Kızlar, kişisel çıkarınız için mi seks yaptınız?
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1306
- Registered for: 2 years 6 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Cevap: Kızlar kişisel çıkarınız için mi seks yaptınız?
RockstarAgency,
peki, eğer ’tamam ki bir adam seni kızartıyor ve tüm mahalle senin nasıl bir aşk olduğunu ve Allah aşkına tavsiye ve sevgiyi bilsin))) ...yoksa bu hala norm değil mi?
peki, eğer ’tamam ki bir adam seni kızartıyor ve tüm mahalle senin nasıl bir aşk olduğunu ve Allah aşkına tavsiye ve sevgiyi bilsin))) ...yoksa bu hala norm değil mi?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
- Registered for: 3 years 5 months
basmakalıp ve kalıplarla düşünürsünüz.. gözlerinizin önünde perdeler vardır. Onlardan kurtulmanız gerekiyor, aksi takdirde yozlaşmış insanların olduğu bir dünyada yaşamaya devam edersiniz.uran: ↑24 Jul 2023, 16:32Elbette bu bir basitleştirmedir, çünkü fahişe terimi birkaç saatliğine satın aldığınız bir kadındır.. ve Fahişe olmanın özü, erkeğin cinsel arzularını maddi kazanç için kullanmaktır ve yürümenin kendisi de evlenmektir, bu da erkeğin cinsel arzusunu maddi durumunu iyileştirmek için kullanmasıdır, çünkü kadınlar cinsel arzularını gerçekleştirmek için evlenmezleruran: ↑13 dakika önce
Bana göre bir kadın fahişe olmak için doğar
Bu, dikkate alınması gereken çok güçlü bir basitleştirmedir bu doğal bir doğal niteliktir.
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 3):
- sikikamerlik, Zorba Carrie, Beluga
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 194
- Registered for: 2 years 1 month
Eşcinsel evliliklerde erkekler birbirlerini kızartır.
Farklı cinsiyet evliliği, cinsiyetlerin farklı olması anlamına gelir. Yani bir erkek ve bir kadın evlenir.)
Eşcinsel evliliklerde erkekler birbirlerini kızartır.
- These users thanked the author RockstarAjansı for the post:
- Zorba Carrie
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1211
- Registered for: 2 years 11 months
n
O zaman eklememişlerdi, inanın bana))
n
nHayır, buradaki mantık tam tersi. Marjinalliğe eğilimli olanlar yine de deneyecektir, ancak yasalara uyan vatandaşlar bu yöne bile bakmıyorlar. ceza korkusundan. Ancak bunlara izin verilirse, başlangıçta bu eğilime sahip olmayan daha fazla insan olacaktır. Çalışmalar var, tartışmayalım.Marinka: ↑24 Jul 2023, 16:39 Peki, yasak meyveO her zaman tatlıdır. Tam tersine yasallaştırma öyle bir etki yapacak ki, sırf yasak olduğu için deneyebilenler bunu yapamayacak çünkü evlerinin yakınındaki en yakın mağazada bedava satılıyor.
- These users thanked the author sikikamerlik for the post (total 2):
- RockstarAjansı, Alex7515
-
- En güçlü orgazm!
Serg_A,
peki, şövalyelik unvanın Bayan tarafından övgüye değer ve takdir edilmeden önce!!! ama her zaman, bir fahişe = bir fahişe, bir gey = bir oğlancı
Ve bundan sonra, senin gözünde piç olsam da olmasam da, yargılamaya cüret edemem, fikrimi ifade ediyorum fikir. Ancak en iyi örnek, her şeyi kendinize ve kadınınıza aktarmaktır. Kız arkadaşınızın bir fahişe olmasını ve başkalarının gözünde sadece bir fahişe olmasını sorun etmiyorsanız... o zaman her şey yolundadır) ve değilse, işte cevabınız)
peki, şövalyelik unvanın Bayan tarafından övgüye değer ve takdir edilmeden önce!!! ama her zaman, bir fahişe = bir fahişe, bir gey = bir oğlancı
Ve bundan sonra, senin gözünde piç olsam da olmasam da, yargılamaya cüret edemem, fikrimi ifade ediyorum fikir. Ancak en iyi örnek, her şeyi kendinize ve kadınınıza aktarmaktır. Kız arkadaşınızın bir fahişe olmasını ve başkalarının gözünde sadece bir fahişe olmasını sorun etmiyorsanız... o zaman her şey yolundadır) ve değilse, işte cevabınız)
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1241
- Registered for: 2 years
kazanç miktarı kadını hiçbir şekilde etkilemiyor Aslında böyle bir terim bile var: "Başarıyla" evlenmek" ve bu aşkla ilgili değilFUCKYAMATERITY: ↑24 Jul 2023, 16:45 Kişisel tanıdıklardan bile kadının daha fazla kazandığına dair birden fazla örnek var.
-
- En güçlü orgazm!
Ne kadar tatlısın! Eğer herkes tüm kadınların fahişe olduğu görüşünü paylaşmıyorsa o zaman rakibinizin kadınına fahişe demelisiniz. Retorikte dev, düşünür!

- These users thanked the author sikikamerlik for the post (total 2):
- Serg_A, Zorba Carrie
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 9 months
Alkolü ücretsiz satışımız var, ancak herkes alkolik değildir. Sana daha fazlasını anlatacağım. Esrar ve alkolü karşılaştırırsanız karşılaştırma alkol lehine olmayacaktır.
Bu çalışmalara bir bağlantı verin. Genellikle ergenlik döneminde bunu denerler. Bu dönem kurallara ve yasaklara isyan dönemidir. Kırmak istediğinde, sadece kırmak için.FUCKYAMATERITY: ↑24 Jul 2023, 16:59O zaman eklemediler, inanın bana))
nHayır, buradaki mantık tam tersi. Marjinalliğe eğilimli olanlar yine de deneyecektir, ancak yasalara uyan vatandaşlar bu yöne bile bakmıyorlar. ceza korkusundan. Ancak bunlara izin verilirse, başlangıçta bu eğilime sahip olmayan daha fazla insan olacaktır. Çalışmalar var, tartışmayalım.Marinka: ↑24 Jul 2023, 16:39 Peki, yasak meyveo her zaman tatlıdır. Tam tersine yasallaştırma öyle bir etki yapacak ki, sırf yasak olduğu için deneyebilenler bunu yapamayacak çünkü evlerinin yakınındaki en yakın mağazada bedava satılıyor.
Alkolü ücretsiz satışımız var, ancak herkes alkolik değildir. Sana daha fazlasını anlatacağım. Esrar ve alkolü karşılaştırırsanız karşılaştırma alkol lehine olmayacaktır.
-
- En güçlü orgazm!
Yani onun sağa sola sikişmesi seni rahatsız etmiyor ama ona fahişe denmesi senin vanilya dünyanı altüst etti öyle mi?

-
- En güçlü orgazm!
Bir tane daha budala. Özverili romantik ilişkiler yaşamamış olmanız, bunların doğada var olmadığı anlamına gelmez.
- These users thanked the author sikikamerlik for the post:
- Geçit
-
- Nirvana’dayım
SeRg !$!, buradayım Şubat ayında forumda sizin hakkınızda yazdığım konulardan birinde: "Bu forumda en çok onun iletişim tarzını, hayal gücünü sevdim. Hatta bunları onunla birlikte hayata geçirmekten mutluluk duyarım."
Six O zamandan bu yana aylar geçti ve bu süre zarfında değişmediğini düşünüyorum. Sen böyleydin. Etraftaki herkes ikinci sınıf ve aramızdaki tek yakışıklı sensin. Evet?
Seni hayal kırıklığına uğrattım.
Six O zamandan bu yana aylar geçti ve bu süre zarfında değişmediğini düşünüyorum. Sen böyleydin. Etraftaki herkes ikinci sınıf ve aramızdaki tek yakışıklı sensin. Evet?
Seni hayal kırıklığına uğrattım.
-
- En güçlü orgazm!
Bir sarhoşun durumu tam olarak yasal olduğu için böyledir. Ferstein’ı mı? )))
Yapmayacağım, tüm bağlantıları kaydetmek imkansızdır. . Üstelik bu benim ilgi alanımda değil)) Bu mantıklı; uyuşturucu ya da eşcinsellik olsun, herhangi bir kirli numaranın yasallaştırılması bu olgunun artmasına neden olacaktır. En azından kamuoyunun kınaması nedeniyle oraya dalmayacak olanlar. Alaycı ve pratik: Tüm bunlara izin vererek daha fazla insanı bu kirli oyuna dahil etmektense, birkaç eşcinsel ve uyuşturucu bağımlısı için HIV’e ara vermek daha iyidir.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1241
ama genel kadınsı öz, "başarılı bir şekilde evlenmek" veya basitçe söylemek gerekirse, vücudunuzu erkeklerin cinsel arzuları için satmaktır
şüphesiz ki varlar!FUCKYAMATERITY: ↑24 Jul 2023, 17:15 Özverili romantik ilişkiler yaşamamış olmanız bunların doğada var olmadığı anlamına gelmez.
ama genel kadınsı öz, "başarılı bir şekilde evlenmek" veya basitçe söylemek gerekirse, vücudunuzu erkeklerin cinsel arzuları için satmaktır
-
- En güçlü orgazm!
Diğer insanların ilişkileriyle ilgili ilginç fanteziler. Doğru duyusal ve duygusal sağırlığın üstesinden gelmeye yardımcı olur mu?
-
- Nirvana’dayım
Kamuoyunun kınaması yalnızca şüpheli kişileri endişelendirir. Yetişkin, sağlıklı bir insan, insanların kendisi hakkında ne söylediğini önemser. Uyuşturucu kullanmak istemeyenler bunu yapmayacaktır.
Bir uyuşturucu bağımlısı muhtemelen öbür dünyaya geçmeden önce ara sokakta boynunuzu kesecektir. Seni soymaya çünkü tamire ihtiyacı var. Bunu düzenli olarak yapıyorlar.
Anlıyor musun yoksa ancak çok geç olduğunda mı anlayacaksın?
Böyle bir çalışma olmadığı için bu bağlantıyı vermeyeceksiniz. Yasaklama kanunlarımız vardı ama yoktu. Bu, taşıyıcı anne kullanımı nedeniyle suç ve ölümlerde artış, ağır sakatlıklar dışında iyi bir şeye yol açmadı.FUCKYAMATERITY: ↑24 Jul 2023, 17:28Yapmayacağım, tüm bağlantıları kaydetmek imkansızdır. . Üstelik bu benim ilgi alanımda değil)) Bu mantıklı; uyuşturucu ya da eşcinsellik olsun, herhangi bir kirli numaranın yasallaştırılması bu olgunun artmasına neden olacaktır. En azından kamuoyunun kınaması nedeniyle oraya dalmayacak olanlar. Alaycı ve pratik: Tüm bunlara izin vererek daha fazla insanı bu kirli oyuna dahil etmektense, birkaç eşcinsel ve uyuşturucu bağımlısı için HIV’e ara vermek daha iyidir.
Kamuoyunun kınaması yalnızca şüpheli kişileri endişelendirir. Yetişkin, sağlıklı bir insan, insanların kendisi hakkında ne söylediğini önemser. Uyuşturucu kullanmak istemeyenler bunu yapmayacaktır.
Bir uyuşturucu bağımlısı muhtemelen öbür dünyaya geçmeden önce ara sokakta boynunuzu kesecektir. Seni soymaya çünkü tamire ihtiyacı var. Bunu düzenli olarak yapıyorlar.
Anlıyor musun yoksa ancak çok geç olduğunda mı anlayacaksın?
Last edited by Geçit on 24 Jul 2023, 17:43, edited 1 time in total.
-
- En güçlü orgazm!
Marinka,
Burası Fikriniz not Kimseye ikinci sınıf demedim...bende hayal kırıklığına uğrayıp uğramaman seni ilgilendirir; kimseyi ikna etmeyeceğim!
AMA sözlerimi tersine çevirmeye gerek yok, herkes biliyor ki bir fahişeye fahişe deniyor ve herkes ona böyle hitap ediyor. Kulağı acıtır ve kötü bir şeye kötü sözle seslenmek acı verir. ama bu özü değiştirmez.
Burası Fikriniz not Kimseye ikinci sınıf demedim...bende hayal kırıklığına uğrayıp uğramaman seni ilgilendirir; kimseyi ikna etmeyeceğim!
AMA sözlerimi tersine çevirmeye gerek yok, herkes biliyor ki bir fahişeye fahişe deniyor ve herkes ona böyle hitap ediyor. Kulağı acıtır ve kötü bir şeye kötü sözle seslenmek acı verir. ama bu özü değiştirmez.
-
- Nirvana’dayım
Bahane üretmeyin. Geç.SeRg !$!: ↑24 Jul 2023, 17:43 Marinka ,
Bu Sizin fikriniznot edin, kimseye ikinci sınıf demedim...bende hayal kırıklığına uğrayıp uğramamanız sizi ilgilendirir; kimseyi ikna etmeyeceğim!
AMA sözlerimi tersine çevirmeye gerek yok, herkes biliyor ki bir fahişeye fahişe deniyor ve herkes ona böyle hitap ediyor. Kulağı acıtır ve kötü bir şeye kötü sözle seslenmek acı verir. ama bu işin özünü değiştirmez.
-
- En güçlü orgazm!
Marinka,
Doktor olarak yalnızca kendi fikrinize mi güveniyorsunuz yoksa görüşleri sizinkinden farklı olan doktorlar var mı? (ve tıp camiasındakiler sizden daha kötü olmayı bırakmadılar mı?)
Doktor olarak yalnızca kendi fikrinize mi güveniyorsunuz yoksa görüşleri sizinkinden farklı olan doktorlar var mı? (ve tıp camiasındakiler sizden daha kötü olmayı bırakmadılar mı?)
-
- En güçlü orgazm!
Bir kadın aniden evlenebilir ve geçmişi hatırlaması nedeniyle yasaklanabilir ya da sadık bir aile kadını aniden çocuksuz kalabilir. Aksine, yakın arkadaşlardan bahsediyorum, internetteki hikayelerden değil))
33 dakika 40 saniye sonra gönderildi:
Yasa koyucularımız bu konuda zorluk yaşıyorlar ama sizi kesinlikle dinlemiyorlar, bu iyi)) Zaten işi berbat edecekler
İlkel düşünüyorsunuz. Bütün kızların hedefleri aynı değildir ve değişebilir.
Bir kadın aniden evlenebilir ve geçmişi hatırlaması nedeniyle yasaklanabilir ya da sadık bir aile kadını aniden çocuksuz kalabilir. Aksine, yakın arkadaşlardan bahsediyorum, internetteki hikayelerden değil))
33 dakika 40 saniye sonra gönderildi:
Verme Kendinize dair iyi bir izlenimi mahvetmeyin)) Sırf onları inkar ettiğiniz için onların varlığı sona ermeyecek. Bu sadece tıbbi bir konu değil, karmaşık bir konu, daha az kötü olana yönelik analitik bir araştırma. Kesinlikle daha iyi anlıyorum

- These users thanked the author sikikamerlik for the post:
- Serg_A
-
- Nirvana’dayım
Yasa koyucularımız kendi cepleri için çalışıyor. Bu bittiğinde ve ait oldukları yere oturduklarında başkaları gelip insanların gerçekten ihtiyaç duyduğu yasaları yapacak.
Neden yasaklama yasaları hakkında yorum yapmadınız? Görünüşe göre söylenecek bir şey yok. Bağlantılarla aynı. Böyle bir çalışma yok.
Yasa koyucularımız kendi cepleri için çalışıyor. Bu bittiğinde ve ait oldukları yere oturduklarında başkaları gelip insanların gerçekten ihtiyaç duyduğu yasaları yapacak.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 84
Aha ha, öyle olacak, oturmayacaklar, sıradan vatandaşlar hapishanelerde ve Kuzey Askeri Bölgede çürüyecek.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1970
- Registered for: 2 years 3 months
n "Herkes biliyor ve herkes ona böyle sesleniyor" diyorsunuz ve "hepsi" bu kim? Hafızamda, bir zamanlar ahlaki canavarlar, soyguncular ve katiller hakkında bir dizi olan "Tugay" dizisi gürledi. Yani "herkes" dediğiniz bu insanların çoğu, bu filmin kahramanlarının sıcak çayına kızdılar. Bu "hepsi" sadece aptal bir sürü. Soygunculara ve katillere büyük saygı göstermeleri ama fahişelere (kimseye tecavüz etmeyen, soygun yapmayan veya kimseyi öldürmeyen) kirli isimler takmaları gerçekten ilginç. Onlar (fahişeler) muhtemelen saygınızı kazanmak için soyguna ve öldürmeye başlamalılar. Ama maliyeti ne kadar?
- These users thanked the author Serg_A for the post (total 2):
- Zorba Carrie, Tanya
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 316
- Registered for: 2 years 5 months
Burada elbette bütün savaşlar ortaya çıktı.))) Ama bencil amaçlar için seks - evet, herkeste var. Herkes, kesinlikle herkes bencil amaçlarla seks yapar; en azından sevdiklerinin zevkini almak için. Dileklerinizin gerçekleşmesini sağlayın. Tam olarak bizim. Kim karısının veya kız arkadaşının arzularını tatmin ettiğini söylüyorsa, aynı zamanda sizin arzunuzdur ve bu da size zevk verir. Diğer yarıyı ihtiyaçlarınızı karşılamaya ikna etmek kişisel çıkar değil mi? Sonuçta, eğer seks kâr getirmiyorsa (zevk biçiminde), o zaman onunla uğraşmak ilginç olmazdı. Ve kimse bunu yapmazdı.
Benim deneyimime göre kişisel çıkar iki kez söz konusuydu. Amaç evliliktir. İlk eş evlenmek istiyordu (hemen anlamadım). 6 yıllık evlilikten sonra şunu doğrudan söyledi: Eğer sana her gün vermeseydim benimle evlenmezdin. Bu cümle, hâlâ kalan duyguları tamamen yok etti. İkinci durum bir metresidir. Hem de karısından boşanıp benimle evlenmek amacıyla. Bu konuyu ertelediğimde beni terk etti ve hızla, bir veya bir buçuk ay içinde başkasını buldu, hatta belki de beni buldu ve sonra terk etti, kesin olarak bilmiyorum. . Ve böylece para ya da hediye için seks olmaz.
Benim deneyimime göre kişisel çıkar iki kez söz konusuydu. Amaç evliliktir. İlk eş evlenmek istiyordu (hemen anlamadım). 6 yıllık evlilikten sonra şunu doğrudan söyledi: Eğer sana her gün vermeseydim benimle evlenmezdin. Bu cümle, hâlâ kalan duyguları tamamen yok etti. İkinci durum bir metresidir. Hem de karısından boşanıp benimle evlenmek amacıyla. Bu konuyu ertelediğimde beni terk etti ve hızla, bir veya bir buçuk ay içinde başkasını buldu, hatta belki de beni buldu ve sonra terk etti, kesin olarak bilmiyorum. . Ve böylece para ya da hediye için seks olmaz.
- These users thanked the author hadi for the post (total 3):
- Tanya, Serg_A, Murena0314
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 318
- Orientation: biseksüel
Bu konuda normal bir tavrım var, kızın veya erkeğin benden ne istediğini hemen anlıyorum: ikramiye, daha iyi bir yere transfer veya terfi ve şartları hemen müzakere ediyorum
-
- Nirvana’dayım
Kâr zevk değildir ve bunun tersi de geçerlidir. Zevk için hiçbir şey satın alamazsınız, ancak kâr ve benzeri şeyler için bir şeyler satın alabilirsiniz. Ayrıca seksten alınan zevk karşılıklı bir süreçtir ve biri diğerinin de zevk almasıyla zevk alıyor.. Bunda herhangi bir kişisel çıkar görmek çok tuhaf.. sanki bu karşılaştırmayı kulaklarından almışlar ve çekti.d3nan: ↑24 Jul 2023, 21:11 Burada elbette bütün kavgalar çıktı.))) Ama bencil amaçlar için seks - evet, herkeste var. Herkes, kesinlikle herkes bencil amaçlarla seks yapar; en azından sevdiklerinin zevkini almak için. Dileklerinizin gerçekleşmesini sağlayın. Tam olarak bizim. Kim karısının veya kız arkadaşının arzularını tatmin ettiğini söylüyorsa, aynı zamanda sizin arzunuzdur ve bu da size zevk verir. Diğer yarıyı ihtiyaçlarınızı karşılamaya ikna etmek kişisel çıkar değil mi? Sonuçta, eğer seks kâr getirmiyorsa (zevk biçiminde), o zaman onunla uğraşmak ilginç olmazdı. Ve kimse bunu yapmazdı.
Benim deneyimime göre kişisel çıkar iki kez söz konusuydu. Amaç evliliktir. İlk eş evlenmek istiyordu (hemen anlamadım). 6 yıllık evlilikten sonra şunu doğrudan söyledi: Eğer sana her gün vermeseydim benimle evlenmezdin. Bu cümle, hâlâ kalan duyguları tamamen yok etti. İkinci durum bir metresidir. Hem de karısından boşanıp benimle evlenmek amacıyla. Bu konuyu ertelediğimde beni terk etti ve hızla, bir veya bir buçuk ay içinde başkasını buldu, hatta belki de beni buldu ve sonra terk etti, kesin olarak bilmiyorum. . Böylece para veya hediye karşılığında seks olmaz.
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 3):
- Beluga, Serg_A, RazVratnik
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1627
- Registered for: 2 years 2 months
"kızlar aşk için seksle para öder, erkekler de seks için aşkla para öder"
- These users thanked the author Beluga for the post (total 4):
- Tanya, Zorba Carrie, Geçit, Üstü kendinize saklayın
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
Eh, kusura bakmayın, tartışmanın sonuna biraz geç geldim.
Felsefe yapmak isteyen herkes için "Kapital"i, Karl Marx’ımızı ve Friedrich Engels’imiz "Ailenin ve Özel Mülkiyetin Kökeni Üzerine"yi okuyun, temelde her şey zaten orada.
Ve kim okumak istemezse okumasın)) Denildi ki: Verimli olun ve çoğalın. Erkek başlangıçta dölleyicidir ve kadın rahmini kime emanet edeceğini seçer. Tamam, artık rahim konusunda buna ihtiyacımız yok.....)) Ama içgüdüyü pencereden dışarı atamazsınız ve bu nedenle bir kadın her zaman seçim yapar. Saygıdeğer. Onun görüşüne göre. Tek gecelik bir ilişki olsa bile.
Felsefe yapmak isteyen herkes için "Kapital"i, Karl Marx’ımızı ve Friedrich Engels’imiz "Ailenin ve Özel Mülkiyetin Kökeni Üzerine"yi okuyun, temelde her şey zaten orada.

Ve kim okumak istemezse okumasın)) Denildi ki: Verimli olun ve çoğalın. Erkek başlangıçta dölleyicidir ve kadın rahmini kime emanet edeceğini seçer. Tamam, artık rahim konusunda buna ihtiyacımız yok.....)) Ama içgüdüyü pencereden dışarı atamazsınız ve bu nedenle bir kadın her zaman seçim yapar. Saygıdeğer. Onun görüşüne göre. Tek gecelik bir ilişki olsa bile.
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 5):
- Beluga, Tanya, Serg_A, Geçit, Murena0314
-
- Nirvana’dayım
Formülünüz çok güzel. Ama ben bir kusur görüyorum öyle görünüyor ki, kızların sekse ihtiyacı yok, sadece duygulara ihtiyaçları var? Ya bir kız seks için sevgiyle para ödüyorsa?) Örneğin Petya yatakta bir tanrıdır ve kız şöyle der: “Ah, Petya, nasıl. Seni seviyorum!” - sırf bundan hoşlandığı için Ipetya vücut parçalarını ona nasıl batırıyor.
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 3):
- Beluga, Serg_A, Geçit
-
- En güçlü orgazm!
bu benim değil , ama istisnalar kuralları onaylasa da onu seviyorumHooligan Carrie: ↑24 Jul 2023, 21:44Formülünüz çok güzel Ama bunda bir kusur görüyorum: Görünüşe göre kızların sekse ihtiyacı yok, sadece duygulara ihtiyaçları var ya bir kız seks için sevgiyle para ödüyorsa?) Örneğin Petya yatakta bir tanrıdır ve kızdır. şöyle diyor: "Ah, Petya, seni ne kadar seviyorum!" - bunun tek nedeni Ipetya’nın vücut parçalarını kendisine sokmasından hoşlanması.
- These users thanked the author Beluga for the post (total 3):
- Zorba Carrie, Serg_A, Geçit
-
- Nirvana’dayım
Genel olarak kadınlarla kişisel çıkarları dışında yatan erkekler elbette çok iyi erkekler değildir.
"Tindler-Swindler" ve "Orada Olmayan Casus" filmlerini izleyen var mı? Konu tam olarak bununla ilgili. Üstelik bu onların yaşam tarzı ama teyzeleri anladı.
"Tindler-Swindler" ve "Orada Olmayan Casus" filmlerini izleyen var mı? Konu tam olarak bununla ilgili. Üstelik bu onların yaşam tarzı ama teyzeleri anladı.
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
- Beluga, Serg_A
-
- Nirvana’dayım
Bence seks aşk, yalnızca onun fiziksel düzenlemesi, Bu nedenle, kimin neye ve neyle ödediği tam olarak belli değil))Hooligan Carrie: ↑24 Jul 2023, 21:44Formülünüz çok güzel Ama bunda bir kusur görüyorum: Görünüşe göre kızların sekse ihtiyacı yok, sadece duygulara ihtiyaçları var ya bir kız seks için sevgiyle para ödüyorsa?) Örneğin Petya yatakta bir tanrıdır ve kızdır. şöyle diyor: "Ah, Petya, seni ne kadar seviyorum!" - bunun tek nedeni vücudunun parçalarını kendisine sokmasını sevmesi.
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 4):
- Zorba Carrie, Beluga, Üstü kendinize saklayın, Murena0314
-
- Nirvana’dayım
Şu anda - koşulsuz olarak. Ve böylece - hala hayır. İnsanlar aşk içinde yaşarlar ama seks olmadan.
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 3):
- Beluga, Geçit, Üstü kendinize saklayın
-
- En güçlü orgazm!
aşk olmadan da seks olabilir, yani değil avucumu sevmiyorum ama ona karşı bir şeyler hissetmiyorum

- These users thanked the author Beluga for the post (total 2):
- Zorba Carrie, Geçit
-
- Nirvana’dayım
Ve eğer aşk varsa. seks olmazsa bu, karı kocanın sonunda akraba oldukları ve birbirlerini kadın ve erkek olarak görmedikleri anlamına gelir... bence bu bir trajedi.
n3 dakika sonra gönderilir 7 saniye:
Hayır, ideal olarak bir kişiyi sevdiğiniz ve onu istediğiniz zamanları kastediyorum.Hooligan Carrie: ↑24 Jul 2023, 21:54İçinde şu an - elbette. Ve böylece - hala hayır. İnsanlar aşk içinde yaşarlar ama seks olmadan yaşarlar.
Ve eğer aşk varsa. seks olmazsa bu, karı kocanın sonunda akraba oldukları ve birbirlerini kadın ve erkek olarak görmedikleri anlamına gelir... bence bu bir trajedi.
n3 dakika sonra gönderilir 7 saniye:
avuç içinizle mastürbasyon denir, seks değil)))Belukha: ↑24 Jul 2023, 22:00seks tamamen aşksız da olabilir, avucumu sevmediğimden değil ama bir şey hissetmiyorum :ayyy:
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 2):
- Beluga, Zorba Carrie
-
- En güçlü orgazm!
ayrıca bana oral seksin de seks olmadığını söyle : bilinmiyor: ve bunu kıçından okumuyor musun?
- These users thanked the author Beluga for the post:
- Zorba Carrie
-
- Nirvana’dayım
Her şey olabilir. İki aşktan biri olduğu sürece aşk vardır. Enerjik olarak, entelektüel olarak 100.500 başka nedenden ötürü örtüşebilirsiniz ve evet, aşk.◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑24 Jul 2023, 22:04 Ve eğer aşk seks olmadan gerçekleşiyorsa, o zaman karı koca nihayet birbirlerinin akrabası olmuşlardır ve birbirlerini erkek ve kadın olarak görmezler ... bence bu bir trajedi.
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
- ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1970
Evet, ama kâr zevke engel değil. Önemli olan her şeyin adil olmasıdır. Saygın kadınlar genellikle dürüstlük açısından fahişelerden daha aşağıdır: Bir fahişeyle her şey adildir, kabul ettim, ödedim, aldım, ancak saygın bir kadın, onunla evlenmek için kesinlikle hayali aşkıyla adamın aklını çarpıtmaya başlayacaktır. ve hayatını mahveder...
-
- Nirvana’dayım
evet, herkes önce kendisiyle evlenmeyi, sonra da kesinlikle hayatını mahvetmeyi hayal eder

- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 2):
- Serg_A, Zorba Carrie
-
- En güçlü orgazm!
Bu arada neden sadece kızlar? Erkekler bencil midir? :bilinmiyor:
- These users thanked the author Beluga for the post:
- Zorba Carrie
-
- En güçlü orgazm!
Maddenin özü farklıdır ve farklı şekillerde çalışır. Bunun nedeni, çıkarma yöntemi ve madencilerin eğitim düzeyidir. Herkes bir sarhoşu, hatta bir büyükanneyi bile köy hamamına götürebilir. Metamfetamin zaten eğitim gerektiriyor.
Süreç basit olduğundan yasak yasaları işe yaramıyor. En azından mümkün olduğunca resmileştirildi; paleonka neredeyse ortadan kaldırıldı.
Rusya’da kategorik olarak hiçbir uyuşturucuya izin verilmiyor. Veya bölgenizde bu tür deneyler yapalım - milletvekili olarak koşalım ve yasallaştırmayı teşvik edelim. Haydi gülelim
Bu ilkokul matematiği olmadığı için 2+2=4’ten fazlası mümkün. Daha yüksek matematik de var. Siz bir hemşiresiniz, hatta bir terapistsiniz, siyasete atlamayın, sincap bir tarım uzmanı değil.
Maddenin özü farklıdır ve farklı şekillerde çalışır. Bunun nedeni, çıkarma yöntemi ve madencilerin eğitim düzeyidir. Herkes bir sarhoşu, hatta bir büyükanneyi bile köy hamamına götürebilir. Metamfetamin zaten eğitim gerektiriyor.
Süreç basit olduğundan yasak yasaları işe yaramıyor. En azından mümkün olduğunca resmileştirildi; paleonka neredeyse ortadan kaldırıldı.
Rusya’da kategorik olarak hiçbir uyuşturucuya izin verilmiyor. Veya bölgenizde bu tür deneyler yapalım - milletvekili olarak koşalım ve yasallaştırmayı teşvik edelim. Haydi gülelim
Last edited by sikikamerlik on 24 Jul 2023, 22:39, edited 1 time in total.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post