Her zaman ensestle ilgili, özellikle de kız kardeşimle ilgili her şeyi okuyup izledim ama kız kardeşimle bunu yapmaya asla cesaret edemedim.
Bir kış, kız kardeşim ve Sadece ikimizdik ve hoş olmayan bir deneyimden sonra eve sarhoş geldim (çok içtim) banyoya girdim kız kardeşimi hatırladım sonunda cesaretimi toplamaya karar verdim sonra kız kardeşimin yanına gittim ve anladığın gibi sohbet etmeye başladım bunca zamandır en güzel kızla birlikteyim, bu yüzden seni bu kadar uzun zamandır istedim, yani... (kafası karıştı, bitirmedi) Onun zaten gergin olduğunu görüyorum, ona istediğimi söylüyorum sen çok - bana diyor ki, ben senin kız kardeşinim, bu yüzden uyuyamazsın. Ama gerçekten istedim ve onu açıkça patilemeye başladım, ona sarıldım, sarıldım, genel olarak o gece bana hiçbir şey vermedi, üzgün bir şekilde uykuya daldım, o andan itibaren 1,5 yıl geçti ve çok uzun sürmedi önce de aynı şeyi yapmaya başladı, kendiliğinden ona doğru düştü ve sanki göğsüne sarılmaya ya da hafifçe dokunmaya çalışıyormuş gibi. Ama bu sefer o da yaptığım her şeye karşı çıktı ve kavga ettik...
Birkaç gün önce, bant almak için odasına gittiğimde, onu bacaklarını iki yana açarak uyuduğunu gördüm ve sanki bir iblis beni hayvan tutkusuyla etkilemiş gibiydi. Dikkatlice battaniyeyi kaldırdı ve ilk kez onun amını gördü. Ah, bu öyle bir güzellik ki, bu güzelliğe dilimle dokunmak için her şeyi yapmaya hazırım...
uzun bir gözlemden sonra ona oraya dokunmaya karar verdim, tenine dokundum, hemen uyanıyor ve aptal gibi görünüyorum! ve o zaten bir şey denediğimi biliyor.)
Dün cesaretimi topladım ve parmaklarımla kızına girmeye karar verdim, elimi dikkatlice çarşafın içine sokmaya başladım, önce bacaklarıma daha fazla dokundum kalçalarımdan ve amımdan daha çok, külotumun içinden olsa da ve bana öyle geldi ki o da bunu umursamıyor, bundan hoşlandığını biliyorum!
Ama elimi onun külotunun içine sokmaya çalışmak onunla bitiyor uyanıyorum
İlişkimiz böyle, biliyorsun kankalar kardeş gibi esprili ve komikler. Onun için herkesin yüzünü mahvetmeye hazırım.. kısacası gerçekten istiyorum Onu uyutmaktan korkuyorum, bir sürü yan etkisi var, söyle bana ne yapacağım?