İlk oral seks
-
Автор темыGogaroga
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
- Registered for: 3 years 8 months
- Orientation: heteroseksüel
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 413
- Registered for: 4 years 11 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Flört etmek
- Total posts: 39
- Registered for: 2 years 7 months
Re: İlk oral seks
JackTheJack,
Bu arada, ananasın tadı hakkında: belki de böyledir, adam ananas yediği için değil, kız ananas yediği için ve ağzında hala tat olduğu için.
Bu arada, ananasın tadı hakkında: belki de böyledir, adam ananas yediği için değil, kız ananas yediği için ve ağzında hala tat olduğu için.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 293
Okulda. Çok tuhaf ve ilginçti. Bitirdiğini anlamadım, bu yüzden her şeyi yuttum. Daha sonra çözdüm - tadı tuhaf, herkes için farklı, nahoş olabilir, ilginç olabilir, ancak çoğu zaman ne bu ne de bu.
- These users thanked the author gümüş_fox for the post (total 4):
- Mart, Cidden, Tür, çok sayıda denizci
-
- Flört etmek
- Total posts: 31
Bir şeyden eminim ki kimse yutmayı sevmez, burada eşitlik sadece psikoloji ve heyecanda.
Bitirdiğimdeki kokuya bakılırsa, bir çeşit soda konsantresi ve yıpranmış çoraplar. “İlginç” tat anlayışınıza neler katıyor hiçbir fikrim yok

-
- Penetrasyon
Herkes için durum çok farklıdır! Genel olarak insanların farklı koktuğunu düşünüyorum bu yüzden uyumlu olup olmadığını anlayabilirsiniz. Kokusu bana yakışsın diye kendimi defalarca sevdiğim birinin yanında dururken yakaladım ve eğer ondan hoşlanmıyorsam o zaman bir ilişki geliştirmek istemiyorum. Zevkler için de aynı şey geçerli; sevdiğimiz şeyleri yiyoruz çünkü vücudumuzun buna ihtiyacı var ve bir noktada bir şeyi severiz, diğer noktada başka bir şeyi severiz. Püskürttüğünüz şeye ihtiyacınız yoktur, dolayısıyla ne tadı ne de kokusu onu etkilemez.
- These users thanked the author gümüş_fox for the post (total 3):
- Mart, İskender, çok sayıda denizci
-
- Flört etmek
- Total posts: 31
silver_fox, bunların hepsi açık, ama biz konuşuyoruz erkeğin kokusuyla hiçbir ilgisi olmayan sperm hakkında. Benim için kendi spermim bile doğası gereği iğrenç, viskoz, keskin bir kokuya sahip, sanki klorlanmış gibi. Yutkunduklarında (örneğin profesyoneller) ve bir ilişki uğruna bunu istediklerinde ama koşarak lavaboya tükürdüklerinde farklı insanlarla tanıştık.
İşte buradasınız, lütfen kendi mesajınıza cevap verin, ilginç spermin tadını ve pek de iyi değil. Sonuçta sperm özünde spermdir. Tadı iğrençse gidip tükürür müsün?
İşte buradasınız, lütfen kendi mesajınıza cevap verin, ilginç spermin tadını ve pek de iyi değil. Sonuçta sperm özünde spermdir. Tadı iğrençse gidip tükürür müsün?
-
- Penetrasyon
Hayır gitmiyorum: Ben genç bir aptal değilim, erkeklerin bu tür konularda ne kadar hassas davrandığını biliyorum. AMA yine de sperm tadı ve koku da erkekten erkeğe farklılık gösteriyor! Evet, ortak bir nokta var (örneğin aynı "yiyecek dışı" koku, boğaz ağrısı veya ağız mukozasına "yapışkanlık"), ama aynı zamanda birçok farklılık da var. Ve bunun doğrudan bir ilişkisi var: Eğer bir erkeğin kokusunu seviyorsanız, spermin tadını da seveceksiniz! Bunun neden böyle olduğunu bilmiyorum ve hiçbir şeyi açıklayamam. Bu size bu kadar ilginç ve anlaşılmaz geliyorsa, bir "İngiliz bilim insanından" bir çalışma isteyin. :)
- These users thanked the author gümüş_fox for the post (total 4):
- Mart, Cidden, Biyel kolu, çok sayıda denizci
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 58
- Registered for: 2 years 6 months
Acaba kaç kadın buna abone olabilir? Çoğu zaman bunu yalnızca "gerekli olduğu" için alırlar. Oral seks tamamen mekanik olarak yapılır (En azından bana öyle geliyor). Ama hayal gücünüzü göstermek için... Bir üyeyle "oynamayı" gerçekten seviyor diye... Böyle çok fazla insanla tanışmadım.
- These users thanked the author Dokunma Sanatı for the post:
- Cidden
-
- ön sevişme
- Total posts: 112
- Registered for: 2 years 8 months
Bunun nesi bu kadar tuhaf veya nahoş Bunlardan o kadar çok var mı? Benim için bu sevginin ayrılmaz bir parçası. Peki "gerekli olduğu için" ne anlama geliyor? Fahişelerden bahsediyorsak, o zaman evet, muhtemelen öyle diyebilirsiniz. Bu onların işi. Ayak işlerini bitirip halletmem gerekiyor) Ama eğer sevilen birinden bahsediyorsak, memnun etmeye çalışmak norm değil mi? İstiyorum. Nasıl ki erkekler bir kızı tatmin edebildikleri için kafayı buluyorlarsa, kızlar da erkeklerini memnun edebildikleri için kafayı buluyorlar. Ve eğer senin için öyle değilse... Koş)
- These users thanked the author Polly for the post:
- Dokunma Sanatı
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
- Registered for: 2 years 9 months
20 yaşında. Zaten üniversitede 3. sınıftaydım. 23 Şubat’ta erkekler için öyle bir tatil vardı ki, danstan sonraki akşam beni yürüyüşe davet etti ve... o gün hemen "her şeyin tadına baktım" ve bekaretimi kaybettim ve beni anal yolla aldılar. Ve oral seks, muhtemelen buna öyle demek de biraz abartılı olur, sadece ağızdan sikilme. Bu eylemin olasılığını ancak bir buçuk yıl sonra takdir ettim.
Fakat bu ilk adamla bizim için hiçbir şey yolunda gitmedi. Benden yararlandıktan hemen sonra bana olan tüm sevgisi sona erdi. Hemen böyle bir aptala geçti.
Fakat bu ilk adamla bizim için hiçbir şey yolunda gitmedi. Benden yararlandıktan hemen sonra bana olan tüm sevgisi sona erdi. Hemen böyle bir aptala geçti.
- These users thanked the author Tanya for the post (total 4):
- Tapkin, Süleyman, Martin, çok sayıda denizci
-
- Penetrasyon
- Total posts: 285
- Registered for: 3 years 1 month
- Orientation: biseksüel
Dokunma Sanatı, benimki kesinlikle hoşlanmıyor eğer sorarsa oral seks yapacak ama coşku olmadan, o yüzden tereddüt edecek ve işte bu, sen sorduğunda: beğendin mi? Evet diyor ama asla inisiyatifi kendisi almaz.
- These users thanked the author Cidden for the post (total 2):
- Dokunma Sanatı, seksforumu_
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 58
- Registered for: 2 years 6 months
Ağırlığa göre mi, hacme göre mi yoksa cilt alanına göre mi hesapla?
Bir insanı sevebilir ama.. Öyle bir şey var ki - Ağzınıza koymayın. Ve eğer öyleyse, o zaman seni %100 sevmiyor mu? Ve örneğin %99? Yüzde, penisin tüm vücuda olan yüzdesinden hesaplanır

- These users thanked the author Dokunma Sanatı for the post:
- Cidden
-
- ön sevişme
- Total posts: 112
Benim için sevilen birinin vücudunu küçümsemek hayırdır artık gerçekten seviyorum. Sevgi, rahatlık. Herhangi bir şey. Ama sevdiğin zaman... Bilmiyorum, her şeyi yemek istemiyorum
- These users thanked the author Polly for the post (total 5):
- Dokunma Sanatı, Cidden, elektronik, Tapkin, çok sayıda denizci
-
- Flört etmek
- Total posts: 40
- Registered for: 2 years 4 months
Ben ilk oral seks Beğenmedim ve sevdiğime yaptım. Ama yine de ilk oral seks ömür boyu hatırlanacak
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 13
İlk oral seks Kardeşim için yaptım. Bunu nasıl yapacağımı kardeşlerimden öğrendim. Çok iyi kardeşlerim var. Beni her zaman korudular ve koruyorlar. Bana tüm çeşitliliğiyle seks dünyasının kapılarını açtılar)))
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
Utandım ama yine de kocamın ağzına götürdüm
- These users thanked the author Oksijen for the post:
- elektronik
-
- Orgazm!
- Total posts: 885
- Registered for: 2 years 11 months
Peki kimden utanıyorsun?
Gerçekten anlamadım. Lütfen açıklayabilir misiniz?
2 dakika 49 saniye sonra gönderildi:
Girot,
Bu trende fotoğraf mı çektin?
10 dakika 26 saniye sonra gönderilir:
Artık biri osurduğunda çikolata fabrikasını hatırlıyorum.
Ah, şu çapalar.
Neden utanç verici? Neden am yalayacaksın?
Peki kimden utanıyorsun?
Gerçekten anlamadım. Lütfen açıklayabilir misiniz?
2 dakika 49 saniye sonra gönderildi:
Girot,
Bu trende fotoğraf mı çektin?

10 dakika 26 saniye sonra gönderilir:
Bir çikolata fabrikası gezisinde, biri turistler çok osuruyordu.Bir çikolata yedim, osurdum ve çikolata fabrikası gibi kokuyordum.
Artık biri osurduğunda çikolata fabrikasını hatırlıyorum.
Ah, şu çapalar.

-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 20
- Registered for: 3 years 9 months
nedenini bize daha ayrıntılı olarak anlatabilir misiniz?karina.yakovleva: ↑16 Feb 2023, 07:09 Ben ilk oral seksbeğenmedim ve sevdiğim kişi için yaptım. Ama yine de ilk oral seks ömür boyu hatırlanacak
-
- Nirvana’dayım
Eh, kesinlikle bir anaokulu değil, sadece okuldaki kızların veya Tanrı korusun erkeklerin değil, aynı zamanda avluda veya arkadaşların arasında da öğrenmesinden korkuyorlardı. Daha sonra onu gagalayacaklardı. Modernite bu ahlak eşiklerinden hızla uzaklaşmasına rağmen, şimdi bile bu durum tamamen ortadan kaldırılmış değil.Natali_Natali: ↑26 Apr 2022, 14:54 ....bizim okulumuzda, kızlar arasında, onu ağzına alan ve aynı zamanda oraya boşalması da pek hoş karşılanmayan bir kızdı....yani, hepsinin kız olduğu ortaya çıktı, yani , tamam , herkes olmasa da çoğu kişi oral seks yapmayı hayal ediyordu ama "başkalarının görüşleri" ve daha fazla kınama yüzünden bunu yapmadılar...
- These users thanked the author Tanya for the post (total 3):
- Fargal94, Christmas_Christmas, Mart
-
- Orgazm!
- Total posts: 596
13 yaşında ağzıma götürdüm, sonra pek anlamadılar. Öptüm ve yaladım. Bunun gibi bir şey
- These users thanked the author Çift 33 for the post (total 4):
- Tolkala, Fargal94, Biyel kolu, Mart
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 70
Abone olabilirim)) SeviyorumDokunma Sanatı: ↑20 Dec 2022, 00:19 Bir sikle "oynamaktan" gerçekten keyif alması için... Böyle çok fazla insanla tanışmadım
- These users thanked the author ira. kafa for the post (total 5):
- Fargal94, Sibiryak89, Dokunma Sanatı, Mart, çok sayıda denizci
-
- Penetrasyon
- Total posts: 273
Oral seks yapmayı hemen sevdim) ve adam onu ağzıma koydu, çok lezzetliydi)
- These users thanked the author Anastasya 2005 for the post (total 5):
- Sibiryak89, Rudi, Ogest, çok sayıda denizci, Mart
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 6 months
Kaç yaşındaydın? Nasıl oldu?Anastasia2005: ↑26 Feb 2023, 01:06 Hemen oral seks yapmayı sevdim) ve adam onu ağzıma koydu, çok lezzetliydi)
-
- Penetrasyon
15 yıl, bir işçiyle birlikte kampta)
- These users thanked the author Anastasya 2005 for the post (total 3):
- Sibiryak89, çok sayıda denizci, Mart
-
- Nirvana’dayım
Promosyonunu nasıl beğendi, neye kandın?
-
- Penetrasyon
Akşamları onu görmeye gittim, çay içtim, sohbet ettim) ve sonra kızlar cin içti ve ben de ona "çay içmeye" gittim

- These users thanked the author Anastasya 2005 for the post (total 3):
- Rudi, Sibiryak89, Mart
-
- Nirvana’dayım
O mu yaptı? teklif mi ettin yoksa onu buna sen mi yönlendirdin? Kaç yaşındaydı?Anastasia2005: ↑26 Feb 2023, 01:24Akşamları onu görmeye gittim, çay içtim, sohbet ettim ) ve sonra kızlarla cin içtim ve ben de ona "çay içmeye" gittimSeni nasıl terfi ettirdi, neye kandın?![]()
-
- Nirvana’dayım
Ve ben 3. sınıfta okurken bir gün kızlar arasında bir kız hakkında konuşuyorduk ve aramızda oturanlardan biri onun bir fahişe olduğunu ve meme ucunu ağzına aldığını söyledi. Ve herkes bu şekilde kaşlarını çattı, onun iyi olmadığını söylüyorlar. Her ne kadar o zamana kadar pek çok kişi zaten emmeyi başarmıştı. Her halükarda, bu zamana kadar onu kesinlikle birden fazla kez ağzıma götürmüştüm. Peki kamuoyu baskısı ne anlama geliyor? Kimse onu savunmak için konuşmadı.
- These users thanked the author Tanya for the post (total 6):
- Sibiryak89, Fargal94, Christmas_Christmas, Vik.ruba80, Biyel kolu, Mart
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1868
- Registered for: 3 years 1 month
O zaman 25 yaş üstü erkeklerin üstüne atlarsanız takım yan gözle bakar
3. yılda bu yaklaşık yirmi yıl sürer. Bu bir kız için en ahlaksız yaştırTania: ↑26 Feb 2023, 12:19 Ben de 3. sınıfta okurken kızlar arasında bir kız hakkında sohbet edilmişti ve aramızda oturanlardan biri onun fahişe olduğunu ve meme ucunu ağzına aldığını söylediklerini söyledi. Ve herkes bu şekilde kaşlarını çattı, onun iyi olmadığını söylüyorlar. Her ne kadar o zamana kadar pek çok kişi zaten emmeyi başarmıştı. Her halükarda, bu zamana kadar onu kesinlikle birden fazla kez ağzıma götürmüştüm. Peki kamuoyu baskısı ne anlama geliyor? Kimse onu savunmak için konuşmadı.

O zaman 25 yaş üstü erkeklerin üstüne atlarsanız takım yan gözle bakar

-
- Penetrasyon
Bunu yapmaya başladığımda çok heyecan vericiydi, hiçbir şey anlamadım)
Derinlere itmeye çalışmadım, bu yüzden kusma olmadı)
Ve adam işini bitirdiğinde , bu tada aşık oldum
Derinlere itmeye çalışmadım, bu yüzden kusma olmadı)
Ve adam işini bitirdiğinde , bu tada aşık oldum

- These users thanked the author Anastasya 2005 for the post (total 7):
- Manfred, kız kardeş, çok sayıda denizci, Barsuk70, Geniş, Biyel kolu, Mart
-
- Nirvana’dayım
En iyisi mi değil mi, bilmiyorum. Ancak bu dönemde (3.sınıf) arkadaşlarımın arasında saf sayılabilecek kız kalmamıştı. Herkesin seks alanında zaten zengin bir deneyimi vardı. Ve tüm tezahürlerinde.
-
- Orgazm!
- Total posts: 602
- Registered for: 3 years 11 months
Okulda müdürün sekreteriyle bir ilişkim vardı. Aynı zamanda laboratuvar asistanı olarak da çalıştı. Ağzıyla “mızrağımı” keskinleştirdi ve başladı. Emmeyi seviyordu. Boşalacaksın ve bir süre sonra "arkadaşımı" tekrar ağzıyla kaldıracak.
Transy ile birlikteyken birbirimize oral seks yapmıştık. O aynı zamanda bir büyücü. Bayanlara ustalık dersi verebilmek için berbattır.
Transy ile birlikteyken birbirimize oral seks yapmıştık. O aynı zamanda bir büyücü. Bayanlara ustalık dersi verebilmek için berbattır.
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
- Registered for: 3 years 10 months
Hangisinin ilk olduğunu hatırlamıyorum, hangisinin unutulmaz olduğunu hatırlıyorum.
Çünkü ilk başta hangi metresle hatırlamıyorum.
Bu arada, bir yerlerde yaklaşık 5 kez vardı. , filmlerde neredeyse %99 var ve kadınlarımız bir şekilde bunu pek istemediler.
Aslında bir meslektaşımla evimden şarap, birkaç bardak aldım ve o zaten eğikti, külotumu çıkardı ve onu becermeyi hayal ettiğimde beni emmeye başladı,
Böyle bir fantezim bile yoktu, ama burada kendisi neredeyse yeterli değil, dökmek istedi ağzına. Bir zamanlar olduğu gibi nadiren birlikte içmemiz çok yazık.
Sonra yanına uzandılar ve onu öpmeye başladılar, penisimin onun ağzında olduğunu bilerek öpmek eğlenceliydi ve sonra adam ona girdi. ve birlikte bitirdik.
nBu arada, tanıdığım kızlar bile bir şekilde emme zahmetine girmediler ama ben bir şekilde teklif etmedim.
Çünkü ilk başta hangi metresle hatırlamıyorum.
Bu arada, bir yerlerde yaklaşık 5 kez vardı. , filmlerde neredeyse %99 var ve kadınlarımız bir şekilde bunu pek istemediler.
Aslında bir meslektaşımla evimden şarap, birkaç bardak aldım ve o zaten eğikti, külotumu çıkardı ve onu becermeyi hayal ettiğimde beni emmeye başladı,
Böyle bir fantezim bile yoktu, ama burada kendisi neredeyse yeterli değil, dökmek istedi ağzına. Bir zamanlar olduğu gibi nadiren birlikte içmemiz çok yazık.
Sonra yanına uzandılar ve onu öpmeye başladılar, penisimin onun ağzında olduğunu bilerek öpmek eğlenceliydi ve sonra adam ona girdi. ve birlikte bitirdik.
nBu arada, tanıdığım kızlar bile bir şekilde emme zahmetine girmediler ama ben bir şekilde teklif etmedim.
-
- Orgazm!
- Total posts: 991
https://i.postimg.cc/7Zy6f5ZX/19.jpg
https://i.postimg.cc/3RWrPptr/30.jpg
https://i.postimg.cc/zXhvzC8V/41.jpg
https://i.postimg.cc/g0z2H1RZ/5.jpg
https://i.postimg.cc/2508cTFX/9.jpg
https://i.postimg.cc/7ZML7qC4/i-6.jpg
https://i.postimg.cc/3RWrPptr/30.jpg
https://i.postimg.cc/zXhvzC8V/41.jpg
https://i.postimg.cc/g0z2H1RZ/5.jpg
https://i.postimg.cc/2508cTFX/9.jpg
https://i.postimg.cc/7ZML7qC4/i-6.jpg
- These users thanked the author Serge12345 for the post (total 10):
- Vladi’ler, Mikha77, çok sayıda denizci, Geniş, Eustace, Juss, Mart, Sibiryak89, Fargal94, Canis91
-
- Orgazm!
- Total posts: 991
https://i.postimg.cc/xTVJbxsK/i.jpg
https://i.postimg.cc/8k6fcQbp/i-1.jpg
https://i.postimg.cc/GtG45Gp8/i-2.jpg
https://i.postimg.cc/ZR19HVJz/i-3.jpg
https://i.postimg.cc/LXqYjrKV/i-4.jpg
https://i.postimg.cc/zf2HbqMB/i-5.jpg
https://i.postimg.cc/8k6fcQbp/i-1.jpg
https://i.postimg.cc/GtG45Gp8/i-2.jpg
https://i.postimg.cc/ZR19HVJz/i-3.jpg
https://i.postimg.cc/LXqYjrKV/i-4.jpg
https://i.postimg.cc/zf2HbqMB/i-5.jpg
- These users thanked the author Serge12345 for the post (total 3):
- Mikha77, Geniş, Mart
-
- Orgazm!
- Total posts: 510
- Registered for: 2 years
Bir çocukluk arkadaşıyla ve zaten bilinçli bir yaşta, yazın onunla nehre gittik, güneşlenmek ve ateşte domuz yağı ve ekmek kızartmak için yanımıza bir çadır aldık. Yağmur yağmaya başladı ve çadıra doğru koşarken ıslandık ve çadırın içinde iç çamaşırlarımıza kadar soyunduk.
Külotları ıslaktı ve penisi oldukça göze çarpıyordu, ona görünür olduğunu söyledim, o da bana baktı, buna güldük, o da figürüm hakkında iltifat etti ve onu daha önce gören var mı diye sordu , bu tür konuşmalardan bıktım ayağa kalktım ve bana penisini göstermesini istedim ve gösterdi ve sonra beni ağzına almam için ikna etmeye başladı, uzun süre direndim ama Denis herkesi ikna edebilir. Emmeye ve ellerimle yardım etmeye başladım, bir süre sonra ellerini başının arkasına koyup ağzına geldi, çadırdan koşarak çıktım ve her şeyi tükürüp ağzımı çalkaladım. Ona spermin çok iğrenç olduğunu söyledi. Ona başka bir şey olmadı ve bu hikayeyi hatırlamadılar bile.
Külotları ıslaktı ve penisi oldukça göze çarpıyordu, ona görünür olduğunu söyledim, o da bana baktı, buna güldük, o da figürüm hakkında iltifat etti ve onu daha önce gören var mı diye sordu , bu tür konuşmalardan bıktım ayağa kalktım ve bana penisini göstermesini istedim ve gösterdi ve sonra beni ağzına almam için ikna etmeye başladı, uzun süre direndim ama Denis herkesi ikna edebilir. Emmeye ve ellerimle yardım etmeye başladım, bir süre sonra ellerini başının arkasına koyup ağzına geldi, çadırdan koşarak çıktım ve her şeyi tükürüp ağzımı çalkaladım. Ona spermin çok iğrenç olduğunu söyledi. Ona başka bir şey olmadı ve bu hikayeyi hatırlamadılar bile.
- These users thanked the author natalya.harita for the post:
- Mart
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 372
- Registered for: 2 years
İlk oral seksimi 40 yaşımda yaptım... merakımdan... Spermi yuttum. Öğürme refleksleri yoktu. Ve sperm tadı tuzlu ve yumuşaktı, su gibi değildi
- These users thanked the author Gurme for the post:
- çok sayıda denizci
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 6
- Registered for: 1 year 7 months
14 yaşında kandırıldım bunu yapmaya... İlk başta biraz utandım, kusacağımı sandım. Ve onu aldığımda, onun tadına vardım. Daha sonra kendim bile istedim.
- These users thanked the author Dianochka for the post (total 7):
- Kunimen, Medoed96, orgazmatör21, Geniş, çok sayıda denizci, Mart, Sibiryak89
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 79
- Registered for: 1 year 5 months
1 ve o da sonuncusu, birkaç yıl önce bir tanıdığım bana büyük bir şükran duygusuyla çok çok ilgi göstermişti.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post