Annemle ensest

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
Yardım etmek
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 71
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Annemle ensest

Unread post by Yardım etmek »

İlginç konu. Ve hikayeler komik. Pek çok gerçek hikaye anlatıcısı var.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344

Unread post by Nikk »

Lelic337: 26 Mar 2023, 20:05 İlginç bir konu. Ve hikayeler komik. Pek çok gerçek hikaye anlatıcısı var.
Gerçek hikayenizi anlatmaktan sizi alıkoyan şey nedir?
Cebrail777
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 11
Orientation: biseksüel

Unread post by Cebrail777 »

Danila: 20 Jan 2021, 11:39 Belki 10-15 dakika, belki yarım saat boyunca hareket etmeden orada yattım. Anne sessizce yatıyordu ve burnunu çekiyordu. Ve yavaşça bacağına dokunmaya başladım, hiçbir tepki olmadı.. sonra poposu, tanga giyiyordu.. sıfır tepki. Sessizce bacağını çıkardım... ve onu sırtüstü yatırdım. Uyuyordu ve sessizce horluyordu, titreyen elimle külotunu okşamaya başladım, ıslaktı... sonra onları sessizce kenara çektim. Orası o kadar kaygan ve ıslaktı ki... iki parmak zorlanmadan girdi... Bütün bunlardan başım titriyordu, şakaklarım zonkluyordu, boynum kazık gibi dikiliyordu, başından sıvı çıkmaya başladı. boynum. Sessizce diz çöktüm ve düzgün bacaklarımı iki yana açtım. Ve orayı yalamaya başladı.. Biraz hareket etti, ben hızla ayağa fırladım ve dondum. Sessizlik gibiydi.. sadece masadaydı. Telefonu nasıl da yanıp sönüyordu.. Arayanın onun adamı olduğunu fark ettim. Bana ne oldu bilmiyorum, kıskançlık mıydı yoksa başka bir şey miydi? Penisimi külotumdan çıkardım ve hızla ona girdim. Yavaşça inledi ve bacaklarını daha da genişletti. Vajinası çok ıslak ve sıcaktı.. Sessizce hareket etmeye başladım.. bu benim ilk seks deneyimimdi!! Sonra inlemeye ve bana sarılmaya başladı, beni kendine doğru bastırdı! Biraz dondum. Sonra kulağıma fısıldıyor. Hadi canım, durma, çok çabuk geldin zaten. Ve bu adamı kastettiğini anladım. Giderek daha hızlı hareket etmeye başladım, sessizce bana el salladı. Mastürbasyon sırasında hiç yaşamadığım kadar güçlü, parlak bir orgazm yaşadım ama aynı zamanda hareket etmeye devam ettim, penisim düşmedi. Sonra annem beni kendisine bastırdı, çok yüksek sesle inledi ve bacakları ve kollarıyla beni kendisine bastırdı. Sessizleştim. O zaman bu kadar güçlü bir orgazm yaşadığını bilmiyordum. Rahatladığını ve uykuya daldığını gördüm. Devam etmeye başladım. Ama hiçbir tepki yoktu, orada öylece yatıyordu. İkinci kez onun içine girdim. Chelen düşmeye başladı, dışarı çıkıp yatağın yanına uzandım. Tamamen ıslak ve terliydi. Başım çok kötü ağrıyordu ve şakaklarım baskı yapıyordu. Gözlerimi kapattım ve uykuya daldım. Sabah yatakta külotsuz uyandım, penisime baktım, kurumuş sperm ve kayganlaştırıcıdan beyazdı! Dün ne yaptığımı dehşetle hatırladım. Annem mutfakta kahvaltı hazırlıyordu. Sessizce banyoya girdim. Duş almaya başladım. Kendimi kurularken bakışlarım kirli çamaşırların olduğu sepete takıldı. Nedenini bilmiyorum, alışkanlıkla açtım ve annemin siyah külotunu gördüm. Titreyen elimle onları aldım ve bakmaya başladım. Bu bir rüya olmayacak. Kasıkların olduğu yer tamamen beyazdı, sperm ve akıntıyla kurumuştu. Ne olduğunu anladım. !!? Annem beni kahvaltıya çağırdı. Görünüşe göre dünkü alkolden sonra hâlâ iyi değildi. Bugün büyükannenin yanına gideceksin dedi. Onarımlar bittiğinde geri geleceksin. Neden diyorum... Gözlerimin içine baktı ve dün gece olanlardan utandığımı söyledi! Her şeyi yiyin ve otobüse binin... Birkaç gün içinde tadilatı yaparız, geldiğinizde odanızı düzenleriz. O andan sonra sanki annesinin yeri değiştirilmişti; katılaşmıştı ve artık kısa bir elbise giymiyordu! Evet üniversiteye gittim, mezun olduktan sonra askere gittim, bir daire kiraladım, evlendim ve artık ayrı yaşıyorum! Bu, 18 yıl önce gerçek olaylarda yaşanan bir hikaye!!
. harika hikaye kardeşim. sikim hareket etmeye başladı
Evgeniy228
İlgi gösteriliyor
Total posts: 6

Unread post by Evgeniy228 »

Ben de annemi sikmek istiyorum, özellikle çorap giymesi hoşuma gidiyor

5 dakika 3 saniye sonra gönderilir:
Ve bu yüzden annemin kıçını sık sık külotla görüyorum, utangaç değil ve bazen benimle birlikte dolaşıyor, onun vibratörünü de buldum, yıkanmamış ama örtülmüştü onun sperminde
These users thanked the author Evgeniy228 for the post:
Kek747
evgeny25
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 49

Unread post by evgeny25 »

Hikaye anlatıcıları, külah yanıyorsa gelip bana söyleyin
Kek747
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 148

Unread post by Kek747 »

Evgeniy228: 17 Jul 2023, 15:50 Ben de annemi sikmek istiyorum, özellikle çorap giymesi hoşuma gidiyor
Sen ve annen kaç yaşındasınız? istersen bana PM atabilirsin
Film tutkunu
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 195

Unread post by Film tutkunu »

Yurik: 06 Dec 2020, 21:50Merhaba.
Merhaba. Eğer varsa, annenizle aranızdaki ensest ilişki deneyiminizi bize anlatın.
Denis Klinov
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 44

Unread post by Denis Klinov »

Film tutkunu, onunla birlikte değildim ama Adım adım nasıl başlayacağınızı bilmek ilginç!
Film tutkunu
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 195

Unread post by Film tutkunu »

Oleg45: 25 Sep 2020, 17:26 Merhaba, kendi anneme mastürbasyon yapmamın üzerinden beş yıl geçti. Daha önce onu becermek isteyecek güce sahip olacağımı hayal edemezdim ama ensest hakkında daha fazla okuduktan sonra bu uygulamanın yaygın olduğunu fark ettim. Peki neden bir istisna olayım ki? Ancak oğlunun annesiyle cinsel ilişkiye girdiği hikâyelerin tamamında aile eksik ve mutsuzdur. Tam bir ailem var (anne, baba, ben ve ağabeyim), para ve eğitim konusunda da her şey yolunda. Kendiniz için bir avantaj olarak anne ve babanın haftada bir kez 2-3 dakika seks yapmasının altını çizebilirsiniz. Açıklamaya geçeyim: 19 yaşındayım, ortalama yapıdayım, akıllıyım, güçlüyüm. Annem 45 yaşında, ince yapılı, sıkı kalçalı, göğüsleri 3 beden. Genel olarak, annemle deneyimi olan varsa onu nasıl sikeceğimi söylesin lütfen!
Annenle yat, üçünüz - erkek kardeşinizle ve baba - seni sevecek kadını ayarla, üçünü de büyüt, onları besle ve dünyaya salıver, bir tatil. Kimsenin zamanını boşa harcamayın!

5 saat 55 dakika 18 saniye sonra gönderildi:
Yurik: 06 Dec 2020, 21:50Merhaba.
Merhaba!
Sizce bu başlıktaki "Roman" kullanıcısının mesajları gereksiz mi?

1 dakika 31 saniye sonra gönderildi:
Sevgili Roman, neden bu konu hakkında iletişim kurmuyorsunuz? sorun mu var?

2 dakika 10 saniye sonra gönderildi:
Annene önerdim. İki hafta boyunca kırıldı ve konuşmadı. Daha sonra hiçbir şey olmamış gibi davrandılar. Neredeyse bir yıl sonra onu ikna ettim. O 55 yaşında, ben 26 yaşındayım. 11 yaşımdan beri onun Leo’sunu istiyordum. Sık sık üvey babamın onu nasıl siktiğini gördüm... Ona anal seksini ve tüm süreci izledim. Zaten onunla anal seksi denedim, seksimize hakim oluyorum. Bana derin bir oral seks yapıyor ama bitirir bitirmez normal hayata dönüyoruz. İyi bir işim var, onun da hiçbir şeye ihtiyacı yok. Ayrı ve bağımsız yaşıyoruz ama bu oldu. VK’da Club116962461’i bulun.
Artık tam zamanıydı. Annen hakkında konuşmak için seni nasıl bulabilirim?

2 dakika 31 saniye sonra gönderildi:
Ben ve annem için her şey anlaşarak yolunda gitti.
Babamızın olmadığı doğru. Annemin uzun zamandır bir erkeği yok ve benim de kız arkadaşım olmadı. O zaman ben 18 yaşındaydım, annem ise 37 yaşındaydı. Sık sık mastürbasyon yapıyordu. Bunu fark ettim ve bir şekilde karar verdim ve onu doğrudan seks yapmaya davet ettim. Ve şaşırtıcı bir şekilde kabul etti. Şimdi annem 47, ben 18 yaşındayım. Bir de 7 yaşında bir kızımız var. Sağlıklı ve akıllı.
Aferin, zamanınızı boşa harcamadınız. Annen de kendisininkini aldı. Örnek oldun, "on sekiz yaşında sonsuza kadar genç bir adam"!

1 dakika 26 saniye sonra gönderilir:
frosya: 17 Jan 2021, 17:01 Bu benim gibi bir sapık için bile iğrenç
Bu sitede ne işin var o zaman?

3 dakika 50 saniye sonra gönderildi:
nfrosya, sana tamamen katılıyorum kardeşim n
Başka bir foruma gidin.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views