[quote=uran post_id=233298 time=1690131373 user_id=19741] [quote=Marinka post_id=233289 time=1690130871 user_id= 12161] Eğer sadece bedene ihtiyaç olsaydı erkekler evlenmezdi) [/quote]ama sadece bedene ihtiyaç olduğunu söylemedim , maneviyatını umursamadan "her şeyden önce bedeni" siktiğimizi söyledim [quote=Marinka post_id=233289 time=1690130871 user_id=12161] Fahişeler buluşmaya vakti olmayan erkekler tarafından kullanılır [/quote]peki, evet, haydi bir grupla hamama gidelim, adı fahişe olan, iş gezisine çıkan fahişe [quote =Marinka post_id=233289 time=1690130871 user_id=12161] Akıl hastası insanlar tecavüze uğruyor [/quote] oldukça mümkün ama hepsi değil [quote=Marinka post_id=233289 time=1690130871 user_id=12161] Sarışınlarla ilgili şakalar dar görüşlü insanların aklına gelir. [/quote]Belki öyledir, ancak gerçeği yansıttıkları için popüler oluyorlar [quote=Marinka post_id= 233289 time=1690130871 user_id=12161] Güzellik sektörü çünkü erkekler gözleriyle severler. n[/quote]görünüşün önceliğini doğruladığınız için teşekkür ederiz kadın maneviyatı ile ilgili olarak [/quote]
Kadınların da erkeklerin siktiği bir vücudu vardır. Bu üreme içgüdüsüdür.
[quote=Marinka post_id=233299 time=1690131533 user_id=12161] Kadınlar da erkeğin vücuduyla dalga geçiyor. Bu üreme içgüdüsüdür. [/quote] ve burada kızlar yukarıda yazdı - vücutla yaşayamazlar, yakınlaşmaları gerekiyor, sempati ortaya çıkmalı
ve üreme içgüdüsüyle ilgili olarak, kadınların sikişme isteği uyandırmıyor! kadınların farklı bir içgüdüsü var
[quote="Rüya Kız" post_id=233303 time=1690131789 user_id=19770] [ref=#bf0000]niqk[/ref] , bu bir sır değil, ben göz doktoruyum, gözler çok şey anlatır [/quote]
Doktorlar hastalara karşı her zaman duyarlı olmuştur ve onlar aracılığıyla - tüm insanlara! Kutsal meslek!!!
[quote="Rüya Kız" post_id=233306 time=1690132098 user_id=19770] kadın, yine de ruhunu düşün [/quote]peki, bu harika, başka birini sevebilirsin - ama benim seninle seksim aynı şey müdahale etmeyecek
[quote=uran post_id=233307 time=1690132238 user_id=19741] [quote="Rüya Kız" post_id= 233306 time=1690132098 user_id=19770] female, ben de senin ruhunu düşünmeliyim [/quote]pekala, bu harika, başka birini sevebilirsin - ve seninle seks yapmamın hiçbir şekilde zararı olmaz [/quote] Peki sen zaten ahlaki ve manevi ilkelerden yoksun bir hayvan mısın?
[quote=Serg_A post_id=233311 time=1690132775 user_id=18010] ahlaki ve manevi ilkelerden yoksun mu? [/quote]prensipler farklı, maneviyatından bağımsız olarak bir kadını sikebileceğimi yukarıda yazdım - görünüş yeterli
Ayrıca, bu arada, çok belirsiz bir şey. Kişisel izlenimlerime göre kadınlar güzellik endüstrisi ürünlerini erkekleri baştan çıkarmaktan çok sevdiklerinde güven ve üstünlük duygusu yaratmak için kullanıyorlar. Ancak erkekler çoğu zaman bu hileleri hiç fark etmezler, hatta onları görünüşle aşırı meşgul olmakla karıştırırlar. Ancak bazen cinsel tercihler de dahil olmak üzere bir kadının makyaj yoluyla verdiği belirli sinyalleri okuyabilirsiniz.
These users thanked the author üçgen for the post:
[quote=Marinka post_id=233289 time=1690130871 user_id=12161] Eh, güzellik sektörü erkeklerin gözleriyle sevmesinden kaynaklanıyor. [/quote] Ayrıca, bu arada, çok belirsiz bir şey. Kişisel izlenimlerime göre kadınlar güzellik endüstrisi ürünlerini erkekleri baştan çıkarmaktan çok sevdiklerinde güven ve üstünlük duygusu yaratmak için kullanıyorlar. Ancak erkekler çoğu zaman bu hileleri hiç fark etmezler, hatta onları görünüşle aşırı meşgul olmakla karıştırırlar. Ancak bazen cinsel tercihler de dahil olmak üzere bir kadının makyaj yoluyla verdiği belirli sinyalleri okuyabilirsiniz.
pekala, harika, başka birini sevebilirsin ama bu seninle seks yapmamı engellemez
Neden onunla seks yapabileceğine karar verdin? Onu ancak onunla birlikte alabilirsin, eğer
uran: ↑23 Jul 2023, 18:42
kadınlara tecavüz, bir erkeğin aslında bir hayvana dönüşmesi, yalnızca cinsel içgüdülere sahip olması ve ahlaki ve manevi ilkelerinin olmaması.
Peki neyi seçeceksin, hayvana mı dönüşeceksin, yoksa insan mı kalacaksın?
[quote=uran post_id=233312 time=1690132917 user_id=19741] [quote=Serg_A post_id=233311 time=1690132775 user_id= 18010] ahlaki ve manevi prensiplerden yoksun mu? [/quote]prensipler farklı, maneviyatına bakılmaksızın bir kadını sikebileceğimi yukarıda yazmıştım. - görünüm yeterli [/quote] Bu o değil. Pek çok kişi bunu yapabilir, ancak onunla seks yapmanın "engellenmeyeceğini" beyan ettiğinizde işte alıntı: [quote=uran post_id=233307 time=1690132238 user_id=19741] [quote="Rüya Kız" post_id=233306 time=1690132098 user_id=19770] kadın, yine de ruhunu düşün [/quote]pekala, harika, başka birini sevebilirsin ama bu seninle seks yapmamı engellemez [/quote] Neden onunla seks yapabileceğine karar verdin? Onu ancak onunla birlikte alabilirsin, eğer [quote=uran post_id= 233245 time=1690126945 user_id=19741] kadınlara tecavüz, bir erkeğin aslında bir hayvana dönüşmesi, yalnızca cinsel içgüdülere sahip olması ve ahlaki ve manevi ilkelerinin olmaması. [/quote] Peki neyi seçeceksin, hayvana mı dönüşeceksin, yoksa insan mı kalacaksın?
Serg_A: ↑23 Jul 2023, 20:45
Neden onunla seks yapabileceğine karar verdin? Onunla ancak
uran: ↑Bugün, 15:42
kadınlara tecavüz edilmesi, bir erkeğin gerçekten hayvana dönüşmesi durumunda ilişki kurabilirsiniz , yalnızca cinsel içgüdüleri bıraktığında ve hiçbir ahlaki veya manevi ilkeyi bırakmadığında.
hayır, sadece her ihtimale karşı değil tecavüz konusunda bir kadın ikna edilebilir, aldatılabilir, sonunda satın alınabilir
Last edited by kariyer on 23 Jul 2023, 20:55, edited 1 time in total.
[quote=Serg_A post_id=233320 time=1690134350 user_id=18010] Neden onunla seks yapabileceğine karar verdin? Onunla ancak
uran: ↑Bugün, 15:42 kadınlara tecavüz edilmesi, bir erkeğin gerçekten hayvana dönüşmesi durumunda ilişki kurabilirsiniz , yalnızca cinsel içgüdüleri bıraktığında ve hiçbir ahlaki veya manevi ilkeyi bırakmadığında.
Peki neyi seçeceksin, hayvana mı dönüşeceksin, yoksa insan mı kalacaksın? [/quote] hayır, sadece her ihtimale karşı değil tecavüz konusunda bir kadın ikna edilebilir, aldatılabilir, sonunda satın alınabilir
uran: ↑23 Jul 2023, 17:12
Saygı duymadığınız veya nefret etmediğiniz bir kadını becermek mümkün ve gerekli! Önemli olan ona karşı cinsel bir çekimin olmasıydı ve bunun onun manevi nitelikleriyle hiçbir ilgisi yoktu.
Bir kadına duyulan cinsel çekiciliğin onun ruhsal nitelikleriyle hiçbir ilgisi yoktur; tam olarak erkeğin ruhsal nitelikleriyle ilgilidir. Seksle kirletmekten korktuğunuz, parlak ve saf bir aşk var. Ve öyle olur ki, herhangi bir aşk olmadan, en aşağılık, en kaba ve en ahlaksız arzuları uyandırır; onu burada ve şimdi, herhangi bir aşk veya dostluk olmadan yemek için çılgınca bir arzu uyandırır. Bu, her zaman elinizin altında, yakınınızda olsun diye evlenmek istediğim türden bir insan.
[quote=uran post_id=233183 time=1690121534 user_id=19741] Saygı duymadığınız veya nefret etmediğiniz bir kadını becermek mümkün ve gerekli! Önemli olan ona karşı cinsel bir çekimin olmasıydı ve bunun onun manevi nitelikleriyle hiçbir ilgisi yoktu. [/quote] Bir kadına duyulan cinsel çekiciliğin onun ruhsal nitelikleriyle hiçbir ilgisi yoktur; tam olarak erkeğin ruhsal nitelikleriyle ilgilidir. Seksle kirletmekten korktuğunuz, parlak ve saf bir aşk var. Ve öyle olur ki, herhangi bir aşk olmadan, en aşağılık, en kaba ve en ahlaksız arzuları uyandırır; onu burada ve şimdi, herhangi bir aşk veya dostluk olmadan yemek için çılgınca bir arzu uyandırır. Bu, her zaman elinizin altında, yakınınızda olsun diye evlenmek istediğim türden bir insan.
Serg_A: ↑23 Jul 2023, 20:45
Neden onunla seks yapabileceğine karar verdin? Onunla ancak
uran: ↑Bugün, 15:42
kadınlara tecavüz edilmesi, bir erkeğin gerçekten hayvana dönüşmesi durumunda ilişki kurabilirsiniz , yalnızca cinsel içgüdüleri bıraktığında ve hiçbir ahlaki veya manevi ilkeyi bırakmadığında.
hayır, sadece her ihtimale karşı değil tecavüz konusunda bir kadın ikna edilebilir, aldatılabilir, sonunda satın alınabilir
Click to expand ...
Mümkün ama bunu onun yüzüne vuracak kadar alçalmayın , onun böyle olduğunu söylüyor. Tüm insanlar farklıdır; bazılarında işe yarayacak, bazılarında ise yaramayacaktır.
[quote=uran post_id=233324 time=1690134531 user_id=19741] [quote=Serg_A post_id=233320 time=1690134350 user_id= 18010] Neden onunla seks yapabileceğine karar verdin? Onunla ancak
uran: ↑Bugün, 15:42 kadınlara tecavüz edilmesi, bir erkeğin gerçekten hayvana dönüşmesi durumunda ilişki kurabilirsiniz , yalnızca cinsel içgüdüleri bıraktığında ve hiçbir ahlaki veya manevi ilkeyi bırakmadığında.
Peki neyi seçeceksin, hayvana mı dönüşeceksin, yoksa insan mı kalacaksın? [/quote] hayır, sadece her ihtimale karşı değil tecavüz konusunda bir kadın ikna edilebilir, aldatılabilir, sonunda satın alınabilir [/quote] Mümkün ama bunu onun yüzüne vuracak kadar alçalmayın , onun böyle olduğunu söylüyor. Tüm insanlar farklıdır; bazılarında işe yarayacak, bazılarında ise yaramayacaktır.
uran ve sonra bizim sadece sikiştiğimizi söyledin vücut, bu tartışmalı bir konudur. Bir taraftan evet, biz hiçbir bedene gitmeyeceğimiz için bazı bedenler onuncu yola gidecek ama bu bedenin belli bir kişiye ait olduğunu görmek, ona saygı duymak güzel olurdu.
These users thanked the author Serg_A for the post (total 3):
[ref=#0000ff]uran[/ref] ve sonra bizim sadece sikiştiğimizi söyledin vücut, bu tartışmalı bir konudur. Bir taraftan evet, biz hiçbir bedene gitmeyeceğimiz için bazı bedenler onuncu yola gidecek ama bu bedenin belli bir kişiye ait olduğunu görmek, ona saygı duymak güzel olurdu.
Soruya dönersek...)) Anlamıyorum manipülasyon üzerine kurulu ilişkiler. Er ya da geç parçalanacaklar ve her ikisine de zarar verecekler. Aslında seks için, karşılıklı zevk için buluşmak daha iyidir.
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 3):
Soruya dönersek...)) [url=viewtopic.php?t=12866]Anlamıyorum [ /url] manipülasyon üzerine kurulu ilişkiler. Er ya da geç parçalanacaklar ve her ikisine de zarar verecekler. Aslında seks için, karşılıklı zevk için buluşmak daha iyidir.
niqk: ↑23 Jul 2023, 21:01Truwor, peki dostum, eğer aşktan "müstehcen seks"ten korkuyorsun, bu da ne aşktan ne de seksten
hiçbir şey anlamadığın anlamına geliyor...
[/quo
Pekala, dostum, asıl mesele hem aşkta hem de sekste her şeyi anlıyor olman. Bu, tüm dünyanın daha iyi hissetmesini sağlar. Ve benim kim olduğum konusunda endişelenmenize gerek yok...
[quote=niqk post_id=233330 time=1690135292 user_id=218] [ref=#804000]Truwor[/ref], peki dostum, eğer aşktan "müstehcen seks"ten korkuyorsun, bu da ne aşktan ne de seksten hiçbir şey anlamadığın anlamına geliyor... [/quo Pekala, dostum, asıl mesele hem aşkta hem de sekste her şeyi anlıyor olman. Bu, tüm dünyanın daha iyi hissetmesini sağlar. Ve benim kim olduğum konusunda endişelenmenize gerek yok...
Taganrog Bir akşam seks için karmaşık olmayan tatlı bir bayan arıyorum, tatlı bir bayan bulabilirim, eğer kompleks yoksa o zaman birlikte çok şey deneyeceğiz, keyifli seks isteyen herkes yazsın
Last post
tecrübeli bir bakire olacağını eklemeyi unuttum)
ve analdan da hoşlanmalı, bu yetenekli sikin ve şair de seni ölümüne sikecek :-D
Bu benim fantezim değil, konunun yazarı
AĞIZDA DÖKME İLE DERİN Sakso, Kıçta Döl İLE NAZİK ANAL, KAUÇUKTA SERT SEKS!
Pahalı değil!
Indi
WhatsApp+79197725015
SPb #Veteranov
Toplantıdan SADECE bir SAAT önce yazın
Geçen gün böyle bir temas oldu. Anal bölgenin lastik bantla kapatılması konusunda anlaştık ama analdan önce partner penisiyle anüsüme dokundu ve aynı zamanda anilingus da yaptı. Bundan herhangi bir...
Last post
Alıcı derken, yalanan kişiyi kastettim ve kurtçuklar en az endişelendiğim şey) penis ile anüs arasındaki bir saniyelik temastan sonra bir tür papilloma yakalanma olasılığı yüksek mi? )
ilk seks yaptım üvey babamla birlikte bu acıyı hala hatırlıyorum ama katlandım, yetişkinim))) 18 yaşıma gelmeden 5 yaşımdaydım)))) İlk kez 20 yaşımdayken bir kadını denedim yaşındayım. Bu yüzden ilk...
Last post
15 yaşımda ilk seks yaptım ve o aynı cinsiyettendi, yetişkin bir uzak akrabasıyla birlikteydi, ben neredeyse 16 yaşımdayken bir kızla seks yapmıştı. Her iki durumda da eşit derecede canlı duyumlar...