Bir partnere karşı antipati ile seks.

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1970
Registered for: 2 years 1 month
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Bir partnere karşı antipati ile seks.

Unread post by Serg_A »

Kısaca. Daha dün arkadaşlarımdan biri bana benimle seksin sadece boşluk olduğunu ama bana karşı hiçbir duygusu olmadığını söyledi.
Çok şaşırdım ve onun ve benim duygularımın canı cehenneme, sonuçta seks için buluşuyoruz dedim. Ancak en azından sempati olması gerektiğini açıkladı. Deli olduğumu söylemek hiçbir şey söylememek demektir, yani eğer bana sempati duymuyorsa, o halde nesi var, antipati mi?

N ile bir arkadaşlık sitesinde tanıştım, çok güzel , akıllı görünüyor ama fazla çekingen ve kibirli. Sonra onunla bir kafede tanıştık, oturduk ve konuştuk, vücudunun hemen bana uzandığını hemen fark ettim ama sanki sisin içinde benden saklanıyormuş gibiydi. Hiçbir şey anlamadım ama onu tarafsız bölgede buluşmaya ve bedenlerimizle iletişim kurmaya davet ettiğimde kabul etti ve ne tür bir seks tercih ettiğimi öğrendiğinde çok sevindi - tam olarak aradığı şey buydu . Seks sırasında bana çok şiddetli tepki verdi, sanki içinden hiç bitmeyen güçlü elektrik deşarjları geçiyormuş gibi. Sonra, sonunda her zaman şunu söylerdi:"Burası uzay!"- veya:"Tek kelimeyle tarif edilemez!"- vb. Geçen sefer kimseyle benzer bir durumu olup olmadığını sordum. Bana bazı şeylerin olduğunu söyledi ama bu asla kimsenin başına gelmedi. Ama yine de tuhaf izlenimleri var ve bunların hepsi seksin süper olması ve bana hiç sempati olmaması nedeniyle... Şimdi biraz sakinleştim ve aslında başlangıçta hiç sempati duymadığımı kendi kendime fark ettim. onun için hepsi kendini beğenmiş, kibirli ve bir şekilde gerçek dışı, böyle insanlardan hoşlanmıyorum. Ve şimdi şunu düşünüyorum: Bu sözlerden sonra artık onunla görüşemeyeceğim...
Süfya
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 158
Registered for: 1 year 11 months
 Re: Partnerinizi sevmediğinizde seks yapın.

Unread post by Süfya »

Sempati duymayan bir erkeği nasıl arzulayabilirsin bilmiyorum. Çok tuhaf bir bayan, onun gibi birini tanımıyorum
These users thanked the author Süfya for the post (total 2):
Serg_A, Anna18092003
İzumi
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 226

Unread post by İzumi »

Aklıma birkaç seçenek geldi. 1.Çok heyecanlandı ve kabul etti. Bazen insanlar sırf gerilimi azaltmak için kiminle olduklarını umursamazlar.
2. Anladığım kadarıyla seks konusunda aynı tercihlere sahipsiniz, bu da onu cezbetti.
3. belki seksten sonra sempatinin ortaya çıkacağını düşünmüştü ama hiçbir şey olmadı.

eh, tabii ki hemen olduğu gibi söylemesi iyi.

1 dakika 3 saniye sonra gönderildi:
aşka bir seçenek. bir şeyden hoşlanmayabilir ve onu teknik olarak yabancılaştırmaya karar verdi.
These users thanked the author İzumi for the post (total 3):
Serg_A, Zorba Carrie, Tanya
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by Geçit »

Serg_A: 23 Jul 2023, 09:09sonda her zaman şöyle derdi:"Burası boşluk!" - veya:"Tek kelimeyle tarif edilemez!"
I Ben hep ortağım. Halkımı övüyorum ve herkese her şeyin gerçekleştiğini söylüyorum ama siz şüphesiz herkesten daha iyisiniz. Bu, erkeklerin ruh halini ve özgüvenini iyileştirir ve aynı zamanda penisini de yükseltir))
Serg_A: 23 Jul 2023, 09:09 ama onun bana karşı hiçbir duygusu yok
n Bu mesafedir. Belki de bundan hoşlanmadı ve sizi dikkatlice ve incelikli bir şekilde onunla çıkmayı bırakmanız veya onunla tanışmayı reddettiğinde bunun neden olduğunu anlamanız için zorluyor.
Ya da senden hoşlandı, bir şeyler atlandı ve o da öyle oldu. aşık olmaktan korkuyorum. Evlisin.
Çünkü anlayış olmadan sekse gerçekten inanmıyorum. Sadece alkol veya uyuşturucu etkisi altındayken, devletin aklı başında olmadığında. Diğer durumlarda sempati olmalıdır.
These users thanked the author Geçit for the post (total 3):
Serg_A, Anna18092003, Zorba Carrie
Автор темы
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

Marinka: 23 Jul 2023, 09:38 Tüm ortaklarımı övüyorum ve herkese her şeyin olduğunu söylüyorum ama sen şüphesiz en iyisisin. Erkeklerin ruh halini ve özgüvenini yükseltiyor ve aynı zamanda penisini de büyütüyor))
Tüm kızların neden bana seks için teşekkür ettiğini anladım ve ben de düşündüm ki ben süperim 😁
These users thanked the author Serg_A for the post (total 3):
Geçit, Zorba Carrie, Altı
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Serg_A: 23 Jul 2023, 09:49
Marinka: 23 Jul 2023, 09:38 Tüm ortaklarımı övüyorum ve herkese her şeyin gerçekleştiğini söylüyorum ama sen şüphesiz en iyisisin. Erkeklerin ruh halini ve özgüvenini yükseltiyor ve aynı zamanda penisini de büyütüyor))
Tüm kızların neden bana seks için teşekkür ettiğini anladım ve ben de düşündüm ki ben süperim 😁
nSüpersiniz) Bundan şüphe bile etmeyin)))
These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
Serg_A, Zorba Carrie
Çamur çekici
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 86
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by Çamur çekici »

Serg_A: 23 Jul 2023, 09:49 Şimdi tüm kızların bana seks için neden teşekkür ettiği açık ve ben gerçekten süper olduğumu düşündüm 😁
Kızlara seks için de teşekkür edilmeli. Her zaman onu öp ve onun en iyisi olduğunu söyle. Sadece geri dönmek ya da hazırlanmaya başlamak yerine.
These users thanked the author Çamur çekici for the post (total 4):
Serg_A, Aşka Dokunmak, vox, Zorba Carrie
Автор темы
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

Izumi: 23 Jul 2023, 09:22 1.çok heyecanlandı ve kabul etti. bazen insanlar kiminle olduklarını umursamazlar, sırf gerilimi azaltmak için
Evet, heyecanlandım ama aynı zamanda çok da korktum, bu yüzden birkaç gün sonra seks. O bir çeşit astrolog, psikolog, regressolog, muhtemelen uygun bir gün hesaplıyor. Bu arada, tanıştığımızda bana bugünün olumlu bir gün olduğunu, bazı gezegenlerin bir yere taşındığını söyledi😁😁😁.
Kahretsin
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 318
Orientation: biseksüel

Unread post by Kahretsin »

Benim için HIV’li çıktığım bir kızla durum tam tersiydi ve onu sikmeye cesaret edemedim, bu yüzden ayrıldık ve onu sikmedik
These users thanked the author Kahretsin for the post:
Serg_A
Автор темы
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

niki77: 23 Jul 2023, 12:59 HIV’li çıktığım bir kızla benim için durum tam tersiydi ve onu sikmeye cesaret edemedim ve ayrıldık ve onu sikmedik
Bunu sana kendisi mi söyledi?
Автор темы
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

Izumi: 23 Jul 2023, 09:22 2. Anladığım kadarıyla seks konusunda da aynı tercihlere sahipsiniz ve bu da onu etkiledi.
Evet. Gerçi onun cinsel tercihlerini bildiğimden emin değilim. Belki başkasının erkeğiyle seks konusundaki tercihleri ​​bunlardır. Ama gerçekten çok eğlendi.
Kahretsin
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 318

Unread post by Kahretsin »

:udivlenie: evet beni uyardı
These users thanked the author Kahretsin for the post:
Serg_A
İzumi
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 226

Unread post by İzumi »

Serg_A, genel olarak birçok seçenek vardır) ) sonunda onu artık göremeyecek misin?
These users thanked the author İzumi for the post:
Serg_A
Автор темы
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

Izumi: 23 Jul 2023, 13:31 Serg_A, genel olarak birçok seçenek)) ) sonunda onu artık göremeyecek misin?
Eh, bu tür sözlerden sonra tüm arzu yok oldu. Şimdi onu aramıyorum veya yazmıyorum.
These users thanked the author Serg_A for the post:
Zorba Carrie
Kardeş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1313
Registered for: 3 years 9 months

Unread post by Kardeş »

Serg_A: 23 Jul 2023, 09:09 Sonra, sonunda her zaman şunu söylerdi:"Burası boşluk!" - veya:"Tek kelimeyle tarif edilemez!"- vb.
yetişkin bir çocuk gibi görünüyor ama sen hâlâ buna inanıyorsun :roll:
Akıllı kızlar bunu herkese söyler
These users thanked the author Kardeş for the post:
Tanya
Natali91
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 45
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by Natali91 »

Bir partnere karşı bir "duygu" olduğunda bu bir şeydir. Değilse, sadece seks. Bir ihtiyacın karşılanması.
These users thanked the author Natali91 for the post:
Serg_A
Автор темы
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

Natali91: 23 Jul 2023, 13:44 Bir partnere karşı bir "duygu" olduğunda bu başka bir şeydir. Değilse, sadece seks. Bir ihtiyacı karşılıyorum.
Bu bana çok yakışır. Ona endişelenmesine gerek olmadığını, sadece seks yaptığımızı ve kişisel bir şey olmadığını söyledim. Ve bana şöyle dedi: "En azından bir tür sempati olması gerekir ama yok."
Zorba Carrie
Автор темы
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

Kardeş: 23 Jul 2023, 13:41
Serg_A: 23 Jul 2023, 09:09 Sonra her zaman şunu söylerdi: "Burası boşluk!" - veya: "Tek kelimeyle tarif edilemez!", - vb.
Yetişkin bir çocuk gibi görünüyor ama yine de buna inanıyorsun :roll:
Akıllı kızlar bunu herkese söyler
Bunu neden hoşlanmadığınız birine söylüyorsunuz? "Seninle seks yapmak harika ama senden hoşlanmıyorum" demek yerine "Senden hoşlanmıyorum ve seninle seks yapmak tam bir saçmalık!" demek daha iyi olmaz mı?
Kardeş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1313
Registered for: 3 years 9 months

Unread post by Kardeş »

Serg_A, evet, bunu herkese söylüyorlar çünkü onlar manipülatörlerdir. Genellikle gelecekte nasıl kullanılabileceğini asla bilemezsin.
Автор темы
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

Marinka: 23 Jul 2023, 09:38 Bu mesafedir. Belki de bundan hoşlanmadı ve dikkatlice ve incelikli bir şekilde sizi onunla çıkmayı bırakmanız veya buluşmayı reddettiği zaman bunun neden olduğunu anlamanız için zorluyor
n Başlangıçta tüm gücüyle mesafeyi korudu ama aynı zamanda öyle bir sis yarattı ki, onun gizli bir cemiyetin üyesi, daha doğrusu başı olduğunu düşündüm. Burada şaka yapmıyorum, aslında yürüyüşler düzenlediği, insanlara yoga öğrettiği, fiziksel ve ruhsal gelişimi öğrettiği bir bölümü olduğunu düşünmüştüm. Ama meğerse bunların hiçbiri yokmuş ve tanıştığımızda bile onun bir nedenden dolayı benden korktuğunu fark ettim, kahrolası psikolog...
Zorba Carrie
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1371
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Kral Kuş »

Serg_A: 23 Jul 2023, 09:09 eğer bana sempati duymuyorsa antipatisi ne olabilir?
Mutlaka değil. Üçüncü bir seçenek daha var; kayıtsızlık. Bana göre bu da pek iyi değil. Elbette bu hanımın sahte bilimleri ve yogileriyle kafasında neler olup bittiği bir sırdır, ancak bu genellikle gerçekleşmez. Özellikle kadınlar için bu genellikle bir tür saçmalıktır.

Ve eğer gerçekten bir antipati varsa, o zaman benim erkek bakış açıma göre bile - o zaman nasıl sevişebiliriz? Eğer bir kadın görürsem ve o ya bakımsız ya da sarhoşsa ya da görünüşü ya da yaşı orduya sığmayacak kadar iyiyse, o zaman ona karşı çıkamayacağım. Eğer antipati ya da sempati yoksa, ancak kabaca konuşursak, açsa (gençliğinde kışın sıklıkla olduğu gibi), o zaman her şey yoluna girecek. Ama yine de bir şeyler eksik. Daha sonra hafif bir çöküntü bile ortaya çıkabilir. Ve kadınlar doğası gereği daha duygusaldır (kural olarak) ve bu, onlarda daha da keskin bir şekilde kendini gösterir.
These users thanked the author Kral Kuş for the post (total 2):
Serg_A, Anna18092003
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Serg_A: 23 Jul 2023, 14:40
Marinka: 23 Jul 2023, 09:38 Bu bir mesafedir. Belki de bundan hoşlanmadı ve dikkatlice ve incelikli bir şekilde sizi onunla çıkmayı bırakmanız veya buluşmayı reddettiği zaman bunun neden olduğunu anlamanız için zorluyor
n Başlangıçta tüm gücüyle mesafeyi korudu ama aynı zamanda öyle bir sis yarattı ki, onun gizli bir cemiyetin üyesi, daha doğrusu başı olduğunu düşündüm. Burada şaka yapmıyorum, aslında yürüyüşler düzenlediği, insanlara yoga öğrettiği, fiziksel ve ruhsal gelişimi öğrettiği bir bölümü olduğunu düşünmüştüm. Ama bunların hiçbirinin olmadığı ortaya çıktı ve tanıştığımızda bile onun bir nedenden dolayı benden korktuğunu fark ettim, kahrolası psikolog...
Ne yapıyorsun aklını mı karıştırıyorsun? Onu unut ve hepsi bu)))
These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
Serg_A, Zorba Carrie
Автор темы
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

Kral Zogu: 23 Jul 2023, 14:45 İsteğe bağlı. Üçüncü bir seçenek daha var; kayıtsızlık
Evet, öyle olabilir, çünkü sempati için daha fazla iletişime ihtiyaç duyulduğunu kendisi söyledi, ancak iletişimi kendisi durdurdu , birbirimize yalnızca buluştuğumuz zaman yazarız, hepsi bu. İlk görüşmeden önce bile ona her şeyin yoluna gireceğine dair güvence verdim. Ona bir şey olmayacak yani ben onunla psikolog olarak çalıştım)
Artık toplantılarda kibirli davranıyor, mesafesini koruyor ve ancak yatakta kadın oluyor.
Автор темы
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

Marinka: 23 Jul 2023, 15:01
Serg_A: 23 Jul 2023, 14:40
Marinka: 23 Jul 2023, 09:38 Bu bir mesafedir. Belki de bundan hoşlanmadı ve dikkatlice ve incelikli bir şekilde sizi onunla çıkmayı bırakmanız veya buluşmayı reddettiği zaman bunun neden olduğunu anlamanız için zorluyor
n Başlangıçta tüm gücüyle mesafeyi korudu ama aynı zamanda öyle bir sis yarattı ki, onun gizli bir cemiyetin üyesi, daha doğrusu başı olduğunu düşündüm. Burada şaka yapmıyorum, aslında yürüyüşler düzenlediği, insanlara yoga öğrettiği, fiziksel ve ruhsal gelişimi öğrettiği bir bölümü olduğunu düşünmüştüm. Ama bunların hiçbirinin olmadığı ortaya çıktı ve tanıştığımızda bile onun bir nedenden dolayı benden korktuğunu fark ettim, kahrolası psikolog...
Ne yapıyorsun aklını mı karıştırıyorsun? Unut onu, hepsi bu))
Eh, ilk kez bir kadın beni sevmediğini bana itiraf etti...
Geçit
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Serg_A: 23 Jul 2023, 15:03 Artık toplantılarda kibirli davranıyor,
Peki kibir nedir?
These users thanked the author Geçit for the post:
Serg_A
Автор темы
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

Marinka: 23 Jul 2023, 15:07
Serg_A: 23 Jul 2023, 15:03 Artık toplantılarda kibirli davranıyor,
Peki kibir nedir?
Bir şekilde onda hiç samimiyet yok, sarılmaya başlıyorum, o da küçümseyerek: "Tamam, tamam, sarıl bana, istiyorsun." Dudaktan öpülmesine asla izin vermedim.
These users thanked the author Serg_A for the post (total 2):
Geçit, Zorba Carrie
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Serg_A: 23 Jul 2023, 15:13 Dudaklardan öpülmeye asla izin verilmezdi...
Kısacası, onun için sen konuşan lanet bir makine gibisin. Kişilik olarak ilgi çekici değil. Bir kızla bir deneyimim oldu, sapıklıklar da dahil olmak üzere neredeyse tamamen aynı seks kalıplarına sahiptik ama insanlar olarak her bakımdan farklı ve birbirimize yabancıydık. Ve yatağın dışında tartıştılar ya da karşılıklı ilgilerini kaybettiler. Kaçmak zorunda kaldım. Ama kimse gücenmedi.
Serg_A, Zorba Carrie
Hafta sonu
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 497

Unread post by Hafta sonu »

Serg_A, Bu manipülasyon olabilir mi? Sonuçta, eğer davranışı sizi incittiyse, belki de amaçladığı şey buydu? Bu tür davranışlarla sizde bir tepki yaratabilir, sizi kandırabilir, ailenizden uzaklaştırmaya çalışabilirler. Yine de yatakta olmaktan hoşlanıyordu. Gerçekten manipülasyona benziyor, eminim. :jr1l: :dumayu:
These users thanked the author Hafta sonu for the post:
Serg_A
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Helga: 23 Jul 2023, 15:45 onu aileden uzaklaştırmaya çalışın
Bunun dışında her şey açık. Ne için?
Zorba Carrie, Serg_A
Hafta sonu
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Serg_A: 23 Jul 2023, 15:13 Bir şekilde onda samimiyet yok, sarılmaya başlıyorum, o da küçümseyerek şöyle diyor: "Tamam, tamam, sarıl bana, istiyorsun." Dudaklardan öpülmesine asla izin vermedim...
İşte tam orada, oyunu ve manipülasyonu hissedebiliyorsun. Sana bir çeşit duygu hissettirmeye çalışıyor. Onu bir salıncakla kendine bağlamak ister, kendinde bir eksiklik yaratır (istersen sarılmak, öpmek yasaktır...). Tavsiye vermek bana düşmez ama iletişim kurmayı bırakırım. :zabanili:

3 dakika 4 saniye sonra gönderilir:
Kral Zogu , Bildiğimiz tüm faktörlere bakılırsa, benim için bu tür davranışların en gerçek nedeni budur. Almak istiyor. Bir erkek için avlanıyorum. :psix: :kolxoznik:
Serg_A
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5139

Unread post by Zorba Carrie »

Belki kızın hormonları çıldırıyor? Soğuyacak mı? (Hamilelik konusunda kekelemekten bile korkuyorum...)
Harika bir seks için flört etmek, sırf seks olsun diye, hepsi bu; bunu tamamen anlıyor ve destekliyorum.
Genel olarak partnerlerimizi bazen kendimizi kaptırdığımız kadar sevmeseydik her şey çok daha kolay olurdu.
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
Geçit, Serg_A
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5139

Unread post by Zorba Carrie »

Helga: 23 Jul 2023, 15:57 Erkek avlamak
Hadi :cat1: Kim böyle avlanır!
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
Kral Kuş, Serg_A
Hafta sonu
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Hooligan Carrie, Herkesin kendi avlanma tarzı vardır. :göz kırp: :)
Serg_A
Автор темы
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

Helga: 23 Jul 2023, 15:45 Serg_A, Ancak bu olamaz manipülasyon mu? Sonuçta, eğer davranışı sizi incittiyse, belki de amaçladığı şey buydu? Bu tür davranışlarla sizde bir tepki yaratabilir, sizi kandırabilir, ailenizden uzaklaştırmaya çalışabilirler. Yine de yatakta olmaktan hoşlanıyordu. Gerçekten manipülasyona benziyor, eminim. :jr1l: :dumayu:
Helga, bu bir tür manipülasyona benziyor, özellikle de kendisi bir psikolog olduğundan, ama onun amacı da bu , bir manipülatörün kurbanıyla iletişim kurması gerekir, ancak biz hiç iletişim kurmuyoruz)
Zorba Carrie
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Helga: 23 Jul 2023, 15:57 Onu almak istiyor.
Özgeçmiş konusunda yeniyim Serg_A, uğruna savaşılacak bir şey var mı? Çok para varsa, nafaka yok, iyi miras vb. Anlıyorsun. neden bahsediyorum? Aksi halde oyun muma değer mi?
Serg_A, Zorba Carrie
Автор темы
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

Hooligan Carrie: 23 Jul 2023, 16:00 Belki de kızın hormonları çıldırıyor? Soğuyacak mı? (Hamilelik konusunda kekemelikten bile korkuyorum....)
Hooligan Carrie, cunnilingus’tan hamilelik, bir şekilde bunu düşünmedim. Sorunlar olmadan nasıl ilerliyor 😁’ 128513;😁?
Hooligan Carrie: 23 Jul 2023, 16:00 Genel olarak çok fazla olurdu Partnerlerimizi bazen başımızın belaya girdiği kadar sevmeseydik daha kolay
Hooligan Carrie, kesinlikle!
Hafta sonu
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Serg_A, özellikle de kendisi bir psikolog olduğu için. Ve radardan kaybolan şey de “iletişim eksikliğine neden olmak” dedikleri şey, böylece insan ne olduğunu, mesafenin neden olduğunu anlamadan sıkılmaya başlıyor. Genel olarak bu gerçek bir uygulama, bana tanıdık geliyor, aynısını bana da yaptılar. Ve her şeyin muhteşem olduğu, ancak hiçbir duygunun olmadığı sözleri de oldukça manipülatif bir araç. Elbette karar size kalmış, ama benim için daha da çıkmaza girmeden onunla iletişimi şimdi kesmek daha iyi.

Elbette yanılıyor olabilirim ve bu davranışın nedeni farklı olabilir...

6 dakika 49 saniye sonra gönderildi:
Kral Zogu, ayrıca para, nafaka ve mirasın bulunup bulunmadığını da bilmiyorum. Ama neden olmasın? Sağlıklı bir adam, tabiri caizse hayatının baharında... Sarhoş değil, uyuşturucu bağımlısı değil. Seks harikadır. Oldukça iyi bir seçenek.
Автор темы
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

Helga: 23 Jul 2023, 15:57 Artık oyunu ve manipülasyonu gerçekten hissedebiliyorsunuz. Sana bir çeşit duygu hissettirmeye çalışıyor. Onu bir salıncakla kendine bağlamak ister, kendinde bir eksiklik yaratır (istersen sarılmak, öpmek yasaktır...). Tavsiye vermek bana düşmez ama iletişim kurmayı bırakırdım
Hooligan Carrie:
Bir erkek avlamak
Hadi :cat1: Kim böyle avlanır!
nHere Now, arkadaşlarımdan biri bana WhatsApp’ta kendisinin bunu periyodik olarak erkeklere yaptığını yazdı. Ve kendine olan ilgiyi uyandırmak anlamında bir avcı olduğunu söyledi...
Hafta sonu
Hafta sonu
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Serg_A, Vay, sanki bir şey gibi kokuyormuş gibi hissediyorum oyun. :şok:
Serg_A
Автор темы
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

Kral Zogu: 23 Jul 2023, 16:06
Helga: 23 Jul 2023, 15:57 Almak istiyor.
Özgeçmiş konusunda yeniyim Serg_A, uğruna savaşılacak bir şey var mı? Çok para varsa, nafaka yok, iyi miras vb. Anlıyorsun. neden bahsediyorum? Yoksa oyun muma değer mi?
Açgözlü olmadığımı fark ettiğini söyleyebilirim.
Hafta sonu