Bir yabancının amınıza dokunmasına ve koklamasına izin vermenizin aldatma olduğunu kim düşünüyor???

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
SergeyON
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 413
Registered for: 4 years 10 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Bir yabancının amınıza dokunmasına ve koklamasına izin vermek hile midir, değil midir?

Unread post by SergeyON »

Bakın bu ihanet değil. Dokunmak yok
|_nadiren_|
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 515
Registered for: 1 year 11 months
 Re: Bir yabancının amınıza dokunmasına ve koklamasına izin vermek hile midir, değil midir?

Unread post by |_nadiren_| »

Bence bakmakla, dokunmakla başlayın, bu bitmeyecek, işler mutlaka daha da ileri gidecek. İşlerin tüm hızıyla devam ettiğini fark etmeyeceksiniz.
Yerine
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 117
Registered for: 3 years 9 months

Unread post by Yerine »

Elbette ihanettir. Başkalarının sizi dövmesini istiyorsanız, kocanıza, aşağılık bir boynuzlu adam gibi ortalıkta boynuzlarla dolaşmamasını söyleyin. Boşanmak ve istediğin kişiyle sevişmek daha iyi, çünkü uzun zamandır kafanda kendini başkalarıyla birlikte hayal ediyorsun. Ya da kocanızın boynuzlu olduğu ortaya çıkarsa boşanmanıza gerek olmayabilir. Belki senin yan tarafa gitmene bile izin verir
Bravo61
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 109
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Bravo61 »

niqk, yalnızca dokunmaya izin var
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 3 months

Unread post by Nikk »

Bravo61: 30 Jun 2023, 06:21 niqk, yalnızca dokunulmasına izin verilir n
Ve eğer boşalmıyorsa, o zaman bir erkeğin onu amını hissetmesine izin vermenin ne anlamı var?
meh1
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 85

Unread post by meh1 »

Bana gelince, eğer gülünüzü zaten başkalarının eline veriyorsanız (doktorları saymazsak), o zaman bu zaten ihaneti gerektirir, çünkü... Alışılmadık bir şey istiyorsanız, o zaman erkeğinizle bu konuda anlaşabilirsiniz.
Bravo61
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 109
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Bravo61 »

niqk, böyle anlarda yakınlardayım ve sonra biz birlikteyiz, bitiriyoruz
hükümet38
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 247
Registered for: 2 years

Unread post by hükümet38 »

Neden hemen aldatayım, işyerinde bir arkadaşım var, hala erkeklere aç, uzun zamandır yok, bazen gelip merhaba gibi kalçalarıyla itiyor, alışkanlıktan elimi elbisemin altına indiriyorum, onu kıçıma doğru kaldır ve hisset ve külot giymiyor, diyorsun ki bu nasıl olabilir? Ve o hararetle gülüyor ve tekrar kalçalarını sallıyor, kıçına ya da amına dokunmanı seviyor ve kendisinden başka kimseye bakire değil. koca.
These users thanked the author hükümet38 for the post:
Nikk
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 3 months

Unread post by Nikk »

Vlad38: 30 Jun 2023, 17:57 Neden ihanet hemen, işyerinde bir arkadaşım var, hala erkeklere aç, uzun süre gitti, bazen gelip merhaba gibi kalçalarıyla itiyor, alışkanlıktan elimi altına koydum elbisemi kıçıma kaldır ve hisset ve o külotsuz, sen bunun nasıl mümkün olduğunu söylüyorsun, ama o hararetle gülüyor ve tekrar kalçalarını sallıyor, kıçına ya da amına dokunmanı seviyor ve bu yüzden bekareti kocası dışında hiç kimse için.
Ve sen onu mastürbasyon bile yapmıyorsun öyle mi?!! Sen gerçekten bir demir adamsın...
hükümet38
Penetrasyon
Penetrasyon

niqk: 30 Jun 2023, 18:15boşalmak mı?!
böylece o ya da ben delirebiliriz, gerçi bazen penisimi eteğine doğru itiyorum, bu onu tahrik ediyor, sonra evde hatırlıyor kendini kayışla bağlıyor, eh, amına dokunmak ve kıçını sikle itmek yazık değil, ah, bu hanımlar mucit, bizim neşemiz
These users thanked the author hükümet38 for the post:
Nikk
Yavrulamak
Göz teması kurmak
Total posts: 1

Unread post by Yavrulamak »

Tabii ki ihanet olacak
hükümet38
Penetrasyon
Penetrasyon

en kötüsü eski sevgilinin arayıp yardım istemesi, aksi takdirde uçakta kocanın musluğu sızdırıyor, borular tıkalı, gelin, benimki sakince alıyor ama o sikini kontrol ediyor yoksa sikilmemiş mi, taşaklarını hissediyor, yani Ben ikisi de değilim, eski sevgilimi görmeye gittiğim zamanlar dışında, onu taşımana yardım edeceğim, evet arabayı tamir edeceğim, böylece bana teşekkür etmesi gerektiğini düşünecek ama bunu biliyor eski ile seks tabu ama eteğini kaldırıp üstüne oturuyor yüzü, kısrak gibi atlıyor boşalıyor ve ne sevdiğini soruyor, “ilk seferki gibi” diyorum ve benimle dalga geçmesini anlayamıyorum ya da onun için bu aldatma değil, hayır, üzülmüyorum fisting ya da oral seks, dünya ne kadar güzel... bekar kadınlar kocalarını bekliyor ve koca da benden ona bakmamı istiyor, yoksa altın boynuzlara ihtiyacı yok...
İzumi
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 226

Unread post by İzumi »

Bana göre evet bu vatana ihanettir.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”