Kızlar, kişisel çıkarınız için mi seks yaptınız?

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Registered for: 2 years 7 months
Orientation: heteroseksüel
 Cevap: Kızlar kişisel çıkarınız için mi seks yaptınız?

Unread post by Geçit »

FUCKYAMATERITY: 24 Jul 2023, 22:31
Marinka: 24 Jul 2023, 18:29 Neden yasaklama yasaları hakkında yorum yapmadınız? Görünüşe göre söylenecek bir şey yok. Bağlantılarla aynı. Böyle bir çalışma yok.
Bu ilkokul matematiği olmadığı için 2+2=4’ten fazlası mümkün. Daha yüksek matematik de var. Siz bir hemşiresiniz, hatta bir terapistsiniz, siyasete atlamayın, sincap bir tarım uzmanı değil.
Maddenin özü farklıdır ve farklı şekillerde çalışır. Bunun nedeni, çıkarma yöntemi ve madencilerin eğitim düzeyidir; herkes bir sarhoşu, hatta bir büyükanne bile köy hamamında kullanabilir. Metamfetamin eğitim gerektirir.
Süreç basit olduğundan yasak yasaları işe yaramıyor. En azından mümkün olduğunca resmileştirildi; paleonka neredeyse ortadan kaldırıldı.
Rusya’da kesinlikle uyuşturucuya izin verilmiyor.
Ne yazdığınızı anladınız mı? Yasaklama birden fazla kez ve birden fazla ülkede yaşandı ve sonuç hep aynı oldu. Ben hemşire ya da terapist değilim, sen de bir politikacının yakınında bile değilsin. Kenevir metamfetamin değildir, ne oluyor yazıyor musun?
Düşünmeden söyleyebildiğini anlıyorum ama yanıldığını kabul etmek senin gücünü aşıyor :cat1:
These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
Zorba Carrie, Serg_A
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1970
Registered for: 2 years 2 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Serg_A »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 24 Jul 2023, 22:23
Serg_A: 24 Jul 2023, 22:19
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 24 Jul 2023, 21:25 kâr zevk değildir, tıpkı tıpkı tersine. Zevk için hiçbir şey satın alamazsınız, ancak kâr ve benzeri şeyler için bir şeyler satın alabilirsiniz. Ayrıca seksten alınan zevk karşılıklı bir süreçtir ve biri diğerinin de zevk almasıyla zevk alıyor.. Bunda herhangi bir kişisel çıkar görmek çok tuhaf.. sanki bu karşılaştırmayı kulaklarından almışlar ve içeri çekti.
Evet, ama kâr zevke engel değil. Önemli olan her şeyin adil olmasıdır. Saygın kadınlar genellikle dürüstlük açısından fahişelerden daha aşağıdır: Bir fahişeyle her şey adildir, kabul ettiniz, ödediniz ve aldınız, ancak saygın bir kadın, onunla evlenmek ve onu mahvetmek için kesinlikle hayali aşkıyla adamın aklını çarpıtmaya başlayacaktır. onun hayatı...
evet, herkes önce kendisiyle evlenmeyi, sonra da kesinlikle hayatını mahvetmeyi hayal eder :-D
Yukarıda, d3nan, çok spesifik hikayelerden alıntı yaptı ..
hadi
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 316
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by hadi »

[/quote]kâr zevk değildir ve bunun tersi de geçerlidir. Zevk için hiçbir şey satın alamazsınız, ancak kâr ve benzeri şeyler için bir şeyler satın alabilirsiniz. Ayrıca seksten alınan zevk karşılıklı bir süreçtir ve biri diğerinin de zevk almasıyla zevk alıyor.. Bunda herhangi bir kişisel çıkar görmek çok tuhaf.. sanki bu karşılaştırmayı kulaklarından almışlar ve içeri çekti.
[ /quote]
Yazma tarzımda kişisel çıkarım var: eğlenmek. Yani, her durumda, sekste bir şeyler elde edersiniz - bu zevktir. Bana partnerinden buna ihtiyacın olmadığını söyle? Onun, sevdiğiniz kişinin zevkine, ilgisine ihtiyacınız olmadığını mı? Buna ihtiyacınız var. İşte geç saatlere kadar kaldığında ya da haftanın 5 günü 12 saat çalışıp gelip doğrudan yatağa gittiğinde, dozu almıyorsunuz.. (Doz onun dikkatidir, tabiri caizse endorfin dozudur.). Evet, onu seviyorsun. Bundan zevk alırsınız. Ama her şeyden önce sekse teslim etmek için değil, almak için ihtiyacınız var. Bunun doğru olmadığını mı söylüyorsunuz? Evet, size yanıt vermemesi için onu zaman zaman ücretsiz olarak sevebilirsiniz. Ancak bu uzun sürmeyecek; karşılığında zevk almazsanız, hızla duracaktır. Bir yıl - iki - üç yıl boyunca karşılığında hiçbir şey almadan onu emmeyecek, mastürbasyon yapmayacaksın. Düşünürseniz aşk nedir? Bu, uyuşturucuya benzer bir şeydir (mecazi anlamda) aşık olursunuz ve sonra bir doza, bir doz ilgiye, bir doz sevgiye, bir doz sekse ihtiyaç duyarsınız. Ve bu dozu alamadığınızda bu sizi kırıyor. Ve sonra, yazdığınız gibi, zevk veriyorsunuz - ne için? Zevk almak için. İhtiyaçlarınızı Karşılayın. Arzularınız. Aşkta bu kişisel çıkar değil mi?
sikikamerlik
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1211
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by sikikamerlik »

Marinka: 24 Jul 2023, 22:38yanıldığını kabul et, gücünü aşıyor
Komiksin. Hiçbir şeyi kanıtlamayacağım; aklını bilen herkes kendi sonuçlarını çıkaracaktır. Analitiklere girmek bir kadının işi değil, istisnalar var, ancak eblo forumunda yüksek eğitimli bir erkekten daha akıllı olacak bir hemşire değil))
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

d3nan: 24 Jul 2023, 23:02 Ama uzun sürmeyecek; eğer karşılığında zevk alamazsan
Eh, bahse girebilirim, mesela şunu öğrendim gençken senin orgazmın olmadan eğlenmek için. Seks sırasında bir nevi çekimser kaldım. Ve ben hâlâ bu yolu tercih ediyorum, gerçi son zamanlarda beni boşalmaya zorluyorlar))).
These users thanked the author Serg_A for the post:
hadi
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

FUCKYAMATERITY: 24 Jul 2023, 23:12
Marinka: 24 Jul 2023, 22:38 yanıldığınızı kabul edin gücünüzü aşıyor
Komiksiniz. Hiçbir şeyi kanıtlamayacağım; aklını bilen herkes kendi sonuçlarını çıkaracaktır. Analitiklere girmek bir kadının işi değil, istisnalar var, ancak eblo forumunda yüksek öğrenim görmüş bir erkekten daha akıllı olacak bir hemşire olamaz))
Biliyor musun sana şunu söyleyeyim, sen ideal görsellerle düşünüyorsun. Senin için her şey basit: uyuşturucular kötüdür ve kötülükle mücadele edilmelidir. Ancak hasta toplumumuzda tüm bu mücadele çirkin biçimlere bürünüyor. Bizim için önce para ve kâr gelir! Artık "mütevazı" bir ödül karşılığında bir sürü uyuşturucu karşıtı savaşçı bulabilirsiniz (zaten bulunmuşlardı). Ve bu ödülün mümkün olduğu kadar uzun sürmesi ve mümkün olduğu kadar büyük olması için, uyuşturucu her zaman buraya akacak ve bu "savaşçılar" bu akışları kendileri kontrol ediyor. Ancak yaptıklarının taklidini yaratmak adına normal insanların hayatını zorlaştırıyorlar. Bu mücadelenin yarardan çok zararı var. Birinin esrardan delirmiş olması canınızı sıkıyor, canı cehenneme, ölmek isteyen ölmesin, yine de bir yolunu bulur, bu olmasa da bu...
Rasaroam
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1874
Registered for: 3 years

Unread post by Rasaroam »

Marinka: 24 Jul 2023, 16:33
Rasrom: 24 Jul 2023, 16:26 Prensipte seks ile parayı birbirine bağlayanları küçümsüyorum
Çünkü paranız yok. Bunlara sahip olsaydınız, geçiminizin karşılığında kaprislerinizi tatmin edecek bir kadını da düşünebilirsiniz.
Ne saçmalık.
Kaprislerini tatmin etmenin karşılığında onun kaprislerini tatmin etmeye ne dersiniz? ;)
Bakım konusuna gelince; peki, kendi bakımını sağlayacak elleri ve beyni yok mu?!
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

Rasrom: 24 Jul 2023, 16:26 Hayır, param yok
Bir şekilde anlamadım ama o zaman bu ifadenizle ne yapacağımı:
У Hayatım boyunca birkaç düzine profesyonel fahişeyle seks yaptım. Pek çok insanla konuştum, sadece onları becermedim
Hepsini bedavaya mı becerdin yoksa?
Zorba Carrie
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2391
Registered for: 3 years 3 months

Unread post by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ »

Serg_A: 24 Jul 2023, 22:45
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 24 Jul 2023, 22:23
Serg_A: 24 Jul 2023, 22:19
Evet, ancak kâr zevke engel değil. Önemli olan her şeyin adil olmasıdır. Saygın kadınlar genellikle dürüstlük açısından fahişelerden daha aşağıdır: Bir fahişeyle her şey adildir, kabul ettiniz, ödediniz ve aldınız, ancak saygın bir kadın, onunla evlenmek ve onu mahvetmek için kesinlikle hayali aşkıyla adamın aklını çarpıtmaya başlayacaktır. onun hayatı...
evet, herkes önce kendisiyle evlenmeyi, sonra da kesinlikle hayatını mahvetmeyi hayal eder :-D
Yukarıda, d3nan, çok spesifik hikayelerden alıntılar ..
bunlar hayattan örnekler, her şey olabilir ama bu demek değil. HER ŞEY HER ZAMAN öyledir.
Size burada sayabileceğim 100.500 değersiz erkeksi davranış örneği vereceğim, ancak aynı zamanda tüm keçilerin pis koktuğunu ve herkesin sadece hayatlarını mahvetmeyi hayal ettiğini söylemiyorum. Hayır, iyi, nazik, güvenilir erkekler var, sadece onlarla tanışmanız gerekiyor... Kadınlar için de durum aynı.

d3nan,
aşkın ne olduğunu bilmiyorsun.. Çok üzgünüm .. hayır, hepsine sahip değilim, olan bu.
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
Serg_A
RazVratnik
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 127
Registered for: 2 years

Unread post by RazVratnik »

d3nan: 24 Jul 2023, 23:02 Yazdığım şekilde kişisel çıkarım var; eğlenmek. Yani, her durumda, sekste bir şeyler elde edersiniz - bu zevktir. Bana partnerinden buna ihtiyacın olmadığını söyle? Onun, sevdiğiniz kişinin zevkine, ilgisine ihtiyacınız olmadığını mı? Buna ihtiyacınız var. İşte geç saatlere kadar kaldığında ya da haftanın 5 günü 12 saat çalışıp gelip doğrudan yatağa gittiğinde, dozu almıyorsunuz.. (Doz onun dikkatidir, tabiri caizse endorfin dozudur.). Evet, onu seviyorsun. Bundan zevk alırsınız. Ama her şeyden önce sekse teslim etmek için değil, almak için ihtiyacınız var. Bunun doğru olmadığını mı söylüyorsunuz? Evet, size yanıt vermemesi için onu zaman zaman ücretsiz olarak sevebilirsiniz. Ancak bu uzun sürmeyecek; karşılığında zevk almazsanız, hızla duracaktır. Bir yıl - iki - üç yıl boyunca karşılığında hiçbir şey almadan onu emmeyecek, mastürbasyon yapmayacaksın. Düşünürseniz aşk nedir? Bu, uyuşturucuya benzer bir şeydir (mecazi anlamda) aşık olursunuz ve sonra bir doza, bir doz ilgiye, bir doz sevgiye, bir doz sekse ihtiyaç duyarsınız. Ve bu dozu alamadığınızda bu sizi kırıyor. Ve sonra, yazdığınız gibi, zevk veriyorsunuz - ne için? Zevk almak için. İhtiyaçlarınızı Karşılayın. Arzularınız. Aşkta bu kişisel çıkar değil midir?
Böyle düşünürsek tüm hayatımız kişisel çıkardan ibarettir. İster iş ister hayır amaçlı olsun, yaptığımız her şeyi kendimiz için ve kendi çıkarlarımız doğrultusunda yaparız. Eylemlerimizden herhangi biri ihtiyaçlarımızı karşılar) Bu nedenle bunun başarısız bir karşılaştırma olduğunu düşünüyorum
These users thanked the author RazVratnik for the post:
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 25 Jul 2023, 08:11
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 24 Jul 2023, 22:23 haha, herkes ilk önce rüya görür kendisi evlenir ve sonra kesinlikle hayatını mahveder :-D
Çok yukarıda, d3nan, çok spesifik hikayeler verdi...
Evet bunlar hayattan örnekler, her şey olabilir ama bu HER ŞEYİN HER ZAMAN öyle olduğu anlamına gelmez.
Burada size 100.500 değersiz erkek davranışı örneği verebilirim ama aynı zamanda Bütün keçilerin koktuğunu ve herkesin sadece hayatını mahvetmenin hayalini kurduğunu söylemiyorum. Hayır, iyi, nazik, güvenilir erkekler var, sadece onlarla tanışman gerekiyor.
Hepimiz iyiyiz 😁😁😁. Bu arada, dünden önceki gün konu tartışıldı - arkadaşımın davranışı da buz değil. Ve bunu neden söylüyorum, inanın bana karşılaştıracak bir şeyim var.)
Zorba Carrie
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Belkha: 24 Jul 2023, 22:10
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 24 Jul 2023, 22:04 ve seks değil
ayrıca bana oral seks olmadığını da söyle seks de :unknown: ve bunun kıçın içinde olduğunu düşünmüyor musun?
dürüst olmak gerekirse, bir adam gibi konuşuyorsun çocuğum.. bunu ciddi olarak mı yazdın?

2 dakika 34 saniye sonra gönderildi:
Çok yukarıda, d3nan, çok spesifik hikayeler verdi...
Evet bunlar hayattan örnekler. Her şey olabilir ama bu HER ŞEYİN HER ZAMAN öyle olduğu anlamına gelmez.
Burada size 100.500 değersiz erkek davranışı örneği verebilirim ama aynı zamanda Bütün keçilerin pis koktuğunu ve herkesin hayatını mahvetmenin hayalini kurduğunu söylemiyorum. Hayır, iyi, nazik, güvenilir erkekler var, sadece onlarla tanışman gerekiyor.
Hepimiz iyiyiz 😁😁😁. Bu arada, dünden önceki gün konu tartışıldı - arkadaşımın davranışı da buz değil. Peki bunu neden söylüyorum, inan bana, kıyaslayacak bir şeyim var.)
Benim de karşılaştıracağım biri var. Eski sevgilim sayesinde artık bir ilişkide neye ihtiyacım olduğunu ve nelerden kaçınmam gerektiğini tam olarak biliyorum... Onunla bir araya geldiğimizde tamamen aptal, saf bir kızdım ve hiçbir şey anlamadım. Hatta ona bir dereceye kadar minnettarım çünkü onun sayesinde artık her şeyi anlıyorum ve ne arayacağımı biliyorum.
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 2):
Beluga, Zorba Carrie
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 25 Jul 2023, 09:08 Artık her şeyi anlıyorum ve ne aramam gerektiğini biliyorum.
Olabilecek her şey İhtiyacınız olan şey daha kararlı olmak ve arkanızdan söylenenleri dinlememek. 20 yaşında olsa bile genç bir erkek bulun bakireolacaktır. Ama o seni sevecek ve yaşlılar arasında sadece psikopatları ve sarhoşları bulacaksın).
Zorba Carrie
Rasaroam
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1874
Registered for: 3 years

Unread post by Rasaroam »

Serg_A: 25 Jul 2023, 01:40
Rasrom: 24 Jul 2023, 16:26 Hayır, param yok
Nedense anlamadım ama o zaman bu ifadenizle ne yapacağımı :
Rasrom: 24 Jul 2023, 13:16 Hayatımda birkaç düzine profesyonel fahişeyle seks yaptım. Pek çok insanla konuştum, sadece onları becermedim
Hepsini bedavaya mı becerdin yoksa?
Uzun zaman önceydi ;)
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

FUCKYAMATERITY: 24 Jul 2023, 23:12
Marinka: 24 Jul 2023, 22:38 yanıldığınızı kabul edin gücünüzü aşıyor
Komiksiniz. Hiçbir şeyi kanıtlamayacağım; aklını bilen herkes kendi sonuçlarını çıkaracaktır. Analitiklere dalmak bir kadının işi değil, istisnalar var, ancak eblo forumunda yüksek öğrenim görmüş bir erkekten daha akıllı olacak bir hemşire olamaz))

nHemşire değilim ama yüksek öğreniminiz nedir? Gerçekten analitikle ilgili mi? Şu ana kadar yüksek öğreniminizi gösteren hiçbir şey yok. Şu ana kadar her şey sizin hiçbir eğitiminizin olmadığını gösteriyor. Düşünmeden yazan ve sonra bunun dışına çıkmak için mümkün olan her yolu deneyen bir koltuk uzmanına benziyorsunuz.
Bu forumda senden daha akıllı olan tek kişi ben değilim. Buradaki neredeyse herkesin senden daha akıllı olduğunu düşünüyorum ama üzülme :cat1:
These users thanked the author Geçit for the post:
Zorba Carrie
olga.yamenko
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 84
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by olga.yamenko »

Marinka: 24 Jul 2023, 17:42 Yetişkin, sağlıklı bir insan, insanların kendisi hakkında ne söylediğini önemser. Uyuşturucu kullanmak istemeyen kullanmayacaktır.
çok doğru söz, insanları hiç anlamıyorum, kafalarında ne var, kim, Hayattan zevk almak yerine, uyuşturucunun tek yönlü pahalı olduğunu bilerek, bu saçmalığın yol açtığı her şeyi görüyorlar, kullanmaya başlıyorlar, muhtemelen zihinsel gelişimin, karakterin zayıflığından, ama kesinlikle büyük zekadan dolayı değil.
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2085
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Tanya »

Konu uyuşturucuya döndü. Ve yazar büyük ihtimalle bunu tek bir amaçla başlattı: seks için kimin para aldığını bulmak ve sonra onlara bir şey sormaya veya çürük yaymaya başlamak. Çok da yanıldığımı düşünmüyorum. Aramızda böyle insanların olduğunu söylediler ve o da bu zili çalmaya başladı.
These users thanked the author Tanya for the post:
Serg_A
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

Tania: 25 Jul 2023, 10:30 Konu uyuşturucuya döndü. Ve yazar büyük ihtimalle bunu tek bir amaçla başlattı: seks için kimin para aldığını bulmak ve sonra onlara bir şey sormaya veya çürük yaymaya başlamak. Çok da yanıldığımı düşünmüyorum. Ona aramızda böyle insanların olduğunu söylediler ve o da aramaya başladı
Yazar kimseye çürük yayıyor gibi görünmüyor).
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Tania: 25 Jul 2023, 10:30 Konu uyuşturucuya döndü. Ve yazar büyük ihtimalle bunu tek bir amaçla başlattı: seks için kimin para aldığını bulmak ve sonra onlara bir şey sormaya veya çürük yaymaya başlamak. Çok da yanıldığımı düşünmüyorum. Ona aramızda böyle insanların olduğunu söylediler, o da bu telefonu çalmaya başladı
Buradaki tüm konular böyle, eğer insanlar sadece temel alarak yazıyorsa Konuyla ilgili konular kısa olur ve ilgi çekici olmaz.
These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
Tanya, Zorba Carrie
hadi
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by hadi »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 25 Jul 2023, 08:51 aşkın ne olduğunu bilmiyorsun.. Çok üzgünüm.. hayır, bende işler böyle olmuyor.
Öyle düşünmemelisin))) Aşkın ne olduğunu biliyorum. Bunu çeşitli konularda defalarca yazdım. Ama bu tamamen farklı bir hikaye. 😘
Lisa24
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 894

Unread post by Lisa24 »

Ama bu bencil amaçlara yönelik sevgiden mi kaynaklanıyor? sonra
herkesin insanların atlarını karıştırdığı konuda bile, uyuşturucular, kişisel çıkarlar ve sıradan bencilliklerin hemen üstesinden gelinemez.
These users thanked the author Lisa24 for the post:
Zorba Carrie
Автор темы
AlexTDV
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1070
Registered for: 3 years 4 months

Unread post by AlexTDV »

Lisa24: 25 Jul 2023, 16:48 bencil amaçlara yönelik aşk sayılır mı? sonra
konuda bile insanların atlarını, uyuşturucularını, kişisel çıkarlarını ve sıradan bencilliklerini karıştırmışlar, bunu bir anda çözemiyorlar
sayılmaz)
Lisa24
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Lisa24 »

AlexTDV: 25 Jul 2023, 16:49
Lisa24: 25 Jul 2023, 16:48 bencil amaçlara yönelik aşk sayılır mı? sonra
burada konu içinde bile insanların atlarını, uyuşturucularını, bencilliklerini ve sıradan bencilliklerini karıştırmışlar bununla bir anda baş edemiyorlar sayılmaz)
choyta?)) Bencil bir planım vardı, bu bencil amaçlarla seviştiğim anlamına mı geliyor?
Автор темы
AlexTDV
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1070
Registered for: 3 years 4 months

Unread post by AlexTDV »

Lisa24: 25 Jul 2023, 16:51
Lisa24: 25 Jul 2023, 16:48 Bencil amaçlara yönelik aşk sayılır mı? sonra
burada konu içinde bile insanların atlarını, uyuşturucularını, bencilliklerini ve sıradan bencilliklerini karıştırmışlar bununla bir anda baş edemiyorlar sayılmaz)
choyta?)) Bencil bir planım vardı, bu bencil amaçlarla seviştiğim anlamına mı geliyor?
büyüklerinizle tartışmayın)
These users thanked the author AlexTDV for the post:
Lisa24
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

d3nan: 25 Jul 2023, 13:21
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 25 Jul 2023, 08:51 aşkın ne olduğunu bilmiyorsun.. Çok üzgünüm.. hayır, benim için işler böyle değil.
Öyle düşünmemelisin))) Aşkın ne olduğunu biliyorum. Bunu çeşitli konularda defalarca yazdım. Ama bu tamamen farklı bir hikaye. 😘
bilselerdi bilmezlerdi tartışın. Sevdiğiniz zaman, her şeyden önce sevdiğiniz kişiyi düşünürsünüz, böylece o kendini iyi ve mutlu hisseder.
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
Çift 33
Lisa24
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Lisa24 »

AlexTDV: 25 Jul 2023, 17:02 не спорь со старшими )
начинается
https://i.postimg.cc/zbc1skCh/risovach-com.jpg
These users thanked the author Lisa24 for the post:
Zorba Carrie
hadi
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by hadi »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 25 Jul 2023, 17:23 bilselerdi tartışmazlardı..
Ben öyleyim seninle ve ben tartışmıyorum))
sikikamerlik
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Marinka: 25 Jul 2023, 10:18 Hemşire değilim ama yüksek öğreniminiz nedir? Gerçekten analitikle ilgili mi? Şu ana kadar yüksek öğreniminizi gösteren hiçbir şey yok. Şu ana kadar her şey sizin hiçbir eğitiminizin olmadığını gösteriyor. Düşünmeden yazan ve sonra bu durumdan kurtulmak için mümkün olan her yolu deneyen bir koltuk uzmanına benziyorsun.
Bu forumda senden daha akıllı olan tek kişi ben değilim. Buradaki neredeyse herkesin senden daha akıllı olduğunu düşünüyorum ama üzülme :cat1:
Tekrar ediyorum, aptal ve eğitimsizler farklıdır ve fark edilir. ;) Dil bilginiz ilkel. Bir TP için anlaşılabilir ve doğal olan mantığı reddediyorsunuz))
Ve kadın takma adı altında yaşlı bir mastürbasyoncuya benziyorsunuz. Ama dünden önceki gün, biri eski kız arkadaşım ve ikisi onun kız arkadaşları olmak üzere üç piliçle yattım. Analitik muhtemelen yardımcı oldu ;)
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

FUCKYAMATERITY: 26 Jul 2023, 01:59
Hemşire değilim ama yüksek öğreniminiz nedir? Gerçekten analitikle ilgili mi? Şu ana kadar yüksek öğreniminizi gösteren hiçbir şey yok. Şu ana kadar her şey sizin hiçbir eğitiminizin olmadığını gösteriyor. Düşünmeden yazan ve sonra bu durumdan kurtulmak için mümkün olan her yolu deneyen bir koltuk uzmanına benziyorsun.
Tekrar ediyorum, aptal ve eğitimsizler farklıdır ve fark edilir. ;) Dil bilginiz ilkel. Bir TP için anlaşılabilir ve doğal olan mantığı reddediyorsunuz))
Ve kadın takma adı altında yaşlı bir mastürbasyoncuya benziyorsunuz. Ama dünden önceki gün, biri eski kız arkadaşım ve ikisi onun kız arkadaşları olmak üzere üç piliçle yattım. Analizler muhtemelen yardımcı oldu ;)
Her şeyden önce, tüm insanlar hatalı yazıyor. Tarayıcımda yerleşik bir düzenleyicim var ve forumdaki her mesajda sizinki de dahil olmak üzere birçok alt çizgi var. Ayrıca hatalarla yazıyorsunuz. Peki, büyük hatalarıma gelince, hangilerini ve nerede olduğunu bana gösterebilir misin? Yoksa bunu da tıpkı araştırmalarda olduğu gibi siz mi buldunuz?
Argümanımızı özetlersek, bunların hepsini en başından beri uydurdunuz. Hiç düşünmeden yazdın ve sonra çıkmaya çalıştın.
Eğitimin hakkında da yazmamışsın, görünüşe göre eğitimin yok. Ancak eğitimin varlığı veya yokluğu bize kişinin zekası hakkında hiçbir şey söylemez. Gelişmiş zeka, bir kişinin kafasındaki bilgilerin ve bilgilerle çalışma yeteneğinin toplamıdır. Gerekli bilgileri bulma ve doğru sonuçları çıkarma yeteneği. Sende yok. Tartışmayı asılsız, mantıksız bir şekilde yürütüyorsunuz ve zaten kendinizi tamamen çarpıtmışsınız
Benim bir hemşire, sonra bir hemşire ve şimdi de yaşlı bir mastürbasyoncu olduğumu yazdınız. Bir dahaki sefere ne yazacaksın? Ben bir bot muyum?
Sadece yanıldığını ve söyleyecek bir şeyin olmadığını yaz.
Bana üç kız arkadaşımla ilgili fanteziler yazmana gerek yok. Öncelikle forumda eşcinsel olduğunuzu yazdığınızı gördüm. İkinci olarak, iktidar sorunları hakkında yazdıklarınızı gördüm, bu sizin pasif bir eşcinsel olduğunuz anlamına geliyor, yani kimseyi tamamen fiziksel olarak beceremezsiniz. Ne yazdığınızı unutuyor musunuz? Hafıza probleminiz mi var? Doktora git ve seni muayene etmelerini sağla.
sikikamerlik
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Marinka,

Herkesin hatalı olduğunu bahane etmeyin, “öncelikle” ifadesindeki kısa çizgi okuma yazma bilmediğinizin göstergesidir.
İtiraz yok, sonuç yok. )) Kabalaştı ve tartışmaya başladı, ama ben seni umursamıyorum ;)
Sonuç çıkarma yeteneği kesinlikle seninle ilgili değil. Bu her zaman eğitimle ilgili değildir, işte geçmiştesiniz, daha önce söylenenlere dayanarak bunun hakkında düşünebilirsiniz ve referans isteyen aptal bir Y kuşağı gibi değil. Eh, yeterince beyniniz yok, olur...
Sadece yaşlı bir mastürbasyoncu onu eşcinsellikle suçlayabilir; gerçek kadınlar bunu erkeklerden daha az önemser. Ve açıkça yalan söylüyorsun, berbatsın, bana bağlantıyı ver. :wink:
Fantezi denilen şey doğruydu. Hafta sonu iki yeni kadın ve bir eski kadın. Her zaman o kadar iyi sonuçlanmaz; geçmişteki sempatilerin gücü bazen beklenmedik bir şekilde eski fantezileri gerçekleştirmenin yararına çalışır)) Lanet olsun, ister inanın ister inanmayın. İmrenmek! Ama başka bir sorunum daha var; normal kız arkadaşım böyle bir yıkımdan sonra şüphelenmeye başlayabilir.
kadınköle
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 386

Unread post by kadınköle »

Eşi, sınavı bu şekilde tabii ki “mesai saatleri dışında” önceden geçtiğini itiraf etti.
sikikamerlik
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Womanslave: 27 Jul 2023, 00:03 Eşim, sınavı bu şekilde geçtiğini itiraf etti tabii ki, "ders dışı" zamanda, önceden.
Yani Ne? Heyecanlandım ya da üzüldüm, yüzüme vurdum ya da beni mutlu ettin)
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

FUCKYAMATERITY: 26 Jul 2023, 23:50 zaten söylenenlerden yola çıkarak şunu düşünebiliriz
))) Ahaha, insanları güldürme. Nerede düşünüyorsun? Kenevir hakkında ne zaman saçmalık yazdın, ne zaman var olmayan araştırmayı ve yüksek öğrenimi icat ettin ya da ne zaman bana kaba davrandın? Veya şimdi benim için mevcut olmayan hatalar bulduğunuzda. Bu forumdaki hiçbir mesajınızda bunu düşündüğünüzü bile görmedim)))
Bunu düşündüğünüzü sandınız ama durum böyle değil.
Peki, Pasif bir eşcinsel olduğunuzu nasıl yazdığınızı hatırlamamış olmanız benim hatam değil. Görünüşe göre çılgın bir fantezin var, bazen bir eşcinselsin, bazen de var olmayan bir grup kız arkadaşı olan bir seks devisin. Ne yazdığınızı hatırlamıyorsanız hastasınız demektir. Doktora gittin mi? Gecikme. :cat1: Zamanında tedavi tam iyileşme şansını artırır.
Satna666
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 84
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by Satna666 »

Pasif hayvan, memeli))
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2085
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Tanya »

Womanslave: 27 Jul 2023, 00:03 Eşim sınavı bu şekilde geçtiğini itiraf etti elbette, "ders dışı" zamanlarda da, önceden.
Bu itirafı mı istediniz? Hangi amaçla?
Sizi rahatlatmak isterim ki bu, modern yaşamda oldukça yaygın bir olgudur
These users thanked the author Tanya for the post (total 2):
Serg_A, Beluga
kadınköle
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 386

Unread post by kadınköle »

Tania: 27 Jul 2023, 09:53 Bu itirafı istiyor muydunuz? Hangi amaçla?
Sizi temin ederim ki bu modern yaşamda oldukça yaygın bir olgudur
Az önce bana bunun ne olduğunu söyledi. İlişkimizde bunu soğukkanlılıkla karşılıyoruz, bu yüzden şok olmadım.

11 dakika 24 saniye sonra gönderildi:
FUCKYAMATERITY: 27 Jul 2023, 01:03 Peki ne oldu? Heyecanlanmış veya üzgün, yumruklanmış veya sevinmiş)
Kadınlar asla dövülmemelidir. Üstelik enstitüde o benim karım değildi, sadece çıkıyorduk. Bu beni üzmekten çok sevindirdi.
sikikamerlik
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Marinka: 27 Jul 2023, 09:32 Peki pasif eşcinsel olduğunuzu nasıl yazdığınızı hatırlamamanız benim hatam değil.
Bunun ucuz bir saçmalık olması senin hatan. :kötü: Alıntılar nerede? Ya da yaşlı, bunak bir insan, o zaman bu suçluluk değil, beladır.
Marinka: 27 Jul 2023, 09:32Görünüşe göre çılgın bir fantezin var, bazen eşcinselsin, bazen de var olmayan kız arkadaşları olan bir seks devisin.
Tamam, tamam, bir kıskançlık hapı al. Peki, ya da orada yazılan ve gözden kaçırılan her şey :prnurse:
Buna inanıp inanmamanız kesinlikle umurumda değil))
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

FUCKYAMATERITY: 27 Jul 2023, 21:31
Marinka: 27 Jul 2023, 09:32 Pasif eşcinsel olduğunuzu nasıl yazdığınızı hatırlamamanız benim hatam değil.
Bunun ucuz bir saçmalık olması senin hatan. :kötü: Alıntılar nerede? Ya da yaşlı, bunak bir insan, o zaman bu suçluluk değil, beladır.
Marinka: 27 Jul 2023, 09:32Görünüşe göre çılgın bir fantezin var, bazen eşcinselsin, bazen de var olmayan kız arkadaşları olan bir seks devisin.
Tamam, tamam, bir kıskançlık hapı al. Peki, ya da orada yazılan ve gözden kaçırılan her şey :prnurse:
İnanıp inanmamanız kesinlikle umurumda değil))
nSenden bıktım. Yürüyüşe çıkın :cat1:
These users thanked the author Geçit for the post:
Serg_A
sikikamerlik
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Womanslave: 27 Jul 2023, 10:48 Kadınlar asla dövülmemelidir. Üstelik enstitüde o benim karım değildi, sadece çıkıyorduk. Bu beni üzmekten ziyade mutlu etti.
Katılıyorum, bu imkansız. İstisnai durumlar dışında, iyi yönde ya da tamamen aşırıya kaçıldığında, bir pasifist çöktüğünde.
sikikamerlik
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Marinka: 27 Jul 2023, 21:37 Senden bıktım. Yürüyüşe çıkın
Pizdobolo, bok veya drenaj korumalı)) Eşcinsellikle ilgili alıntılarda ne var?
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”