Marinka: ↑27 Jun 2023, 12:22Zateynik, cevapla hayır, anladığım kadarıyla.
Sibiryak89: ↑27 Jun 2023, 12:16
Ve bu kışkırtıcı bir soru
Eğer bu soruya bir cevap yoksa basit bir soru, o zaman her zaman kışkırtıcı)))
Bir erkek spor yaparsa, kimse onu küçük düşürmez ve eğer denerse bundan hiçbir şey çıkmaz. Eh, savaştan uzak olanlar genellikle orada bulunanlara namus ve yeminden bahsederler. Bu manipülasyondur. Oldukça kaba ama işe yarıyor. İnsanlar buna kanıyor ya da buna razı oluyor.
Peki ya gönüllüler? Onlar da mı manipüle edildi?))) Sen kadınsın o yüzden öyle bir kavram yok, yaralılar bize geldi, işte bu kadar, taburcu olabilirler, 7 ay geçti, tedavi oldular ve geri döndüler. , diyorlar ki, adamlarım bensiz nasıllar, onlar oradayken ben yapamam, sen onurunu içemezsin.
nİnsanların beyinleri yıkandı. Onlarla konuştum. Beni öldürseler bile bunu bana söylüyorlar. Anavatan için. Yaralanma, ölüm için iyi para ödüyorlar.
Ve onlara söylüyorum, ya seni öldürmezlerse, seni kolsuz, bacaksız getirirlerse. Nasıl bir hayatı olacak ve yakınlarına yük olacak. Görünüşe göre onu öldürmemişler ama pislik kendi kendine temizlenmeyecek. Emeklilik bir kuruş. Sana yılda bir kez bir kartpostal gönderecekler ve geri kalan zamanda sessizce, kendi başına olacak.
Ya da geceleri çığlık atacak. Bir rüyada savaşın. Düzenli olarak departmanımda olacak. Annenin gözleri ağlayacak ve ağlayacak ama hiçbir şey yapılamaz.
Şimdi de çocuk doğurma ve çalışma çağındaki çoğu insanı yok ediyorlar.
Sürücülerin onurunun olmadığını mı söylüyorsunuz? Yoksa bir cerrahtan mı yoksa bir öğretmenden mi?
Bugün üç kişiyi taburcu ettim ve iyileştirdim. Peki oradaki adam bugün ne yaptı? Üç ya da daha fazlasını mı öldürdün? Bunun iyi olduğunu düşünüyor musun?
These users thanked the author Geçit for the post (total 4):
[ quote =Sibiryak89 post_id=219721 time=1687857379 user_id=944] Ve bu kışkırtıcı bir soru [/quote]
Eğer bu soruya bir cevap yoksa basit bir soru, o zaman her zaman kışkırtıcı))) Bir erkek spor yaparsa, kimse onu küçük düşürmez ve eğer denerse bundan hiçbir şey çıkmaz. Eh, savaştan uzak olanlar genellikle orada bulunanlara namus ve yeminden bahsederler. Bu manipülasyondur. Oldukça kaba ama işe yarıyor. İnsanlar buna kanıyor ya da buna razı oluyor. [/quote] Peki ya gönüllüler? Onlar da mı manipüle edildi?))) Sen kadınsın o yüzden öyle bir kavram yok, yaralılar bize geldi, işte bu kadar, taburcu olabilirler, 7 ay geçti, tedavi oldular ve geri döndüler. , diyorlar ki, adamlarım bensiz nasıllar, onlar oradayken ben yapamam, sen onurunu içemezsin. [/quote] nİnsanların beyinleri yıkandı. Onlarla konuştum. Beni öldürseler bile bunu bana söylüyorlar. Anavatan için. Yaralanma, ölüm için iyi para ödüyorlar. Ve onlara söylüyorum, ya seni öldürmezlerse, seni kolsuz, bacaksız getirirlerse. Nasıl bir hayatı olacak ve yakınlarına yük olacak. Görünüşe göre onu öldürmemişler ama pislik kendi kendine temizlenmeyecek. Emeklilik bir kuruş. Sana yılda bir kez bir kartpostal gönderecekler ve geri kalan zamanda sessizce, kendi başına olacak. Ya da geceleri çığlık atacak. Bir rüyada savaşın. Düzenli olarak departmanımda olacak. Annenin gözleri ağlayacak ve ağlayacak ama hiçbir şey yapılamaz. Şimdi de çocuk doğurma ve çalışma çağındaki çoğu insanı yok ediyorlar. Sürücülerin onurunun olmadığını mı söylüyorsunuz? Yoksa bir cerrahtan mı yoksa bir öğretmenden mi? Bugün üç kişiyi taburcu ettim ve iyileştirdim. Peki oradaki adam bugün ne yaptı? Üç ya da daha fazlasını mı öldürdün? Bunun iyi olduğunu düşünüyor musun?
Marinka: ↑27 Jun 2023, 12:22Eğlenceleyici, anladığım kadarıyla cevap yok.
Basit bir sorunun cevabı yoksa, o zaman her zaman kışkırtıcıdır)))
Eğer bir erkekse spor yaparsa kimse onu küçük düşürmemelidir ve denese bile bundan hiçbir şey çıkmaz. Eh, savaştan uzak olanlar genellikle orada bulunanlara namus ve yeminden bahsederler. Bu manipülasyondur. Oldukça kaba ama işe yarıyor. İnsanlar buna kanıyor ya da buna razı oluyor.
Peki ya gönüllüler? Onlar da mı manipüle edildi?))) Sen kadınsın o yüzden öyle bir kavram yok, yaralılar bize geldi, işte bu kadar, taburcu olabilirler, 7 ay geçti, tedavi oldular ve geri döndüler. , diyorlar ki, adamlarım bensiz nasıllar, onlar oradayken ben yapamam, sen onurunu içemezsin.
nİnsanların beyinleri yıkandı. Onlarla konuştum. Beni öldürseler bile bunu bana söylüyorlar. Anavatan için. Yaralanma, ölüm için iyi para ödüyorlar.
Ve onlara söylüyorum, ya seni öldürmezlerse, seni kolsuz, bacaksız getirirlerse. Nasıl bir hayatı olacak ve yakınlarına yük olacak. Görünüşe göre onu öldürmemişler ama pislik kendi kendine temizlenmeyecek. Emeklilik bir kuruş. Sana yılda bir kez bir kartpostal gönderecekler ve geri kalan zamanda sessizce, kendi başına olacak.
Ya da geceleri çığlık atacak. Bir rüyada savaşın. Düzenli olarak departmanımda olacak. Annenin gözleri ağlayacak ve ağlayacak ama hiçbir şey yapılamaz.
Sürücülerin onurunun olmadığını mı söylüyorsunuz? Yoksa bir cerrahtan mı yoksa bir öğretmenden mi?
Bugün üç kişiyi taburcu ettim ve iyileştirdim. Peki oradaki adam bugün ne yaptı? Üç ya da daha fazlasını mı öldürdün? Sizce bu iyi bir şey mi?
Tedavi etmen normal ama öldürüyorlar, bu bir savaş, eğer öldürmezsen seni öldürecekler . Savaş tarihin her döneminde kaçınılmazdır ve kaçınılmaz olarak ele alınmalıdır.
[quote=Marinka post_id=219741 time=1687858908 user_id=12161] [quote=Sibiryak89 post_id=219732 time=1687858028 user_id= 944] [quote=Marinka post_id=219725 time =1687857774 user_id=12161] [ref=#804000]Eğlenceleyici[/ref], anladığım kadarıyla cevap yok.
Basit bir sorunun cevabı yoksa, o zaman her zaman kışkırtıcıdır))) Eğer bir erkekse spor yaparsa kimse onu küçük düşürmemelidir ve denese bile bundan hiçbir şey çıkmaz. Eh, savaştan uzak olanlar genellikle orada bulunanlara namus ve yeminden bahsederler. Bu manipülasyondur. Oldukça kaba ama işe yarıyor. İnsanlar buna kanıyor ya da buna razı oluyor. [/quote] Peki ya gönüllüler? Onlar da mı manipüle edildi?))) Sen kadınsın o yüzden öyle bir kavram yok, yaralılar bize geldi, işte bu kadar, taburcu olabilirler, 7 ay geçti, tedavi oldular ve geri döndüler. , diyorlar ki, adamlarım bensiz nasıllar, onlar oradayken ben yapamam, sen onurunu içemezsin. [/quote] nİnsanların beyinleri yıkandı. Onlarla konuştum. Beni öldürseler bile bunu bana söylüyorlar. Anavatan için. Yaralanma, ölüm için iyi para ödüyorlar. Ve onlara söylüyorum, ya seni öldürmezlerse, seni kolsuz, bacaksız getirirlerse. Nasıl bir hayatı olacak ve yakınlarına yük olacak. Görünüşe göre onu öldürmemişler ama pislik kendi kendine temizlenmeyecek. Emeklilik bir kuruş. Sana yılda bir kez bir kartpostal gönderecekler ve geri kalan zamanda sessizce, kendi başına olacak. Ya da geceleri çığlık atacak. Bir rüyada savaşın. Düzenli olarak departmanımda olacak. Annenin gözleri ağlayacak ve ağlayacak ama hiçbir şey yapılamaz. Şimdi de çocuk doğurma ve çalışma çağındaki çoğu insanı yok ediyorlar. Sürücülerin onurunun olmadığını mı söylüyorsunuz? Yoksa bir cerrahtan mı yoksa bir öğretmenden mi? Bugün üç kişiyi taburcu ettim ve iyileştirdim. Peki oradaki adam bugün ne yaptı? Üç ya da daha fazlasını mı öldürdün? Sizce bu iyi bir şey mi? [/quote] Tedavi etmen normal ama öldürüyorlar, bu bir savaş, eğer öldürmezsen seni öldürecekler . Savaş tarihin her döneminde kaçınılmazdır ve kaçınılmaz olarak ele alınmalıdır.
Marinka: ↑27 Jun 2023, 12:22Eğlenceleyici, anladığım kadarıyla cevap yok.
Basit bir sorunun cevabı yoksa, o zaman her zaman öyledir kışkırtıcı)))
Bir erkek spor yaparsa, kimse onu küçük düşürmez ve eğer denerse bundan hiçbir şey çıkmaz. Eh, savaştan uzak olanlar genellikle orada bulunanlara namus ve yeminden bahsederler. Bu manipülasyondur. Oldukça kaba ama işe yarıyor. İnsanlar buna kanıyor ya da buna razı oluyor.
İnsanların beyinleri yıkandı. Onlarla konuştum. Beni öldürseler bile bunu bana söylüyorlar. Anavatan için. Yaralanma, ölüm için iyi para ödüyorlar.
Bugün üç kişiyi taburcu ettim ve iyileştirdim. Peki oradaki adam bugün ne yaptı? Üç ya da daha fazlasını mı öldürdün? Bu sizce iyi mi?
Peki, beyninizde kar fırtınası var, sevincim. Açıklama yapmama izin vermiyorlar.
2 dakika 38 saniye sonra gönderildi:
Sıkıştım. Özür dilerim.
[quote=Marinka post_id=219741 time=1687858908 user_id=12161] [quote=Sibiryak89 post_id=219732 time=1687858028 user_id= 944] [quote=Marinka post_id=219725 time =1687857774 user_id=12161] [ref=#804000]Eğlenceleyici[/ref], anladığım kadarıyla cevap yok.
Basit bir sorunun cevabı yoksa, o zaman her zaman öyledir kışkırtıcı))) Bir erkek spor yaparsa, kimse onu küçük düşürmez ve eğer denerse bundan hiçbir şey çıkmaz. Eh, savaştan uzak olanlar genellikle orada bulunanlara namus ve yeminden bahsederler. Bu manipülasyondur. Oldukça kaba ama işe yarıyor. İnsanlar buna kanıyor ya da buna razı oluyor.
İnsanların beyinleri yıkandı. Onlarla konuştum. Beni öldürseler bile bunu bana söylüyorlar. Anavatan için. Yaralanma, ölüm için iyi para ödüyorlar. Ve onlara söylüyorum, ya seni öldürmezlerse, seni kolsuz, bacaksız getirirlerse. Nasıl bir hayatı olacak ve yakınlarına yük olacak. Görünüşe göre onu öldürmemişler ama pislik kendi kendine temizlenmeyecek. Emeklilik bir kuruş. Sana yılda bir kez bir kartpostal gönderecekler ve geri kalan zamanda sessizce, kendi başına olacak. Ya da geceleri çığlık atacak. Bir rüyada savaşın. Düzenli olarak departmanımda olacak. Annenin gözleri ağlayacak ve ağlayacak ama hiçbir şey yapılamaz. Şimdi de çocuk doğurma ve çalışma çağındaki çoğu insanı yok ediyorlar. Sürücülerin onurunun olmadığını mı söylüyorsunuz? Yoksa bir cerrahtan mı yoksa bir öğretmenden mi? Bugün üç kişiyi taburcu ettim ve iyileştirdim. Peki oradaki adam bugün ne yaptı? Üç ya da daha fazlasını mı öldürdün? Bu sizce iyi mi? [/quote] Peki, beyninizde kar fırtınası var, sevincim. Açıklama yapmama izin vermiyorlar.
[size=85] [color=green]2 dakika 38 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] Sıkıştım. Özür dilerim.
Sibiryak89: ↑27 Jun 2023, 12:27
Beyninizde kar fırtınası var, ne mutlu bana!!! Bir insanı, hatta bir düşmanı öldürdüğünüzde, “ya sen ya da sen” modunda bile, psikolojiniz geri dönülemez biçimde bozulur. Kişisel konuşmalarda bile bu konu hakkında konuşmak istemiyorum.
Sanırım söyleyecek hiçbir şeyin yok. Burada sis yaratıyorsun. Bir milyon yıl önce gerçekleşen olayları hatırlıyorsun ve sonra ne oldu, hiç hayatın ya da hafıza kaybın olmadı mı?
Beyninizde kar fırtınası var, ne mutlu bana!!! Bir insanı, hatta bir düşmanı öldürdüğünüzde, “ya sen ya da sen” modunda bile, psikolojiniz geri dönülemez biçimde bozulur. Kişisel konuşmalarda bile bu konu hakkında konuşmak istemiyorum. [/quote ]
Sanırım söyleyecek hiçbir şeyin yok. Burada sis yaratıyorsun. Bir milyon yıl önce gerçekleşen olayları hatırlıyorsun ve sonra ne oldu, hiç hayatın ya da hafıza kaybın olmadı mı?
Yani bize vahşi demek, kültür eksikliğini dayatmak, kaynakları neredeyse yok yere almak, sınırlarımıza asker getirmek, Kelimenin tam anlamıyla yok olmayı mı beklemeliyiz? Hayır, buna bizim domuz yağımız deniyor, ama sabırlı olacağız. Yakalarına siktirin ki boyunları sürtmesin. Şimdi kültürel değerleri koruma bahanesiyle Kiev Pechersk Lavra anlatıldı ama soyguna geldiler ve soygun yapıyorlar ve soyguncuların ellerini kesmesi gerekiyor...
Last edited by Sibiryak89 on 27 Jun 2023, 12:58, edited 1 time in total.
Önceden insanlar vahşiydi. Artık bu normal değil. [/quote] Yani bize vahşi demek, kültür eksikliğini dayatmak, kaynakları neredeyse yok yere almak, sınırlarımıza asker getirmek, Kelimenin tam anlamıyla yok olmayı mı beklemeliyiz? Hayır, buna bizim domuz yağımız deniyor, ama sabırlı olacağız. Yakalarına siktirin ki boyunları sürtmesin. Şimdi kültürel değerleri koruma bahanesiyle Kiev Pechersk Lavra anlatıldı ama soyguna geldiler ve soygun yapıyorlar ve soyguncuların ellerini kesmesi gerekiyor...
Beyler, bilmiyorsunuz. Sibiryalı, daha derinden ilgilenmelisin ufaklık, Marinka da doktor, bu saçmalıkları yeterince gördü, bir kez bana yetti. Burayı sisli yapmak istemiyorum, gözbebekleri bir kanser gibi sapların üzerindeyken, bir darbeden dolayı ve ayaklar yerine kanlı paçavralar olduğunda, kanla birlikte kalın bok kokusunu kokladı. Ancak ifadelere bakılırsa kanepedeki Sibiryalının sesi duyulmadı.
Last edited by Bir tamirci on 27 Jun 2023, 13:14, edited 1 time in total.
These users thanked the author Bir tamirci for the post:
Beyler, bilmiyorsunuz. Sibiryalı, daha derinden ilgilenmelisin ufaklık, Marinka da doktor, bu saçmalıkları yeterince gördü, bir kez bana yetti. Burayı sisli yapmak istemiyorum, gözbebekleri bir kanser gibi sapların üzerindeyken, bir darbeden dolayı ve ayaklar yerine kanlı paçavralar olduğunda, kanla birlikte kalın bok kokusunu kokladı. Ancak ifadelere bakılırsa kanepedeki Sibiryalının sesi duyulmadı.
Marinka: ↑27 Jun 2023, 11:37
Kahramanlık, birinin ihmali, kusurları, hataları, suçları adına yapılan bir fedakarlıktır
bir fedakarlık değil, ruhsal gelişim için bir fırsattır. Peki Yahuda’nın haçını kim taşımalı? Ve bu dünya, tüm sakinlerinin arzularını gerçekleştirmek için inanılmaz derecede uyumlu bir şekilde yaratıldı. Bu dünyadaki herkes, farkında olsun ya da olmasın, başkalarına karmanın karşılığını verme rolünü oynuyor.
These users thanked the author RealMax for the post:
[quote=Marinka post_id=219700 time=1687855075 user_id=12161] Kahramanlık, birinin ihmali, kusurları, hataları, suçları adına yapılan bir fedakarlıktır [/quote] bir fedakarlık değil, ruhsal gelişim için bir fırsattır. Peki Yahuda’nın haçını kim taşımalı? Ve bu dünya, tüm sakinlerinin arzularını gerçekleştirmek için inanılmaz derecede uyumlu bir şekilde yaratıldı. Bu dünyadaki herkes, farkında olsun ya da olmasın, başkalarına karmanın karşılığını verme rolünü oynuyor.
Sibiryak89: ↑27 Jun 2023, 12:46
Savaş kaçınılmazdır
Önceden insanlar vahşiydi. Artık bu normal değil.
Yani bize vahşi demek, kültür eksikliğini dayatmak, kaynakları neredeyse yok yere almak, sınırlarımıza asker getirmek, Kelimenin tam anlamıyla yok olmayı mı beklemeliyiz? Hayır, buna bizim domuz yağımız deniyor, ama sabırlı olacağız. Yakalarına siktirin ki boyunları sürtmesin. Şimdi kültürel değerleri koruma bahanesiyle Kiev Pechersk Lavra’sı anlatıldı ama soyguna geldiler ve soygun yapıyorlar, soyguncuların da ellerini kesmesi gerekiyor...
Bütün savaşlar para yüzünden (bazı insanlar yeterince alamıyor) oluyor, kültür eksikliği tohumları ekmek ve insanların haklarını ihlal etmek için değil. SSCB hakkında ne söylerlerse söylesinler o zamanlar birbirimize silahla ateş etmedik.
[quote=Sibiryak89 post_id=219752 time=1687859871 user_id=944] [quote=Marinka post_id=219745 time=1687859294 user_id= 12161] [quote=Sibiryak89 post_id=219744 time =1687859195 user_id=944] Savaş kaçınılmazdır [/quote]
Önceden insanlar vahşiydi. Artık bu normal değil. [/quote] Yani bize vahşi demek, kültür eksikliğini dayatmak, kaynakları neredeyse yok yere almak, sınırlarımıza asker getirmek, Kelimenin tam anlamıyla yok olmayı mı beklemeliyiz? Hayır, buna bizim domuz yağımız deniyor, ama sabırlı olacağız. Yakalarına siktirin ki boyunları sürtmesin. Şimdi kültürel değerleri koruma bahanesiyle Kiev Pechersk Lavra’sı anlatıldı ama soyguna geldiler ve soygun yapıyorlar, soyguncuların da ellerini kesmesi gerekiyor... [/quote] Bütün savaşlar para yüzünden (bazı insanlar yeterince alamıyor) oluyor, kültür eksikliği tohumları ekmek ve insanların haklarını ihlal etmek için değil. SSCB hakkında ne söylerlerse söylesinler o zamanlar birbirimize silahla ateş etmedik.
Var .
Aileniz ve ebeveynleriniz için en konforlu yaşam koşullarını yaratın.
Dünyayı dolaşın.
Mümkünse yeni şeyler öğrenin.
Yoğun ve ilginç bir hayatım var.
Var . Aileniz ve ebeveynleriniz için en konforlu yaşam koşullarını yaratın. Dünyayı dolaşın. Mümkünse yeni şeyler öğrenin. Yoğun ve ilginç bir hayatım var.
Zateynik: ↑27 Jun 2023, 13:06
Arkadaşlar, bilmiyorsunuz. Sibiryalı, daha derinden ilgilenmelisin ufaklık, Marinka da doktor, bu saçmalıkları yeterince gördü, bir kez bana yetti. Burayı sisli yapmak istemiyorum, gözbebekleri bir kanser gibi sapların üzerindeyken, bir darbeden dolayı ve ayaklar yerine kanlı paçavralar olduğunda, kanla birlikte kalın bok kokusunu kokladı. Ancak ifadelere bakılırsa kanepedeki Sibiryak’ın sesi duyulmuyordu.
Marina ve benim farklı görevlerimiz var ama amaç aynı, savaşçılar güvende ve sağlıklı olmalı. O bir kadın, duyguları var, benim de onun gibi bir görevim, bir düzenim ve sorumluluğum var. Sadece duygularım yok.
[quote=Zateinik post_id=219758 time=1687860367 user_id=7580] Arkadaşlar, bilmiyorsunuz. Sibiryalı, daha derinden ilgilenmelisin ufaklık, Marinka da doktor, bu saçmalıkları yeterince gördü, bir kez bana yetti. Burayı sisli yapmak istemiyorum, gözbebekleri bir kanser gibi sapların üzerindeyken, bir darbeden dolayı ve ayaklar yerine kanlı paçavralar olduğunda, kanla birlikte kalın bok kokusunu kokladı. Ancak ifadelere bakılırsa kanepedeki Sibiryak’ın sesi duyulmuyordu. [/quote] Marina ve benim farklı görevlerimiz var ama amaç aynı, savaşçılar güvende ve sağlıklı olmalı. O bir kadın, duyguları var, benim de onun gibi bir görevim, bir düzenim ve sorumluluğum var. Sadece duygularım yok.
Pek mantıklı gelmiyor ama ben de ölmek istemiyorum =)
Daha önce depresif bir gençken her şeyi ölümcül olarak görüyordum. Ve eğer 2012’de dünyanın sonu gelmezse ölmek istedim.
Gelmedi.
Ve hayatta ve sarhoş kaldım... ve bir keresinde ailemle bir skandala karışmıştım. , bileklerimi kestim (ölümcül bir şekilde tamamen değil) ama o anda her şey bitmiş gibi görünüyordu...
Bana dikiş attılar, ayıldım ve bir ay boyunca bir daha içki içmedim.
Ölme arzusu hâlâ devam ediyor olabilir, ancak yalnızca tamamen... oldukça ekstrem bir durum için.
Yani hiçbir anlam yoktu ve yok.
Sadece ölmeye isteksizlik.
Sadece düşündüm, ne anlamı var?
Öyle ya da böyle hepimiz öleceğiz. Ölüm herkesi bekliyor. Herkes ölecek.
Yatalak değilseniz, felçli değilseniz ve benzeri dayanılmaz acılar çekmiyorsanız, o zaman bu şekilde ölmek zorunda değilsiniz.
Her ne kadar ben herhangi bir sevinç hissetmiyor olsam da Şarkı söylemek istediğim hayattan, uğruna dünyanın tüm yükünü taşımaya hazır olduğum bir ailem ve sevdiklerim yok, özel bir arzum yok. Ama eğer piyangoyu kazanırsam - Jack Pot, o zaman elbette mutlu olacağım!
Ama ben de henüz ölmek istemiyorum ve belki fikrimi değiştiririm. Ama şimdilik yaşamak ya da yaşarken var olmak istiyorum.
Pek mantıklı gelmiyor ama ben de ölmek istemiyorum =) Daha önce depresif bir gençken her şeyi ölümcül olarak görüyordum. Ve eğer 2012’de dünyanın sonu gelmezse ölmek istedim. Gelmedi. Ve hayatta ve sarhoş kaldım... ve bir keresinde ailemle bir skandala karışmıştım. , bileklerimi kestim (ölümcül bir şekilde tamamen değil) ama o anda her şey bitmiş gibi görünüyordu... Bana dikiş attılar, ayıldım ve bir ay boyunca bir daha içki içmedim. Ölme arzusu hâlâ devam ediyor olabilir, ancak yalnızca tamamen... oldukça ekstrem bir durum için. Yani hiçbir anlam yoktu ve yok. Sadece ölmeye isteksizlik. Sadece düşündüm, ne anlamı var? Öyle ya da böyle hepimiz öleceğiz. Ölüm herkesi bekliyor. Herkes ölecek. Yatalak değilseniz, felçli değilseniz ve benzeri dayanılmaz acılar çekmiyorsanız, o zaman bu şekilde ölmek zorunda değilsiniz. Her ne kadar ben herhangi bir sevinç hissetmiyor olsam da Şarkı söylemek istediğim hayattan, uğruna dünyanın tüm yükünü taşımaya hazır olduğum bir ailem ve sevdiklerim yok, özel bir arzum yok. Ama eğer piyangoyu kazanırsam - Jack Pot, o zaman elbette mutlu olacağım! Ama ben de henüz ölmek istemiyorum ve belki fikrimi değiştiririm. Ama şimdilik yaşamak ya da yaşarken var olmak istiyorum.
Hayatlarının kutsal bir anlamı yoksa insanlar yaşayamaz! Ama hayatın kendisinden ve onun gelecek nesillerde devam etmesinden başka bir anlamı yoktu ve hiçbir zaman da olmayacak. İyi ya da kötü değil, bu böyle.
Hayatlarının kutsal bir anlamı yoksa insanlar yaşayamaz! Ama hayatın kendisinden ve onun gelecek nesillerde devam etmesinden başka bir anlamı yoktu ve hiçbir zaman da olmayacak. İyi ya da kötü değil, bu böyle.
[quote=Aion2012Dead post_id=219986 time=1687918262 user_id=6819] Hayattan bana şarkı söyleme isteği uyandıracak hiçbir keyif duymuyorum, benim bir ailem yok [/quote]
Var mı Aileniz olmadığı için yaşama sevincinizi yaşayamadığınızı hiç düşündünüz mü?
Vay be, soruya nasıl cevap verebileceğimi anladım) Hayatımın anlamı muhtemelen sevdiğim ve değer verdiğim insanların ruhlarında hoş bir iz bırakmaktır.
Ayrıca benden sonra güzel bir bahçenin kalmasını ve güllerimin benden sonra da bir süre daha açmasını istiyorum.
Bugünün ruh hali bu.
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 3):
Vay be, soruya nasıl cevap verebileceğimi anladım) Hayatımın anlamı muhtemelen sevdiğim ve değer verdiğim insanların ruhlarında hoş bir iz bırakmaktır. Ayrıca benden sonra güzel bir bahçenin kalmasını ve güllerimin benden sonra da bir süre daha açmasını istiyorum. Bugünün ruh hali bu.
[quote="᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌" post_id=219133 time=1687769225 user_id=18850] Hayatınızın bir anlamı var mı? [/quote] Ve aynısı. . . Ölene kadar yaşayın. "Yalnızca vitamin alanlar Ölene kadar hayatta kalır. Herkes vitaminlerini alsın!!"
[quote=Mart post_id=330769 time=1706861096 user_id=11571] [quote=" ᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌" post_id=219133 time=1687769225 user_id=18850] Hayatınızın anlamı var mı? [/quote] nOr Aksi halde... Ölene kadar yaşayın. "Yalnızca vitamin alanlar Ölene kadar yaşar. Herkes vitaminlerini alsın!!" [ /quote]
Hayatınızın bütün amacının vitaminler olduğu ortaya çıktı öyle mi?
[quote="᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌" post_id=330772 time=1706861246 user_id=18850] [quote=Mart post_id=330769 time=1706861096 user_id=11571] [quote="᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌" post_id=219133 time=1687769225 user_id=18850] Var mısınız hayatının anlamı? [/quote] Ve sonra... Ölene kadar yaşa. "Yalnızca vitamin alanlar Ölene kadar yaşayacaksınız. Herkes vitaminlerini alsın!!" [/quote]
Görünüşe göre asıl mesele şu ki hayatınız vitaminlerle mi geçiyor? n[/quote]Bu Obraztsov’dan. "Olağanüstü Bir Konser"den Oratorio "Vitaminler" Hayatın anlamını o kadar derinlemesine araştırmıyorum.
᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌: ↑26 Jun 2023, 12:00
Şu anda hedefleri sormuyorum)))) Hayatında bir anlam olup olmadığını düşünen var mı diye merak ediyorum ? Eğer öyleyse hangisi, değilse neden oluyor? Varlığının anlamsızlığından kim sorumlu? Bu konuda ne yapmalıyız yoksa işe yarayacak mı?
Önemli olan sadece... doğduğun gibi yaşamak... bazı sorunları çözerken... sorunlar ve sorunlarla kendinizi yormamak. Milyonlarca insan sosyalizmi-komünizmi inşa etti... peki o sosyalizm nerede? Ancak bu hiç de yanlış yaşadıkları ve varlıklarının anlamsız olduğu anlamına gelmez.
[quote="᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌" post_id=219147 time=1687770050 user_id=18850] Şu anda hedefleri sormuyorum)))) Hayatında bir anlam olup olmadığını düşünen var mı diye merak ediyorum ? Eğer öyleyse hangisi, değilse neden oluyor? Varlığının anlamsızlığından kim sorumlu? Bu konuda ne yapmalıyız yoksa işe yarayacak mı? [/quote] Önemli olan sadece... doğduğun gibi yaşamak... bazı sorunları çözerken... sorunlar ve sorunlarla kendinizi yormamak. Milyonlarca insan sosyalizmi-komünizmi inşa etti... peki o sosyalizm nerede? Ancak bu hiç de yanlış yaşadıkları ve varlıklarının anlamsız olduğu anlamına gelmez.
᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌: ↑02 Feb 2024, 15:26
Görünüşe göre yaşayabilirsin ve zahmet etmeyebilirsin?
Evet. .Arkada zaten önden daha fazla yıllarım var...gençlik maksimalizmi, sikleşmek ve hayatın anlamından dolayı sümüğümü sömürmek artık geçmişte kaldı.
These users thanked the author Gurme for the post:
[quote="᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌" post_id=330857 time=1706876787 user_id=18850] Görünüşe göre yaşayabilirsin ve zahmet etmeyebilirsin? [/quote] Evet. .Arkada zaten önden daha fazla yıllarım var...gençlik maksimalizmi, sikleşmek ve hayatın anlamından dolayı sümüğümü sömürmek artık geçmişte kaldı.
Evet, hepsi bu Göbeğimin tüm anlamını aktaracağım için çok mutluyum))
Hayatın anlamına ilişkin tüm bu sorular, öyle ya da böyle, gerçeğe ve özgünlüğe - arzulara, görüşlere, ilgi alanları ve diğer her şey.
Gerçek "inançlarınız" uğruna hayatınızı vermeye hazır mısınız?
Değilse doğru değildir.
Bu bir inançtır.
Yıllarca bununla yaşasınlar.
İnanç başlı başına bir şeydir ve her birey için çoğu anlam gibi öznel gerçeklikten doğar.
Fakat delilerin bile hayatta bir anlamı vardır.
Gerçek her zaman rasyonel olarak anlaşılamaz. Mantık analizde iyi çalışır, gerçeğin aranmasında değil. Belki üslupla.
Ve gerçek, duygular yoluyla bilinebilir. Duyguların bir yerinde. Ve bazen engeller üzerinde. Onlar. pratikte.
Engeller yolun, hedeflerin, yöntemlerin... sahteliğini gösterir.
Fakat Carlson’un bir keresinde dediği gibi: "Sakin ol, yalnızca sakin ol!".
Peki inançlar ile gerçek anlamlar arasındaki fark nedir?
İnançlar en rahatsız edici durumlarda gerçeklikle çelişir, ancak gerçek hızla ilerler...
[quote="᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌" post_id=219133 time=1687769225 user_id=18850] Varsa hangisi? [/quote] Evet, hepsi bu Göbeğimin tüm anlamını aktaracağım için çok mutluyum))
Hayatın anlamına ilişkin tüm bu sorular, öyle ya da böyle, gerçeğe ve özgünlüğe - arzulara, görüşlere, ilgi alanları ve diğer her şey. Gerçek "inançlarınız" uğruna hayatınızı vermeye hazır mısınız? Değilse doğru değildir. Bu bir inançtır. Yıllarca bununla yaşasınlar. İnanç başlı başına bir şeydir ve her birey için çoğu anlam gibi öznel gerçeklikten doğar.
Fakat delilerin bile hayatta bir anlamı vardır. Gerçek her zaman rasyonel olarak anlaşılamaz. Mantık analizde iyi çalışır, gerçeğin aranmasında değil. Belki üslupla.
Ve gerçek, duygular yoluyla bilinebilir. Duyguların bir yerinde. Ve bazen engeller üzerinde. Onlar. pratikte. Engeller yolun, hedeflerin, yöntemlerin... sahteliğini gösterir. Fakat Carlson’un bir keresinde dediği gibi: "Sakin ol, yalnızca sakin ol!".
Peki inançlar ile gerçek anlamlar arasındaki fark nedir? İnançlar en rahatsız edici durumlarda gerçeklikle çelişir, ancak gerçek hızla ilerler...
Hayatın anlamı çok geniş bir kavramdır.
Örneğin ben bunu kendim tanımlayamıyorum.
Benim bakış açıma göre, hayat sınırlı olduğuna ve ondan sonra hiçbir şey olmadığına göre, o zaman bunun özel bir anlamı da yok, sadece bağlılıkların ve arzuların belirlediği bazı hedefler için yaşıyorsun, hepsi bu.
Hayatın anlamı çok geniş bir kavramdır. Örneğin ben bunu kendim tanımlayamıyorum. Benim bakış açıma göre, hayat sınırlı olduğuna ve ondan sonra hiçbir şey olmadığına göre, o zaman bunun özel bir anlamı da yok, sadece bağlılıkların ve arzuların belirlediği bazı hedefler için yaşıyorsun, hepsi bu.
Tsoi’nin şarkısında şöyle yazdığını hatırlayın: "Arkadaşlarım her zaman hayat boyunca yürürler ve sadece bira tezgahlarında dururlar."
Çoğunluk için değil, birçokları için hayatın anlamının bu olduğunu iddia ediyorum. Her ne kadar günümüz gerçeklerinde bu çizginin ikinci kısmının Tsoi için farklı olacağını düşünsem de. Bira tezgahları bugün artık geçerli değil
Tsoi’nin şarkısında şöyle yazdığını hatırlayın: "Arkadaşlarım her zaman hayat boyunca yürürler ve sadece bira tezgahlarında dururlar." Çoğunluk için değil, birçokları için hayatın anlamının bu olduğunu iddia ediyorum. Her ne kadar günümüz gerçeklerinde bu çizginin ikinci kısmının Tsoi için farklı olacağını düşünsem de. Bira tezgahları bugün artık geçerli değil :)
Yani gerçek şu ki, yaşarken anlamı aynı gibi görünüyor, ancak ölümden sonra, ne derse desin, anlam tamamen farklı olacak.
Çok yakınınız öldüğünde ilk başta farkına bile varmazsınız, bunu hafife almazsınız. Ve ilk başta yakınınızdaki kişinin neye benzediğini çok iyi hatırlıyorsunuz, yüzünün detaylarını en ince ayrıntısına kadar hatırlıyorsunuz.
Nasıl görünüyordu, nasıl gülümsüyordu. Ne dediğini, nasıl şaka yaptığını, diğer şakalara nasıl güldüğünü hatırlıyor musun? Sesini çok iyi hatırlıyorsun. Bazen kendinizi kelimenin tam anlamıyla birkaç saniye içinde onun sesini duyduğunuzu düşünürken yakalarsınız, ancak sesi gerçekten de kulağa hoş geliyormuş gibi görünüyor.
Ve onun odasına girdiğinizde, onun kokusunu duyabiliyormuşsunuz gibi görünüyor. çünkü onun nasıl koktuğunu hâlâ hatırlıyorsun.
Ama zaman geçiyor ve dehşet içinde "ayrıntıları" unutmaya başlıyorsun. Artık odasına girdiğinizde kokusunu alamazsınız. Onun nasıl koktuğunu unuttun. O zaman onun sesini duymuyorsunuz bile çünkü neye benzediğini unutuyorsunuz. Hayır, bu sesi kalabalıkta duysanız binlerce kişiden tanırsınız ama ne yazık ki bir daha asla ses çıkmayacak.
Ve sonra korkuyla onun ayrıntılarını unutmaya başladığınızı fark ediyorsunuz. yüz. Genel olarak elbette hatırlıyorsunuz ama artık ayrıntıları, beni veya gülümsediğinde göz çevresindeki kırışıklıkları hatırlamıyorsunuz.
Ve sonunda sevdiğiniz kişinin ismiyle baş başa kalıyorsunuz. ve daha fazlası değil. Ve ondan küçük bir şey daha. Çoğu zaman onun hayatı boyunca hiçbir değeri olmayan bir biblo ama şimdi benim için dünyadaki en pahalı şey, çünkü o onun HATIRASI.
Benim için hayatın anlamı sadece yaşamak ve yaşamaktır. onu hatırla. Çünkü ben öldüğümde sevgilimin adı bile kalmayacak. Artık onun adını kimse hatırlamayacak.
These users thanked the author Neşeli Roger for the post (total 4):
Yani gerçek şu ki, yaşarken anlamı aynı gibi görünüyor, ancak ölümden sonra, ne derse desin, anlam tamamen farklı olacak. Çok yakınınız öldüğünde ilk başta farkına bile varmazsınız, bunu hafife almazsınız. Ve ilk başta yakınınızdaki kişinin neye benzediğini çok iyi hatırlıyorsunuz, yüzünün detaylarını en ince ayrıntısına kadar hatırlıyorsunuz. Nasıl görünüyordu, nasıl gülümsüyordu. Ne dediğini, nasıl şaka yaptığını, diğer şakalara nasıl güldüğünü hatırlıyor musun? Sesini çok iyi hatırlıyorsun. Bazen kendinizi kelimenin tam anlamıyla birkaç saniye içinde onun sesini duyduğunuzu düşünürken yakalarsınız, ancak sesi gerçekten de kulağa hoş geliyormuş gibi görünüyor. Ve onun odasına girdiğinizde, onun kokusunu duyabiliyormuşsunuz gibi görünüyor. çünkü onun nasıl koktuğunu hâlâ hatırlıyorsun. Ama zaman geçiyor ve dehşet içinde "ayrıntıları" unutmaya başlıyorsun. Artık odasına girdiğinizde kokusunu alamazsınız. Onun nasıl koktuğunu unuttun. O zaman onun sesini duymuyorsunuz bile çünkü neye benzediğini unutuyorsunuz. Hayır, bu sesi kalabalıkta duysanız binlerce kişiden tanırsınız ama ne yazık ki bir daha asla ses çıkmayacak. Ve sonra korkuyla onun ayrıntılarını unutmaya başladığınızı fark ediyorsunuz. yüz. Genel olarak elbette hatırlıyorsunuz ama artık ayrıntıları, beni veya gülümsediğinde göz çevresindeki kırışıklıkları hatırlamıyorsunuz. Ve sonunda sevdiğiniz kişinin ismiyle baş başa kalıyorsunuz. ve daha fazlası değil. Ve ondan küçük bir şey daha. Çoğu zaman onun hayatı boyunca hiçbir değeri olmayan bir biblo ama şimdi benim için dünyadaki en pahalı şey, çünkü o onun HATIRASI. Benim için hayatın anlamı sadece yaşamak ve yaşamaktır. onu hatırla. Çünkü ben öldüğümde sevgilimin adı bile kalmayacak. Artık onun adını kimse hatırlamayacak.
[quote=Büyücü post_id=332348 time=1707213761 user_id=21115] Herkesin anlamı aynıdır -"Doğmak, yaşlanmak, ölmek." Hayatın tüm anlamı budur. Ölmek için doğduk. [/quote] Her şey ne kadar ilkel.... Mezarlıktaki gibi: doğum tarihi - ölüm tarihi.... Ama peki ya yaşanılan yıllar, hayatın kendisi?
Utangaç Bebek: ↑06 Feb 2024, 14:54
Her şey ne kadar ilkel....Mezarlıktaki gibi: doğum tarihi - ölüm tarihi...Peki ya yaşanan yıllar, hayatın kendisi?
Hedeflerinizi başka bir dünyaya taşıyamazsınız. Ve zamanla unutulacaksın. Eh, ya da yılda bir kez, gösteri olsun diye, bir bardak votkayla hatırlayacaklar.
These users thanked the author Büyücü for the post:
[quote="Utangaç Bebek" post_id=332382 time=1707220465 user_id=95] Her şey ne kadar ilkel....Mezarlıktaki gibi: doğum tarihi - ölüm tarihi...Peki ya yaşanan yıllar, hayatın kendisi? [ /quote]Hedeflerinizi başka bir dünyaya taşıyamazsınız. Ve zamanla unutulacaksın. Eh, ya da yılda bir kez, gösteri olsun diye, bir bardak votkayla hatırlayacaklar.
Utangaç Bebek: ↑06 Feb 2024, 14:54
Her şey ne kadar ilkel....Mezarlıktaki gibi: doğum tarihi - ölüm tarihi...Peki ya yaşanan yıllar, hayatın kendisi?
Ne kadar zor ve aynı zamanda ne kadar da zor - bütün anlam, bütün hayat tam da bu çizgide, yaşam ve ölüm tarihleri arasında. anıtın üzerinde. Ama bu çizgiyi nasıl yaşıyoruz: iyi de olsa, kötü de olsa, böyle hatırlanacağız.
These users thanked the author Murena0314 for the post (total 2):
[quote="Utangaç Bebek" post_id=332382 time=1707220465 user_id=95] Her şey ne kadar ilkel....Mezarlıktaki gibi: doğum tarihi - ölüm tarihi...Peki ya yaşanan yıllar, hayatın kendisi? [ /quote]
Ne kadar zor ve aynı zamanda ne kadar da zor - bütün anlam, bütün hayat tam da bu çizgide, yaşam ve ölüm tarihleri arasında. anıtın üzerinde. Ama bu çizgiyi nasıl yaşıyoruz: iyi de olsa, kötü de olsa, böyle hatırlanacağız.
Grubumuzda 28 yaşında iki adamımızın olduğunu daha önce söylemiştim. Benimle ilgilendiler, bana baktılar, bana patronluk tasladılar ve büyümemi yetişkin bir şekilde kutlamayı teklif ettiler. Şehir...
Last post
Peki şunu söyleyeceğim.
30 yaşına geldiğinizde bu tür partilerin hayalini kuracaksınız.
Hayır, herhangi bir başvuru yazmanıza gerek yok.
Onlarla bekaretimi kaybetmezdim, bir oğlanla kaybederdim ve...
Geçmişteki cinsel yaşamınızın tekrar tekrar yaşamak isteyeceğiniz ve/veya gelecekteki tercihlerinizi şekillendiren önemli anlarını paylaşın. Elimde şu var:
1. İlk cinsiyetim (eğer buna böyle...
Last post
Pek çok şeyi hatırlıyorum: karımın bekaretinin bozulması ve ilk rastgele grubumuz sex mzhm ve arkadaşımız-sevgilimizle ilk seksi, gözlerimin önünde karımı kolunu omuzlarına dolayarak yatak odasına...
Ne düşünüyorsun? Sonuçta amacımız geride nesiller bırakmak. Eğer kişinin sağlığı doğum yapmaya müsaitse, çocuk sahibi olmanın yasaklanması ve belirli bir yaştan itibaren çocuk sahibi olmama...
Last post
Çocuk sahibi olmak güzel ve ben de istiyorum. Ancak öncelikle bu her zaman mümkün olmuyor ve ikincisi, çocuğun kendisi için her zaman haklı görülmüyor. Geleceğe duyulan güven de dahil olmak üzere...