İlk defa etek giydim.

Wikipedia’da yazdıklarına göre, biseksüellik hem erkeklere hem de kadınlara ya da birden fazla cinsiyete veya toplumsal cinsiyete yönelik romantik ve cinsel çekim ve/veya cinsel davranıştır
Автор темы
Jlik
İlgi gösteriliyor
Total posts: 6
Registered for: 4 years 10 months
Orientation: heteroseksüel
 İlk defa etek giydim.

Unread post by Jlik »

Bir süre önce küçük bir grup olarak gece yüzmek için nehre gittik ve ayrılma vakti geldiğinde arkadaşım etek giydiğinden ve sivrisinekler tarafından ısırıldığından şikayet etti. Ona eşofmanlarımı teklif ettim, o da memnuniyetle kabul etti. Ancak hâlâ gece olduğu ve kimsenin görmeyeceği motivasyonuyla karşılıklı olarak etek giymem istendi. Giydiğimde oradaki özgürlük ve hafiflik hissine hoş bir şekilde şaşırdım, sonra nemli mayolarımı çıkarıp gittim. O kadar hoşuma gitti ki, artık sadece evde etek giyiyorum. Şimdi yaz geldi, evde hava sıcak ve hafif bir etek giyiyorum ve bu çok özgür ve kolay.
Böylece bir alışkanlık haline geldi ve sonra gittikçe daha fazlasını istedim - sonra çoraplar, taytlar ve tabii ki geldi sonraki arzularla topuklu ayakkabılar.
These users thanked the author Jlik for the post (total 6):
Sergey Arı, Vit123, Miki Fare, Eugene1eva, Radstone, Stas99rus
Misafir_781
Potansiyel seks nesnesi
 Re: İlk defa nasıl etek giydim?

Unread post by Misafir_781 »

Bunu etekle siktim..Doğal bir hatun olduğunu düşündüm..😎
Taklit et
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Taklit et »

Garip.. Bende de hemen hemen aynı durum vardı. Nehirden bir kızla dönüyordum... Gece. Yoğun çalılıkların arasından yol aldık. Ormanda birkaç kilometre yürüyün. Ben ona pantolonumu teklif ettim, o da bana sundressini teklif etti. Ayrıca onunla külotsuz da yürüyorduk.
Eh, alıştım... Çocukluğumdan beri evde sadece tişört giyiyorum, külotsuz. Tabii tamamen yabancılar olmadığı sürece. Ücretsiz, kolay. Benim kızım da evde aynı tişörtü giyiyor.
Ama çocukluk yıllarımda arkadaşımla 10 yaşında olduğumuzu hatırlıyorum, sırayla bir kızı canlandırıyorduk. Kızların kıyafetleri yoktu, bu yüzden üzerlerine bir battaniye veya çarşaf attılar. Birer birer birbirlerini siktiler. Hafifçe örtülmüş bir çarşafta, bir kızı bir erkekten ayıramazsınız. Yüzler aynı, figürler aynı diyebiliriz...
Sonra ancak biraz büyüdüklerinde birbirleriyle çalışmak ilgisiz hale geldi... çünkü kız gibi görünmeyi bıraktılar. Hayır, daha önce kızlarla karşılıklı mastürbasyon yapmıştık... Daha fazlası değil. Özellikle nadiren... Bazı sonuçlardan korkuyorlardı. Bu yüzden birbirlerini siktiler. Her nasılsa korkutucu değildi... oyun gibi.
Misafir_138
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Misafir_138 »

o zaman ne istersen dostum
Misafir_762
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Misafir_762 »

İlk etek giymem bir çocuk kampında, bana bakması için ablamla aynı takıma atandığım zaman oldu. Bu yüzden bütün yazı kız takımında geçirdim.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 3 months

Unread post by Nikk »

Merak ediyorum, tüm bunlar ne için?
Автор темы
Jlik
İlgi gösteriliyor

Unread post by Jlik »

Guest_762: 24 Sep 2020, 20:55 Bütün yazı kız takımında geçirdim.
Eğlenceli olmuş olmalı?

3 dakika 34 saniye sonra gönderilir :
Imyt: Ben de neredeyse aynı durumu yaşadım. Nehirden bir kızla dönüyordum... Gece. Yoğun çalılıkların arasından yol aldık. Ormanda birkaç kilometre yürüyün. Ben ona pantolonumu teklif ettim, o da bana elbisesini teklif etti.
Havalı, romantik ve çok sayıda izlenim.
These users thanked the author Jlik for the post:
Sergey Arı
Kisa Vorobyaninov
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Kisa Vorobyaninov »

En önemli şey korkunun üstesinden gelmek ve ilk kez dışarı çıkmaktır. O zaman cesaretle ilerleyin ve güç sizinle olsun!
Автор темы
Jlik
İlgi gösteriliyor

Unread post by Jlik »

Guest_762: 24 Sep 2020, 20:55 İlk eteğimi bir çocuk kampında yaşadım
İlk seferim de 10 yaşlarında bir arkadaşımla kamptaydı, onu çaldılar Kurutucuda bir süre bekletip geri verdik. Ormanda kıyafetlerimizi değiştirdik ve öğle yemeğine kadar bu şekilde yürüdük.
These users thanked the author Jlik for the post (total 2):
artm.razvratnik, Sergey Arı
Автор темы
Jlik
İlgi gösteriliyor

Unread post by Jlik »

Sergey Bi: 15 Sep 2021, 22:50 külot mu giyiyordun?
Evet giyiyordun
These users thanked the author Jlik for the post:
Sergey Arı
Автор темы
Jlik
İlgi gösteriliyor

Unread post by Jlik »

O zaman hayır ama heyecan kıyafetlerin kendisinde
These users thanked the author Jlik for the post (total 2):
Sergey Arı, seksforumu_
Sergey Arı
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 889
Registered for: 3 years 9 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Sergey Arı »

Guest_781: 22 Jul 2020, 07:37 Bunu etekle siktim..Doğal bir hatun olduğunu düşündüm..😎
burada daha spesifik olabilir misin, yorumun kıçımı sızdırdı, ne adam mmmmmm......, mini etekle seksi seviyorum, partnerlerimizi tahrik ediyor o kadar ki, tanga yana çekiliyor, etek kaldırılıyor ve öfkeyle kıçıma sikiliyor, kaiffffff
These users thanked the author Sergey Arı for the post (total 5):
vl123kl, Cidden, Romalılar, margosha22, A0000
Cidden
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 285
Registered for: 3 years

Unread post by Cidden »

Gençliğimde bile kız kardeşimin, bazen annemin, sonra karımın ve onun iç çamaşırlarını giyerdim dildoarkadaştık, şimdi ikinci karımızın iç çamaşırı ve oyuncağımız oldu.
These users thanked the author Cidden for the post (total 2):
Romalılar, Stas99rus
Tamilce Seksi 1988
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 148

Unread post by Tamilce Seksi 1988 »

Görünüşe göre burada kadınlık hormonları devreye giriyor; kadınlık hormonlarınız erkeklik hormonlarından daha fazla, bu yaygın bir durum. Bu insanlardan bazıları, M veya F cinsiyet hormonlarına bağlı olarak cinsiyet değiştirme ameliyatı olmaya karar veriyor.
Romalılar
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 113

Unread post by Romalılar »

Larri, Evet. Benim için her şey gibi görünüyor. Sadece eş bilir ve giyinmeye karşı değildir. Kendi iç çamaşırımı bile bağışladım
These users thanked the author Romalılar for the post (total 3):
Cidden, Dima345, Stas99rus
Alex yapardı
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2157

Unread post by Alex yapardı »

Kadın gibi giyinmek okul yıllarından beri tutkumdu ama bunların hepsi kapalı kapılar ardında, ayna karşısında yapılıyor. Ama hayatımda neredeyse bütün günümün böyle açıkta geçtiği bir dönem vardı. Etek dahil. Ordudan sonra bir öncü kampında yarı zamanlı denizci olarak çalıştı. Senaryoya göre, "her şey tam tersi", erkeklerin kız gibi giyindiği ve bunun tersinin olduğu ve sonra bu tür fantezileri olan herkesin genel olarak dalga geçtiği bir gün vardı. Danışmanlar da katıldı, bu yüzden stajyer kız bana "kendi omuzlarından" kıyafetler giydirdi. Doğal olarak ana ürün mini etekti. Üstelik teyzeciğim, iç çamaşırından makyajına, manikürüne kadar asil biri çıktım. Delinme sadece ayakkabılardaydı, ayak numaramda kadın olmadığı için parmak arası terliklerde kaldım. Hiç kimsenin tam bir özgünlük için klipsli küpeleri yoktu, kulakları sıradan küpelerin altına özel olarak delinmişti. Hala endişeyle hatırlıyorum; hoşlanmadığımı söylemek hiçbir şey söylememek demektir. Her ne kadar akşama doğru kulak memelerim şişmiş ve ağrıyor olsa da...
These users thanked the author Alex yapardı for the post (total 3):
Cidden, Dima345, Tsverg
Dima345
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 71
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Dima345 »

Gençliğimde hâlâ iç çamaşırlarına aşıktım!)
These users thanked the author Dima345 for the post (total 6):
Romalılar, Alex yapardı, Alexb, yıldız benzeri, Stas99rus, RedFox
Romalılar
ön sevişme
ön sevişme

:Дима 345, daha önce değil. :oops: :bel_flag:
Dima345
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 71

Unread post by Dima345 »

Bu kesin)
Beştau
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 33

Unread post by Beştau »

Çocukken annemin taytlarını çıplak vücuduma giyerdim, havalıydı :)
These users thanked the author Beştau for the post (total 3):
Alex yapardı, Dima345, Stas99rus
Anadolu
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 137

Unread post by Anadolu »

En önemli şey kafanızı karıştırmamak, onu giymek ve kompleksiniz olmamasıdır.
These users thanked the author Anadolu for the post:
Dima345
12345
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 502
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by 12345 »

İlk kez etek ve kemerli çorap giymedim
Okulda bir kızla arkadaştım ve her akşamı birlikte geçirirdim, ailesi bizi daireye davet etmesine rağmen girişte kaldık, onların katında pencere yüksekti ve onu pencere pervazına oturttum ve yanında durdum, her zaman siyah tayt giyerdi ve bütün akşamı ipek kumaşların arasında bacaklarını okşayarak geçirdim ve bu hisler bende birikti...
Daha sonra evlendiğimde, kemerli seks çoraplarından önce bunları her zaman karıma giymeyi çok sevdim ve ellerimdeki tüm bu ipek hissi, altlarındaki vücudun hissi, onu üzerimde test etme arzusunu uyandırdı. bacaklar... sonra buna bir sutyen ekledim...
These users thanked the author 12345 for the post (total 3):
Romalılar, çiçek hastalığı, Stas99rus
Romalılar
ön sevişme
ön sevişme

12345, çoraplar gerçekten çok seksi. Eşimin giymemesi üzücü, ortalıkta bir takım var, bazen deniyorum
These users thanked the author Romalılar for the post:
Stas99rus
12345
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by 12345 »

RomanS: 08 Sep 2022, 07:58 Karımın giymemesi üzücü,
Benimki de her zaman tayt giyiyor ve biz de çoğunlukla seks için kemerli çoraplar giyiyoruz. Siyah ve beyaz. Kontrastı seviyorum.
These users thanked the author 12345 for the post:
Stas99rus
Romalılar
ön sevişme
ön sevişme

12345, evet. Sadece seks için orada yatıyorlar. Bir partnerim var, ara sıra karısının iç çamaşırlarını giymeme izin veriyor - arama çorapları, sabahlık, tanga. Böyle anlarda hayallerin gerçekleştiğini ve seksin en azından benim için çok daha parlak olduğunu anlıyorsunuz.
These users thanked the author Romalılar for the post (total 2):
12345, Stas99rus
12345
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by 12345 »

RomanS: 08 Sep 2022, 08:04 Bir partnerim var, ara sıra karısının iç çamaşırlarını giymeme izin veriyor - aramalı çoraplar, sabahlık,
Ama böyle bir arkadaşla hiç tanışmadım , ama nasıl sadece bir erkeğin altında bir kadın gibi hissetmek değil, aynı zamanda kadınsı bir durumda olmak istiyorsun.
These users thanked the author 12345 for the post (total 2):
Firavun faresi, Stas99rus
Romalılar
ön sevişme
ön sevişme

12345, buna ancak pişman olabilirim. İnanın unutulmaz. İç giyimde ise his tamamen farklıdır.
These users thanked the author Romalılar for the post (total 2):
12345, Stas99rus
12345
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by 12345 »

RomanS: 08 Sep 2022, 08:30 İç çamaşırında hisler bambaşka
İç çamaşırı giydiğimde sanki ruhumdaki her şey yeniden düzenleniyor, heyecan beni bunaltıyor ve gerçekten bir erkek istiyorum, ama o yakınlarda olmadığım için, her şey benim bir oyuncağı alıp üzerine oturmamla ve kendimi becermemle bitiyor.
These users thanked the author 12345 for the post (total 3):
Romalılar, Alex yapardı, Stas99rus
Romalılar
ön sevişme
ön sevişme

12345, anlıyorum. Bunu yaşadım. Ama benim için daha kolay; eşim biliyor ve umursamıyor. Bu konuyu yukarıda zaten yazdım. Ama elbette bir erkekle karşılaştırılamaz.
These users thanked the author Romalılar for the post:
12345
Alex yapardı
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

12345,
12345: 08 Sep 2022, 08:37
Duygular diğerleri, iç çamaşırlarıyla
İç çamaşırı giydiğimde, sanki ruhumdaki her şey yeniden düzenleniyor gibi oluyor, heyecan beni bunaltıyor ve gerçekten bir erkeği istiyorum, ama o zamandan beri o ortalıkta yok, hepsi bu benim bir oyuncağı alıp üzerine oturup kendimi sikmemle bitiyor.
Tam seninki gibi duygular, genellikle giyinmeye başlıyorum aynanın karşısında heyecanlanıyorum ve sik istiyorum
These users thanked the author Alex yapardı for the post (total 2):
12345, Firavun faresi
çiçek hastalığı
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 629
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by çiçek hastalığı »

12345: 08 Sep 2022, 07:48 Girişte kaldık, onların katında pencere yüksekti ve onu pencere kenarına oturttum ve yanında durdum, her zaman siyah tayt giyiyordu ve bütün akşamı ipeklerin arasından bacaklarını okşayarak geçirdim ve bunlar içimde duygular birikti.. .
Okul aşkıyla ilgili anılarım aynı, hatta biraz da kız kardeşimle ilgili anılarım var

Doğru, etek giyme isteğim yoktu
zıt
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 192
Registered for: 3 years 11 months

Unread post by zıt »

Bir keresinde flating dosyasına bakmıştım. internetteyken tamamen sıradan bir reklamla karşılaştım. Ve banliyölerden bir aktivistin, potansiyel bir sevgilinin bir hanım oğlana dönüşmesini finanse etmeye hazır olduğundan bahsediyordu... Bunun gibi pek çok baba var, ama benim trollemek istediğim de tam olarak buydu.
Teklife basit bir yanıt yazdıktan sonra, düzenlediğim birkaç fotoğrafı hazırladım. Beni aralarında tanımak imkansızdı ama fotoğraflar oldukça samimi ve çekici görünüyordu! Adam tam anlamıyla hemen yazdı ve her zamanki gibi ufkunu genişletmek ve dostlukları güçlendirmek için birkaç fotoğraf istedi. Ben gönderdim. Cevap gelmedi... Ne akşam ne de ertesi gün.
Daha önce olduğu gibi tüm mesajları sildim ve aşağıdaki tekliflere göz atmaya başladım. Bunların arasında aynı adamdan yeni bir tane daha vardı. Ancak adam beni arıyordu ve yanıt vermemi istedi! İki kere düşünmeden bunu yaptım. Adam çok sevindi ve hemen hesabına erişimi kaybettiğini açıkladı. Benden hoşlandığını ve tanışmamıza devam etmekten mutlu olacağını. Mesaja yüzü olmayan iki fotoğraf ekledi ama bu fotoğraflarda açıkça CEO’mu tanıdım! Birinde çok iyi tanıdığım bir ofiste bir sandalyede oturuyordu ve ikincisinde bir tür giyinme odasında ya da büyük bir açık dolabın önünde çıplaktı! Bunun gibi bir şeye benzediğini varsaydım ama gördüklerim beklentilerimin çok ötesine geçti. İri yapılı, kilolu bir adam olduğu zaten belliydi. Ama fazla kilo onu şımartmadı! Vadim Anatolyevich’in kıyafetsiz bile çok yakışıklı olduğu ortaya çıktı. Vücudum güçlü, hafif kıllı... Ve ağır organ gözlerimi ondan ayırmama izin vermiyordu.
İlginç olan patronun beni tanımamasıydı. Fotoğraflara hayran kaldı ve daha fazlasını göndermesini istedi! Onun astı olduğumu nasıl ima edeceğimi bilmiyordum ve yüzümün olduğu bir fotoğraf göndermek istemedim. Genel olarak patronumuzun eşcinsel olduğu haberi beni çok etkiledi. Sonuçta kendimi öyle görmüyorum... Biseksüel - evet... Ama eşcinsel değil. İlk düşüncem hemen atlayıp her şeyi kendime saklamaktı. Hiçbir şey olmamış gibi çalışmaya devam edin. Ve yönetmen başka birini bulacaktır. Ancak bir tür kıskançlık sancısını hissettim! Neden? Ve bu beni en az patronun cinsel azınlıklara mensup olması kadar şaşırttı... Genel olarak kafamı kurcaladıktan sonra iletişim kurmaya devam etmeye ve kimliğimin perdesini hızla kaldırmaya karar verdim. Ertesi gün pazartesi yaklaşıyordu ve bunu işte yapmaya karar verdim. Yüzü olmayan ama arka planda üretim binamızın olduğu bir fotoğraf çektim. Göndermekte tereddüt ettim, sonra nefesimi verdim ve fotoğraf Vadim Anatolyevich’in postasına uçtu. Cevap aynı anda geldi. İçinde gözleri acıtan tek bir kelime vardı: İçeri girin.
İçeri girin. Daha doğrusu hafif açık olan kapıdan içeri girdi. Patron masadan kalktı ve bana doğru koştu. Ve bir sonraki dakika zaten karşılıklı oturuyorduk, kahve içiyorduk ve olanlarla ilgili izlenimlerimizi paylaşıyorduk...
Patronun eşcinselliğe olan eğilimini kelimenin tam anlamıyla yakın zamanda fark ettiği ortaya çıktı. Üstelik bu boş bir ilgi değildi; aslında kalıcı bir arkadaş arıyordu. Üstelik burada yaşamak değil, birlikte yaşamak içindir. Şirketimiz komşu bir ülkede bir temsilcilik ofisi açıyor... Vadim Anatolyevich’in taşınmaya karar verdiği yer burası. Daireyi eski eşinize bırakın ve yeni bir yere yerleşin. Ve sohbetimizden birlikte hareket etme ihtimalinin olduğu ortaya çıktı... Tek gereken, benim taşınmaya onay vermem ve hayattaki küresel değişiklikler. Biraz söylemeliyim ki! Ancak derinden düşündüm...
Birkaç gün boyunca şehrin farklı yerlerinde, hatta iş yerinde buluştuk. Yaklaşan değişikliklerden bahsettik, yedik, içtik... hiçbir şey konuşmadık... Ama bugün eski karısı banliyödeki kulübede kaldığı için patron ona gitmeyi teklif etti.
Vadim beni eski karısının iç çamaşırını denemeye davet ettiğinde şaşırmadım. Zaten "sen" e geçmiştik ve oldukça özgürce ve rahat bir şekilde iletişim kurmuştuk... Hafif dantelli iç çamaşırı bana çok yakıştı, sadece kalçalarımda biraz özgürlük hissettim ve sütyenimin kalıpları boştu. Vadim bunu düzelteceğimizi söyledi ve yanıma geldi... Sarılmalar, hatta öpücükler bekliyordum ve buna içten hazırlanmaya çalıştım. Ancak bu kadar büyük bir heyecan beklemiyordum! Kelimenin tam anlamıyla titriyordum ve Vadim vücudumu ısıtmaya çalıştı... Yatağa kadar nasıl uyandığımızı her ayrıntısıyla hatırlıyorum, ve sonra... Ve sonra sadece kısa bilinç parlamaları. İşte beni sıcak dudaklarıyla öpüyor ve eli nazikçe kalçamı yoğuruyor... Burada iki elimle penisini tutuyorum ve büyük kafasından damlaları yalıyorum... Burada parmağı ısrarla anüsümün içine giriyor ve dili yalıyor .. Burada uyluğumu ısırıyor ve ben onun kıllı toplarını okşuyorum...
Acı ayıltıcı. Güçlü bir penisin kalçalarımın arasına itilmesinden kaynaklanan ağrı... Yeterli yağlama yok! Vadim beni öpüyor, kalçalarımı okşuyor ve jelin büyük bir kısmını penisine sıkıyor. İçime girmeye çalışıyor... Yine acıyor! İtiyorum, Vadim’in altından sürünerek çıkıyorum... Sırt üstü dönüyor, penisi titriyor, güçle dolu, kayganlaştırıcıyla parlıyor, nabız gibi atıyor... Bir süre ona hayranlıkla bakıyorum ve organın nasıl olduğunu hissediyorum. beni çekiyor, beni çekiyor. Vadim’in tepesine tırmanıyorum ve sıcak kafa kasıklarıma dayanıyor. Kızgın etin kalçalar arasında kaydığını hissederek hareket etmeye başlıyorum... Üye daha da kanla doluyor ve Vadim ölçülü bir şekilde inliyor. Ve birden üzerime bir şey geliyor, bu güçlü organı gerçekten içimde hissetmek istiyorum. Kayganlaştırıcıyla parlayan bu sıcak kafayı içimde bırakma arzusuyla dolup taşıyorum... İnanılmaz bir şey oluyor! Vadim’in penisini elimle yakaladım ve neredeyse hiç direnç hissetmeden üzerine oturdum! Titreşen organ kalçalarımın arasına giriyor ve neredeyse tamamen içime dalıyor... Vadim’in gözlerinde büyük bir şaşkınlık ve biraz da korku görüyorum. Ama yüzümde sadece mutluluk var ve o sakinleşiyor. Sıcak avuç içi kalçalarımı kavrıyor ve Vadim dikkatlice içime giriyor. Kasıkları kasıklarıma baskı yapıyor ve bu beni çok heyecanlandırıyor. Beni heyecanlandıran şey de, etkileyici organının tamamının içime tamamen girdiğini ve hiçbir rahatsızlık hissetmediğimi fark etmek! Ve sonra... Ve sonra içgüdüler devreye giriyor. Vadim beni yüz üstü yatırıyor, üstüme yaslanıyor ve ben de sırtımı eğerek onun devasa aletini kabul ediyorum.

Bu olayların üzerinden neredeyse dört yıl geçti. Tamamen mutlu bir çift olarak yaşıyoruz. Vadim ve Alexandra. Görünüşümde bir erkek görmek neredeyse imkansız... Dönüşümümle yakından ilgileniyoruz. Kalçalar yuvarlaklaştı, saçlar uzadı... Göğüsler... Çok çekici bir kadın figürü! Değişim için belgelerimi hazırlıyoruz... Ve sadece cinsiyetimi değiştirmeyeceğiz. Her şeyden çok memnunuz. Kocam sikimle oynamayı seviyor, onu isteyerek emiyor ve sık sık benden kıçını şımartmamı istiyor! Onu zevkle beceririm çünkü bir kocanın isteği karısı için kanundur!
These users thanked the author zıt for the post (total 3):
Romalılar, Sibiryak89, Devam etmek
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 5 months

Unread post by Sibiryak89 »

malon: 16 Sep 2022, 14:17 Bir keresinde dating[/url] internette dolaşırken tamamen sıradan bir reklamla karşılaştım. Ve banliyölerden bir aktivistin, potansiyel bir sevgilinin bir hanım oğlana dönüşmesini finanse etmeye hazır olduğundan bahsediyordu... Bunun gibi pek çok baba var, ama benim trollemek istediğim de tam olarak buydu.
Teklife basit bir yanıt yazdıktan sonra, düzenlediğim birkaç fotoğrafı hazırladım. Beni aralarında tanımak imkansızdı ama fotoğraflar oldukça samimi ve çekici görünüyordu! Adam tam anlamıyla hemen yazdı ve her zamanki gibi ufkunu genişletmek ve dostlukları güçlendirmek için birkaç fotoğraf istedi. Ben gönderdim. Cevap gelmedi... Ne akşam ne de ertesi gün.
Daha önce olduğu gibi tüm mesajları sildim ve aşağıdaki tekliflere göz atmaya başladım. Bunların arasında aynı adamdan yeni bir tane daha vardı. Ancak adam beni arıyordu ve yanıt vermemi istedi! İki kere düşünmeden bunu yaptım. Adam çok sevindi ve hemen hesabına erişimi kaybettiğini açıkladı. Benden hoşlandığını ve tanışmamıza devam etmekten mutlu olacağını. Mesaja yüzü olmayan iki fotoğraf ekledi ama bu fotoğraflarda açıkça CEO’mu tanıdım! Birinde çok iyi tanıdığım bir ofiste bir sandalyede oturuyordu ve ikincisinde bir tür giyinme odasında ya da büyük bir açık dolabın önünde çıplaktı! Bunun gibi bir şeye benzediğini varsaydım ama gördüklerim beklentilerimin çok ötesine geçti. İri yapılı, kilolu bir adam olduğu zaten belliydi. Ama fazla kilo onu şımartmadı! Vadim Anatolyevich’in kıyafetsiz bile çok yakışıklı olduğu ortaya çıktı. Vücudum güçlü, hafif kıllı... Ve ağır organ gözlerimi ondan ayırmama izin vermiyordu.
İlginç olan patronun beni tanımamasıydı. Fotoğraflara hayran kaldı ve daha fazlasını göndermesini istedi! Onun astı olduğumu nasıl ima edeceğimi bilmiyordum ve yüzümün olduğu bir fotoğraf göndermek istemedim. Genel olarak patronumuzun eşcinsel olduğu haberi beni çok etkiledi. Sonuçta kendimi öyle görmüyorum... Biseksüel - evet... Ama eşcinsel değil. İlk düşüncem hemen atlayıp her şeyi kendime saklamaktı. Hiçbir şey olmamış gibi çalışmaya devam edin. Ve yönetmen başka birini bulacaktır. Ancak bir tür kıskançlık sancısını hissettim! Neden? Ve bu beni en az patronun cinsel azınlıklara mensup olması kadar şaşırttı... Genel olarak kafamı kurcaladıktan sonra iletişim kurmaya devam etmeye ve kimliğimin perdesini hızla kaldırmaya karar verdim. Ertesi gün pazartesi yaklaşıyordu ve bunu işte yapmaya karar verdim. Yüzü olmayan ama arka planda üretim binamızın olduğu bir fotoğraf çektim. Göndermekte tereddüt ettim, sonra nefesimi verdim ve fotoğraf Vadim Anatolyevich’in postasına uçtu. Cevap aynı anda geldi. İçinde gözleri acıtan tek bir kelime vardı: İçeri girin.
İçeri girin. Daha doğrusu hafif açık olan kapıdan içeri girdi. Patron masadan kalktı ve bana doğru koştu. Ve bir sonraki dakika zaten karşılıklı oturuyorduk, kahve içiyorduk ve olanlarla ilgili izlenimlerimizi paylaşıyorduk...
Patronun eşcinselliğe olan eğilimini kelimenin tam anlamıyla yakın zamanda fark ettiği ortaya çıktı. Üstelik bu boş bir ilgi değildi; aslında kalıcı bir arkadaş arıyordu. Üstelik burada yaşamak değil, birlikte yaşamak içindir. Şirketimiz komşu bir ülkede bir temsilcilik ofisi açıyor... Vadim Anatolyevich’in taşınmaya karar verdiği yer burası. Daireyi eski eşinize bırakın ve yeni bir yere yerleşin. Ve sohbetimizden birlikte hareket etme ihtimalinin olduğu ortaya çıktı... Tek gereken, benim taşınmaya onay vermem ve hayattaki küresel değişiklikler. Biraz söylemeliyim ki! Ancak derinden düşündüm...
Birkaç gün boyunca şehrin farklı yerlerinde, hatta iş yerinde buluştuk. Yaklaşan değişikliklerden bahsettik, yedik, içtik... hiçbir şey konuşmadık... Ama bugün eski karısı banliyödeki kulübede kaldığı için patron ona gitmeyi teklif etti.
Vadim beni eski karısının iç çamaşırını denemeye davet ettiğinde şaşırmadım. Zaten "sen" e geçmiştik ve oldukça özgürce ve rahat bir şekilde iletişim kurmuştuk... Hafif dantelli iç çamaşırı bana çok yakıştı, sadece kalçalarımda biraz özgürlük hissettim ve sütyenimin kalıpları boştu. Vadim bunu düzelteceğimizi söyledi ve yanıma geldi... Sarılmalar, hatta öpücükler bekliyordum ve buna içten hazırlanmaya çalıştım. Ancak bu kadar büyük bir heyecan beklemiyordum! Kelimenin tam anlamıyla titriyordum ve Vadim vücudumu ısıtmaya çalıştı... Yatağa kadar nasıl uyandığımızı her ayrıntısıyla hatırlıyorum, ve sonra... Ve sonra sadece kısa bilinç parlamaları. İşte beni sıcak dudaklarıyla öpüyor ve eli nazikçe kalçamı yoğuruyor... Burada iki elimle penisini tutuyorum ve büyük kafasından damlaları yalıyorum... Burada parmağı ısrarla anüsümün içine giriyor ve dili yalıyor skrotum.. İşte o kalçamı ısırıyor, ben de onun kıllı taşaklarını okşuyorum...
Acı ayıltıcı. Güçlü bir penisin kalçalarımın arasına itilmesinden kaynaklanan ağrı... Yeterli yağlama yok! Vadim beni öpüyor, kalçalarımı okşuyor ve jelin büyük bir kısmını penisine sıkıyor. İçime girmeye çalışıyor... Yine acıyor! İtiyorum, Vadim’in altından sürünerek çıkıyorum... Sırt üstü dönüyor, penisi titriyor, güçle dolu, kayganlaştırıcıyla parlıyor, nabız gibi atıyor... Bir süre ona hayranlıkla bakıyorum ve organın nasıl olduğunu hissediyorum. beni çekiyor, beni çekiyor. Vadim’in tepesine tırmanıyorum ve sıcak kafa kasıklarıma dayanıyor. Kızgın etin kalçalar arasında kaydığını hissederek hareket etmeye başlıyorum... Üye daha da kanla doluyor ve Vadim ölçülü bir şekilde inliyor. Ve birden üzerime bir şey geliyor, bu güçlü organı gerçekten içimde hissetmek istiyorum. Kayganlaştırıcıyla parlayan bu sıcak kafayı içimde bırakma arzusuyla dolup taşıyorum... İnanılmaz bir şey oluyor! Vadim’in penisini elimle yakaladım ve neredeyse hiç direnç hissetmeden üzerine oturdum! Titreşen organ kalçalarımın arasına giriyor ve neredeyse tamamen içime dalıyor... Vadim’in gözlerinde büyük bir şaşkınlık ve biraz da korku görüyorum. Ama yüzümde sadece mutluluk var ve o sakinleşiyor. Sıcak avuç içi kalçalarımı kavrıyor ve Vadim dikkatlice içime giriyor. Kasıkları kasıklarıma baskı yapıyor ve bu beni çok heyecanlandırıyor. Beni heyecanlandıran şey de, etkileyici organının tamamının içime tamamen girdiğini ve hiçbir rahatsızlık hissetmediğimi fark etmek! Ve sonra... Ve sonra içgüdüler devreye giriyor. Vadim beni yüz üstü yatırıyor, üstüme yaslanıyor ve ben de sırtımı eğerek onun devasa aletini kabul ediyorum.

Bu olayların üzerinden neredeyse dört yıl geçti. Tamamen mutlu bir çift olarak yaşıyoruz. Vadim ve Alexandra. Görünüşümde bir erkek görmek neredeyse imkansız... Dönüşümümle yakından ilgileniyoruz. Kalçalar yuvarlaklaştı, saçlar uzadı... Göğüsler... Çok çekici bir kadın figürü! Değişim için belgelerimi hazırlıyoruz... Ve sadece cinsiyetimi değiştirmeyeceğiz. Her şeyden çok memnunuz. Kocam sikimle oynamayı seviyor, onu isteyerek emiyor ve sık sık benden kıçını şımartmamı istiyor! Onu zevkle beceriyorum, çünkü bir kocanın isteği bir eş için kanundur!
malon: İnternette ile tanıştım ve tamamen sıradan bir reklamla karşılaştım . Ve banliyölerden bir aktivistin, potansiyel bir sevgilinin bir hanım oğlana dönüşmesini finanse etmeye hazır olduğundan bahsediyordu... Bunun gibi pek çok baba var, ama benim trollemek istediğim de tam olarak buydu.
Vadim beni eski karısının iç çamaşırını denemeye davet ettiğinde şaşırmadım. Zaten "sen" e geçmiştik ve oldukça özgürce ve rahat bir şekilde iletişim kurmuştuk... Hafif dantelli iç çamaşırı bana çok yakıştı, sadece kalçalarımda biraz özgürlük hissettim ve sütyenimin kalıpları boştu. Vadim bunu düzelteceğimizi söyledi ve yanıma geldi... Sarılmalar, hatta öpücükler bekliyordum ve buna içten hazırlanmaya çalıştım. Ancak bu kadar büyük bir heyecan beklemiyordum! Kelimenin tam anlamıyla titriyordum ve Vadim vücudumu ısıtmaya çalıştı... Yatağa kadar nasıl uyandığımızı her ayrıntısıyla hatırlıyorum, ve sonra... Ve sonra sadece kısa bilinç parlamaları. Burada beni sıcak dudaklarıyla öpüyor ve eliyle nazikçe kalçalarımı yoğuruyor... İşte penisini iki elimle tutuyorum ve büyük başından damlalar yalıyorum... Burada parmağı ısrarla anüsüme giriyor ve dili testislerimi yalıyor... İşte kalçamı ısırıyor, ben de kıllı taşaklarını okşuyorum.. .

Bu olayların üzerinden neredeyse dört yıl geçti. Tamamen mutlu bir çift olarak yaşıyoruz. Vadim ve Alexandra. Görünüşümde bir erkek görmek neredeyse imkansız... Dönüşümümle yakından ilgileniyoruz. Kalçalar yuvarlaklaştı, saçlar uzadı... Göğüsler... Çok çekici bir kadın figürü! Değişim için belgelerimi hazırlıyoruz... Ve sadece cinsiyetimi değiştirmeyeceğiz. Her şeyden çok memnunuz. Kocam sikimle oynamayı seviyor, onu isteyerek emiyor ve sık sık benden kıçını şımartmamı istiyor! Onu zevkle beceriyorum çünkü bir kocanın isteği bir eş için kanundur!
Yargılamaya cüret edemem ama ilginç bir şekilde yazılmış👍
çapkın
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 830

Unread post by çapkın »

Jlik: 21 Jul 2020, 17:03 , hâlâ gece olduğu ve kimsenin göremeyeceği motivasyonuyla etek giymesi önerildi
Giymiyorum ama GİYİYORUM! Birini giydiriyorlar: bir çocuğu, örneğin bir köpeği, bir kediyi.

Bende çoraplarla ilgili bir dava vardı. Düğünden bir gün sonra kız kardeşlerim ve onun arkadaşı daireme geldi. Seks yaptık, o oral seks yaptı ve ben uyuyakaldım (Bu olayı "Oral seks yaparken uyuyakaldım" başlığına yazmıştım). Ten rengi çoraplarını bırakıp gitti. Ve bir gün mastürbasyon yapmaya karar verdim. Onları bacaklarıma koydum ve öyle bir orgazm yaşadım ki. Sadece bir bomba! :roll: =@
These users thanked the author çapkın for the post:
çiçek hastalığı
Uçurtma
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 48
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Uçurtma »

Eşimle bazen külotlu çorapla seks yapıyoruz, ikimiz de külotlu çorap giyip sikişiyoruz, harika oluyor, denemenizi tavsiye ederim.
These users thanked the author Uçurtma for the post (total 2):
Alex yapardı, Stas99rus
çiçek hastalığı
Orgazm!
Orgazm!

Korshun: 16 Sep 2022, 23:10 Karım ve ben bazen külotlu çorapla seks yapıyoruz, ikimiz de külotlu çorap giyip sikişiyoruz, harika, denemenizi tavsiye ederim.
Benimki bazen seks sırasında gerektiğinde hızlıca külotlu çorap giyer ve çıkarması/giymesi uzun zaman alır. Kendini gayet iyi düşürecek. Ama bunları kendime takarsam anlamamasından korkuyorum
These users thanked the author çiçek hastalığı for the post:
Alex yapardı
Alex yapardı
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Uçurtma,
Uçurtma: 16 Sep 2022, 23:10 Eşim ve ben bazen külotlu çorapla seks, ikimiz de külotlu çorap giyip sikişiyoruz, çok heyecanlı, denemenizi tavsiye ederim.
Çoraplarda da aynı hoş etki ama çok daha fazla külotlu çoraplara göre daha pratiktir. Seks sırasında belinizi indirmenize gerek yoktur, doğru yerler her zaman açıktır ve aynı zamanda kumaş baldırlarınıza ve uyluklarınıza hoş bir şekilde oturur.
These users thanked the author Alex yapardı for the post (total 2):
çiçek hastalığı, 12345
Uçurtma
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 48

Unread post by Uçurtma »

Doğru yerlere delik açarsanız popoya oturması çok rahat ve güzel, okşaması da güzel
These users thanked the author Uçurtma for the post:
çiçek hastalığı
çiçek hastalığı
Orgazm!
Orgazm!

Korshun: 19 Sep 2022, 12:51 Doğru yerlere delik açarsanız çok rahat ve hoş olur, popo sıkı olur ve okşamak hoş olur
Spontan seks sırasında yırttım taytım beni çok tahrik ediyor. Gerçekten bundan hoşlanmıyor
VikontRaw
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 50

Unread post by VikontRaw »

Lisede bir kızın evinde parti vardı. Bir iddiayı kaybetti ve kız gibi giyinmek zorunda kaldı. Hostes bana ihtiyacım olan her şeyi verdi ve sonunda çorap, etek, bluz, sütyen ve dantel külot giydim. Ve bütün akşam böyle olması gerekiyordu.

Ve herkesin tüm seti giydiğime ikna olması için eteğimi kaldırıp dantel külotun bastırdığı gafımı göstermem gerekti .

Genel olarak akşam iyi geçti. Kızlarla dans ettim. İçlerinden biri bana kabuklu bir hayvan olmak, eteğimi kaldırmak ve gerçek bir kız gibi davranmak gibi bir düşüncemin olup olmadığını sordu. Güldüm ama bu beni gerçekten tahrik etti.

Kızlar hâlâ sikimi pençelemek için eteğimin altına tırmanıyorlardı, kadınların dantel külotunun arkasında olmasını komik buldular. Sonuç olarak, sonunda bir kız beni banyoya götürdü, onu çok tahrik ettiğimi söyledi ve el yordamıyla eteğinin altına uzanıp penisine ve kıçına dokunmaya başladım. Kıçıma şaplak attı ve bana fahişe dedi. Onu orada yaladım ve sonra göğüslerinin üzerinde otuzbir çekmeme izin verdi.
These users thanked the author VikontRaw for the post:
Dima345
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Biseksüellik”