Kadınların osuruklarını kim sever?
-
Автор темыEVLER
- Penetrasyon
- Total posts: 272
- Registered for: 3 years 6 months
- Orientation: biseksüel

Bazen kızların nasıl osurduğu aklımı başımdan alıyor! Bir defasında eski sevgilimi ziyarete geldiğimde tuvalete oturdu ve yüksek sesle osurdu* O anda sikimi çekiyordum ve onun sinirlendiğinde çıkan ses de beni deli ediyordu*
17 dakika 55 saniye sonra gönderildi :
а! küçük bir hikaye! bir gün kulübeye vardım - gece düştü * Zaten sarhoşum ve sanırım yürüyüşe çıkacağım - ve nehir çok uzakta değil ve tanıdık bir kulübede ışığın açık olduğunu görüyorum, peki, Sanırım yine de içeri gireceğim, yapacak bir şey yok ve orada Tamara ve arkadaşı zaten yetişkin teyzeler ve benden büyükler - kısacası onları tanıyorum! Votka içmek için yanlarında kaldım* ve genel olarak ben yaşımdayken, yani gençtim, bu Tamarka annemizi ziyarete geldi ve gizlice bana baktı! ve sonra büyüdüm ve onu ziyaret etmeye karar verdim ve kocası yeni öldü ve o gerçekten sikişmek istiyor Kısacası, onu ziyaret etmek için para ödedim, o, teyzem ve komşum sarhoştu, çoktan sarhoştu! ama oraya oturdum ve onlarla konuştum ve sonra ikincisi sikişme zamanının geldiğini fark etti! çok gürültülü ve umursamıyor, utangaç bile değil, kıçını bana doğru çevirdi ve yanına gelmem için beni çağırıyor - sanki sikişmeye devam et! İki kat heyecanlandım ve onun kıçına vurmaya devam ettim ve amı hala duruyor çok kıllı Savdepov mmmmmmmmmm... yüksek! sikişirken hala böyle yüksek sesle çığlık atıyor, berbat! tamam, gece bozkırdaki kulübedeydik, ama eğer dairede olsaydık, komşular muhtemelen çıldırırdı
5 dakika 4 saniye sonra gönderildi:
ve o toplantıdan sonra beni görmek istemedi ve bir yıl ya da altı ay sonra yaşlı adamı buldu ve genel olarak hayatını orada yaşadı, sonra onu seksten sonra aradım ve o benim evime gelmedi!
17 dakika 55 saniye sonra gönderildi :
а! küçük bir hikaye! bir gün kulübeye vardım - gece düştü * Zaten sarhoşum ve sanırım yürüyüşe çıkacağım - ve nehir çok uzakta değil ve tanıdık bir kulübede ışığın açık olduğunu görüyorum, peki, Sanırım yine de içeri gireceğim, yapacak bir şey yok ve orada Tamara ve arkadaşı zaten yetişkin teyzeler ve benden büyükler - kısacası onları tanıyorum! Votka içmek için yanlarında kaldım* ve genel olarak ben yaşımdayken, yani gençtim, bu Tamarka annemizi ziyarete geldi ve gizlice bana baktı! ve sonra büyüdüm ve onu ziyaret etmeye karar verdim ve kocası yeni öldü ve o gerçekten sikişmek istiyor Kısacası, onu ziyaret etmek için para ödedim, o, teyzem ve komşum sarhoştu, çoktan sarhoştu! ama oraya oturdum ve onlarla konuştum ve sonra ikincisi sikişme zamanının geldiğini fark etti! çok gürültülü ve umursamıyor, utangaç bile değil, kıçını bana doğru çevirdi ve yanına gelmem için beni çağırıyor - sanki sikişmeye devam et! İki kat heyecanlandım ve onun kıçına vurmaya devam ettim ve amı hala duruyor çok kıllı Savdepov mmmmmmmmmm... yüksek! sikişirken hala böyle yüksek sesle çığlık atıyor, berbat! tamam, gece bozkırdaki kulübedeydik, ama eğer dairede olsaydık, komşular muhtemelen çıldırırdı
5 dakika 4 saniye sonra gönderildi:
ve o toplantıdan sonra beni görmek istemedi ve bir yıl ya da altı ay sonra yaşlı adamı buldu ve genel olarak hayatını orada yaşadı, sonra onu seksten sonra aradım ve o benim evime gelmedi!
- These users thanked the author EVLER for the post (total 3):
- Herurg, Drakunka, zayıf bağırsak
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 11
- Registered for: 3 years 8 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Kadınların osurmasından kim rahatsız oluyor?
Aferin oğlum :evet:

- These users thanked the author fantastrom for the post:
- helikopter9
-
Автор темыEVLER
- Penetrasyon
kendimi aşırı heyecanlandırdım))) şimdi oturup kayınvalidemin tuvalete gitmesini ve osurmasını dinliyorum - umrunda değil, o bir köy kızı ve sarhoş - karımı tuvalete götürdüm ve Kayınvalidem banyoda sikişirken boş boş oturuyorum - ve karım şu anda sikini emiyor ve inliyor - bana öyle geliyor ki Natasha Teyze tuvalette kulak misafiri olduğumuzu duyuyor - ve o da duymuyor umurumda değil, o sikildi - annesini sikmek için karımdan izin istemem gerekiyor -
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 413
- Registered for: 4 years 11 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Sitedekiler ben de bir melek değilim ama bazen okuyorum ve kusmak istiyorum...
Bu saçmalıktan aboneliğimi iptal etmem gerekiyor.

-
- Orgazm!
- Total posts: 728
Okurken neredeyse gülmekten kırıldım, böyle bir şey yazmam lazım
O kadar kötü ki bu kadar iyi)
Okurken neredeyse gülmekten kırıldım, böyle bir şey yazmam lazım

- These users thanked the author helikopter9 for the post (total 2):
- Evgeniy-Spb, Kardeş
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 413
- Registered for: 4 years 11 months
helicopt9, şanslısın, bunu okuduğumda Forumdaki bazı paylaşımlar bende kusma isteği uyandırıyor Forum üyelerinin yarısının bir psikiyatri hastanesinde zorla tedavi görmesi gerekiyor.
- These users thanked the author SergeyON for the post (total 2):
- Barmaleykin_47, Bob2390
-
- Orgazm!
SergeyON, hayal gücü çok çalışır)
- These users thanked the author helikopter9 for the post:
- Anonim
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
- Registered for: 4 years
Hayal gücü, zeka, zevk ve temel eğitim eksikliği var. Birleşik Devlet Sınavı aynı zamanda “son derece entelektüel bir kişiliğin” oluşumuna da damgasını vurdu.
- These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post:
- AnonimTmn
-
- Orgazm!
-
Автор темыEVLER
- Penetrasyon
SergeyON, iyi şanslar - kimse sıkılmayacak - doğru sen bizimsin
-
Автор темыEVLER
- Penetrasyon
Oha hatırladım! ve bu arada, inanmaman boşuna * küçükken teyzemin benimle köyde yaşadığı bir durum vardı ve bir şekilde kendime sıçıyorum, yani midem ve karnım çok ağrıyor ve Bir leğene kaka yaptım ve teyzem yakınlardaydı ve benim için endişeleniyordu çünkü küçüğüm ve karnım ağrıyor ve köy tuvaletinde ışık yok ve bok çukuru var, genel olarak bu bir seçenek değil... sıcak bir evde bir olay vardı - teyzem kaka yap diye elini kıçıma ve karnıma sürdü - midemdeki ağrıdan dolayı acı çekiyordum ama aynı zamanda teyzemin yakınlarda olması da güzel ve amına ve kıçına dokunuyor O anda külotsuz elbisesinin altında kıllı bir kedi gördüm; bacaklarında galoşlar vardı ve sonra her şey bittiğinde ve ben yıkandığımda teyzemi düşünmeye başladım - o yarım kaldı. hayatım kocası olmadan geçti - daha sonra hamamda kendini nasıl yıkadığını gözetledim - bana kocaman tüylü bir kedisi varmış gibi geldi ama kedisi ayaktaydı - bazen akşam karanlığında geç saatlerde yıkanıyorlardı ve büyükanne ve büyükbabalar zaten uyuyordu (*- *) ve casusluk yaptım - ama bir nedenden dolayı teyzem mastürbasyon yapmadı - bilmiyorum Savdepov’un adamları için bunları kim çözecek! daha sonra erkek kardeşim ve ben, yani teyzemin oğlu, köydeki bir kanepede birlikte uyutulduk ve teyzem, beyaz bir gecelikle yerdeki kanepenin yanına uzandı ve her zaman gözlüğünü çıkardı. yatmaya gidiyorum* Gece! Sessizlik var, herkes horluyor ve uyuyor ve ben küçük amcık uyuyamıyorum ve teyzemin battaniyenin altında kıpırdadığını duyuyorum - ve daha yakından baktım ve karanlıkta teyzemin koca kıçını nasıl ileri geri hareket ettirdiğini gördüm ve Battaniyenin altında dairesel bir hareketle hareket ediyor ve fısıltıyla inliyor - sanki: Oooh !ysss!uuu!mm! ve biraz sonra osuracak! ve o Oh! gibiydi ve sessizleşti! kimsenin duymadığından emindi ve ben neredeyse gülüyordum - ama küçük piç orada yatıp kulaklarını ısıtıyordu - ben de kıkırdadım ve ağabeyim uyandı ve bana uyuyormuşum gibi baktı!.. ama teyzem de uykuya daldı , genel olarak biraz sallanıp dönüyorum ve bir amım diken diken oluyor ve sonra tatlı bir uykuya daldım
-
- Penetrasyon
- Total posts: 232
- Registered for: 3 years 10 months
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 66
- Registered for: 4 years 4 months
Ve sonra Teğmen Rzhevsky sapkınlıklar hakkında hiçbir şey bilmediklerini fark etti

-
- Sürtünmeler
- Total posts: 449
- Registered for: 3 years 9 months
Bilmiyorum, denemedim ama görünen o ki kızlar her zaman daha hoş osuruyor
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 91
- Registered for: 2 years 5 months
Fu-fu-fu-fu.... ve ayrıca fu-fu-fu.... ve tabii ki, fu-fu-fu... ve böylece, fu-fu-fu))))))
-
- Penetrasyon
- Total posts: 254
- Registered for: 2 years 7 months
kahretsin, ne konu.. kendini bokla bulaştır ve yala
-
- Penetrasyon
- Total posts: 204
- Registered for: 3 years 4 months
Bu videoyu izledim ve neredeyse kusacaktım... Kadının ağzına sıçıp onu bantla sardılar, sonra kırk dakika kadar becerdiler... kaltak, böyle bir şey düşünmen lazım. Kadın da umursamadı, o da çıldırdı ve sonunda ağzına işedi, bu videoyu kusma isteğiyle hatırlıyorum...
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
Hatırlamamak daha iyi! Ve genel olarak - düşünmeyin!..
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 434
- Registered for: 2 years 10 months
Bu çok tüyler ürpertici, böyle bir şey duymak çok iğrenç. Kız gerçekten çekici olmayı hemen bırakıyor
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
Kırk dakika boyunca kusma isteğiyle mi izledik? Hatırlarsınız burada da anlatılmıştı. Mideniz güçlü.Barmaleykin_47: ↑18 Jan 2023, 17:59 Bir video izlediğimde neredeyse kusuyordum.... Kadının ağzına sıçıp onu bantla sardılar, sonra kırk dakika kadar becerdiler... kaltak, böyle bir şey düşünmen lazım. Kadın da umursamadı, o da çıldırdı ve sonunda ağzına işedi, bu videoyu kusma isteğiyle hatırlıyorum...baa
-
- Penetrasyon
Sona hızla ilerledim, 40 dakika izlemeye dayanamadımMarinka: ↑18 Jan 2023, 19:21Kırk dakika boyunca kusma isteğiyle mi izledik? Hatırlarsınız burada da anlatılmıştı. Mideniz sağlam.Barmaleykin_47: ↑18 Jan 2023, 17:59 Bir video izlediğimde neredeyse kusuyordum.... Kadının ağzına sıçıp onu bantla sardılar, sonra kırk dakika kadar becerdiler... kaltak, böyle bir şey düşünmen lazım. Kadın da umursamadı, o da çıldırdı ve sonunda ağzına işedi, bu videoyu kusma isteğiyle hatırlıyorum...baa
-
- Nirvana’dayım
Böyle bir saçmalığın hemen kapatılması gerekirdi ama sen hâlâ titriyorsunBarmaleykin_47: ↑18 Jan 2023, 19:23Sona hızla ilerledim, 40 dakika boyunca bunu izlemeye dayanamadımMarinka: ↑18 Jan 2023, 19:21Barmaleykin_47: ↑18 Jan 2023, 17:59 Videoyu izleyince neredeyse kusuyordum…. Kadının ağzına sıçıp onu bantla sardılar, sonra kırk dakika kadar becerdiler... kaltak, böyle bir şey düşünmen lazım. Ve kadının umurunda değildi, o da çıldırdı ve sonunda ağzına kızdı bu videoyu kusma isteğiyle hatırlıyorum... baa
nKırk dakika boyunca kusma isteğiyle mi izledin? Hatırlarsınız burada da anlatılmıştı. Güçlü bir miden var.
-
- Penetrasyon
Şu gibi bir el fenerine ihtiyacın var: Siyah Giyen Adamlar) ve bunu bir daha izlemeyeceğimMarinka: ↑18 Jan 2023, 19:24Bu saçmalığı hemen kapatmalıydın ve hâlâ titriyordunBarmaleykin_47: ↑18 Jan 2023, 19:23Sona hızla ilerledim, 40 dakika boyunca bunu izlemeye dayanamadım
-
- Nirvana’dayım
El feneri olan bunlar ne tür insanlar?)Barmaleykin_47: ↑18 Jan 2023, 19:27Siyah Giyen Adamlar gibi bir el fenerine ihtiyacın var) ve yapma’ bunu bir daha izlemeyinMarinka: ↑18 Jan 2023, 19:24Böyle iğrenç şeylerin hemen yapılması gerekirdi, kapat şunu, sen de titriyordunBarmaleykin_47: ↑18 Jan 2023, 19:23 Sona hızla ilerledim, 40 dakika boyunca bunu izlemeye dayanamadım
-
- Penetrasyon
-
- Nirvana’dayım
Это фильм какой-то?Barmaleykin_47: ↑18 Jan 2023, 19:43https://i.postimg.cc/gktFBfBR/0-C91-E339-9-C58-4548-BC20-DA10-CC0-D4-BAC.webpMarinka: ↑18 Jan 2023, 19:36nBunlar ne tür insanlar, el feneri mi?)Barmaleykin_47: ↑18 Jan 2023, 19:27 Siyah Giyen Adamlar gibi bir el fenerine ihtiyacınız var) ve bunu bir daha izlemeyin
-
- Penetrasyon
Marinka: ↑18 Jan 2023, 19:49Это фильм какой-то?
-
- Nirvana’dayım
Вы же ничего не ответили
-
- Penetrasyon
“Siyah Giyen Adamlar” filminin birkaç bölümü bile var. Herkesin onu gördüğünü sanıyordum)
-
- Nirvana’dayım
Sanırım eskisini görmedim. Peki ne tür bir el feneri var?Barmaleykin_47: ↑18 Jan 2023, 20:03"Siyah Giyen Adamlar" filminin birkaç bölümü bile var. Herkesin onu gördüğünü sanıyordum)
-
- Penetrasyon
Marinka,
İlk bölüm eski, ama daha tazeleri de var, boş zamanlarınıza bir göz atın, neden bahsettiğimizi anlayacaksınız)
İlk bölüm eski, ama daha tazeleri de var, boş zamanlarınıza bir göz atın, neden bahsettiğimizi anlayacaksınız)
-
- Nirvana’dayım
n Tamam, bir göz atacağım)Barmaleykin_47: ↑18 Jan 2023, 20:10 Marinka,
nİlk bölüm eski ama daha taze bir bölüm de var, boş zamanlarınıza bir göz atın, neden bahsettiğimizi anlayacaksınız)
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 194
- Registered for: 2 years 5 months
Sonra bir çeşit kürek alıyor ve her şeyi delikten ağzına kürekle atıyor, böylece o çiğniyor , sürekli bir şeyler söylüyor. Tabii ki kusma isteği uyandırmadı ama özellikle bu tür saha koşullarındaki el becerisi ve ustalık beni şaşırttı
Ben de hatırladım VKontakte’de komik bir video: bir çift arabada oturuyor, Adamın kafası bantla sarılmış ve ağzı için bir delik kesilmiş. Ve siyah maskeli kız şunu söylüyor, krep, lahana böreği ve başka bir şey yedim. Sonra kıçıyla çok ustaca kafasının üstüne oturuyor ve arabada yüzüne dışkısını yapıyorBarmaleykin_47: ↑18 Jan 2023, 17:59 Kadının ağzına sıçıp onu bantla sardılar, sonra kırk dakika kadar becerdiler... kaltak, böyle bir şey düşünmen lazım. Ve kadının yürüyüş umurunda değildi, o da çıldırdı ve sonunda onun ağzına işediler.

-
- Penetrasyon
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 449
- Registered for: 3 years 9 months
Osuruktan dışkıya geçtiler, ikincisi elbette aşırı iğrenç ve saçmalık)
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 94
- Registered for: 2 years 9 months
Şu anda 39 yaşında olan eski "arkadaşım" bir keresinde sabahları kendini iyice yıkamadan seks toplantıma gelmeye cesaret etmişti ve bu süreçte aniden birkaç kez osurmuştu. Genel olarak bu, 7 yıllık ilişkiden sonraki son görüşmemizdi! Bu yüzden onu affedemezdim. Hiç bir şey. Kendime 25 yaşında bir Alen-Loch buldum!!
-
Автор темыEVLER
- Penetrasyon
N@TyPaL, ancak bundan bahsetmiyoruz kahretsin
ne kadar salak bunlar?!

-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 99
- Registered for: 2 years 4 months
-
- Flört etmek
- Total posts: 31
- Registered for: 2 years 6 months
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 23
- Registered for: 2 years 6 months
- Orientation: aseksüel
Osuruk bir osuruktur. Genelde bundan heyecanlanmıyorum ama yanımda bir bayanın osurması keyif ve eğlence oluyor. Ve Pornhub’da bir şekilde "2 kız osuruk" videosuyla karşılaştım ve orada yarım saat boyunca iki kız osuruyor. Giyinmiş, kot pantolon giymiş, hepsi iş. Çok komik. Ayrıca çıplak osuruklar da var, anüsler neşeyle takırdıyor.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post