Kadınların osuruklarını kim sever?
-
Автор темыEVLER
- Penetrasyon
- Total posts: 272
- Registered for: 3 years 6 months
- Orientation: biseksüel

Bazen kızların nasıl osurduğu aklımı başımdan alıyor! Bir defasında eski sevgilimi ziyarete geldiğimde tuvalete oturdu ve yüksek sesle osurdu* O anda sikimi çekiyordum ve onun sinirlendiğinde çıkan ses de beni deli ediyordu*
17 dakika 55 saniye sonra gönderildi :
а! küçük bir hikaye! bir gün kulübeye vardım - gece düştü * Zaten sarhoşum ve sanırım yürüyüşe çıkacağım - ve nehir çok uzakta değil ve tanıdık bir kulübede ışığın açık olduğunu görüyorum, peki, Sanırım yine de içeri gireceğim, yapacak bir şey yok ve orada Tamara ve arkadaşı zaten yetişkin teyzeler ve benden büyükler - kısacası onları tanıyorum! Votka içmek için yanlarında kaldım* ve genel olarak ben yaşımdayken, yani gençtim, bu Tamarka annemizi ziyarete geldi ve gizlice bana baktı! ve sonra büyüdüm ve onu ziyaret etmeye karar verdim ve kocası yeni öldü ve o gerçekten sikişmek istiyor Kısacası, onu ziyaret etmek için para ödedim, o, teyzem ve komşum sarhoştu, çoktan sarhoştu! ama oraya oturdum ve onlarla konuştum ve sonra ikincisi sikişme zamanının geldiğini fark etti! çok gürültülü ve umursamıyor, utangaç bile değil, kıçını bana doğru çevirdi ve yanına gelmem için beni çağırıyor - sanki sikişmeye devam et! İki kat heyecanlandım ve onun kıçına vurmaya devam ettim ve amı hala duruyor çok kıllı Savdepov mmmmmmmmmm... yüksek! sikişirken hala böyle yüksek sesle çığlık atıyor, berbat! tamam, gece bozkırdaki kulübedeydik, ama eğer dairede olsaydık, komşular muhtemelen çıldırırdı
5 dakika 4 saniye sonra gönderildi:
ve o toplantıdan sonra beni görmek istemedi ve bir yıl ya da altı ay sonra yaşlı adamı buldu ve genel olarak hayatını orada yaşadı, sonra onu seksten sonra aradım ve o benim evime gelmedi!
17 dakika 55 saniye sonra gönderildi :
а! küçük bir hikaye! bir gün kulübeye vardım - gece düştü * Zaten sarhoşum ve sanırım yürüyüşe çıkacağım - ve nehir çok uzakta değil ve tanıdık bir kulübede ışığın açık olduğunu görüyorum, peki, Sanırım yine de içeri gireceğim, yapacak bir şey yok ve orada Tamara ve arkadaşı zaten yetişkin teyzeler ve benden büyükler - kısacası onları tanıyorum! Votka içmek için yanlarında kaldım* ve genel olarak ben yaşımdayken, yani gençtim, bu Tamarka annemizi ziyarete geldi ve gizlice bana baktı! ve sonra büyüdüm ve onu ziyaret etmeye karar verdim ve kocası yeni öldü ve o gerçekten sikişmek istiyor Kısacası, onu ziyaret etmek için para ödedim, o, teyzem ve komşum sarhoştu, çoktan sarhoştu! ama oraya oturdum ve onlarla konuştum ve sonra ikincisi sikişme zamanının geldiğini fark etti! çok gürültülü ve umursamıyor, utangaç bile değil, kıçını bana doğru çevirdi ve yanına gelmem için beni çağırıyor - sanki sikişmeye devam et! İki kat heyecanlandım ve onun kıçına vurmaya devam ettim ve amı hala duruyor çok kıllı Savdepov mmmmmmmmmm... yüksek! sikişirken hala böyle yüksek sesle çığlık atıyor, berbat! tamam, gece bozkırdaki kulübedeydik, ama eğer dairede olsaydık, komşular muhtemelen çıldırırdı
5 dakika 4 saniye sonra gönderildi:
ve o toplantıdan sonra beni görmek istemedi ve bir yıl ya da altı ay sonra yaşlı adamı buldu ve genel olarak hayatını orada yaşadı, sonra onu seksten sonra aradım ve o benim evime gelmedi!
- These users thanked the author EVLER for the post (total 3):
- Herurg, Drakunka, zayıf bağırsak
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
- Registered for: 2 years 3 months
Re: Kadınların osurmasından kim rahatsız oluyor?
Ah evet, onu seviyorum. İşyerinde ortak tuvaletimiz var ve benim bir kadın grubunda çalıştığım ortaya çıktı. Kabine girmeyi ve oradaki kadınların osurduğunu koklamayı seviyorum, bu gerçekten harika
- These users thanked the author Drakunka for the post:
- seksforumu_
-
- Penetrasyon
- Total posts: 247
- Registered for: 2 years
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
69. pozisyonda oral seks yapıyorum ve gaz çıkarıyor ki bu doğal olarak çirkin değil, ya da sert bir sikiş yaptığında karnının altına yattığında, daha derin bir nüfuz için kıç yastığı kaldırılıyor, ben üstüne çıkacağım ve bacaklarımın üzerine oturarak onu daha derine iteceğim, biraz acıyor, nefesi kesiliyor, hatta osuruyor ama hiçbir şey bu kadar heyecan verici değil... asıl mesele müziğin sesini yükselterek o duymasın. ..
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 198
- Registered for: 1 year 11 months
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 388
- Registered for: 3 years 4 months
Sana tamamen katılıyorum kardeşim! Hikayeler çok ilginç ve heyecan verici! Hiç buna benzer başka bir şey oldu mu? Aksi takdirde, çok az kişi kızların osurduğunu kabul eder, hem de bunda bir hikaye olsa bile!
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3155
- Registered for: 2 years 2 months
- Orientation: heteroseksüel
Sevgilinle osurmak, birlikte aşk şarkısı söylemek gibidir!
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5016
- Registered for: 1 year 7 months
evet, o Şakadaki gibi! Sevgilim, uyuyor musun? Uyuyorum!
- These users thanked the author Eustace for the post (total 2):
- Ksenofon, seksforumu_
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
- Registered for: 2 years 10 months
- Orientation: biseksüel
Ve sen de karını ve anneni besle bir bezelye kanunu verin ve etkiyi arttırmak için onlara köpüklü su "Zil" verin :) Sizin için gaz jeneratörleri gibi olacaklar :) Sadece koklayın ve yürüyün :)MAKUMBA: ↑18 Dec 2021, 21:45 Kendimi çok heyecanlandırdım))) şimdi oturup kayınvalidemin tuvalete girip osurmasını dinliyorum - umrunda değil, o bir köy kızı ve sarhoş - karımı aldım tuvalete gidiyorum ve kayınvalidem banyoda sikişirken orada bir piç gibi oturuyorum - ve o anda karım sikini emiyor ve inliyor - bana öyle geliyor ki Natasha Teyze tuvalette kulak misafiri olduğumuzu duyuyor - ve umrunda değil, sikildi - Annesini sikmek için karımdan izin istemem gerekiyor -
- These users thanked the author Andrey Lukashov for the post (total 2):
- Alexa, seksforumu_
-
- Penetrasyon
- Total posts: 283
- Registered for: 1 year 3 months
MAKUMBA, burnunu sokmayı denemedin mi? kıçını, sanırım bundan daha çok hoşlanacaksın.
- These users thanked the author Alexa for the post (total 2):
- seksforumu_, Andrey Lukashov
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post