᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌: ↑26 Jun 2023, 14:52
Onları neden korumalısınız? Kimse onlara saldırmaz)))
Artan sorumluluğun ne olduğundan emin değilim. Çocukluktan başlayarak kadınlardan çok şey talep ediyorlar. Erkekler genellikle erkek olduğu için haklı çıkarlar
Öyleyse bana açıkla kız Hiçkimse, erkeklere karşı hoşnutsuzluğunu. Sonuçta, onları genel olarak seviyorsunuz ve iyi bir adam uğruna her türlü oral sekse veya her türlü cinsel istismara hazırsınız. Bana öyle geliyor ki, belirli insanların bazı karakter özelliklerini kabullenemiyorsunuz ve bu nedenle herkese kızgınsınız...
Şu anda yalnız olsaydınız böyle bir tutum anlaşılabilir olurdu, ama ben emin ol sen öyle değilsin...
These users thanked the author Serg_A for the post:
[quote="᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌" post_id=219260 time=1687780368 user_id=18850] Onları neden korumalısınız? Kimse onlara saldırmaz))) Artan sorumluluğun ne olduğundan emin değilim. Çocukluktan başlayarak kadınlardan çok şey talep ediyorlar. Erkekler genellikle erkek olduğu için haklı çıkarlar [/quote] Öyleyse bana açıkla kız Hiçkimse, erkeklere karşı hoşnutsuzluğunu. Sonuçta, onları genel olarak seviyorsunuz ve iyi bir adam uğruna her türlü oral sekse veya her türlü cinsel istismara hazırsınız. Bana öyle geliyor ki, belirli insanların bazı karakter özelliklerini kabullenemiyorsunuz ve bu nedenle herkese kızgınsınız... Şu anda yalnız olsaydınız böyle bir tutum anlaşılabilir olurdu, ama ben emin ol sen öyle değilsin...
[quote=Markul post_id=219377 time=1687794474 user_id=17435] Depresyon geçici ve/veya uzaklaştırılabilir bir şeydir, [/quote] Klinik depresyon (eğer öyleyse) ne yazık ki o kadar kolay ortadan kaldırılamaz.
[quote="Hooligan Carrie" post_id=219572 time=1687811881 user_id=18654] [quote=Markul post_id= 219377 time=1687794474 user_id=17435] Depresyon geçici ve/veya uzaklaştırılabilir bir şeydir, [/quote] Klinik depresyon (eğer öyleyse) ne yazık ki o kadar kolay sürgün edilmiyor. [/quote] O sadece yalnız. Bunu ortadan kaldırmak için genç bir adam gerekir.
Markul: ↑26 Jun 2023, 18:47
Depresyon geçici ve/veya uzaklaştırılabilir bir şeydir,
Klinik depresyon (eğer öyleyse öyle) yani ne yazık ki kolayca kovalanamaz.
Sadece yalnız. Bunu uzaklaştıracak genç bir adama ihtiyacımız var.
Her şeyden önce kendinizi bulmalısınız.. şehit olmak hiçbir şeyi değiştirmez. Bu duygulara bağımlı oluyorum, yalnız kalıyorum ve yine buraya neleri yazmamam gerektiğini düşünmeye başlıyorum.
[quote=Serg_A post_id=219575 time=1687812216 user_id=18010] [quote="Hooligan Carrie" post_id= 219572 time=1687811881 user_id=18654] [alıntı =Markul post_id=219377 time=1687794474 user_id=17435] Depresyon geçici ve/veya uzaklaştırılabilir bir şeydir, [/quote] Klinik depresyon (eğer öyleyse öyle) yani ne yazık ki kolayca kovalanamaz. [/quote] Sadece yalnız. Bunu uzaklaştıracak genç bir adama ihtiyacımız var. [/quote]Her şeyden önce kendinizi bulmalısınız.. şehit olmak hiçbir şeyi değiştirmez. Bu duygulara bağımlı oluyorum, yalnız kalıyorum ve yine buraya neleri yazmamam gerektiğini düşünmeye başlıyorum.
Doğru. Erkekler gelir gider ama biz yalnızız. Ve hiç kimse sizin kadar ilgilenmeyecek, ihtiyaçlarınızı duymayacak ve durumunuzla ilgilenmeyecek.
Kahretsin, bugün bir şeye imza attım
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 3):
[quote="◊_NeBo[_Na_] LaDoNi_◊" post_id=219579 time=1687813101 user_id=5795] Önce kendinizi bulmalısınız.. [/quote] Doğru. Erkekler gelir gider ama biz yalnızız. Ve hiç kimse sizin kadar ilgilenmeyecek, ihtiyaçlarınızı duymayacak ve durumunuzla ilgilenmeyecek. Kahretsin, bugün bir şeye imza attım🙈
[quote="Hooligan Carrie" post_id=219576 time=1687812356 user_id=18654] [ref=#bf0000]Serg_A[/ref] , Hayatın anlamına dair görüşlerinizi yazar mısınız? :angel: [/quote] Yazacağım, şimdi sadece düşüncelerimi toplayacağım.)))
Bizim için hayatın anlamı beyindeki kimyasal reaksiyonlarla belirlenir. Yani beynimizin salgıladığı endorfinlere ihtiyacımız var ve ne kadar çok olursa o kadar iyi. Bunları listelemeyeceğim.)))
14 dakika 23 saniye sonra gönderildi: Serbest bırakıldıklarında bu endorfinler’dir. Temel ihtiyaçlarımızla başarılı bir şekilde başa çıktığımızda. Hatırladığım kadarıyla Montesquieu ihtiyaçlarımızı karşılamak için yaşadığımızı söylemişti. Temel ihtiyaçlarımız nelerdir. Bu bir hakimiyet mücadelesidir. Tıpkı bir aslanın gururuna hükmetmesi gibi, maymunlar bize daha yakın olmasına rağmen. Kaynaklar için mücadele , yani yemek için mücadele. Başka bir deyişle, hem kendinizi hem de başkalarını besleyebildiğinizde. Üreme, yani seks. Herkes bunun ne olduğunu biliyor
Bizim için hayatın anlamı beyindeki kimyasal reaksiyonlarla belirlenir. Yani beynimizin salgıladığı endorfinlere ihtiyacımız var ve ne kadar çok olursa o kadar iyi. Bunları listelemeyeceğim.)))
[size=85][color=green]14 dakika 23 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [b]Serbest bırakıldıklarında bu endorfinler[/b]’dir. Temel ihtiyaçlarımızla başarılı bir şekilde başa çıktığımızda. Hatırladığım kadarıyla Montesquieu ihtiyaçlarımızı karşılamak için yaşadığımızı söylemişti. [b]Temel ihtiyaçlarımız nelerdir[/b]. Bu bir [b]hakimiyet mücadelesidir[/b]. Tıpkı bir aslanın gururuna hükmetmesi gibi, maymunlar bize daha yakın olmasına rağmen. [b]Kaynaklar için mücadele[/b] , yani yemek için mücadele. Başka bir deyişle, hem kendinizi hem de başkalarını besleyebildiğinizde. [b]Üreme, yani seks.[/b] Herkes bunun ne olduğunu biliyor 😁 😁😁
Evet.
Depresyon geçici ve/veya uzaklaştırılabilir bir şeydir, umarım bununla başa çıkabilirsiniz, çünkü bu başınıza gelen ilk sefer değil, değil mi?
tabii ki ilk sefer değil.. bu ergenlikten beri oluyor ve bu durumu ağırlaştıran eski sevgili.
[quote=Markul post_id=219377 time=1687794474 user_id=17435] Evet. Depresyon geçici ve/veya uzaklaştırılabilir bir şeydir, umarım bununla başa çıkabilirsiniz, çünkü bu başınıza gelen ilk sefer değil, değil mi? [/ quote] tabii ki ilk sefer değil.. bu ergenlikten beri oluyor ve bu durumu ağırlaştıran eski sevgili.
Evet.
Depresyon geçici ve/veya uzaklaştırılabilir bir şeydir, umarım bununla başa çıkabilirsiniz, çünkü zaten ilk defa olmadı, değil mi?
tabii ki ilk defa değil.. bu ergenlikten beri oluyor ve bu durumu ağırlaştıran eski sevgili. n
Bu sizin için bazı kaygılardan dolayı daha da kötüleşiyor, bunu ortadan kaldırmalısınız, o zaman işiniz daha kolay olacaktır.
[quote="◊_NeBo[_Na_] LaDoNi_◊" post_id=219594 time=1687816457 user_id=5795] [quote=Markul post_id=219377 time=1687794474 user_id=17435] Evet. Depresyon geçici ve/veya uzaklaştırılabilir bir şeydir, umarım bununla başa çıkabilirsiniz, çünkü zaten ilk defa olmadı, değil mi? [/quote]tabii ki ilk defa değil.. bu ergenlikten beri oluyor ve bu durumu ağırlaştıran eski sevgili. n[/ quote] Bu sizin için bazı kaygılardan dolayı daha da kötüleşiyor, bunu ortadan kaldırmalısınız, o zaman işiniz daha kolay olacaktır.
Serg_A: ↑27 Jun 2023, 00:34
Bizim için yaşamın anlamı beyindeki kimyasal reaksiyonlarla belirlenir. Yani beynimizin salgıladığı endorfinlere ihtiyacımız var ve ne kadar çok olursa o kadar iyi. Bunları listelemeyeceğim.)))
14 dakika 23 saniye sonra gönderildi: Serbest bırakıldıklarında bu endorfinler’dir. Temel ihtiyaçlarımızla başarılı bir şekilde başa çıktığımızda. Hatırladığım kadarıyla Montesquieu ihtiyaçlarımızı karşılamak için yaşadığımızı söylemişti. Temel ihtiyaçlarımız nelerdir. Bu bir hakimiyet mücadelesidir. Tıpkı bir aslanın gururuna hükmetmesi gibi, maymunlar bize daha yakın olmasına rağmen. Kaynaklar için mücadele , yani yemek için mücadele. Başka bir deyişle, hem kendinizi hem de başkalarını besleyebildiğinizde. Üreme, yani seks. Herkes bunun ne olduğunu biliyor
Alaycılık için özür dilerim.
Örnekler vereceğim.
Toplumumuzda yaşamın anlamı kaynaklar yani besindir. Pek çok insan soruyor ve bu zengin adam sarhoş olduğunda hayal kırıklığına uğratmak zorunda kalıyorum, o asla sarhoş olmayacak, çünkü bu onun ve diğer pek çok kişinin hayatının anlamı.
Bazıları için hayatın anlamı güç mücadelesindedir. Bazı insanlar için bu aşktır.
Ve diğerleri için bu Seks, Uyuşturucu, Rock and Roll’dur. Ama hepsi aynı. Aynı beyin kimyasında, alkolik veya uyuşturucu bağımlısı bir kişinin hayatının anlamı nedir?
These users thanked the author Serg_A for the post (total 2):
[quote=Serg_A post_id=219587 time=1687815272 user_id=18010] Bizim için yaşamın anlamı beyindeki kimyasal reaksiyonlarla belirlenir. Yani beynimizin salgıladığı endorfinlere ihtiyacımız var ve ne kadar çok olursa o kadar iyi. Bunları listelemeyeceğim.)))
[size=85][color=green]14 dakika 23 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [b]Serbest bırakıldıklarında bu endorfinler[/b]’dir. Temel ihtiyaçlarımızla başarılı bir şekilde başa çıktığımızda. Hatırladığım kadarıyla Montesquieu ihtiyaçlarımızı karşılamak için yaşadığımızı söylemişti. [b]Temel ihtiyaçlarımız nelerdir[/b]. Bu bir [b]hakimiyet mücadelesidir[/b]. Tıpkı bir aslanın gururuna hükmetmesi gibi, maymunlar bize daha yakın olmasına rağmen. [b]Kaynaklar için mücadele[/b] , yani yemek için mücadele. Başka bir deyişle, hem kendinizi hem de başkalarını besleyebildiğinizde. [b]Üreme, yani seks.[/b] Herkes bunun ne olduğunu biliyor 😁 😁😁 [/quote] Alaycılık için özür dilerim. Örnekler vereceğim. Toplumumuzda yaşamın anlamı kaynaklar yani besindir. Pek çok insan soruyor ve bu zengin adam sarhoş olduğunda hayal kırıklığına uğratmak zorunda kalıyorum, o asla sarhoş olmayacak, çünkü bu onun ve diğer pek çok kişinin hayatının anlamı. Bazıları için hayatın anlamı güç mücadelesindedir. Bazı insanlar için bu aşktır. Ve diğerleri için bu Seks, Uyuşturucu, Rock and Roll’dur. Ama hepsi aynı. Aynı beyin kimyasında, alkolik veya uyuşturucu bağımlısı bir kişinin hayatının anlamı nedir?
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑26 Jun 2023, 15:09
Şimdi depresyonda her şey gri, boş ve anlamsız görünüyor.. bu hayatın hiçbir anlamı yok.
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ , bak, bu durumdan çıkmak için kendine bir hedef belirlediğinde hayatın anlamını anlayacaksın. Pençelerinizi yukarı kaldırırsanız, durum daha da kötüleşecek, sonra daha da kötüleşecek ve psikosomatik de başlayacak. Hayatın anlamı mücadelededir. Hatta kendinize herhangi bir hedef belirleyebilir ve onu başarmak için mücadele edebilirsiniz. Bu aynı zamanda sizi bu durumdan da çıkaracaktır.
[quote="◊_NeBo[_Na_] LaDoNi_◊" post_id=219271 time=1687781377 user_id=5795] Şimdi depresyonda her şey gri, boş ve anlamsız görünüyor.. bu hayatın hiçbir anlamı yok. [/quote] [ref=#bf0000]◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊[/ref] , bak, bu durumdan çıkmak için kendine bir hedef belirlediğinde hayatın anlamını anlayacaksın. Pençelerinizi yukarı kaldırırsanız, durum daha da kötüleşecek, sonra daha da kötüleşecek ve psikosomatik de başlayacak. Hayatın anlamı mücadelededir. Hatta kendinize herhangi bir hedef belirleyebilir ve onu başarmak için mücadele edebilirsiniz. Bu aynı zamanda sizi bu durumdan da çıkaracaktır.
Serg_A: ↑27 Jun 2023, 02:18
Birçok insan soruyor, bu zengin adam sarhoş olduğunda beni hayal kırıklığına uğratmak zorundasın, o asla sarhoş olmayacak çünkü bu onun ve diğer pek çok kişinin hayatının anlamı.
Artık insanlar hakkında değil hayvanlar hakkında yazıyorsunuz. Bu hayvanları ortadan kaldırırsanız hayat farklı başlayacaktır. Bir doktor insanlara yiyecek aldığı için değil, iyileştirdiği için davranır ve bir öğretmen öğretmek için öğretir. Bir itfaiyeci yangını söndürür, bir çiftçi ekmek yetiştirir, bir otobüs şoförü sizi götürür, bir bilim adamı icat eder ve bunların hepsini insanlar için yapar.
Burjuva hiçbir şey yapmaz ama iyi yaşamak ister. Aynı zamanda bir politikacı, memur, milletvekili. Bunlar insan değil - bunlar hayvan ve bize birbirimize karşı hayvani bir tavır aşılamaya çalışıyorlar.
Hayatın anlamı yaratılıştır. Biz büyük bir makinenin çarkları değiliz, büyük bir organizmanın hücreleriyiz. Hasta vücut. Kanser hücreleri çıkarılırsa herkes için mutluluk olur, alınmazlarsa insanlığı yok ederler.
These users thanked the author Geçit for the post (total 5):
[quote=Serg_A post_id=219608 time=1687821504 user_id=18010] Birçok insan soruyor, bu zengin adam sarhoş olduğunda beni hayal kırıklığına uğratmak zorundasın, o asla sarhoş olmayacak çünkü bu onun ve diğer pek çok kişinin hayatının anlamı. [/quote]
Artık insanlar hakkında değil hayvanlar hakkında yazıyorsunuz. Bu hayvanları ortadan kaldırırsanız hayat farklı başlayacaktır. Bir doktor insanlara yiyecek aldığı için değil, iyileştirdiği için davranır ve bir öğretmen öğretmek için öğretir. Bir itfaiyeci yangını söndürür, bir çiftçi ekmek yetiştirir, bir otobüs şoförü sizi götürür, bir bilim adamı icat eder ve bunların hepsini insanlar için yapar. Burjuva hiçbir şey yapmaz ama iyi yaşamak ister. Aynı zamanda bir politikacı, memur, milletvekili. Bunlar insan değil - bunlar hayvan ve bize birbirimize karşı hayvani bir tavır aşılamaya çalışıyorlar. Hayatın anlamı yaratılıştır. Biz büyük bir makinenin çarkları değiliz, büyük bir organizmanın hücreleriyiz. Hasta vücut. Kanser hücreleri çıkarılırsa herkes için mutluluk olur, alınmazlarsa insanlığı yok ederler.
Her yaşamın bir anlamı vardır, yoksa olmazdı, rastgele örüntüler zinciri gelişmezdi ve (yaşam) var olmazdı, başka bir soru da, belki de herkes ya da çoğunluk bunu tahmin etmiyor ya da anlamıyor ( anlam), ancak tam olarak mesele bu olsa da. :)
These users thanked the author aryamari for the post (total 4):
Her yaşamın bir anlamı vardır, yoksa olmazdı, rastgele örüntüler zinciri gelişmezdi ve (yaşam) var olmazdı, başka bir soru da, belki de herkes ya da çoğunluk bunu tahmin etmiyor ya da anlamıyor ( anlam), ancak tam olarak mesele bu olsa da. :)
Bir insan neden yeryüzünde yaşar?.. Teyze, söyle bana. - Nerede yaşadığına bağlı. Smolensk eyaletinde bu başka bir şey, Kursk’ta ise başka bir şey. - Hayır, bu dayanılmaz!
6 dakika 29 saniye sonra gönderildi:
Bizler büyük bir makinenin çarkları değiliz, büyük bir organizmanın hücreleriyiz. Hasta vücut. Kanser hücreleri çıkarılırsa herkes için mutluluk olur, alınmazlarsa insanlığı yok ederler.
Bu ifadeye birkaç yıldır katılırdım. önce, ama ne yazık ki, eğer dünya varsa, bu, mümkün olan en iyi şekilde yaratıldığı ve herkesin kendisine verilen rolü yerine getirdiği anlamına gelir. Ve ormanda kurtlar olmasaydı tavşanlar şişmanlayıp hastalanırdı. Ve sonra hasta vücudun da buna ihtiyacı var. Kurtarıcıya kurtarma, mezar kazıcıya ise gömme fırsatı verir...
Bir insan neden yeryüzünde yaşar?.. Teyze, söyle bana. - Nerede yaşadığına bağlı. Smolensk eyaletinde bu başka bir şey, Kursk’ta ise başka bir şey. - Hayır, bu dayanılmaz! :shamp:
[size=85][color=green]6 dakika 29 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=Marinka post_id=219653 time=1687846830 user_id =12161] Bizler büyük bir makinenin çarkları değiliz, büyük bir organizmanın hücreleriyiz. Hasta vücut. Kanser hücreleri çıkarılırsa herkes için mutluluk olur, alınmazlarsa insanlığı yok ederler. [/quote] Bu ifadeye birkaç yıldır katılırdım. önce, ama ne yazık ki, eğer dünya varsa, bu, mümkün olan en iyi şekilde yaratıldığı ve herkesin kendisine verilen rolü yerine getirdiği anlamına gelir. Ve ormanda kurtlar olmasaydı tavşanlar şişmanlayıp hastalanırdı. Ve sonra hasta vücudun da buna ihtiyacı var. Kurtarıcıya kurtarma, mezar kazıcıya ise gömme fırsatı verir...
Bu mantığa göre burjuvaziye de ihtiyaç var) onlar olmasaydı çalışkanlar çok çalışmayı bırakırdı değil mi?)
3 dakika 35 saniye sonra gönderilir:
RealMax: ↑27 Jun 2023, 10:47
İnsan neden dünyada yaşıyor?..
Bir görüş var. Bir kişi dünyada deneyim biriktirmek, ruhunu geliştirmek için yaşar, böylece gelecekte daha mükemmel dünyalarda uyumlu bir şekilde var olabilir... yoga ve benzeri)
n4 dakika sonra gönderilir 28 saniye:
Marinka: ↑27 Jun 2023, 09:20
Artık insanlar hakkında yazmıyorsun , ama hayvanlar hakkında. Bu hayvanları ortadan kaldırırsanız hayat farklı başlayacaktır. Bir doktor insanlara yiyecek aldığı için değil, iyileştirdiği için davranır ve bir öğretmen öğretmek için öğretir. Bir itfaiyeci yangını söndürür, bir çiftçi ekmek yetiştirir, bir otobüs şoförü sizi götürür, bir bilim adamı icat eder ve bunların hepsini insanlar için yapar.
Burjuva hiçbir şey yapmaz ama iyi yaşamak ister. Aynı zamanda bir politikacı, memur, milletvekili. Bunlar insan değil - bunlar hayvan ve bize birbirimize karşı hayvani bir tavır aşılamaya çalışıyorlar.
Hayatın anlamı yaratılıştır. Biz büyük bir makinenin çarkları değiliz, büyük bir organizmanın hücreleriyiz. Hasta vücut. Kanser hücreleri çıkarılırsa herkes için mutluluk olur, çıkarılmazsa insanlığı yok eder.
Böyle düşünceleriniz için teşekkür ederiz. Sanırım sen ve ben bir dereceye kadar aynı dalga boyundayız)
Bu mantığa göre burjuvaziye de ihtiyaç var) onlar olmasaydı çalışkanlar çok çalışmayı bırakırdı değil mi?)
[size =85][color=green]3 dakika 35 saniye sonra gönderilir:[/color][ /size] [quote= RealMax post_id=219676 time=1687852023 user_id=18308] İnsan neden dünyada yaşıyor?.. [/quote] Bir görüş var. Bir kişi dünyada deneyim biriktirmek, ruhunu geliştirmek için yaşar, böylece gelecekte daha mükemmel dünyalarda uyumlu bir şekilde var olabilir... yoga ve benzeri) n[size=85][color=green]4 dakika sonra gönderilir 28 saniye:[ /color][/size] [quote=Marinka post_id=219653 time=1687846830 user_id=12161]
Artık insanlar hakkında yazmıyorsun , ama hayvanlar hakkında. Bu hayvanları ortadan kaldırırsanız hayat farklı başlayacaktır. Bir doktor insanlara yiyecek aldığı için değil, iyileştirdiği için davranır ve bir öğretmen öğretmek için öğretir. Bir itfaiyeci yangını söndürür, bir çiftçi ekmek yetiştirir, bir otobüs şoförü sizi götürür, bir bilim adamı icat eder ve bunların hepsini insanlar için yapar. Burjuva hiçbir şey yapmaz ama iyi yaşamak ister. Aynı zamanda bir politikacı, memur, milletvekili. Bunlar insan değil - bunlar hayvan ve bize birbirimize karşı hayvani bir tavır aşılamaya çalışıyorlar. Hayatın anlamı yaratılıştır. Biz büyük bir makinenin çarkları değiliz, büyük bir organizmanın hücreleriyiz. Hasta vücut. Kanser hücreleri çıkarılırsa herkes için mutluluk olur, çıkarılmazsa insanlığı yok eder. [/quote]
Böyle düşünceleriniz için teşekkür ederiz. Sanırım sen ve ben bir dereceye kadar aynı dalga boyundayız)
RealMax: ↑27 Jun 2023, 10:47
it mümkün olan en iyi şekilde yaratıldığı anlamına gelir
Nehirlerin, denizlerin, okyanusların kâr uğruna kirlenmesi. Ormansızlaşma. Çevreyi yok ediyoruz. Gezegeni mahvediyoruz. İlerleme aynı zamanda yaşam kalitesini iyileştirmeyi de amaçlamıyor, ticari çıkarlara tabidir. Çünkü insan hayatı değersiz ve değersizdir. İstatistiğe dönüştü. Ve tüm bunlar bir avuç insanın lüks içinde yaşaması, hiçbir şey yapmaması ve hiçbir şeyden mahrum kalmaması için.
Eh, bir de savaşlar. Can alıyorlar, kaderleri mahvediyorlar, insanların hayatlarını yeryüzünde cehenneme çeviriyorlar. Ve tüm bunların tek amacı var; iyi yaşamak ve hiçbir şey yapmamak.
These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
[quote=RealMax post_id=219676 time=1687852023 user_id=18308] it mümkün olan en iyi şekilde yaratıldığı anlamına gelir [/quote]
Nehirlerin, denizlerin, okyanusların kâr uğruna kirlenmesi. Ormansızlaşma. Çevreyi yok ediyoruz. Gezegeni mahvediyoruz. İlerleme aynı zamanda yaşam kalitesini iyileştirmeyi de amaçlamıyor, ticari çıkarlara tabidir. Çünkü insan hayatı değersiz ve değersizdir. İstatistiğe dönüştü. Ve tüm bunlar bir avuç insanın lüks içinde yaşaması, hiçbir şey yapmaması ve hiçbir şeyden mahrum kalmaması için. Eh, bir de savaşlar. Can alıyorlar, kaderleri mahvediyorlar, insanların hayatlarını yeryüzünde cehenneme çeviriyorlar. Ve tüm bunların tek amacı var; iyi yaşamak ve hiçbir şey yapmamak.
Konu oldukça felsefi. Ölümcül bir şey olan yaşamın kendisi kaçınılmaz olarak ölüme yol açar. O halde öyle yaşamak lazım ki, ölmeden önce hatırlamak hoş, hatırlamak ayıp/anlamsız olsun. Gövde, tüy, yarışta orman yolu boyunca 145, uçuş sırasında aşırı yüklenme nedeniyle görme kaybı, meşe paraşütle buluttan ormana düşme, uykuya dalma ve en önemlisi beton üzerinde uyanıp parmaklarınızı gizleme, farelerden burun ve kulaklar ve kenarda gergin bir şekilde sigara içtiğimde bana ceset dediler, adrenalin, en önemlisi, bırakın bu bardakla dişlerinizi kırmayı, votkayı bir bardağa dökemediğinizde. Açık havada, bataklık engereklerinin yanında, kar ve yağmurun olduğu çıplak zeminde uyumak harika. Benim anlayışıma göre bu şekilde oluyor. Mutlak gerçeği iddia etmiyorum.
Konu oldukça felsefi. Ölümcül bir şey olan yaşamın kendisi kaçınılmaz olarak ölüme yol açar. O halde öyle yaşamak lazım ki, ölmeden önce hatırlamak hoş, hatırlamak ayıp/anlamsız olsun. Gövde, tüy, yarışta orman yolu boyunca 145, uçuş sırasında aşırı yüklenme nedeniyle görme kaybı, meşe paraşütle buluttan ormana düşme, uykuya dalma ve en önemlisi beton üzerinde uyanıp parmaklarınızı gizleme, farelerden burun ve kulaklar ve kenarda gergin bir şekilde sigara içtiğimde bana ceset dediler, adrenalin, en önemlisi, bırakın bu bardakla dişlerinizi kırmayı, votkayı bir bardağa dökemediğinizde. Açık havada, bataklık engereklerinin yanında, kar ve yağmurun olduğu çıplak zeminde uyumak harika. Benim anlayışıma göre bu şekilde oluyor. Mutlak gerçeği iddia etmiyorum.
Zateynik: ↑27 Jun 2023, 11:16
Bu, hatırladığın en uç noktadır. Bence ölmeden önce ne kadar sevdiğini, ne kadar mutlu olduğunu hatırlayacaksın, bir bardak votkayı değil.
These users thanked the author Geçit for the post:
[quote=Zateinik post_id=219687 time=1687853798 user_id=7580] Konu oldukça felsefi. Ölümcül bir şey olan yaşamın kendisi kaçınılmaz olarak ölüme yol açar. O halde öyle yaşamak lazım ki, ölmeden önce hatırlamak hoş, hatırlamak ayıp/anlamsız olsun. Gövde, tüy, yarışta orman yolu boyunca 145, uçuş sırasında aşırı yüklenme nedeniyle görme kaybı, meşe paraşütle buluttan ormana düşme, uykuya dalma ve en önemlisi beton üzerinde uyanıp parmaklarınızı gizleme, farelerden burun ve kulaklar ve kenarda gergin bir şekilde sigara içtiğimde bana ceset dediler, adrenalin, en önemlisi, bırakın bu bardakla dişlerinizi kırmayı, votkayı bir bardağa dökemediğinizde. Açık havada, bataklık engereklerinin yanında, kar ve yağmurun olduğu çıplak zeminde uyumak harika. Benim anlayışıma göre bu şekilde oluyor. Mutlak gerçeği iddia etmiyorum. [/quote]
Bu, hatırladığın en uç noktadır. Bence ölmeden önce ne kadar sevdiğini, ne kadar mutlu olduğunu hatırlayacaksın, bir bardak votkayı değil.
Ben yaşamayı seviyorum, harika, bunu özellikle hastaneden çıktıktan sonra anlıyorsunuz, her küçük şeyden keyif alıyorsunuz, güneşin ışığından, arabaların uğultusundan, esen rüzgardan, yeşil çimenlerden, sadece olduğunuz gerçeğinden. 4 duvar arasında yürümemek. :ayyy:
These users thanked the author aryamari for the post (total 4):
Ben yaşamayı seviyorum, harika, bunu özellikle hastaneden çıktıktan sonra anlıyorsunuz, her küçük şeyden keyif alıyorsunuz, güneşin ışığından, arabaların uğultusundan, esen rüzgardan, yeşil çimenlerden, sadece olduğunuz gerçeğinden. 4 duvar arasında yürümemek. :ayyy:
Marinka: ↑27 Jun 2023, 11:02
Ormansızlaşma. Çevreyi yok ediyoruz. Gezegeni mahvediyoruz. İlerleme aynı zamanda yaşam kalitesini iyileştirmeyi de amaçlamaz, ticari çıkarlara tabidir.
ama olaya bir perspektiften bakın. 300 yıl önce Peter 1 de kemikler üzerine bir imparatorluk kurdu, ne olmuş yani? Yani bugün onun ne kadar ilerici olduğunu söyleyebiliriz? Ve nilüfer çamurdan büyüyor. Elmas tozunda yetiştirilemez. Ve kahramanların içlerinde kristalleşmesi için savaşlara ihtiyaç vardır. Ve büyük işler yaptılar. Cennette ilerleme yok
Last edited by RealMax on 27 Jun 2023, 11:33, edited 2 times in total.
[quote=Marinka post_id=219680 time=1687852972 user_id=12161] Ormansızlaşma. Çevreyi yok ediyoruz. Gezegeni mahvediyoruz. İlerleme aynı zamanda yaşam kalitesini iyileştirmeyi de amaçlamaz, ticari çıkarlara tabidir. [/quote] ama olaya bir perspektiften bakın. 300 yıl önce Peter 1 de kemikler üzerine bir imparatorluk kurdu, ne olmuş yani? Yani bugün onun ne kadar ilerici olduğunu söyleyebiliriz? Ve nilüfer çamurdan büyüyor. Elmas tozunda yetiştirilemez. Ve kahramanların içlerinde kristalleşmesi için savaşlara ihtiyaç vardır. Ve büyük işler yaptılar. Cennette ilerleme yok
Zateynik: ↑27 Jun 2023, 11:25
Ben bir adrenalin ilacıyım. Ancak eve kadar eşlik ettiğim üçüncü sınıftaki kızı hala unutamıyorum ve istemiyorum.
Ve ilk kelime Çocuğunuz mu dedi? İlk adımlar? Birinci sınıfta ilk kez. Ya da ilk öpücüğün. İlk buluşma, ilk dans...
Bilmiyorum tabi ama sanırım ölmeden önce böyle şeyler hatırlanır
[quote=Zateynik post_id=219692 time=1687854348 user_id=7580] Ben bir adrenalin ilacıyım. Ancak eve kadar eşlik ettiğim üçüncü sınıftaki kızı hala unutamıyorum ve istemiyorum. [/quote]
Ve ilk kelime Çocuğunuz mu dedi? İlk adımlar? Birinci sınıfta ilk kez. Ya da ilk öpücüğün. İlk buluşma, ilk dans... Bilmiyorum tabi ama sanırım ölmeden önce böyle şeyler hatırlanır
3 dakika 46 saniye sonra gönderilir : Marinka, a-ha! Bilmiyorum, trafik polisleri arabama baktıklarında bana ceset deseler de “tünelde ışık” göremedim. Operasyonlar sırasında köstebek gibi uyudum. Genel olarak nasıl öldüğümü anlatacağım, henüz yetkin değilim, özür dilerim.
These users thanked the author Bir tamirci for the post:
[size=85][color=green]3 dakika 46 saniye sonra gönderilir :[/color][/size] [ref=#bf0000]Marinka[/ref], a-ha! Bilmiyorum, trafik polisleri arabama baktıklarında bana ceset deseler de “tünelde ışık” göremedim. Operasyonlar sırasında köstebek gibi uyudum. Genel olarak nasıl öldüğümü anlatacağım, henüz yetkin değilim, özür dilerim.
RealMax: ↑27 Jun 2023, 11:28
kahramanlar içlerinde kristalleşti
Kahramanlık, birinin ihmali, kusurları, hataları, suçları adına yapılan fedakarlıktır.
İlerleme cennetinde tekerlek silah taşımak için icat edilmedi. Ve antik Roma’da akan su vardı. Ve en eski meslek fahişelik değil, astronom, matematikçi ve doktordur. Bütün bunlar cennette ortaya çıktı ve yukarıda yazdığım hayvanlar olmasaydı ilerleme daha hızlı ilerleyecekti. Peter I de bir hayvandır.
Kahramanlık, birinin ihmali, kusurları, hataları, suçları adına yapılan fedakarlıktır.
[quote=RealMax post_id=219695 time=1687854492 user_id=18308] İlerleme cennetinde tekerlek silah taşımak için icat edilmedi. Ve antik Roma’da akan su vardı. Ve en eski meslek fahişelik değil, astronom, matematikçi ve doktordur. Bütün bunlar cennette ortaya çıktı ve yukarıda yazdığım hayvanlar olmasaydı ilerleme daha hızlı ilerleyecekti. Peter I de bir hayvandır.
Adaşım adına üzülüyorum. Büyük Peter’ı gücendirmeyin. Şimdi yukarıdan bakın ne yapıyorlar! Hareketler belirgin şekilde daha uzun vadeli ve... daha korkunç.
Adaşım adına üzülüyorum. Büyük Peter’ı gücendirmeyin. Şimdi yukarıdan bakın ne yapıyorlar! Hareketler belirgin şekilde daha uzun vadeli ve... daha korkunç.
kahramanlar içlerinde kristalleşti
İlerleme cennetinde tekerlek silah taşımak için icat edilmedi. Ve antik Roma’da akan su vardı. Ve en eski meslek fahişelik değil, astronom, matematikçi ve doktordur. Bütün bunlar cennette ortaya çıktı ve yukarıda yazdığım hayvanlar olmasaydı ilerleme daha hızlı ilerleyecekti. Peter I de bir hayvan.
Evet, hepimiz hayvanız, bazılarımız Kırmızı Kitap’tan, bazıları ise kurtulamadığımız fareler gibi , ve sanırım ölmeden önce herkes onun ne kadar yanlış yaşadığını, nasıl yaşaması gerektiğini ama yaşamadığını hatırlayacaktır. zamanı var ama onun olması gerekir. Bir ay sonra ölen bir yakınımla bu konuşmayı yaptım; çok hastaydı
These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
[quote=RealMax post_id=219695 time=1687854492 user_id=18308] İlerleme cennetinde tekerlek silah taşımak için icat edilmedi. Ve antik Roma’da akan su vardı. Ve en eski meslek fahişelik değil, astronom, matematikçi ve doktordur. Bütün bunlar cennette ortaya çıktı ve yukarıda yazdığım hayvanlar olmasaydı ilerleme daha hızlı ilerleyecekti. Peter I de bir hayvan. [/quote] Evet, hepimiz hayvanız, bazılarımız Kırmızı Kitap’tan, bazıları ise kurtulamadığımız fareler gibi 🤔, ve sanırım ölmeden önce herkes onun ne kadar yanlış yaşadığını, nasıl yaşaması gerektiğini ama yaşamadığını hatırlayacaktır. zamanı var ama onun 🤔 olması gerekir. Bir ay sonra ölen bir yakınımla bu konuşmayı yaptım; çok hastaydı🙄
kahramanlar onlarda kristalleşti
Kahramanlık, birinin ihmali, kusurları, hataları, suçlar.
İlerleme cennetinde tekerlek silah taşımak için icat edilmedi. Ve antik Roma’da akan su vardı. Ve en eski meslek fahişelik değil, astronom, matematikçi ve doktordur. Bütün bunlar cennette ortaya çıktı ve yukarıda yazdığım hayvanlar olmasaydı ilerleme daha hızlı ilerleyecekti. Peter I de bir hayvan.
Evet, hepimiz hayvanız, bazılarımız Kırmızı Kitap’tan, bazıları ise kurtulamadığımız fareler gibi , ve sanırım ölmeden önce herkes onun ne kadar yanlış yaşadığını, nasıl yaşaması gerektiğini ama yaşamadığını hatırlayacaktır. zamanı var ama onun olması gerekir. Bir ay sonra ölen yakınımla bu konuşmayı yaptım; kendisi çok hastaydı
Aslında milyonda bir kişinin bir şeyler hatırlayacağını düşünüyorum. Çoğu ya sessizce uykuya dalacak ya da anında sönecek, ışık kararacak. Geldiğimiz yere geri dönelim. Bunda korkutucu bir şey yok. Ancak düşünecek vaktimiz varsa, o zaman elbette birisiyle aptalca iletişim kurmadığımız ve sevdiklerimizle yeterince zaman geçirmediğimiz ve daha olaylı bir hayat yaşayabileceğimiz küçük şikayetlerden pişman olacağız. Sağlığınızı, vücudunuzu mahvetmeyin. Etrafımızdaki insanlara karşı daha nazik olmak ve kendimizi sevmek, insanları sevmek, bu hayatı sevmek. Ama eğer zaman varsa. Çoğunda bu yok.
These users thanked the author Geçit for the post (total 3):
Kahramanlık, birinin ihmali, kusurları, hataları, suçlar.
[quote=RealMax post_id= 219695 time=1687854492 user_id=18308] İlerleme cennetinde tekerlek silah taşımak için icat edilmedi. Ve antik Roma’da akan su vardı. Ve en eski meslek fahişelik değil, astronom, matematikçi ve doktordur. Bütün bunlar cennette ortaya çıktı ve yukarıda yazdığım hayvanlar olmasaydı ilerleme daha hızlı ilerleyecekti. Peter I de bir hayvan. [/quote] Evet, hepimiz hayvanız, bazılarımız Kırmızı Kitap’tan, bazıları ise kurtulamadığımız fareler gibi 🤔, ve sanırım ölmeden önce herkes onun ne kadar yanlış yaşadığını, nasıl yaşaması gerektiğini ama yaşamadığını hatırlayacaktır. zamanı var ama onun 🤔 olması gerekir. Bir ay sonra ölen yakınımla bu konuşmayı yaptım; kendisi çok hastaydı🙄 [/quote]
Aslında milyonda bir kişinin bir şeyler hatırlayacağını düşünüyorum. Çoğu ya sessizce uykuya dalacak ya da anında sönecek, ışık kararacak. Geldiğimiz yere geri dönelim. Bunda korkutucu bir şey yok. Ancak düşünecek vaktimiz varsa, o zaman elbette birisiyle aptalca iletişim kurmadığımız ve sevdiklerimizle yeterince zaman geçirmediğimiz ve daha olaylı bir hayat yaşayabileceğimiz küçük şikayetlerden pişman olacağız. Sağlığınızı, vücudunuzu mahvetmeyin. Etrafımızdaki insanlara karşı daha nazik olmak ve kendimizi sevmek, insanları sevmek, bu hayatı sevmek. Ama eğer zaman varsa. Çoğunda bu yok.
Kahramanlıkla ilgili bir şey bana uymuyor. Afganistan’dan, Suriye’den, Ukrayna’dan sağlıklarını kaybeden çocukları hatırlıyorum. Açıkçası ben bir kahraman değilim. Hastayım ve kimsenin bana ihtiyacı yok. Duruma göre faydalı olabileceğim zaman beni istiyorlar ve seviyorlar.
Kahramanlıkla ilgili bir şey bana uymuyor. Afganistan’dan, Suriye’den, Ukrayna’dan sağlıklarını kaybeden çocukları hatırlıyorum. Açıkçası ben bir kahraman değilim. Hastayım ve kimsenin bana ihtiyacı yok. Duruma göre faydalı olabileceğim zaman beni istiyorlar ve seviyorlar.
Zateynik: ↑27 Jun 2023, 12:06
Kahramanlık pek umurumda değil. Afganistan’dan, Suriye’den, Ukrayna’dan sağlıklarını kaybeden çocukları hatırlıyorum. Açıkçası ben bir kahraman değilim. Hastayım ve kimsenin bana ihtiyacı yok. Duruma göre faydalı olabildiğimde beni istiyorlar ve seviyorlar.
İstersen duruma göre faydalı olabilirsin, insani yardım topla, topla , paketle, gönder, SVO’da bir istek olurdu
[quote=Zateynik post_id=219712 time=1687856762 user_id=7580] Kahramanlık pek umurumda değil. Afganistan’dan, Suriye’den, Ukrayna’dan sağlıklarını kaybeden çocukları hatırlıyorum. Açıkçası ben bir kahraman değilim. Hastayım ve kimsenin bana ihtiyacı yok. Duruma göre faydalı olabildiğimde beni istiyorlar ve seviyorlar. [/quote] İstersen duruma göre faydalı olabilirsin, insani yardım topla, topla , paketle, gönder, SVO’da bir istek olurdu😊
Marinka, yapabilirim ama sıkıcı ve uzun. "Her mutlu aile eşit derecede mutludur, her mutsuz aile kendine göre mutsuzdur." Kısacası dersleri bozmamak için ve World Wide Web’de dürüst olmayı sevmiyorum.
[ref=#bf0000]Marinka[/ref], yapabilirim ama sıkıcı ve uzun. "Her [url=viewtopic.php?t=11347]mutlu aile[/url] eşit derecede mutludur, her mutsuz aile kendine göre mutsuzdur." Kısacası dersleri bozmamak için ve World Wide Web’de dürüst olmayı sevmiyorum.
Afganistan’dan, Suriye’den, Ukrayna’dan gelen çocukları hatırlıyorum
Bana neden sağlıklarını ve hayatlarını kaybettiklerini açıklayabilir misiniz? n
Ve bu kışkırtıcı bir soru, birincisi çağrı, seferberlik, ikincisi yemin ve kişisel onur, adam olmak, savaşçı olmak düştü, ama hayır, o zaman sen sadece kıçının efendisisin ve sana lakap taktıklarında kızma. , seni aşağılamak.
[quote=Marinka post_id=219717 time=1687857008 user_id=12161] [quote=Zateinik post_id=219712 time=1687856762 user_id= 7580] Afganistan’dan, Suriye’den, Ukrayna’dan gelen çocukları hatırlıyorum [/quote]
Bana neden sağlıklarını ve hayatlarını kaybettiklerini açıklayabilir misiniz? n[/quote] Ve bu kışkırtıcı bir soru🤔, birincisi çağrı, seferberlik, ikincisi yemin ve kişisel onur, adam olmak, savaşçı olmak düştü, ama hayır, o zaman sen sadece kıçının efendisisin ve sana lakap taktıklarında kızma. , seni aşağılamak.
Duruma göre isterseniz insani yardım toplayabilir, tamamlayabilir, paketleyebilir, gönderebilir, isterseniz Kuzey Askeri Bölgeye gidebilirsiniz
[/quote]
Kabul edildi.
4 dakika 8 saniye sonra gönderildi: Sibiryak89 , açıkçası hem acil hem de sözleşmeli olanları kestim. Konu kızlara gelince, o sadece kıç konusunda becerikli. Tacikistan’da kargaşa çıkınca orada paralı asker olarak belge toplamaya başladım ama olmadı. Yani soru bana göre değil. Aslında, sanal ortamda insanları aşağılamak ve onlara isimler takmak çok uygundur. Her durumda, sizi piyasa için sarsmayacaklar. Bu yüzden burada sayısız vatansever kahraman var. Bu arada Acil’de kafama 14 dikiş atıldı ve kulağımda yırtık var.
Last edited by Bir tamirci on 27 Jun 2023, 12:28, edited 2 times in total.
These users thanked the author Bir tamirci for the post:
Duruma göre isterseniz insani yardım toplayabilir, tamamlayabilir, paketleyebilir, gönderebilir, isterseniz Kuzey Askeri Bölgeye gidebilirsiniz😊 [/quote] Kabul edildi.
[size=85][color=green]4 dakika 8 saniye sonra gönderildi:[/color] [/size] [ref=#bf0000]Sibiryak89 [/ref] , açıkçası hem acil hem de sözleşmeli olanları kestim. Konu kızlara gelince, o sadece kıç konusunda becerikli. Tacikistan’da kargaşa çıkınca orada paralı asker olarak belge toplamaya başladım ama olmadı. Yani soru bana göre değil. Aslında, sanal ortamda insanları aşağılamak ve onlara isimler takmak çok uygundur. Her durumda, sizi piyasa için sarsmayacaklar. Bu yüzden burada sayısız vatansever kahraman var. Bu arada Acil’de kafama 14 dikiş atıldı ve kulağımda yırtık var.
Sibiryak89: ↑27 Jun 2023, 12:16
Ve bu kışkırtıcı bir soru
Basit bir sorunun yanıtı yoksa her zaman öyledir kışkırtıcı)))
Bir erkek spor yaparsa, kimse onu küçük düşürmez ve eğer denerse bundan hiçbir şey çıkmaz. Eh, savaştan uzak olanlar genellikle orada bulunanlara namus ve yeminden bahsederler. Bu manipülasyondur. Oldukça kaba ama işe yarıyor. İnsanlar buna kanıyor ya da kendilerini buna teslim ediyorlar.
These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
[quote=Sibiryak89 post_id=219721 time= 1687857379 user_id=944] Ve bu kışkırtıcı bir soru [/quote]
Basit bir sorunun yanıtı yoksa her zaman öyledir kışkırtıcı))) Bir erkek spor yaparsa, kimse onu küçük düşürmez ve eğer denerse bundan hiçbir şey çıkmaz. Eh, savaştan uzak olanlar genellikle orada bulunanlara namus ve yeminden bahsederler. Bu manipülasyondur. Oldukça kaba ama işe yarıyor. İnsanlar buna kanıyor ya da kendilerini buna teslim ediyorlar.
Marinka: ↑27 Jun 2023, 12:22Eğlence, yanıt yok, ben’ yani anladım.
Sibiryak89: ↑27 Jun 2023, 12:16
Ve bu kışkırtıcı bir soru
Basit bir sorunun yanıtı yoksa soru, o zaman her zaman kışkırtıcıdır)) )
Bir erkek spor yaparsa, kimse onu küçük düşürmez ve eğer denerse bundan hiçbir şey çıkmaz. Eh, savaştan uzak olanlar genellikle orada bulunanlara namus ve yeminden bahsederler. Bu manipülasyondur. Oldukça kaba ama işe yarıyor. İnsanlar buna kanıyor ya da buna razı oluyor.
Peki ya gönüllüler? Onlar da mı manipüle edildi?))) Sen kadınsın o yüzden öyle bir kavram yok, yaralılar bize geldi, işte bu kadar, taburcu olabilirler, 7 ay geçti, tedavi oldular ve geri döndüler. Adamlarım bensiz nasıllar, onlar varken ben yapamam, şeref sarhoş olamaz diyorlar.
[quote=Marinka post_id=219725 time=1687857774 user_id=12161] [ref=#804000]Eğlence[/ref], yanıt yok, ben’ yani anladım.
[quote= Sibiryak89 post_id= 219721 time=1687857379 user_id=944] Ve bu kışkırtıcı bir soru [/quote]
Basit bir sorunun yanıtı yoksa soru, o zaman her zaman kışkırtıcıdır)) ) Bir erkek spor yaparsa, kimse onu küçük düşürmez ve eğer denerse bundan hiçbir şey çıkmaz. Eh, savaştan uzak olanlar genellikle orada bulunanlara namus ve yeminden bahsederler. Bu manipülasyondur. Oldukça kaba ama işe yarıyor. İnsanlar buna kanıyor ya da buna razı oluyor. [/quote] Peki ya gönüllüler? Onlar da mı manipüle edildi?))) Sen kadınsın o yüzden öyle bir kavram yok, yaralılar bize geldi, işte bu kadar, taburcu olabilirler, 7 ay geçti, tedavi oldular ve geri döndüler. Adamlarım bensiz nasıllar, onlar varken ben yapamam, şeref sarhoş olamaz diyorlar.
Grubumuzda 28 yaşında iki adamımızın olduğunu daha önce söylemiştim. Benimle ilgilendiler, bana baktılar, bana patronluk tasladılar ve büyümemi yetişkin bir şekilde kutlamayı teklif ettiler. Şehir...
Last post
Peki şunu söyleyeceğim.
30 yaşına geldiğinizde bu tür partilerin hayalini kuracaksınız.
Hayır, herhangi bir başvuru yazmanıza gerek yok.
Onlarla bekaretimi kaybetmezdim, bir oğlanla kaybederdim ve...
Geçmişteki cinsel yaşamınızın tekrar tekrar yaşamak isteyeceğiniz ve/veya gelecekteki tercihlerinizi şekillendiren önemli anlarını paylaşın. Elimde şu var:
1. İlk cinsiyetim (eğer buna böyle...
Last post
Pek çok şeyi hatırlıyorum: karımın bekaretinin bozulması ve ilk rastgele grubumuz sex mzhm ve arkadaşımız-sevgilimizle ilk seksi, gözlerimin önünde karımı kolunu omuzlarına dolayarak yatak odasına...
Ne düşünüyorsun? Sonuçta amacımız geride nesiller bırakmak. Eğer kişinin sağlığı doğum yapmaya müsaitse, çocuk sahibi olmanın yasaklanması ve belirli bir yaştan itibaren çocuk sahibi olmama...
Last post
Çocuk sahibi olmak güzel ve ben de istiyorum. Ancak öncelikle bu her zaman mümkün olmuyor ve ikincisi, çocuğun kendisi için her zaman haklı görülmüyor. Geleceğe duyulan güven de dahil olmak üzere...