Kadınlara seksten önce ve sonra çiçekler ve iltifatlar mı?

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Yerine
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 117
Registered for: 3 years 11 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Seks öncesi ve sonrası kadınlara çiçek ve iltifat?

Unread post by Yerine »

Kunikolai, mantık şu ki kadınlar sığırlara ve alfalara bayılıyor erkeklere bedava bile veriliyor. Ancak sessiz, mütevazı insanlar tamamen farklı davranıyorlar
These users thanked the author Yerine for the post (total 2):
Ahah, Serg_A
Aşka Dokunmak
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 288
Registered for: 2 years

Unread post by Aşka Dokunmak »

Tabii ki hoşuma gidiyor. Ve bence çoğu kadın bunun çok hoş bir ilgi işareti olduğu konusunda benimle aynı fikirde olacaktır. Seks önce çiçekler hâlâ sıradan bir ilgi işareti olarak kabul edilebilir. Ve seksten sonra çiçekler zaten rutin bir iltifattan daha fazlasıdır.
These users thanked the author Aşka Dokunmak for the post:
Zorba Carrie
Alice
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1425

Unread post by Alice »

Çiçekleri, iltifatları, yürürken el ele tutuşmayı, her türlü dokunsal teması ve şefkat ifadelerini gerçekten seviyorum.
These users thanked the author Alice for the post (total 2):
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Zorba Carrie
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2391
Registered for: 3 years 4 months

Unread post by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ »

Bolbol: 29 Jun 2023, 05:22
Gerçek iltifatlar, "Berbat ettim" ve "Ah, ne amcık - bana daha yakından göster" değil, gerçekten güzel, değerli sözler mi?
Dünya zorlaşıyor, duyguları göstermek suç değil, bu yüzden “yabvdul” artık gerçekten bir iltifat, ne yazık ki :unknown :
Kendi adıma söyleyeyim - bazen "vanilya" olmamak için ünlü Kuravlyov’un "Aynada kendine bak!" gibi sert iltifatlar kullanman gerekir. :wink:
nerede sertleşiyor?.. ve etrafındaki dünyanın bununla ne ilgisi var? belirli bir çiftteki ilişkiler. Birbirinizi dinlemeniz, birbirinizi memnun etmeniz, partnerinizin görüşleriyle hiç örtüşmeyen kendi çizginizi inatla takip etmemeniz gerekiyor ve bu da ilişkiyi bozar.
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 2):
Zorba Carrie, Serg_A
Ignatius
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 227
Registered for: 3 years 6 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Ignatius »

Kızlarım insanların onlara çiçek vermesini seviyorlar! Eşim ve kızım onları kulübede yetiştiriyor, birçoğu! Kurulan swing şirketimizde kadınlara şefkatli ve sıcak iltifatlar vermek bir gelenektir! Çiçekler toplantılarımızda çok yaygın bir özelliktir. Biz sadece swinger değiliz, aynı zamanda en iyi arkadaşız, swing toplantıları temelinde birkaç evli çift ortaya çıktı
These users thanked the author Ignatius for the post:
Zorba Carrie
Автор темы
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5139
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by Zorba Carrie »

Loco: 29 Jun 2023, 07:07 kadınların cahillere ve alfa erkeklere bayıldığı
saçmalık yazdın, kusura bakma. Redneck’leri veya alfa erkeklerini sevmiyorum. Ben kadın değil miyim?)))))😅😅😅

1 dakika 34 saniye sonra gönderildi:
Alenka: Kocası çok şefkatli ve nazik.
Peki, süper 👍 👍👍
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 5):
Kral Kuş, Alice, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Geçit, Serg_A
Автор темы
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Bolbol: 29 Jun 2023, 05:22 Dünya zorlaşıyor, duyguları göstermek suç değil,
Evet, zorlaşmıyor, tam tersine! Ve insanlar sadece başkalarına değil kendilerine karşı da daha tembel ve kayıtsız hale geldi.
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 5):
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, 6996, Geçit, Lisa24, Serg_A
Автор темы
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Sibiryak89: 29 Jun 2023, 05:15 Sevdiklerime çiçek veririm, akrabalarım örnek alınarak bu şekilde yetiştirildim,
Bu sağlıklı bir yaklaşım, bravo! 👏👏 👏
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 3):
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Serg_A, Sibiryak89
AlexTDV
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1070
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by AlexTDV »

Tabii ki hoşuma gidiyor, kadınlara ilgi gösterilmesi gerekiyor, maalesef iş ve zaman yetersizliğinden dolayı bunu düzenli olarak yapmak her zaman mümkün olmuyor))
Genel olarak pek çok erkek dikkat etmiyor ilişkilerin bu yönüne gelirsek, 8 Mart’ta 3 gül tohumlu ve kokulu. Size binlik bir hediye verecekler, bu kadar BD için, bir yıl yetecek kadar)) özellikle bu insanlar Sevgililer Günü’nde kusuyorlar, siz de zorlukla kazandığınız kuruşları bir hediyeye harcamak için))
These users thanked the author AlexTDV for the post (total 3):
Zorba Carrie, Geçit, Lizkkka616
Автор темы
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Tania: 29 Jun 2023, 05:03 Ayrıca şunu duyduğumda da hoşuma gidiyor -"İyi vakit geçirdim, teşekkürler!"
Bu iltifat için yeterli değil, hayır ?
:bel_flag:
These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
Serg_A
Автор темы
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

AlexTDV: 29 Jun 2023, 09:04 Genel olarak pek çok erkek ilişkilerin bu yönüne dikkat etmez
Ancak bunu yapanlar anında her türlü rekabetin ve her şeyden önce yakışıklı erkeklerin ötesinde olurlar. ))
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 6):
Alice, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, AlexTDV, Geçit, Serg_A, Aşka Dokunmak
Alice
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1425

Unread post by Alice »

Hooligan Carrie: 29 Jun 2023, 08:58 Alenka: ↑Kocası çok şefkatli ve nazik.
Eh, bu süper
Süper !!! Aynı zamanda çok da tutkulu! Onu sevemiyorum!!! Ama her şey benim için yeterli değil.... :smile001:

5 dakika 23 saniye sonra gönderildi:
Hooligan Carrie:29 Jun 2023, 09:10 Fakat bunlar para ödeyenler anında tüm rekabetin ötesinde olur ve tüm yakışıklı erkeklerden daha uzun olurlar))
Bir erkeğin davranışının yetiştirilme tarzına bağlı olduğunu merak ediyorum, yoksa onlar da öyle mi? Bir kadının ne istediğini anlayan duyarlı erkekler, bir buket yerine bir parça sosis getirmenin daha iyi olacağını söyleyen birini tanıyordum.
These users thanked the author Alice for the post (total 3):
Zorba Carrie, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Serg_A
6996
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 298
Registered for: 3 years 10 months

Unread post by 6996 »

Lisa24: 29 Jun 2023, 00:34
Marinka: 28 Jun 2023, 23:53 Ama patatesleri soyuyor ve muhtemelen o da ağlıyor ve onları kaynar suya attığında genellikle yanan gözyaşlarıyla hıçkırıyor. Bir adam kendisi için bir şey buldu. Bırak olsun. Bunu desteklemeye gerek yok.
O bir çocuk değil. Ava bir şişeyle.
Neden kafanda yarattığın eylemleri ve duyguları ilişkilendireyim? Kıyaslayamayacağın bir örnek ver. yediğiniz patatesi ve yediğiniz çiçeği sadece hayranlık duymak için kesersiniz) bu bir inek ile bir kediyi karşılaştırmak gibidir)) kabaca konuşursak ikisi de ettir.
eğer elime bir çiçek geçerse Yemek istiyorum, hiç vicdan azabı çekmeden kesip kullanacağım. Ama kesme çiçeklerle patatesle aynı şeye hayran olmaya başlamayacağım)) Umarım kendimi açıklığa kavuşturmuşumdur?
nSadece ölü hayvanlara veya çiçeklere odaklanıyorlar ve bizi suçluyorlar. Onlar iyi, biz kötüyüz.
Şikayetlerinizi bir yabancıya yansıtmanıza gerek yok) benim hakkımda tek bir açıklamada bile haklı değilsiniz. Yukarıdaki gönderilerde kesme çiçekler için ağlamadığımı veya ağlamadığımı ve ahlaki ibnelik yapmadığımı yazdım. Bunlar tamamen benim zevklerim ve kimseye empoze etmiyorum ama tıpkı sizin gibi benim de bunlara hakkım var.
Dikkat etmeyin. Her zaman olduğu gibi bitirmeye, duyguları uyandırmaya çalışıyor. Aynı zamanda ona yazdıklarını da tamamen görmezden geliyor. Rahatsız etmeye çalışan tam da
dikkatsizlik gerçeğidir.
These users thanked the author 6996 for the post:
Lisa24
Автор темы
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Alenka: 29 Jun 2023, 09:20 Bir buket yerine bir parça sosis getirmenin daha iyi olacağını söyleyen birini tanıyordum.
Evet, muhtemelen sevmiyordu Onu ve seçecek bir şey arıyordu.
These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
Serg_A
Tavşan
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 594

Unread post by Tavşan »

Hooligan Carrie: 29 Jun 2023, 09:36
Alenka: 29 Jun 2023, 09:20 Buket yerine bir parça sosis getirmenin daha iyi olacağını söyleyen birini tanıyordum.
Evet, muhtemelen ondan hoşlanmadım ve seçecek bir şeyler arıyordu.
Belki de sosisi çok seviyordur))
Yerine
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Yerine »

Hooligan Carrie, her zaman istisnalar vardır. Uzağa gitmeme gerek yok. Sağlıklı yaşam tarzına sahip biriyim, hayatım boyunca sporla iç içeyim, sigara içmiyorum, alkol kullanmıyorum, fetişist değilim, eğitimliyim vs. ama kadınlar her zaman benimle ilgilenmedi çünkü ben çok "mütevazı ya da basit ya da sıkıcıyım." Ama benim bölgemdeki çirkin pislik uyuşturucu bağımlıları ve sarhoşlar hayatları boyunca kadınları eldiven gibi değiştirdiler, özellikle de her hafta yeni kız arkadaşları olan mahkumları. "Kötü adamlar" her zaman içgüdüsel olarak kadınlara nüfuz etmiştir. Bu doğadır. Kadınların böyle insanları seçip böyle insanların altına yatması, böyle insanları doğurması bilinçaltındadır.
These users thanked the author Yerine for the post (total 3):
Zorba Carrie, Serg_A, Ahah
Tavşan
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Tavşan »

Loco: 29 Jun 2023, 09:41 Hooligan Carrie, her zaman istisnalar vardır . Uzağa gitmeme gerek yok. Sağlıklı yaşam tarzına sahip biriyim, hayatım boyunca sporla iç içeyim, sigara içmiyorum, alkol kullanmıyorum, fetişist değilim, eğitimliyim vs. ama kadınlar her zaman benimle ilgilenmedi çünkü ben çok "mütevazı ya da basit ya da sıkıcıyım." Ama benim bölgemdeki çirkin pislik uyuşturucu bağımlıları ve sarhoşlar hayatları boyunca kadınları eldiven gibi değiştirdiler, özellikle de her hafta yeni kız arkadaşları olan mahkumları. "Kötü adamlar" her zaman içgüdüsel olarak kadınlara nüfuz etmiştir. Bu doğadır. Kadınların böyle insanları seçip böyle insanların altına yatması ve böyle insanları doğurması bilinçaltındadır
Sana tamamen katılıyorum, sadece sonra Kırım’dan geçtikten sonra bakır borular düzgün adamlar kılığında barış arıyorlar, bir şekilde bu doğru değil, iyi adamlar her türlü çöpü toplamak zorunda kalıyor.
These users thanked the author Tavşan for the post (total 3):
Yerine, yarışçı, Serg_A
Автор темы
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Kunikolai: 29 Jun 2023, 09:41 )
Loco
Loco: 29 Jun 2023, 09:41 Ama bölgemdeki çirkin uyuşturucu bağımlıları ve sarhoşlar kadınları eldiven gibi değiştiriyor hayatlarını, özellikle de her hafta yeni bağışçıları olan mahkumları.
Bilmiyorum....Belki de bölgenin DIŞINA çıkmalıyız? :cat1:
Sürtüklerle mi yoksa normal kadınlarla mı ilgilenirsin?
Uzanmazsan elbette bir deney yapacaksın. Üç kadın seçin ve onlara her sabah çiçeklerle dolu güzel fotoğraflar gönderin. Ve "pekala, amım ıslak, bırak seni becereyim" gibi bir şey yazacağın diğer üçünü seç. Ve hangisinin sizinle daha hızlı seks yapmayı kabul edeceğini ve en önemlisi hangisinin sizin için daha ilginç hale geleceğini görün. )))
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
Serg_A, Sibiryak89
Yerine
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Yerine »

Kunikolai, evet. Gençken ekstrem sporlar istiyorlar, risk istiyorlar, adrenalin istiyorlar, bu yüzden kendilerini en gerizekalılara, suçlulara, uyuşturucu bağımlılarına vb. veriyorlar. Ve sonra, 40 yaşına geldiklerinde, yeterince eğlendiklerinde, aile hayatının daha sakin, daha sade ve nazik erkeklere ihtiyaç duyduğu gerçeği hakkında ağlamaya başlarlar. Borjomi’yi içmek için artık çok geç. Bu yüzden 40 yaş üstü, hiçbir şeyi kalmayan ve kimsenin onları eş olarak görmediği, sadece 1-2 kez metres olarak gördüğü çok sayıda kadın görüyoruz. Prensip olarak bu her kadının tercihidir, ancak bir kadın boşanma vb. olmayan normal bir aile istiyorsa, bunu emekliliğe yaklaşmak yerine okuldan düşünmesi gerekir)

7’den sonra gönderildi dakika 38 saniye:
Hooligan Carrie, bir dolandırıcı ile "normal bir kadın" arasındaki fark nedir? Benzer deneyleri zaten yaptım ve sonunda şunu öğrendim ki, 30-35 yaşına kadar kadınlar (çoğunlukla) ayaklarını silip onlara eşya gibi davranan cahilleri tercih ediyor, ancak 35-40+ sonrasında zaten daha akıllıdırlar ve daha sakin, daha bilgili, dengeli ve saygılı erkekleri tercih ederler. Sorun şu ki, normal erkeklerin kadınların akıllanması için 40 yaşına kadar beklemesine gerek yok. Bu nedenle, yeterli erkeklerin ışığı görmeye başladığını ve yalnız, kendileri için yaşamayı tercih ettiklerini, kadınlarla sırf seks uğruna kesiştiklerini veya genellikle cinsel perhizle yaşadıklarını görüyoruz.
These users thanked the author Yerine for the post (total 2):
Zorba Carrie, Serg_A
Tavşan
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Tavşan »

Loco: 29 Jun 2023, 09:54 Kunikolai, evet. Gençken ekstrem sporlar istiyorlar, risk istiyorlar, adrenalin istiyorlar, bu yüzden kendilerini en gerizekalılara, suçlulara, uyuşturucu bağımlılarına vb. veriyorlar. Ve sonra, 40 yaşına geldiklerinde, yeterince eğlendiklerinde, aile hayatının daha sakin, daha sade ve nazik erkeklere ihtiyaç duyduğu gerçeği hakkında ağlamaya başlarlar. Borjomi’yi içmek için artık çok geç. Bu yüzden 40 yaş üstü, hiçbir şeyi kalmayan ve kimsenin onları eş olarak görmediği, sadece 1-2 kez metres olarak gördüğü çok sayıda kadın görüyoruz. Prensip olarak bu her kadının tercihidir, ancak bir kadın boşanma vb. olmayan normal bir aile istiyorsa, bunu emekliliğe yaklaşmak yerine okuldan düşünmesi gerekir)

Psikologlar kadınları sağlıklı ve uygun olmayan olarak ikiye ayırıyor ve ayrıca ortalama bir fitness derecesine sahip olsalar da, birçok faktör kadınların gelişiminde rol oynuyor ve her şey çocukluktan geliyor, fit oluyorlar. Sayıları gittikçe azalıyor ve neredeyse hepsi meşgul.
Yerine
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Yerine »

Kunikolai, ciddi ilişkiler ve hayır kadınlarının aileleri için uygundur yüzde 1’den fazla. Geri kalanı yalnızca birkaç kez sevişmeye uygundur. Ne yazık ki artık bu zamanlar. Rusya Federasyonu’ndaki boşanmaların yüzde 90’ı bunu doğruluyor
Tavşan
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Tavşan »

Loco: 29 Jun 2023, 10:06 Kunikolai, ciddi ilişkiler ve ilişkiler için uygundur Ailelerin yüzde 1’inden fazlası kadın değil. Geri kalanı yalnızca birkaç kez sevişmeye uygundur. Ne yazık ki artık bu zamanlar. Rusya Federasyonu’ndaki boşanmaların yüzde 90’ı bunu doğruluyor
Çünkü çoğu durumda tamamlanmamış aileler veya babaya hiç değer verilmeyen, uygunsuz bir aile var aile değerlerinin aşılanmadığı yetiştirme, burası her türlü zayıflığın olduğu yer, ama sikilecek biri var, onlar sadece kendi başlarına kazığa oturtulmuşlar ve sormaya gerek yok, Ama sevecek kimse yok((
These users thanked the author Tavşan for the post (total 2):
Yerine, Ahah
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Loco: 29 Jun 2023, 10:06 Kunikolai, ciddi ilişkiler ve ilişkiler için uygundur Ailelerin yüzde 1’inden fazlası kadın değil. Geri kalanı yalnızca birkaç kez sevişmeye uygundur. Ne yazık ki artık bu zamanlar. Rusya Federasyonu’ndaki boşanmaların yüzde 90’ı bunu doğruluyor
ne işe yararsın?
Zorba Carrie, Serg_A
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1970
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Serg_A »

Holigan Carrie, hoş ve seksi bir kadınla, ben Bu çiçekli, güzel ifadeler var ve iltifatlar hemen ortaya çıkıyor. Ve tabii ki hediyeler ya da başka bir şey veriyorum ama kendim için cinsel bir şey görmüyorum. Ben de çiçek veriyorum ama bu tamamen aklımdan çıkıyor, bir kadın neden onlara ihtiyaç duyar, onlarda ne bulur?
These users thanked the author Serg_A for the post (total 2):
Zorba Carrie, Lisa24
Tavşan
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Tavşan »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 29 Jun 2023, 10:21
Loco: 29 Jun 2023, 10:06 KunikolaiCiddi ilişkilere ve aileye uygun kadınların oranı yüzde 1’den fazla değil. Geri kalanı yalnızca birkaç kez sevişmeye uygundur. Ne yazık ki artık bu zamanlar. Rusya Federasyonu’ndaki boşanmaların yüzde 90’ı bunu doğruluyor
Ne işe yararsın?
Ayrıca erkeklerde de formda olan ve olmayanlar var
These users thanked the author Tavşan for the post:
Serg_A
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Loco: 29 Jun 2023, 09:41 Hooligan Carrie, her zaman istisnalar vardır . Uzağa gitmeme gerek yok. Sağlıklı yaşam tarzına sahip biriyim, hayatım boyunca sporla iç içeyim, sigara içmiyorum, alkol kullanmıyorum, fetişist değilim, eğitimliyim vs. ama kadınlar her zaman benimle ilgilenmedi çünkü ben çok "mütevazı ya da basit ya da sıkıcıyım."
Bence kadınlar seninle ilgilenmiyor; mütevazı olduğun için değil, onlara bir kişi olarak değil, bir işlev olarak davrandığın için. Borçlusun ve borçlusun ama kimseye hiçbir şey yapmıyorsun.
Kadın cinsiyetine karşı çok fazla kırgınlığın var... kırgınlığın için kadınlar suçlanamaz, onlara kızmayı sen kendin seçersin.

n1 dakika 34 saniye sonra gönderildi:
Kunikolai: 29 Jun 2023, 10:23
Loco: 29 Jun 2023, 10:06 Kunikolai, kadınların yüzde 1’inden fazlası ciddi ilişkilere ve aileye uygun değil. Geri kalanı yalnızca birkaç kez sevişmeye uygundur. Ne yazık ki artık bu zamanlar. Rusya Federasyonu’ndaki boşanmaların yüzde 90’ı bunu doğruluyor
Ne işe yararsın?
Ayrıca erkeklerde uygun ve uygun olmayanlar vardır
hiçbir "uygunluk" bir şeyi karakterize eden bir kavramdır, ancak bir kişi gibi değildir.
Serg_A, Aşka Dokunmak
Tavşan
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Tavşan »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 29 Jun 2023, 10:28
Loco: 29 Jun 2023, 09:41 Hooligan Carrie , her zaman istisnalar vardır. Uzağa gitmeme gerek yok. Sağlıklı yaşam tarzına sahip biriyim, hayatım boyunca sporla iç içeyim, sigara içmiyorum, alkol kullanmıyorum, fetişist değilim, eğitimliyim vs. ama kadınlar her zaman benimle ilgilenmedi çünkü ben çok "mütevazı ya da basit ya da sıkıcıyım."
Bence kadınlar seninle ilgilenmiyor; mütevazı olduğun için değil, onlara bir kişi olarak değil, bir işlev olarak davrandığın için. Borçlusun ve borçlusun ama kimseye hiçbir şey yapmıyorsun.
Kadın cinsiyetine karşı çok fazla kırgınlığın var... kırgınlığın için kadınlar suçlanamaz, onlara kızmayı sen kendin seçersin.

n1 dakika 34 saniye sonra gönderildi:
Kunikolai: 29 Jun 2023, 10:23
neye uygunsunuz?
Ayrıca erkeklerde de uygun ve uygun olmayanlar vardır n
hayır "fitness" bir şeyi karakterize eden bir kavramdır, ancak bir kişiye benzemez.
Böyle düşünmek hakkınız
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Alenka: 29 Jun 2023, 09:20
Alenka: ↑Kocası çok şefkatli ve nazik.
Bu süper
nSüper!!! Aynı zamanda çok tutkulu! Onu sevemiyorum!!! Ama her şey benim için yeterli değil... :smile001:

5 dakika 23 saniye sonra gönderildi:
Hooligan Carrie: Fakat dikkat edenler anında her türlü rekabetin ve hepsinden önemlisi yakışıklı erkeklerin ötesinde olurlar))
Bir erkeğin davranışının yetiştirilme tarzına veya neye bağlı olduğunu merak ediyorum. bir kadından ne istediklerini anlayan o kadar hassas adamlar ki, bir buket yerine bir parça sosis getirmenin daha iyi olacağını söyleyen birini tanıyordum.
Annem ve babam güzel bir örnek oldular.. Ebeveyn ailemden bir kadına bu duruma özen ve dikkatle yaklaşmanız gerektiğini öğrendim.
Zorba Carrie, Serg_A
Marion
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 180
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Marion »

Loco: 29 Jun 2023, 07:07 Kunikolai, mantık şu ki kadınlar cahillere ve alfa erkeklere bayılırlar ve kendilerini bedava bile olsa onlara verirler. Ama sessiz insanlarla, mütevazı insanlarla tamamen farklı davranıyorlar
Aha, bir de kendine güvenenlere... Cidden bir kadının Can’a sahip olduğunu mu düşünüyorsun? yalnızca acımasız (veya ilkel) bir alfa erkeği mi ilgi uyandırır? Peki her şeyi onlara mı vereceksin? Şimdi bu arada, “acımasız” veya “ilkel” kelimeleri biraz eskimiş ve orijinal anlamlarını kaybetmiştir. Aslında bütün bunlar "kaba, sert, zalim, kibirli" anlamına geliyor. Ve kural olarak, akıl yükü taşımaz. Yamyam Ellochka gibi beyne sahip, tıraşsız bir gorili, iyi huylu, zeki bir adama tercih edecek kimseyi tanımıyorum. Sadece Ellochka’nın kendisi (yüksek eğitimli iyi bir koca onu terk ettikten sonra).
These users thanked the author Marion for the post (total 3):
Yerine
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Yerine »

Marion, sen bilmiyorsun ama ben biliyorum . Hayatım boyunca yolumun kesiştiği kadınların yüzde 90’ından fazlası böyleydi

2 dakika 21 saniye sonra gönderildi:
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, aksine kadınlara hep çok iyi ve nazik davrandım ve karşılığında kendime 100 kat daha kötü davrandım. Orada ne diyorlar? "İnsanlardan kötülük istemiyorsan, onlara iyilik yapma" mı? Doğruyu söylediğim ortaya çıktı :)
Marion
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by Marion »

Loco: 29 Jun 2023, 11:22 Marion, sen bilmiyorsun ama ben biliyorum. Hayatımda yolumun kesiştiği kadınların yüzde 90’ından fazlası böyleydi
"18+" yaş grubundaki bir kişi tarafından söylendi yıllar. Uzun zamandır bu dünyada yaşıyorsunuz, çok büyük bir yaşam tecrübeniz var, hatırlanacak bir şey var değil mi?
These users thanked the author Marion for the post (total 3):
Автор темы
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Loco,
Ne tür korkular yapıyorsun yaz, sadece dehşet! Nereli olduğunu öğrenmek için profiline geldim ama orada yazmıyor. Ancak yaş belirtilir ve bu umut verir.) Nietzscheciliğiniz ile birlikte gençlikteki maksimalizmin yerini yine de olumlu bir deneyimin alacağını umuyorum.
Kadınların %90’ından fazlası sizi hayal kırıklığına uğrattı, yazıyorsunuz. Örnek nedir? İlçeden mi? Bu kadınlardan kaç tane var? Yaş? Durum?
Çünkü eğer bunlar bir yün fabrikasının komşu yatakhanesinden ya da en yakın tezgâhtan gelen iki ya da üç genç aptalsa, o zaman bunların hepsi kesinlikle kadın değil.
Coğrafyanızı genişletin diyorum)
Forumumuzu okuduktan sonra tüm kadınların canavar olduğunu bile düşünebileceğiniz açık (ve henüz Erogene’ye gitmediniz!), ancak forum kesinlikle bu hayatı gerçek hayatta taşıyor.
.
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 4):
Marion, Lisa24, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Serg_A
Yerine
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Yerine »

Hooligan Carrie, 3 farklı ülkede yaşamayı başardım ve üstelik bu ülkelerin farklı şehirlerinde. O yüzden coğrafya hakkında konuşmayalım)

1 dakika 24 saniye sonra gönderildi:
Marion, ben neredeyse 31. Artı deneyimi yaşa göre değil, hayattaki olayların miktarına ve kalitesine göre belirlenir

2 dakika 43 saniye sonra gönderildi:
Hooligan Carrie, Erogen kullanmıyordum ama Wumen ru okudum. Orada birçok ilginç şey bulabilirsiniz))
Автор темы
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Loco: 29 Jun 2023, 11:42 3 farklı ülkede ve bu ülkelerin farklı şehirlerinde de yaşamayı başardı. O yüzden coğrafya hakkında konuşmayalım)
Coğrafya fiziksel değildir! :cat1:
Geleneksel tezgahlar ve pansiyonlar her yerdedir, büyükbaş hayvanlar da öyle. Tavşanların sevişmesini ya da yaban domuzlarının homurdanmasını görmek için İsviçre’ye gitmenize gerek yok. Her yerde aynısını yapıyorlar.
Sizi rahatsız eden kadınların %90’ından fazlasının yaşı ve durumu hakkında yanıt vermediniz.
Bu arada, peki ya %10’un altındakiler? Seni hayal kırıklığına uğratmadılar mı? Sizden normal erkek ilgisi mi bekliyorlardı?

1 dakika 27 saniye sonra gönderildi:
Erogen’i kullanmıyordum ama Wumen ru’yu okudum. Orada pek çok ilginç şey bulabilirsiniz))
O yüzden oraya gitmeyin, bizimle iletişime geçin, normal vanilya hetero kadınlara olan inancınızı yeniden sağlayacağız) )
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 3):
Marion, Serg_A, Sibiryak89
Lizkkka616
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 136
Registered for: 2 years 8 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Lizkkka616 »

Hooligan Carrie: 28 Jun 2023, 22:52 Kızlar, erkeklerden iltifat duymak, sevgi dolu mesajlar okumak, çiçek almak sizin için ne kadar önemli? Gerçek iltifatlar, "Çok şaşırdım" ve "Ah, ne amcık - göster bana daha yakından" değil ama gerçekten güzel, değerli sözler mi?
Bu sizin için bir ilişkinin gerekli bir unsuru mu, yoksa bu adımı atlayabilir misiniz?
Bu benim için çok önemli. Kocam bana sık sık iltifat ediyor ve şefkatli sözler söylüyor. Çiçekler yerine bir yere gidip ilginç vakit geçirmemi öneriyor çünkü çiçeklere alerjim var))))
These users thanked the author Lizkkka616 for the post (total 6):
Zorba Carrie, Geçit, Marion, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Serg_A, Sibiryak89
Автор темы
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Uzun süredir sevgililerimden biri, her buluşmamızda bana güller verirdi ve harika iltifatlar yazardı. Kabul edelim, en büyük sikeve seks konusundaki en zengin fantezi bile değil. Ve kesinlikle bir alfa erkeği değildi. Ama ben onu çılgınca istedim ve onu çılgınca sevdim çünkü diğer erdemlerine rağmen o güllü bir şövalyeydi.)
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 7):
Geçit, Lizkkka616, Marion, Lisa24, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Serg_A, Sibiryak89
Marion
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by Marion »

Loco: 29 Jun 2023, 11:45 Marion, neredeyse 31 yaşındayım. Ayrıca deneyimi yaşa göre değil, hayattaki olayların sayısına ve kalitesine göre belirlenir
Artık kimse bunu yapamayacak nerede doğruyu söylediğini anla, nerede yalan söylüyorsun? Forumlarda öyle ya da böyle yalan söyleyebilirsin, herkes biraz yalan söyler. Hile yapmayın.
ancak Vumen ru okundu. Orada pek çok ilginç şey bulabilirsiniz))
Az önce dünyevi bilgeliğin bulutsuz bir kaynağını bulduk...
Last edited by Marion on 29 Jun 2023, 11:58, edited 1 time in total.
These users thanked the author Marion for the post:
Serg_A
Автор темы
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Lizkkka616,
Teşekkür ederiz destek :daypyat:
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
Lizkkka616, Serg_A
Lizkkka616
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 136
Registered for: 2 years 8 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Lizkkka616 »

Hooligan Carrie: 29 Jun 2023, 11:57 Desteğiniz için teşekkür ederiz
Bunun için olur) Kiminle dalga geçmektense günlük konuları okumak daha keyifli kim ve nasıl omurga. Elbette burada fantezilerimi ve arzularımı paylaşıyorum ama hoş konularda basit, kaygısız bir iletişim istiyorum.
Ve görebildiğiniz tek şey "Kızımla seks", "Kızım istiyorum" ve diğer iğrenç sapkınlıklarla birlikte pedofili.
These users thanked the author Lizkkka616 for the post:
Sibiryak89
Tavşan
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Tavşan »

Lizkkka616: 29 Jun 2023, 12:01
Desteğiniz için teşekkür ederiz
Bunun için olur) Günlük konuları okumak daha keyifli ve kimin kime saldırdığı ve omurgasıyla nasıl oynadığıyla ilgili değil. Elbette burada fantezilerimi ve arzularımı paylaşıyorum ama hoş konularda basit, kaygısız bir iletişim istiyorum.
Ve görebildiğiniz tek şey "Kızımla seks", "Kızım istiyorum" ve diğer iğrenç sapkınlıklarla birlikte pedofili.
Herhangi biri kötü ruhlar bu tür konularla ilgilenmiyor, bu yüzden insanlar yeterince dahil oluyor, bu tür konuların daha fazla olmasını isterim.
These users thanked the author Tavşan for the post (total 2):
Zorba Carrie, Lisa24
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”