anal hortum
-
Автор темыKubanoid
- Flört etmek
- Total posts: 39
- Registered for: 2 years 1 month
- Orientation: heteroseksüel
anal hortum
Son zamanlarda internette ilginç videolara rastladım. Kızlar duş hortumunu kıçlarına sokup suyun akmasına izin veriyorlar. Suyun popodan dökülmediği ve anladığım kadarıyla bağırsaklardan mideye gittiği ortaya çıktı. O kadar ilginç ki, su çıkmadığında mideleri sanki hamileymiş gibi esniyor. Ve hortumu çekip biraz ittiklerinde su öyle bir basınçla çıkıyor ki, fışkırıyor gibi.
Kızlar, söyleyin bana, bunu denediniz mi? Bunu denemek için sana ne ilham verdi? Süreç boyunca ve sonrasında örneğin günaşırı nasıl hissettiniz? Daha sonra tuvalete nasıl gittiniz?
Kızlar, söyleyin bana, bunu denediniz mi? Bunu denemek için sana ne ilham verdi? Süreç boyunca ve sonrasında örneğin günaşırı nasıl hissettiniz? Daha sonra tuvalete nasıl gittiniz?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 92
- Registered for: 2 years
Re: Anal hortum
Peki, kendin dene. Bu bakımdan her şeye sahipsiniz.
- These users thanked the author Yönetici for the post:
- Diana itaatsizlik etti
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2157
- Registered for: 3 years 2 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Doğaçlama yöntemlerle yapılan sıradan bir lavman. Ben anal seksten ve bazen de anal mastürbasyondan önce kendimi bu şekilde yıkıyorum.
- These users thanked the author Alex yapardı for the post:
- Mikha77
-
- Flört etmek
- Total posts: 49
- Registered for: 2 years
-
- Orgazm!
- Total posts: 699
- Registered for: 3 years 1 month
Harika video. Hayır, bağırsaklardan mideye su girmez. Aralarında alt yemek borusu sfinkteri adı verilen bir kapak vardır.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 271
- Registered for: 2 years 3 months
Bunu filme alan kız buraya gelmeyecek
ne yazık ki.
Size bunun nasıl bir his olduğunu söylemeyeceğim ve ne kadar içerik satıyor
9 dakika 48 saniye sonra gönderildi:
.
Kız genç ve çekiciyse ben de bir bakarım.

Size bunun nasıl bir his olduğunu söylemeyeceğim ve ne kadar içerik satıyor

9 dakika 48 saniye sonra gönderildi:
Mani sırasında nasıl hissettinKubanoid: ↑18 Jul 2023, 14:42 Denemeniz için size ne ilham verdi?

-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2381
- Registered for: 2 years 4 months
Burada. Sana 100 mm çapında bir hortum getirdim.
Bunu kime takmalıyım?
https://i.postimg.cc/15qqXbF4/shlang-assenizatorskiy-morozostoykiy-pvh-76-mm-cherniy-s-krasnoy-spiralyu-50-m-tu-2221-29-003-982515.jpg
Bunu kime takmalıyım?
https://i.postimg.cc/15qqXbF4/shlang-assenizatorskiy-morozostoykiy-pvh-76-mm-cherniy-s-krasnoy-spiralyu-50-m-tu-2221-29-003-982515.jpg
- These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post (total 2):
- vpl satın al, Tapkin
-
- Orgazm!
İlginç ev videosu.
1 dakika 42 saniye sonra gönderildi:
1 dakika 42 saniye sonra gönderildi:
Şaka mı yapıyoruz? Kolon hidroterapisine ne dersiniz? Yararlı prosedürKimi eklemeliyim?

-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
- Registered for: 2 years 10 months
Duş hortumuyla şişirmek çok tehlikelidir. Öncelikle bazı bölgelerde su şebekesinden çok kötü su akıyor. İkincisi, küçük ama yine de göbek dolduğu anda bodrumdaki tamircinin bir boruyu diğerine geçirmesi ve suyun sıkıştırılamaz olması ve borulardan hidrolik şok geçmesi riski vardır. Bağırsaklar kolayca patlayabilir. Erotik oyunlar için basit bir lavman kullanmak daha iyidir - lastik bir çanta veya bir Esmarch kupası. Her durumda, su yalnızca kalın bağırsağı doldurabilir ve daha yükseğe çıkamaz.
En önemlisi, eğer bilen biri varsa, bu çok eğlenceli bir oyundur. viewtopic.php?t=12557
Hadi nokta nokta gidelim. İnternette buna benzer pek çok video var ve bunların çoğu sahte. Ama aynı zamanda olur.Kubanoid: ↑18 Jul 2023, 14:42 Son zamanlarda internette bazı ilginç videolara rastladım. Kızlar duş hortumunu kıçlarına sokup suyun akmasına izin veriyorlar. Suyun popodan dökülmediği ve anladığım kadarıyla bağırsaklardan mideye gittiği ortaya çıktı. O kadar ilginç ki, su çıkmadığında mideleri sanki hamileymiş gibi esniyor. Ve hortumu çekip biraz ittiklerinde su öyle bir basınçla çıkıyor ki, fışkırıyor gibi.
Duş hortumuyla şişirmek çok tehlikelidir. Öncelikle bazı bölgelerde su şebekesinden çok kötü su akıyor. İkincisi, küçük ama yine de göbek dolduğu anda bodrumdaki tamircinin bir boruyu diğerine geçirmesi ve suyun sıkıştırılamaz olması ve borulardan hidrolik şok geçmesi riski vardır. Bağırsaklar kolayca patlayabilir. Erotik oyunlar için basit bir lavman kullanmak daha iyidir - lastik bir çanta veya bir Esmarch kupası. Her durumda, su yalnızca kalın bağırsağı doldurabilir ve daha yükseğe çıkamaz.
En önemlisi, eğer bilen biri varsa, bu çok eğlenceli bir oyundur. viewtopic.php?t=12557
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 160
- Registered for: 3 years 10 months
Aslında su sadece mideye değil, ince bağırsağa bile girmiyor, midede kalıyor kalın bağırsak. Bauhinian valf olarak da bilinen ileoçekal valf, ince yolunu tıkar. Bu valf arızalıysa oraya ulaşabilir veya oraya yüksek basınçla sürülebilir, ancak sonuçları son derece rahatsız edici olabilir.
Görünüşe göre yemek borusu mide ile bağırsaklar arasında yer alır mı? Hımmm, anatomi hakkındaki fikirleriniz ilginç

Aslında su sadece mideye değil, ince bağırsağa bile girmiyor, midede kalıyor kalın bağırsak. Bauhinian valf olarak da bilinen ileoçekal valf, ince yolunu tıkar. Bu valf arızalıysa oraya ulaşabilir veya oraya yüksek basınçla sürülebilir, ancak sonuçları son derece rahatsız edici olabilir.
-
- Penetrasyon
Çevrimiçi olan herkes içindir ve kişisel olarak size özeldir.
Aslında hortum anüse yerleştirilmez, ancak basıncı ayarlayarak ona karşı yerleştirilir.
Müşteri vidos öderse nKE satın alınır.
Aslında hortum anüse yerleştirilmez, ancak basıncı ayarlayarak ona karşı yerleştirilir.
Müşteri vidos öderse nKE satın alınır.
-
- Orgazm!
Videoda tıpkı aksiyonun sonundaki çeşme gibi komik görünüyor.
Üzgünüm, haklısın. İlk yazıyı dikkatlice okumadım. Su yemek borusuna girmiyor. karın! Kalın ve ince bağırsaklardan mideye giriyor ve karın şişkinliğiyle sonuçlanıyor

-
- Oral stimülasyon
Yazımı daha da az dikkatli okudun. Şişmiş bir mide, kalın bağırsaktaki suyun büyük bir kısmı oraya sığar. Tekrar ediyorum: Eğer anüsten mideye su pompalamayı başarırsanız, vakaların neredeyse %100’ünde bu, bağırsaklarda ciddi hasar anlamına gelir.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1070
- Registered for: 3 years 5 months
-
- Penetrasyon
ve başlıktaki adamlar onlarla sadece dalga geçiyor.
Teşekkür ederim Çekimlerde görev alan kızlar bunu dikkate alacaktır.

-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
Anatomi konusunda çılgınca bilgi, daha önce hiç bu kadar saçmalık okumamıştım hayatımda.
Gerçek hayatta da bu tür oyunlar var.Teşekkür ederim, çekimlerde görev alan kızlar bunu dikkate alacaktır.ve başlıktaki adamlar onlarla sadece dalga geçiyor.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1232
- Registered for: 2 years 7 months
Предлагаю попробовать на авторе ...думаю хуже уже не будет!))))Markul: ↑19 Jul 2023, 10:35 Burada. Sana 100 mm çapında bir hortum getirdim.
Bunu kime takmalıyım?

- These users thanked the author Tapkin for the post:
- Üstü kendinize saklayın
-
- Penetrasyon

Yüksek dozda müshil yardımıyla! Olay örgüsüne!
Ya da tam tersini yaparak hortumun suyunu akıtabilirsiniz. yemek borusuna, sonra mideye, sonra bağırsaklardan geçip dışarı!?

Yüksek dozda müshil yardımıyla! Olay örgüsüne!
-
- Oral stimülasyon
Fakat bu gerçekten de sık kullanılan bir prosedür. Ozmotik laksatifler kullanılır: makrogol (polietilen glikol-400), laktuloz veya sorbitol. Suyun bağırsaklardan emilmesini engellerler ve bir iki saat içinde neredeyse hiç rahatsızlık vermeden geçerler. Tuzlu laksatifler (Epsom tuzları vb.) kullanıldığında semptomlar çok daha hızlı geçer, ancak daha rahatsız edicidir. Meraktan dolayı, bir keresinde Ölü Deniz’den 4-5 kez seyreltilmiş bir bardak salamura içmiştim - midemde hemen bir "devrim" meydana geldi ve birkaç dakika sonra tam anlamıyla dip kısmı devrildiattentive1: ↑19 Jul 2023, 19:42 Tam tersi olabilir mi, yani su bir hortumdan yemek borusuna, oradan mideye, oradan da bağırsaklardan geçerek dışarı çıkabilir!?
Yüksek dozda müshil yardımıyla! Olay örgüsüne girelim!

-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1313
- Registered for: 3 years 11 months
-
- Penetrasyon
Kubanoid,
Olduğuna gülümsedim kızlara yönelik bu tür sorularla bana ulaşıyorsunuz! Özellikle video hazırlayanlar için :evet: Pendosia ve Europa’dan gelenler mutlaka konunuzu inceleyecek ve size her şeyi ayrıntılı olarak anlatacaklar
Olduğuna gülümsedim kızlara yönelik bu tür sorularla bana ulaşıyorsunuz! Özellikle video hazırlayanlar için :evet: Pendosia ve Europa’dan gelenler mutlaka konunuzu inceleyecek ve size her şeyi ayrıntılı olarak anlatacaklar

-
Автор темыKubanoid
- Flört etmek
- Total posts: 39
Ah, sanki kızlarımız bunu hiç yapmamış gibi mi? Rusya’nın 140 milyonun üzerinde nüfusu var ve video yayınlamasalar bile en azından pratik yapmışlar
-
- ön sevişme
- Total posts: 137
- Registered for: 3 years 3 months
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1279
Sash4.dog ve sonra ne olacak? Bir çeşme mi yoksa patlayan bir mide ve ölüm kasılmaları mı?

-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2381
- Registered for: 2 years 4 months
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1279
Bülbül pisliklerini şimdiden kafatasınızdan silkin. Artı/eksi insanlar, yaşadıkları ülkeye bakılmaksızın cinsiyet açısından aynıdır. Bizimki de sapkın uygulamalar açısından pek farklı değil (ve çok şükür).
-
- Penetrasyon
Evet, siz söylediniz. Yazar hortumlu lavman videosuyla ilgili konu açtı. Onların kızları ve bizimkiler temelde farklı. Orada modeller yüzlerini gizlemiyor ve normal ücret alıyorlar, bunun işe yaradığını düşünüyorlar. Ama bizimki şifreli ve milyonda bir.
-
- ön sevişme
- Total posts: 137
- Registered for: 3 years 3 months
-
- Penetrasyon
Siz bağlantıları yayınlayın, videoları izleyelim, tartışalım.
Belki de konuya dahil ederim.
1 saat 41 dakika 25 saniye sonra gönderildi:
Yüzlerce boş kelime yerine en az bir video daha iyidir :wink:
https://transfiles.ru/9rf7r bağlantı bir hafta sürüyor, şifre yok.
https://i.postimg.cc/C5Wzv16D/Screenshot-20230721-110023-Video-Player.jpg
девочка милашка
Отправлено спустя 47 минут 37 секунд:
Bakın, Rush’ta diyelim ki uygun yaşta 30 milyon kadın var ama bir tane bile yok Kendini nispeten normal gören herkes burada cevap verecektir. Tüm bu saçma konuları okumaktan bile tiksinecektir.
Siz bağlantıları yayınlayın, videoları izleyelim, tartışalım.
Belki de konuya dahil ederim.
1 saat 41 dakika 25 saniye sonra gönderildi:
Yüzlerce boş kelime yerine en az bir video daha iyidir :wink:
https://transfiles.ru/9rf7r bağlantı bir hafta sürüyor, şifre yok.
https://i.postimg.cc/C5Wzv16D/Screenshot-20230721-110023-Video-Player.jpg
девочка милашка

Отправлено спустя 47 минут 37 секунд:
Приятно встретить на форуме мед работников,знатоков пищеварительной системы.В контексте заданной темы,привлекает именно то,что женщины не выносят на общее обозрение.Так ведь?Видео,как способ быстро и неплохо заработать,в расчет не берем.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 466
Bu prosedür oldukça risklidir, çünkü sıcak su her zaman hijyen gerekliliklerini karşılamaz ve sonuç olarak bir şeye yakalanabilirsiniz...
-
- Penetrasyon
- Total posts: 247
ah, beni kovmayın, kadınların hepsi farklıdır, bazıları saçları diken diken olsun diye kendilerini memnun ederler, başka bir şey de foruma yazmaya zamanlarının olmamasıdır.
benimki suda seksi seviyor , sıcak suyla dolu bir banyo ve suyun penisle birlikte vajinaya girmesi için penisin üzerine binmek, sonra anal duş adı verilen, duş hortumuna vidalanan bir dikme şeklinde bir ağızlık aldım, şimdi seviyorum çift penetrasyon vajinanın içinde penis bulunan bir hortum ve su daha sıcak ve basınç daha yüksek, böylece amcık şişer ve ikiye boşalır...
benimki suda seksi seviyor , sıcak suyla dolu bir banyo ve suyun penisle birlikte vajinaya girmesi için penisin üzerine binmek, sonra anal duş adı verilen, duş hortumuna vidalanan bir dikme şeklinde bir ağızlık aldım, şimdi seviyorum çift penetrasyon vajinanın içinde penis bulunan bir hortum ve su daha sıcak ve basınç daha yüksek, böylece amcık şişer ve ikiye boşalır...
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post