Kız babasıyla yalnız yaşıyorsa

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
Tampon
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 15
Registered for: 2 years 2 months
 Kız babasıyla yalnız yaşıyorsa

Unread post by Tampon »

Eğer bir kız babasıyla yalnız yaşıyorsa ve onun başka kadınlarla ilişki kurmasına karşı çıkıyorsa, babasının tüm ihtiyaçlarını karşılamalı mıdır? Kadınlar dahil
These users thanked the author Tampon for the post:
Rasaroam
Boynuzlamak!!!
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 466
Orientation: biseksüel
 Re: Bir kız babasıyla yalnız yaşıyorsa

Unread post by Boynuzlamak!!! »

Tampon: 26 Jun 2023, 08:35 Eğer bir kız babasıyla yalnız yaşıyorsa ve babasının başka kadınlarla ilişkiye girmesine karşı çıkıyorsa,
Kızın babasının yasaklanmasının nedeni nedir? diğer kadınlarla iletişim?
Peki kaç yaşında?
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5139
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Zorba Carrie »

Kimseye hiçbir borcu yok. Burada ensest konusu zaten tavan yapmış durumda. Kendinizi bulun ve zevkle mastürbasyon yapın. Bunun normal olduğunu iddia etmeyelim.
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 6):
Süfya, Arianna, Sibiryak89, Vik.ruba80, Üstü kendinize saklayın, Fargal94
Yunanca10
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 514
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Yunanca10 »

Karşı olmak ile karşı çıkabilmek farklı kavramlardır. Kimseye hiçbir borcu yok. Tüm ebeveynler ve çocuklar bencildir, ilişkileri kendileri başlatmaktan mutludurlar ve kategorik olarak akrabalarıyla yeni bağlantılara karşıdırlar. Ben de öyle bir durum görüyorum ki, karısı inatla oğullarını kanatlarının altından çıkarmıyor.
Andrey Petrov
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 515
Registered for: 3 years 10 months

Unread post by Andrey Petrov »

Üç kızım, anneleri gittiğinde ve ben eve bir kadın getirmek istediğimde isyan ettiler ve bir ültimatom ilan ettiler: Ya biz ya o! Üvey anne istemiyorlar. 18 yaşındaki en büyük üvey kız Marina, ev işlerini kendimiz halledebiliriz ve ben de seninle yatarım dedi. Kesinlikle bu mymradan daha iyiyim, deneyin, pişman olmayacaksınız. Denedim ve beğendim. Göğüsler büyük, elastik, vajina dar, yumuşak ve kadifemsidir. Heyecanla el sallıyor. Görünüşe göre babasını tatmin etmemesi gerekiyor ama koşullar onu zorluyor.
These users thanked the author Andrey Petrov for the post (total 6):
Sibiryak89, sapık, Alex Alex, Vik.ruba80, Nick1979, frenk
Yunanca10
Orgazm!
Orgazm!

Bu koşullar nelerdir? Üvey kızınızın size karşı herhangi bir durumu yok, belki maddi bağımlılık dışında. Sonra zorla seks yaptığın ortaya çıktı, zorla seks en iyisi değil
Andrey Petrov
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 515

Unread post by Andrey Petrov »

grekko10, Ne salak!? Gelecekteki üvey annenin kategorik reddi! DURUM BU! Evdeki gücü bırakmak istemiyor!
These users thanked the author Andrey Petrov for the post:
Zorba Carrie
Ötesinden Gelen Şehvet
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 462
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Ötesinden Gelen Şehvet »

Hooligan Carrie: 26 Jun 2023, 09:49 Ensest konusu zaten gündemde. Kendinizi bulun ve zevkle mastürbasyon yapın. Bunun normal olduğunu iddia etmeyelim
Sizi yanlış anladıysam kusura bakmayın ama ensesti başlı başına "anormal bir fenomen" olarak mı görüyorsunuz? Eğer öyleyse, nedenini duymak isterim. Forumdaki ensest konularının %90’ından fazlasının fantezi ve kurgu olduğu gerçeğini göz ardı edelim. Sadece ensestin neden gerçekten kötü olduğunu cevaplayamayan kimseye sormadım. İki yakın yetişkinin karşılıklı rıza ile döllenme olmadan seks yaptığı durumu ele alırsak. Aslında akraba olmaları dışında bu mutlak normdur.
These users thanked the author Ötesinden Gelen Şehvet for the post:
Mancuso
Süfya
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 158

Unread post by Süfya »

Çocukların anne veya babalarının yerine başka birini kabul etmeleri zordur.
Onun sana hiçbir borcu yok, çocuğunu nasıl cinsel obje olarak algılayabilirsin....

4 dakika 47 saniye sonra gönderildi:
LustFromBeyond, hamilelik olmayacağını kim garanti ediyor? Herhangi bir yöntem yanlış ateşlenebilir. Bu durumda kız kürtaj yaptırmak zorunda kalacak; eğer bu ilk hamileliği ise doğum yapması çok zor olacaktır.

Kuzenler arasında çekim olabileceğini anlıyorum. ve erkek kardeşler, ancak bir babanın kızına olan ilgisi vb. - bu çok tuhaf.

Aileme hiçbir zaman cinsel bir nesne olarak bakmadım; onları bu rolde hayal etmek bile tuhaf.

3 dakika 11 saniye sonra gönderildi:
Bir baba, kızı için iyi bir koca/iyi bir iş/eğitim istemelidir.

Eğer onunla cinsel ilişkiniz varsa, nasıl onu evlendirirsiniz ve müstakbel kocasıyla tanışırsınız, vay kayınpederine. Kızımı böyle birine (torunu olacak) emanet etmekten korkarım.
These users thanked the author Süfya for the post (total 4):
RockstarAjansı, Zorba Carrie, Alex Alex, Hafta sonu
Yunanca10
Orgazm!
Orgazm!

Andrey Petrov: 26 Jun 2023, 10:40 Bir salak falan mı!? Gelecekteki üvey annenin kategorik reddi! DURUM BU! Evdeki gücü bırakmak istemiyor!
Ve sen de güzel bir sohbete başlarsın. Size bir sır vereceğim, eğer evde üç kadın birlikteyse - ne üvey anne ne de siz iktidarı ele geçirirseniz - hayatta kalacaklar. Her şeyin sizin kafanızdan kararlaştırıldığını düşünüyorsunuz ve sanki asıl sizmişsiniz gibi - evet bu da olabilir - eğer ailenin ana sponsoruysanız - o zaman geliyoruz yukarıda yazdıklarıma. Sizin durumunuzda, zorlama yoluyla seks açıkça görülüyor - sonuçta, bundan faydalandınız, ancak asil bir şekilde reddedebilirdiniz - hayatta seks yapmak için, üvey annenizi çıkarlara aykırı olarak eve getirmenize gerek yok ve sevgili kızlarının arzularını yerine getir ve onlardan birini seks cariyesi olarak kullan. Yakında, çok yakında, fark edilmeden, güçlü ve güçlü olmaktan vazgeçeceksin ve üç kızın senin için her şeyi hatırlayacak.
These users thanked the author Yunanca10 for the post:
Fargal94
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

LustFromBeyond: 26 Jun 2023, 10:53 Aslında akraba olmaları dışında bu mutlak bir normdur
DIŞINDA!
Hepimiz, bizim tarafımızdan icat edilmeyen belirli bir paradigmada yaşıyoruz. İnsan ırkı bu şekilde gelişti: İnsanlar yarışın devamı için çocuk doğurur, sonra ebeveynler çocuklarıyla ilgilenir ve onların kendi ayakları üzerinde durmalarına, hayata girmelerine ve sonra kendi yollarına gitmelerine yardımcı olur.
Dikkatli olun ve müdahale etmeyin. Bir milyar insan arasından seks için kendi kızınızdan başka birini seçmek gerçekten imkansız mı? Kızınızın sevgilisi olursanız babası kim olacak?

Sanki Güneş doğudan yükseliyor, kuşlar uçuyor ve cıvıldıyor, ağaçlar taçları yukarıda ve kökleri aşağıda olacak şekilde büyüyor. Kuşlarla anlaşın ki zıplayıp havlasınlar, güneş güneybatıdan doğsun, elma ağaçlarının kökleri yukarıda, meyveleri toprakta büyüsün. İşe yarayacak mı? Rahat olacak mı?
Ateşi "turtalar ve krepler" (c) ile söndürmeyi ve marul yapraklarında kebabı kızartmayı kabul edebilirsiniz. Peki ne istiyorsun?))
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 5):
RockstarAjansı, Alex Alex, Lisa24, Sibiryak89, Fargal94
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1371
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Kral Kuş »

Büyüyen çocuklar genellikle herhangi bir cinsel amaç olmaksızın ebeveynlerini kıskanırlar. Artık anne ya da babanın, ölen sevilen biri yerine, "nasıl bir gardıroptan fırladığını anlamadığım bir şeyi" seveceği düşüncesiyle çileden çıkıyorlar - bu, bir filmden yanlış bir alıntıydı. benzer durum. Ve artı artık daha az ilgi görecekleri anlayışı. Normal koşullar altında bu ilgiye karşılıksız ihtiyaç duymasalar bile çocuklar genellikle bunu ebeveyn kontrolünün artması olarak algılarlar.

Konudaki soruya gelince; kimsenin kimseye bir borcu yok. Ve eğer birisi aniden bir anlaşmaya varmayı başarırsa, çenesini kapalı tutacak ve forumda soru sormayacak.
These users thanked the author Kral Kuş for the post (total 2):
Zorba Carrie, RockstarAjansı
Автор темы
Tampon
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 15

Unread post by Tampon »

Bunun nedeni, örneğin artık hayatındaki ana kadın olmayacağına dair sıradan kıskançlıktır. Ancak boşalması gereken testislerin olduğu gerçeğini kimse inkar edemez. Sıkı bir vajinanın kucaklaşmasına ihtiyaç duyan bir üye var. Ve burada zor bir ahlaki seçim ortaya çıkıyor...
Ötesinden Gelen Şehvet
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Hooligan Carrie: 26 Jun 2023, 11:42 Hepimiz belirli bir paradigmada yaşıyoruz, bizim tarafımızdan icat edilmedi
Gerçek şu ki çoğu zaman buna göre yaşıyoruz birisinin ortaya çıkardığı ve çok az kişinin haklı çıkarabileceği kurallara göre) Sorumu bu konunun dışında sordum, çünkü kız burada sorulduğu gibi hiçbir şey yapmak zorunda değil. Kimseye sormadım, KİMSE ensestin neden kötü olduğunu cevaplayamaz) Konunun kendisi uzun zaman önce ve tam olarak doğum nedeniyle tabu haline geldi. En hafif ifadeyle aile soyunu en yakın akrabalarınızla sürdürmek çok şüpheli bir fikirdir. Cinsel fantezileriniz nedeniyle bir çocuğun ruhu nasıl travmatize edilir? Ancak eğer hamile kalmaktan bahsetmiyorsak, reşit olmayanlardan bahsetmiyorsak, o zaman hiç kimse ensestin tabu doğasını "bu şekilde yapılmaz" dışında haklı gösteremez.
Zorba Carrie
᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 142

Unread post by ᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ »

LustFromBeyond: 26 Jun 2023, 12:18 hiç kimse ensestin tabu doğasını haklı çıkaramaz, bunun dışında
Hayatta ensest vakaları vardır. Erkek kardeşler kız kardeşlerle, babalar kızlarıyla, anneler oğullarıyla birlikte yaşarken. Kimseye bir şey dayatmadan, kimse onları yargılamadan sakin bir şekilde yaşıyorlar. Çünkü bilmiyor.
Ensest, eşcinseller, lezbiyenler, exbis, fetişistler ve diğer çeşitli sapıklar. Kendi türünüzle istediğiniz kadar sapıklık yapın, tartışın ama insanlara bir şey dayatmaya gerek yok. Beğenmeyenler, kabul etmeyenler, bundan bıkanlar.
These users thanked the author ᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ for the post:
Sibiryak89
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

LustFromBeyond: 26 Jun 2023, 12:18 KİMSE ensestin neden kötü olduğuna cevap veremez
Size neden kötü olduğunu açıkladım. Büyük olasılıkla, kötü olmasını istemezsiniz. O zaman neden açıklayasınız ki?
Ötesinden Gelen Şehvet
Sürtünmeler
Sürtünmeler

᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌: 26 Jun 2023, 12:29 Kendi türünüzle istediğiniz kadar sapıklık yapın, tartışın ama insanları hiçbir konuda zorlamayın
Kimse kimseye bir şey empoze etmez. Sordum ama yine yanıt alamadım

2 dakika 43 saniye sonra gönderilir:
Size bunun neden kötü olduğunu açıkladım. Büyük olasılıkla, kötü olmasını istemezsiniz. O halde neden açıkla
Bir yanıt duymadım. Tek bir düşünce var: Eğer sevgili olursan artık baba olamazsın. Ama nedenini anlamıyorum. Ebeveynler genellikle çocuklarıyla arkadaştır. Burada da durum aynı. Tekrar ediyorum, kimseye bir şey empoze etmiyorum, başkalarının argümanlarını duymakla ilgileniyorum. Düşüncelerim benimkine taban tabana zıt olsa da
᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌
ön sevişme
ön sevişme

LustFromBeyond: 26 Jun 2023, 12:36
Kendi türünüzle istediğiniz kadar sapıklık yapın, tartışın ama insanlara hiçbir şeyi empoze etmeyin
Kimse kimseye bir şey empoze etmez. diye sordum ve bir kez daha yanıt alamadım
Koruma kullansanız bile seks hamile kalmaya yol açabilir. % 100 sonuç garanti eden böyle bir doğum kontrol yöntemimiz yok.
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Kalıtıma değinmeden ensestin tehlikelerinden bahsedersek, "aile çevresinden" gelen birinin daha sonra kendi ailesi için ilişkiler kurmasının son derece zor olma ihtimali yüksektir. Bunlar ciddi psikolojik maliyetlerdir. Birisi haklı olarak ensestle ilgili herhangi bir sorun olmadığını kaydetti! Her türlü “çıkışa” para harcamanıza veya küpe ve makyajı düşünmenize gerek yok. Ancak genç "cinsel partner" zaten yaşlılığa kadar ensest içinde yaşayamaz, er ya da geç hayatını kurmak zorunda kalacak; Cinsiyet ne olursa olsun.
These users thanked the author Kral Kuş for the post (total 6):
Ötesinden Gelen Şehvet, Zorba Carrie, Lisa24, Sibiryak89, Süfya, Fargal94
Ötesinden Gelen Şehvet
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Kral Zogu: 26 Jun 2023, 12:41 Kalıtıma değinmeden ensestin tehlikelerinden bahsedersek, o zaman "aile çevresinden" gelen birinin daha sonra ilişki kurmasının son derece zor olması ihtimali yüksektir. kendi aileleri için
Tartışmayı buradan duydum, teşekkürler
Zorba Carrie
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌: 26 Jun 2023, 12:41 %100 sonuç garanti eden bu tür doğum kontrol yöntemlerimiz yok.
Peki ya bir bant ya da eski bir prezervatif? Prezervatifin herhangi bir nedenle delinebilmesi veya yanlışlıkla dikkatsizce çıkarılabilmesi nedeniyle %100 olarak değerlendirilmedi. Veya özellikle spermi bir şırıngayla ondan dışarı pompalayın ve kendinize enjekte edin (konuyla ilgili Vicka Beckham). Ve bunlar gerçek hayatla pek ilgisi olmayan istatistiksel hatalardır.
These users thanked the author Kral Kuş for the post:
Lisa24
Ötesinden Gelen Şehvet
Sürtünmeler
Sürtünmeler

᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌: 26 Jun 2023, 12:41 Koruma kullansanız bile seks, hamile kalmaya neden olabilir. %100 sonuç garanti eden doğum kontrol yöntemlerimiz yok
Bu mesajdan, yalnızca birlikte büyümeye hazır olduğunuz biriyle seks yapabileceğiniz sonucunu çıkarabiliriz. daha sonra bir çocuk. Bazıları bu prensibe göre yaşayabilir, ancak çoğunluk kesinlikle bunu yapamaz (en azından şu anda)
Lisa24
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 894
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by Lisa24 »

Tampon: 26 Jun 2023, 08:35 Eğer bir kız babasıyla yalnız yaşıyorsa ve onun başka kadınlarla ilişki kurmasına karşı çıkıyorsa, onun tüm ihtiyaçlarını karşılamalı mıdır? Kadınlar da dahil olmak üzere
kimseye hiçbir borcu yok. Ona borçlu olan ebeveynidir. Onu doğru şekilde yetiştirmeli, sadece kötülerden korumalı ve korumalıdır. Dış tehditler de olsun, çocuğunuza hiçbir şekilde zarar vermeyin, arkasında güvende olduğu o duvar ve desteğe ihanet etmeyin, yoksa neden onun kanı, eti var?
These users thanked the author Lisa24 for the post (total 2):
Zorba Carrie, Hafta sonu
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

LustFromBeyond: 26 Jun 2023, 12:44 tartışmayı duydum, teşekkürler
Tanrıya şükür :cat1:
Lisa24
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Lisa24 »

LustFromBeyond: 26 Jun 2023, 10:53 Sizi yanlış anladıysam özür dilerim ama ensestin başlı başına "anormal bir olgu" olduğunu mu düşünüyorsunuz? Eğer öyleyse, nedenini duymak isterim. Forumdaki ensest konularının %90’ından fazlasının fantezi ve kurgu olduğu gerçeğini göz ardı edelim. Sadece ensestin neden gerçekten kötü olduğunu cevaplayamayan kimseye sormadım. İki yakın yetişkinin karşılıklı rıza ile döllenme olmadan seks yaptığı durumu ele alırsak. Aslında bu, onların akraba oldukları gerçeği dışında mutlak normdur
ve şimdi size açıklayacağım saldırının hazırlandığı yer... . Kadın açısından bakıldığında, kendinizi bir bağımlılık kısır döngüsünün içinde buluyorsunuz, tanımların içinde kaybolmaya başlıyorsunuz çünkü partneriniz sadece bir yabancı değil. Bir şeyler yolunda gitmezse onu bırakabilirsin, o da aynı şekilde ailenin bir üyesidir, onu hayatından çıkaramazsın, o tüm hayatın boyunca seninledir. Ve eğer bir anlaşmazlık olursa kimi seçmelisiniz? Yaşlı partner genellikle genç olanı çok ustaca manipüle eder ve onu daha da bağımlı hale getirir.
These users thanked the author Lisa24 for the post (total 2):
Ötesinden Gelen Şehvet, Sibiryak89
᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌
ön sevişme
ön sevişme

Kral Zogu: 26 Jun 2023, 12:45 Prezervatife %100 puan verilmedi çünkü
Prezervatif kırılabilir veya başlangıçta düşük kalitede olabilir ve mikroskobik deliklere sahiptir. Bu nedenle %100 garanti sağlamaz.
LustFromBeyond: 26 Jun 2023, 12:47 Bu mesajdan, yalnızca çocuk büyütmeye hazır olduğunuz biriyle seks yapabileceğiniz sonucuna varabiliriz.
Planlanmamış hamilelik ihtimali her zaman mevcuttur. Bu nedenle yetişkinlerin bunu anlaması ve hazırlıklı olması gerekir. Geri kalanı sessizce uçmaya devam ediyor.

12 dakika 37 saniye sonra gönderildi:
Kral Zogu: 26 Jun 2023, 12:41 Kalıtıma değinmeden ensestin tehlikelerinden bahsedersek, “aile çevresinden” gelen birinin daha sonra ilişki kurmasının son derece zor olma ihtimali yüksek. kendi aileleri için. Bunlar ciddi psikolojik maliyetlerdir. Birisi haklı olarak ensestle ilgili herhangi bir sorun olmadığını kaydetti! Her türlü “çıkışa” para harcamanıza veya küpe ve makyajı düşünmenize gerek yok. Ancak genç "cinsel partner" zaten yaşlılığa kadar ensest içinde yaşayamaz, er ya da geç hayatını kurmak zorunda kalacak; Cinsiyetten bağımsız olarak.
Ormanda, çalılıklarda yaşıyorlar ve bin km boyunca kimse yok mu? Anaokuluna gitmedin mi, okula gitmedin mi? Hiç başka insanları gördün mü?
Bundan daha aptalca bir şey okumadım.
Lisa24
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Lisa24 »

᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌: 26 Jun 2023, 13:50 Ormanda, çalılıklarda yaşıyorlar ve bin km boyunca kimse yok mu? Anaokuluna gitmedin mi, okula gitmedin mi? Hiç başka insanları görmedin mi?
Daha aptalca bir şey okumadım.
Bunun nesi aptalca? Sadece fiziksel bağımlılık değil mi? ama aynı zamanda psikolojik. Yaşlı bir akraba, güvenmeye alışkın olduğunuz, sonsuza kadar güvendiğiniz, kendisinden bir tehdit görmediğiniz bir kişidir. Tamamen sezgisel olarak yabancılardan korkmaya başlarsınız, onlardan kötü şeyler, ihanet ve kötülük beklersiniz. Ve bir akrabanızla olan ilişkiniz ne kadar uzun sürerse, yabancılarla ilişki kurmak o kadar zorlaşır ve ona takılıp kalırsınız.
These users thanked the author Lisa24 for the post:
Kral Kuş
᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌
ön sevişme
ön sevişme

Lisa24: 26 Jun 2023, 14:15
Ormanda, çalılıklarda yaşıyorlar ve bin km boyunca kimse yok mu? Anaokuluna gitmedin mi, okula gitmedin mi? Hiç başka insanları görmedin mi?
Daha aptalca bir şey okumadım.
Bunun nesi aptalca? Sadece fiziksel bağımlılık değil mi? ama aynı zamanda psikolojik. Yaşlı bir akraba, güvenmeye alışkın olduğunuz, sonsuza kadar güvendiğiniz, kendisinden bir tehdit görmediğiniz bir kişidir. Tamamen sezgisel olarak yabancılardan korkmaya başlarsınız, onlardan kötü şeyler, ihanet ve kötülük beklersiniz. Ve bir akrabanızla olan ilişkiniz ne kadar uzun sürerse, yabancılarla ilişki kurmak o kadar zorlaşır ve ona takılıp kalırsınız.
açıklama çok saçma. İnsanlar fiziksel ve psikolojik olarak büyürler. Bir kişi çocuksuysa, partneri daha yaşlı olmasa veya daha genç olmasa bile herhangi bir ilişkide çocuk rolünde olacaktır. İletişim sorunları ilişkinin biçimine veya kalitesine bağlı değildir; bu insana özgü bir özelliktir.
These users thanked the author ᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ for the post:
yarışçı
Lisa24
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Lisa24 »

᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌: 26 Jun 2023, 14:25 Açıklama çok aptalca.
peki aptalca olan ne? n
İnsanlar fiziksel ve psikolojik olarak gelişiyor
Bunu mu demek istediniz? Bu yukarıda söylediklerimle nasıl çelişiyor? Tamamen bağımsız ve hatta güçlü bir insan olsanız bile bağımlı hale gelebilir ve takıntılı hale gelebilirsiniz))
Bir kişi çocuksuysa, o zaman Herhangi bir ilişkide partneri daha yaşlı olmasa da, yaşı daha genç olsa bile
ve kişi bağımsız olsa bile çocuk rolünde olacaktır? Anne ve babasıyla ilişkisi nasıl? Bir çocuk gibi değil mi? Şimdi baba-kız, baba-sevgili ilişkisini de buna ekleyin. Bu tür ilişkiler, kendinizi özgürce silebildiğiniz sıradan ilişkilerle nasıl karşılaştırılabilir? gerekirse hayatınızdan ortak olun.
᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ : 26 Jun 2023, 14:25 İletişim sorunları ilişkilerin biçimine veya kalitesine bağlı değildir; bu bir özelliktir kişinin
durumuna da bağlıdır) bu, yanmak ve sonra kaçınmak için soğukta üflemek gibidir. hiç kimse bir kişinin karakterinin özelliklerini iptal etmese de, evet
᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌
ön sevişme
ön sevişme

Lisa24: 26 Jun 2023, 14:46
Açıklama çok aptalca.
ne olmuş yani aptallık mı?
᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌: 26 Jun 2023, 14:25 İnsanlar fiziksel ve psikolojik olarak gelişir
sahip olduklarınızı geliştirir görünümde?ve? Bu yukarıda söylediklerimle nasıl çelişiyor? Tamamen bağımsız ve hatta güçlü bir insan olsanız bile bağımlı hale gelebilir ve takıntılı hale gelebilirsiniz))
Bir kişi çocuksuysa, o zaman Herhangi bir ilişkide partneri daha yaşlı olmasa da, yaşı daha genç olsa bile
ve kişi bağımsız olsa bile çocuk rolünde olacaktır? Anne ve babasıyla ilişkisi nasıl? Bir çocuk gibi değil mi? Şimdi baba-kız, baba-sevgili ilişkisini de buna ekleyin. Bu tür ilişkiler, kendinizi özgürce silebildiğiniz sıradan ilişkilerle nasıl karşılaştırılabilir? gerekirse hayatınızdan ortak olun.
᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ : 26 Jun 2023, 14:25 İletişim sorunları ilişkilerin biçimine veya kalitesine bağlı değildir; bu bir özelliktir kişinin
durumuna da bağlıdır) bu, yanmak ve sonra kaçınmak için soğukta üflemek gibidir. Her ne kadar kimse bir kişinin karakterinin özelliklerini iptal etmemiş olsa da, evet
Sizce değil, yorum yaptığım mesajda aptalca anlatılmış.
Büyümek, yaşı kastettim. Her şey normalse, kişi yaşla birlikte değişir. Aksi halde bir yerlerde takılıp kalır.
Önce anne-baba çocuğun bakımını üstlenir, sonra tek başına, daha sonra çocuk da anne ve babasının bakımını üstlenir. Güçlü ve bağımsız bir kişi psikolojik olarak bağımlı hale gelemez.
Partnerlerin üzeri sonsuza kadar çizilemez. Herhangi. Tabii bunlar başlangıçta hayatınızdaki rastgele insanlar değilse.
frenk
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 314

Unread post by frenk »

Tampon: 26 Jun 2023, 12:15 Bunun nedeni, örneğin artık hayatındaki ana kadın olmayacağına dair banal kıskançlıktır. Ancak boşalması gereken testislerin olduğu gerçeğini kimse inkar edemez. Sıkı bir vajinanın kucaklaşmasına ihtiyaç duyan bir üye var. Ve burada zor bir ahlaki seçim ortaya çıkıyor...
Bu konuyu kızınızla konuşmanız gerektiğini düşünüyorum. Hatta belki bunu açıkça gösterebiliriz. Şahsen ben buna karşı değilim, sadece kızımla cinsel ilişkim olduğu için. Ancak ideal olarak kızın kendisinin aldırış etmemesi gerekir.

6 dakika 40 saniye sonra gönderilir:
Tampon ,
Bir baba olarak mı yoksa bir kız olarak mı ilgileniyorsunuz?
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”