[quote=FUCKYAMATERITY post_id=235099 time=1690483491 user_id=9290] İstisnai durumlar dışında [/quote] Bu durumlarda akıllı bir kadının anlayabileceği basit kelimeler vardır. Aptal bir kadınla uğraşmanın anlamı yok
Womanslave: ↑27 Jul 2023, 21:59
Bu durumlar için akıllı bir kadının anlayabileceği basit kelimeler vardır. Ve aptal biriyle uğraşmanın bir anlamı yok
Aptal olan konusunda herkes aynı fikirde olmayabilir. Burada sözde Marinka’ya kadın ise kesinlikle izin verilmiyor)) Altında izin verilmeyen bir kaide var, aralık hala geniş. Çok akıllı olmayan bir kadın duygulu ve seksi olabilir. Estetik iseniz uzun bir ilişki için uygun olmayacaktır, ancak bir hemşire bile parlak bir ilişki için uygun olabilir. Ama genellikle hayır, kültürel bir engel var. Her zaman başlamaya değmez...
[quote=Womanslave post_id=235109 time=1690484346 user_id=19278] Bu durumlar için akıllı bir kadının anlayabileceği basit kelimeler vardır. Ve aptal biriyle uğraşmanın bir anlamı yok[/quote] Aptal olan konusunda herkes aynı fikirde olmayabilir. Burada sözde Marinka’ya kadın ise kesinlikle izin verilmiyor)) Altında izin verilmeyen bir kaide var, aralık hala geniş. Çok akıllı olmayan bir kadın duygulu ve seksi olabilir. Estetik iseniz uzun bir ilişki için uygun olmayacaktır, ancak bir hemşire bile parlak bir ilişki için uygun olabilir. Ama genellikle hayır, kültürel bir engel var. Her zaman başlamaya değmez...
Bu durumlarda akıllı bir kadının anlayabileceği basit kelimeler vardır. Ve aptal bir kadınla uğraşmanın bir anlamı yok
Eğer bir erkeğin zekası düşükse, o zaman kelimelerle nasıl iletişim kuracağını bilmiyor demektir. Bunun için yeterli beyni yok, bu yüzden fiziksel güç kullanıyor. Aslında o sadece insan formunda bir hayvandır.
Evet, şunu da fark ettim ki, bir insan ne kadar aptalsa kendini o kadar akıllı sayıyor.
These users thanked the author Geçit for the post:
[quote=Womanslave post_id=235109 time=1690484346 user_id=19278] [quote=FUCKYAMATERITY post_id=235099 time=1690483491 user_id= 9290] İstisnai durumlar dışında [/quote] Bu durumlarda akıllı bir kadının anlayabileceği basit kelimeler vardır. Ve aptal bir kadınla uğraşmanın bir anlamı yok [/quote]
Eğer bir erkeğin zekası düşükse, o zaman kelimelerle nasıl iletişim kuracağını bilmiyor demektir. Bunun için yeterli beyni yok, bu yüzden fiziksel güç kullanıyor. Aslında o sadece insan formunda bir hayvandır. Evet, şunu da fark ettim ki, bir insan ne kadar aptalsa kendini o kadar akıllı sayıyor.
Marinka: ↑28 Jul 2023, 11:09
Bunun için yeterli beyni yok, bu yüzden fiziksel güç kullanıyor
Alkol de suçlu. Sarhoşken kocası tarafından sürekli dövülen bir arkadaşım var. İyi, çok güzel, mütevazı bir kız. Bu ucubeyle nasıl anlaşabildiğini bilmiyorum. Ve tüm arkadaşları kelimenin tam anlamıyla ona bu hayvandan ayrılması için yalvardılar ve onunla kendi dilinde “konuştular” (yani onu dövdüler). Ama hiçbir şey değişmedi. Ta ki bir gün onun kafasını uçurana ve o da aklını kaybedene kadar (kısacası, açık konuşmak gerekirse onu aptal durumuna düşürdü). Doğal olarak daha sonra onu terk etti. Her seferinde bu kızı, o zamanlar bu duruma etki edemediğim için bir tür suçluluk duygusuyla hatırlıyorum. O zamandan beri kendisinin veya başkalarının kadınlarını döven herkesten nefret ediyorum.
These users thanked the author kadınköle for the post (total 2):
[quote=Marinka post_id=235294 time=1690531741 user_id=12161] Bunun için yeterli beyni yok, bu yüzden fiziksel güç kullanıyor [/quote] Alkol de suçlu. Sarhoşken kocası tarafından sürekli dövülen bir arkadaşım var. İyi, çok güzel, mütevazı bir kız. Bu ucubeyle nasıl anlaşabildiğini bilmiyorum. Ve tüm arkadaşları kelimenin tam anlamıyla ona bu hayvandan ayrılması için yalvardılar ve onunla kendi dilinde “konuştular” (yani onu dövdüler). Ama hiçbir şey değişmedi. Ta ki bir gün onun kafasını uçurana ve o da aklını kaybedene kadar (kısacası, açık konuşmak gerekirse onu aptal durumuna düşürdü). Doğal olarak daha sonra onu terk etti. Her seferinde bu kızı, o zamanlar bu duruma etki edemediğim için bir tür suçluluk duygusuyla hatırlıyorum. O zamandan beri kendisinin veya başkalarının kadınlarını döven herkesten nefret ediyorum.
Marinka: ↑28 Jul 2023, 11:09
Bunun için yeterli beyni yok, bu yüzden fiziksel güç kullanıyor
Alkol de suçlu. Sarhoşken kocası tarafından sürekli dövülen bir arkadaşım var. İyi, çok güzel, mütevazı bir kız. Bu ucubeyle nasıl anlaşabildiğini bilmiyorum. Ve tüm arkadaşları kelimenin tam anlamıyla ona bu hayvandan ayrılması için yalvardılar ve onunla kendi dilinde “konuştular” (yani onu dövdüler). Ama hiçbir şey değişmedi. Ta ki bir gün onun kafasını uçurana ve o da aklını kaybedene kadar (kısacası, açık konuşmak gerekirse onu aptal durumuna düşürdü). Doğal olarak daha sonra onu terk etti. Her seferinde bu kızı, o zamanlar bu duruma etki edemediğim için bir tür suçluluk duygusuyla hatırlıyorum. O zamandan beri kendisinin veya başkalarının kadınlarını döven herkesten nefret ediyorum.
Sana tamamen katılıyorum. Yalnızca sığırlar şiddeti meşrulaştırabilir.
[quote=Womanslave post_id=235334 time=1690536892 user_id=19278] [quote=Marinka post_id=235294 time=1690531741 user_id= 12161] Bunun için yeterli beyni yok, bu yüzden fiziksel güç kullanıyor [/quote] Alkol de suçlu. Sarhoşken kocası tarafından sürekli dövülen bir arkadaşım var. İyi, çok güzel, mütevazı bir kız. Bu ucubeyle nasıl anlaşabildiğini bilmiyorum. Ve tüm arkadaşları kelimenin tam anlamıyla ona bu hayvandan ayrılması için yalvardılar ve onunla kendi dilinde “konuştular” (yani onu dövdüler). Ama hiçbir şey değişmedi. Ta ki bir gün onun kafasını uçurana ve o da aklını kaybedene kadar (kısacası, açık konuşmak gerekirse onu aptal durumuna düşürdü). Doğal olarak daha sonra onu terk etti. Her seferinde bu kızı, o zamanlar bu duruma etki edemediğim için bir tür suçluluk duygusuyla hatırlıyorum. O zamandan beri kendisinin veya başkalarının kadınlarını döven herkesten nefret ediyorum. [/quote]
Sana tamamen katılıyorum. Yalnızca sığırlar şiddeti meşrulaştırabilir.
|_retko_|: ↑28 Jul 2023, 14:54
Ancak bir kadın bir erkekle yatarsa, amacı onu kendine çekme ve sonunda onunla evlenmek olur. Bu kişisel kazanç olarak mı değerlendiriliyor?
Bir adam zenginse evet, ama maaş için çalışıyorsa elbette hayır)))
Erkeklerin evlenmekten nasıl korktuğunu okumak çok komik. Sanki kaybedecek bir şeyleri varmış gibi)))
[quote=|_retko_| post_id=235415 time=1690545280 user_id=19139] Ancak bir kadın bir erkekle yatarsa, amacı onu kendine çekme ve sonunda onunla evlenmek olur. Bu kişisel kazanç olarak mı değerlendiriliyor? :dumayu: [/quote]
Bir adam zenginse evet, ama maaş için çalışıyorsa elbette hayır))) Erkeklerin evlenmekten nasıl korktuğunu okumak çok komik. Sanki kaybedecek bir şeyleri varmış gibi)))
[quote=niqk post_id=235457 time=1690550629 user_id=218] [ref=#bf0000]Marinka[/ref], nasıl hiçbir şeyin yok kaybetmek mi? Ve özgürlük!!! :bel_flag: [/quote]
Evli bir adam, iyi beslenmiş, yıkanmış, ütülenmiş, okşanmış. Özgürlük ona ne veriyor?
niqk: ↑28 Jul 2023, 16:35Marinka, bu şu şekilde açıklanamaz: dil maddi zenginlik ve zevk. Bunu hissetmelisiniz!!!
Ama açıklayabilirim. Bekar bir adam aç ya da bilinmeyen, kirli bir şey yiyor - tamamen kirli anlamında değil ve birçok erkek bana külotlarını her gün değiştirmediklerini, ancak birkaç gün, hatta bir hafta boyunca giydiklerini söyledi. Buruşuk ve şefkatsiz.
[quote=niqk post_id=235466 time=1690551344 user_id=218] [ref=#bf0000]Marinka[/ref], bu şu şekilde açıklanamaz: dil maddi zenginlik ve zevk. Bunu hissetmelisiniz!!! [/quote]
Ama açıklayabilirim. Bekar bir adam aç ya da bilinmeyen, kirli bir şey yiyor - tamamen kirli anlamında değil ve birçok erkek bana külotlarını her gün değiştirmediklerini, ancak birkaç gün, hatta bir hafta boyunca giydiklerini söyledi. Buruşuk ve şefkatsiz.
[quote=Marinka post_id=235462 time=1690551139 user_id=12161] [quote=niqk post_id=235457 time=1690550629 user_id= 218] [ref=#bf0000]Marinka[/ref], nasıl kaybedecek bir şeyin yok mu? Ve özgürlük!!! :bel_flag: [/quote]
Evli bir adam, iyi beslenmiş, yıkanmış, ütülenmiş, okşanmış. Peki özgürlük ona ne veriyor? [/quote] Görünüşe göre özgürlük özgürce yürümekte ve vajinadaki tüm yaraları toplamakta yatıyor :-D
[quote=Marinka post_id=235470 time=1690551596 user_id=12161] birçok erkek bana külotunu her gün değiştirmediğini söyledi [/quote] ve sen de evliydin, kocan gerçekten külotunu her gün değiştirdi mi?
Marinka, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ kızlar, bunun imkansız olduğunu açıkça söyledim
maddi açıdan anlayın...
Bu arada, gözlerimin önünde ikna olmuş bir bekar örneği var. Her zaman güzel giyinmiş, traş olmuş ve pahalı parfüm kokardı. Mükemmel aşçı! Tanıdığı tüm hanımlar, bir tür mutfak şaheserinin nasıl pişirileceği konusunda her zaman ona danışır. Sosyal bir adam şirketin ruhudur. Ve tüm kutlamalarımızın harika bir organizatörü... Kısacası imalarınız işe yaramıyor...
[ref=#bf0000]Marinka[/ref], [ref=#bf0000]◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊[/ref] kızlar, bunun imkansız olduğunu açıkça söyledim maddi açıdan anlayın... Bu arada, gözlerimin önünde ikna olmuş bir bekar örneği var. Her zaman güzel giyinmiş, traş olmuş ve pahalı parfüm kokardı. Mükemmel aşçı! Tanıdığı tüm hanımlar, bir tür mutfak şaheserinin nasıl pişirileceği konusunda her zaman ona danışır. Sosyal bir adam şirketin ruhudur. Ve tüm kutlamalarımızın harika bir organizatörü... Kısacası imalarınız işe yaramıyor...
niqk: ↑28 Jul 2023, 16:47Marinka, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, kızlar, açıkça şunu söyledim: maddi açıdan anlamak imkansız
...
Bu arada gözlerimin önünde ikna olmuş bir bekar örneği var. Her zaman güzel giyinmiş, traş olmuş ve pahalı parfüm kokardı. Mükemmel aşçı! Tanıdığı tüm hanımlar, bir tür mutfak şaheserinin nasıl pişirileceği konusunda her zaman ona danışır. Sosyal bir adam şirketin ruhudur. Ve tüm kutlamalarımızın harika bir organizatörü... Kısacası imalarınız işe yaramıyor...
eh, kuralların istisnaları da var.. görünüşe göre o istisnadır)
Ancak genel olarak erkeklerin yalnızlıktan, kişisel ve ailevi başarısızlıklardan kadınlara göre daha fazla acı çektiğine inanıyorum.
[quote=niqk post_id=235475 time=1690552075 user_id=218] [ref=#bf0000]Marinka[/ref], [ref=#bf0000]◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊[/ref], kızlar, açıkça şunu söyledim: maddi açıdan anlamak imkansız ... Bu arada gözlerimin önünde ikna olmuş bir bekar örneği var. Her zaman güzel giyinmiş, traş olmuş ve pahalı parfüm kokardı. Mükemmel aşçı! Tanıdığı tüm hanımlar, bir tür mutfak şaheserinin nasıl pişirileceği konusunda her zaman ona danışır. Sosyal bir adam şirketin ruhudur. Ve tüm kutlamalarımızın harika bir organizatörü... Kısacası imalarınız işe yaramıyor... [/quote]eh, kuralların istisnaları da var.. görünüşe göre o istisnadır) Ancak genel olarak erkeklerin yalnızlıktan, kişisel ve ailevi başarısızlıklardan kadınlara göre daha fazla acı çektiğine inanıyorum.
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, pek de öyle olmayabilir bir istisna... İşte Konyukhov! Evli, bir ailesi/çocukları var ve
on yıllar boyunca onu dünyanın her yerinde taşıyor!..
[ref=#bf0000]◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊[/ref], pek de öyle olmayabilir bir istisna... İşte Konyukhov! Evli, bir ailesi/çocukları var ve on yıllar boyunca onu dünyanın her yerinde taşıyor!..
Bana göre aile içinde yaşamak normdur; eğer kişi aile üyesi değilse, o zaman onda bir sorun vardır, onu sevdikleriyle ilişki kurmaktan ve iletişim kurmaktan alıkoyan bir şeyler vardır.
Bana göre aile içinde yaşamak normdur; eğer kişi aile üyesi değilse, o zaman onda bir sorun vardır, onu sevdikleriyle ilişki kurmaktan ve iletişim kurmaktan alıkoyan bir şeyler vardır.
[quote=uran post_id=235473 time=1690551896 user_id=19741] [quote=Marinka post_id=235470 time=1690551596 user_id= 12161] birçok erkek bana külotlarını her gün değiştirmediklerini söyledi [/quote] ve sen de evliydin, kocan gerçekten külotunu değiştirdi mi? her gün külot mu giyiyorsun? [/quote]
Marinka: ↑28 Jul 2023, 17:09
Ve siz de evliydiniz, kocanız gerçekten külotunu her gün değiştiriyor muydu?
Elbette.
Dürüst olmak gerekirse buna inanmak zor! erkekler külotlarını haftada birkaç defadan fazla değiştirmezler, ancak genel olarak askerin normu haftada birdir, peki o zamanlar kaç külotu vardı?
[quote=Marinka post_id=235485 time=1690553362 user_id=12161] Ve siz de evliydiniz, kocanız gerçekten külotunu her gün değiştiriyor muydu?
Elbette. [/quote] Dürüst olmak gerekirse buna inanmak zor! erkekler külotlarını haftada birkaç defadan fazla değiştirmezler, ancak genel olarak askerin normu haftada birdir, peki o zamanlar kaç külotu vardı?
niqk: ↑28 Jul 2023, 16:47Marinka, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, kızlar, açıkça şunu söyledim: maddi açıdan anlamak imkansız
...
Bu arada gözlerimin önünde ikna olmuş bir bekar örneği var. Her zaman güzel giyinmiş, traş olmuş ve pahalı parfüm kokardı. Mükemmel aşçı! Tanıdığı tüm hanımlar, bir tür mutfak şaheserinin nasıl pişirileceği konusunda her zaman ona danışır. Sosyal bir adam şirketin ruhudur. Ve tüm kutlamalarımızın muhteşem organizatörü... Kısacası imalarınız işe yaramıyor...
Böyle adamlar var ama bu kuralın istisnası. Üniversitede bir tane vardı, sonra eşcinsel olduğu ortaya çıktı. Eşcinsellere karşı hiçbir şeyim yok, sadece görünüşlerine çok dikkat ediyorlar. Yukarıda yazıldığı gibi sıradan erkekler, yalnızca bir randevudan önceki görünümlerine şaşırırlar.
Marinka: ↑28 Jul 2023, 17:09
Ve siz de evliydiniz, kocanız gerçekten külotunu her gün değiştiriyor muydu?
Elbette.
Dürüst olmak gerekirse buna inanmak zor! erkekler külotlarını haftada birkaç defadan fazla değiştirmezler, ancak genel olarak askerin normu haftada birdir, peki o zamanlar kaç külotu vardı?
O ben asker değildim. Polis memuru. Düzinelerce külotu vardı ama bu kadarına ihtiyacı yoktu. Sık sık çamaşır yıkıyordum. Haftada en az üç kez.
Duş aldı ve temiz iç çamaşırı giydi.
Her gün duş alıyor musun? Bu yüzden? Gerçekten zaten giydiğin külotu mu giyiyorsun?
[quote=niqk post_id=235475 time=1690552075 user_id=218] [ref=#bf0000]Marinka[/ref], [ref=#bf0000]◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊[/ref], kızlar, açıkça şunu söyledim: maddi açıdan anlamak imkansız ... Bu arada gözlerimin önünde ikna olmuş bir bekar örneği var. Her zaman güzel giyinmiş, traş olmuş ve pahalı parfüm kokardı. Mükemmel aşçı! Tanıdığı tüm hanımlar, bir tür mutfak şaheserinin nasıl pişirileceği konusunda her zaman ona danışır. Sosyal bir adam şirketin ruhudur. Ve tüm kutlamalarımızın muhteşem organizatörü... Kısacası imalarınız işe yaramıyor... [/quote]
Böyle adamlar var ama bu kuralın istisnası. Üniversitede bir tane vardı, sonra eşcinsel olduğu ortaya çıktı. Eşcinsellere karşı hiçbir şeyim yok, sadece görünüşlerine çok dikkat ediyorlar. Yukarıda yazıldığı gibi sıradan erkekler, yalnızca bir randevudan önceki görünümlerine şaşırırlar.
[size=85][color=green]4 dakika 24 saniye sonra gönderilir:[/color][/ size] [quote=uran post_id=235487 time=1690553592 user_id=19741] [quote= Marinka post_id=235485 time=1690553362 user_id=12161] Ve siz de evliydiniz, kocanız gerçekten külotunu her gün değiştiriyor muydu?
Elbette. [/quote] Dürüst olmak gerekirse buna inanmak zor! erkekler külotlarını haftada birkaç defadan fazla değiştirmezler, ancak genel olarak askerin normu haftada birdir, peki o zamanlar kaç külotu vardı? [/quote]
O ben asker değildim. Polis memuru. Düzinelerce külotu vardı ama bu kadarına ihtiyacı yoktu. Sık sık çamaşır yıkıyordum. Haftada en az üç kez. Duş aldı ve temiz iç çamaşırı giydi. Her gün duş alıyor musun? Bu yüzden? Gerçekten zaten giydiğin külotu mu giyiyorsun?
niqk: ↑28 Jul 2023, 16:35Marinka, bu maddi zenginlik ve zevk diliyle açıklanamaz. Bunu hissetmelisiniz!!!
Evliyim ve artık her gün külotumu değiştiriyorum. Bekar olduğumda sık sık günde iki kez değiştiriyordum, bu yüzden işten sonra eve geldim, duş aldım ve doğal olarak yeni külot giydim, çünkü akşam en azından bir randevu için temiz olmam gerekiyordu.
These users thanked the author Alex7515 for the post:
[quote=Marinka post_id=235470 time=1690551596 user_id=12161] [quote=niqk post_id=235466 time=1690551344 user_id= 218] [ref=#bf0000]Marinka[/ref], bu maddi zenginlik ve zevk diliyle açıklanamaz. Bunu hissetmelisiniz!!! [/quote]
Ama açıklayabilirim. Bekar bir adam aç ya da bilinmeyen, kirli bir şey yiyor - tamamen kirli anlamında değil ve birçok erkek bana külotlarını her gün değiştirmediklerini, ancak birkaç gün, hatta bir hafta boyunca giydiklerini söyledi. Buruşuk ve şefkatsiz. [/quote] Evliyim ve artık her gün külotumu değiştiriyorum. Bekar olduğumda sık sık günde iki kez değiştiriyordum, bu yüzden işten sonra eve geldim, duş aldım ve doğal olarak yeni külot giydim, çünkü akşam en azından bir randevu için temiz olmam gerekiyordu.
Gay ya da biseksüel değilim, her zaman görünüşüme dikkat ederim :)
Normal günlerde 2 gün sadece külot, sıcak günlerde ise 1 gün giyiyorum. Tişörtler ve gömlekler de) Kokmuyor gibiyim, kirli dolaşmıyorum.
Ve evet, bekarım)
These users thanked the author RazVratnik for the post:
Gay ya da biseksüel değilim, her zaman görünüşüme dikkat ederim :) Normal günlerde 2 gün sadece külot, sıcak günlerde ise 1 gün giyiyorum. Tişörtler ve gömlekler de) Kokmuyor gibiyim, kirli dolaşmıyorum. Ve evet, bekarım)
Marinka, doğru. Ve bu onların özgürlüğe olan susuzluğunun tezahürlerinden biridir! Ve bu tezahürler çok çeşitlidir.
Kişinin görünüşünü tamamen unutma noktasına kadar. Ve tam tersi, model bir görünüm için...
Bu arada, kızlar erkeklerin bu içsel özgürlüğünü oldukça iyi hissediyorlar ve çift olarak özgür ve güçlü olanları, onları koruyabilecek kişileri seçiyorlar. tüm gündelik sıkıntılardan... Her ne kadar ilk bakışta bu tipik bir
inek gibi görünse de...
[ref=#bf0000]Marinka[/ref], doğru. Ve bu onların özgürlüğe olan susuzluğunun tezahürlerinden biridir! Ve bu tezahürler çok çeşitlidir. Kişinin görünüşünü tamamen unutma noktasına kadar. Ve tam tersi, model bir görünüm için... Bu arada, kızlar erkeklerin bu içsel özgürlüğünü oldukça iyi hissediyorlar ve çift olarak özgür ve güçlü olanları, onları koruyabilecek kişileri seçiyorlar. tüm gündelik sıkıntılardan... Her ne kadar ilk bakışta bu tipik bir inek gibi görünse de...
Marinka: ↑28 Jul 2023, 17:19
Her gün duş alıyor musunuz? Bu yüzden? Gerçekten zaten giydiğin külotu mu giyiyorsun?
Eh, şimdi yaz geldi, hava sıcak, hayır, her gün değil ama muhtemelen günaşırı ve Temiz külot giymeye çalışmıyorum, Bir günde kirlenmezler
ve kışın haftada bir duş alıp külotumu da aynı şekilde değiştiriyorum, eşim de bundan memnun
These users thanked the author kariyer for the post:
[quote=Marinka post_id=235489 time=1690553947 user_id=12161] Her gün duş alıyor musunuz? Bu yüzden? Gerçekten zaten giydiğin külotu mu giyiyorsun? [/quote]Eh, şimdi yaz geldi, hava sıcak, hayır, her gün değil ama muhtemelen günaşırı ve Temiz külot giymeye çalışmıyorum, Bir günde kirlenmezler ve kışın haftada bir duş alıp külotumu da aynı şekilde değiştiriyorum, eşim de bundan memnun
Marinka: ↑28 Jul 2023, 17:19
Her gün duş alıyorsunuz değil mi? Bu yüzden? Gerçekten zaten giydiğin külotu mu giyiyorsun?
Eh, şimdi yaz geldi, hava sıcak, hayır, her gün değil ama muhtemelen günaşırı ve Temiz külot giymeye çalışmıyorum, Bir günde kirlenmezler
ve kışın haftada bir duş alıp külotumu da aynı şekilde değiştiriyorum ve eşim de bundan memnun n
nŞimdi beni çok şaşırttın. Şaşırdığımızı söyleyebiliriz.
Gündüzleri terliyoruz, yazın ise daha da fazla. Bunun eşinizle ne alakası var? Haftada bir kez duş almak çok kötü.
These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
[quote=uran post_id=235502 time=1690554818 user_id=19741] [quote=Marinka post_id=235489 time=1690553947 user_id= 12161] Her gün duş alıyorsunuz değil mi? Bu yüzden? Gerçekten zaten giydiğin külotu mu giyiyorsun? [/quote]Eh, şimdi yaz geldi, hava sıcak, hayır, her gün değil ama muhtemelen günaşırı ve Temiz külot giymeye çalışmıyorum, Bir günde kirlenmezler ve kışın haftada bir duş alıp külotumu da aynı şekilde değiştiriyorum ve eşim de bundan memnun n[/quote] nŞimdi beni çok şaşırttın. Şaşırdığımızı söyleyebiliriz. Gündüzleri terliyoruz, yazın ise daha da fazla. Bunun eşinizle ne alakası var? Haftada bir kez duş almak çok kötü.
Marinka: ↑28 Jul 2023, 17:37
Haftada bir kez duş almak sadece bir saçmalıktır.
Sizi temin ederim ki bu bir saçmalık değildir (aynı şortla sola gitmek de mümkündür) ), ve siz burada bir yerlerde kocalarıyla birlikte yaşamadıklarını yazdılar, sonra alkolik oldu.., onun külotunu nereden biliyorsunuz?
[quote=Marinka post_id=235503 time=1690555079 user_id=12161] Haftada bir kez duş almak sadece bir saçmalıktır. [/quote]Sizi temin ederim ki bu bir saçmalık değildir (aynı şortla sola gitmek de mümkündür) ), ve siz burada bir yerlerde kocalarıyla birlikte yaşamadıklarını yazdılar, sonra alkolik oldu.., onun külotunu nereden biliyorsunuz?
Marinka: ↑28 Jul 2023, 17:37
Haftada bir kez duş almak kesinlikle kötü.
Sizi temin ederim ki hiçbir saçmalık yok (bunlarda sola gitmek de mümkün) aynı şort) ve burada bir yerde kocanızla birlikte yaşamadığınızı, sonra da alkolik olduğunu yazmıştınız.., külotunu nereden biliyorsunuz?
İlk kez birlikte yaşamıyoruz ve içki içtiğinde bile külotunu değiştiriyordu. Kirli bir insanla yaşamam.
Söyle bana, neden haftada bir yıkanıyorsun? Neden ayda bir kez ya da üç ayda bir olmasın?
[quote=uran post_id=235505 time=1690555307 user_id=19741] [quote=Marinka post_id=235503 time=1690555079 user_id= 12161] Haftada bir kez duş almak kesinlikle kötü. [/quote]Sizi temin ederim ki hiçbir saçmalık yok (bunlarda sola gitmek de mümkün) aynı şort) ve burada bir yerde kocanızla birlikte yaşamadığınızı, sonra da alkolik olduğunu yazmıştınız.., külotunu nereden biliyorsunuz? [/quote]
İlk kez birlikte yaşamıyoruz ve içki içtiğinde bile külotunu değiştiriyordu. Kirli bir insanla yaşamam. Söyle bana, neden haftada bir yıkanıyorsun? Neden ayda bir kez ya da üç ayda bir olmasın?
Marinka: ↑28 Jul 2023, 17:45
Söyle bana, neden haftada bir yıkanıyorsun?
Kirleniyorum
Çok tuhaf ama hiç kirlenmiyorum. İşe ve her yere arabayla gidiyorum. İşim tozlu değil. Ne düşünüyorsun, belki de hiç yıkanmamalıyım?
Eşin de haftada bir yıkanıyor mu?
[quote=uran post_id=235512 time=1690555717 user_id=19741] [quote=Marinka post_id=235509 time=1690555534 user_id= 12161] Söyle bana, neden haftada bir yıkanıyorsun? [/quote]Kirleniyorum [/quote]
Çok tuhaf ama hiç kirlenmiyorum. İşe ve her yere arabayla gidiyorum. İşim tozlu değil. Ne düşünüyorsun, belki de hiç yıkanmamalıyım? Eşin de haftada bir yıkanıyor mu?
[quote=Marinka post_id=235514 time=1690555876 user_id=12161] İşim tozlu değil. Ne düşünüyorsun, belki de hiç yıkamamalıyım? [/quote]hayır, yıkaman lazım, kadınların vajinal akıntısı var, lekeleyen onlar senin külotun
Zaten orada ne tür homo-driller var, Vidocq’u ve onunla birlikte yaşayan bu karısını hayal edebiliyorum, vay be, bu iğrenç, o zaman yıkamanın bir anlamı yok, vay vay) Uzak insanlar, daha ne diyeyim.
Zaten orada ne tür homo-driller var, Vidocq’u ve onunla birlikte yaşayan bu karısını hayal edebiliyorum, vay be, bu iğrenç, o zaman yıkamanın bir anlamı yok, vay vay) Uzak insanlar, daha ne diyeyim.
Marinka: ↑28 Jul 2023, 17:51
Çalışmam tozlu değil. Ne düşünüyorsun, belki de hiç yıkanmamalıyım?
hayır, yıkanman lazım, kadınların vajinal akıntısı var, onlar senin lekeni çıkaranlar külot
Öncelikle günlük günlüklerim var. Bunlar her gün kullanabileceğiniz türden pedler ve sizin mantığınıza göre, genellikle aylarca külotumu değiştirmek zorunda kalmıyorum, üzerimde kirlenmiyorlar ve ikincisi, kendimi yıkamama gerek kalmadan kendimi yıkayabiliyorum. tamamen duşta. Hiç kirlenmem)))
Bu elbette alaycılık. Kusura bakmayın, bunu ilk defa duyuyorum. Özellikle yazın ben günde üç kez duşa gidiyorum, sen de günaşırı.
Bunu anlamıyorum.
These users thanked the author Geçit for the post (total 3):
[quote=uran post_id=235518 time=1690556054 user_id=19741] [quote=Marinka post_id=235514 time=1690555876 user_id= 12161] Çalışmam tozlu değil. Ne düşünüyorsun, belki de hiç yıkanmamalıyım? [/quote]hayır, yıkanman lazım, kadınların vajinal akıntısı var, onlar senin lekeni çıkaranlar külot [/ quote]
Öncelikle günlük günlüklerim var. Bunlar her gün kullanabileceğiniz türden pedler ve sizin mantığınıza göre, genellikle aylarca külotumu değiştirmek zorunda kalmıyorum, üzerimde kirlenmiyorlar ve ikincisi, kendimi yıkamama gerek kalmadan kendimi yıkayabiliyorum. tamamen duşta. Hiç kirlenmem))) Bu elbette alaycılık. Kusura bakmayın, bunu ilk defa duyuyorum. Özellikle yazın ben günde üç kez duşa gidiyorum, sen de günaşırı. Bunu anlamıyorum.
[quote=Marinka post_id=235523 time=1690556359 user_id=12161] Özellikle yaz aylarında günde üç kez duşa gidiyorum [/quote]Duş programınız nedir ve bir duş ne kadar sürer? ?
Marinka: ↑28 Jul 2023, 17:59
Özellikle yaz aylarında günde üç kez duşa gidiyorum
Duşlarınızın programı nedir ve ne kadar sürüyor bir gezi: Duşunuz zamanınızı mı alıyor?
Kendi hijyeninize dikkat etmek ister misiniz?) Sabah gittiğimde giderim uyanıyorum ve akşam yatmadan önce. Akşamları da duşta mastürbasyon yapıyorum, her zaman değil ama son yıllarda neredeyse her gün. Bu nedenle orada geçirilen süre büyük ölçüde farklılık gösterir. İstisnasız herkes için iki katın hijyenik bir minimum olduğuna inanıyorum.
These users thanked the author Geçit for the post (total 3):
[quote=uran post_id=235532 time=1690556777 user_id=19741] [quote=Marinka post_id=235523 time=1690556359 user_id= 12161] Özellikle yaz aylarında günde üç kez duşa gidiyorum [/quote]Duşlarınızın programı nedir ve ne kadar sürüyor bir gezi: Duşunuz zamanınızı mı alıyor? [/quote]
Kendi hijyeninize dikkat etmek ister misiniz?) Sabah gittiğimde giderim uyanıyorum ve akşam yatmadan önce. Akşamları da duşta mastürbasyon yapıyorum, her zaman değil ama son yıllarda neredeyse her gün. Bu nedenle orada geçirilen süre büyük ölçüde farklılık gösterir. İstisnasız herkes için iki katın hijyenik bir minimum olduğuna inanıyorum.
Marinka, neden her şey bu kadar kötü, kimseyi becermiyor mu?) Mastürbasyon çabuk sıkılıyor, üçlü seksle, hatta bire birle aynı heyecan değil) Bence günde bir kez yeterli, ama eğer çok fazla seks varsa, birkaç kez mümkündür.
Marinka, neden her şey bu kadar kötü, kimseyi becermiyor mu?) [url=viewtopic.php?t=12072] Mastürbasyon[/ url] çabuk sıkılıyor, üçlü seksle, hatta bire birle aynı heyecan değil) Bence günde bir kez yeterli, ama eğer çok fazla seks varsa, birkaç kez mümkündür.
Cunnilingus toplantıları için 50 yaşın altında bir kız bulmak istiyorum, belki bazıları vardır, utangaç olmadan kılık değiştirmiş ve fantezileri tatmin etmek için, zorunluluk olmadan
peki, tamamen isteğime aykırı olmasa da özel isteğim olmadan
Bekaretimi kaybetmekten korktum, bir lise öğrencisi beni ikna etti ve üzerime itti
bir erkeğin prezervatif olmadan vajinama girdiği tek...
Erkek izleyicilere soru: Bir erkekle/erkekle hiç seks ya da aşk ilişkisi yaşadınız mı? Çok güçlü duygularla. Bu kişiyle yaşamaya veya bir aile kurmaya hazır olabilir misiniz?
Hikâyenizi (duygular,...
Last post
63 yaşında bir adamdı. Baktım, flört ettim, yıkandım, beslendim.
Ama her gün analın yolsuzluk üzerinde etkisi oldu, kıçım acımaya başladı. Ve iş sekse gelince çok sertti.
Bazen seksten önce kemer...