan sözde "baby boomers" kuşağı, 80’li yıllarda cinsel vidaların sıkılmasıyla sona erdi....
Bu "cinsel devrim" sırasında oldu Size ne kadar garip gelse de, doğum oranındaki son artış gerçekleşti. Ve sonra, kısıtlamaların getirilmesi ve sansürün geri gelmesiyle birlikte, bazı nedenlerden dolayı insanlar, "cinsel eğitim" zamanlarında olduğu gibi toplu halde isteyerek çocuk sahibi olmayı bıraktılar.
Bu arada, nüfusun yaşlanması tüm Avrupa ülkelerinde bir sorundur. Ve sadece Avrupalı gelişmiş olanlar değil.
[quote=vvm post_id=231995 time=1689907431 user_id=18147] çok az çocuk doğuyor. [/quote] Evet, evet. Çok ve isteyerek doğum yapan sözde "baby boomers" kuşağı, 80’li yıllarda cinsel vidaların sıkılmasıyla sona erdi.... Bu "cinsel devrim" sırasında oldu Size ne kadar garip gelse de, doğum oranındaki son artış gerçekleşti. Ve sonra, kısıtlamaların getirilmesi ve sansürün geri gelmesiyle birlikte, bazı nedenlerden dolayı insanlar, "cinsel eğitim" zamanlarında olduğu gibi toplu halde isteyerek çocuk sahibi olmayı bıraktılar. Bu arada, nüfusun yaşlanması tüm Avrupa ülkelerinde bir sorundur. Ve sadece Avrupalı gelişmiş olanlar değil.
Vadim77: ↑21 Jul 2023, 08:19
Evet, evet. Çok ve isteyerek doğum yapan sözde "baby boomers" kuşağı, 80’li yıllarda cinsel vidaların sıkılmasıyla sona erdi....
Bu, "cinsel devrim" sırasında oldu Size ne kadar garip gelse de, doğum oranındaki son artış gerçekleşti. Daha sonra, kısıtlamaların getirilmesi ve sansürün geri gelmesiyle birlikte, bazı nedenlerden dolayı insanlar, "seks eğitimi" zamanlarında olduğu gibi toplu olarak isteyerek çocuk sahibi olmayı bıraktılar.
Bu arada, nüfusun yaşlanması da bir sorundur. Varsa tüm Avrupa ülkelerinde sorun var. Ve yalnızca Avrupalı gelişmiş olanlar değil
[quote=Vadim77 post_id=232016 time=1689916796 user_id=5167] Evet, evet. Çok ve isteyerek doğum yapan sözde "baby boomers" kuşağı, 80’li yıllarda cinsel vidaların sıkılmasıyla sona erdi.... Bu, "cinsel devrim" sırasında oldu Size ne kadar garip gelse de, doğum oranındaki son artış gerçekleşti. Daha sonra, kısıtlamaların getirilmesi ve sansürün geri gelmesiyle birlikte, bazı nedenlerden dolayı insanlar, "seks eğitimi" zamanlarında olduğu gibi toplu olarak isteyerek çocuk sahibi olmayı bıraktılar. Bu arada, nüfusun yaşlanması da bir sorundur. Varsa tüm Avrupa ülkelerinde sorun var. Ve yalnızca Avrupalı gelişmiş olanlar değil [/quote] Eh, bu bir yalan.
[size=85][color=green]17 dakika 28 saniye sonra gönderildi:[/color ][/size] [url =https://postimg.cc/qNb3jtQ2] [img]https://i.postimg.cc/W4jwpgkY/IMG-20230721-124019.jpg[/img][/url]
Вот график из официальной немецкой статистики от социального министерства, на котором прекрасно видно, что было 2 сильных всплеска рождаемости - самый сильный после войны, но он пошёл на спад и потом в 70-е как раз после "сексуальной революции".
То, что даже эти всплески не смогли остановить убыль коренного населения - давно известный факт.
Убыль идёт во всех развитых странах.
Мне интересно аж стало - почему же вас так интересует население и статистика Германии???
Вот график из официальной немецкой статистики от социального министерства, на котором прекрасно видно, что было 2 сильных всплеска рождаемости - самый сильный после войны, но он пошёл на спад и потом в 70-е как раз после "сексуальной революции". То, что даже эти всплески не смогли остановить убыль коренного населения - давно известный факт. Убыль идёт во всех развитых странах. Мне интересно аж стало - почему же вас так интересует население и статистика Германии???
Bir Rus, başka bir ülkede yaşamak için Rusya’yı terk ettiğinde ve birkaç yıl sonra Rusya’da kaderinin daha başarılı olacağının farkına vardığında, bu seçimi neden yaptığının nedenlerini aramaya ve kendisini ve başkalarını buna ikna etmeye başlar. .
These users thanked the author İskender for the post:
Bir Rus, başka bir ülkede yaşamak için Rusya’yı terk ettiğinde ve birkaç yıl sonra Rusya’da kaderinin daha başarılı olacağının farkına vardığında, bu seçimi neden yaptığının nedenlerini aramaya ve kendisini ve başkalarını buna ikna etmeye başlar. .
Вот график из официальной немецкой статистики от социального министерства, на котором прекрасно видно, что было 2 сильных всплеска рождаемости - самый сильный после войны, но он пошёл на спад и потом в 70-е как раз после "сексуальной революции".
То, что даже эти всплески не смогли остановить убыль коренного населения - давно известный факт.
Убыль идёт во всех развитых странах.
Мне интересно аж стало - почему же вас так интересует население и статистика Германии???
А где всплеск-то? 1,94 - это не всплеск. Для того чтобы нация воспроизводилась, суммарный коэффициент рождаемости (СКР), один из главных показателей в демографии, должен оставаться в пределах 2,1-2,15. Начиная с 1972 года в Германии отрицательный баланс. А в ГДР до 1990 был положительный баланс.
Делайте выводы.
И да, секспросвет никто не прекращал. С 1992 года секс-образование стало обязательным предметом во всех немецких школах.
Вот график из официальной немецкой статистики от социального министерства, на котором прекрасно видно, что было 2 сильных всплеска рождаемости - самый сильный после войны, но он пошёл на спад и потом в 70-е как раз после "сексуальной революции". То, что даже эти всплески не смогли остановить убыль коренного населения - давно известный факт. Убыль идёт во всех развитых странах. Мне интересно аж стало - почему же вас так интересует население и статистика Германии??? [/quote] А где всплеск-то? 1,94 - это не всплеск. Для того чтобы нация воспроизводилась, суммарный коэффициент рождаемости (СКР), один из главных показателей в демографии, должен оставаться в пределах 2,1-2,15. Начиная с 1972 года в Германии отрицательный баланс. А в ГДР до 1990 был положительный баланс. Делайте выводы. И да, секспросвет никто не прекращал. С 1992 года секс-образование стало обязательным предметом во всех немецких школах.
[quote=vvm post_id=232063 time=1689926599 user_id=18147]Sonuçları çıkarın.[/quote] Evet, neredeyse çıkardım... ama soru hala takılıp kalıyor: Almanya’nın nüfusu ve istatistikleriyle neden bu kadar ilgileniyorsunuz???
vvm: ↑21 Jul 2023, 11:03
1992’den beri cinsellik eğitimi tüm Alman okullarında zorunlu ders haline geldi.
Seks yapsaydık güzel olurdu eğitim burada da zorunlu bir konu ve genel olarak günlük yaşamda faydalı olan daha fazla öğe.
Bana öyle geliyor ki ne yaptığımızı anlamıyorsun hakkında konuşuyoruz. Çocuklarınıza mastürbasyon yapmayı öğretmek ister misiniz? Yoksa cinsiyetin değiştirilebileceği mi öğretildi?
Last edited by vesaire on 21 Jul 2023, 12:01, edited 1 time in total.
[quote=Marinka post_id=232065 time=1689926849 user_id=12161] [quote=vvm post_id=232063 time=1689926599 user_id= 18147] 1992’den beri cinsellik eğitimi tüm Alman okullarında zorunlu ders haline geldi. [/quote]
Seks yapsaydık güzel olurdu eğitim burada da zorunlu bir konu ve genel olarak günlük yaşamda faydalı olan daha fazla öğe. [/quote] Bana öyle geliyor ki ne yaptığımızı anlamıyorsun hakkında konuşuyoruz. Çocuklarınıza mastürbasyon yapmayı öğretmek ister misiniz? Yoksa cinsiyetin değiştirilebileceği mi öğretildi?
Vadim77: ↑21 Jul 2023, 08:19
Bu, "cinsel devrim" sırasında oldu Size ne kadar garip gelse de, doğum oranındaki son artış gerçekleşti. Daha sonra, kısıtlamaların getirilmesi ve sansürün geri gelmesiyle birlikte, bazı nedenlerden dolayı insanlar, "seks eğitimi" zamanlarında olduğu gibi toplu halde isteyerek çocuk sahibi olmayı bıraktılar.
doğum oranında 2 güçlü artış yaşandı; en güçlüsü savaştan sonraydı, ancak düşüşe geçti ve 70’lerde "cinsel devrim"in hemen ardından geldi.
tuhaf sonuçlar.
doğan çocuk sayısı öncelikle onları doğurabilecek kişi sayısına bağlıdır.
ve iş doğum oranına gelince 20’de artıyor -30 yıl.. Demografik dalgalar hakkında bir şey duydunuz mu?
40’lı ve 50’li yıllarda öncesine ve sonrasına göre çok daha fazla çocuk doğduysa, bu, 60’lı ve 70’li yıllarda en yüksek doğum oranının tekrarlanacağı anlamına gelir.
br/>
cinsel devrim sebep değil, toplumdaki çok sayıda gencin sonucudur.
ve bu enerji her yere, sokak isyanlarına, savaşlara yayılabilir. ..
ancak insanlar büyüme eğilimindedir ve "Vidaları Sıkma"da eski hippilerin ve diğer eski cinsel özgürlük savaşçılarının aktif rol almış olması mümkündür.
Vadik, pedofililerin ve 70’lerdeki sıfır suçlarının grafiği nerede? Haydi, tartışalım!))
[quote=Vadim77 post_id=232016 time=1689916796 user_id=5167] Evet, evet. Çok ve isteyerek doğum yapan sözde "baby boomers" kuşağı, 80’li yıllarda cinsel vidaların sıkılmasıyla sona erdi.... Bu, "cinsel devrim" sırasında oldu Size ne kadar garip gelse de, doğum oranındaki son artış gerçekleşti. Daha sonra, kısıtlamaların getirilmesi ve sansürün geri gelmesiyle birlikte, bazı nedenlerden dolayı insanlar, "seks eğitimi" zamanlarında olduğu gibi toplu halde isteyerek çocuk sahibi olmayı bıraktılar. [/quote][quote=Vadim77 post_id=232055 time=1689924080 user_id=5167] doğum oranında 2 güçlü artış yaşandı; en güçlüsü savaştan sonraydı, ancak düşüşe geçti ve 70’lerde "cinsel devrim"in hemen ardından geldi. [/quote] tuhaf sonuçlar. doğan çocuk sayısı öncelikle onları doğurabilecek kişi sayısına bağlıdır. ve iş doğum oranına gelince 20’de artıyor -30 yıl.. Demografik dalgalar hakkında bir şey duydunuz mu? 40’lı ve 50’li yıllarda öncesine ve sonrasına göre çok daha fazla çocuk doğduysa, bu, 60’lı ve 70’li yıllarda en yüksek doğum oranının tekrarlanacağı anlamına gelir. br/>
cinsel devrim sebep değil, toplumdaki çok sayıda gencin sonucudur. ve bu enerji her yere, sokak isyanlarına, savaşlara yayılabilir. .. ancak insanlar büyüme eğilimindedir ve "Vidaları Sıkma"da eski hippilerin ve diğer eski cinsel özgürlük savaşçılarının aktif rol almış olması mümkündür.
Vadik, pedofililerin ve 70’lerdeki sıfır suçlarının grafiği nerede? Haydi, tartışalım!))
Evet, neredeyse yapıyordum... ama soru hala takılıp kalıyor: neden nüfus ve istatistiklerle bu kadar ilgileniyorsunuz? Almanya?? ?
Başkalarının hatalarından ders alın.
5 dakika 3 saniye sonra gönderildi:
Pierro: ↑21 Jul 2023, 11:57
Cinsel devrim bir neden değil, toplumdaki çok sayıda gencin sonucudur
Bu bir yanılgıdır. Örnek olarak Asya bölgesindeki ülkeleri ele alalım.
Sonra bu tür reformlar yaşlı nesil tarafından yapılıyor.
Bu büyük ihtimalle birisinin projesi. Dünyanın yöneticileri nüfusu azaltıyor.
[quote=Vadim77 post_id=232067 time=1689927274 user_id=5167] [quote=vvm post_id=232063 time=1689926599 user_id= 18147]Sonuçları çıkarın.[/quote] Evet, neredeyse yapıyordum... ama soru hala takılıp kalıyor: neden nüfus ve istatistiklerle bu kadar ilgileniyorsunuz? Almanya?? ? [/quote] Başkalarının hatalarından ders alın.
[ size=85][color=green]5 dakika 3 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=Pierro post_id=232078 time=1689929821 user_id=4666] Cinsel devrim bir neden değil, toplumdaki çok sayıda gencin sonucudur [/quote] Bu bir yanılgıdır. Örnek olarak Asya bölgesindeki ülkeleri ele alalım. Sonra bu tür reformlar yaşlı nesil tarafından yapılıyor. Bu büyük ihtimalle birisinin projesi. Dünyanın yöneticileri nüfusu azaltıyor.
[size=85][color=green]15 dakika 38 saniye sonra gönderilir:[/color][/size] [url=https://postimg.cc/gw6ZYhfm] [img]https://i.postimg.cc/LsxB3BDY/IMG-20230721-161824.jpg[/img][/url]
Beni yine apaçık şeyler söylemeye zorluyorsun.
cinsel devrim yaşlı osuruklar tarafından gerçekleştirilmiyor..
gençlik yok - devrim olmayacak.
ifikirler her şey olabilir ve herkes tarafından üretilebilir, ancak sanatçılar olmadan fikir olarak kalacaklar.
ve projeler boşlukta ortaya çıkmaz, adil, asil veya özgür olana yönelik bir talep vardır.
bu talep basit sloganlara mahkûmdur, eğer henüz dile getirilmediyse, çarpıtılmamış ve biraz değiştirilmiştir. genel onay uğultusundan maddi fayda elde etmek için pratik uçak.. n
30 yıl önce herkes penguenler için, ozon deliğinin yok ettiği karaciğerleri için savaştı... her ütüden, her dergiden, gazeteden...
gaz pazarını soğutma sektörü için yeniden bölüştüler... ve hepsi bu... ozon deliği diye bir şey yok..
3 yıl önce bir koronavirus vardı ve ondan önce Greta adlı kız yelkenli bir yatla okyanusu aşmıştı... ancak karbon ayak iziyle ilgili bir şeyler yolunda gitmemişti ve herkes bunu bir nedenden ötürü hesaplamak zorunda kalmıştı. Avrupalılara ödeme yapın...
ve hatta Haçlı Seferleri...bu bir tür dehşettir...dini sıradan soygunun hizmetine sunmak.. çocukların haçlı seferleri yok mu? burası sübyancıların özgürlüğünün olduğu yer..
Vadik’in geçen yüzyılın 70’li yıllarına değil, bundan yarım bin yıl önce yaşamamış olmasına pişman olması gerekiyor..))
[quote=vvm post_id=232079 time=1689930345 user_id=18147]Bu bir yanılgı.[/quote] Beni yine apaçık şeyler söylemeye zorluyorsun. cinsel devrim yaşlı osuruklar tarafından gerçekleştirilmiyor.. gençlik yok - devrim olmayacak. ifikirler her şey olabilir ve herkes tarafından üretilebilir, ancak sanatçılar olmadan fikir olarak kalacaklar. ve projeler boşlukta ortaya çıkmaz, adil, asil veya özgür olana yönelik bir talep vardır. bu talep basit sloganlara mahkûmdur, eğer henüz dile getirilmediyse, çarpıtılmamış ve biraz değiştirilmiştir. genel onay uğultusundan maddi fayda elde etmek için pratik uçak.. n 30 yıl önce herkes penguenler için, ozon deliğinin yok ettiği karaciğerleri için savaştı... her ütüden, her dergiden, gazeteden... gaz pazarını soğutma sektörü için yeniden bölüştüler... ve hepsi bu... ozon deliği diye bir şey yok..
3 yıl önce bir koronavirus vardı ve ondan önce Greta adlı kız yelkenli bir yatla okyanusu aşmıştı... ancak karbon ayak iziyle ilgili bir şeyler yolunda gitmemişti ve herkes bunu bir nedenden ötürü hesaplamak zorunda kalmıştı. Avrupalılara ödeme yapın...
ve hatta Haçlı Seferleri...bu bir tür dehşettir...dini sıradan soygunun hizmetine sunmak.. çocukların haçlı seferleri yok mu? burası sübyancıların özgürlüğünün olduğu yer..
Vadik’in geçen yüzyılın 70’li yıllarına değil, bundan yarım bin yıl önce yaşamamış olmasına pişman olması gerekiyor..))
Her nasılsa buradaki herkes kendi vatan sevgisiyle o kadar dolu ki sübyancıları unuttular Nasıl çalıştığını görüyorsunuz. Vatanseverlik sohbeti başlar başlamaz pedofililerin etrafında sapıkların olması önemli değil Bu ne anlama geliyor? Birini gerçekte neyin incittiği hakkında Ve derinlemesine Rusça ile ilgili olarak, kontrol etmenizin daha net ve kolay olması için yazdım. Ama genel olarak, yukarıda da söylediğim gibi, bir komşuyu işaret etmek, kıçını havaya uçurup bir yetimhaneye ya da çocuk kolonisine gidip çocuk hakları konusunda çalışmaktan çok daha kolaydır
Her nasılsa buradaki herkes kendi vatan sevgisiyle o kadar dolu ki sübyancıları unuttular😂 Nasıl çalıştığını görüyorsunuz. Vatanseverlik sohbeti başlar başlamaz pedofililerin etrafında sapıkların olması önemli değil 😂 Bu ne anlama geliyor? Birini gerçekte neyin incittiği hakkında 😂 Ve derinlemesine Rusça ile ilgili olarak, kontrol etmenizin daha net ve kolay olması için yazdım. Ama genel olarak, yukarıda da söylediğim gibi, bir komşuyu işaret etmek, kıçını havaya uçurup bir yetimhaneye ya da çocuk kolonisine gidip çocuk hakları konusunda çalışmaktan çok daha kolaydır ’s 128514;
vvm: ↑21 Jul 2023, 11:03
1992’den beri cinsellik eğitimi tüm Alman okullarında zorunlu ders haline geldi.
Güzel olurdu burada da Seks eğitimini zorunlu bir ders haline getirdiler ve genel olarak günlük hayatta faydalı olacak konuları daha fazla hale getirdiler.
Sanırım ne yaptığımızı anladınız hakkında konuşuyoruz. Çocuklarınıza mastürbasyon yapmayı öğretmek ister misiniz? Yoksa onlara cinsiyetin değiştirilebileceği mi öğretildi?
Cinsiyete karşı sağlıklı bir tutum aşılamalarını istiyorum. Bırakın size nasıl mastürbasyon yapacağınızı öğretsinler ve bir erkeğin kendini kız gibi hissetmesi ve bir kızın da erkek gibi hissetmesi durumunda doğada hatalar olduğunu söylesinler. Sınıf arkadaşım cinsiyetini erkek olarak değiştirdi. Birinci sınıftan itibaren çocuk gibiydi. Bu doğada meydana gelir.
4 dakika 40 saniye sonra gönderildi:
Familisex: ↑21 Jul 2023, 12:49
neden kıçını havaya uçurup bir yetimhaneye ya da çocuk kolonisine gidip çocuk hakları üzerinde çalışasın?
Eğer avukat değilseniz, o zaman hangi haklar üzerinde çalışacaksınız?
[quote=vvm post_id=232077 time=1689929796 user_id=18147] [quote=Marinka post_id=232065 time=1689926849 user_id= 12161] [quote=vvm post_id=232063 time =1689926599 user_id=18147] 1992’den beri cinsellik eğitimi tüm Alman okullarında zorunlu ders haline geldi. [/quote]
Güzel olurdu burada da Seks eğitimini zorunlu bir ders haline getirdiler ve genel olarak günlük hayatta faydalı olacak konuları daha fazla hale getirdiler. [/quote] Sanırım ne yaptığımızı anladınız hakkında konuşuyoruz. Çocuklarınıza mastürbasyon yapmayı öğretmek ister misiniz? Yoksa onlara cinsiyetin değiştirilebileceği mi öğretildi? [/quote]
Cinsiyete karşı sağlıklı bir tutum aşılamalarını istiyorum. Bırakın size nasıl mastürbasyon yapacağınızı öğretsinler ve bir erkeğin kendini kız gibi hissetmesi ve bir kızın da erkek gibi hissetmesi durumunda doğada hatalar olduğunu söylesinler. Sınıf arkadaşım cinsiyetini erkek olarak değiştirdi. Birinci sınıftan itibaren çocuk gibiydi. Bu doğada meydana gelir.
[size=85][color=green]4 dakika 40 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=Familisex post_id=232098 time=1689932944 user_id=18385] neden kıçını havaya uçurup bir yetimhaneye ya da çocuk kolonisine gidip çocuk hakları üzerinde çalışasın? [/quote]
Eğer avukat değilseniz, o zaman hangi haklar üzerinde çalışacaksınız?
Familisex: ↑21 Jul 2023, 12:49
Fakat genel olarak yukarıda da söylediğim gibi komşuyu işaret etmek, kıçını havaya uçurup yetimhaneye ya da çocuk kolonisine gidip çocuk hakları üzerinde çalışmaktan çok daha kolaydır
Çocuk haklarının nesi var?
17 dakika 56 saniye sonra gönderilir:
Marinka: ↑21 Jul 2023, 13:08
Cinsiyete karşı sağlıklı bir tutum aşılamalarını istiyorum. Bırakın size nasıl mastürbasyon yapacağınızı öğretsinler ve bir erkeğin kendini kız gibi hissetmesi ve bir kızın da erkek gibi hissetmesi durumunda doğada hatalar olduğunu söylesinler. Sınıf arkadaşım cinsiyetini erkek olarak değiştirdi. Birinci sınıftan itibaren çocuk gibiydi. Bu doğada olur
Yani cinsel eğitim olmadan sekse karşı sağlıksız bir tavrımız mı olur? Bu sonuçlar nereden geliyor? Peki sekse karşı sağlıksız bir tutum nedir?
Evet, farklı hisseden bir çocuk olsa bile (burada pek çok soru ortaya çıkıyor), küçük bir azınlığın hatırına, bütünün beynini yeniden harekete geçirmek ister misiniz? toplum?
Onbinlerce yıldır, Homo sapiens’in sekse karşı "sağlıksız" bir tavrı vardı ve şimdi şunu geliştirdim... Artık yaşayacağız. Doğru, küçük bir deneyim zaten kültürel ve aile geleneklerinin yok edildiğini ve nüfusun azaldığını gösteriyor.
Ama kimin umrunda? Önemli olan, çocukların mastürbasyon yapmayı öğrenmesi ve kızın cinsiyet değiştirmesidir.
[quote=Familisex post_id=232098 time=1689932944 user_id=18385] Fakat genel olarak yukarıda da söylediğim gibi komşuyu işaret etmek, kıçını havaya uçurup yetimhaneye ya da çocuk kolonisine gidip çocuk hakları üzerinde çalışmaktan çok daha kolaydır [/quote] Çocuk haklarının nesi var?
[size=85][color=green]17 dakika 56 saniye sonra gönderilir:[/color][/size] [quote=Marinka post_id=232106 time =1689934132 user_id= 12161] Cinsiyete karşı sağlıklı bir tutum aşılamalarını istiyorum. Bırakın size nasıl mastürbasyon yapacağınızı öğretsinler ve bir erkeğin kendini kız gibi hissetmesi ve bir kızın da erkek gibi hissetmesi durumunda doğada hatalar olduğunu söylesinler. Sınıf arkadaşım cinsiyetini erkek olarak değiştirdi. Birinci sınıftan itibaren çocuk gibiydi. Bu doğada olur [/quote] Yani cinsel eğitim olmadan sekse karşı sağlıksız bir tavrımız mı olur? Bu sonuçlar nereden geliyor? Peki sekse karşı sağlıksız bir tutum nedir? Evet, farklı hisseden bir çocuk olsa bile (burada pek çok soru ortaya çıkıyor), küçük bir azınlığın hatırına, bütünün beynini yeniden harekete geçirmek ister misiniz? toplum? Onbinlerce yıldır, Homo sapiens’in sekse karşı "sağlıksız" bir tavrı vardı ve şimdi şunu geliştirdim... Artık yaşayacağız. Doğru, küçük bir deneyim zaten kültürel ve aile geleneklerinin yok edildiğini ve nüfusun azaldığını gösteriyor. Ama kimin umrunda? Önemli olan, çocukların mastürbasyon yapmayı öğrenmesi ve kızın cinsiyet değiştirmesidir.
[quote=Vadim77 post_id=233780 time=1690206675 user_id=5167] [quote=Marinka post_id=232106 time=1689934132 user_id= 12161] avukat değil, hangi haklara ilişkin [/quote] Otomobil haklarına ilişkin, örneğin :) [/quote]
Marinka: ↑21 Jul 2023, 13:08
Bu ülkede ve şu anda değil. Birkaç kez cinsel eğitim dersleri vermeye çalıştılar ama işe yaramadı; birilerinin baskısıyla iptal edildi. Bu yıl cinsiyet değiştirmek yasaklandı. Yaklaşık iki yıl önce, muhtemelen Sağlık Bakanlığı’ndan (ama yanılıyor olabilirim), geçen yüzyılın 30’lu yıllarında mastürbasyonun zararları hakkında doğru bir şekilde yazdıklarına dair raporlar vardı. Başka biri prezervatifin zararlı olduğunu söyledi. Daha doğrusu doğurganlığı kötü etkiliyor ve sadece reçeteyle satılması gerekiyor. Yani her zaman olduğu gibi halkın ve doktorların istekleri dikkate alınmayacak.
These users thanked the author Kral Kuş for the post:
[quote=Marinka post_id=232106 time=1689934132 user_id=12161] Cinsiyete karşı sağlıklı bir tutum aşılamalarını istiyorum. Bırakın size nasıl mastürbasyon yapacağınızı öğretsinler ve bir erkeğin kendini kız gibi hissetmesi ve bir kızın da erkek gibi hissetmesi durumunda doğada hatalar olduğunu söylesinler. Sınıf arkadaşım cinsiyetini erkek olarak değiştirdi. Birinci sınıftan itibaren çocuk gibiydi. Bu doğada meydana gelir. [/quote] Bu ülkede ve şu anda değil. Birkaç kez cinsel eğitim dersleri vermeye çalıştılar ama işe yaramadı; birilerinin baskısıyla iptal edildi. Bu yıl cinsiyet değiştirmek yasaklandı. Yaklaşık iki yıl önce, muhtemelen Sağlık Bakanlığı’ndan (ama yanılıyor olabilirim), geçen yüzyılın 30’lu yıllarında mastürbasyonun zararları hakkında doğru bir şekilde yazdıklarına dair raporlar vardı. Başka biri prezervatifin zararlı olduğunu söyledi. Daha doğrusu doğurganlığı kötü etkiliyor ve sadece reçeteyle satılması gerekiyor. Yani her zaman olduğu gibi halkın ve doktorların istekleri dikkate alınmayacak.
Evet bu çocuk saçmalıkları beni de çok rahatsız ediyor elbette. Gerçekten göze batan bir şey. Yani, benim de tuhaf fetişlerim varve herkes onları sevmez. Ancak yalnızca rıza ile ve yalnızca yetişkinler. Burada ahlaki uçurumun önünde kendime bir çizgi çiziyorum
Evet bu çocuk saçmalıkları beni de çok rahatsız ediyor elbette. Gerçekten göze batan bir şey. Yani, benim de [url=viewtopic.php?t=5662]tuhaf fetişlerim var[/url]ve herkes onları sevmez. Ancak yalnızca rıza ile ve yalnızca yetişkinler. Burada ahlaki uçurumun önünde kendime bir çizgi çiziyorum
Biyo-çöp, sansürüyle ne kadar da berbat bir şey.
Pedofili ve benzeri pisliklerle mücadele edenler kısırlaştırılmalı ve hayattaki sikikler açılmalı ki, Lisa24 gibi insanlar sokakta onun karalamalarıyla yürüyebilsinler. Aslında yoldan geçenlerin hepsi onun bir bok yiyici olduğunu görebiliyordu ve bu adamları mahvettiler.
Biyo-çöp, sansürüyle ne kadar da berbat bir şey. Pedofili ve benzeri pisliklerle mücadele edenler kısırlaştırılmalı ve hayattaki sikikler açılmalı ki, Lisa24 gibi insanlar sokakta onun karalamalarıyla yürüyebilsinler. Aslında yoldan geçenlerin hepsi onun bir bok yiyici olduğunu görebiliyordu ve bu adamları mahvettiler.
[ref=#804000]DoRN[/ref], ayaklarını haşlama, defol )) n[quote=Marinka post_id=232106 time=1689934132 user_id= 12161] Bırakın size nasıl mastürbasyon yapılacağını öğretsinler [/quote] bgg)) fakir okul.. ve mastürbasyon dersleri de onlar için.. ve bir annenin çocuklarına kendi başına öğretemeyeceği şey nedir?)
bgg)) zavallı okul.. ve onlar için mastürbasyon dersleri de versinler. Peki ya anne, çocuklara kendi başına öğretemiyor?)
Neden kötü bir şey?! 11 yıldır çocuklara eğitim veriyorlar. Üstelik bilgilerin çoğuna daha sonraki yaşamda ihtiyaç duyulmaz ve unutulur. Yaşam için gerekli dersleri tanıtmanın zamanı geldi.
[quote=Pierro post_id=234630 time=1690374530 user_id=4666] [ref=#804000]DoRN[/ref], cihazınızı haşlamayın feet, obssykatel)) [quote=Marinka post_id=232106 time= 1689934132 user_id =12161] Bırakın size nasıl mastürbasyon yapılacağını öğretsinler [/quote] bgg)) zavallı okul.. ve onlar için mastürbasyon dersleri de versinler. Peki ya anne, çocuklara kendi başına öğretemiyor?) [/quote]
Neden kötü bir şey?! 11 yıldır çocuklara eğitim veriyorlar. Üstelik bilgilerin çoğuna daha sonraki yaşamda ihtiyaç duyulmaz ve unutulur. Yaşam için gerekli dersleri tanıtmanın zamanı geldi.
Marinka: ↑26 Jul 2023, 15:53
11 yıldır çocuklara ders veriyorlar. Üstelik bilgilerin çoğuna daha sonraki yaşamda ihtiyaç duyulmaz ve unutulur. Yaşam için gerekli dersleri tanıtmanın zamanı geldi.
[quote=Marinka post_id=234644 time=1690375995 user_id=12161] 11 yıldır çocuklara ders veriyorlar. Üstelik bilgilerin çoğuna daha sonraki yaşamda ihtiyaç duyulmaz ve unutulur. Yaşam için gerekli dersleri tanıtmanın zamanı geldi. [/quote] Sizce hangileri yaşam için gerekli?
RazVratnik: ↑26 Jul 2023, 16:16
İlk yardım, hukuk, seksoloji, yönetim, ev ekonomisi vb.
ve çocuk okuldan mezun olduktan sonra listelediğiniz konuları nerede kullanacak? Listelediklerinizi inceledikten sonra hayatta ne gibi umutları var...? Peki, listelediğiniz konuları inceleyen bir kuşağa sahip ülkenin geleceği neler?
These users thanked the author olga.yamenko for the post (total 2):
[quote=RazVratnik post_id=234654 time=1690377403 user_id=18670] İlk yardım, hukuk, seksoloji, yönetim, ev ekonomisi vb. [/quote]ve çocuk okuldan mezun olduktan sonra listelediğiniz konuları nerede kullanacak? Listelediklerinizi inceledikten sonra hayatta ne gibi umutları var...? Peki, listelediğiniz konuları inceleyen bir kuşağa sahip ülkenin geleceği neler?
Marinka: ↑26 Jul 2023, 15:53
11 yıldır çocuklara öğretmenlik yapıyorlar. Üstelik bilgilerin çoğuna daha sonraki yaşamda ihtiyaç duyulmaz ve unutulur. Yaşam için gerekli dersleri tanıtmanın zamanı geldi.
Sizce yaşam için neler gerekli?
n
Psikoloji, çatışma yönetimine özellikle dikkat edin. Çocuklar iletişimi öğrenmeli. Ekonomi. Finansal okuryazarlık hayatta çok önemlidir. İlaç. Sadece ilk yardım değil, aynı zamanda en sık görülen hastalıklarla ilgili temel bilgiler de verilmektedir. İyi bir doktor bulup en iyi ilaçlarla tedavi olmak mı yoksa hiç hastalanmamak mı daha iyi? Elbette hastalanmamak, önleme yapmak daha iyidir.
Yukarıda içtihatla ilgili yazmıştık. Kanunları bilmemek sizi sorumluluktan muaf tutmaz ama bilgi hayatı kolaylaştırır. Ülkemizde sosyal yardımlar çok gelişmiş ama genellikle bildirim niteliğinde oluyor ve kişi başvurmamışsa, bilmiyorsa kimse ona söylemez. Seksoloji. Seks hayatımızın önemli bir parçasıdır. Sağlıklı yaşam tarzı Okulda ehliyet almayı öğretseler güzel olur.
These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
[quote=olga.yakemenko post_id=234649 time=1690377000 user_id= 19453] [quote=Marinka post_id=234644 time =1690375995 user_id=12161] 11 yıldır çocuklara öğretmenlik yapıyorlar. Üstelik bilgilerin çoğuna daha sonraki yaşamda ihtiyaç duyulmaz ve unutulur. Yaşam için gerekli dersleri tanıtmanın zamanı geldi. [/quote] Sizce yaşam için neler gerekli? [/quote] n Psikoloji, çatışma yönetimine özellikle dikkat edin. Çocuklar iletişimi öğrenmeli. Ekonomi. Finansal okuryazarlık hayatta çok önemlidir. İlaç. Sadece ilk yardım değil, aynı zamanda en sık görülen hastalıklarla ilgili temel bilgiler de verilmektedir. İyi bir doktor bulup en iyi ilaçlarla tedavi olmak mı yoksa hiç hastalanmamak mı daha iyi? Elbette hastalanmamak, önleme yapmak daha iyidir. Yukarıda içtihatla ilgili yazmıştık. Kanunları bilmemek sizi sorumluluktan muaf tutmaz ama bilgi hayatı kolaylaştırır. Ülkemizde sosyal yardımlar çok gelişmiş ama genellikle bildirim niteliğinde oluyor ve kişi başvurmamışsa, bilmiyorsa kimse ona söylemez. Seksoloji. Seks hayatımızın önemli bir parçasıdır. Sağlıklı yaşam tarzı Okulda ehliyet almayı öğretseler güzel olur.
olga.yakemenko: ↑26 Jul 2023, 16:30
ve çocuk okuldan mezun olduktan sonra listelediğiniz konuları nerede kullanacak?
Çocuk daha sonra bunları okulda kullanacak hayat. Ve bu bilgiye sahip olanların beklentileri hakkında sorularınız olduğu için, bağımsızlığınız konusunda şüpheler ortaya çıkıyor
[quote=olga.yakemenko post_id=234664 time=1690378239 user_id= 19453] ve çocuk okuldan mezun olduktan sonra listelediğiniz konuları nerede kullanacak? [/quote]
Çocuk daha sonra bunları okulda kullanacak hayat. Ve bu bilgiye sahip olanların beklentileri hakkında sorularınız olduğu için, bağımsızlığınız konusunda şüpheler ortaya çıkıyor
Marinka: ↑26 Jul 2023, 16:44
Ülkemizde sosyal yardımlar çok gelişmiş ama genellikle bildirim niteliğinde oluyor ve kişi başvurmadıysa, bilmiyorsa kimse ona söylemez
Kusura bakmayın ama hangi ülkede yaşıyorsunuz? Rusya’da ise hangi şehirde? Moskova’da mı?
[quote=Marinka post_id=234670 time=1690379066 user_id=12161] Ülkemizde sosyal yardımlar çok gelişmiş ama genellikle bildirim niteliğinde oluyor ve kişi başvurmadıysa, bilmiyorsa kimse ona söylemez [/quote] Kusura bakmayın ama hangi ülkede yaşıyorsunuz? Rusya’da ise hangi şehirde? Moskova’da mı?
Marinka: ↑26 Jul 2023, 16:44
Ülkemizde sosyal yardımlar çok gelişmiş durumda ama genelde uygulama niteliğinde oluyor ve kişi başvurmadıysa, bilmiyorsa kimse ona söylemez
kusura bakmayın ama hangi ülkede yaşıyorsunuz? Rusya’da ise hangi şehirde? Moskova’da mı?
Hayır, Moskova’da değilim ama ben de birkaç yıl Moskova’da yaşadım.
[quote=olga.yakemenko post_id=234690 time=1690380397 user_id= 19453] [quote=Marinka post_id=234670 time =1690379066 user_id=12161] Ülkemizde sosyal yardımlar çok gelişmiş durumda ama genelde uygulama niteliğinde oluyor ve kişi başvurmadıysa, bilmiyorsa kimse ona söylemez [/quote] kusura bakmayın ama hangi ülkede yaşıyorsunuz? Rusya’da ise hangi şehirde? Moskova’da mı? [/quote]
Hayır, Moskova’da değilim ama ben de birkaç yıl Moskova’da yaşadım.
[quote=RazVratnik post_id=234682 time=1690379971 user_id=18670] Çocuk bunları hayatının ilerleyen dönemlerinde kullanacak [/quote] Fikrinizi ve hayata bakış açınızı paylaştığınız için teşekkür ederiz. n[size=85][color=green]6 dakika sonra gönderilir 50 saniye: [/color][/size] [quote=Marinka post_id=234696 time=1690380536 user_id=12161] Hayır, Moskova’da değilim ama aynı zamanda Moskova’da da yaşadım birkaç yıl [/quote]Cevabınız için teşekkür ederiz, bunu duymak çok güzeldi [url=viewtopic.php? t=8291]fikrinizi[/url] ve görüntüleyin.
RazVratnik: ↑26 Jul 2023, 16:59
Çocuk bunları hayatının ilerleyen dönemlerinde kullanacak
Fikrinizi ve hayata bakış açınızı paylaştığınız için teşekkür ederiz. n 6 dakika 50 saniye sonra gönderildi:
Marinka :26 Jul 2023, 17:08
Hayır, Moskova’da değil , ben de birkaç yıldır Moskova’da yaşasam da
Cevabınız için teşekkür ederim, bunu duymak çok güzeldi fikriniz ve görüntüleyin.
Çağrı merkezinde çalışmıyorsunuz değil mi? Anketlerin yapıldığı yer. Sadece profesyonellik kokuyordu.
Genel olarak fikrinizi dile getirmek istediniz ancak fikrinizi değiştirdiniz gibi görünüyor.
[quote=olga.yakemenko post_id=234697 time=1690381151 user_id= 19453] [quote=RazVratnik post_id=234682 time =1690379971 user_id=18670] Çocuk bunları hayatının ilerleyen dönemlerinde kullanacak [/quote] Fikrinizi ve hayata bakış açınızı paylaştığınız için teşekkür ederiz. n [size=85][color=green]6 dakika 50 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=Marinka post_id=234696 time=1690380536 user_id=12161] Hayır, Moskova’da değil , ben de birkaç yıldır Moskova’da yaşasam da [/quote]Cevabınız için teşekkür ederim, bunu duymak çok güzeldi [url=viewtopic.php?t=8291]fikriniz[/url] ve görüntüleyin. [/ quote]
Çağrı merkezinde çalışmıyorsunuz değil mi? Anketlerin yapıldığı yer. Sadece profesyonellik kokuyordu. Genel olarak fikrinizi dile getirmek istediniz ancak fikrinizi değiştirdiniz gibi görünüyor.
[quote=Markul post_id=234703 time=1690381715 user_id=17435] [ref=#0000ff]olga.yakemenko[/ref], merhaba! Yaldakınızın ne kadar sürdüğünü hala cevaplamadınız. Denedin mi? [/quote]
Takma adını okusan iyi olur. Olga, Oleg değil))) Bu bir kız)))
Markul: ↑26 Jul 2023, 17:47
Kız gibi görünmek istiyor)))
Seninle tartışmayacağım bile, tek bir nedenden dolayı: yazdığım konularda, bunlar alışılagelmiş konular ve kimin yazdığı önemli değil, erkek mi kız mı, hiç önemli değil, ancak burada muhtemelen erkeklerin en az %95’inin erkek olduğu gerçeği, size katılıyorum Ruh halime göre ara sıra buraya gelip sadece bir şeyler okuyabilirim, hayati nitelikteki günlük bir konuya nadiren cevap verebilirim . Burada cinsel açıdan kimseyi aramıyorum veya tartışmıyorum. Herkesin kendi fikri vardır, benim hakkımda böyle bir fikriniz varsa bu sizin hakkınızdır ama benim için bu beni hiç etkilemiyor. Yazıyorsam sıradan gündelik konular hakkında yazıyorum.
[quote=Markul post_id=234718 time=1690382841 user_id=17435] Kız gibi görünmek istiyor))) [/quote]Seninle tartışmayacağım bile, tek bir nedenden dolayı: yazdığım konularda, bunlar alışılagelmiş konular ve kimin yazdığı önemli değil, erkek mi kız mı, hiç önemli değil, ancak burada muhtemelen erkeklerin en az %95’inin erkek olduğu gerçeği, size katılıyorum ’s 128077;Ruh halime göre ara sıra buraya gelip sadece bir şeyler okuyabilirim, hayati nitelikteki günlük bir konuya nadiren cevap verebilirim . Burada cinsel açıdan kimseyi aramıyorum veya tartışmıyorum. Herkesin kendi fikri vardır, benim hakkımda böyle bir fikriniz varsa bu sizin hakkınızdır ama benim için bu beni hiç etkilemiyor. Yazıyorsam sıradan gündelik konular hakkında yazıyorum.
Buradakilerin %99’u eşcinsel ve forumun adı uzun zaman önce eşcinsel forumu olarak değiştirilmeliydi. Kadın takma adları altında yalnızca kusurlu olanlar yazabilir. Uzun zamandır her şey herkes için açık ve sol görüşlü insanlar fotoğraflar yayınlıyor. Elbette fotoğraflarını yayınlayan karı kocalar da var.
Buradakilerin %99’u eşcinsel ve forumun adı uzun zaman önce eşcinsel forumu olarak değiştirilmeliydi. Kadın takma adları altında yalnızca kusurlu olanlar yazabilir. Uzun zamandır her şey herkes için açık ve sol görüşlü insanlar fotoğraflar yayınlıyor. Elbette fotoğraflarını yayınlayan karı kocalar da var.
Arkadaşımın erkek kardeşinin bir meslektaşı (24 yaşında) beni gençler için bir yaz kampına davet ediyor. Orada danışman olacak ve haydi gidelim, hava serin olacak, şenlik ateşleri olacak, yürüyüşler...
Last post
Forumda böyle bir konu vardı
Yapmadılar’ Nasıl ikna edileceğini tavsiye etmiyorum. Ama ihtiyacım var
Bir erkekten gelen gönderi.
Arkadaşlar! Üyelerinizi neden ölçüyorsunuz? Resmi dışarıdan hayal edebiliyor musunuz? Sen mastürbasyon yapıyorsun. Daha sonra bir cetvel veya şerit metre yerleştirin....
Last post
Büyüme aşaması olunca merakımdan ölçtüm, sonra büyüdüm ve yapmayı bıraktım. Bu sadece meraktan yapıldı, başka bir şey değil.