İlk oral seks

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
Elbisecod25
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 179
Registered for: 4 years 2 months
Orientation: biseksüel
 İlk oral seks

Unread post by Elbisecod25 »

Herkese merhaba) Uzun zamandır mesaj yazmadım çünkü iki dünyadan gelen bir bilgi yığını içinde boğuluyordum - biri ahlaki açıdan saf, diğeri daha özgür.
Ama merak ediyorum: Kızlar , ilk oral seks ne zaman oldu? Bu nasıl oldu? Hangi düşünce ve duygulara sahiptiniz?
Ben de aynı soruyu erkeklere sormak istiyorum çünkü yakın gelecekte sik yalamak istiyorum)
Milla
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 233
Registered for: 4 years 9 months
 Re: İlk oral seks

Unread post by Milla »

İlk oral seks uzun zaman önceydi ve şunu söyleyeyim, kadın olmadan önce adam beni kendisine oral seks ve onu reddettim çünkü... Arkadaşlarımın öğrenebileceğini düşündüm. Bir keresinde artılarını eksilerini tartıp yapmaya kararlıydım ama son anda yapmadım ama adam bana sarıldı, beni yatağa attı ve göğsümde oturarak beni ikna etmeye başladı. 10 dakika geçti ve harekete geçti, külotunu çıkardı ve zaten külotsuz ama tişörtle üzerime oturuyordu ve yüzüme yaklaştı, ona bunu yapmasına gerek olmadığını ve biri öğrenirse ne olacağını söyledim , zaten dövüş pozisyonundaydı ve yüzümün üzerinden ağzımın çevresine enjekte etmeye başladı ve bir anda tam dudaklarımın üzerinde durdu ve penisimi hafifçe ağzıma bastırmaya başladı. Ağzımı hafifçe açtım ve hemen penis ağzıma girdi, birkaç dakika penisle nazikçe hareket etti, sonra elimi penisin etrafına doladım ve emmeye başladım. Yaklaşık 5 dakika geçti, eliyle başımı tuttu ve anında spermi ağzıma çarptı. Bundan sonra ben oral seks bunu gerçekten beğendim
These users thanked the author Milla for the post (total 8):
Sibiryak89, Nikk, Elbisecod25, Fargal94, Andrewv, Dima345, Şişman adam, Anton Sidorov
Boo
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 33
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by Boo »

Öyle bir sorun var ki, spermin tadı korkutucu
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 5 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Sibiryak89 »

Milla: 04 May 2022, 14:39 İlk oral seks uzun zaman önceydi ve şunu söyleyeyim, ben kadın olmadan önce adam beni ona oral seks yapmaya ikna etmek için uzun süre uğraştı. oral seks ve onu reddettim çünkü... Arkadaşlarımın öğrenebileceğini düşündüm. Bir keresinde artılarını eksilerini tartıp yapmaya kararlıydım ama son anda yapmadım ama adam bana sarıldı, beni yatağa attı ve göğsümde oturarak beni ikna etmeye başladı. 10 dakika geçti ve harekete geçti, külotunu çıkardı ve zaten külotsuz ama tişörtle üzerime oturuyordu ve yüzüme yaklaştı, ona bunu yapmasına gerek olmadığını ve biri öğrenirse ne olacağını söyledim , zaten dövüş pozisyonundaydı ve yüzümün üzerinden ağzımın çevresine enjekte etmeye başladı ve bir anda tam dudaklarımın üzerinde durdu ve penisimi hafifçe ağzıma bastırmaya başladı. Ağzımı hafifçe açtım ve hemen penis ağzıma girdi, birkaç dakika penisle nazikçe hareket etti, sonra elimi penisin etrafına doladım ve emmeye başladım. Yaklaşık 5 dakika geçti, eliyle başımı tuttu ve anında spermi ağzıma çarptı. Bundan sonra ben oral seks Gerçekten beğendim
Peki yaşın, kaç yaşındaydın?
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 4 months

Unread post by Nikk »

Aferin Milla’ya! Oral seksten yalnızca erkekler hoşlanmaz! Bazı kızlar oral seks sırasında
orgazma ulaşabilir!
These users thanked the author Nikk for the post:
Altı
Kulibin
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 91
Registered for: 3 years 3 months

Unread post by Kulibin »

niqk: 04 May 2022, 19:24 Aferin Milla! Oral seksten yalnızca erkekler hoşlanmaz! Bazı kızlar
oral seks sırasında orgazma ulaşabilir!
Benim de öyle bir tane vardı, emdiğinde geldi! Ancak seks sırasında neredeyse her birkaç dakikada bir boşalabildiği doğru. Onun sikten keyif aldığını görmek akıllara durgunluk vericiydi!!!
These users thanked the author Kulibin for the post:
Nikk
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 4 months

Unread post by Nikk »

Kulibin: 04 May 2022, 21:46
niqk: 04 May 2022, 19:24 Aferin Milla! Oral seksten yalnızca erkekler hoşlanmaz! Bazı kızlar
oral seks sırasında orgazma ulaşabilir!
Benim de öyle bir tane vardı, emdiğinde geldi! Ancak seks sırasında neredeyse her birkaç dakikada bir boşalabildiği doğru. Onun sikten keyif aldığını görmek aklımı başımdan aldı!!!
Karım da öyle... :)
These users thanked the author Nikk for the post:
Fargal94
Rudi
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 312
Registered for: 3 years 8 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Rudi »

[/quote] Benim de öyle bir tane vardı, emdiğimde geldi! Ancak seks sırasında neredeyse her birkaç dakikada bir boşalabildiği doğru. Onun sikten keyif aldığını görmek aklımı başımdan aldı, vajinal, oral) ama kıçına boşalmak imkansız!!!
Автор темы
Elbisecod25
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 179
Registered for: 4 years 2 months

Unread post by Elbisecod25 »

Milla: 04 May 2022, 14:39 İlk oral seks uzun zaman önceydi ve şunu söyleyeyim, ben kadın olmadan önce adam beni ona oral seks yapmaya ikna etmek için uzun süre uğraştı. oral seks ve onu reddettim çünkü... Arkadaşlarımın öğrenebileceğini düşündüm. Bir keresinde artılarını eksilerini tartıp yapmaya kararlıydım ama son anda yapmadım ama adam bana sarıldı, beni yatağa attı ve göğsümde oturarak beni ikna etmeye başladı. 10 dakika geçti ve harekete geçti, külotunu çıkardı ve zaten külotsuz ama tişörtle üzerime oturuyordu ve yüzüme yaklaştı, ona bunu yapmasına gerek olmadığını ve biri öğrenirse ne olacağını söyledim , zaten dövüş pozisyonundaydı ve yüzümün üzerinden ağzımın çevresine enjekte etmeye başladı ve bir anda tam dudaklarımın üzerinde durdu ve penisimi hafifçe ağzıma bastırmaya başladı. Ağzımı hafifçe açtım ve hemen penis ağzıma girdi, birkaç dakika penisle nazikçe hareket etti, sonra elimi penisin etrafına doladım ve emmeye başladım. Yaklaşık 5 dakika geçti, eliyle başımı tuttu ve anında spermi ağzıma çarptı. Bundan sonra ben oral seks Gerçekten beğendim
Hikaye için teşekkürler)
nVe ne çılgınca ya da tuhaf bir şey oral seks var mıydı?
tercih
İlgi gösteriliyor
Total posts: 4
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by tercih »

Aferin kız. ağzıma koydum
Kuklacılık
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 527

Unread post by Kuklacılık »

Oral seks bir zevktir, özellikle de verdiğinizde.
İlk oral seksimi bir çiftle toplantıda yaptım. Oral seks denemek arzusuyla onlara gittim ama çok emin değildim. Çıplak bir adamın yanında olmak bile zordu. Eşim duştayken biz yatağa oturduk. Ben beklentiyle doluydum ama o pek heyecanlı değildi. Önce onu elime almamı önerdi. Ve penise dokunduğum anda şüphelerim ortadan kalktı. Hemen önünde diz çöktü, gözlerini kapadı ve ağzına aldı. İşte bu, artık utanmaya gerek yoktu ve onu emmeye başladım. Sik ağzımda şişti ve onu bir fahişe gibi emdim. Eşim odaya girdi ve şakacı bir şekilde şöyle dedi: Çocuklar, henüz başlamadınız mı? Bu beni daha da tahrik etti. Gerçekten hoşuma gitti. Tek dezavantajı ağzıma boşalmamasıydı.
These users thanked the author Kuklacılık for the post:
Devam etmek
Dima345
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 71
Registered for: 3 years

Unread post by Dima345 »

İlk oral seks bir erkeği benden çok daha yaşlı yaptı. Kadınlar ve seks hakkında konuşmaya başladık. Büyük bir aleti olduğunu ve emilmeyi sevdiğini söyledi. Sonra da aletini çıkarıp bana gösterdi. Daha sonra benden benimkini göstermemi istedi. Ben de külotumu çıkarıp kendiminkini gösterdim. Penisim çok daha küçük. Sonra her şey çok çabuk oldu, ayağa kalktı, yanıma geldi ve penisini elime almamı söyledi. Sessizce eğilip onu dürtmeye başladım. Bunu yapmaktan hoşlanıp hoşlanmadığımı sordu. Onun büyük ve güzel olduğunu söyledim. Daha sonra elleriyle başımı tuttu ve penisini ağzıma yönlendirdi. Ağır bir şekilde salyalarım akıyordu ve çenem ağrıyordu. Bir şeyler söyledi ama neredeyse hiçbir şey duymadım. Dizlerim uyuşmuş. Bitirmeye başladığında başımı daha da sert bastırmaya başladı, böylece burnum karnına yaslandı. Nefes almak benim için zordu ve salyalarım akıyordu. Her seferinde tüm uzunluğu içime soktuğunda kendimi hasta hissettim, bana çok uzun sürdü. Bitirdiğinde sperminde boğuldum. Ağır nefes alıyordu ve ben yerde oturuyordum, her tarafım salya akıtıyordu.
These users thanked the author Dima345 for the post:
Dima 771714
Şişman adam
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 267
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by Şişman adam »

Kızların ilk oral seksi nasıl kabul ettiklerini ve genç muhabbet kuşlarının fantezilerini okumaya gittim.
These users thanked the author Şişman adam for the post:
Travolta
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415

Unread post by Geçit »

ilk oral seks Bunu ben planlamadım ve hem benim için hem de bunu yaptığım çocuk için sürpriz oldu. Onunla yeni tanıştık. Çok ısrarcıydı ve reddedemedim ve reddetmek de istemedim. Penisini görünce kendim denemek istedim. Cinsel çekicilikten çok meraktı bu.
These users thanked the author Geçit for the post:
Anton Sidorov
arelav
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 53

Unread post by arelav »

Soru kızlara yöneltildi!!!! :ireful1: