İlk defa etek giydim.

Wikipedia’da yazdıklarına göre, biseksüellik hem erkeklere hem de kadınlara ya da birden fazla cinsiyete veya toplumsal cinsiyete yönelik romantik ve cinsel çekim ve/veya cinsel davranıştır
Автор темы
Jlik
İlgi gösteriliyor
Total posts: 6
Registered for: 4 years 10 months
Orientation: heteroseksüel
 İlk defa etek giydim.

Unread post by Jlik »

Bir süre önce küçük bir grup olarak gece yüzmek için nehre gittik ve ayrılma vakti geldiğinde arkadaşım etek giydiğinden ve sivrisinekler tarafından ısırıldığından şikayet etti. Ona eşofmanlarımı teklif ettim, o da memnuniyetle kabul etti. Ancak hâlâ gece olduğu ve kimsenin görmeyeceği motivasyonuyla karşılıklı olarak etek giymem istendi. Giydiğimde oradaki özgürlük ve hafiflik hissine hoş bir şekilde şaşırdım, sonra nemli mayolarımı çıkarıp gittim. O kadar hoşuma gitti ki, artık sadece evde etek giyiyorum. Şimdi yaz geldi, evde hava sıcak ve hafif bir etek giyiyorum ve bu çok özgür ve kolay.
Böylece bir alışkanlık haline geldi ve sonra gittikçe daha fazlasını istedim - sonra çoraplar, taytlar ve tabii ki geldi sonraki arzularla topuklu ayakkabılar.
These users thanked the author Jlik for the post (total 6):
Sergey Arı, Vit123, Miki Fare, Eugene1eva, Radstone, Stas99rus
Alex yapardı
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2157
Registered for: 3 years
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: İlk defa nasıl etek giydim?

Unread post by Alex yapardı »

VikontRaw,
VikontRaw: 24 Sep 2022, 14:40 Lisede, bir kızın evinde parti. Bir iddiayı kaybetti ve kız gibi giyinmek zorunda kaldı. Hostes bana ihtiyacım olan her şeyi verdi ve sonunda çorap, etek, bluz, sütyen ve dantel külot giydim. Ve bütün akşam böyle olması gerekiyordu.

Ve herkesin tüm seti giydiğime ikna olması için eteğimi kaldırıp dantel külotun bastırdığı gafımı göstermem gerekti .

Genel olarak akşam iyi geçti. Kızlarla dans ettim. İçlerinden biri bana kabuklu bir hayvan olmak, eteğimi kaldırmak ve gerçek bir kız gibi davranmak gibi bir düşüncemin olup olmadığını sordu. Güldüm ama bu beni gerçekten tahrik etti.

Kızlar hâlâ sikimi pençelemek için eteğimin altına tırmanıyorlardı, kadınların dantel külotunun arkasında olmasını komik buldular. Sonuç olarak, sonunda bir kız beni banyoya götürdü, onu çok tahrik ettiğimi söyledi ve el yordamıyla eteğinin altına uzanıp penisine ve kıçına dokunmaya başladım. Kıçıma şaplak attı ve bana fahişe dedi. Orasını yaladım ve sonra göğüsleriyle mastürbasyon yapmama izin verdi.
Şanslısın. Ve ben küçükken ablam beni kendi kıyafetleri içinde buldu. Doğru, bu sadece büyük bir skandala dönüştü.
B_o_s_o_n_o_zh_k_a
Göz teması kurmak
Total posts: 2
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by B_o_s_o_n_o_zh_k_a »

Issız yerlerde kısa bir tane giyebilirsin.
Kalçaları hoş bir şekilde gıdıklar ve havalandırır.
:wink:
These users thanked the author B_o_s_o_n_o_zh_k_a for the post (total 2):
Alex yapardı, Radstone
A0000
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 73
Registered for: 1 year 11 months
Orientation: eşcinsel

Unread post by A0000 »

Şu anda bile evde sadece kadın kıyafetleri giyiyorum ve sadece kadın külotum var, akşamları yalnızca bir kez tamamen kadın kıyafetleriyle, peruk ve makyajla dışarı çıktım.
These users thanked the author A0000 for the post (total 2):
Radstone, Stas99rus
Alex yapardı
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2157
Registered for: 3 years

Unread post by Alex yapardı »

А0000,
А0000: 25 Jun 2023, 11:57 Hâlâ yalnızca evdeyim kadınlara gidiyorum
Böyle bir fırsatım yok, sevdiklerim anlamayacak. Ama birkaç gün evde yalnız kaldığımda “kadın günleri” düzenliyorum. Sonra sutyen, bornoz, çıplak bedene gecelik ve tuvalette oturmak...
These users thanked the author Alex yapardı for the post (total 3):
Radstone, Tsverg, Stas99rus
A0000
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 73
Registered for: 1 year 11 months
Orientation: eşcinsel

Unread post by A0000 »

Evet evde hep kız gibi davranıyorum, oturarak işiyorum, bazen regl olduğumu hayal edip tampon koyuyorum
These users thanked the author A0000 for the post:
Alex yapardı
Firavun faresi
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 429
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Firavun faresi »

Kendimi eşimin sevgilisine verdiğimde ilk kez taktım! Şu anda kadın rolünde olduğunuzu hissetmek çok güzel! :)
These users thanked the author Firavun faresi for the post (total 3):
Boynuzlamak!!!, Radstone, Stas99rus
Boynuzlamak!!!
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 466
Registered for: 2 years

Unread post by Boynuzlamak!!! »

Evlendikten sonra, iş gezileri sırasında eşime çok güzel iç çamaşırları, çoraplar, kemerler aldım ve bu iç çamaşırını seksten önce eşime giymeyi sevdim... ve sonra neden bu iç çamaşırını kendim denemeyeyim diye düşündüm.
Kemerli çoraplar giymeye başladım ve aynada kendimi görerek tutkuyla mastürbasyon yapmaya başladım. Daha sonra sütyen giymeyi denemeye başladı, balonları ılık suyla doldurup sütyenin kaplarına koydular ve yürürken hafifçe sallanıyorlardı, bu da kendi ağır göğüslerinin etkisini yarattı... sonra denemeye başladı. kombinler, elbiseler... bunların hepsi çılgın anal mastürbasyonla sonuçlandı, bir adamın beni becerdiğini hayal ettim.
These users thanked the author Boynuzlamak!!! for the post (total 4):
Zorba Carrie, Alex yapardı, Devam etmek, Stas99rus
Alex Alex
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 50
Registered for: 2 years

Unread post by Alex Alex »

Çocukluğumda ilk kez... Annemin külotunu ve eteğini... elbiselerini giyiyordum... şimdi periyodik olarak... çorap ve külot giyiyorum... ve bir penis hayal ediyorum..
These users thanked the author Alex Alex for the post:
Stas99rus
Serge12345
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 991
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Serge12345 »

These users thanked the author Serge12345 for the post (total 2):
Alex yapardı, Hobotov
Serge12345
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 991
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Serge12345 »

These users thanked the author Serge12345 for the post (total 2):
Alex yapardı, Hobotov
Stas99rus
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 294
Registered for: 1 year 4 months

Unread post by Stas99rus »

12345: 08 Sep 2022, 08:27
Ama hiç böyle bir arkadaşla tanışmadım ama sadece bir erkeğin altında kadın gibi hissetmek değil, aynı zamanda kadınsı bir şekilde olmayı da istiyorum
Bu hassas konu hakkında sizinle tanışmaktan büyük mutluluk duyarım
Tsverg
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 92
Registered for: 1 year 6 months

Unread post by Tsverg »

Ergenlik döneminde, hiperseksüalitenin artık çığırından çıkmaya başladığı ve bacaklardaki kılların henüz yeniden çıkmadığı bir dönemde, bir gün evde yalnız bırakıldım, çırılçıplak soyundum ve aynanın önünde dönerek kendime baktım. kendim. Aynada yansımamı değil bir kızı görmek istedim. Bu yüzden baskıdan patlayan sert bir organla kız kardeşimin siyah deri eteğini dolaptan çıkarıp üzerime giydim. Etek orta uzunluktaydı, uyluğun ortası kadardı. Doğası gereği zayıfım ama spor sayesinde karın kaslarım, ince bacaklarım ve yuvarlak bir kıçım oldu. Aynanın önünde döndüm ve "kızın" yansımasına baktım. Sonra sırtını dönerek eğildi ve kalçası açığa çıkacak şekilde eteğini biraz kaldırdı. Siyah deri eteğin altından lezzetli, yuvarlak bir kıç dışarı çıktı. Ah, ondan sonra mastürbasyon yaptım!)

7 dakika 51 saniye sonra gönderildi:
Bu bir daha olmadı veya mümkün değildi. Sonra bacaklarımda kıllar çıktı ve ben vücut güzelliği estetiği olarak eteğimin altından çok kıllı bacakların görüntüsünü algılayamadım. Yıllar sonra, bir yetişkin olarak bir arkadaşım beni cinsel oyunlar sırasında kısa ekose eteğini giymeye ikna etti. Önümde dizlerinin üzerine çöktü ve eteğini biraz kaldırdı. Önünde ereksiyon halindeki bir penis açıldı. Eteğinin altından penisi çıkarken oral seks yapmanın kendisi için çok heyecan verici olduğunu söylüyor. Benim için de çok heyecan vericiydi.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Biseksüellik”