Partnerinizle birlikte mi yoksa ayrı ayrı mı yatmanız gerekir?
-
Автор темыZorba Carrie
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
- Registered for: 2 years 1 month
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Partnerinizle birlikte mi yoksa ayrı ayrı mı yatmanız gerekir?
Yalnız uyumayı seviyorum. Kocamı ayrı uyumaya ikna etmek çok çalışmamı gerektirdi. Seks ne kadar büyüleyici olursa olsun, seksten sonra uzanıp kucaklaşmak ne kadar güzel olursa olsun, sonra öpüşüp farklı yatak odalarına gideriz. Ve çok da güzel: biraz uyuyun, hatta yatağın karşısına uzanın, istediğiniz kadar horlayın ve battaniyeyi atın.
Bunu bir şirkette yanlışlıkla söylediğimde bir arkadaşım yüzünü uzattı: "Gözleri açık bir ilişki!" Ve bence bu, birbirimize karışmadığımızda iyi bir ilişkinin anahtarıdır. diğerimiz istediğimiz gibi uyuyor.
Ve bu, seksi hiçbir şekilde etkilemiyor. Bu arada, her zaman yatakta seks yapmıyorlar ve her zaman yatmadan önce de olmuyorlar.
Konuyla ilgili neler söylemek istersiniz?
Bunu bir şirkette yanlışlıkla söylediğimde bir arkadaşım yüzünü uzattı: "Gözleri açık bir ilişki!" Ve bence bu, birbirimize karışmadığımızda iyi bir ilişkinin anahtarıdır. diğerimiz istediğimiz gibi uyuyor.
Ve bu, seksi hiçbir şekilde etkilemiyor. Bu arada, her zaman yatakta seks yapmıyorlar ve her zaman yatmadan önce de olmuyorlar.
Konuyla ilgili neler söylemek istersiniz?
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 8):
- TannaT, Yün, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Geçit, Beluga, Büyüleyici, Veronika, Yeşil
-
- Penetrasyon
- Total posts: 298
- Registered for: 2 years 10 months
- Orientation: biseksüel
Cevap: Eşimle birlikte mi yoksa ayrı ayrı mı yatmalıyım?
Önceden, tek başıma bana yetecek kadar yer yoktu
ve eğer rüyamda bir engel hissedersem, o zaman uçup giderdi zemin *x ) ve sonra tabancaları aldım
ve çapraz uyumak daha iyi
- These users thanked the author Cujoi for the post:
- Zorba Carrie
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1439
- Registered for: 2 years 2 months
Yirmi yıldır aynı yatakta uyuyoruz. Kullanışlı, konforlu ama herkesin kendi yastığı ve battaniyesi olması şartıyla.
- These users thanked the author vesaire for the post (total 2):
- Zorba Carrie, en yüksek
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 154
Hooligan Carrie, Eşim ve ben, ilk günden itibaren , Konuyu tartıştık, herkes kendi battaniyesinin altında uyuyor. Seki harika, birlikte, muhteşem. Sonra uyu: Herkesin kendi Battaniyesi vardır. Bu harika!
- These users thanked the author TannaT for the post (total 2):
- Zorba Carrie, vox
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1868
- Registered for: 3 years 2 months
Açık olan bir şey var - şartlı bir balayında ayrı ayrı uyursanız, bu endişe vericidir.
- These users thanked the author Yün for the post (total 2):
- Zorba Carrie, Morpheus
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 154
Bully Carrie, Öncelikle Merhaba Carrie. İkincisi, kendinize büyük bir yatak alın. Ve farklı battaniyelerin altına dağılın, her biri kendi tarafına!
-
- En güçlü orgazm!
Altı yastık, iki battaniye
Ya da daha iyisi, daha da büyük bir yatak. Ancak bu zaten standart dışı ve daha pahalı.
280x240 boyutunda bir yatak gördüm, bu yüzden birbirine müdahale etmek zaten zor
Yatağın (veya daha doğrusu yatağın) genişliği en az 220 cm, uzunluğu ise en az 220 cm olmalıdır. aynı olmalıdır.
Altı yastık, iki battaniye

Ya da daha iyisi, daha da büyük bir yatak. Ancak bu zaten standart dışı ve daha pahalı.
280x240 boyutunda bir yatak gördüm, bu yüzden birbirine müdahale etmek zaten zor

-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1765
- These users thanked the author Ivan.Kirillov for the post (total 3):
- Zorba Carrie, Sibiryak89, alex503311
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
Seksten sonra başka bir yatak odasına geçmek benim için büyük bir sıkıntı olurdu.
Yukarıdaki konuşmacıya katılıyorum, keşke yatak geniş olsaydı, böylece birbirimize tekme atmazdık, bu en uygun seçenekti. Yatak "bir buçuk" ise başka bir yatak odasına sürünsem iyi olur
Yukarıdaki konuşmacıya katılıyorum, keşke yatak geniş olsaydı, böylece birbirimize tekme atmazdık, bu en uygun seçenekti. Yatak "bir buçuk" ise başka bir yatak odasına sürünsem iyi olur

-
- Sürtünmeler
- Total posts: 449
- Registered for: 3 years 10 months
Her zaman birlikte uyuyoruz, nasıl ayrı uyuyabildiğini hayal edemiyorum
- These users thanked the author Peru’da for the post (total 2):
- Zorba Carrie, Morpheus
-
- En güçlü orgazm!
Ama bunda birbirinizi arayabilirsiniz) Kenarlardan uzanırsanız)
https://materinstvo.ru/content/article_ ... ne-bed.jpg
https://materinstvo.ru/content/article_ ... ne-bed.jpg
- These users thanked the author Yün for the post (total 3):
- Zorba Carrie, Morpheus, Topçik
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1425
- Registered for: 2 years
Ve kollarımızda uykuya dalıyoruz... ve bütün gece böyle uyuyoruz... Bu hoşuma gidiyor.
- These users thanked the author Alice for the post (total 5):
- ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Zorba Carrie, Lenok, Morpheus, Sibiryak89
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
- Registered for: 3 years 4 months
Sanırım, eğer her iki partner de bu düzenlemeyi kabul ederse, o zaman istedikleri yerde ve istedikleri şekilde uyuyabilirler, hatta tavanda, birlikte veya ayrı ayrı da olsa)) asıl mesele, bunun ilişkide rahatsızlığa ve ihmallere neden olmamasıdır.
Erkek arkadaşımla yaklaşık 10 yıl birlikte yattık, sonra onu başka bir odaya bırakmaya başladı, çocuklar periyodik olarak benimle yattı, şimdilik kızmadı, sonra bunun için beni suçladı , ve gün batımına doğru onunla yatmak bile istemedim, onu da istemedim.
Ve sevdiğimiz kişiyle nadiren buluşuyoruz ve buluştuğumuzda tam tersine mutlu oluyoruz. birlikte uyumak, gerçekten hoşlanıyoruz, o da benim gibi çok dokunsal.. Ve yatağın boyutu önemli değil))) ve eğer ayrıysanız birbirimizi özlüyoruz..
Güzel konu, teşekkürler, gün ışığımHooligan Carrie: ↑30 Jun 2023, 01:10 Yalnız uyumayı seviyorum. Kocamı ayrı uyumaya ikna etmek çok çalışmamı gerektirdi. Seks ne kadar büyüleyici olursa olsun, seksten sonra uzanıp kucaklaşmak ne kadar güzel olursa olsun, sonra öpüşüp farklı yatak odalarına gideriz. Ve çok da güzel: biraz uyuyun, hatta yatağın karşısına uzanın, istediğiniz kadar horlayın ve battaniyeyi atın.
Konu hakkında ne diyorsunuz?

Sanırım, eğer her iki partner de bu düzenlemeyi kabul ederse, o zaman istedikleri yerde ve istedikleri şekilde uyuyabilirler, hatta tavanda, birlikte veya ayrı ayrı da olsa)) asıl mesele, bunun ilişkide rahatsızlığa ve ihmallere neden olmamasıdır.
Erkek arkadaşımla yaklaşık 10 yıl birlikte yattık, sonra onu başka bir odaya bırakmaya başladı, çocuklar periyodik olarak benimle yattı, şimdilik kızmadı, sonra bunun için beni suçladı , ve gün batımına doğru onunla yatmak bile istemedim, onu da istemedim.
Ve sevdiğimiz kişiyle nadiren buluşuyoruz ve buluştuğumuzda tam tersine mutlu oluyoruz. birlikte uyumak, gerçekten hoşlanıyoruz, o da benim gibi çok dokunsal.. Ve yatağın boyutu önemli değil))) ve eğer ayrıysanız birbirimizi özlüyoruz..
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 4):
- 6996, Zorba Carrie, Beluga, Yeşil
-
Автор темыZorba Carrie
- Nirvana’dayım
Bir kedi yere uçuyor - korkutucu değil ama kocası...
🙈
Ben de çocukluğumdan beri çapraz uyuyorum.
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
- Beluga
-
Автор темыZorba Carrie
- Nirvana’dayım
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊,
Uzun süredir birbirinizi görmediğinizde durum farklıdır. Sonra elbette birlikte, birlikte.
Uzun süredir birbirinizi görmediğinizde durum farklıdır. Sonra elbette birlikte, birlikte.

- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
- ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Beluga
-
Автор темыZorba Carrie
- Nirvana’dayım
Peki nasıl seks yapıyorsunuz?) Sadece banyoda mı?
- Beluga
-
Автор темыZorba Carrie
- Nirvana’dayım
Neden? Bütün yatak odasında tek başıma kendimi rahat hissediyorum) Pencereyi açmak istiyorum, kapatmak istiyorum. Klimayı açmak istiyorum. Bu, IMHO’nun cinsiyetinin kalitesini ve düzenliliğini hiçbir şekilde etkilemez.
- Beluga
-
- Orgazm!
- Total posts: 514
Ve 25 yıldır hep birlikte yatıyoruz. Ama yatağımız büyük, 2,2 m uzunluğunda / 2 m genişliğinde, uzayda rahatsızlık hissetmiyoruz ama çoğu zaman yalnız uyanıyoruz - ben yatak odasındayım, eşim oturma odasındaki kanepede, orada birçok neden var - karım şakacıdır, bazen horlarım, kendimi iyi hissetmiyorum, içerken hava sıcak - duman vb. Çoğu zaman, karım şakacıdır - sabah saat 4’te uyanır, sonra düşer sabah 6’da kanepede uyuyorum)))
- These users thanked the author Yunanca10 for the post (total 2):
- Zorba Carrie, Sibiryak89
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
- Registered for: 2 years 10 months
Genellikle eşimle aynı battaniyenin altında farklı yastıklarda uyuyorum. Bu konuda herhangi bir rahatsızlık ve sorun yaşanmamaktadır. Gece yarısı bir yere gitmem gerekmediği sürece - ama bu nadiren olur. Ya da yazın hava çok sıcak olduğunda - ama bu da bizim bölgemizde nadirdir.
- These users thanked the author Kral Kuş for the post (total 2):
- Morpheus, Zorba Carrie
-
- En güçlü orgazm!
Eşinizle yatmak çok uygundur, her zaman bir şeyler isteyebilir veya isteyebilirsiniz. Tabii pencereler kapalıyken iki kişiye yetecek kadar hava olsun diye havalandırma da yapmak zorundaydık.
Dün gece uyandığımda düşüncelerim akmaya başladı ve bir anda paradoks kelimesinin anlamı aklıma geldi. .. Eşime sordum ve bir saniye sonra kısa bir cevap aldım - uyumsuz bir kombinasyon.)))
Dün gece uyandığımda düşüncelerim akmaya başladı ve bir anda paradoks kelimesinin anlamı aklıma geldi. .. Eşime sordum ve bir saniye sonra kısa bir cevap aldım - uyumsuz bir kombinasyon.)))
- These users thanked the author vesaire for the post (total 3):
- Zorba Carrie, Morpheus, |_nadiren_|
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 85
Yatağınız büyükse, birlikte uyumak daha ilginç, kazayla uyandınız, sonra kıçınızı, sonra göğüslerinizi ovuşturdunuz, manevi zevk aldınız ve uyumaya devam ettiniz)) O zaman rüya daha heyecanlı falan)
- These users thanked the author meh1 for the post (total 3):
- Zorba Carrie, Morpheus, en yüksek
-
Автор темыZorba Carrie
- Nirvana’dayım
vvm, yani onu sormak için uyandırdınız paradoks hakkında?)))
Harika fikir)) Yarın arkadaşımı Napolyon savaşlarındaki İspanyol partizanlar hakkında bir soruyla uyandıracağım)))
Harika fikir)) Yarın arkadaşımı Napolyon savaşlarındaki İspanyol partizanlar hakkında bir soruyla uyandıracağım)))
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 5):
- Kral Kuş, vesaire, Morpheus, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Beluga
-
- En güçlü orgazm!
İspanyol tarihi konusunda uzman mı?))Hooligan Carrie: ↑30 Jun 2023, 14:06 vvm , yani onu paradoksu sormak için mi uyandırdınız?)))
Harika fikir)) Yarın ben de benimkini Napolyon savaşlarındaki İspanyol partizanlar hakkında bir soruyla uyandıracağım)))
-
- heyecanlanıyorum
Bana öyle geliyor ki pek çok kişi bu şekilde cevap verecektir. En iyi ihtimalle geceleri onlara bir yastıkla vurarak, kelimenin anlamını öğrenmek için onları uyandırarak veya Mars’taki yaşamı tartışarak bir soru sorabilirsiniz - böyle bir neden, ancak karınız geceleri sınav sorularını yanıtlamaya hazırsa görünüşe göre son derece sakin.vvm: ↑30 Jun 2023, 13:22 Eşinizle yatmak çok rahat, her zaman bir şeyler isteyebilir veya isteyebilirsiniz. Tabii pencereler kapalıyken iki kişiye yetecek kadar hava olsun diye havalandırma da yapmak zorundaydık.
- These users thanked the author meh1 for the post:
- Zorba Carrie
-
- En güçlü orgazm!
Henüz derin uykuya dalmamıştı.mih1:30 Jun 2023, 14:14 Bana öyle geliyor ki birçok kişi bunu yanıtladı Geceleri en iyi ihtimalle soru sorduğunda şoka uğramak bir yastık olurdu, kelimenin anlamını öğrenmek için uyanmak
- These users thanked the author vesaire for the post:
- Zorba Carrie
-
- Penetrasyon
- Total posts: 227
- Registered for: 3 years 11 months
Bunu çok duydum ve okudum ama ayrı uyumaya karşı tavrım oldukça olumsuz. Ayrı uykuyu destekleyenler, partner tarafından duyuların köreltilmediğini (?!) ve birbirlerinden sıkılmayacaklarını söyleyerek bunu savunuyorlar. Ancak ayrı uyumanın yalnızca tek bir durumda mümkün olduğunu düşünüyorum: Partneriniz hasta olduğunda. Tüm! "Yalnız uyumak uygundur" vb. Gibi diğer tüm bahaneler. Bu, birçok kişinin bekar yaşam alışkanlıklarından kolayca ayrılmak istemediğini gösteriyor. Şahsen benim için yanımda uyuyan (yatan) bir partner mutluluktur! Ve yatağın boyutu önemli değil. Akşam sevdiğiniz kadına sarılarak uykuya dalarsınız, eliniz onun göğsünde ya da vajinasının üzerinde olabilir... Ya da o size sarılır ve siz de onun rahatlığını ve ilgisini hissedersiniz, böylece huzur içinde uykuya dalarsınız. Hele ki sıcak seksten sonra, vücudunuz gevşeyip uykuya dalmaya başladığınızda, sevdiğiniz kişi sessizce omzunuzda horluyor... Ayrı uyumaktan nasıl bahsedebiliriz ki??! Farklı battaniyeler altında uyumak bile benim için pek kabul edilebilir değil çünkü geceleri partnerimle fiziksel teması kaybediyorum. Bütün gece onun kıçını ve sırtını hissetmem gerekiyor ki onu okşayıp yeniden huzur içinde uykuya dalabileyim.
Bence: insanlar ayrı uyumaya başladığında (ne kadar uzun süre birlikte yaşarlarsa yaşasınlar), ilişkilerinde şimdilik gizlenen ama açıkça ortaya çıkan sorunlar var demektir ortaya çıkıyor. Bu nedenle insanlar partnerleriyle mümkün olduğunca sık doğrudan veya dolaylı fiziksel temas kurabilmek için birlikte yaşamaya başlarlar.

Bence: insanlar ayrı uyumaya başladığında (ne kadar uzun süre birlikte yaşarlarsa yaşasınlar), ilişkilerinde şimdilik gizlenen ama açıkça ortaya çıkan sorunlar var demektir ortaya çıkıyor. Bu nedenle insanlar partnerleriyle mümkün olduğunca sık doğrudan veya dolaylı fiziksel temas kurabilmek için birlikte yaşamaya başlarlar.
-
- heyecanlanıyorum
Bu arada, yaşlı insanların ayrı ayrı uyumaya başladıklarını ve çift kişilik yatağın işe yaramaz gibi göründüğünü defalarca fark ettim, ancak yaşlandıkça artık birbirlerine karşı o özlem yok ve o tutku yok ve bu + - anlaşılabilir, ancak gençken bana öyle geliyor ki [url=viewtopic.php?t=10009]kadın bedeni yaklaşın ve keyfini çıkarın.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 247
Dedikleri gibi, mutfakta kavga etmelisin ama yatak odasında barışmalısın, eğer dişi aslanım ayrı uyuyacağını söyleseydi, o zaman sorunun ne olduğunu merak ederdim, karakterim karizmatik, gürültücü bir kadın, tıpkı İtalyan ailelerindeki gibi. Gündüzleri çığlıklar duyuluyor ve kırılan tabakların şıngırtısı duyuluyor, geceleri ise yatak gıcırdıyor ve inliyor. ona yeterince uyuyamadığımı söylersem beni zor durumda bırakır, eğer uyuyakalırsak ve göğüslerine sarılmazsak hemen bir şeylerden şüphelenir ve kıskanmaya başlar
. Uykuya daldığımızda, kıçını ters çevirir ve aletin memeyi tutan elin kıçına vurması gerekir, böylece daha iyi uykuya dalar ve sabaha kıçını yatağın kenarına iter, uyku olmaz, ama ne yapabilirsin? Gurur, gururdur.
. Uykuya daldığımızda, kıçını ters çevirir ve aletin memeyi tutan elin kıçına vurması gerekir, böylece daha iyi uykuya dalar ve sabaha kıçını yatağın kenarına iter, uyku olmaz, ama ne yapabilirsin? Gurur, gururdur.
- These users thanked the author hükümet38 for the post (total 2):
- Zorba Carrie, Morpheus
-
Автор темыZorba Carrie
- Nirvana’dayım
Morpheus, Ayrıntılı yanıtınız için teşekkür ederiz. Anladığım kadarıyla çoğunlukla erkekler KENDİ tercihleri hakkında yazıyor: ONLAR için neyin uygun olduğu. Ve bir kadın için neyin uygun olduğu.....
- Beluga
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
Bir partnerle nasıl yatılacağı tamamen bireysel bir şeydir. Bu bir alışkanlık meselesi. Eşimle birlikte uyuyoruz. Ama her zaman değil.
Birisi gribe yakalanırsa farklı odalarda uyuyoruz...
Birisi gribe yakalanırsa farklı odalarda uyuyoruz...
- These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
- Zorba Carrie, Morpheus
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 51
Aslında ayrı yaşayabilir ve yalnızca boş zamanlarınızı birlikte geçirebilirsiniz. Bu tür evlilikler de mevcut.
Ayrı uyumaya gelince, eski eşimle yaşadığımda böyle bir deneyim yaşadım. Bunun nedeni tek yatakta yeterli alanın olmaması değil, farklı çalışma ve dinlenme programlarından kaynaklanıyordu. Örneğin, biri işe erken kalktığında ve diğeri tam tersine eve geç geldiğinde, vardiyadan önce iyice dinlenebilmesi için kişiyi uyandırmamak daha iyi olur.
Ayrı uyumaya gelince, eski eşimle yaşadığımda böyle bir deneyim yaşadım. Bunun nedeni tek yatakta yeterli alanın olmaması değil, farklı çalışma ve dinlenme programlarından kaynaklanıyordu. Örneğin, biri işe erken kalktığında ve diğeri tam tersine eve geç geldiğinde, vardiyadan önce iyice dinlenebilmesi için kişiyi uyandırmamak daha iyi olur.
- These users thanked the author olfar for the post (total 2):
- Zorba Carrie, Morpheus
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 6 months
Birlikte yattım ve tüm eşlerimle (3 adet))) Birlikte yattım. Şimdi kulübede ayrı uyuyoruz, tek kişilik yataklar, biraz sıkışık
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
- Zorba Carrie
-
- Penetrasyon
- Total posts: 247
Sabah görevden eve gelirdim , forumu ve amcıkların fotoğraflarını okuduktan sonra, vahşi bir penis, penisimin yanına uzanıyorum, dudaklarıma yaslanıyorum ve uyu diyorum, dikkat etme, burada kıçını büküyor ve kıçını daha da yakına getiriyorum, bakıyorum ve penisin başı zaten amcığı ziyaret ediyor, boşalmayı başarıyor, siki amcıktayken uykuya dalıyor, uyanıyor ve "ve Sho öyleydi" diye soruyor, amcığa dokunuyor ve beni neden becerdiğini soruyor...
-
Автор темыZorba Carrie
- Nirvana’dayım
Hayır, bu ileti dizisindeki oyların çoğunluğu bunun saçmalık olduğu konusunda hemfikir ve aniden uyumayı sevmeye başladıysanız ayrılma zamanının gelmiş olduğu konusunda hemfikirsiniz yalnız)) )))
- Beluga
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 51
Genel olarak yalnız uyuduğunuzda dinlenmenin kalitesi daha iyidir. Kimse sizi itemez veya horlayarak uyandıramaz. Bir diğer soru da insanların her şeye alışması ve bundan rahat etmesidir. Önceleri genellikle ortak apartman dairelerinde yaşıyorduk; tüm aile için tek bir oda varken pek fazla seçeneğimiz yoktu. Antik Yunan’da karı koca evin farklı kısımlarında yaşıyordu. Yani inançlar aynı zamanda kültürel çevreye de bağlı sanırım.
- These users thanked the author olfar for the post:
- Zorba Carrie
-
Автор темыZorba Carrie
- Nirvana’dayım
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
- Beluga, vesaire
-
- Nirvana’dayım
Hooligan Carrie, ben de öyle söylüyorum: normal aileyle ilişkiler, istediğin gibi uyu. Ve
ayrılık aşamasına, ayrı bir yatağa geçiş nasıl...
ayrılık aşamasına, ayrı bir yatağa geçiş nasıl...
- These users thanked the author Nikk for the post:
- Zorba Carrie
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 8 months
Eski kocamla birlikte yattık. Üstelik başka oda da yoktu, ayrı ayrı uyuma düşüncesi de yoktu.
Artık gençler ortaya çıkarsa farklı yataklarda, farklı apartman dairelerinde, şehrin farklı yerlerinde, hatta farklı şehirlerde uyuyoruz. Bu süre zarfında yalnız uyumaya alıştım ve gece kalmamı isteseler bile sabaha kadar kalmıyorum.
Yalnız uyumak daha rahattır, daha rahattır, daha keyiflidir ve daha iyi uyursunuz.
Artık gençler ortaya çıkarsa farklı yataklarda, farklı apartman dairelerinde, şehrin farklı yerlerinde, hatta farklı şehirlerde uyuyoruz. Bu süre zarfında yalnız uyumaya alıştım ve gece kalmamı isteseler bile sabaha kadar kalmıyorum.
Yalnız uyumak daha rahattır, daha rahattır, daha keyiflidir ve daha iyi uyursunuz.
- These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
- Zorba Carrie, Sibiryak89
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
- Registered for: 3 years 4 months
Yatakları yan yana duracak şekilde hareket ettirin)Sibiryak89: ↑30 Jun 2023, 18:56 Birlikte uyuduk ve tüm eşlerle (3 adet))) birlikte uyuduk. Şimdi kulübede ayrı uyuyoruz, tek kişilik yataklar, biraz sıkışık![]()
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 2):
- Zorba Carrie, Beluga
-
- Nirvana’dayım
Ya kocanızın yeterince sabrı yoksa? ..◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑30 Jun 2023, 19:40Yatakları yan yana duracak şekilde hareket ettirin)Sibiryak89: ↑30 Jun 2023, 18:56 Tüm eşleriyle birlikte uyudu (3 adet))) birlikte uyudu. Şimdi kulübede ayrı uyuyoruz, tek kişilik yataklar, biraz sıkışık![]()

-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 23 Replies
- 736 Views
-
Last post by Seks yapıyoruz
-
- 65 Replies