Kaç kez ve kiminle olduğunu hatırlıyorum. Sen

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Nikas
Potansiyel seks nesnesi
 Kaç kez ve kiminle olduğunu hatırlıyorum. Sen

Unread post by Nikas »

Kaç kez ve kiminle kızlar hakkında hayal kurmaya başladığımı hatırlıyorum. Çok okudum. Rüya gördüm. Görünüşe göre bu noktada asıldım. Günde beş kez mastürbasyon yaptım ama spermim yoktu. Neyse ki akrabalarım uzun süredir işteydi. Evet ve kendi odası vardı. Dergilerdeki kızları yeniden çizdim. Ama zaten kıyafetsiz. Fantezi eklendi. Ancak canlı bir nesneye ihtiyaç vardı. Başka bir konuda kendi yaşımdaki bir çocuğu nasıl baştan çıkarmaya çalıştığımı yazmıştım. Birbirlerini emdiler. Sanırım kızı denemeliyim. Nasıl? Yan taraftaki sessiz, mütevazı bir kızı seçtim. Şeytan nedenini biliyor ama (o zaman bile) orada şeytanların olabileceğini hissettim. Saklambaç oynadılar. Yakın olmaya çalıştım. Büyük bir şirketti ve herkesi bulduklarında yakalayacaklardı. Bodrumda saklanalım. Sessiz, karanlık. Yavaşça ona doğru tırmandı ve kendini ona bastırdı. Her türlü kelimeyi fısıldadı. Yavaş yavaş pençelemeye başladı. Vermeye başladı. Ama bunların hepsi yavaş. Ve bizi ateşe vermelerinden korkuyordu. Yaz. Bahçede bütün gün ölüm sessizliği var. Herkes işte, çocuklar kulübelerinde, büyükannelerinin yanında ve öncü kamplarında. Onu evime götürdüm. Yavaş yavaş bölündü. Kendim soyundum. Her şeye baktık ve her şeyi hissettik. Onu yatağa yatırdım ve amına bakmaya başladım. Artık bildiğim gibi bekaretimi gördüm. Birbirlerini kucaklamaya, emmeye ve yalamaya başladılar. İyi . Yavaş yavaş ayakta durmaya başladım. Yapıştırmaya çalıştım. Hemen işe yaramadı. Bütün yaz her şeyi denedik. Her şey nereden geldi? Kıçın içinde olduğunu hiç duymadım. Ama istedim. O zaman öyle. Kızlık zarını hiç bozmadı.
Üvey anne
Potansiyel seks nesnesi
 Re: Kaç kez ve kiminle olduğunu hatırlıyorum. Sen

Unread post by Üvey anne »

Şimdi çok yaşındayım. At kuyruğu ile. Yaşam deneyimimi özetlemek için zaman ve düşünceler vardı. Paylaşmak istedim. Hatırlamak. Ve ne kadar tatlı oluyor. Çok pişmanım. Ne yaptığıyla ilgili değil, hayır. Ve ne yapmadığınız ve kiminle... Anılarınızı duymaktan memnuniyet duyacağım. Kendiminkini ekleyeceğim. Artış yılına göre.
Nikas
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Nikas »

Abone olmam gerektiğini görmedim. Bunun benim konumum olduğunu düşündüm ve sitenin kendisi bana isimler taktı.
George
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 806
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by George »

Üvey anne: 12 Aug 2021, 14:19 Kendimi ekleyeceğim. Artış yılına göre.
Harika! Hele ki çocukken Lenin’i zırhlı araçta gördüyseniz okuyalım! :oku:
Maximus86
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 55
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Maximus86 »

Nikas, harika. Peki kız kaç yaşındaydı? Zayıf mıydı? Eğer içlerinden biri büyüyorsa sorun yok
Ama aynı binada yaşayan daha büyük bir çocuk, eğer ikisi sizi yakıp yıktıysa sorular sormaya başlayabilir.
Nikas
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Nikas »

Oğlan daha gençti. Ve kız da. İnce, hatta zayıf. Her ikisi de bir yaş daha genç. Yedinci sınıftaydım, daha büyük olduğumu ve biraz komuta edebildiğimi hissettim. Kız benim binamdan, oğlan ise yan binadan. Onunla her şey çabuk bitti. Üç yıl sonra oradan taşındım.
Nikas
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Nikas »

George. Hatırlayacak bir şeyin olacağından emin misin? Tanktaki Yeltsin dışında mı?
Nikas
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Nikas »

Hikayenin devamını yazdım ama olmadı. Hatta ben hatırladıkça uçtan damlamaya başladı. Yine de paylaşmak istiyorum.
Nikas
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Nikas »

On yıl sonra, iki odalı dairemde tek başıma yaşarken çocukluk maceralarımı hatırladım. O kızı bulmaya karar verdim. Adı Lena’ydı. Onların da o evden taşındıklarını biliyordum. Soyadımı hatırlamıyorum ve hepsi bu. Genel olarak mezun olduğum yılı, okulu biliyorum elbette. İsim. Onu eski sınıf arkadaşlarının eski adresinde buldum. Soyadı nadirdir. Telefon rehberini aldım. Sadece orada olanlar var. aradım. Ona bindim. Buluşalım vb. Kabul ettim. Akşam buluştuk. Onu doğrudan evime götürdüm. Kadınlarla zaten deneyim kazandım. Koridorda sıkmaya ve soyunmaya başladı. O bir kaybedendi. Biraz. Bakıyorum ama onda hiçbir şey büyümedi. Meme yok, kedi yok. Onu tüm pozlarda çevirdim. Hiçbir şey yapamaz. Çalışmadım ya da öğretilmedim. Sanırım, tamam, şimdilik sadece bir tane. Öğreniyorum, işime yarayacak. Ama orada duran bir tahta gibi sıkıcı olmaya başladı. Seni siktiğimde sen de tüm kasıklarını onun kemiklerine vuracaksın. Berbat çabalıyor gibi görünüyor, ama sadece benim için. Eğlence yok. Sonra bana üç arkadaşının yakınlarda üç ruble rublelik kiralık bir dairede yaşadığını söyledi. Enstitüde birlikte çalışın. Öğretmenler için. Sorayım. Ne ve nasıl. Ve nerede. Her şey olabilir. Ziyarete gidelim. Giyindim, adam iyiydi. Biraz içki aldım. Biz oturduk. Kızların gözlerinin parlamaya başladığını gördüm. Sanırım onlara benden bahsetmişti. Sanki ev var, iş var, para var. Kızlar da köy kızıdır. Şehrin içine karışmaları lazım. Ve işte bir seçenek. Genel olarak üçünü de becerdim. hemen değil elbette. Kız arkadaşına istifasını verdi. Ve o bunu umursamıyor. Her nasılsa seks bizim için işe yaramadı. Ondan sıkıldık. Ve kızları odalarında farklı şekillerde siktim. Ve denemekten mutlular. Hatta hangisinin daha iyi berbat olduğunu bile sordular. Hatta üçümüz de uyuduk. İki kız ve ben. İşte sınıf. Eh, bu da bir gün biter. Yaklaşık on iki yıl sonra arkadaşımla tanıştım. İkinci bir eşim ve çocuklarım oldu. O da kocasının arkasındaydı. Bir tür sarhoş için. Hemen eski anılarımdan onu benimle çalışmaya sürükledim. Masanın üzerine koydum. Bir o kadar da kemikli. Becerdin. Biz oturduk. Konuşmaya başladık. Seks olmadan konuşmak zor. Bazen yalnız bir meslektaşıyla lezbiyenlik yapıyorlar. Kuzenim bana plastik bir penis verdi. Bu yüzden kendimi oyuna getiriyorum. Evde yalnızken. Bunu nasıl halledeceğini görmek isterim. Neden? Bir bira şişesi aldım. Sadece içiyorduk. Onu yaladı ve neredeyse tamamını kendi içine yerleştirdi. Ve haydi amcığı sikelim ve sonra diğer elinizle klitorisi ovalayalım. Gürültülü bir şekilde bitirdi. Başka türlü konuşamam. Biraz daha oturduk ve yollarımıza gittik. Bir daha görüşmedik. Hayatta da bu böyle olur. Ama hayatımda başka kızlar ve kadınlar da vardı.
Kardeş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1313

Unread post by Kardeş »

Nikas, ne kadar üzücü bir hikaye, falan filan Şu makarnadaki gibi: Söylediklerinizden ne kadar tiksindim, hemen bira, votka, mangal, hayat planları, birinin kaderiyle ilgili konuşmalar, yarı sarhoş, kötü boyalı kadınların kıkırdamaları, altın haç kokularını duydum. boyunlarında, Central Ruu ormanı, kenardaki çöpler, huş ağaçları, bağıran 50 yaşında bir kadın, masa konuşmaları, cep telefonları, metro, parlak Çin kıyafetleri giymiş çocuklar, parklardaki genç annelerin gizemli aptal gülümsemeleri yerleşim bölgeleri, Moskova yakınlarındaki bir kasabanın üzerinde gökyüzünde bir uçağın izi, çevik sarı saçlı çocukların ilk uyuşturucuları, geçitte yemek için yalvaran köpekler.

Kaç yaşında Sen?
These users thanked the author Kardeş for the post:
George
hiç kimse
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 22

Unread post by hiç kimse »

Ben çok yaşındayım. Ama henüz yaşlı bir adam değil. Açıklamanız yaşadığım şehre pek uymuyor. Büyük değil, üç yüz bin. Hatırladım. Paylaşmak istedim. Elimden geldiğince yazıyorum. İlginç değilse okumayın. Hikayelerimde her şey doğrudur. Ve yıllar geçtikçe pek çok anı birikti. Sadece olaylarım uzun zaman önce başladı. Muhtemelen eski bir şey gibi kokuyorlar. Ama bu benim başlangıcım. Ve henüz bitmedi! Tanrı size bu kadarını nasip etsin! Samimi olarak. Daha fazlasını yazacağım. İsimsiz de olsa konuşmak istiyorum. Bir de metresi var ama sadece sikişiyor. Sağlık için. Bu henüz ruha uymadı.
These users thanked the author hiç kimse for the post:
Tolkala
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1436

Unread post by Evgeniy-Spb »

nikas,
Ödeme yapma saçma eleştirilere dikkat. İnsanlarda garip çağrışımlar. ....altın haçlar, bir uçağın izi...bira kokusu, metro....
Kharlamov’un gerçekleştirdiği Sert Eduard gibi -
Lynx, Larisa, makineli tüfek , biber, bulamaç, helikopter,
Saat sekiz buçuk, keçeli kalem, bir ampermetre, bir bıçak, bir çizme.
İki Marina, bir koca ve müsli, bir mısır tarlası -
Buzova’nın kafasındaki düşünceler bunlar
These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post (total 2):
Tolkala, 6996
hiç kimse
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Desteğiniz için teşekkürler. Devam edeceğim. Maceralarım ordudan çıktığımda başladı (ve orada pek fazla kişi yoktu). Bir yıl sonra annem öldü ve ben şehirde yalnız kaldım. Babam sisin içinde okuldan ayrıldı. Genel olarak 21 yaşındayım, bir apartman dairesi, bir iş ve tüm akrabalardan ve ahlaktan tam bir özgürlük. Şirket, daha yaşlı ve daha rekabetçi üç kişiden daha oluşuyordu. Akşamları ve geceleri kızları yanıma sürüklemeye başladılar. Onları her şekilde becerdiler. Hatta bir keresinde ordudan önce eski bir kızla karşılaştım. İlk başta onu tanıyamadım. Ve o yalnızdı. Böylece tüm çatlakları sırayla ele alıyorlar. Ve gece ayrıldılar. Odaya giriyorum. Yatarak, ağlayarak. Öğrendim. Küçümsüyor musun? Ne için ? Neden üç adamla kulübeye gittiğimi bilmiyordum? Bana sahip olacak mısın? Hayır. Bir şeyin peşindeydim. Her şey spermle kaplı. Ama bir kez bana vermedi. Sabah birlikte dışarı çıktık. Ben işe gidiyorum. Sisin içinde. Bu şirketle işimin bitmesi gerektiğini düşündüm. Her gece içiyorum ve sabah işe gitmek zorunda kalıyorum. Evet, küçük çocukları da taşıyorlardı. Kızlar vazgeçecek. Genelevin sahibi olarak beni de bağlayabilirler. O zamanlar, diğerlerinin yanı sıra, yaklaşık 16 yaşında, tam anlamıyla seks arayan bir kızım vardı. Kendim için yemek pişirdim. Stoacı, temiz. Bu şirket ve benim koridorda her zaman yarı kapalı bir masamız vardı. Müzik teknolojisi sınırda. Radyo teknisyeniydim. Üzerinde çalışıyordum. Bunun için hiç para ayırmadım. Buzdolabında her zaman votka ve şarap bulunur. Müzik için beni görmeye geldi. Beni oral seks yapmaya teşvik etti ve bunun ne olduğunu bana gösterdi. Çıplak, tereddüt etmeden evin etrafında koştu. Bir Cumartesi öğleden sonra gelir. Yalnız değil. Ve onunla birlikte, Tanrım! 13-14 yaşlarında bir kız. Beyaz bir tişört, şort, uzun boylu değil. ANCAK ! İki karpuz gibi göğüsler! Tamamen kafam karışmıştı. Her yetişkin kadında bunlara sahip değildir. Masaya oturduk. Ben sonuncuyum. Vinishka. Çok fazla reddetmediğini görüyorum. Arkadaşım bana destek oldu. Peki, tüylerimi burada bıraktım. Her ikisi için de bir şeyler çeviriyordu. Küçük kızın gözlerinin yandığını görüyorum, gözlerini benden ayırmıyor. İlgileniyor. Görünüşe göre pek sık bu şekilde oturmuyor. Kızlar bir yere gitmek için hazırlandılar. Akşam arkadaşıma gelip kız arkadaşını almasını söylüyorum. Oturup hayal kurdum. Keşke bu karpuzları ezebilseydim. Bu konuya bile atladım. Akşam geldiler. Başlangıç ​​aynıdır. Mine, arkadaşlarına geceyi bir arkadaşımın evinde geçireceğimi ve onun yanında kalacağını söylediğini söylüyor. Genel olarak ebeveynlerden kurtuldular. Biz içtik. Benimkini pençelemeye ve benimkini öpmeye başladım. Yarım bölüm. Kendisi sadece kot pantolon giyiyor. Teker teker dans etmeye başladılar. Dans ederken kendimi bu göğüslere bastırınca delirdim. Taş. Yakında benim olacaklar. En azından gece için eteğimin altına tırmandım ejderha. Zaten emmek istediğimi söylüyor. Arkadaşının yanında mı? Kesinlikle. Senin halkın. Kot pantolonunu çıkardı. Bir gafım var. Kız arkadaşının gözleri göğüslerinden daha büyük. Benimkiyi görmedin mi, hadi yalayalım. Asla seyircilerin önünde değil. Ama görünüşe göre kendini göstermeye çalıştı. Arkadaşıma el sallıyorum, buraya gel. Kanepeye uzanıyoruz. Yanıma oturdu. Hemen onu tişörtünün altına koydum ve göğüslerini yoğurdum. Kahretsin, ne heyecan! Kızın tüm bunlardan tahrik olduğunu görüyorum. Kendininkini çekti ve kızın tişörtünü ve sutyenini çıkarmasına yardım etti. Çok iyi durumda. Durmadan, ondan her şeyi uzaklaştırıyorum. Ve göğüslerini öpmeye ve sessizce kediyi okşamaya başlıyorum. Benimki yine beni emiyor. Ve artık pek fazla sızmadığını görüyorum. Orayı işaret ediyorum. Eğilir, vermez. Ben ısrar etmedim. Onu sikin yanına götürdü. Onu elinden aldı ve dikkatlice ağzına soktu. Berbat, şaplak. Sırtüstü yatıyorum, bu berbat bir şey. Benimki yüzüme oturdu, yalayayım. Bu pozisyonda onunla işimizi bitirdik. Genç benim boşaldığımı anlamadı ve benimki neredeyse boğulacaktı, yut şunu, korkma dedi. Yedim. Ama biz bitirdik, ya o? Onu sırtüstü yatırdım, amını iyice yalamasını söyledim. Boşalmasına izin ver. O halde hadi kisulyasını cilalayalım. Ben de heyecanlandım ve benimkinin arkasına yerleştim. Genel olarak sefahat olarak onu amının içine soktu ve bekaretini kırdı. Arkadaşını yalarken bile anlamadı. Evet ve bekaretimi bozduğumu düşünmedim. İçine sıkıştı ve bu kadar. Yavaş yavaş pompalamaya başladı. Mırıldanıyor ve kıçını döndürüyor. Boşalmaya başladım. Her yerinin titrediğini gördüm ve daha da sert yalamaya başladı. Dışarı çıktı ve şaftta sadece biraz kan vardı. Genç kadın yatıyor, gözleri yukarı kalkmış, göğüsleri titriyor. Yani bütün gece dönüşümlü olarak şarapla seviştiler. Genç kediye girmedim. Evet ve korkuyordu. Sadece beni emdi ve sonra 69 pozisyonundaki arkadaşımınkini yaladı. Buna bakmak gücümün ötesindeydi. Benimki onun üstüne yatacak, kedisi dışa doğru dönecek. Onu yalıyor, ben de onu izliyor ve mastürbasyon yapıyorum. Sonra ayağa fırlayıp amına sokacağım, hadi sikişelim. Amcığı acıyormuş gibi görünmüyordu. Ve sikim bir beyzbol sopası değil. Kız arkadaşım, toplarım yüzüme çarpıyor. Yalamaya başladı. Her şey oradan mı geldi? İçgüdü düzeyinde mi yoksa ne? Bütün deliklere sokuyorlar, dillerinin ulaşabildiği her yeri yalıyorlardı. İyi sonuç verdi. Ama sadece bir gece. Genç bir arkadaş ailesiyle birlikte bir yere gitti. Ve uzun bir süre boyunca göğüsleri benim için otuzbir çekmem için bir yol gösterici oldu.
These users thanked the author hiç kimse for the post (total 2):
Tolkala, 6996
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

nikas,
Evet, var bir şey seni hatırlatıyor. Ve açıklama uygundur. Serin. İlginç hikayelerin devamını bekliyoruz.
Alena
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 268

Unread post by Alena »

19 ortağım olduğunu, bazen 4’ünün paralel olduğunu saydım. Şu anda bana fahişe demek sıradan olacak, bunu çok duydum, artık beni rahatsız etmiyor
These users thanked the author Alena for the post:
annem adam yaptı
George
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by George »

alena: 13 Aug 2021, 10:28 19 ortağım olduğunu saydım, bazen 4’ü paralel. şu anda bana fahişe demek önemsiz olacak, bunu çok sık duydum, artık beni rahatsız etmiyor
19 - çok az, ne bir çeşit fahişe bu.... Biz 16 yıldan fazla bir süredir hareket halindeyiz, en ihtiyatlı tahminlere göre ortakların sayısı yüzlerce 3 (bu ÇOK mütevazı)...
These users thanked the author George for the post:
Evgeniy-Spb
Alena
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Alena »

georg: 13 Aug 2021, 10:31 19 - çok az, ne fahişe var.... 16 yılı aşkın süredir hareket halindeyiz, en ihtiyatlı tahminlere göre ortak sayısı yüzlerce 3 (bu ÇOK mütevazı) .....
Yeterli olmadığına katılıyorum
Eğer bana fahişe demediysen sana şunu söyleyeyim hedefim en az 30 üyeyle oturmak (yani zirveye oturmak), her ne kadar işler altı aydır yolunda gitmese de
George
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by George »

alena: 13 Aug 2021, 10:34 eğer bana fahişe demeseydin

ve ben de söylemeyeceğim, çünkü bir kadın varsayılan olarak fahişe olamaz. ... Seks aşığı - Evet!!! Ve fahişe, istasyonda bir şişe bira içmek için karşılaştığı ilk sarhoşa kendini vermeye hazır olan kişidir... İnsanlar (kendilerini sözde erkek olarak görenler) KADINA (karısı, annesi, annesi) saygı duymayı tamamen bırakmışlardır. kız kardeş, meslektaş vb.). İğrenç!!!
Hedefim en az 30 üyenin arasında oturmak (yani zirveye oturmak)
Bu tamamen anlaşılır bir arzu, basit bir ilgi! Onaylıyorum. Bir zamanlar karısı maksimum üye sayısını denemek istedi. Her akşam 2-3 geçiş yapan 5 adama ulaştık... Deney başarılıydı ama gelecekte sadece 4’te durduk. Bu miktarı beğendi.
These users thanked the author George for the post (total 2):
Tolkala, Evgeniy-Spb
Alena
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Alena »

georg: 13 Aug 2021, 10:39 alena: ↑6 dakika önce
Amacım en az 30 üyenin üstüne oturmak (yani üstüne oturmak)

a tamamen anlaşılır bir arzu - basit ilgi ! Onaylıyorum. Bir zamanlar karısı maksimum üye sayısını denemek istedi. Her akşam 2-3 geçiş yapan 5 adama ulaştık... Deney başarılıydı ama gelecekte sadece 4’te durduk. Bu miktarı beğendi.
georg: 13 Aug 2021, 10:39 Söylemeyeceğim çünkü bir kadın varsayılan olarak fahişe olamaz.... Seks aşığı - Evet!!! Ve fahişe, istasyonda bir şişe bira içmek için karşılaştığı ilk sarhoşa kendini vermeye hazır olan kişidir... İnsanlar (kendilerini sözde erkek olarak görenler) KADINA (karısı, annesi, annesi) saygı duymayı tamamen bırakmışlardır. kız kardeş, meslektaş vb.). Karşı
asıl mesele şu ki, eğer bir erkeğin bir grup kadını varsa, bu normaldir, erkek böyledir ve eğer bir kız giderse benim gibi arzudan deliriyorum, ilk başta günde 5 kez mastürbasyonla savaşmaya çalıştım ama işe yaramıyor, o zaman bu bir fahişe ve genel olarak doğası gereği erkekler çok eşlidir ve her şey sürtük anlamına gelir. Sonunda vazgeçtim ve istediğim gibi yaşamaya başladım.
These users thanked the author Alena for the post (total 3):
Tolkala, annem adam yaptı, George
hiç kimse
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Annem öldüğünden beri akşamları sıkıcı oluyor. Şirket dağıldı. Mastürbasyon sıkıcı olmaya başlıyor. Askerlik öncesi bir kız arkadaş buldum. Zaten boşanmış. Cuma akşamları geldi ve Pazar öğleden sonraları ayrıldı. Cuma günü içeriz, kendimizi yeriz ve uyuruz. Sabah sertleşince uykulu olana yapıştıracağım, öyle bir şey değil. Kalkalım, bir şeyler pişirelim, çamaşır ve temizliğe yardım edelim. Malzemeleri yenilemek için mağazaya gidiyorum. Akşamları, nefis bir akşam yemeği ve seks gibi, tüm nefes alma ve itmelerde duygu ve uyum. Ama bir şekilde her şey plana göre gitti falan. Sıkıcı olmaya başladı. Bana evlenme teklif etmedi. Yavaş yavaş faaliyetlerini kısıtladılar. Bir şekilde burada oturuyorum. O zaman dedikleri gibi bir arkadaşım iki Khorei getirmişti. Bunu bir meyhaneden aldım. İçtik ve güldük. Prelüdler olmadan kimin kiminle olduğunu anladık. Benimki ayrılırken “Kalmamı ister misin?” diye soruyor. Ve onun yanında kendimi çok iyi hissettim. Sadece bedenimi ve ruhumu dinlendirdim. İki gün kaldım. Lanet olsun aşık oldum. Bir hafta içinde sana evlenme teklif edelim. Uzun süre onu ikna etmeye çalıştım. Sakin bir düğün yaptılar. Eşim olan ve olmayan arkadaşlarım. Arkadaşı bir gelincik. Kayıt ofisi hemen köşede. Bir yerden neredeyse beyaza yakın çok güzel bir elbise aldım. Modaya uygun pötikareli muz pantolonum var. Annesi ve kız kardeşi başka şehirden gelmiş. Bizi tebrik ettiler, biraz yaşadılar ve gittiler. Evde oturup nehre gittik. Burası genç eşimin tüm ihtişamıyla kendini gösterdiği yer. Fazlalık bu kadar yeter ve elbise başımızın üzerine kaldırılmış, kıçımızı döndürüp parmaklarımızı amın içine sokarak dastarkhan’da dans edelim. Vay! Lanet geçmişimi hatırladım ve belki de hayatta kaldım. Evet hepsi sarhoştu. Eve gittiler ve bir şeyler söylediler. Bana dedi ki - sen kimsin? siktir git! Bu bakış beni tanımıyor. Her zaman eve hiçbir şey almadan gittim. Kim gelirse tişört giyecek. Misafirimizle oturup çay içelim. En sevdiği poz, bir bacağın kendi altına bükülmesidir. İlk başta gitmedim, neden utanıyorlar? Ben onun yanında oturuyorum, misafir karşıda. Sonra geldi. Misafirden bir metre uzakta, bütün kedi dışarıda ve umrunda değil. Şimdi bu şekilde tepki vermeyeceğim. Farklı hikayelerle beni tahrik etti. Anüsümü çok iyi yaladı ve benden bunu istedi. Yaptım. Kuni uzun zamandır bunu yapmayı alışkanlık haline getirmişti. Bitirdi ve bu bende daha fazlasını yapma isteği uyandırdı. Bana oral seks yapmayı nasıl öğrendiğini anlattı. Okulda müzik okurken. Artık sekizinci sınıf değil. Görünüşe göre zaten bir şey istiyordum. Ünlü biri olan öğretmen geldi. Gelecek vaat eden öğrencilere ustalık sınıfları verdi. Herkes onun etrafında zıplıyordu. Benimki genel bir yükselişte ve ona aşık oldum. Adam o sevgi dolu gözleri gördü ve iki saat boyunca sınıfta kapalı kaldılar ve ona penisin ne olduğunu anlattı. Ve öğretmen 60 yaşındaydı. Emmem gerektiğini hemen anladığımı söyledim. Bir ay boyunca emdim. Vazgeçmeye hazırdım. Ama adam rendelenmiş gibiydi ve ona dokunmadı. Orada daha yaşlı olanlar da vardı. Peki bunlar çiçekler. Sarhoş maskaralıklarına hâlâ alışamadım. Ve ayrıldığımda farklı erkeklerle seviştim. Bildirdiler. Şehir büyük değil. O zaman beni rahatsız etti. Artık kendim birilerinin emrine verip yer alacaktım. İki yıl sonra sessizce ayrıldık. Çocuk yok, şikayet yok. Annemin ve kız kardeşimin yanına gittim. Ama seks bilimi için minnettarım. Ve aile hayatının henüz bana göre olmadığını fark ettim. Uzun bir süre, on yıl boyunca evliliğe direndim. Sadece birlikte yaşama konusunda bir kız onu hemen eşiğe götürecektir. Bilmiyorum, o zamanlar bir nedenden dolayı beni çileden çıkardı.
George
Penelope
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Penelope »

İyi koydun. İlginç. Yazmaya devam et, iyi gidiyorsun. Tek bir isteğim var; metni paragraflara bölün ve paragrafları boş bir satırla bölün.

Bunun gibi.
Böyle bir metni okumak zordur. Düzenlemede buna kör diyorlar çünkü okuması çok zor - satırın sonuna ulaştığınızda her zaman bir sonraki satırı kaybedersiniz ve bulduğunuz anda da hikayenin akışını kaybedersiniz.
Bu sinir bozucu ve sonunda metni okumaktan vazgeçmek zorunda kalıyorsunuz.

Genel olarak hepimiz hikayenin devamını bekliyoruz. İlginç, heyecan verici ve heyecan verici. Daha fazla ayrıntı yazın, çekinmeyin. Devam etmeyi sabırsızlıkla bekliyorum.
:-)
hiç kimse
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Kendim okudum, tekrar okudum, heyecanlandım. Paylaşmaya çalışacağım. Görünüşe göre metnimi farklı görüyorum.
Evgeniy-Spb
Penelope
Potansiyel seks nesnesi

alena: 13 Aug 2021, 10:43 Asıl mesele şu ki, bir erkeğin çok sayıda kadını varsa bu normaldir, bu erkektir ama bir kız şehvetten çıldırıyorsa mesela ben ilk başta günde 5 defa mastürbasyon yaparak mücadele etmeye çalıştım. , ama işe yaramazdı, o zaman o bir fahişe ve genel olarak erkekler doğası gereği çok eşlidir ve her şey sürtük anlamına gelir. Sonunda vazgeçtim ve istediğim gibi yaşamaya başladım
Alena, bize kendinden bahset...
Peki ben yani senin cinsiyetin hakkında. Kiminle, nasıl ve nerede.
Genel olarak ilginç ve heyecan verici...
Sonra size duygularımız ve ne düşündüğümüz hakkında yazacağız...
Alena
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Alena »

Penelope: 13 Aug 2021, 13:28 Alena, bize kendinden bahset...
Peki, cinsiyetin açısından. Kiminle, nasıl ve nerede.
Genel olarak ilginç ve heyecan verici...
Sonra size duygularımız ve ne düşündüğümüz hakkında yazacağız.
peki, genel sohbette değil
Penelope
Potansiyel seks nesnesi

alena: 13 Aug 2021, 10:28 19 ortağım olduğunu saydım, bazen 4’ü paralel. şu anda bana fahişe demek basmakalıp olacak, bunu çok sık duydum, artık beni rahatsız etmiyor
19 için bir sayı değil hiç seks.
Kızın evli olmadığını ve şu anda kimseyle ilişkisi olmadığını varsayarsak...
Ve onun bir kız gibi olduğunu varsayarsak normal bir kız da sevişmek ister ve haftada en az bir kez sikiştiğini varsayarsak...

Her hafta aynı partnerle olması pek olası değildir. Büyük olasılıkla her hafta farklı gençler var. Diyelim ki bir hafta işteydi. İkincisi uzakta bir yerde. Üçüncü kez bir yerde bir sergiye gitti ve biriyle tanıştı ve onu görmeye gitti. Dördüncüsü bir komşuydu. Beşinci haftada kimseyle seks yapmadı.

Ve bir ay içinde dört partneri olduğu ve hepsinin farklı olduğu ortaya çıktı. Dördü ay sayısıyla çarparsanız 48’den az olmaz!!!!
Yani 19 ortağınız, bunun norm olduğunu söyleyebilirim. Sen sadece mütevazı bir rahibesin. :-)
Penelope
Potansiyel seks nesnesi

alena: 13 Aug 2021, 13:32 peki, genel sohbette değil
Neden?
İsimler, unvanlar ve bazı tanınabilir açıklamalar yoksa neden olmasın. Aksine sizi dinlemek çok ilginç olurdu. Demek istediğim, oku...
Gerçekten...
Şu anda şaka yapmıyorum ve seni hiçbir şekilde gücendirmeye çalışmıyorum. Bu kahrolası ikiyüzlülük olmadan bir kadını dinlemek isterdim.

Cinsel deneyiminiz hakkında yazın.
Peki, son seksiniz hakkında konuşalım. Kiminle, nasıl, nerede, nasıl oldu her şey. Daha önce ne oldu, sırasında ne oldu, sonrasında ne oldu...
Alena
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Alena »

Penelope: 13 Aug 2021, 13:35 Yani 19 ortağınız, bunun normal olduğunu söyleyebilirim. Sen sadece mütevazı bir rahibesin.
Eh, böyle kalmayacağım)
Denis881
Penelope
Potansiyel seks nesnesi

alena: 13 Aug 2021, 10:28 bazen 4 paralel
Paralel 4 ne anlama geliyor?
Alena
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Alena »

Penelope: 13 Aug 2021, 13:49 Paralel 4 ne anlama geliyor?
peki, birbirlerinden haberi olmayan 4 aktif sevgili
Bunu karşılaştırma için yaptım
Penelope
Potansiyel seks nesnesi

alena: 13 Aug 2021, 13:42 Eh, böyle kalmayacağım)
Yani, eğer seni doğru anladıysam sikişmeyi seviyorsun demektir? Erkekler hakkında her şeyi anlıyorum. Gençler ve gençler vücutlarından çok kafalarıyla sikişmek istiyorlar.
Yani, onların kafalarında asıl arzudan daha fazlası var.

Yaşlı erkekler , yani otuzdan kırka kadar, daha sonra bir yerlerde birine söyleyebileceğim gerçeğinden ziyade seksin kendisini seviyorum. Yani, ülkedeki evli bir komşuyu ya da işyerinde saygı duyulan bir muhasebeciyi siktiklerini kimseye söylememe yeteneğine sahipler. Her ne kadar işteyseniz orada kimseye bir şey söylemenize gerek yok - çünkü bir şeyi saklamak zordur - her yerde gözler ve kulaklar vardır. :-)

Yani...
Bu nedenle, cinsiyetleriyle bir şeyler başarmak için daha çok çabalayan kadınlarla daha sık karşılaşıyorsunuz. Ve çoğu kadının da seksin kendisine ihtiyacı var. Evet, çok güzel bir eklenti gibi.
Eğer bir kadın bunu kendisi istiyorsa ve yalnızca seks istiyorsa ve başka bir şey istemiyorsa, bu aslında nadir görülen bir durumdur.
Bu yüzden soruyorum...
Alena
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Alena »

Penelope: 13 Aug 2021, 13:57 Eh, bir kadının bunu kendisinin istemesi ve sadece seksten başka bir şey istemeyen biri için bu genellikle nadir görülen bir durumdur.
pek çok insan sadece söylediğin gibi sikişmeyi sevdiklerini kabul etme ama ben bunu seviyorum, özellikle de üstüne oturmayı
Denis881
Penelope
Potansiyel seks nesnesi

alena: 13 Aug 2021, 13:50 peki, birbirlerinden haberi olmayan 4 aktif sevgili
Bunu karşılaştırma için yaptım
Ben de öyle anladım ama Sadece netlik istedim.
Ve karşılaştırmaya gelince...
Peki durum nasıl? Cinsiyette büyük bir fark var mı? Kimin umurunda ki...

Yine ayrıntılar çok ilginç...
Peki diyelim ki vajinanızın olup olmadığına kendiniz nasıl karar veriyorsunuz? dar mı değil mi?
Bu boş bir merak değil. Sadece vajina darsa ve yeterli yağlama varsa partnerin ereksiyonu daha uzun ve daha iyi olacaktır. Ve eğer vajina genişse, bir süre sonra her şey doğal olarak alnına düşmeye başlar. Ve ne kadar ileri giderseniz o kadar çok.

İşte bu yüzden insanlar kıçından seksi kullanıyor; penisi vajinadan çekip anüse sokuyorlar. Genellikle daha dardır ve penisi çok sıkı sarar. Ve böylece ereksiyon yeniden sağlanır ve vajinada sevişmeye devam edebilirsiniz.
Eh, işte böyle...
Ara konu.

Ve ben de yapardım Dört paralel ortağın üyeleri arasında bir fark olup olmadığını sizden öğrenmek istiyorum. Yani aralarında büyük bir boyut farkı var mıydı? Eğer öyleyse bunu nasıl değerlendirdiniz ve sizi nasıl etkiledi? Daha hoş muydu, değil miydi? Peki genel olarak penisin büyük olması veya küçük olması nasıldır...

Hepimiz detayları sabırsızlıkla bekliyoruz...
:-)
Penelope
Potansiyel seks nesnesi

alena: 13 Aug 2021, 14:03 pek çok insan senin dediğin gibi sikişmeyi sevdiğini kabul etmiyor ama ben bunu seviyorum, özellikle de üstte oturmayı
Ama Üstüne oturabilmek için partnerinizin oldukça etkileyici bir penisi olması gerekir. Aksi takdirde, normal standart büyüklükteyse bunu hissetmezsiniz...
Yani, üstte olduğunuz kişilerin penisi ne büyüklükteydi?
Anüs
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Anüs »

alena: 13 Aug 2021, 14:03 Özellikle üstte oturmayı seviyorum
Ve utanmazca bir soru daha...
Kaç yaşındasın?
Tabii ki bir sır yoksa...
Alena
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Alena »

Anus: 13 Aug 2021, 14:07
Bu hoşuma gitti, özellikle de üstte oturmak
Ve bir başka utanmaz soru daha...
Kaç yaşındasın? Tabii ki sır değilse...
19 yaşındayım. Buradaki sırlar neler?
Penelope
Potansiyel seks nesnesi

Penelope: 13 Aug 2021, 14:06 pek çok insan, senin de dediğin gibi, sadece sevişmeyi sevdiğini kabul etmiyor
Ve burada kabul etmeye ya da kabul etmemeye gerek yok
Sen ve Yani bir kadının isteyip istemediğini anlayabilirsiniz. Bazı nedenlerden dolayı yaşlı kadınlar seks konusunda çok istekli olurlar. Otuzun üzerinde diyelim. Belirli bir erkeğe ilgi gösterirlerse, bu genellikle cinsiyete dayalı bir ilgidir. Ve ondan tek istedikleri seks. Ve tıpkı geçen seferki gibi yatakta sevişiyorlar. Ve aynı anda iki, hatta üç kişi tarafından sikilmeyi sevenler de bu kadınlar.

Çünkü eğer iki veya üç varsa, o zaman bu durmadan ve ara vermeden gerçekleşir; biri düştü ve sonra diğeri başladı. Ve iyi bir gaflet sahibi ve henüz yorulmadı. Üçüne gelince, bu tür kadınlardan bunun gerçekten muhteşem olduğunu duydum.
Bana hislerin gerçekten muhteşem olduğu söylendi; seni sikiyorlar ve durmadan sikiyorlar. Ve sen boşalırsın ve boşalırsın ve bunun sonu yoktur. Ve en önemlisi, hiçbir kırılma yok ve üç kişiden birinin cinsel organlarınıza tam olarak uymayan bir penisi olsa bile, o zaman bu ikisinde kesinlikle size uygun bir penis var.

Bir diğer soru da bu üç ortağın nereden bulunacağıdır. Yine üçü bir arada ve böylece size iğrenç gelmesinler ve her şey karşılıklı anlaşmaya göre ve şiddet olmadan olsun.
Gerçi...
Sadece düşünüyordum...
İnsanların Türkiye’ye, tatil evlerine veya güneye gitmesinin nedeni bu değil mi... Siz ne düşünüyorsunuz?
Aynı anda iki veya üç tane kullanma deneyiminiz oldu mu?
Penelope
Potansiyel seks nesnesi

alena: 13 Aug 2021, 14:11 19 yaşındayım. O halde sırlar neler
Harika yaş...
Yukarıdaki sorularıma ne dersiniz?
Bu dört ortak birbirleriyle nasıl karşılaştırılıyor?
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Burada ilginç bir şirket toplandı) Hem deneyimli hem de yetenekli))
Alena
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Alena »

Penelope: 13 Aug 2021, 14:18 Aynı anda iki ya da üç deneyiminiz oldu mu?
Çok değil ama birkaç tane
FFM bile vardı. Evet öyleyim. kız arkadaşı ve erkek arkadaşı

32 dakika 20 saniye sonra gönderildi:
İlginç bir şirket burada toplandı) Hem deneyimli hem yetenekli))
Siz de öyle
annem adam yaptı
hiç kimse
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Deneyim pratikten geldi. Doğa ve koşullar her şeyin gelişmesine izin verdi. Ben genç yaştan itibaren içine kapanık bir hayalperesttim.
Ama işe yaradı ve ben de
Denedim ve diğerlerinde şansım yaver gitti. Peki, bu konuda asıl mesele durmamaktır. Tabii ki şaka yapıyorum. Seks
muhtemelen tüm hayatınızın yerini almayacak. İş var, arkadaşlar var, bazen seyahat etme fırsatı var. Evet, bu sadece bir hobi, boş zamanlarımda her türlü küçük şeyi lehimliyorum. Lanet olsun, hain kelimesi ağzımdan çıktı.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”