Annen sikilirken veya onu gözetlerken orada mısın?
Karısının sikildiğini ya da el yordamıyla arandığını kim gördü?
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1211
- Registered for: 2 years 11 months
Re: Karısının sikildiğini ya da el yordamıyla tecavüz edildiğini kim gördü?
Başka seks maratonları da vardı, ancak bazen genç ve deneyimsiz olanlar da iyidir ve bir çılgınlıktan sonra daha da çekici olurlar. Her neyse, bazen çeşitlilik istersiniz, katı bir şekilde yetiştirilmiş ve tek eşli insanlardan ben sadece sola gittim ve bazıları ima ettiğinde oyunlara karıştı. Veya kendileri yaşamı çeşitlendirmeyi teklif ettiler
Sorun değil, sonrakiler de sıkıcı değildi.

Başka seks maratonları da vardı, ancak bazen genç ve deneyimsiz olanlar da iyidir ve bir çılgınlıktan sonra daha da çekici olurlar. Her neyse, bazen çeşitlilik istersiniz, katı bir şekilde yetiştirilmiş ve tek eşli insanlardan ben sadece sola gittim ve bazıları ima ettiğinde oyunlara karıştı. Veya kendileri yaşamı çeşitlendirmeyi teklif ettiler

-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1211
İçlerinden biri kocası ve bir arkadaşı tarafından nasıl el yordamıyla taciz edildiğini ancak seks yapmaya cesaret edemediklerini anlattı. Kocamın fantezileri sonuna kadar gerçekleşmedi)) Daha sonra onu benim için terk ettiğinde, sadece ikimiz vardı. Ancak ayrılığın ardından arkadaşını sikerken beni izlemek istediğini söylediğinde FFM oldu.
- These users thanked the author sikikamerlik for the post:
- Fargal94
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
- Registered for: 3 years 10 months
- Orientation: biseksüel
Bu bir şirkette bir kez oldu, bir meslektaşıyla konuşuyorlardı ve patronun bana bir daire kiralayıp haftada bir orada beni sikeceğini söylediğini söyledi.
Başka bir patron da bazen flört ediyordu, bana sarılabiliyordu , beni hafifçe sık , bu çok hoşuma gitti.
Çünkü sonra gittiler, onu yatağına yatırdım ve meslektaşım kendini bana verdi.
Görünüşe göre ona doğru tırmandım, sonra sıra sekse geldi, sonra bağlandım ve birlikte bitirmeye başladım.
Karısı bir şekilde orada değildi, ben söyleyemem.
Başka bir patron da bazen flört ediyordu, bana sarılabiliyordu , beni hafifçe sık , bu çok hoşuma gitti.
Çünkü sonra gittiler, onu yatağına yatırdım ve meslektaşım kendini bana verdi.
Görünüşe göre ona doğru tırmandım, sonra sıra sekse geldi, sonra bağlandım ve birlikte bitirmeye başladım.
Karısı bir şekilde orada değildi, ben söyleyemem.
- These users thanked the author alex503311 for the post:
- Makar1977
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 180
- Registered for: 2 years 5 months
- Orientation: heteroseksüel
Hmm
Delilik güçleniyordu ama tanklarımız hızlı!
Delilik güçleniyordu ama tanklarımız hızlı!
-
- ön sevişme
- Total posts: 118
- Registered for: 2 years 6 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Karımın erkek kardeşim tarafından sikilmesini izledim ve hoşuma gitti. Kalabalık tarafından sikilmesini istiyorum, karıma sik yalamasında ve am yalamasında yardım edeceğim.
Onların bir fahişe gibi ağzıma boşalmasını istiyorum, siklerini tamamen yutmaya çalışacağım. Karısı büyük siki seviyor. Kardeşinin Rose’un amının acıdığını ve karımın ve benim bundan hoşlandığımızı söylüyor.
11 dakika 33 saniye sonra gönderildi:
Karımın erkek kardeşim tarafından sikilmesi gerçekten hoşuma gitti.
Onların bir fahişe gibi ağzıma boşalmasını istiyorum, siklerini tamamen yutmaya çalışacağım. Karısı büyük siki seviyor. Kardeşinin Rose’un amının acıdığını ve karımın ve benim bundan hoşlandığımızı söylüyor.
11 dakika 33 saniye sonra gönderildi:
Karımın erkek kardeşim tarafından sikilmesi gerçekten hoşuma gitti.
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
- Registered for: 2 years 1 month
Evet, böyle bir tabloyu görmek ilginç ve karmaşık bir duygu.
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 8
Onu bir taksi şoförünün sikini emerken gördüm
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 92
- Registered for: 2 years
Gördüm ve sadece görmekle kalmadım, aynı zamanda katıldım. Vaftiz babam ve ben karımı sık sık, hatta iki kere aynı anda beceriyoruz. Ama demek istediğim şu ki, vaftiz babamın sikinin karısının amında ya da kıçında dolaşmasını ve sonra karısının klitorisinden ya da benden mastürbasyon yapmasını görmek hoşuma gidiyor. Ve en hoş ve heyecan verici şey onun aletini onun amına soktuğum ya da onu onun aletine koyduğum zamandır.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 217
Eşimle bu deneyimi yaşamayı çok isterim. Ama çevremizden birinin onu sikmesini istiyorum ama bunun kim olabileceğini ve onu nasıl ikna edeceğimi henüz bilmiyorum :)
- These users thanked the author WazzzzzzUp for the post (total 2):
- RockstarAjansı, Fargal94
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 311
- Registered for: 2 years 2 months
WazzzzzzUp, katılıyorum, çevrenize katılabilirim
- These users thanked the author di1111 for the post (total 2):
- Lazobay, WazzzzzzUp
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1765
https://i.postimg.cc/cJh4kXk7/pic-25-big-5.gif
Отправлено спустя 2 минуты 56 секунд:
https://i.postimg.cc/Dy5hT8PF/pic-27-big.gif
Отправлено спустя 5 минут 45 секунд:
https://i.postimg.cc/s2YKkZ54/pic-37-big-1.gif
https://i.postimg.cc/zG5s2Wb8/pic-41-big-1.gif
https://i.postimg.cc/8P6SFNWf/pic-47-big-4.gif
https://i.postimg.cc/dQ40wsF2/pic-67-big-3.gif
Отправлено спустя 2 минуты 56 секунд:
https://i.postimg.cc/Dy5hT8PF/pic-27-big.gif
Отправлено спустя 5 минут 45 секунд:
https://i.postimg.cc/s2YKkZ54/pic-37-big-1.gif
https://i.postimg.cc/zG5s2Wb8/pic-41-big-1.gif
https://i.postimg.cc/8P6SFNWf/pic-47-big-4.gif
https://i.postimg.cc/dQ40wsF2/pic-67-big-3.gif
- These users thanked the author Ivan.Kirillov for the post (total 7):
- mega saniye, di1111, Fargal94, sağlam, evgen001, Mikha77, İskender70
-
- Penetrasyon
- Total posts: 217
Hayır, ortamımda çok sıkı bir "yüz kontrolü" var : )
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 311
var ve hangi yüz parametrelerinin geçmesi gerekiyor, belki işe yarar ve herkes memnun olur
-
- ön sevişme
- Total posts: 115
Eşim ve ben MZHM, MZHMZH’yi gerçekten seviyoruz.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 194
Pure uygulamasını deneyin. Orada benzer ilgi alanlarına sahip arkadaşlar bulabilirsiniz.
- These users thanked the author RockstarAjansı for the post:
- WazzzzzzUp
-
- Orgazm!
- Total posts: 511
- Registered for: 3 years
Bu soru ilgimi çekti, kendi anneniz sayılır mı?
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 8
alex503311, Kollektif çiftlikteki çalışmamızda, patron işçiyi sikiyor o 55 yaşında o 25 nasıl sikiştiklerini bizzat gördüm
-
- Orgazm!
- Total posts: 602
- Registered for: 3 years 11 months
Gecelik için makul bir miktar ödediler. Encore, karımın straponlu siyah bir adamla birlikte olduğu ve bana oral seks yaptığı zamandı. Siyahi bir kadına oral seks yaptım.
İki ay sonra tekrar iş gezisine çıktık ama kıyafetsiz ortadan kayboldular. Sonra bizi aradılar ama biz çoktan eve gitmiştik.
Eşim ve ben, Moskova bölgesinde bir iş gezisindeyken siyahi bir adam ve siyahi bir kadın kiraladık. Rusça’yı özgürce konuşuyorlardı. Birbirleriyle birlikte yaşıyorlar. Bir çift tarafından swinger’lar için çekildi. İlk önce kiralık bir evde seksodrome yatağında seviştik. Siyahi bir kadınla siyahi bir adam arasında geçiş yaptı. Eşim bana ve siyahi bir adama oral seks yaptı. Aynı şey siyahi kadın için de geçerli. Daha sonra saunanın mutfağında seviştik. Siyahi bir kadına sahip olduğumda ve karımı yaladığımda bu beni tahrik ediyordu. Ve karısı siyahi bir adama oral seks yaptı.WazzzzzzUp: ↑14 Jun 2023, 18:33 Eşimle bu deneyimi yaşamak isterim. Ama çevremizden birinin onu sikmesini istiyorum ama bunun kim olabileceğini ve onu genel olarak nasıl ikna edebileceğimi henüz bilmiyorum :)
Gecelik için makul bir miktar ödediler. Encore, karımın straponlu siyah bir adamla birlikte olduğu ve bana oral seks yaptığı zamandı. Siyahi bir kadına oral seks yaptım.
İki ay sonra tekrar iş gezisine çıktık ama kıyafetsiz ortadan kayboldular. Sonra bizi aradılar ama biz çoktan eve gitmiştik.
- These users thanked the author Tpoo for the post (total 3):
- alex503311, sapık, program
-
- ön sevişme
- Total posts: 109
Nasıl el yordamıyla saldırdıklarını gördüm ama nasıl sikiştikleri işe yaramıyor
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 466
Bu benim gerçekleşmemiş hayalim, karımın sikilmesini izlemek, tercihen büyük penisli. Sadece dans ederken erkeklerin ellerini hafifçe onun kıçına indirdiğini gördüm...bu beni heyecandan ürpertti.
- These users thanked the author Boynuzlamak!!! for the post (total 4):
- Sibiryak89, Alex7515, alex503311, Makar1977
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 6
- Registered for: 1 year 11 months
Bir gün karımın gençlik arkadaşlarından biri ziyaretime geldi. Gece kaldım.
Bir ziyafetin olması gerektiği gibi, Öğrencilik yıllarıma dair anılarım... Kim kime aşık oldu... Kim kimi baştan çıkardı... Sonra onun (Vital) bana yaklaştığını öğrendim. ve seks girişiminde bulunuldu ama hiçbir şey olmadı. Kısa bir süre sonra ikisini yalnız bırakarak "takviyeler" almak için mağazaya gittim. Yürüyorum ve düşüncelerimde sevgilime nasıl vurduğunu hayal ediyorum. Uzun zamandır bunun hayalini kuruyordum. Ama buna benzer bir şey yoktu.
Kısacası eve dönüyorum, yavaş yavaş içeri giriyorum, müzik çalıyor, mutfakta kimse yok. Yatak odasına gidiyorum ve açık kapıdan Vital’in karımın uzanmış bacaklarının arasında zaten çıplak poposuyla nasıl yattığını görüyorum. Dondum ve onları izlemeye başladım. O kadar çılgın bir heyecana kapıldım ki...! Penisini onun çatlağına nasıl soktuğunu ve onun içinde hareket etmeye başladığını görünce kalbimin göğsümden fırlayacağını düşündüm. Heyecandan titriyordum. Muhtemelen bir dakikadan fazla zaman geçmedi; aletimi pantolonumdan çıkarmak istedim ama zamanım olmadı. Ona dokunamadan tam pantolonuma girdim. Bu bir şeydi... Külotum spermle doluyken durdum ve başka birinin sikinin sevgilimin amına girmesini ve taşaklarının onun kıçına tokat atmasını izledim.
Bir ziyafetin olması gerektiği gibi, Öğrencilik yıllarıma dair anılarım... Kim kime aşık oldu... Kim kimi baştan çıkardı... Sonra onun (Vital) bana yaklaştığını öğrendim. ve seks girişiminde bulunuldu ama hiçbir şey olmadı. Kısa bir süre sonra ikisini yalnız bırakarak "takviyeler" almak için mağazaya gittim. Yürüyorum ve düşüncelerimde sevgilime nasıl vurduğunu hayal ediyorum. Uzun zamandır bunun hayalini kuruyordum. Ama buna benzer bir şey yoktu.
Kısacası eve dönüyorum, yavaş yavaş içeri giriyorum, müzik çalıyor, mutfakta kimse yok. Yatak odasına gidiyorum ve açık kapıdan Vital’in karımın uzanmış bacaklarının arasında zaten çıplak poposuyla nasıl yattığını görüyorum. Dondum ve onları izlemeye başladım. O kadar çılgın bir heyecana kapıldım ki...! Penisini onun çatlağına nasıl soktuğunu ve onun içinde hareket etmeye başladığını görünce kalbimin göğsümden fırlayacağını düşündüm. Heyecandan titriyordum. Muhtemelen bir dakikadan fazla zaman geçmedi; aletimi pantolonumdan çıkarmak istedim ama zamanım olmadı. Ona dokunamadan tam pantolonuma girdim. Bu bir şeydi... Külotum spermle doluyken durdum ve başka birinin sikinin sevgilimin amına girmesini ve taşaklarının onun kıçına tokat atmasını izledim.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 197
Böyle anlarda gözetlemeniz değil, katılmanız gerekir!
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 6
Öyleydi ve katıldı. Ama izlemeyi tercih ederim
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 186
İnsanların birden fazla kez sikildiğini gördüm ama bu rızaya dayalıydı. Ama nasıl da ömürleri boyunca bir kez kendiliğinden pençeliyorlar. Akşam vakti, epeyce içtikten sonra eşimle birlikte bir kulübe gitmeye karar verdik ve dansa ilgi duyduk. Kulübe girip bira ve kokteyllere iyice daldıktan sonra tuvalete gittim, döndüğümde ilginç bir resim vardı, benimki bar tezgahının arkasında duruyor ve onun arkasında da çok duran genç bir adam var. ona yakın ve en müstehcen bir şekilde göğüslerini ve kasıklarını patiliyor, kendisi çorap ve çok kısa bir elbise giyiyordu, ikincisi aşırıya kaçtı, ama bununla ilgili en ilginç şey sevgilim değil olup bitenlere karşı çıkıyor ve hatta keyifle sırtını büküyor. Duygularımla başa çıktıktan sonra (görünüşe göre alkol işe yaradı), müdahale etmeden bunu dışarıdan izlemeye karar verdim, olup bitenlerin nereye kadar gideceğiyle son derece ilgilendim. Genel olarak, adam bir hata değildi, hatta külotunu çıkarmayı bile başardı, bu sürecin ne kadar sürdüğünü hatırlamıyorum, bu süreç, birdenbire adamın bulunduğu bar tezgahına koşan başka bir kalabalık tarafından kesintiye uğradı. gittim gerçekten anlamadım. Yeterince eğlendiğimize karar verdim, sevgilimi alıp hemen çıkışa gittim, o akşam külotunu bulamadı, bacaklarından dizlerine kadar akıyordu, çorapları çoktan ıslanmıştı. Genel olarak, sonra bankta seks ve sonra evde duygular tavan yaptı.
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 9
Öyleyse erkeği hazırlayın ki onun hakkında çok şey bilsin ve onun kalbini eritsin, sonra işe gideceğinizi söyleyin veya kendiniz bir şeyler bulun, ona gelmekte ısrar etmesini söyleyin ve işte bitmiş resimDima771714: ↑19 Sep 2022, 17:22 Görmedim ama başka bir adamla ilk öpücükten, karının spermle dolduğu ana kadar her şeyi gerçekten görmek istiyorum.
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
Eşim ve ben bu konu hakkında sadece hayal kuruyoruz. Partner bulmak zordur. Ve bu çok heyecan verici!
- These users thanked the author Damir_1 for the post (total 4):
- Alex7515, Rudi, Makar1977, çiçek hastalığı
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 312
- Registered for: 3 years 8 months
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
- Registered for: 3 years 10 months
Eşimin başka bir adam tarafından el yordamıyla arandığını gördüğümde, özellikle ziyarette ya da şirket tatilinde, açık giyindiğini, ellerini arkadan elbise ya da bluzunun altına sıkıştırıp birinin kucağına oturduğunu gördüğümde çok heyecanlanıyorum. ya da arkadan kucaklandığında.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 10
maxudik76: ↑30 Sep 2022, 18:39[quote=maxudik76 post_id=116624 time=1664552349 user_id=10991] Ah, evet! Bu gerçekten heyecan verici. Ben de arkada oturuyorum, koltukların arasında öne doğru eğilip ikisini de ağzıma alıyorum. Sonra sırayla arabayı sürüyorlar ve biri arka koltuğuma oturuyor. Ve anal ve kediye nüfuz eder.
- These users thanked the author Şehvetli kadın for the post:
- Maks148
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 89
-
- ön sevişme
Offi, kendi kasıklarım adamın eline baskı yapıyor hoşlandığım adam
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
Andrey Lukashov,
Çok doğru çocuklara dikkat çekti. Eşim ve ben, arkadaşımızla üçlü yaptığımızda, çocuğun benden olmayabileceği sorusu sürekli ortaya çıkıyor. İlk başta kadın bu konuda tarafsız davrandı ve çocuğun kimden olursa olsun her şeyden önce kendi çocuğu olduğunu söyledi. Ama şimdi, bir şekilde ihtiyatlı bir şekilde, arkadaşımızdan hamile kalması gerçeğine nasıl tepki vereceğimi bana birkaç kez ima etti. -Hayır, tesadüfen değil, bilerek, tehlikeli günlerimde amımı tek başına bitirsin ve sen de ağzımda ya da kıçımda bitiresin diye. Bunu aynı anda da yapabilirsiniz ama sanki amcıktaymış gibi. -Senin ve benim zaten bir çocuğumuz var ama bazı nedenlerden dolayı onun da olmasını gerçekten istiyorum. Bazı nedenlerden dolayı gerçekten farklı erkeklerden çocuk sahibi olmak istiyorum. - Ben de gerçekten patronunun kocasını doğurmayı hayal ediyorum... Eşim bana böyle açılıyor.
Çok doğru çocuklara dikkat çekti. Eşim ve ben, arkadaşımızla üçlü yaptığımızda, çocuğun benden olmayabileceği sorusu sürekli ortaya çıkıyor. İlk başta kadın bu konuda tarafsız davrandı ve çocuğun kimden olursa olsun her şeyden önce kendi çocuğu olduğunu söyledi. Ama şimdi, bir şekilde ihtiyatlı bir şekilde, arkadaşımızdan hamile kalması gerçeğine nasıl tepki vereceğimi bana birkaç kez ima etti. -Hayır, tesadüfen değil, bilerek, tehlikeli günlerimde amımı tek başına bitirsin ve sen de ağzımda ya da kıçımda bitiresin diye. Bunu aynı anda da yapabilirsiniz ama sanki amcıktaymış gibi. -Senin ve benim zaten bir çocuğumuz var ama bazı nedenlerden dolayı onun da olmasını gerçekten istiyorum. Bazı nedenlerden dolayı gerçekten farklı erkeklerden çocuk sahibi olmak istiyorum. - Ben de gerçekten patronunun kocasını doğurmayı hayal ediyorum... Eşim bana böyle açılıyor.
- These users thanked the author Truwor for the post (total 2):
- Slv3rF0x, Sibiryak89
-
- Flört etmek
- Total posts: 34
- Registered for: 3 years 3 months
- These users thanked the author Yara for the post (total 5):
- Fargal94, mega saniye, Sibiryak89, Andrey Lukashov, Maks148
-
- ön sevişme
- Total posts: 128
Sadece sevgilimin diğer erkekler tarafından nasıl sikildiğini görmekle kalmadım, aynı zamanda ilk sefere de katıldım, nasıl sikildiğini gözetledim ve sonra benim katılımımla seks yapmayı kabul ettim.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1283
-
- Flört etmek
- Total posts: 41
- Registered for: 1 year 8 months
Karım birden fazla kez bacaklarını ayırdı ama sanırım bu geçmişte kaldı. Ama onu göğüslerinden tutup ormana götürmeye çalıştı. ve p... matsal Ama o adım attı Ben ona zaten emiş olması gerektiğini söyledim...hepsi bu kadar
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 66
- Registered for: 1 year 9 months
Duygularınızı anlatın! Ne hissediyorsun; kıskançlık, heyecan, kırgınlık...
-
- ön sevişme
Eşimin taciz edildiğini gördüm. Çok heyecanlı.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 174 Replies
- 30715 Views
-
Last post by tutinof4
-
- 13 Replies