Kızlar, kişisel çıkarınız için mi seks yaptınız?

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Registered for: 2 years 7 months
Orientation: heteroseksüel
 Cevap: Kızlar kişisel çıkarınız için mi seks yaptınız?

Unread post by Geçit »

FUCKYAMATERITY: 27 Jul 2023, 21:46
Marinka: 27 Jul 2023, 21:37 Senden bıktım. Yürüyüşe çıkın
Berbat, sıçmış veya koruması tükenmiş)) Eşcinsellikle ilgili alıntılarda ne var?
Rusçayı anlıyor musun, anlamıyor musun? Senden yoruldum. Yürüyüşe çıkın :cat1:
Satna666
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 84
Registered for: 1 year 10 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Satna666 »

Acaba hanginiz kız, hanginiz erkek, hiçbir delil yok, sadece asılsız sözler var.
kadınköle
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 386
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by kadınköle »

FUCKYAMATERITY: 27 Jul 2023, 21:44 İstisnai durumlar dışında
Bu durumlarda akıllı bir kadının anlayabileceği basit kelimeler vardır. Aptal bir kadınla uğraşmanın anlamı yok
sikikamerlik
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1211
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by sikikamerlik »

Womanslave: 27 Jul 2023, 21:59 Bu durumlar için akıllı bir kadının anlayabileceği basit kelimeler vardır. Ve aptal biriyle uğraşmanın bir anlamı yok
Aptal olan konusunda herkes aynı fikirde olmayabilir. Burada sözde Marinka’ya kadın ise kesinlikle izin verilmiyor)) Altında izin verilmeyen bir kaide var, aralık hala geniş. Çok akıllı olmayan bir kadın duygulu ve seksi olabilir. Estetik iseniz uzun bir ilişki için uygun olmayacaktır, ancak bir hemşire bile parlak bir ilişki için uygun olabilir. Ama genellikle hayır, kültürel bir engel var. Her zaman başlamaya değmez...
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Womanslave: 27 Jul 2023, 21:59
İstisnai durumlar dışında
Bu durumlarda akıllı bir kadının anlayabileceği basit kelimeler vardır. Ve aptal bir kadınla uğraşmanın bir anlamı yok
Eğer bir erkeğin zekası düşükse, o zaman kelimelerle nasıl iletişim kuracağını bilmiyor demektir. Bunun için yeterli beyni yok, bu yüzden fiziksel güç kullanıyor. Aslında o sadece insan formunda bir hayvandır.
Evet, şunu da fark ettim ki, bir insan ne kadar aptalsa kendini o kadar akıllı sayıyor.
These users thanked the author Geçit for the post:
Zorba Carrie
kadınköle
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 386

Unread post by kadınköle »

Marinka: 28 Jul 2023, 11:09 Bunun için yeterli beyni yok, bu yüzden fiziksel güç kullanıyor
Alkol de suçlu. Sarhoşken kocası tarafından sürekli dövülen bir arkadaşım var. İyi, çok güzel, mütevazı bir kız. Bu ucubeyle nasıl anlaşabildiğini bilmiyorum. Ve tüm arkadaşları kelimenin tam anlamıyla ona bu hayvandan ayrılması için yalvardılar ve onunla kendi dilinde “konuştular” (yani onu dövdüler). Ama hiçbir şey değişmedi. Ta ki bir gün onun kafasını uçurana ve o da aklını kaybedene kadar (kısacası, açık konuşmak gerekirse onu aptal durumuna düşürdü). Doğal olarak daha sonra onu terk etti. Her seferinde bu kızı, o zamanlar bu duruma etki edemediğim için bir tür suçluluk duygusuyla hatırlıyorum. O zamandan beri kendisinin veya başkalarının kadınlarını döven herkesten nefret ediyorum.
These users thanked the author kadınköle for the post (total 2):
Geçit, Serg_A
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Womanslave: 28 Jul 2023, 12:34
Marinka: 28 Jul 2023, 11:09 Bunun için yeterli beyni yok, bu yüzden fiziksel güç kullanıyor
Alkol de suçlu. Sarhoşken kocası tarafından sürekli dövülen bir arkadaşım var. İyi, çok güzel, mütevazı bir kız. Bu ucubeyle nasıl anlaşabildiğini bilmiyorum. Ve tüm arkadaşları kelimenin tam anlamıyla ona bu hayvandan ayrılması için yalvardılar ve onunla kendi dilinde “konuştular” (yani onu dövdüler). Ama hiçbir şey değişmedi. Ta ki bir gün onun kafasını uçurana ve o da aklını kaybedene kadar (kısacası, açık konuşmak gerekirse onu aptal durumuna düşürdü). Doğal olarak daha sonra onu terk etti. Her seferinde bu kızı, o zamanlar bu duruma etki edemediğim için bir tür suçluluk duygusuyla hatırlıyorum. O zamandan beri kendisinin veya başkalarının kadınlarını döven herkesten nefret ediyorum.
Sana tamamen katılıyorum. Yalnızca sığırlar şiddeti meşrulaştırabilir.
Serg_A
EVLER
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 272
Registered for: 3 years 6 months
Orientation: biseksüel

Unread post by EVLER »

https://i.postimg.cc/13cRXc3W/1698662.gif
Total posts: 515

Unread post by |_nadiren_| »

Ancak bir kadın bir erkekle, onu kendine çekmek ve sonunda onunla evlenmek amacıyla yatarsa. Bu kişisel kazanç olarak mı değerlendiriliyor? :dumayu:
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

|_retko_|: 28 Jul 2023, 14:54 Ancak bir kadın bir erkekle yatarsa, amacı onu kendine çekme ve sonunda onunla evlenmek olur. Bu kişisel kazanç olarak mı değerlendiriliyor? :dumayu:
Bir adam zenginse evet, ama maaş için çalışıyorsa elbette hayır)))
Erkeklerin evlenmekten nasıl korktuğunu okumak çok komik. Sanki kaybedecek bir şeyleri varmış gibi)))
Serg_A
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 3 months

Unread post by Nikk »

Marinka, nasıl kaybedecek bir şeyin yok?! Ve özgürlük!!! :bel_flag:
These users thanked the author Nikk for the post:
Serg_A
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

niqk: 28 Jul 2023, 16:23 Marinka, nasıl hiçbir şeyin yok kaybetmek mi? Ve özgürlük!!! :bel_flag:
Evli bir adam, iyi beslenmiş, yıkanmış, ütülenmiş, okşanmış. Özgürlük ona ne veriyor?
Serg_A
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Marinka, bu materyalin diliyle açıklanamaz zenginlik ve zevk. Bunu hissetmelisin!!!
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

niqk: 28 Jul 2023, 16:35 Marinka, bu şu şekilde açıklanamaz: dil maddi zenginlik ve zevk. Bunu hissetmelisiniz!!!
Ama açıklayabilirim. Bekar bir adam aç ya da bilinmeyen, kirli bir şey yiyor - tamamen kirli anlamında değil ve birçok erkek bana külotlarını her gün değiştirmediklerini, ancak birkaç gün, hatta bir hafta boyunca giydiklerini söyledi. Buruşuk ve şefkatsiz.
Serg_A
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2391
Registered for: 3 years 3 months

Unread post by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ »

Marinka: 28 Jul 2023, 16:32
Marinka, nasıl kaybedecek bir şeyin yok mu? Ve özgürlük!!! :bel_flag:
Evli bir adam, iyi beslenmiş, yıkanmış, ütülenmiş, okşanmış. Peki özgürlük ona ne veriyor?
Görünüşe göre özgürlük özgürce yürümekte ve vajinadaki tüm yaraları toplamakta yatıyor :-D
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 2):
Geçit, Serg_A
kariyer
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1241

Unread post by kariyer »

Marinka: 28 Jul 2023, 16:39 birçok erkek bana külotunu her gün değiştirmediğini söyledi
ve sen de evliydin, kocan gerçekten külotunu her gün değiştirdi mi?
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Marinka, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ kızlar, bunun imkansız olduğunu açıkça söyledim maddi açıdan anlayın...
Bu arada, gözlerimin önünde ikna olmuş bir bekar örneği var. Her zaman güzel giyinmiş, traş olmuş ve pahalı parfüm kokardı. Mükemmel aşçı! Tanıdığı tüm hanımlar, bir tür mutfak şaheserinin nasıl pişirileceği konusunda her zaman ona danışır. Sosyal bir adam şirketin ruhudur. Ve tüm kutlamalarımızın harika bir organizatörü... Kısacası imalarınız işe yaramıyor...
These users thanked the author Nikk for the post:
Serg_A
|_nadiren_|
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 515

Unread post by |_nadiren_| »

Marinka,
Bir arkadaşım var bekar, her zaman yepyeni olan. Ve ideolojisini tek bir cümleyle açıklıyor: “Ya sikişiyorsa!”
These users thanked the author |_nadiren_| for the post (total 2):
Geçit, Serg_A
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2391
Registered for: 3 years 3 months

Unread post by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ »

niqk: 28 Jul 2023, 16:47 Marinka, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, kızlar, açıkça şunu söyledim: maddi açıdan anlamak imkansız
...
Bu arada gözlerimin önünde ikna olmuş bir bekar örneği var. Her zaman güzel giyinmiş, traş olmuş ve pahalı parfüm kokardı. Mükemmel aşçı! Tanıdığı tüm hanımlar, bir tür mutfak şaheserinin nasıl pişirileceği konusunda her zaman ona danışır. Sosyal bir adam şirketin ruhudur. Ve tüm kutlamalarımızın harika bir organizatörü... Kısacası imalarınız işe yaramıyor...
eh, kuralların istisnaları da var.. görünüşe göre o istisnadır)
Ancak genel olarak erkeklerin yalnızlıktan, kişisel ve ailevi başarısızlıklardan kadınlara göre daha fazla acı çektiğine inanıyorum.
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
Geçit
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, pek de öyle olmayabilir bir istisna... İşte Konyukhov! Evli, bir ailesi/çocukları var ve
on yıllar boyunca onu dünyanın her yerinde taşıyor!..
kariyer
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by kariyer »

Bana göre aile içinde yaşamak normdur; eğer kişi aile üyesi değilse, o zaman onda bir sorun vardır, onu sevdikleriyle ilişki kurmaktan ve iletişim kurmaktan alıkoyan bir şeyler vardır.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

uran: 28 Jul 2023, 16:44
Marinka: 28 Jul 2023, 16:39 birçok erkek bana külotlarını her gün değiştirmediklerini söyledi
ve sen de evliydin, kocan gerçekten külotunu değiştirdi mi? her gün külot mu giyiyorsun?
Elbette.
kariyer
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by kariyer »

Marinka: 28 Jul 2023, 17:09 Ve siz de evliydiniz, kocanız gerçekten külotunu her gün değiştiriyor muydu?

Elbette.
Dürüst olmak gerekirse buna inanmak zor! erkekler külotlarını haftada birkaç defadan fazla değiştirmezler, ancak genel olarak askerin normu haftada birdir, peki o zamanlar kaç külotu vardı?
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

niqk: 28 Jul 2023, 16:47 Marinka, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, kızlar, açıkça şunu söyledim: maddi açıdan anlamak imkansız
...
Bu arada gözlerimin önünde ikna olmuş bir bekar örneği var. Her zaman güzel giyinmiş, traş olmuş ve pahalı parfüm kokardı. Mükemmel aşçı! Tanıdığı tüm hanımlar, bir tür mutfak şaheserinin nasıl pişirileceği konusunda her zaman ona danışır. Sosyal bir adam şirketin ruhudur. Ve tüm kutlamalarımızın muhteşem organizatörü... Kısacası imalarınız işe yaramıyor...
Böyle adamlar var ama bu kuralın istisnası. Üniversitede bir tane vardı, sonra eşcinsel olduğu ortaya çıktı. Eşcinsellere karşı hiçbir şeyim yok, sadece görünüşlerine çok dikkat ediyorlar. Yukarıda yazıldığı gibi sıradan erkekler, yalnızca bir randevudan önceki görünümlerine şaşırırlar.

4 dakika 24 saniye sonra gönderilir:
uran: 28 Jul 2023, 17:13
Marinka: 28 Jul 2023, 17:09 Ve siz de evliydiniz, kocanız gerçekten külotunu her gün değiştiriyor muydu?

Elbette.
Dürüst olmak gerekirse buna inanmak zor! erkekler külotlarını haftada birkaç defadan fazla değiştirmezler, ancak genel olarak askerin normu haftada birdir, peki o zamanlar kaç külotu vardı?
O ben asker değildim. Polis memuru. Düzinelerce külotu vardı ama bu kadarına ihtiyacı yoktu. Sık sık çamaşır yıkıyordum. Haftada en az üç kez.
Duş aldı ve temiz iç çamaşırı giydi.
Her gün duş alıyor musun? Bu yüzden? Gerçekten zaten giydiğin külotu mu giyiyorsun?
Alex7515
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 187
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Alex7515 »

Marinka: 28 Jul 2023, 16:39
niqk: 28 Jul 2023, 16:35 Marinka, bu maddi zenginlik ve zevk diliyle açıklanamaz. Bunu hissetmelisiniz!!!
Ama açıklayabilirim. Bekar bir adam aç ya da bilinmeyen, kirli bir şey yiyor - tamamen kirli anlamında değil ve birçok erkek bana külotlarını her gün değiştirmediklerini, ancak birkaç gün, hatta bir hafta boyunca giydiklerini söyledi. Buruşuk ve şefkatsiz.
Evliyim ve artık her gün külotumu değiştiriyorum. Bekar olduğumda sık sık günde iki kez değiştiriyordum, bu yüzden işten sonra eve geldim, duş aldım ve doğal olarak yeni külot giydim, çünkü akşam en azından bir randevu için temiz olmam gerekiyordu.
These users thanked the author Alex7515 for the post:
Serg_A
RazVratnik
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 127
Registered for: 2 years

Unread post by RazVratnik »

Gay ya da biseksüel değilim, her zaman görünüşüme dikkat ederim :)
Normal günlerde 2 gün sadece külot, sıcak günlerde ise 1 gün giyiyorum. Tişörtler ve gömlekler de) Kokmuyor gibiyim, kirli dolaşmıyorum.
Ve evet, bekarım)
These users thanked the author RazVratnik for the post:
Serg_A
Satna666
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Haftada 2 kez iç çamaşırını değiştirenler var ama kim böyle olur)
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Marinka, doğru. Ve bu onların özgürlüğe olan susuzluğunun tezahürlerinden biridir! Ve bu tezahürler çok çeşitlidir.
Kişinin görünüşünü tamamen unutma noktasına kadar. Ve tam tersi, model bir görünüm için...
Bu arada, kızlar erkeklerin bu içsel özgürlüğünü oldukça iyi hissediyorlar ve çift olarak özgür ve güçlü olanları, onları koruyabilecek kişileri seçiyorlar. tüm gündelik sıkıntılardan... Her ne kadar ilk bakışta bu tipik bir
inek gibi görünse de...
kariyer
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by kariyer »

Marinka: 28 Jul 2023, 17:19 Her gün duş alıyor musunuz? Bu yüzden? Gerçekten zaten giydiğin külotu mu giyiyorsun?
Eh, şimdi yaz geldi, hava sıcak, hayır, her gün değil ama muhtemelen günaşırı ve Temiz külot giymeye çalışmıyorum, Bir günde kirlenmezler
ve kışın haftada bir duş alıp külotumu da aynı şekilde değiştiriyorum, eşim de bundan memnun
These users thanked the author kariyer for the post:
Serg_A
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

uran: 28 Jul 2023, 17:33
Marinka: 28 Jul 2023, 17:19 Her gün duş alıyorsunuz değil mi? Bu yüzden? Gerçekten zaten giydiğin külotu mu giyiyorsun?
Eh, şimdi yaz geldi, hava sıcak, hayır, her gün değil ama muhtemelen günaşırı ve Temiz külot giymeye çalışmıyorum, Bir günde kirlenmezler
ve kışın haftada bir duş alıp külotumu da aynı şekilde değiştiriyorum ve eşim de bundan memnun n
nŞimdi beni çok şaşırttın. Şaşırdığımızı söyleyebiliriz.
Gündüzleri terliyoruz, yazın ise daha da fazla. Bunun eşinizle ne alakası var? Haftada bir kez duş almak çok kötü.
These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
Beluga, Serg_A
kariyer
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by kariyer »

Marinka: 28 Jul 2023, 17:37 Haftada bir kez duş almak sadece bir saçmalıktır.
Sizi temin ederim ki bu bir saçmalık değildir (aynı şortla sola gitmek de mümkündür) ), ve siz burada bir yerlerde kocalarıyla birlikte yaşamadıklarını yazdılar, sonra alkolik oldu.., onun külotunu nereden biliyorsunuz?
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

uran: 28 Jul 2023, 17:41
Marinka: 28 Jul 2023, 17:37 Haftada bir kez duş almak kesinlikle kötü.
Sizi temin ederim ki hiçbir saçmalık yok (bunlarda sola gitmek de mümkün) aynı şort) ve burada bir yerde kocanızla birlikte yaşamadığınızı, sonra da alkolik olduğunu yazmıştınız.., külotunu nereden biliyorsunuz?
İlk kez birlikte yaşamıyoruz ve içki içtiğinde bile külotunu değiştiriyordu. Kirli bir insanla yaşamam.
Söyle bana, neden haftada bir yıkanıyorsun? Neden ayda bir kez ya da üç ayda bir olmasın?
Beluga
kariyer
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by kariyer »

Marinka: 28 Jul 2023, 17:45 Söyle bana, neden haftada bir yıkanıyorsun?
Kirleniyorum
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

uran: 28 Jul 2023, 17:48
Marinka: 28 Jul 2023, 17:45 Söyle bana, neden haftada bir yıkanıyorsun?
Kirleniyorum
Çok tuhaf ama hiç kirlenmiyorum. İşe ve her yere arabayla gidiyorum. İşim tozlu değil. Ne düşünüyorsun, belki de hiç yıkanmamalıyım?
Eşin de haftada bir yıkanıyor mu?
Beluga
kariyer
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by kariyer »

Marinka: 28 Jul 2023, 17:51 İşim tozlu değil. Ne düşünüyorsun, belki de hiç yıkamamalıyım?
hayır, yıkaman lazım, kadınların vajinal akıntısı var, lekeleyen onlar senin külotun
Satna666
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Zaten orada ne tür homo-driller var, Vidocq’u ve onunla birlikte yaşayan bu karısını hayal edebiliyorum, vay be, bu iğrenç, o zaman yıkamanın bir anlamı yok, vay vay) Uzak insanlar, daha ne diyeyim.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

uran: 28 Jul 2023, 17:54
Marinka: 28 Jul 2023, 17:51 Çalışmam tozlu değil. Ne düşünüyorsun, belki de hiç yıkanmamalıyım?
hayır, yıkanman lazım, kadınların vajinal akıntısı var, onlar senin lekeni çıkaranlar külot
Öncelikle günlük günlüklerim var. Bunlar her gün kullanabileceğiniz türden pedler ve sizin mantığınıza göre, genellikle aylarca külotumu değiştirmek zorunda kalmıyorum, üzerimde kirlenmiyorlar ve ikincisi, kendimi yıkamama gerek kalmadan kendimi yıkayabiliyorum. tamamen duşta. Hiç kirlenmem)))
Bu elbette alaycılık. Kusura bakmayın, bunu ilk defa duyuyorum. Özellikle yazın ben günde üç kez duşa gidiyorum, sen de günaşırı.
Bunu anlamıyorum.
These users thanked the author Geçit for the post (total 3):
Beluga, Serg_A, Fargal94
kariyer
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by kariyer »

Marinka: 28 Jul 2023, 17:59 Özellikle yaz aylarında günde üç kez duşa gidiyorum
Duş programınız nedir ve bir duş ne kadar sürer? ?
These users thanked the author kariyer for the post:
Geçit
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

uran: 28 Jul 2023, 18:06
Marinka: 28 Jul 2023, 17:59 Özellikle yaz aylarında günde üç kez duşa gidiyorum
Duşlarınızın programı nedir ve ne kadar sürüyor bir gezi: Duşunuz zamanınızı mı alıyor?
Kendi hijyeninize dikkat etmek ister misiniz?) Sabah gittiğimde giderim uyanıyorum ve akşam yatmadan önce. Akşamları da duşta mastürbasyon yapıyorum, her zaman değil ama son yıllarda neredeyse her gün. Bu nedenle orada geçirilen süre büyük ölçüde farklılık gösterir. İstisnasız herkes için iki katın hijyenik bir minimum olduğuna inanıyorum.
These users thanked the author Geçit for the post (total 3):
Beluga, Lisa24, Serg_A
Satna666
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Marinka, neden her şey bu kadar kötü, kimseyi becermiyor mu?) Mastürbasyon çabuk sıkılıyor, üçlü seksle, hatta bire birle aynı heyecan değil) Bence günde bir kez yeterli, ama eğer çok fazla seks varsa, birkaç kez mümkündür.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”