Kadınların osuruklarını kim sever?

Güçlü yarınıza, cinsel ilişkiler açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Автор темы
EVLER
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 272
Registered for: 3 years 6 months
Orientation: biseksüel
 Kadınların osuruklarını kim sever?

Unread post by EVLER »

Bazen kızların nasıl osurduğu aklımı başımdan alıyor! Bir defasında eski sevgilimi ziyarete geldiğimde tuvalete oturdu ve yüksek sesle osurdu* O anda sikimi çekiyordum ve onun sinirlendiğinde çıkan ses de beni deli ediyordu*

17 dakika 55 saniye sonra gönderildi :
а! küçük bir hikaye! bir gün kulübeye vardım - gece düştü * Zaten sarhoşum ve sanırım yürüyüşe çıkacağım - ve nehir çok uzakta değil ve tanıdık bir kulübede ışığın açık olduğunu görüyorum, peki, Sanırım yine de içeri gireceğim, yapacak bir şey yok ve orada Tamara ve arkadaşı zaten yetişkin teyzeler ve benden büyükler - kısacası onları tanıyorum! Votka içmek için yanlarında kaldım* ve genel olarak ben yaşımdayken, yani gençtim, bu Tamarka annemizi ziyarete geldi ve gizlice bana baktı! ve sonra büyüdüm ve onu ziyaret etmeye karar verdim ve kocası yeni öldü ve o gerçekten sikişmek istiyor Kısacası, onu ziyaret etmek için para ödedim, o, teyzem ve komşum sarhoştu, çoktan sarhoştu! ama oraya oturdum ve onlarla konuştum ve sonra ikincisi sikişme zamanının geldiğini fark etti! çok gürültülü ve umursamıyor, utangaç bile değil, kıçını bana doğru çevirdi ve yanına gelmem için beni çağırıyor - sanki sikişmeye devam et! İki kat heyecanlandım ve onun kıçına vurmaya devam ettim ve amı hala duruyor çok kıllı Savdepov mmmmmmmmmm... yüksek! sikişirken hala böyle yüksek sesle çığlık atıyor, berbat! tamam, gece bozkırdaki kulübedeydik, ama eğer dairede olsaydık, komşular muhtemelen çıldırırdı
5 dakika 4 saniye sonra gönderildi:
ve o toplantıdan sonra beni görmek istemedi ve bir yıl ya da altı ay sonra yaşlı adamı buldu ve genel olarak hayatını orada yaşadı, sonra onu seksten sonra aradım ve o benim evime gelmedi!
These users thanked the author EVLER for the post (total 3):
Herurg, Drakunka, zayıf bağırsak
Drakunka
İlgi gösteriliyor
Total posts: 3
Registered for: 2 years 3 months
 Re: Kadınların osurmasından kim rahatsız oluyor?

Unread post by Drakunka »

Ah evet, onu seviyorum. İşyerinde ortak tuvaletimiz var ve benim bir kadın grubunda çalıştığım ortaya çıktı. Kabine girmeyi ve oradaki kadınların osurduğunu koklamayı seviyorum, bu gerçekten harika
These users thanked the author Drakunka for the post:
seksforumu_
hükümet38
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 247
Registered for: 2 years
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by hükümet38 »

69. pozisyonda oral seks yapıyorum ve gaz çıkarıyor ki bu doğal olarak çirkin değil, ya da sert bir sikiş yaptığında karnının altına yattığında, daha derin bir nüfuz için kıç yastığı kaldırılıyor, ben üstüne çıkacağım ve bacaklarımın üzerine oturarak onu daha derine iteceğim, biraz acıyor, nefesi kesiliyor, hatta osuruyor ama hiçbir şey bu kadar heyecan verici değil... asıl mesele müziğin sesini yükselterek o duymasın. ..
Lenok
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 198
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by Lenok »

Peki bugün ne tür konular bunlar?
zayıf bağırsak
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 388
Registered for: 3 years 4 months

Unread post by zayıf bağırsak »

Sana tamamen katılıyorum kardeşim! Hikayeler çok ilginç ve heyecan verici! Hiç buna benzer başka bir şey oldu mu? Aksi takdirde, çok az kişi kızların osurduğunu kabul eder, hem de bunda bir hikaye olsa bile!
Ksenofon
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3155
Registered for: 2 years 2 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Ksenofon »

Sevgilinle osurmak, birlikte aşk şarkısı söylemek gibidir!
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5016
Registered for: 1 year 7 months

Unread post by Eustace »

Ksenofont: 10 Mar 2024, 16:10 Sevdiğinizle osurmak, birlikte aşk şarkısı söylemek gibidir!
evet, o Şakadaki gibi! Sevgilim, uyuyor musun? Uyuyorum!
These users thanked the author Eustace for the post (total 2):
Ksenofon, seksforumu_
Andrey Lukashov
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1011
Registered for: 2 years 10 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Andrey Lukashov »

MAKUMBA: 18 Dec 2021, 21:45 Kendimi çok heyecanlandırdım))) şimdi oturup kayınvalidemin tuvalete girip osurmasını dinliyorum - umrunda değil, o bir köy kızı ve sarhoş - karımı aldım tuvalete gidiyorum ve kayınvalidem banyoda sikişirken orada bir piç gibi oturuyorum - ve o anda karım sikini emiyor ve inliyor - bana öyle geliyor ki Natasha Teyze tuvalette kulak misafiri olduğumuzu duyuyor - ve umrunda değil, sikildi - Annesini sikmek için karımdan izin istemem gerekiyor -
Ve sen de karını ve anneni besle bir bezelye kanunu verin ve etkiyi arttırmak için onlara köpüklü su "Zil" verin :) Sizin için gaz jeneratörleri gibi olacaklar :) Sadece koklayın ve yürüyün :)
These users thanked the author Andrey Lukashov for the post (total 2):
Alexa, seksforumu_
Alexa
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 283
Registered for: 1 year 3 months

Unread post by Alexa »

MAKUMBA, burnunu sokmayı denemedin mi? kıçını, sanırım bundan daha çok hoşlanacaksın.
These users thanked the author Alexa for the post (total 2):
seksforumu_, Andrey Lukashov
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Erkekler ve erkekler için sorular”