Hayatınızın bir anlamı var mı?

Cinsiyetle ilgili olmayan soyut konular hakkında konuşun (gerçi böyle şeyler var mı?)
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1970
Registered for: 2 years 1 month
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Hayatınızın bir anlamı var mı?

Unread post by Serg_A »

᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌: 26 Jun 2023, 14:52 Onları neden korumalısınız? Kimse onlara saldırmaz)))
Artan sorumluluğun ne olduğundan emin değilim. Çocukluktan başlayarak kadınlardan çok şey talep ediyorlar. Erkekler genellikle erkek olduğu için haklı çıkarlar
Öyleyse bana açıkla kız Hiçkimse, erkeklere karşı hoşnutsuzluğunu. Sonuçta, onları genel olarak seviyorsunuz ve iyi bir adam uğruna her türlü oral sekse veya her türlü cinsel istismara hazırsınız. Bana öyle geliyor ki, belirli insanların bazı karakter özelliklerini kabullenemiyorsunuz ve bu nedenle herkese kızgınsınız...
Şu anda yalnız olsaydınız böyle bir tutum anlaşılabilir olurdu, ama ben emin ol sen öyle değilsin...
These users thanked the author Serg_A for the post:
Zorba Carrie
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5139
Registered for: 2 years

Unread post by Zorba Carrie »

Markul: 26 Jun 2023, 18:47 Depresyon geçici ve/veya uzaklaştırılabilir bir şeydir,
Klinik depresyon (eğer öyleyse) ne yazık ki o kadar kolay ortadan kaldırılamaz.
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 3):
Geçit, Serg_A, aryamari
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

Hooligan Carrie: 26 Jun 2023, 23:38
Markul: 26 Jun 2023, 18:47 Depresyon geçici ve/veya uzaklaştırılabilir bir şeydir,
Klinik depresyon (eğer öyleyse) ne yazık ki o kadar kolay sürgün edilmiyor.
O sadece yalnız. Bunu ortadan kaldırmak için genç bir adam gerekir.
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Serg_A, anlamı hakkında düşüncenizi yazar mısınız? hayat? :melek:
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
Serg_A, aryamari
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2391
Registered for: 3 years 3 months

Unread post by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ »

Serg_A: 26 Jun 2023, 23:43
Klinik depresyon (eğer öyleyse öyle) yani ne yazık ki kolayca kovalanamaz.
Sadece yalnız. Bunu uzaklaştıracak genç bir adama ihtiyacımız var.
Her şeyden önce kendinizi bulmalısınız.. şehit olmak hiçbir şeyi değiştirmez. Bu duygulara bağımlı oluyorum, yalnız kalıyorum ve yine buraya neleri yazmamam gerektiğini düşünmeye başlıyorum.
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 3):
Zorba Carrie, Serg_A, aryamari
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 26 Jun 2023, 23:58 Önce kendinizi bulmalısınız..
Doğru. Erkekler gelir gider ama biz yalnızız. Ve hiç kimse sizin kadar ilgilenmeyecek, ihtiyaçlarınızı duymayacak ve durumunuzla ilgilenmeyecek.
Kahretsin, bugün bir şeye imza attım🙈
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 3):
Serg_A, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, aryamari
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

Hooligan Carrie: 26 Jun 2023, 23:45 Serg_A , Hayatın anlamına dair görüşlerinizi yazar mısınız? :angel:
Yazacağım, şimdi sadece düşüncelerimi toplayacağım.)))
These users thanked the author Serg_A for the post:
Zorba Carrie
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

Bizim için hayatın anlamı beyindeki kimyasal reaksiyonlarla belirlenir. Yani beynimizin salgıladığı endorfinlere ihtiyacımız var ve ne kadar çok olursa o kadar iyi. Bunları listelemeyeceğim.)))

14 dakika 23 saniye sonra gönderildi:
Serbest bırakıldıklarında bu endorfinler’dir. Temel ihtiyaçlarımızla başarılı bir şekilde başa çıktığımızda. Hatırladığım kadarıyla Montesquieu ihtiyaçlarımızı karşılamak için yaşadığımızı söylemişti.
Temel ihtiyaçlarımız nelerdir. Bu bir hakimiyet mücadelesidir. Tıpkı bir aslanın gururuna hükmetmesi gibi, maymunlar bize daha yakın olmasına rağmen.
Kaynaklar için mücadele , yani yemek için mücadele. Başka bir deyişle, hem kendinizi hem de başkalarını besleyebildiğinizde.
Üreme, yani seks. Herkes bunun ne olduğunu biliyor 😁 😁😁
Topçik
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 885
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Topçik »

Yemesi lezzetli, kakası güzel. :cat1:
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2391
Registered for: 3 years 3 months

Unread post by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ »

Markul: 26 Jun 2023, 18:47 Evet.
Depresyon geçici ve/veya uzaklaştırılabilir bir şeydir, umarım bununla başa çıkabilirsiniz, çünkü bu başınıza gelen ilk sefer değil, değil mi?
tabii ki ilk sefer değil.. bu ergenlikten beri oluyor ve bu durumu ağırlaştıran eski sevgili.
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 2):
Serg_A, aryamari
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 27 Jun 2023, 00:54
Markul: 26 Jun 2023, 18:47 Evet.
Depresyon geçici ve/veya uzaklaştırılabilir bir şeydir, umarım bununla başa çıkabilirsiniz, çünkü zaten ilk defa olmadı, değil mi?
tabii ki ilk defa değil.. bu ergenlikten beri oluyor ve bu durumu ağırlaştıran eski sevgili. n
Bu sizin için bazı kaygılardan dolayı daha da kötüleşiyor, bunu ortadan kaldırmalısınız, o zaman işiniz daha kolay olacaktır.
Ogest
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 710
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by Ogest »

Özel bir anlamı yok. Sadece yaşıyorum ve hepsi bu.
These users thanked the author Ogest for the post:
Geniş
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

Serg_A: 27 Jun 2023, 00:34 Bizim için yaşamın anlamı beyindeki kimyasal reaksiyonlarla belirlenir. Yani beynimizin salgıladığı endorfinlere ihtiyacımız var ve ne kadar çok olursa o kadar iyi. Bunları listelemeyeceğim.)))

14 dakika 23 saniye sonra gönderildi:
Serbest bırakıldıklarında bu endorfinler’dir. Temel ihtiyaçlarımızla başarılı bir şekilde başa çıktığımızda. Hatırladığım kadarıyla Montesquieu ihtiyaçlarımızı karşılamak için yaşadığımızı söylemişti.
Temel ihtiyaçlarımız nelerdir. Bu bir hakimiyet mücadelesidir. Tıpkı bir aslanın gururuna hükmetmesi gibi, maymunlar bize daha yakın olmasına rağmen.
Kaynaklar için mücadele , yani yemek için mücadele. Başka bir deyişle, hem kendinizi hem de başkalarını besleyebildiğinizde.
Üreme, yani seks. Herkes bunun ne olduğunu biliyor 😁 😁😁
Alaycılık için özür dilerim.
Örnekler vereceğim.
Toplumumuzda yaşamın anlamı kaynaklar yani besindir. Pek çok insan soruyor ve bu zengin adam sarhoş olduğunda hayal kırıklığına uğratmak zorunda kalıyorum, o asla sarhoş olmayacak, çünkü bu onun ve diğer pek çok kişinin hayatının anlamı.
Bazıları için hayatın anlamı güç mücadelesindedir. Bazı insanlar için bu aşktır.
Ve diğerleri için bu Seks, Uyuşturucu, Rock and Roll’dur. Ama hepsi aynı. Aynı beyin kimyasında, alkolik veya uyuşturucu bağımlısı bir kişinin hayatının anlamı nedir?
These users thanked the author Serg_A for the post (total 2):
6996, Geniş
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 26 Jun 2023, 15:09 Şimdi depresyonda her şey gri, boş ve anlamsız görünüyor.. bu hayatın hiçbir anlamı yok.
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ , bak, bu durumdan çıkmak için kendine bir hedef belirlediğinde hayatın anlamını anlayacaksın. Pençelerinizi yukarı kaldırırsanız, durum daha da kötüleşecek, sonra daha da kötüleşecek ve psikosomatik de başlayacak. Hayatın anlamı mücadelededir. Hatta kendinize herhangi bir hedef belirleyebilir ve onu başarmak için mücadele edebilirsiniz. Bu aynı zamanda sizi bu durumdan da çıkaracaktır.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Geçit »

Serg_A: 27 Jun 2023, 02:18 Birçok insan soruyor, bu zengin adam sarhoş olduğunda beni hayal kırıklığına uğratmak zorundasın, o asla sarhoş olmayacak çünkü bu onun ve diğer pek çok kişinin hayatının anlamı.
Artık insanlar hakkında değil hayvanlar hakkında yazıyorsunuz. Bu hayvanları ortadan kaldırırsanız hayat farklı başlayacaktır. Bir doktor insanlara yiyecek aldığı için değil, iyileştirdiği için davranır ve bir öğretmen öğretmek için öğretir. Bir itfaiyeci yangını söndürür, bir çiftçi ekmek yetiştirir, bir otobüs şoförü sizi götürür, bir bilim adamı icat eder ve bunların hepsini insanlar için yapar.
Burjuva hiçbir şey yapmaz ama iyi yaşamak ister. Aynı zamanda bir politikacı, memur, milletvekili. Bunlar insan değil - bunlar hayvan ve bize birbirimize karşı hayvani bir tavır aşılamaya çalışıyorlar.
Hayatın anlamı yaratılıştır. Biz büyük bir makinenin çarkları değiliz, büyük bir organizmanın hücreleriyiz. Hasta vücut. Kanser hücreleri çıkarılırsa herkes için mutluluk olur, alınmazlarsa insanlığı yok ederler.
These users thanked the author Geçit for the post (total 5):
Serg_A, aryamari, Sibiryak89, AlexK85, sıfır
aryamari
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 829
Orientation: biseksüel

Unread post by aryamari »

Her yaşamın bir anlamı vardır, yoksa olmazdı, rastgele örüntüler zinciri gelişmezdi ve (yaşam) var olmazdı, başka bir soru da, belki de herkes ya da çoğunluk bunu tahmin etmiyor ya da anlamıyor ( anlam), ancak tam olarak mesele bu olsa da. :)
These users thanked the author aryamari for the post (total 4):
Geçit, Takma ad, Sibiryak89, Lisa24
RealMax
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 235
Orientation: aseksüel

Unread post by RealMax »

Bir insan neden yeryüzünde yaşar?.. Teyze, söyle bana. - Nerede yaşadığına bağlı. Smolensk eyaletinde bu başka bir şey, Kursk’ta ise başka bir şey. - Hayır, bu dayanılmaz! :shamp:

6 dakika 29 saniye sonra gönderildi:
Bizler büyük bir makinenin çarkları değiliz, büyük bir organizmanın hücreleriyiz. Hasta vücut. Kanser hücreleri çıkarılırsa herkes için mutluluk olur, alınmazlarsa insanlığı yok ederler.
Bu ifadeye birkaç yıldır katılırdım. önce, ama ne yazık ki, eğer dünya varsa, bu, mümkün olan en iyi şekilde yaratıldığı ve herkesin kendisine verilen rolü yerine getirdiği anlamına gelir. Ve ormanda kurtlar olmasaydı tavşanlar şişmanlayıp hastalanırdı. Ve sonra hasta vücudun da buna ihtiyacı var. Kurtarıcıya kurtarma, mezar kazıcıya ise gömme fırsatı verir...
AlexK85
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 188
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by AlexK85 »

Bu mantığa göre burjuvaziye de ihtiyaç var) onlar olmasaydı çalışkanlar çok çalışmayı bırakırdı değil mi?)

3 dakika 35 saniye sonra gönderilir:
RealMax: 27 Jun 2023, 10:47 İnsan neden dünyada yaşıyor?..
Bir görüş var. Bir kişi dünyada deneyim biriktirmek, ruhunu geliştirmek için yaşar, böylece gelecekte daha mükemmel dünyalarda uyumlu bir şekilde var olabilir... yoga ve benzeri)

n4 dakika sonra gönderilir 28 saniye:
Marinka: 27 Jun 2023, 09:20
Artık insanlar hakkında yazmıyorsun , ama hayvanlar hakkında. Bu hayvanları ortadan kaldırırsanız hayat farklı başlayacaktır. Bir doktor insanlara yiyecek aldığı için değil, iyileştirdiği için davranır ve bir öğretmen öğretmek için öğretir. Bir itfaiyeci yangını söndürür, bir çiftçi ekmek yetiştirir, bir otobüs şoförü sizi götürür, bir bilim adamı icat eder ve bunların hepsini insanlar için yapar.
Burjuva hiçbir şey yapmaz ama iyi yaşamak ister. Aynı zamanda bir politikacı, memur, milletvekili. Bunlar insan değil - bunlar hayvan ve bize birbirimize karşı hayvani bir tavır aşılamaya çalışıyorlar.
Hayatın anlamı yaratılıştır. Biz büyük bir makinenin çarkları değiliz, büyük bir organizmanın hücreleriyiz. Hasta vücut. Kanser hücreleri çıkarılırsa herkes için mutluluk olur, çıkarılmazsa insanlığı yok eder.
Böyle düşünceleriniz için teşekkür ederiz. Sanırım sen ve ben bir dereceye kadar aynı dalga boyundayız)
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

RealMax: 27 Jun 2023, 10:47 it mümkün olan en iyi şekilde yaratıldığı anlamına gelir
Nehirlerin, denizlerin, okyanusların kâr uğruna kirlenmesi. Ormansızlaşma. Çevreyi yok ediyoruz. Gezegeni mahvediyoruz. İlerleme aynı zamanda yaşam kalitesini iyileştirmeyi de amaçlamıyor, ticari çıkarlara tabidir. Çünkü insan hayatı değersiz ve değersizdir. İstatistiğe dönüştü. Ve tüm bunlar bir avuç insanın lüks içinde yaşaması, hiçbir şey yapmaması ve hiçbir şeyden mahrum kalmaması için.
Eh, bir de savaşlar. Can alıyorlar, kaderleri mahvediyorlar, insanların hayatlarını yeryüzünde cehenneme çeviriyorlar. Ve tüm bunların tek amacı var; iyi yaşamak ve hiçbir şey yapmamak.
These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
Sibiryak89, Serg_A
Bir tamirci
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 96
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Bir tamirci »

Konu oldukça felsefi. Ölümcül bir şey olan yaşamın kendisi kaçınılmaz olarak ölüme yol açar. O halde öyle yaşamak lazım ki, ölmeden önce hatırlamak hoş, hatırlamak ayıp/anlamsız olsun. Gövde, tüy, yarışta orman yolu boyunca 145, uçuş sırasında aşırı yüklenme nedeniyle görme kaybı, meşe paraşütle buluttan ormana düşme, uykuya dalma ve en önemlisi beton üzerinde uyanıp parmaklarınızı gizleme, farelerden burun ve kulaklar ve kenarda gergin bir şekilde sigara içtiğimde bana ceset dediler, adrenalin, en önemlisi, bırakın bu bardakla dişlerinizi kırmayı, votkayı bir bardağa dökemediğinizde. Açık havada, bataklık engereklerinin yanında, kar ve yağmurun olduğu çıplak zeminde uyumak harika. Benim anlayışıma göre bu şekilde oluyor. Mutlak gerçeği iddia etmiyorum.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Zateynik: 27 Jun 2023, 11:16 Konu oldukça felsefi. Ölümcül bir şey olan yaşamın kendisi kaçınılmaz olarak ölüme yol açar. O halde öyle yaşamak lazım ki, ölmeden önce hatırlamak hoş, hatırlamak ayıp/anlamsız olsun. Gövde, tüy, yarışta orman yolu boyunca 145, uçuş sırasında aşırı yüklenme nedeniyle görme kaybı, meşe paraşütle buluttan ormana düşme, uykuya dalma ve en önemlisi beton üzerinde uyanıp parmaklarınızı gizleme, farelerden burun ve kulaklar ve kenarda gergin bir şekilde sigara içtiğimde bana ceset dediler, adrenalin, en önemlisi, bırakın bu bardakla dişlerinizi kırmayı, votkayı bir bardağa dökemediğinizde. Açık havada, bataklık engereklerinin yanında, kar ve yağmurun olduğu çıplak zeminde uyumak harika. Benim anlayışıma göre bu şekilde oluyor. Mutlak gerçeği iddia etmiyorum.
Bu, hatırladığın en uç noktadır. Bence ölmeden önce ne kadar sevdiğini, ne kadar mutlu olduğunu hatırlayacaksın, bir bardak votkayı değil.
These users thanked the author Geçit for the post:
Serg_A
aryamari
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 829
Orientation: biseksüel

Unread post by aryamari »

Ben yaşamayı seviyorum, harika, bunu özellikle hastaneden çıktıktan sonra anlıyorsunuz, her küçük şeyden keyif alıyorsunuz, güneşin ışığından, arabaların uğultusundan, esen rüzgardan, yeşil çimenlerden, sadece olduğunuz gerçeğinden. 4 duvar arasında yürümemek. :ayyy:
These users thanked the author aryamari for the post (total 4):
Geçit, Sibiryak89, AlexK85, Serg_A
Bir tamirci
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Ben bir adrenalin bağımlısıyım. Ama eve kadar eşlik ettiğim üçüncü sınıftaki kızı hala unutamıyorum ve istemiyorum.
These users thanked the author Bir tamirci for the post:
Serg_A
RealMax
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 235
Orientation: aseksüel

Unread post by RealMax »

Marinka: 27 Jun 2023, 11:02 Ormansızlaşma. Çevreyi yok ediyoruz. Gezegeni mahvediyoruz. İlerleme aynı zamanda yaşam kalitesini iyileştirmeyi de amaçlamaz, ticari çıkarlara tabidir.
ama olaya bir perspektiften bakın. 300 yıl önce Peter 1 de kemikler üzerine bir imparatorluk kurdu, ne olmuş yani? Yani bugün onun ne kadar ilerici olduğunu söyleyebiliriz? Ve nilüfer çamurdan büyüyor. Elmas tozunda yetiştirilemez. Ve kahramanların içlerinde kristalleşmesi için savaşlara ihtiyaç vardır. Ve büyük işler yaptılar. Cennette ilerleme yok
Last edited by RealMax on 27 Jun 2023, 11:33, edited 2 times in total.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Zateynik: 27 Jun 2023, 11:25 Ben bir adrenalin ilacıyım. Ancak eve kadar eşlik ettiğim üçüncü sınıftaki kızı hala unutamıyorum ve istemiyorum.
Ve ilk kelime Çocuğunuz mu dedi? İlk adımlar? Birinci sınıfta ilk kez. Ya da ilk öpücüğün. İlk buluşma, ilk dans...
Bilmiyorum tabi ama sanırım ölmeden önce böyle şeyler hatırlanır
Serg_A
Bir tamirci
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

3 dakika 46 saniye sonra gönderilir :
Marinka, a-ha! Bilmiyorum, trafik polisleri arabama baktıklarında bana ceset deseler de “tünelde ışık” göremedim. Operasyonlar sırasında köstebek gibi uyudum. Genel olarak nasıl öldüğümü anlatacağım, henüz yetkin değilim, özür dilerim.
Serg_A
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

RealMax: 27 Jun 2023, 11:28 kahramanlar içlerinde kristalleşti
Kahramanlık, birinin ihmali, kusurları, hataları, suçları adına yapılan fedakarlıktır.
RealMax: 27 Jun 2023, 11:28 İlerleme cennetinde tekerlek silah taşımak için icat edilmedi. Ve antik Roma’da akan su vardı. Ve en eski meslek fahişelik değil, astronom, matematikçi ve doktordur. Bütün bunlar cennette ortaya çıktı ve yukarıda yazdığım hayvanlar olmasaydı ilerleme daha hızlı ilerleyecekti. Peter I de bir hayvandır.
Serg_A
Bir tamirci
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Adaşım adına üzülüyorum. Büyük Peter’ı gücendirmeyin. Şimdi yukarıdan bakın ne yapıyorlar! Hareketler belirgin şekilde daha uzun vadeli ve... daha korkunç.
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 4 months

Unread post by Sibiryak89 »

Marinka: 27 Jun 2023, 11:37
RealMax: 27 Jun 2023, 11:28 kahramanlar içlerinde kristalleşti
Kahramanlık, birinin ihmali, kusurları, hataları, suçları adına yapılan fedakarlıktır.
İlerleme cennetinde tekerlek silah taşımak için icat edilmedi. Ve antik Roma’da akan su vardı. Ve en eski meslek fahişelik değil, astronom, matematikçi ve doktordur. Bütün bunlar cennette ortaya çıktı ve yukarıda yazdığım hayvanlar olmasaydı ilerleme daha hızlı ilerleyecekti. Peter I de bir hayvan.
Evet, hepimiz hayvanız, bazılarımız Kırmızı Kitap’tan, bazıları ise kurtulamadığımız fareler gibi 🤔, ve sanırım ölmeden önce herkes onun ne kadar yanlış yaşadığını, nasıl yaşaması gerektiğini ama yaşamadığını hatırlayacaktır. zamanı var ama onun 🤔 olması gerekir. Bir ay sonra ölen bir yakınımla bu konuşmayı yaptım; çok hastaydı🙄
These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
Serg_A
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Sibiryak89: 27 Jun 2023, 11:49
Marinka: 27 Jun 2023, 11:37
RealMax: 27 Jun 2023, 11:28 kahramanlar onlarda kristalleşti
Kahramanlık, birinin ihmali, kusurları, hataları, suçlar.
RealMax: 27 Jun 2023, 11:28 İlerleme cennetinde tekerlek silah taşımak için icat edilmedi. Ve antik Roma’da akan su vardı. Ve en eski meslek fahişelik değil, astronom, matematikçi ve doktordur. Bütün bunlar cennette ortaya çıktı ve yukarıda yazdığım hayvanlar olmasaydı ilerleme daha hızlı ilerleyecekti. Peter I de bir hayvan.
Evet, hepimiz hayvanız, bazılarımız Kırmızı Kitap’tan, bazıları ise kurtulamadığımız fareler gibi 🤔, ve sanırım ölmeden önce herkes onun ne kadar yanlış yaşadığını, nasıl yaşaması gerektiğini ama yaşamadığını hatırlayacaktır. zamanı var ama onun 🤔 olması gerekir. Bir ay sonra ölen yakınımla bu konuşmayı yaptım; kendisi çok hastaydı🙄
Aslında milyonda bir kişinin bir şeyler hatırlayacağını düşünüyorum. Çoğu ya sessizce uykuya dalacak ya da anında sönecek, ışık kararacak. Geldiğimiz yere geri dönelim. Bunda korkutucu bir şey yok. Ancak düşünecek vaktimiz varsa, o zaman elbette birisiyle aptalca iletişim kurmadığımız ve sevdiklerimizle yeterince zaman geçirmediğimiz ve daha olaylı bir hayat yaşayabileceğimiz küçük şikayetlerden pişman olacağız. Sağlığınızı, vücudunuzu mahvetmeyin. Etrafımızdaki insanlara karşı daha nazik olmak ve kendimizi sevmek, insanları sevmek, bu hayatı sevmek. Ama eğer zaman varsa. Çoğunda bu yok.
These users thanked the author Geçit for the post (total 3):
Sibiryak89, Hafta sonu, Serg_A
Bir tamirci
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Kahramanlıkla ilgili bir şey bana uymuyor. Afganistan’dan, Suriye’den, Ukrayna’dan sağlıklarını kaybeden çocukları hatırlıyorum. Açıkçası ben bir kahraman değilim. Hastayım ve kimsenin bana ihtiyacı yok. Duruma göre faydalı olabileceğim zaman beni istiyorlar ve seviyorlar.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Zateynik: 27 Jun 2023, 11:43 Hareketler fark edilir derecede daha uzun vadeli
Artık zirvede ticari bir proje var. Kimine göre fazla kazanç var, kimine göre keder. Zamanla sadece ölçek değişti. Daha fazlası yok.
Serg_A
Bir tamirci
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Önemli olan, kendinize acı çekmemek ve kimseyi sorunla rahatsız etmemek için yüzgeçleri hızla birbirine yapıştırmaktır. Bir kez bitti!
Serg_A
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Zateynik: 27 Jun 2023, 12:06 Afganistan’dan, Suriye’den, Ukrayna’dan gelen çocukları hatırlıyorum
Bana neden sağlıklarını ve hayatlarını kaybettiklerini açıklayabilir misiniz?
Geniş, Serg_A
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Zateynik: 27 Jun 2023, 12:06 Kahramanlık pek umurumda değil. Afganistan’dan, Suriye’den, Ukrayna’dan sağlıklarını kaybeden çocukları hatırlıyorum. Açıkçası ben bir kahraman değilim. Hastayım ve kimsenin bana ihtiyacı yok. Duruma göre faydalı olabildiğimde beni istiyorlar ve seviyorlar.
İstersen duruma göre faydalı olabilirsin, insani yardım topla, topla , paketle, gönder, SVO’da bir istek olurdu😊
Bir tamirci
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Marinka, yapabilirim ama sıkıcı ve uzun. "Her mutlu aile eşit derecede mutludur, her mutsuz aile kendine göre mutsuzdur." Kısacası dersleri bozmamak için ve World Wide Web’de dürüst olmayı sevmiyorum.
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Marinka: 27 Jun 2023, 12:10
Afganistan’dan, Suriye’den, Ukrayna’dan gelen çocukları hatırlıyorum
Bana neden sağlıklarını ve hayatlarını kaybettiklerini açıklayabilir misiniz? n
Ve bu kışkırtıcı bir soru🤔, birincisi çağrı, seferberlik, ikincisi yemin ve kişisel onur, adam olmak, savaşçı olmak düştü, ama hayır, o zaman sen sadece kıçının efendisisin ve sana lakap taktıklarında kızma. , seni aşağılamak.
Bir tamirci
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Duruma göre isterseniz insani yardım toplayabilir, tamamlayabilir, paketleyebilir, gönderebilir, isterseniz Kuzey Askeri Bölgeye gidebilirsiniz😊 [/quote]
Kabul edildi.

4 dakika 8 saniye sonra gönderildi:
Sibiryak89 , açıkçası hem acil hem de sözleşmeli olanları kestim. Konu kızlara gelince, o sadece kıç konusunda becerikli. Tacikistan’da kargaşa çıkınca orada paralı asker olarak belge toplamaya başladım ama olmadı. Yani soru bana göre değil. Aslında, sanal ortamda insanları aşağılamak ve onlara isimler takmak çok uygundur. Her durumda, sizi piyasa için sarsmayacaklar. Bu yüzden burada sayısız vatansever kahraman var. Bu arada Acil’de kafama 14 dikiş atıldı ve kulağımda yırtık var.
Last edited by Bir tamirci on 27 Jun 2023, 12:28, edited 2 times in total.
Sibiryak89
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Eğlence, anladığım kadarıyla yanıt yok.
Sibiryak89: 27 Jun 2023, 12:16 Ve bu kışkırtıcı bir soru
Basit bir sorunun yanıtı yoksa her zaman öyledir kışkırtıcı)))
Bir erkek spor yaparsa, kimse onu küçük düşürmez ve eğer denerse bundan hiçbir şey çıkmaz. Eh, savaştan uzak olanlar genellikle orada bulunanlara namus ve yeminden bahsederler. Bu manipülasyondur. Oldukça kaba ama işe yarıyor. İnsanlar buna kanıyor ya da kendilerini buna teslim ediyorlar.
Serg_A, 6996
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Marinka: 27 Jun 2023, 12:22 Eğlence, yanıt yok, ben’ yani anladım.
Sibiryak89: 27 Jun 2023, 12:16 Ve bu kışkırtıcı bir soru
Basit bir sorunun yanıtı yoksa soru, o zaman her zaman kışkırtıcıdır)) )
Bir erkek spor yaparsa, kimse onu küçük düşürmez ve eğer denerse bundan hiçbir şey çıkmaz. Eh, savaştan uzak olanlar genellikle orada bulunanlara namus ve yeminden bahsederler. Bu manipülasyondur. Oldukça kaba ama işe yarıyor. İnsanlar buna kanıyor ya da buna razı oluyor.
Peki ya gönüllüler? Onlar da mı manipüle edildi?))) Sen kadınsın o yüzden öyle bir kavram yok, yaralılar bize geldi, işte bu kadar, taburcu olabilirler, 7 ay geçti, tedavi oldular ve geri döndüler. Adamlarım bensiz nasıllar, onlar varken ben yapamam, şeref sarhoş olamaz diyorlar.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Sohbet kutusu”