Bir meslektaşım var, bir şekilde hastalandı ama ilk başta hastalık izni almadı, yanına girdim ve ateşi yaklaşık 38 C idi, penisim sıcaktı, genel olarak ona işte seks yaparak tedavi ettim.niqk: 30 Jun 2023, 18:40 Bir partnerle nasıl yatılacağı tamamen bireysel bir şeydir. Bu bir alışkanlık meselesi. Eşimle birlikte uyuyoruz. Ama her zaman değil.
Birisi gribe yakalanırsa farklı odalarda uyuyoruz...
Evet ve umursamadım, ilk başta sanki hastaymışım gibi sinirlendi ama sonra sık sık yatakta öpüştüler ve ilginç olan şu ki ben öpmüyorum akut solunum yolu enfeksiyonlarını veya gribi hatırlıyorum ama ondan enfeksiyon kapmadım.
5 dakika 46 saniye sonra gönderildi:
nVe bir keresinde bir daire kiralamıştım, çift kişilik yatak vardı, yani bu ikimiz için muhtemelen normaldir.
Bir meslektaşımla, işte sık sık yatakta yatıyorduk, örneğin, herkes eve gitti ve soyunup yatağa gittik, o uyuyordu ve ben televizyon izliyorum, bu benim için güzel, o çıplak olarak sarıldı ama bir şekilde uyuyamadım, şimdi televizyondan müzik çalsa bile sık sık uykuya dalıyorum.
Bir kızla yaşadığımızda ayrı uyuduk, hoşuma gitti, sabah yanına gelmek istedim onun yanına yat ve onu al.