Herkese iyi geceler ve iyi geceler fotoğrafı diliyorum!
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1070
- Registered for: 3 years 5 months
- Orientation: heteroseksüel
-
Автор темыSabrina Schwaltz
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 98
- Registered for: 2 years 8 months
Re: Herkese iyi geceler ve iyi geceler fotoğrafı diliyorum!
AlexTDV, yakında 16 yaşına girecek, ancak çok az kişi bunun zamanı geldiğine inanıyor konuşma tarzına ve forumdaki hayalperestlerin sayısına göre ┐(´ー`)┌
Lenok
Nick1979
İlgilendiğinize sevindim! Ateş yok ama öksürük ve sümük var ve boğazım biraz ağrıyor. Bazen hap almayı unutuyorum (^~^;)
Lenok
Nick1979
İlgilendiğinize sevindim! Ateş yok ama öksürük ve sümük var ve boğazım biraz ağrıyor. Bazen hap almayı unutuyorum (^~^;)
-
- Penetrasyon
- Total posts: 235
- Registered for: 2 years 2 months
- Orientation: aseksüel
forumu derhal terk edin. Bu forum 18 yaş üstü kişilere yöneliktir.Sabrina Schwaltz: ↑29 Jun 2023, 17:17 16 yakında 16 yaşına girecek, ancak konuşma tarzının gücü ve forumdaki hayalperestlerin sayısı nedeniyle çok az kişi buna inanıyor ┐(´ー`)┌
-
- heyecanlanıyorum
RealMax, yeni başlayanlar için şunu belirtirlerse sevinirim bunun söylendiği kuralların bir dipnotunu göster. Ayrıca diğer reşit olmayanlara da böyle bir mesajla hitap ederseniz sevinirim.
Peki böyle düşünüyorsanız, gitmezsem bana ne olur? Yeterince gördüm ve bana hiçbir olumsuz etkisi olmadı, tüm eylemlerimin sorumlusu benim, ruhum henüz bozulmadı.
Peki böyle düşünüyorsanız, gitmezsem bana ne olur? Yeterince gördüm ve bana hiçbir olumsuz etkisi olmadı, tüm eylemlerimin sorumlusu benim, ruhum henüz bozulmadı.
-
- Penetrasyon
Sana söylemiştim okulda sana büyüklere "sen" diye hitap etmeyi mi öğretiyorlar yoksa bu da belirli bir konuşma tarzı mı?Sabrina Schwaltz: ↑29 Jun 2023, 17:38 RealMax , yeni başlayanlar için, bunun söylendiği kurallara bir dipnot gösterirlerse sevinirim. Ayrıca diğer reşit olmayanlara da böyle bir mesajla hitap ederseniz sevinirim.
Peki böyle düşünüyorsanız, gitmezsem bana ne olur? Yeterince gördüm ve bu beni kötü etkilemedi, tüm eylemlerimin sorumlusu benim, psikolojim henüz bozulmadı.
-
- ön sevişme
- Total posts: 111
- Registered for: 2 years 10 months
Sabrina Schwaltz, sanırım başka bir konuda 19 tane vardı . Ve sanırım başka bir başlıkta reşit olmayanların içeri girmesine izin verildiği için öfkeliydi.
-
- Penetrasyon
ve daha dikkatli olsaydınız forum başlığında bunun yasak olduğunu fark ederdiniz. çocuk fotoğrafları ve açıklamalarınıza bakılırsa hala 15 yaşındasınız. Ve fotoğrafınızı çıplak bile olsa yayınlayarak hem forum kurallarını hem de diğer yasaları ihlal ediyorsunuz.
-
- heyecanlanıyorum
RealMax, bu benim için bazen bir alışkanlık haline geldi "Sen"i kullanıyorum ama bazen kullanmıyorum. 11 yaşımdan beri bir şekilde bu resmi konuşma tarzına kapıldım; görgü kuralları ve standart dışı konuşmalarla şeytan gibi davranmayı seviyorum. Şu anda okulda öğretmenlere ve büyüklere saygıdan bahsedilse de çocuklar sürekli onları ayaklar altına alıyor. Size saygı duymuyorlar, sınıfta bağırıyorlar, disiplini her şekilde ihlal ediyorlar ve sonuncusu gibi davranıyorlar, kusura bakmayın piçler. Benim neslim sadece etrafındakilere değil, öğretmenlere de saygı duymayı bilmiyor, bu yüzden bizim zamanımızda "sen"i unutabilirsin.
Şu mesaja yanıt: neden o zaman kimse bu kadar tembel değildi beni şikayet etmek için mi? Kural çiğnendi ama kimsenin beni aşağıya itmek için acelesi yok
korod, evet öyleydi çünkü forumdan atılacaklarından korkuyordum. Ve hâlâ öfkeliyim! Burada herhangi bir uyarı tabelası bile yok, sitenin kuralları veya yaş sınırı ile ilgili tek bir kelime bile yok. Tabii ki, küçük yaşlarımdan dolayı bunu düşünmek oldukça tuhaf, ancak yetişkinlere yönelik tüm sitelerde genellikle 18+ veya 21+ yazdıkları doğrudur, ancak burada hiçbir şey yok..
Şu mesaja yanıt: neden o zaman kimse bu kadar tembel değildi beni şikayet etmek için mi? Kural çiğnendi ama kimsenin beni aşağıya itmek için acelesi yok
korod, evet öyleydi çünkü forumdan atılacaklarından korkuyordum. Ve hâlâ öfkeliyim! Burada herhangi bir uyarı tabelası bile yok, sitenin kuralları veya yaş sınırı ile ilgili tek bir kelime bile yok. Tabii ki, küçük yaşlarımdan dolayı bunu düşünmek oldukça tuhaf, ancak yetişkinlere yönelik tüm sitelerde genellikle 18+ veya 21+ yazdıkları doğrudur, ancak burada hiçbir şey yok..
-
- Penetrasyon
Sabrina Schwaltz: ↑29 Jun 2023, 17:55 ancak çocuklar onları sürekli olarak ayaklar altına alıyor. Konuşmanızın yapısına ve alaycılık düzeyine bakılırsa 40’ın biraz üzerindesiniz. Bu nedenle hebefrenik saldırılarınızı bırakın ve yazdığınız kadar mantıklıysanız, forum kurallarına kendiniz uymanız gerektiğini ve bunu yapmanız gerektiğini kabul edin. birisinin sizi ihbar etmesini beklemeyin.
-
- ön sevişme
Eh, ne yapacağını bilmiyordun. Tüm bu foruma geldiğinizde arıyorduk. Genel olarak açıktır. Daha önce mesajlarınızın ve konularınızın dürüstlüğüne dair şüpheler vardı ve son “itiraflardan” sonra genel olarak durum böyle.Sabrina Schwaltz: ↑29 Jun 2023, 17:55 Ve hâlâ kızgınım! Burada herhangi bir uyarı işareti bile yok, sitenin kuralları veya yaş sınırı hakkında tek bir kelime bile yok.
-
- heyecanlanıyorum
RealMax, peki, istediğin kadar say , belki ben sadece çok okumuş bir bayanım :)
Fotoğraflarımı paylaşmaya devam edeceğim çünkü bu hoşuma gidiyor ve bu beni gerçekten rahatlatıyor ve bunu acı sona kadar yapacağım. Eğer bazı insanlar küçük kızlarını nasıl sikmek istediklerini anlatıyorsa, o zaman benim durumumun o kadar da kötü olmadığını düşünüyorum.
korod, bana inanmayı bıraktığın için çok fazla kaybedeceğimi düşünmüyorum ve kanıtlamam gerekiyor herkes için sıkıcı olmaya başlar. Temel olarak kırk yaşımda olduğumu düşünmeye devam edin!
Fotoğraflarımı paylaşmaya devam edeceğim çünkü bu hoşuma gidiyor ve bu beni gerçekten rahatlatıyor ve bunu acı sona kadar yapacağım. Eğer bazı insanlar küçük kızlarını nasıl sikmek istediklerini anlatıyorsa, o zaman benim durumumun o kadar da kötü olmadığını düşünüyorum.
korod, bana inanmayı bıraktığın için çok fazla kaybedeceğimi düşünmüyorum ve kanıtlamam gerekiyor herkes için sıkıcı olmaya başlar. Temel olarak kırk yaşımda olduğumu düşünmeye devam edin!
- These users thanked the author Sabrina Schwaltz for the post (total 2):
- olfar, Süleyman
-
- ön sevişme
sanmıyorum ne kaybedip kaybetmeyeceğinizi hiç umursamayın. Fikrimi ifade ettim, daha fazlasını değil.Sabrina Schwaltz: ↑29 Jun 2023, 18:26 korod, bana inanmayı bıraktığın için çok fazla kaybedeceğimi sanmıyorum,
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2516
Geçmiş olsun ve ilaçlarını almayı unutma. Ve fotoğraflarınızla bizi memnun etmeye devam edinSabrina Schwaltz: ↑29 Jun 2023, 17:17 Ateş yok ama öksürük ve sümük var ve boğazım biraz ağrıyor. Bazen hap almayı unutuyorum (^~^;)
- These users thanked the author Nick1979 for the post:
- Sabrina Schwaltz
-
- Nirvana’dayım
Sabrina Schwaltz,
Şu kurallar hakkında: forumda, burada yaş sınırlamaları olsa bile kimsenin bunlara uyma ihtimalinin düşük olduğundan şüpheliyim.
Yaşınızı doğrulamak için buraya pasaport bilgilerinizi girmeyin. Bu sadece saçmalık. Ama daha önce de söylediğim gibi, burada herkesin kendi fikri var, sadece birisi bunu ifade ediyor ve birileri öfkelenip vaaz vermeye başlıyor.
Gerçekten böyle bakarsanız, bu tür forumlarda oturmak çok saçmadır. herkes için bir günah. Ve burada insanlar pek çok şeyi tartışıyor, konular çok çeşitli. Herkes istediğini paylaşıyor. Buraya bunun için geliyorlar. Ve yargılamak için değil.
Şu kurallar hakkında: forumda, burada yaş sınırlamaları olsa bile kimsenin bunlara uyma ihtimalinin düşük olduğundan şüpheliyim.
Yaşınızı doğrulamak için buraya pasaport bilgilerinizi girmeyin. Bu sadece saçmalık. Ama daha önce de söylediğim gibi, burada herkesin kendi fikri var, sadece birisi bunu ifade ediyor ve birileri öfkelenip vaaz vermeye başlıyor.
Gerçekten böyle bakarsanız, bu tür forumlarda oturmak çok saçmadır. herkes için bir günah. Ve burada insanlar pek çok şeyi tartışıyor, konular çok çeşitli. Herkes istediğini paylaşıyor. Buraya bunun için geliyorlar. Ve yargılamak için değil.
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
- Registered for: 2 years 1 month
Ahlak polisi geldi. Lanet kızlarla ilgili forumda
-
- heyecanlanıyorum
Nick1979, teşekkürler, gerçekten insanın içini ısıtıyor birisi -o hala bana inanıyor ve fotoğraflarımı görmeye devam etmek istiyor 。◕‿◕。
Umarım gerçekten bir daha kınamayla karşılaşmam, aksi takdirde gerçek bir şekilde tuhaf bir hal alır..
Umarım gerçekten bir daha kınamayla karşılaşmam, aksi takdirde gerçek bir şekilde tuhaf bir hal alır..
- These users thanked the author Sabrina Schwaltz for the post (total 3):
- Nick1979, olfar, Nikk
-
- Nirvana’dayım
En önemlisi her şeyin gönüllü olarak ve şiddet olmadan gerçekleşmesidir.
Sabrina Schwaltz: ↑29 Jun 2023, 18:59 Nick1979 , teşekkür ederim, birisinin hâlâ bana inanması ve fotoğraflarımı görmeye devam etmek istemesi gerçekten ruhumu ısıtıyor 。◕‿◕。
Umarım bir daha kınamayla karşılaşmam, yoksa bu doğru -garip görünüyor..
Burada genel olarak Iceces’le ilgili, küçük kızlarını nasıl istedikleriyle ilgili ve daha birçok farklı konu var. Ve genel olarak bana öyle geliyor ki, en azından benim için çok tuhaf ve vahşi şeyler var. Ancak bu herkesi kınamak için bir neden değil. Sonuçta herkes kendininkini sever. Herkesin kendi tercihleri vardır. Ve burada, forumda bunları paylaşmak, tartışmak ya da sadece onlarla övünmek isteyen insanlar bir araya geldi. Belki zevklerinize ve tercihlerinize göre benzer düşünen insanları bulabilirsiniz. Sonuçta arkadaşlarınızla tartışamayacağınız bazı konular var. Biri sırf mastürbasyon yapmak için içeri girdi. Herkesin forumda bulunmasının kendi nedenleri vardır.Sabrina Schwaltz: ↑29 Jun 2023, 18:59 Nick1979, teşekkür ederim, birisinin hâlâ bana inanması ve fotoğraflarımı görmeye devam etmek istemesi gerçekten ruhumu ısıtıyor 。◕ ‿ ◕。
Umarım gerçekten bir daha kınamayla karşılaşmam, aksi halde gerçek bir şekilde uygunsuz hale gelir..
En önemlisi her şeyin gönüllü olarak ve şiddet olmadan gerçekleşmesidir.
- These users thanked the author Nick1979 for the post (total 2):
- Sabrina Schwaltz, Vladi’ler
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 198
iyileş. :göz kırp:
- These users thanked the author Lenok for the post:
- Sabrina Schwaltz
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 5 months
Ve trollere teslim olmayın! Gönderilerinizi takdir edenlerle iletişim kurun!Sabrina Schwaltz: ↑29 Jun 2023, 18:59 Nick1979 , teşekkür ederim, birisinin hâlâ bana inanması ve fotoğraflarımı görmeye devam etmek istemesi gerçekten ruhumu ısıtıyor 。◕‿◕。
Umarım bir daha kınamayla karşılaşmam, yoksa bu doğru -garip çıkıyor..
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 23
Vay! Daha fazla fotoğrafınızı bekliyorum
- These users thanked the author Araf756 for the post:
- Sabrina Schwaltz
-
- Orgazm!
- Total posts: 610
- Orientation: biseksüel
-
- Similar Topics
- Replies
- Views